ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.11

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ


Παπανδρέου: "Πονάω, αγανακτώ, αλλά δεν θα το βάλω κάτω"

ΓΑΠ: «αν το ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκριθεί στις ευθύνες του δεν έχει λόγο ύπαρξης».

Εισαγωγή:Αυτό που εννοεί ο Πσπανδρέου είναι ότι “αν το ΠΑΣΟΚ δεν του κάνει τα θελήματα δεν έχει λόγο ύπαρξης” διότι ας μην γελιόμαστε  για την οικογένεια Παπανδρέου σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι η “δουλάρα” που τρέχει σφουγγαρίζει το δρόμο που οδηγεί τους Παπανδρέου στην εξουσία. Και βεβαώς κάποιος πρέπει να τους πει ότι ο μόνος αρμόδιος για να κρίνει το ΠΑΣΟΚ είναι ο λαός. Ας δούμε τα κεντρικά σημεία της συνέντευξης στο Πρώτο Θέμα.
Παπανδρέου: “Πονάω, αγανακτώ, αλλά δεν θα το βάλω κάτω”
Στην τραγική ομολογία «δεν μπορώ να εγγυηθώ μία άμεση λύση σήμερα» καταφεύγει ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου για να αποτυπώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Παπανδρέου προσθέτει ωστόσο ότι «θα κάνει τα πάντα για να μη ζήσει η χώρα μια χρεωκοπία» και επισημαίνει ότι «μπορούμε να τα καταφέρουμε αν όλοι μαζί αλλάξουμε τη χώρα».
«Πονάω, θλίβομαι, αγανακτώ, αλλά δεν θα το βάλω κάτω» ομολογεί ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «πρέπει να τελειώνουμε με την αβεβαιότητα για να ξέρουμε τι μας ξημερώνει» και επισημαίνει ότι «οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες αν η ΕΕ δεν δώσει λύση».
Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι «κατανοεί απόλυτα την ανάγκη να βρει ο νέος (Έλληνας) το δρόμο του εκτός Ελλάδας έστω και προσωρινά», υποστηρίζει ωστόσο αναφερόμενος στην κατάσταση της Ελλάδας λέει: «πήρα στις πλάτες μου αμαρτίες άλλων για να μην αφήσω τη χώρα να χρεοκοπήσει».
Ο κ. Παπανδρέου αναφέρεται και στη στάση άλλων κομμάτων τονίζοντας ότι «ο κ. Σαμαράς έκανε την επιλογή να βλέπει τον αγώνα από την εξέδρα» και ότι γι αυτό «θα κριθεί ιστορικά».
Επισημαίνει τέλος, εννοώντας το κόμμα του, ότι «θα τραβήξουμε μόνοι μας το κουπί, όσο χρειαστεί» και τονίζει ότι «αν το ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκριθεί στις ευθύνες του δεν έχει λόγο ύπαρξης».
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: