ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.14

Η προϊούσα σήψη στο χώρο της πολιτικής και η περιπόθητη κάθαρση


Του Σάββα Καλεντερίδη
Αν και δεν συνηθίζω να γράφω στο πρώτο πρόσωπο τα άρθρα μου, σήμερα να μου επιτραπεί να «παρεκτραπώ», αναφερόμενος σε μια οδυνηρή προσωπική εμπειρία.
Κάποια στιγμή, πριν από μερικά χρόνια, ο ομιλών βρέθηκε στο γραφείο ιδιοκτήτη διαγνωστικού κέντρου. Ήταν πρώτη του μηνός και ο φίλος ιδιοκτήτης είχε πάνω στο γραφείο του περίπου ογδόντα λευκά φακελάκια, με γραμμένα απ’ έξω τα ονόματα των παραληπτών. Από περιέργεια ρώτησα τι είναι αυτά και μου είπε ότι είναι η μηνιαία αμοιβή των γιατρών που του στέλνουν πελάτες από τα ιατρεία τους. Η επόμενη ερώτηση ήταν αν οι γιατροί αμείβονται για την παραπομπή αυτή από τα ασφαλιστικά ταμεία των ασθενών. Μου είπε ότι ασφαλώς και αμείβονται και ότι στο φακελάκι υπάρχει παράνομη μαύρη αμοιβή, υπογραμμίζοντας ότι αν δεν δώσει φακελάκι, οι γιατροί θα στείλουν τους ασθενείς σε άλλο διαγνωστικό κέντρο.
Με την τρίτη ερώτηση ζήτησα να μάθω πώς γίνεται η διανομή του παράνομου «μαύρου» μερίσματος στους ανθρώπους που έχουν ορκιστεί στον όρκο του Ιπποκράτη και εμπιστευόμαστε σ’ αυτούς τις ζωές μας. Μου απάντησε ότι γίνεται με ένα παιδί, που πηγαίνει από τα γραφεία των γιατρών και τους δίνει το φακελάκι.
Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια, δεν έχω καταφέρει ακόμα να ξεπεράσω την οδυνηρή έκπληξη εκείνου του πρωινού, αφού είδα μπροστά μου να εκτυλίσσεται ένα μικρό μέρος του οργίου παρανομιών που γινόταν στον τομέα της Υγείας.
Τις μέρες αυτές ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης συχνά-πυκνά αναφέρει ότι σύμφωνα με υπολογισμούς των ειδικών το ένα τρίτο του δημοσίου χρέους της χώρας μας οφείλεται στο πάρτι παρανομιών, οργίων και διαφθοράς που γινόταν στον τομέα της υγείας τα προηγούμενα χρόνια, ενώ συμπληρώνει ότι σύμφωνα με την δική του προσωπική άποψη, το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο μισό. Δηλαδή, περισσότερα από 150 δισεκατομμύρια ευρώ σκορπίστηκαν και κατέληξαν σε λογαριασμούς πολυεθνικών και ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών, εμπόρων φαρμάκων και ιατρικών μηχανημάτων, γιατρών, φαρμακοποιών και φυσικά πολιτικών και συγκεκριμένα ατόμων που έχουν διατελέσει υπουργοί Υγείας!
