ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.11

Κι όμως, πληρώνουμε τους… Γερμανούς...


Την τελευταία διετία, η Γερμανία έχει επωφεληθεί κατά 9 δισ. ευρώ από την κρίση χρέους της ευρωζώνης, με τους Έλληνες να πληρώνουν για τις φοροαπαλλαγές των Γερμανών 8 δισ. ευρώ την περίοδο 2013-2014! Αυτό προκύπτει από έρευνα του επικεφαλής οικονομολόγου της ολλανδικής τράπεζας ING στο Βέλγιο Κάρστεν Μπρζέσκι, η οποία...




 δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του. "Επί αρκετό χρονικό διάστημα η γερμανική οικονομία συγκαταλέγεται μεταξύ των ολίγων εκείνων που ευνοούνται από την ευρωπαϊκή κρίση χρέους. Πράγματι, η γερμανική κυβέρνηση μπορεί πλέον να βρίσκει σχεδόν δωρεάν διεθνή χρηματοδότηση", παρατηρεί ο αναλυτής του ολλανδικού τραπεζικού ομίλου.

Όπως επεξηγεί, όταν το επιτόκιο των 10ετών ομολόγων της Ιταλίας ξεπέρασε το 7% και το επιτόκιο ακόμη και της Γαλλίας έχει φθάσει στο ιστορικά υψηλό επίπεδο 3%, το Βερολίνο εκδίδει 10ετή ομόλογα με επιτόκιο 1,7%, διετή με μόλις 0,3% και εξάμηνης διάρκειας με επιτόκιο που έπεσε στο... 0,08%, ενώ προ ενός μηνός βρισκόταν στο 0,3%.

Ο Μπρζέσκι αναφέρει επίσης ότι τα 8 δισ. δολάρια (σ.σ. που πληρώνουν οι Έλληνες για τις φοροαπαλλαγές των Γερμανών) είναι το ποσό που ελπίζει να εισπράξει η νέα μεταβατική κυβέρνηση της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΔΝΤ ως έκτη δόση της δανειακής σύμβασης, "εφόσον όλα τα ελληνικά κόμματα υπογράψουν έγγραφο, στο οποίο θα περιγράφονται τα μέτρα λιτότητας που θα πρέπει να εφαρμοστούν"...
taxydromos.gr

Ο Παπαδήμ(ι)ος τα κόμματα και οι άλλοι.





Ο Κλεισθένης γράφει.

Με μεγάλη δόση πατριωτικής «υστερίας» θα υποστηρίξω ότι οι Έλληνες είναι σήμερα στην παγκόσμια πρωτοπορία για την ανατροπή της νέας τάξης.
Με μεγάλη δόση αυτογνωσίας θα υποστηρίξω ότι οι Έλληνες είναι ατίθασος και απρόβλεπτος λαός.
Με μεγάλη δόση πραγματισμού θα υποστηρίξω ότι η Ελλάδα μοιάζει με την αγελάδα που ενώ γεμίζει τον κουβά με το γάλα της, δίνει μια κλωτσιά στον κουβά και το χύνει.
Με μια μεγάλη δόση «συμπάθειας» για τον Παπαδήμ(ι)ο θα αναρωτηθώ, ξέρει ο άνθρωπος που έχει μπλέξει;

Δεν απαιτείται πανεπιστημιακή γνώση για να αντιληφθεί ο καθένας το τι πρόκειται να συμβεί, αρκεί να παρακολουθεί τα γεγονότα, τις εξελίξεις και τις δηλώσεις των πολιτικάντηδων. Τα όσα έγιναν την 28η Οκτωβρίου δείχνουν ότι οι Έλληνες δεν αντιδρούν με το λογικό αλλά με το θυμικό.

Η κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου έχει τη στήριξη των «μεγάλων» (Ζήτω το «Σημιτιστάν») αλλά απομένει να αποδειχτεί αν θα έχει την στήριξη των «μικρών» και φυσικά, την εκ των ουκ άνευ, των πολλών.
Είναι μια δοτή κυβέρνηση των ηγεσιών των τριών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) με τις ευλογίες των τραπεζιτών, της οικονομικής ελίτ και της ΕΕ.
Ακόμη δεν έχει διαφανεί το τι θα πράξουν οι βουλευτές αυτών των κομμάτων. Η είσοδος στην κυβέρνηση των ακραίων του ΛΑΟΣ θα δημιουργήσει σε πολλούς βουλευτές συνειδησιακό πρόβλημα.
Το πολιτικό τοπίο είναι ρευστό. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχουν τόσο μικρά ποσοστά που η αυτοδυναμία είναι αδύνατη. Αυτό σημαίνει κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές.
Η συγκολλητική ουσία αυτών των κομμάτων δλδ η ανεξέλεγκτη εξουσία μέσω της αυτοδυναμίας χάνεται. Αυτό σημαίνει ότι οι τάσεις που υπάρχουν σ’ αυτά τα κόμματα πιθανά θα αυτονομηθούν.

Στη ΝΔ τα 7 δηλωμένα νεοφιλελεύθερα "μπουμπούκια" βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποχώρηση και την ένταξή τους στο κόμμα της ιέρειας του νεοφιλελευθερισμού Ντόρας. Οι κεντρογενείς, όντες ανεκπροσώπητοι στην ηγετική ομάδα, θα ψάξουν άλλη «φωλιά».
Η μεγάλη πλειοψηφία της λαϊκής δεξιάς αρχίζει να μην εμπιστεύεται τον Σαμαρά. Οι Καραμανλικοί «ψάχνονται».
Η ΝΔ επί της ουσίας έχασε το προνόμιο του να είναι αξιωματική αντιπολίτευση, το πήρε σύμφωνα με το σύνταγμα και τον κανονισμό της βουλής το ΚΚΕ.

Στο ΠΑΣΟΚ ο πόλεμος μεταξύ του βαθέος και του εκσυγχρονιστικού-νεοφιλελεύθερου πιθανά θα διαμελίσει το κόμμα. Οι αποχωρήσεις στελεχών του έχουν ήδη αρχίσει. Η καρέκλα του Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άρχισε να «τρίζει».

Το παράδειγμα της αριστεράς όπου δεν υπήρξε ποτέ η συγκολλητική εξουσία είναι αποκαλυπτικό. Κάθε μικροδιαφοροποίηση δημιουργεί και ένα νέο κομματικό σχηματισμό.

Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι η στήριξη της κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου απ’ τα «μνημονιακά» κόμματα δεν είναι σίγουρη ή τουλάχιστον δεν θα είναι ισχυρή.
Αυτό βέβαια δίνει την ευκαιρία στον Παπαδήμ(ι)ο να εκμεταλλευτεί την αποσύνθεση των κομμάτων και να προχωρήσει στο «εθνοσωτήριο» έργο του. Έλα όμως που υπάρχει και ο «ξενοδόχος»!
Η αποδοχή της σημερινής διορισμένης κυβέρνησης δεν διαφαίνεται από μεγάλα τμήματα του Ελληνικού λαού. Ειδικότερα όταν θα πάρει κάποια «φιλολαϊκά» μέτρα, όλοι όσοι την στηρίζουν λένε πως είναι απαραίτητα, τότε θα δει «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος».
Καημένε Παπαδήμ(ι)ε να ‘ξερες που έχεις μπλέξει.
(Όποιος ενοχλείται απ’ το Παπαδήμ(ι)ος ας διαβάζει Παπαδήμος, το ίδιο κάνει).

Δώσε μας μεγαλοδύναμε υγεία και υπομονή.

ideopigi.

Ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε αποτυχημένη της κυβέρνηση ΓΑΠ (χα χα χααα)


Για να καταλάβουμε καλά, στη πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου ο Λ. Παπαδήμος έκανε κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση και ούτε λίγο ούτε πολύ τη χαρακτήρισε αποτυχημένη;
Όχι, πως έχει άδικο, εμείς τα λέγαμε καιρό, αλλά σε ποιους απευθυνόταν ο νέος πρωθυπουργός λέγοντας ότι η μείωση των ελλειμμάτων ήταν ανεπαρκής, γι΄αυτό ανέβηκε και το χρέος; Δε νομίζουμε ότι τα έλεγε στον Αβραμόπουλο, τον Μουρμούρα, το Δήμα κι ακόμη περισσότερο στον Αδωνι, το Βορίδη ή τον… Ροντούλη. Ολοι οι παραπάνω δεν άσκησαν εξουσία την τελευταία διετία, οπότε δια της ατόπου απαγωγής να συμπεράνουμε ότι ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε άχρηστους, το Βενιζέλο, τον Λοβέρδο, τη Διαμαντοπούλου, τον Ραγκούση, το Ρέππα και όλον τον πασοκικό θίασο που ενώ απέτυχε παρέμεινε στο προσκήνιο;
Με το καλημέρα λοιπόν ο πρωθυπουργός είπε ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν καταστροφικά διότι κάποιοι υπουργοί έκαναν ανόητες σπατάλες ή δεν έκαναν πολιτικές που θα μείωσαν το έλλειμμα.
Δεν κομίζει γλαύκα ο κ. Παπαδήμος, τόσο καιρό παρουσιάζαμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την επερχόμενη καταστροφή. Επομένως, γιατί το έκανε αυτό ο κ. πρωθυπουργός; Μήπως για να βγάλει ο ίδιος από πάνω του μια ενδεχόμενη αποτυχία και να τα ρίξει στους προηγούμενους ή γιατί αν έχει έστω και μια ελάχιστη μείωση του ελλείμματος να τους πει: «Εσείς δύο χρόνια κάνατε ανοησίες και εγώ σε λίγες εβδομάδες έσωσα τη χώρα».
Κοντόφθαλμη πολιτική που μόνο… πολιτικοί την κάνουν και ο κ. Παπαδήμος δεν είναι πολιτικός, όπως αρέσκεται να λέει.
Κατά τα λοιπά, προειδοποίησε τους υπουργούς ότι δε θα δεχθεί καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο και στην υλοποίηση του προγράμματος. Μα το λέει στους αποτυχημένους υπουργούς; διότι το ξανατονίζουμε δεν κρίνεται η σωτηρία της πατρίδας από τον Αστέριο, τον Αδωνι ή τον Βαρτζόπουλο. Αλλά και αν κάποιος καθυστερήσει δηλαδή τι θα γίνει; Θα τον διώξει και θα κάνει ανασχηματισμό; Εδώ με το ζόρι έγιναν οι συμβιβασμοί θα πάμε σε νέους;
Τέλος, ο κ. Παπαδήμος συναντήθηκε και με τον Ευ. Βενιζέλο για να συζητήσουν την πορεία της 6ης δόσης. Τι ειπώθηκε δύσκολο να το ξέρουμε αλλά να φανταστούμε ότι έβαλε τον υπουργό Οικονομίας να τρέχει 100 γύρους πέριξ του υπουργείου προς συμμόρφωση; Αυτός δεν ήταν που κρατούσε από τον Ιούνιο τα ηνία της χώρας στο οικονομικό επίπεδο; Χάρη σ’ αυτόν δε φτάσαμε στο παρά πέντε της διάλυσης παρ’ ότι ο κόσμος συνεχίζει να πληρώνει τα χαράτσια του;
Πολύ νωρίς μπαίνει στα δύσκολα ο κ. Παπαδήμος καθώς απ΄έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε. Από μέσα όμως, με τους λύκους όπως τον κ. Βενιζέλο να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος.

www.antinews.gr/

Κόλαφος η θέση των Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την ακροδεξιά, τους «συντρόφους» του Λεπέν…


«Η Ευρώπη του νεοφιλελευθερισμού γυρίζει την πλάτη στους λαούς…»…
Μπορεί ο γΑΠ να πείθει τα φιλαράκια του στην κυβέρνηση και τους διορισμένους αρχηγίσκους στο κόμμα του ότι η είσοδος των τσεκουροφόρων στην κυβέρνηση με δική του πρωτοβουλία είναι πορεία στο σοσιαλισμό. Όμως, πως θα πείσει όσους σοσιαλιστές της Ευρώπης δεν έχουν ακόμη προσχωρήσει στο νεοφιλελεύθερο στρατόπεδο;
Για τους γνώστες της...
γαλλικής και αν το δει κάποιος δημοσιογράφος Υπηρεσίας, ας ζητήσει μπόνους για να το θάψει…
Σοσιαλιστικό Κόμμα Γαλλίας: Grèce: Entrée de l'extrême droite dans le gouvernement de coalition nationale Papadémos
L'entrée de l'extrême droite (LAOS) dans le gouvernement grec est pour les socialistes un choc. Nicolas Sarkozy a félicité le gouvernement Papadémos, les socialistes Français s'y refusent. Monsieur Karatzaféris, leader du LAOS, ancien responsable d'un mouvement de jeunesse soutenant les colonels grecs qui installèrent la dictature dans ce pays ne peut en rien aider le peuple grec à sortir de la crise.
Voilà où mène l'Europe quand elle tourne le dos aux peuples, en imposant des austérités brutales et aveugles sans donner la possibilité et le temps pour le redressement et en s'immisçant dans le fonctionnement démocratique des Etats-membres. A la crise économique et sociale s'ajoute une crise politique et démocratique.
 
 

Ο ιστός που υφαίνεται πάνω απο τα κεφάλια μας.

Εδώ και αρκετά χρόνια,πολλοί έχουν ασχοληθεί με τα λεγόμενα chemtrails επι το ελληνικότερον αεροψεκασμοί,άλλοι τα δέχονται ως μέσο επηρεασμού των ανθρώπων ,άλλοι τα θεωρούν ως μια ακόμα θεωρία συνομωσίας ή κάποιοι μας το παρουσιάζουν ως "σωτήρια" λύση ενάντια του φαινομένου του θερμοκηπίου ,μεσω της γεωμηχανικής.Στόχος μου  δεν είναι να σας πείσω, υπερ τους ενός ή του άλλου,άλλωστε έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα υπερ της μιας ή άλλης πλευράς,που ο καθένας ψάχνοντας μπορεί να αποφασίσει μόνος του σε ποια κατηγορία θέλει να ανήκει,οδηγούμενος απο την λογική του.

Αυτό που θα προσπαθήσω είναι, να σας στήσω την προσοχή σε κάτι,σε μια λεπτομέρεια,που μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται ασήμαντη,αλλα τελικά στις λεπτομέρειες,ακόμα και σε μια λέξη μπορεί να κρύβεται η ουσία.

Η λέξη - κλειδί λοιπον με την οποία θα σχοληθούμε είναι το βάριο.
Ξέρω,μπορεί να περιμένατε κάτι πιο εντυπωσιακό απο ενα χημικό στοιχείο,αλλά ας δούμε που θα μας οδηγήσει.

Σύμφωνα με ανεξάρτητους ερευνητές ,οι αεροψεκασμοί μεταξύ άλλων διασπείρουν σωματίδια,αποτελούμενα απο οξείδια αλουμινίου και βαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο
Έρευνες ανα τον κόσμο αποδεικνύουν οτι τα επίπεδα βαρίου ,ειτε στο χώμα,είτε στον αερα,είτε στους ανθρώπους ειναι αυξημένα.Το βάριο είναι τοξικό,άρα και επικίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου.


Μάλιστα απο το 1974 Αμερικάνικες πατέντες μιλάνε για ψεκασμούς βαρίου για το σχηματισμό συννέφων ιόντων στην ανωτερη ατμόσφαιρα.