Για όσους έχουν αμφιβολίες για τους τελευταίους, εμείς απλά να αναφέρουμε ότι δυο τινά θα μπορούσαν να συμβαίνουν. Ή δεν καταλάβαιναν τι γίνεται στο υπουργείο τους ή ήταν συνένοχοι και συμμέτοχοι στις παρανομίες και τη διαφθορά. Αν συνέβαινε το πρώτο, είναι ακατάλληλοι όχι να κυβερνούν, να προΐστανται σε υπουργεία εθνικής σημασία και να συμμετέχουν σε ρηξικέλευθα σχέδια χάραξης μιας νέας πορείας της χώρας, όπως η διαφημιζόμενη συνταγματική μεταρρύθμιση, αλλά ακόμα και να κατέχουν οποιαδήποτε δημόσια θέση, ακόμα και …κηπουρού. Αν συνέβαινε το δεύτερο, θα πρέπει να βρίσκονται ήδη στη φυλακή.
Επίσης, για όσους διατηρούν αμφιβολίες για τους πολιτικούς που διετέλεσαν υπουργοί  Υγείας, να θυμίσουμε ότι εις εξ αυτών, που είχε εξασφαλίσει τη θέση προτού καν συγκροτηθεί η κυβέρνηση, καταδέχτηκε να του πληρώσουν τον λογαριασμό προεκλογικής συγκέντρωσης σε μεγάλο ξενοδοχεία δυο πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες σχεδόν εξ ημισείας, γεγονός που αποτελεί διπλή απόδειξη αν μη τι άλλο της «ειδικής» σχέσης που είχε με τους πολυεθνικούς κολοσσούς, πριν καν καθίσει στην καρέκλα του υπουργού.
Ένα άλλο παράδειγμα κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος, είναι εκείνο του υπουργού Υγείας που παρήγγειλε εκατομμύρια εμβόλια της νόσου των πτηνών, αξίας περισσότερο από εκατό εκατομμύρια ευρώ!!! Η κίνηση της διαδόχου του να ακυρώσει το μεγαλύτερο μέρος της «υπερβολικής παραγγελίας πανδημικών εμβολίων της προηγούμενης κυβέρνησης», όπως είχε δηλώσει η ίδια (η ακύρωση αφορούσε παραγγελίες 12,3 εκατ. δόσεων εμβολίων), εξοικονόμησε στα ταμεία του κράτους περίπου 80 εκατ. ευρώ. Αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο, τότε τι είναι;
Εν πάση περιπτώσει, η άμπωτις της κρίσης έφερε στο φως όλες αυτές τις εγκληματικές δράσεις που γίνονταν στις πλάτες του ελληνικού λαού και μάλιστα σε ένα τομέα που έχει να κάνει με την υγεία και την ίδια τη ζωή των πολιτών.
Ασφαλώς, δεν είναι όλοι ίδιοι και σίγουρα δεν ισχύει η συλλογική ή συντεχνιακή ευθύνη στο ζήτημα αυτό. Και έντιμοι γιατροί υπάρχουν, ίσως είναι οι περισσότεροι, και φαρμακοποιοί έντιμοι υπάρχουν, που κάθε μέρα είναι δίπλα στους ασθενείς, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους, προσφέροντας ύψιστο κοινωνικό έργο. Για τις βιομηχανίες και τους εμπόρους δεν μιλάμε, γιατί όπως βρίσκουν κάνουν. Το μείζων θέμα είναι οι πολιτικοί μας, οι οποίοι έχουν την κύρια ευθύνη και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο -κάποιοι σε μεγάλο βαθμό και κάποιοι σε μικρότερο- είτε ανέχθηκαν είτε συμμετείχαν στο φαγοπότι.
Επειδή τα πράγματα έφθασαν στο απροχώρητο, δικαιούμαστε να ελπίζουμε ότι ήλθε η ώρα της κάθαρσης;

Ο κύριος ξ@ρ@λ@ς!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Γιάννης Πρετεντέρης 
«Η Ευρώπη του κοινού νομίσματος στηρίζεται σε μια σειρά από κανόνες και υποχρεώσεις για όσα κράτη έχουν κοινό νόμισμα. Μας αρέσουν, δεν μας αρέσουν, αυτοί είναι οι κανόνες και οι υποχρεώσεις. Θέλουμε το ευρώ; Εφαρμόζουμε τους κανόνες και εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις που επιβάλλει το ευρώ, είτε είναι φετίχ είτε δεν είναι. Δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες και να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις; Κουνάμε μαντήλι στο ευρώ και βαδίζουμε καμαρωτά στη δραχμή, το ρούβλι, το γρόσι και σε ό, τι άλλο τραβάει η ψυχή μας. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει και ούτε προβλέπεται να υπάρξει, αν ψηφιστεί ο Τσίπρας ή η μούμια του Λένιν ή ο Βελζεβούλ αυτοπροσώπως». 

Ο σχολιασμός…
Το “βαρύ πυροβολικό” του Mega-λου καναλιού (με βλήμα μεγάλου βεληνεκούς) έγραψε τα παραπάνω στην Κυριακάτικη φυλλάδα που φιλοξενεί τις “αμερόληπτες” αναλύσεις του. 
Αναλύσεις τις οποίες προβάλει και στα δελτία ειδήσεων που συμμετέχει χαρακτηρίζοντας πολλές φορές και απρεπώς όσους δεν συμφωνούν με αυτές. Θέλοντας προφανώς να συναγωνιστεί εκείνη την άθλια Ευρωβουλεύτινα της Ν.Δ (είναι και τώρα υποψήφια) η οποία δήλωσε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι «προκειμένου να σωθεί η Ευρώπη ας καεί η Ελλάδα» έτσι και αυτός μας δηλώνει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες που επιβάλουν οι σύγχρονοι Ες Ες της Γερμανίας και οι τοκογλύφοι αλλιώς θα πρέπει να αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή οικογένεια.(των λωποδυτών) 
Ναι τους θεωρώ λωποδύτες γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που αρχικά οραματίστηκαν και προχώρησαν στην υλοποίηση της Ενωμένης Ευρώπης την οποία θέλουν τώρα να χωρίσουν σε αποικίες και ζώνες δουλοπαροίκων. 
κ. Πρετεντέρη ο ρόλος σας είναι πλέον εμφανής και η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών σας κατατάσσει σε κάτι μεταξύ του “γλοιώδες και του έρποντος” οπότε ότι γράφετε και ότι λέτε είναι άνευ σημασίας και το μόνο που καταφέρνετε είναι να εκτίθεστε ακόμα περισσότερο ως ένας σύγχρονος …. Γκαίμπελς. 
Τώρα για αυτό που λέτε για τους μονοδρόμους και τους κανόνες των Ευρωπαίων αληταράδων εγώ και πολλοί άλλοι θεωρούμε ότι προκειμένου να είναι σκλαβωμένα τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα μας καλύτερα θα είναι να αναζητήσουμε άμεσα άλλες λύσεις οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν ακόμα και την αποχώρηση μας από το δήθεν ευρώ τους δηλ. το μάρκο τους καθώς και συμμαχίες με άλλους ομόθρησκους μας και μη π.χ Ρωσία & Κίνα μια και οι εν λόγω κύριοι δεν μας παρείχαν ποτέ και πουθενά καμία κάλυψη σε πολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό επίπεδο αλλά κυρίως δεν σεβάστηκαν τα ιερά αυτά χώματα τα οποία είναι η “κοιτίδα” του … εξανθρωπισμού τους! 

Μνημόσυνο επόμενης μέρας


Εικόνα Σβησμένο Κερί
Αλαφιασμένα τα Μ.Μ.Ε. που στηρίζουν την κυβέρνηση έσπευσαν να προβάλουν φωτογραφικά στιγμιότυπα, με τον Αντώνη Σαμαρά να στέκεται δίπλα στον Κώστα Καραμανλή στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Αισθάνονται πιεστική την ανάγκη να δείξουν στους Νεοδημοκράτες ότι οι σχέσεις μεταξύ του νυν και του πρώην Πρωθυπουργού είναι καλές. Για «Μήνυμα Συστράτευσης», μιλούν οι τίτλοι στα σχετικά δημοσιεύματα.
Είναι όμως έτσι; Είναι πράγματι καλές οι σχέσεις; Υπάρχει πράγματι μήνυμα συστράτευσης; Από πού προκύπτει, παρακαλώ; Από το σημείο όπου στέκεται ο Αντώνης Σαμαράς στο στιγμιότυπο; Πού αλλού θα στεκόταν, δηλαδή; Πρωθυπουργός της χώρας είναι (ακόμα…). Πιο πίσω θα στεκόταν; Όπου να ‘ναι, κάπου ανάμεσα στους παρευρισκόμενους;
Μόλις δύο ημέρες πριν στο Μέγαρο, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε τις προτάσεις του για τη Συνταγματική Αναθεώρηση σε επίσημη παραταξιακή εκδήλωση ομοίως οργανωμένη από το Ίδρυμα Καραμανλή, όπως και το μνημόσυνο. Γιατί δεν παραβρέθηκε εκεί ο Κώστας Καραμανλής, κοτζάμ Συνταγματική Αναθεώρηση; Είχε ανειλημμένη υποχρέωση;
Ο Κώστας Καραμανλής δεν παραβρέθηκε εκεί για να μην ακούσει και κατάμουτρα πια από το στόμα του Αντώνη Σαμαρά τη φράση: «Και να κόψουμε   ό λ ε ς   τις γέφυρες με το χθες.»
Ο Καραμανλής έχει τελειώσει με τον Αντώνη Σαμαρά. Οι φωτογραφίες από το μνημόσυνο θα είναι για τον Κώστα Καραμανλή το πειστήριο της επόμενης μέρας, ότι πάντως ο ίδιος με τη στάση του υπήρξε αμέτοχος του εκλογικού αποτελέσματος.
Σημαίνει αυτό κάτι; Έχει κάποια δύναμη ο Καραμανλής; Μη ρωτάτε εμένα. Τον Αντώνη Σαμαρά ρωτήστε που ψοφάει για ένα ενσταντανέ μαζί του. Κι εκείνους που σπεύδουν αυτό το ενσταντανέ να το προβάλουν.