Τα οποία βέβαια ,μπορεί να σχετίζονται και με το Haarp,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Για να μπούμε τώρα στην ουσία!

Το βάριο , χρησιμοποιείται και ως βασικό στοιχείο στην προβολή τρισδιάστατων ολογραμμάτων!!!Δημιουργεί ενα είδος "οθόνης" μέσω των αεροψεκασμών στην ατμόσφαιρα για την χρήση του blue beam.

Ξέρω ακούγεται απίστευτο,αλλά το λέει ο Αμερικάνικος στρατός.

Αn innovative technique for generating a three-dimensional holographic
display using strontium barium niobate (SBN) is discussed. The resultant
image is a hologram that can be viewed in real time over a wide perspective
or field of view (FOV).

Για περισσότερα δείτε το έγγραφο εδω

Τα ίδια λέει και η Βικιπαίδεια.

Strontium barium niobate can be used in outdoors holographic 3D displays as a "screen".[26]

en.wikipedia.org/wiki/Strontium

Μάλιστα το 1999 η Washington post ανέφερε οτι η Us Air force ξεκινούσε ενα ερευνητικό πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσει εναν ολογραφικό προτζεκτορα ως μέσο ψυχολογικού πολέμου,το οποίο πρόγραμμα αναφέρθηκε ως απόρρητο για να προβάλλει πληροφορίες προερχόμενες απο το διάστημα για επιχειρήσεις αποπλάνησης του πληθυσμού.

Εικόνα

Το σχετικό άρθρο εδω
Σχετικό έγγραφο της Αμερικάνικης αεροπορίας (σελ.48 ,5.6 Airborne Holographic Projector)
*http://csat.au.af.mil/2025/volume4/vol4ch03.pdf


Δείτε τι μπορούν να κάνουν με την τεχνολογία των ολογραμμάτων



 
 
 
 Εύκολα λοιπόν,μπορούν να παρουσιάζουν oλογράμματα απο ΑΤΙΑ,για να πείσουν τους ανθρώπους περι της ύπαρξης των εξωγήινων,ώστε μόνο με μια παγκόσμια διακυβέρνηση να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ενδεχόμενη εισβολή τους.
Βέβαια τα ολογράμματα δεν θα παραλείψουν και τις θρησκείες ,μέσω της εμφάνισης στον ουρανό θεικών σημείων.

Ο Serge Monast (αυτός που έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα Blue beam) είπε πως μετά τις "προβολές" και το Θρησκευτικό χάος θα μεταδοθεί ψευδό μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!


Όταν γίνει αυτό θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτηκάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας,θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους,με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.


Μάλιστα για να κάνουν τα ολογράμματα ακόμα πιο πιστευτά απο τον παγκόσμιο πληθυσμό,έχουν αναπτύξει ενα άλλο Project.


Το Blue Blast Project (Επιχείρηση μπλε κύμα) είναι συμπληρωματικό του Βlue beam και πρόκειται για μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί (ultrasonic) υπερ-σονικούς ήχους που μπορούν να διαπεράσουν το τμήμα του εγκέφαλου που ευθύνεται για την ακοή, παρακάμπτοντας το πέρασμα του ήχου από τον ακουστικό πόρο και το εφέ αυτής της τεχνολογίας είναι ότι μπορείς να ακούς φωνές στο κεφάλι σου, που όμως μεταδίδονται μέσα απο ένα μηχάνημα.

Tα υπερσονικά αυτά κύματα ήχου εκπέμπουν στην συχνότητα πάνω απο τα 20.000Ηz ,πάνω απο το εύρος των ήχων που αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος.Οταν εκπέμπονται σε υψηλά επίπεδα αυτα τα υπερσονικά κύματα ,αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω του αέρα παράγοντας κύματα χαμηλότερης συχνότητας που γίνονται αντιληπτά απο τον άνθρωπο.Δεν ακούμε τα υπερσονικά κύματα,αλλά μονο τα κύματα χαμηλότερων συχνοτήτων που παραγόνται.Στόχος του προγράμματος αυτού δεν είναι να ακούγεται το σήμα στο ευρύ κοινό,αλλά σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Σας ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά;

Και όμως το έχουν ηδη χρησιμοποιήσει για την προώθηση της σειράς Paranormal State.Στην συγκεκριμένη διαφήμιση χρησιμοποιήθηκε μια συσκευή που παράγει κύματα σχεδιασμένα να αντηχούν μέσα στο κεφάλι του ανθρώπου ,κάνοντας τον να νομίζει οτι οι ήχοι προέρχονται μέσα απο το κρανίο του.

Δείτε σχετικό βιντεο εδω


Όπως αντιληφθήκατε η τεχνολογία υπάρχει και ηδη χρησιμοποιείται ακόμα και με τρόπους δεν γνωρίζουμε που μοναδικό στόχο έχει τον έλεγχο μας ,μέσω της παραπλάνησης των αισθήσεων.Άλλωστε δύσκολα απορρίπτει κάποιος αυτά που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια και ακούει με τα αυτιά του.

Ερώτηση κρίσεως

Michail Ignatiou

Michail Ignatiou

@mignatiou Washington DC - New York
Greek correspondent in Washington and New York. E-mail: mignatiou@aol.com
Michail Ignatiou
Ο Παπανδρέου έφυγε, ο Παπαδήμος ήρθε... Αλλά ο εκβιασμός για την έκτη δόση ΕΜΕΙΝΕ... Μέρκελ, Λαγκάρντ, Σαρκοζί μιλούν με την ίδια γλώσσα...
2 hours ago
 
Michail Ignatiou
Ο κρατικοδίαιτος "Παπα-τζής" που δρούσε στα υπόγεια του Μαξίμου και μας έβριζε σε καθημερινή βάση, παραμένει ή έφυγε;
11 Nov

Has Papademos got the specifications of a saviour?

The choice of L. Papademos for the post of the Prime Minister of Greece was not random. He is a faithful cog of the rotten system. Always indecisive and overdue in his duties. An architect of the fraud of Greece's entry in the Eurozone..
After 5 days of a theatrical show, aiming to prepare the citizens to accept the appointment of the first unelected Prime Minister in the meta-dictatorship era as absolutely normal, Mr. Loucas Papademos emerged as a.. saviour.
A former governor of the known -as a private- Bank of Greece. A Vice President of the European Central Bank, a member of the Trilateral Commission of the well known Rockefeller institute and with other.. social attributes, the new appointed Prime Minister of the country is now promoted by the mainstream media of the regime as a sort of Messiah, which we all had been waiting for to save us.
Today we will not concern ourselves with the machinations of the financial elite that forcefully installed Papademos without asking us. We will not even analyse why we think the Papandreou government was toppled and another that was never elected came in its place -therefore it is by definition a totalitarian one.
Of course, we will not repeat that the citizens need to form an emergency unified coalition that will be based on commonly agreed upon targets, operation and political actions in order to overthrow this rotten regime with all its foundations. For us, this is the urgent and self-evident objective.
We will now explain why, within the framework of the soon-to-be overthrown regime, the excessive optimism of the sounding boards for Papademos and the aims of the transitional government will swiftly fade away. This government is in reality a politically.. pirate government, for the reasons that were briefly explained above.
It is obvious that the coming of Papademos does not change neither the general trend, nor does it provide any solutions for the life of the citizens and the country.
There is a widespread propagation of false expectations by mainstream media, such as that Papademos will more or less.. save our lives from poverty, unemployment, small business shutdowns, debts, poll taxes, that he will restore salaries and pensions to the pro-Memorandum levels, etc. Of course, Papademos was pleasantly accepted by all mainstream media that serve the big financial interests. In contrast to all these, we will mention some main parameters that the society should know about.
In a dry and stark manner, as the situation we are living in dictates:
-Assessing Papademos' presence in the ECB and the Bank of Greece, specialists stress that his main disadvantage was his indecisiveness, which would be a fundamental required skill for any Prime Minister of the country.
-Very few people know that, among the head officials of the ECB, Papademos had always been overdue in the deadlines the ECB was setting
.
-Very few people know that L. Papademos, as a Vice President of the ECB, had never handed in a study on ECB issues without it returning back to him for corrections.

-Very few people know that, in full collaboration with the then PM Simitis, they chose a logistical solution to “glamourise” Greece's finances, the well known 'swaps' of Goldman Sachs.

-Very few people know that L. Papademos may indeed have contacts and know how things work in the EU and, more specifically in the ECB, but what is required by a Prime Minister (especially under such demanding conditions as is currently the case) is the speed by which he takes decisions; something that Mr. Papademos has proven he does not possess.
Obviously, he possesses some skills in certain aspects, as do thousands of other citizens.
But the fact that a politically, constitutionally and morally illegal transitional government, especially with L. Papademos as the lifesaving solution for the future of Greece, is at its best one more pre-planned and short-lived exaggeration.
The desperation, fury and decisiveness of the people to overthrow this regime cannot be hindered with manipulations such as this Papademos government.
Phoney saviours belong to the past in this country.
stopcartel Newsdesk

Κατηγορούμε το 4ο Ράιχ με μάρτυρα το...3ο !


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΑΚΩΒΙΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ...

Όλοι μιλούν για 4ο Ράιχ , για 4ο οικονομικό Ράιχ ελάχιστοι όμως γνωρίζουν πως δημιουργήθηκε το φιλελεύθερο έκτρωμα που βασανίζει την Πατρίδα... Ιδέες όπως...
"Ευρωπαική κοινότητα", "Ευρωπαική Ένωση", "Ευρωπαική Ομοσπονδία", "ΕΟΚ", "ΟΝΕ", "Τελωνιακή Ένωση" δεν ανήκουν στους ψευτοδημοκράτες φιλελεύθερους ούτε στους καπιταλιστές.

Οι ιδέες αυτές (σίγουρα το όραμα είχε εντελώς διαφορετική μορφή) ανήκουν στους ηγέτες του Εθνικοσοσιαλισμού και των Εθνικιστών συμμάχων τους .

Ας θυμήσουμε κάπου εδώ σε όλους αυτούς που γλείφουν την Ευρωζώνη πως ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

Αυτος είναι ένας ουσιώδης λόγος που το ενιαίο νόμισμα θα αποτύχει όπως απέτυχε πριν πάρα πολλά χρόνια το Γαλλικό χρυσό νόμισμα .

Η προηγούμενη προσπάθεια της Γερμανίας για ενιαίο νόμισμα (Μάρκο) ήταν η λεγόμενη Ράιχσμαρκ όπου απέτυχε λόγω της ήττας της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας στον Β Παγκόσμιο πόλεμο.

Οι φωστήρες του καπιταλισμού νόμιζαν πως μπορούσαν να πετύχουν οτι και στις ΗΠΑ. Εκεί ενώθηκαν πολιτείες (πρώτα έγινε πολιτική ενοποίηση σε μια πολυεθνική χώρα) και μπήκε κοινό νόμισμα.

Η Ευρώπη όμως έχει εντελώς άλλους κανόνες , υπάρχουν Έθνη , υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές, οικονομικές αποκλήσεις , μίση και διεκδικήσεις που δεν τα μέτρησαν οι καπιταλιστές.

"Οι ενωμένες πολιτείες της Ευρώπης μέσα σε καπιταλιστικό καθεστώς είναι είτε απραγματοποίητες , είτε αντιδραστικές" έλεγε ο Λένιν πράγμα που έβλεπαν και οι Εθνικιστές του μεσοπολέμου και είχαν ένα εντελώς αντικαπιταλιστικό μοντέλο στο νου τους.

Ένα μοντέλο μακριά απο εξάρτηση απο χρυσό, ένα μοντέλο με εκατέρωθεν τοποθετήσεις προιόντων στις αγορές ανάμεσα σε 2 ή και περισότερες χώρες.

Σε μια αγορά όπου δεν ήσουν μόνο πωλητής αλλά και αγοραστής.

Μια αγορά όπου ένα βιομηχανικό κράτος βοηθούσε ένα άλλο γεωργικό ώστε η Ευρώπη να ανεβαίνει συνολικά .

Την ίδια στιγμή το αγγλοσαξωνικο μοντέλο ήθελε να είναι μόνο πωλητής στις αγορές !

Σε αντίθεση με την Ευρώπη του σήμερα που έχει γίγαντες και νάνους , εκείνη η οικονομική πολιτική επεδίωκε την ΣΤΑΘΕΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ και δεν επεδίωκε όπως ο σημερινός Γαλλογερμανικός άξονας τους ωμούς εκβιασμούς ασθενών οικονομιών.

Εκείνες οι ιδέες ενωμένης Ευρώπης στην πορεία , μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο εφαρμόστηκαν απο τον καπιταλισμό με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Αυτό που το 3ο Ράιχ δεν έκανε με τα όπλα το έκανε το 4ο μέσω του ευρώ ...μέχρι να καταρρεύσει.

Η Γερμανία της Μέρκελ έχει όσους ανέργους είχε η Γερμανία του μεσοπολέμου. Με την διαφορά οτι το nsdap έριξε την ανεργία απο το 25% στο 2%.

Η Γερμανία της Μέρκελ έχει 16% του λαού της κάτω απο το όριο της φτώχειας. Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία 5πλασίασε τα εισοδήματα.

Η Γερμανία είναι δέσμια αυτών που η ίδια δημιούργησε. Το πρόβλημα είναι το καπιταλιστικό μοντέλο από μόνο του.

Επειδή ένα τέτοιο κείμενο θα εκνευρίσει αρκετούς , ακολουθούν κάποιες δηλώσεις που δεν γίνεται να διαψευστούν ...

"οι Ευρωπαικοί λαοί αντιπροσωπεύουν μια οικογένεια σε αυτόν τον κόσμο . Δεν είναι πολύ ευφυές να φανταστούμε οτι σε έναν τόσο κατακερματισμένο σπίτι όπως αυτό της Ευρώπης , μια κοινότητα λαών μπορεί να διατηρεί επί μακρόν διαφορετικά νομικά συστήματα και αντιλήψεις δικαίου". ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ

"Από το 1940 ο Εθνικοσοσιαλιστής οικονομολόγος WALTHER FUNK μιλούσε για ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!! και περιέγραφε την Οικονομική και νομισματική ένωση. Οι Εθνικές εντάσεις και μικροπρεπείς ζήλιες θα χάσουν το νόημά τους σε μια Ευρώπη ελευθέρως οργανωμένη σε μια ομοσπονδιακή βάση" ΚΑΡΛ ΜΕΝΓΚΕΛΕ 1941

"Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΙΚΗ ΙΔΕΑ. Ο ζωτικός χώρος των κοινοτήτων γίνεται όλο και περισσότερο αχανής κι έτσι οι ευρωπαικοί λαοί βρίσκουν τους εαυτούς των υποχρεωμένους ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Το πρώτο βήμα στο εξής είναι η δημιουργία της Ευρώπης. ΚΟΛΙΝ ΡΟΣ 1941

"Ο κόσμος πρέπει να διαιρεθεί σε ζωτικές περιοχές" Φράνσις Ντελαιζί , οικονομολόγος του Βισύ 1942 "ευρωπαική επανάσταση".

"Πρέπει να δημιουργήσουμε μια Ευρώπη που δεν θα χύνει το αίμα της σε εσωτερικές διαμάχες, αλλά που συγκροτεί μια συμπαγή ενότητα." ΚΟΥΙΣΛΙΓΚ 1942

"Η Ευρώπη έχει γίνει πολύ μικρή για εχθρικές και αυτάρκεις Εθνικές κυριαρχίες" ΣΕΣΙΛ ΦΟΝ ΡΕΝΤ ΧΕΦΙΝΚ Reichstag 1936.