Εκλογική συντριβή του ΠΑΣΟΚ θα ρίξει την κυβέρνηση


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Ελάχιστοι είναι πια οι Έλληνες που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου θα επιβιώσει μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που αναμένεται να σημειώσουν πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ αλλά και η ΝΔ στις ευρωεκλογές, που θα γίνουν σε λιγότερο από είκοσι μέρες. Είτε το ομολογούν είτε όχι, ακόμη και τα κορυφαία στελέχη των δύο κυβερνητικών κομμάτων ετοιμάζονται για εσωτερική αλληλοσφαγή αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών.

Πρώτος στόχος τους η καρατόμηση των… αρχηγών και των ηγετικών ομάδων των κομμάτων τους!
Η βέβαιη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ θα πυροδοτήσει εξελίξεις στη ΝΔ, οι οποίες θα προσλάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, που αποκλείεται να αφήσουν πρόεδρο του κόμματος τον Α. Σαμαρά, αν η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ ξεπερνά τις πέντε εκατοστιαίες μονάδες ή είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Δεν έχει όμως νόημα πλέον να κάνουμε εκτιμήσεις και υποθέσεις για κάτι που θα είναι γεγονός -το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών- σε δυόμισι μόλις εβδομάδες.

Δεν έχει, άλλωστε, ιδιαίτερη σημασία αν η κρίση που θα πλήξει βιαιότατα τη ΝΔ μετά την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση θα εκδηλωθεί ταυτόχρονα με εκείνη του ΠΑΣΟΚ, η οποία σίγουρα θα εκδηλωθεί αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, την ίδια νύχτα της 25ης προς την 26η Μαΐου.

Ακόμη και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ομολόγησε ότι θα υπάρξει πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας, αν το κόμμα του πέσει κάτω από το 10% στις ευρωεκλογές. Δεν υπάρχει όμως σχεδόν κανένας Έλληνας που να νομίζει ή να ελπίζει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πιάσει το 10%!

Με άλλα λόγια, από τη νύχτα των ευρωεκλογών είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου θα απειληθεί άμεσα με ανατροπή λόγω της υπαρξιακής κρίσης στην οποία θα αρχίσει να στροβιλίζεται το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας του γλίσχρου ποσοστού του. Ανεξάρτητα από το ποσοστό που θα πάρει η ΝΔ και πόσο θα υστερεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, η αιτία της κυβερνητικής ανατροπής θα είναι η αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ είτε η ΝΔ περιδινείται κι αυτή σε κρίση είτε όχι.

Μόλις, δηλαδή, ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, πολλοί ή οι περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα εγκαταλείψουν τον Ευ. Βενιζέλο και το κόμμα τους αλλά και την κυβέρνηση Σαμαρά, αναζητώντας διέξοδο συνέχισης της προσωπικής πολιτικής τους καριέρας. Όσους βουλευτές κι αν δελεάσει με πολιτικά ή άλλα μέσα ο Αντώνης Σαμαράς από τους ανεξαρτητοποιηθέντες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ή της ΔΗΜΑΡ και κάποιους των ΑΝΕΛ δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει 151 γιο να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και να φτιάξει κυβέρνηση.

Έτοιμοι προς αλληλοσφαγή
Πολιτικά «τελειωμένο» θεωρούν οι πάντες στο ΠΑΣΟΚ τον πρόεδρο Βενιζέλο κα έχουν ήδη βγάλει τα μαχαίρια για να διεκδικήσουν προσωρινά κάποιο κομμάτι από το πολιτικό πτώμα του πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος που ίδρυσε πριν από σαράντα χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ολα δείχνουν ότι φέτος στις 3 Σεπτέμβρη… πολιτικό μνημόσυνο θα κάνουν στο ΠΑΣΟΚ κα όχι εορτασμό της τεσσαρακοστής επετείου από την ίδρυσή του!

«Αν το άθροισμα της κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από (το ποσοστό) του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε δημόσια σε συνέντειξή του στο ραδιοσταθμό «Βήμα FM» ως και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εννοώντας ότι στην περίπτωση αυτή η πτώση της κυβέρνηση: Σαμαρά – Βενιζέλου είναι αναπότρεπτη.

Με άλλα λόγια, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ με αυτή τη δήλωσή του όχι μόνο παραδέχεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος με διαφορά από τη ΝΔ, αλλά και ότι η μεταξύ τους διαφορά μπορεί να είναι τόσο πολλές εκατοστιαίες μονάδες ώστε να υπερβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και το… άθροισμα των ποσοστών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Όταν λέει αυτά ο εκπρόσωπος του Ευ. Βενιζέλου, δεν εκπλήσσουν φυσικά οι δηκτικές δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου για το μέλλον του πρώην κόμματος του. «Σε αυτές τις εκλογές σάς λέω ότι θα εξαφανιστεί το ΠΑΣΟΚ…» δήλωσε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό κι αυτός.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, αφού προέβλεψε βουλευτικές εκλογές τον Ιούνιο ή το Σεπτέμβριο, επιφύλαξε για τον εαυτό του το ρόλο του… «συγκολλητή της Κεντροαριστεράς»!

Το φάντασμα του Γιώργου
Το κωμικοτραγικό είναι ότι η επικείμενη αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την πολιτική επαναδραστηριοποίηση του… Γιώργου Παπανδρέου (!), του ανθρώπου, δηλαδή, που κατέστρεψε εντελώς την ελληνική κοινωνία αλλά και το κόμμα που έφτιαξε ο πατέρας του, μέσω της επαίσχυντης απόφασής του να υπαγάγει την Ελλάδα στο ζυγό της υποτέλειας και της εθνικής απαξίωσης του Μνημονίου.

Η κοινή παρουσίαση από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Φώτη Κουβέλη του βιβλίου της στενής φίλης του πρώτου, μχρι πρότινος ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαριλένας Κοππά αποκάλυψε το σχέδιο του πρώην πρωθυπουργού να προωθήσει ανθρώπους του ως υποψηφίους της ΔΗΜΑΡ, βοηθώντας τη ταυτόχρονα να υπερβεί το όριο του 3% της ευρωβουλευτικής επιβίωσης.
Φυσικά, δεν έπιασε τον Γ. Παπανδρέου πόνος για τη ΔΗΜΑΡ. Στόχος του είναι η προώθηση ανθρώπων δικών του που προσωπικά δεν είναι εκτεθειμένοι με μνημονιακή δράση σε θέσεις μιας κυβέρνησης συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ ως «τσόντας» στον… ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Γ. Παπανδρέου γνωρίζει ότι δεν υπάρχει ούτε ένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ που θα ανεχόταν συνεργασία του κόμματος του με το σύγχρονο… «Τσολάκογλου» που υποδούλωσε την Ελλάδα στους Γερμανούς μέσω του Μνημονίου. Αντιθέτως, παρά τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη επί ένα χρόνο, το σύνολο σχεδόν των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόθυμο να ανεχτεί ή και να δεχτεί ενθουσιωδώς συγκυβέρνηση με τη ΔΗΜΑΡ. Άλλωστε, μέχρι πριν από τρία χρόνια στο ίδιο κόμμα, τον ΣΥΝ, συστεγάζονταν και τα στελέχη που στη συνέχεια αποχώρησαν για να συγκροτήσουν τη μνημονιακή «Αριστερά της προσκολλήσεως» σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, τη ΔΗΜΑΡ!

Γιατί, λοιπόν, ένας άνθρωπος του Γιώργου, όπως, π.χ., η Μαριλένα Κοππά, αν εκλεγεί τώρα ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, να μην προταθεί για παράδειγμα από τον Φώτη Κουβέλη για μια θέση υφυπουργού Εξωτερικών σε περίπτωση συγκρότησης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με συμμετοχή και της ΔΗΜΑΡ, αν το επιτρέπουν τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που θα γίνουν πολύ σύντομα; Κάπως έτσι σκέφτεται ο πρώην πρωθυπουργός – και δεν έχει άδικο!

Όσο για το τι προσφέρει αυτή η συμμαχία με τον Γ. Παπανδρέου στον Φ. Κουβέλη, έστω και κατά μία εκατοστιαία μονάδα να αυξήσει το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ, αυτό μπορεί να αποβεί καθοριστικό για να υπερβεί η ΔΗΜΑΡ το όριο κοινοβουλευτικής ύπαρξης του 3%, το οποίο της δίνει αμέσως κάπου δέκα βουλευτές στη Βουλή!