Ακόμη στις 9.7.1940 υπεβλήθη στην Καγκελαρία του Ράιχ σχέδιο καθιέρωσης σταθερής ισοτιμίας των συναλλαγματικών ισοτιμιών Γερμανικού Μάρκου και νομισμάτων άλλων κρατών.

Κατάργηση τελωνειακών φραγμών , καθιέρωση αδασμολόγητης περιοχής αγοράς.

Ενασχόληση με εμπορικές διαπραγματεύσεις με άλλες χώρες.

Για την Γεωργία, σχέδιο μελλοντικής Ηπειρωτικής οικονομίας, προτάθηκαν τελωνειακή Ένωση , οικονομική , νομισματική .

"Η Νέα Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας ανάμεσα σε όλους τους λαούς της , θα βρει ταχέως αυξανόμενη ευημερία όταν τα Εθνικά σύνορα παραμερισθούν" . ΣΙΣ ΙΝΓΚΑΡΤ (Επίτροπος Ολλανδίας)

"Είστε ήδη μέλη ενός μεγάλου Ράιχ που προετοιμάζεται να επανοργανώσει την Ευρώπη , γκρεμίζοντας τα σύνορα που χωρίζουν ακόμη τους Ευρωπαικούς λαούς".

"Είμαι πεπεισμένος οτι σε 50 χρόνια ο κόσμος δεν θα σκέπτεται πλέον με όρους χωρών !" ΔΡ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

"Η διαίρεση της Ευρώπης σε μικρές Εθνικές οικονομίες και συστήματα επικοινωνίας είναι εκτός χρόνου .ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΖΕΣ. Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ "

Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος έληξε με νικη του καπιταλισμού και του μπολσεβικισμού . Ο δεύτερος στην πορεία έσβησε γιατί πλέον δεν χρειαζόταν.

Το έκτρωμα όμως της ΕΕ συνεχίζει να βασανίζει την Ευρώπη.
 

ΤΟ Δ'ΡΑΙΧ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΡΙΚΗ 6η ΔΟΣΗ...... (Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ Ή ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ???)

Σκληραίνει εκ νέου τη στάση της η Γερμανία: Η Ελλάδα πρέπει να παράσχει ως εγγυήσεις δημόσια περιουσία για να λάβει την 6η δόση



Σκληραίνει εκ νέου τη στάση της η Γερμανία αναφορικά με το θέμα της εκταμίευσης της έκτης δόσης των 8 δισ. ευρώ για την Ελλάδα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας...
Handelsblatt, η Ελλάδα πρέπει να παράσχει πρόσθετες εγγυήσεις για να λάβει την επόμενη δόση.
Η εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις του Γερμανού Hans Michelbach, εκπροσώπου του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της Α. Merkel.
"H Γερμανία ζητά από την Ελλάδα πρόσθετες εγγυήσεις, όπως δημόσια περιουσία, προκειμένου η χώρα να λάβει την 6η δόση", επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Πηγή: http://www.bankingnews.gr/
Από τη Μαρία

Oι Anonymous θα δημοσιεύσουν αστυνομικές ταυτότητες "κουκουλοφόρων" (video)

Οι Αnonymous έχουν στη διάθεση τους μια μεγάλη λίστα από αστυνομικές  ταυτότητες "κουκουλοφόρων" 

Generated image
Το video που ακολουθεί έχει σταλεί από την Αμερική και  έχει ήδη δημοσιευθεί στους Anonymous της Γαλλίας, της Σουηδίας και σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ενημέρωσης των Anonymous με σκοπό τον συντονισμό τους στη νέα επιχείρηση "Οperation Greece" με μεγάλο θύμα,αυτή τη φορά, την Ελληνική Αστυνομία.Δείτε το video των Anonymous και διαβάστε το μήνυμα τους  :

«Πολίτες του κόσμου, 

Ένας καρκίνος έχει πλέον φανερωθεί στο κοινό μέσω φωτογραφικού υλικού αλλά και βίντεο, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Ελλάδα.


Ένας πολιτικός καρκίνος που δεν ανταποκρίνεται στην πολιτική ηγεσία, αν και τυπικά είναι υπό την αρχηγία των διευθαρμένων πολιτικών.


Αυτός ο καρκίνος ονομάζεται "κράτος εν κράτη"


Πολλοί από εμάς έχουμε δεί αυτές τις περίεργες φιγούρες μέσα στο πλήθος φορώντας κράνη μηχανής, κρατώντας μπάρες ξύλινες η και σιδερένιες, σκορπισμένοι στο πλήθος ώστε να κάνουν τη "δουλειά" τους.


Τελευταία τους έχουμε δεί να βγαίνουν απο τον πυρήνα πολιτικών κομμάτων, τα οποία περιφρουρούσαν τη Βουλή.


Μαντέψτε. Αυτά τα άτομα, στην πλειοψηφεία τους, δουλεύουν για την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.


Έχουμε εξαγριωθεί.


Αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά απο κάποιον που υποτίθεται πως έχει σαν καθήκον την προστασία των πολιτών και του συντάγματος.


Έχουμε στη διάθεση μας μια μεγάλη λίστα από τις αστυνομικές σας ταυτότητες.


Αποφασίσαμε ότι θα δεχτείτε την όλη οργή των Anonymous.
Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο εναντίων σας μέχρι να πληρώσετε το τίμημα των κατακριτέων πράξεων σας.


Εάν στείλετε τη στρατιά σας ξανά στις επόμενες διαδηλώσεις θα σας εκθέσουμε όλους.
Έναν προς έναν.


Απαιτούμε την παραίτηση των αστυνομικών που πήραν μέρος σε αυτό.
Δε θα σταματήσουμε τις επιθέσεις μας μέχρι να το κάνετε.


Αυτήν την κίνηση την κάνουμε για τους Έλληνες πολίτες που πέρα των πολλών προβλημάτων τους αυτόν τον καιρό, μέρα με τη μέρα, σιωπούνται από τα δικά τους ΜΜΕ, την κυβέρνηση τους, αλλά πάνω από όλα, τον φόβο.
Μη φοβάστε πολίτες της Ελλάδος. Ξέρουμε την κατάσταση της χώρας σας και σας υποστηρίζουμε πλήρως.




Generated image



Είμαστε οι Anonymous.

Είμαστε Λεγεώνα.

Δε συγχωρούμε.

Δε ξεχνάμε.

Να μας περιμένετε!

Εις το όνομα της #OpSupportGreece  »


Δείτε τις επιχειρήσεις των Anonymous στην Ελλάδα στο Facebook ΕΔΩ :
Generated image






Αλεξίπτωτο

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑΒΕΙ ΤΗΝ "ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ"ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

ΠΤΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ MRB

Εάν είχαμε σήμερα εκλογές , 8 κόμματα θα έμπαιναν στη βουλή σύμφωνα με γκάλοπ της ΜRB που δημοσιεύει αύριο η REAL. Τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είναι σε ελεύθερη πτώση ενώ και η ΝΔ φαίνεται να χάνει μέρος των ψηφοφόρων της , προηγείται όμως με 9,9% από το ΠΑΣΟΚ. 
Ανάμεσα στους  ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το 58,3% ζητά την απομάκρυνση του Γ. Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:

ΠΑΣΟΚ: 11,9%
ΝΔ: 21,8%
ΚΚΕ: 9,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 7,6%
ΔΗΜ.ΑΡ: 6,5%
ΛΑ.ΟΣ.: 6,1%
ΔΗ.ΣΥ: 2,8%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 2,8%
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: 1,3%
ΑΛΛΟ:5,6%
ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ: 24,1%
now24.gr

Συναίνεση να σου πετύχει!