«Κινδυνεύει η δημοκρατία»!
Η αυτοπρόσωπη παρουσία του Γ. Παπανδρέου δίπλα στον Φ. Κουβέλη είναι βεβαίως καταλυτική. Μελετώντας όμως τη στρατηγική του πρώην πρωθυπουργού, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την κίνησή του να στείλει τη Μεγάλη Τετάρτη το στενότατο συνεργάτη του Δημήτρη Δρούτσα, πρώην υπουργό Εξωτερικών, στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» για να εξαπολύσει από εκεί τις «πολιτικές βόμβες» του!
«Είμαι ταυτισμένος με τον Γιώργο Παπανδρέου», δήλωσε ο Δ. Δρούτσας, προσθέτοντας ότι «εγώ σίγουρα ανήκω στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου» ώστε να μην αφήσει καμιά αμφιβολία για την πραγματική προέλευση της σοβαρής πολιτικής δήλωσης που έκανε στη συνέντευξή του και η οποία ήταν η εξής: «Αυτή η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε πλέον να είναι στην εξουσία»!

Κάτω η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, δηλαδή, χωρίς περιστροφές είναι η διά στόματος Δρούτσα εκφρασθείσα θέση του Γιώργου Παπανδρέου!

Η αιτιολόγηση απομάκρυνσης από την εξουσία της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από τον Δ. Δρούτσα εμπεριείχε βαρύτατες κατηγορίες, τις οποίες ουδέποτε τόλμησε ο ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει τόσο ανοιχτά και καταγγελτικά.

«Κινδυνεύει η ίδια η δημοκρατία στην Ελλάδα!» τόνισε ο κατά τη δήλωσή του «ταυτισμένος» με τον Γ. Παπανδρέου πρώην υπουργός Εξωτερικών και κατήγγειλε στον ελληνικό λαό ότι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου «έχει διολισθήσει σε μια πρακτική μέσα στην κρίση να αμφισβητήσει ή να θέσει εκτός λειτουργίας τους δημοκρατικούς θεσμούς»!

Ουσιαστικά, ο άτυπος εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ για… «χούντα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ» υπό εκκόλαψη! Βαριές, πολύ βαριές, αλλά εκ των ένδον της κυβέρνησης αυτές οι κατηγορίες…

Πηγή περιοδικό "Επίκαιρα"

Αιματοκύλισε την Λάρισα ο Ε.Βενιζέλος - Διμοιρίες ΜΑΤ επιτέθηκαν στους πολίτες που του ζητούσαν να φύγει

Ακόμα και τώρα, τα ψυχασθενή των ΜΑΤ, στηρίζουν τον παρανοϊκό καθίκι;
 
Ρε σεις ΜΑΤατζήδες, έχετε καταλάβει ότι όταν τα πράγματα αλλάξουν, θα βρεθείτε υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό που θα σας γ@@@@σει;
 



Με "πίσσα και πούπουλα" υποδέχθηκαν οι Λαρισαίοι τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο στη πόλη τους, όπως ξεπροβόδιζαν οι κάτοικοι στις πόλεις της Άγριας Δύσης τους ανεπιθύμητους επισκέπτες (ήδη έχει γράψει κάποιες πρώτες πληροφορίες από το σκηνικό το defencenet.gr).
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έτρωγε το ξύλος της αρκούδας αν δεν τον έσωζαν δύο διμοιρίες ΜΑΤ από τους οργισμένους Λαρισαίους ανάμεσα στους οποίους πρωτοστατούσαν στις διαμαρτυρίες απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες.
Πεδίο μάχης έγινε η χώρος έξω από το ξενοδοχείο «Διβάνι», όπου ήταν προγραμματισμένη διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε εκπροσώπους επτά περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων.
Στις 12 η ώρα έφτασε ο Ε.Βενιέλος και αμέσως οι Λαρισαίοι του ζήτησαν να φύγει από την πόλη τους. Αυτός αρνήθηκε και άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.
Αμέσως τους επιτέθηκε η αστυνομία (η αστυνομία η οποία ήταν απούσα στο αιματοκύλισμα στην λαϊκή αγορά του Αμαρουσίου όπου τραυματίστηκαν σοβαρά από παρακρατικούς τρεις γυναίκες)  και ξέσπασε σφοδρή σύγκρουση.
Πέντε Λαρισαίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Ε. Βενιζέλος, ατάραχος από το ξύλο που έπεφτε, έδωσε την διακαναλική την οποία φυσικά δεν είδαν παρά ελάχιστοι, γιατί απώς δεν έχει καμία σημασία για τους Ελληνες το τι λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος...
Προφανώς έχει αντιγράψει μεθόδους καταστολής από τους φίλους του της φιλονεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου τους οποίους επισκέφθηκε πριν από δύο μήνες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μυξοκλαίνε, βρε, τα παλληκάρια;