thumb
Του Αντώνη Δελλατόλα
Αυτή είναι λοιπόν η κυβέρνηση Παπαδήμου που θα δώσει ελπίδες στην κοινωνία και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό;
Αυτή είναι ομάδα που θα λύσει προβλήματα και θα είναι πρόβα τζενεράλε για μια μετεκλογική κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις επόμενες εκλογές;
Αυτή είναι η σύνθεση της «ομάδας των αρίστων» που μας έλεγε ο Σκάι, το Μέγκα και διάφορα φερέφωνα της Τρόικας «εσωτερικού» και «εξωτερικού»;
Αυτή είναι η κυβερνητική σύνθεση που θα  σηκώσει τα μανίκια και θα πιάσει δουλειά; ( Nα σηκώσουν τα μανίκια για να πλακωθούν στις μπουνιές, το βρίσκω πιθανότερο).
Αυτή είναι η κυβέρνηση που θα αλλάξει τα πράγματα και θα δώσει νέα πνοή στη χώρα;
Μα, είναι μια κυβέρνηση Παπανδρέου, στην οποία λείπει μόνο ο ΓΑΠ με τα ωραία του!
Μια κυβέρνηση με δελφίνους του Γιώργου, του Αντώνη και του Καρατζαφέρη, για να καούν, ή, το πιθανότερο, να μας κάψουν όλους μαζί μια ώρα αρχύτερα.
Επίσης έχει «κηπουρούς» γελοίους τύπους, πρώην(;) ακροδεξιούς, λιμοκοντόρους, και - δυστυχώς γι’ αυτούς - τέσσερις πέντε σοβαρούς.
Αν αυτό το σχήμα είναι πρόβα για να φορεθεί μετά τις εκλογές- όποτε γίνουν- θέλω κυβέρνηση αυτοδύναμη με τον πρίγκιπα ΓΑΠ ξανά στο Μάξιμου!
Με όσες διαφωνίες και αν έχει κανείς για την επιλογή και την στρατηγική Παπαδήμου, δεν του άξιζε μια τέτοια αρχή.
Ας μην δεχόταν να γίνει έρμαιο των κομματικών ισορροπιών.
Υ/Γ: Λέτε όλο αυτό να είναι κανένα κόλπο του Γιώργου, για τον φωνάξουμε σε πέντε-έξι μήνες να επιστρέψει;
Ήμαρτον!

Το Ποντικι

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, που θα πρέπει να στηρίζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…


Μεγάλο το πολιτικό δράμα στην εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τεράστιο πολιτικό δίλημμα θα έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα αναγκαστούν να στηρίζουν και να ψηφίζουν νομοσχέδια του Υπουργού Εθνικής Σωτηρίας της κυβέρνησης που στηρίζουν τα πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ.
Βλέποντας συνεχώς αναρτήσεις του διαδικτύου για τη δράση του κ. Μ. Βορίδη, ξεφυλλίζοντας τη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βιβλίο που σε ανύποπτο χρόνο (2003) ασχολείται ιδιαιτέρως και με τον κ. Βορίδη. Πρόκειται για το βιβλίο «Φαινόμενα Τρομοκρατίας – Ο ελληνικός νεοφασισμός μέσα από τα απόρρητα έγγραφα των Μυστικών Υπηρεσιών», των Νίκου Κλειτσίκα και του Andrea Speranzoni. Μάλιστα το βιβλίο προλογίζουν τρεις προσωπικότητες, μεταξύ αυτών εν ενεργεία Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας.
Στο βιβλίο ανακαλύπτουμε περισσότερα για τον Υπουργό με το τσεκούρι και το πιο συνταρακτικό: για την τρομοκρατική του δράση πρωτοστάτησε ώστε να διαγραφεί από το Σύλλογο Φοιτητών της Νομικής Σχολής από την ΔΑΠ. Ναι, η φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πρωτοστάτησε ώστε ο σημερινός Υπουργός της Κυβέρνησης Σωτηρίας να διαγραφεί με την κατηγορία του ΦΑΣΙΣΤΑ από το φοιτητικό Σύλλογο!
Άραγε πως θα νιώθει ο κ. Χρήστος Παπουτσής, που σπούδασε στη Νομική Σχολής της Αθήνας και διατέλεσε Πρόεδρος της ΕΦΕΕ, όταν θα έχει Υπουργό στην κυβέρνηση που συμμετέχει και συνεργάζεται κι ο ίδιος έναν διαγραμμένο ως φασίστα;
Πως θα στηρίζει το ΠΑΣΟΚ μια κυβέρνηση με Υπουργό τον κ. Βορίδη;
Άραγε η μνήμη αρχειοθετείται;
Αύριο η συνέχεια...

Νάσος
Στοχασμος Πολιτικη
Πηγή των παραπάνω:

(κλικ στις εικόνες)

Ομερτά ,βλάκας ,παρανοϊκός , σφετεριστής, παραλογισμός κ.λ.π.

Σήμερα  οι πολιτικές εξελίξεις  στην χώρα μας είναι ραγδαίες .Βέβαια λίγο πολύ από ότι φαίνεται ήταν δρομολογημένες .Τα  βασικότερα είχαν συμφωνηθεί και ο άσπρος  καπνός για τα προσχήματα υψώθηκε. Πως λέμε, να τηρηθεί το έθιμο. Η καινούργια κυβέρνηση  ,η υπηρεσιακή ,η μεταβατική , η  συνεργασίας ,ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Εκείνοι  που με μεγάλη προσπάθεια και απύθμενη βλακεία την οδήγησαν  στην  τραγική αυτή κατάσταση, είναι οι  ίδιοι που σήμερα ανέλαβαν να την σώσουν.
Σήμερα μου ήρθε η επιθυμία να ξεσκονίσω τα λεξικά και να φρεσκάρω την  μνήμη μου με την ακριβή έννοια κάποιων πολυσυζητημένων λέξεων  και κάποιων όρων, με τις οποίες μας βομβαρδίζουν τον τελευταίο καιρό τα πάσης φύσεως μέσα μαζικής… παραπληροφόρησης.  Χωρίς να υπονοώ τίποτε και χωρίς να αποδίδω τίποτε και σε κανέναν ,απλώς τα καταγράφω. Αν  τώρα κάποια από αυτά συνδυάζονται με κάποιους είναι εντελώς συμπτωματικό.
Ξεκινώ την περιπλάνησή μου με την λέξη , με τον όρο ,«Ομερτά».
Ακούστηκε πριν λίγες ημέρες σε ομιλία στην Βουλή των Ελλήνων από αρχηγό κόμματος.
Ο όρος  Ομερτά   χρησιμοποιείται  στην  περιοχή  της Σικελίας, της Καλαβρίας και της Απουλίας όπου υπάρχει ισχυρή παρουσία της παράνομης οργάνωσης ,της Μαφίας . Ο όρος αποδίδεται με την έννοια της μη συνεργασίας με τις αρχές. Στην πραγματικότητα είναι  «ο Νόμος της Σιωπής». Η παραβίασή του τιμωρείται  με θάνατο.
Σε συνάρτηση με τον Νόμο της Σιωπής, δηλαδή με την Ομερτά, είναι και η Σικελική παροιμία. « Όποιος δεν ακούει ,δεν βλέπει και δεν μιλάει, «ζει εκατό χρόνια».
Συνεχίζω με την λέξη, « Βλάκας».
Βλάκας είναι  αυτός που σκέπτεται με  οτιδήποτε άλλο εκτός από την …γέμιση του κεφαλιού του. Έχει χαμηλή νοημοσύνη και συμπεριφορά χωρίς  σκέψη .Παίρνει λάθος αποφάσεις στην πιο ακατάλληλη στιγμή .Αποδυναμώνει και καταστρέφει το βασικό συστατικό μιάς κοινωνίας που είναι η έγκυρη πληροφόρηση και η υπάρχουσα γνώση.
Ειδικά στην περίπτωση που κατέχει κάποια θεσμική θέση, με τις κινήσεις του είναι σε θέση  να την καταστρέψει πχ έναν οργανισμό, μία χώρα. Η προσπάθεια να πεισθεί μέσω  ακλόνητων επιχειρημάτων , δεν οδηγεί πουθενά .Είναι στον δικό του κόσμο. Δεν υπακούει σε νόμους  και αρχές ,δεν καταλαβαίνει από όρια και προθεσμίες .
Ακολουθεί ο Όρος  «Παρανοϊκός».
Ό Εις την παράνοιαν  ανήκων η αναφερόμενος , η ο έκ παράνοιας πάσχων.
Παρανοϊκή δε ιδέα, η ιδέα μη ανταποκρινόμενη είς την πραγματικότητα είς  την οποίαν όμως ο πάσχων πιστεύει ακράδαντα. Οι παρανοϊκές  ιδέες  αναλόγως του περιεχομένου των διακρίνονται εις ιδέες διώξεως, παχυδερμίας ,μυστικισμού κ.λπ.  
Παράνοια είναι η ανοησία ,ο παραλογισμός , το χρόνιο παραλήρημα που αλλάζει την κρίση και το συλλογισμό. Η παρανοϊκή ιδιοσυγκρασία περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:  Υπερτροφία του Εγώ μετ΄αμέτρου υπερεκτιμήσεως ,δηλ αλαζονείας. Δυσπιστία και ιδέες καταδίωξης.
Εσφαλμένη κρίση  που περιορίζεται στις απόψεις του τις οποίες στηρίζει με παράλογα επιχειρήματα. Κοινωνική  δυσπροσαρμοστία  που καθιστούν τα άτομα αυτά λίαν επικίνδυνα.
«Σφετεριστής.»
Σφετεριστής είναι ο  αλλότρια  δηλ. ξένα οικειοποιούμενος.
Σφετερίζομαι  σημαίνει. ιδιοποιούμαι, οικειοποιούμαι  με αθέμιτο τρόπο κάτι που δεν μου ανήκει .Σαν τύραννος σφετερίζομαι την Αρχή η υφαρπάζω την δόξα ,την φήμη κάποιου ικανοποιώντας την ματαιοδοξία μου.
Η λέξη σφέτερος  συσχετίζεται  με την ατασθαλία, την ασέβεια, την κακοδιοίκηση, την τυραννίδα στον χώρο της πολιτικής.
«Σφετεριστής ονομάζεται ο τύραννος και η ανεύθυνη τυραννίδα που προάγει το σφέτερον . Το δικό του συμφέρον προάγει και όχι το συμφέρον των πολιτών», κατά τον Αριστοτέλη.
Τελευταίος για σήμερα γιατί από ότι φαίνεται θα επανέλθουμε ίσως και σύντομα,  ο όρος   «παραλογισμός».
Παραλογισμός  θεωρείται η ακραία κατάσταση μέσα από την οποία ο άνθρωπος χάνει τα λογικά του. Προβαίνει σε πράξεις εσφαλμένες, αντίθετες με την σύνεση και κατά παράβαση των συλλογιστικών κανόνων.
Εμφανίζεται κατά τους ειδικούς ως άγχος και πλαστότητα της ανθρώπινης ζωής, ως ανακολουθία των όρων της ύπαρξης, ως υπέρτατη αποτυχία.
Ό λογικός άνθρωπος προσαρμόζει τον εαυτό του στον κόσμο .Ο παράλογος επιμένει να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του ,κατά τον Σώ  Μπερνάρ.
Ασφαλώς και δεν προσπάθησα να συνδέσω τα προαναφερόμενα με τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό ,αυτές τις ημέρες αυτές τις ώρες στην χώρα μας. Αυτά όμως που διαδραματίζονται σήμερα στην πολιτική σκηνή με ναι η όχι σε δημοψηφίσματα, με ναι η όχι σε παραιτήσεις υπουργών , βουλευτών, πρωθυπουργού , με τον σχηματισμό κυβέρνησης κοινής   η ευρείας αποδοχής κλπ.  Η Ελλάδα, αφού επί δύο χρόνια διαπομπεύτηκε διεθνώς  και οι Έλληνες έχουν υποστεί τα πάντα,  κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ευρώ, να βρεθεί ίσως και εκτός κοινότητος για μια σύμβαση την οποία μέχρι σήμερα ουδείς γνωρίζει και ενδεχομένως να μη χρειάζεται και κύρωση από την Βουλή.
 Αυτό και αν δεν είναι παραλογισμός.
Αυτόν τον πολιτικό παραλογισμό ζούμε σήμερα και να θυμάστε: Αυτοί που με τις παράλογες αποφάσεις και πράξεις μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση ,μπορεί κάποια ημέρα αντί να τιμωρηθούν και να πληρώσουν  θα ανακηρυχθούν και ήρωες .
Θα είναι το άκρον άωτον του παραλογισμού.
Βασίλης  Γκόλτσιος.
.

Χ. ΚΛΥΝΝ: O Παπανδρέου πρέπει να συλληφθεί!

Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος προδότης...
και πρέπει να συλληφθεί αν υπάρχουν νόμοι γιατί εκτός του ότι έχει οδηγήσει τον κόσμο στην κατάθλιψη και την ανεργία, έχει ξεφτιλίσει τον Έλληνα σε διεθνές επίπεδο. Όπως είπε και ο Σαρκοζί είναι τρελός και καταθλιπτικός. Είναι μεγάλη ανακούφιση που έφυγε από την ηγεσία της χώρας. Οι πολιτικοί μας αποδεικνύουν καθημερινά πόσο διεφθαρμένοι είναι και ότι τους νοιάζει μόνο η καρέκλα. Αλλά και οι ίδιοι ευθυνόμαστε για τα προβλήματα που βιώνουμε λόγω του τρόπου ζωής που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και το χειρότερο είναι ότι υποθηκεύουμε το μέλλον των νεότερων«.
Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χάρρυ Κλυνν, μιλώντας σήμερα στο........
«Αθλητικό Metropolis»και στην εκπομπή «Revolution». Ζήτησε τη σύλληψη του…
Ο γνωστός κωμικός επέρριψε ευθύνες στα δύο μεγάλα κόμματα για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας, αφού όπως είπε χαρακτηρίζονται από εσωστρέφεια, ενώ πιθανολογεί πως τα κόμματα της αριστεράς σύντομα θα διαλυθούν, μιας και έχουν πλέον παλιώσει.


O Αγών του υπουργού Μάκη Βορίδη !!!