Μυξοκλαίνε, βρε, τα παλληκάρια;
Μη φεύγειειεις μηηηή, Βαγγέέέέλη μη μ’ αφήήήνειειεις!
***
Καλημέρα σας!
Οσο περνάει ο καιρός, μεγαλώνω και μαλακώνω. Εχω γίνει ευσυγκίνητος, σαν μελό που θέλει χάπυ εντ, αλλά το κλάμα του ταγματαλήτηΜπούκουρα στη Βουλή όχι μόνον δεν με συγκίνησε, αλλά με εξόργισε. Οθεομπαίχτης! Εκλαιγε ψεύτικα
σαν κουρντισμένη μαριονέτα - σιγά μην «έσπασε»! τον καθρέφτη του στις πρόβες είχε σπάσει αυτό το «παιδί του λαού», που αν έπαιρνε ποτέ την εξουσία θα μάντρωνε ευχαρίστως τον λαό σε ένα καθεστώς γύψου, όπως οι χουντικοί πολιτικοί του πρόγονοι έκαναν, ή σε ένα Στρατόπεδο Εξόντωσης, όπως επίσης έκαναν οι πολιτικοί του πιο πρόγονοι - οι ναζί. (Σαν
σήμερα παραδιδόταν άνευ όρων το ναζιστικό θηρίο, σκοτωμένο απ’ τονΚόκκινο Στρατό και τους Συμμάχους, αλλά όχι νεκρό. Οχι ακόμα νεκρό. Κι έτσι όπως το πάει ο καπιταλισμός που το νεκρανασταίνει, μάλλον θα έχει να αναμετρηθεί εκ νέου η ανθρωπότητα μαζί του – αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, ας επιστρέψουμε στον νεοναζί Μπούκουρα.)
Ο θεομπαίχτης αυτός έκλαιγε ψεύτικα στη Βουλή, (και δεν του κάνω δίκη προθέσεων, διότι) επικαλείτο τα παιδιά του, τα λεξοτανίλ και το ΠΑΣΟΚ ο γελοίος
- «πατριώτης είμαι», ο Ανδρέας Παπανδρέου «με έκανε εθνικιστή» τσίριζε ο γελοιωδέστατος, ανακατεύοντας τον πατριωτισμό με τον εθνικισμόκαι την προδοσία του προς τον λαό (με το να γίνει φασίστας) με την προδοσία του προς τους φασίστες με το να τους «δίνει». Κότα.
Αλλά και αληθινά να έκλαιγε ο νεοναζί θρασύδειλος, όταν δολοφονήθηκε ο Φύσσας δεν έκλαιγε, όταν δολοφονούνταν Πακιστανοί κι άλλα παιδιά κατώτερων θεών απ’ τους «συναγωνιστές του υπερανθρώπους», το εν λόγω «παιδί του λαού» δεν έκλαιγε. Καλαμπούρια με κουμπούρια έκανε και ρατσιστικά αστειάκια με τους «συναγωνιστές του» έλεγε, όταν δεν εβρυχάτο(αυτό το βρωμοπόντικο) διαταγές στους ταγματαλήτες των
Ταγμάτων Εφόδου στην Κόρινθο. Διαταγές για ποιο πράγμα; για τη δημοκρατία (όση μας έχει απομείνει) που θέλουν να της σκίσουν το λαρύγγι; Για τους εργάτες που θέλουν να αποσκλαβώσουν στα αφεντικά; Επικαλείται τα παιδιά του (αναίσχυντο!) ο Μπούκουρας! τα παιδάκια που η οργάνωσή του χαράκωνε,έδερνε και σκότωνε δεν είχαν ψυχή;
Τώρα, πάνω στον Μπούκουρα έχει πέσει η Νέμεσις (όχι η Κάθαρσις) και τον σπαράζει. Δεν συγκινούμαι. Αν έχει συνείδηση, ας της τρώνε το συκώτι κάθε βράδυ οι Ερινύες, διότι αμετανόητος ο ερίφης, απλώς να τη γλιτώσειπροσπαθούσε και έκλαιγε στη Βουλή σαν κοπρίτης. Αν ήταν γενναίος, ας έκανε την αυτοκριτική τουΑν είχε μετανοήσει, ας έπαιρνε τις ευθύνες του. Ας ζητούσε συγγνώμη, κι όχι με μυξοκλάματα απλώς να προσπαθεί να γλιτώσει το τομάρι του.
Αλλά τέτοιοι, του εσχάτου και αισχίστου φυράματος έχουν αποδειχθεί οι περισσότεροι Χρυσαυγίτες. Και δεν θα μπορούσε να ’ναι αλλιώς, διότι είναιφασίστες και φονιάδες. Οι φονιάδες όποιαν δορά κι αν ενδυθούν, φονιάδες είναι κι εν τέλει ως τέτοιοι φέρονται. Απόδειξη η Χρυσή Αυγή αλλά και η 17Ν, που τώρα οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς για φόνους, ληστείες κι εγκλήματα. Για εμένα (επιτρέψτε μου) ουδεμία έκπληξη. Αυτά έγραφα απ’ τηναρχή για τη 17Ν! ότι είναι φονιάδες που την έχουν δει θεοί, κι όποιος τη βλέπειθεός, είναι φασίστας, το ξέρει δεν το ξέρει. Τώρα οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς ότι είναι χαφιέδες και διαβρωμένοι. Το ίδιο και οι Χρυσαυγίτες, αρχής γενομένης απ’ τον αρχηγό τους Μιχαλολιάκο, παλαίμαχον πληροφοριοδότη της Ασφάλειας, αλλά
όταν οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς για αποβράσματα, αποβράσματα είναι όλοι.
Κατεβαίνουν οι Χρυσαυγίτες στις εκλογές και μας ζητούν να τους εκλέξουμε ευρωβουλευτές και δημάρχους. Μάλιστα! Να πάει ο Χρυσαυγίτης στο Ευρωκοινοβούλιο να διεκδικήσει το Κατοχικό Δάνειο και τις υπόλοιπες Πολεμικές Αποζημιώσεις από τους Γερμανούς. Να
διεκδικήσει δηλαδή ο Ελληνας φασίστας αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έκαναν οι Γερμανοί φασίστες στη χώρα μας! Θαυμάσιο! Θα μου πεις, στη χώρα του Μπαλτάκου όλα γίνονται, ακόμα και ο αγκυλωτός σταυρός στον ώμο του Κασιδιάρη μπορεί να ομολογείται ως ύμνος στην ισότητα και την ισονομία.     Οντως, στη χώρα του Μπαλτάκου όλα γίνονται. Ολα μπορούν να μπερδεύονται, να συγχέονται και να χρησιμοποιούνται επωφελώςγια τους Δυνατούς. Οπως αυτό που κάνει ο εθνομηδενισμός, η άλλη όψη τουεθνικισμού, στο ίδιο κάλπικο νόμισμα του «εκσυγχρονισμού». Εβγαλε