Επειδή η ακροδεξιά στην Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με τις μελανότερες σελίδες της ιστορίας, προκειμένου να αναδειχθεί σε υπολογίσιμη δύναμη οι εκπρόσωποι της ακολούθησαν 2 τακτικές με την αρωγή -φυσικά- των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης:
  1. Προσπάθησαν να αποποιηθούν την ταμπέλα του “ακροδεξιού” ώστε να συγκαλύψουν ή να εξωραϊσουν τη σκοτεινή πλευρά των πολιτικών θέσεων τους, λαϊκίζοντας συστηματικά, χρησιμοποιώντας την απλοϊκή ρητορική της “κοινής λογικής” και καπηλεύοντας τον Ελληνικό πατριωτισμό του “όταν-εμείς-χτίζαμε-Παρθενώνες-εσείς-τρώγατε-βελανίδια”.
  1. Αξιοποίησαν τεχνιέντως την κοινωνική ανασφάλεια που προκλήθηκε την περίοδο των “ισχνών αγελάδων”, ποντάροντας στην ξενοφοβία για να αποσπάσουν ψήφους.
    Ο Μάκης Βορίδης συγκεκριμένα, ανέλαβε(κατόπιν Μιχαλολιάκου και μέχρι το 1990) Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας της ΕΠΕΝ, του κόμματος που αποσκοπούσε να συγκεντρώσει τους νοσταλγούς των Απριλιανών (κατόπιν αποτυχίας των ΕΔΕ και “Εθνικής Παράταξης”) με ιδρυτή τον έγκλειστο στη φυλακή επικεφαλής της Χούντας των Συνταγματαρχών, Γεώργιο Παπαδόπουλο. Το Μάρτιο του ’85 διαγράφεται απο το φοιτητικό σύλλογο της Νομικής για φασιστική δράση. Δύο μήνες αργότερα κρατώντας ενα αυτοσχέδιο τσεκούρι συμμετέχει μαζί με άλλα μέλη της ΕΠΕΝ σε επίθεση εναντίον διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για την “αστυνόμευση των Εξαρχείων και αστυνομική βία“. Το όνομα του φιγουράρει στο εξώφυλλο των ΝΕΩΝ της 13ης Μαίου 1985, με λεζάντα “Ωρα 10:45 – Επίθεση Φασιστών”.
Ένα χρόνο αργότερα η ΕΦΕΕ υποβάλει μήνυση εναντίον του για την αιματηρή επιδρομή ΕΠΕΝιτών σε φοιτητές της Νομικής με στιλέτα και λοστούς τον Απρίλιο του ’86, γεγονός που κατείγγειλαν σε ανακοινώσεις τους όλες οι φοιτητικές παρατάξεις, συμπεριλαμβανομένης της ΔΑΠ.
Το 1994 λαβαίνει μέρος το ιδρυτικό συνέδριο του “Ελληνικού Μετωπου” , κόμμα με ιδεολογική βάση στον ελληνικό εθνικισμό, απο στελέχη του ευρύτερου ακροδεξιού χώρου όπως ΕΝΕΚ, ΕΠΕΝ, Ελληνική Δύναμη κλπ. Μετά απο διαδικασίες ο Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει πρόεδρος. Τρία χρόνια αργότερα τον Οκτώβριο του 1997, το Ελληνικό Μέτωπο διοργανώνει την “Ευρωπαϊκή Εθνικιστική Συνδιάσκεψη”, με την συμμετοχή του γαλλικού Front Nationalτου Jean Marie LePen που εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Καρλ Λανγκ και τον Ευρωβουλευτή Λε Ρασινέλ, του Φλαμανδικού Μπλοκ (Vlaams Blok) που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του Frank Vanheke και του Ισπανικού Εθνικού Μετώπου (Frente Nacional) που εκπροσωπήθηκε από τον Κίκε Φαλκόν.
Το 2002 ο “Ιός” περιγράφει στο “λιφτινγκ της ελληνικής ακροδεξιάς
Σκηνή στην τηλεόραση του Antenna: η Ελλη Στάη απευθύνεται στον καλεσμένο της εκπομπής της Μάκη Βορίδη και τον χαρακτηρίζει ακροδεξιό. Αυτός δείχνει πειραγμένος και τη διαψεύδει με χαμόγελο: “Ποιος σας είπε ότι είμαι ακροδεξιός;” Η κ. Στάη ψελίζει αμήχανη: “Εγώ ξέρω ότι είσαστε ακροδεξιός”. Ο κ. Βορίδης, όμως, την αποστομώνει: “Από πού συμπεραίνετε ότι είμαι ακροδεξιός;” Η γνωστή δημοσιογράφος μένει εμβρόντητη. Οι συνεργάτες της δεν την είχαν προετοιμάσει γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Και εκεί που οι τηλεθεατές γνώριζαν τον Βορίδη μόνο ως δικηγόρο της Γιούλης Μπάρκα, ξαφνικά διαπίστωσαν ότι πρόκειται για εκπρόσωπο μεγάλου και ανερχόμενου κόμματος, ισοδύναμου περίπου με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Η πεποίθησή τους εδραιώνεται την επομένη, όταν εμφανίζεται και πάλι ο κ. Βορίδης, καλεσμένος αυτή τη φορά του Γιάννη Πρετεντέρη και του Mega, για να λύσει το πρόβλημα της “λαθρομετανάστευσης” στην Ελλάδα και να κατακεραυνώσει τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης. Μάταια ο κ. Πασχαλίδης επισήμαινε ότι τα επιχειρήματα του συνομιλητή του απέβλεπαν απλά σε μια “διαχείριση του φόβου” και στη δαιμονοποίηση των μεταναστών. Ο κ. Βορίδης είχε την έμμεση υποστήριξη ή την ουδετερότητα του υπόλοιπου πάνελ.

Υπόθεση ΜΑΒΗ: χαρτογραφώντας τις διασυνδέσεις

10 Απριλίου 1994: ομάδα ένοπλων κουκουλοφόρων, προερχόμεων απο το ελληνικό έδαφος πραγματοποιούν επιδρομή σε αλβανικό στρατόπεδο νεοσυλλεκτων δίπλα στο βορειοηπειρωτικό χωριό Επισκοπή, σκοτώνοντας εν ψυχρώ έναν στρατιώτη κι έναν αξιωματικό, τραυματίζοντας βαριά άλλους 3, παίρνοντας έναν όμηρο ώς τα ελληνικά σύνορα κι “απαλλοτριώνοντας” μια δεκαπενταριά όπλα. Το ίδιο βράδυ, η εθνικιστική οργάνωση “Μέτωπο Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου” (ΜΑΒΗ) διεκδίκησε το χτύπημα, στέλνοντας σχετική προκήρυξη στην “Ελευθεροτυπία“.
19 Μαρτίου 1995: Νυχτερινό μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί έρευνα σε δυο οχήματα, ένα ΙΧ κι ένα φορτηγό, που κινούνταν στα ελληνοαλβανικά σύνορα, για να βρει -και να κατασχέσει- ένα πραγματικό οπλοστάσιο: 6 καλάσνικοφ με 878 σφαίρες, 2 πιστόλια “τοκάρεφ” με 42 σφαίρες, 1 φορητό ασύρματο, 1 ξιφολόγχη, δίκοπο μαχαίρι, κιάλια, στρατιωτικές στολές και μάλλινες κουκούλες. Οι 7 επιβάτες των δύο οχημάτων (ανάμεσά τους ο έφεδρος αξιωματικός Γ. Αναστασούλης κι ο πρώην αστυνομικός Απ. Καρβελάς) συλλαμβάνονται.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιου, ο επικεφαλής των κατηγορουμένων, Γ. Αναστασούλης, επικαλείται ως άλλοθι για την απουσία του από τη δολοφονική επίθεση της ΜΑΒΗ το ’94 , τη συμμετοχή του στο ιδρυτικό συνέδριο του “Ελληνικού Μετώπου”.
Στη δικογραφία ο Μάκης Βορίδης και ο Ανδρέας Μαρτίνος βεβαιώνουν την παρουσία του κατηγορούμενου στο ξενοδοχείο Ντιβάνι-Ζαφόλια, όπου και το συνέδριο του Ελληνικού Μετώπου. “Πράγματι ο Γ. Αναστασούλης παρεβρίσκετο τότε στο συνέδριο του ‘Ελληνικού Μετώπου“, μας δήλωσε ο Μ. Βορίδης (18.10.97). Οσο για το αν ο Αναστασούλης υπήρξε μάχιμο στέλεχος της φιλόδοξης οργάνωσης του, ο πρόεδρος Βορίδης τα μάσησε: “Δεν ξέρω. Δεν ξέρω καν αν ποτέ γράφτηκε στο κόμμα. Διότι, ξέρετε, στο ιδρυτικό συνέδριο άλλοι συμπλήρωναν και άλλοι ξέχναγαν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις εγγραφής. Πάντως θέλω να δηλώσω ότι εμείς εκτιμούμε πολύ τον Γ. Αναστασούλη”.

http://parallhlografos.wordpress.com/2011/11/11