για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ σποτάκι με τον εθνικό ύμνο να άδεται απ’ τα Μουσικά Σύνολα της δολοφονημένης ΕΡΤ κι αμέσως τα κοράκια υπηρεσίας του ΔΟΛ καθώς κι άλλα καραδοκούντα παπαγαλάκια έβγαλαν τη ντεκλαρασιόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινεί το βάρος του προεκλογικού του αγώνα απ’ τον λαϊκισμό! στον εθνικισμόΔοξάστε τους!
Ομως, βρίσκουν και τα κάνουν. Οταν ένα μικρό (ελάχιστο) μέρος της Αριστεράς, που όμως κάνει μεγάλη φασαρία απ’ τα ΜΜΕ, διαβάζει τον κόσμο (για να το πω κομψά) μέσα απ’ τα μάτια των ΜΚΟ, απ’ τα Προγράμματα ειδικών στοχεύσεων, τις ευλογίες μηχανισμών της Ευρωπαϊκής Ενωσης του είδους Τζεμ – Γιωργάκης – Σόρος, τότε στα πλευρά της η Αριστερά έχει ένα αγκάθι ή μάλλον της περισφίγγει το σθένος (ήγουν τη σχέση της με τον λαό) ένας στέφανος εξ ακανθών.
Το παραμύθι αυτό (δεν θα το πω άγος) κράτησε πολύ. Και ο λαϊκός κόσμος της Αριστεράς, αλλά και όλοι οι δημοκρατικοί άνθρωποι το βρίσκουνσυνεχώς μπροστά τους. Δεν είναι προς θάνατον, θα το ξεκαθαρίσει η ζωή – στην ώρα του. Το ωραίον συμβαίνει πάντα στην ώρα του. Κι αυτό το
ιδιοτελές κι ανωφελές δίδυμο Εθνομηδενιστών κι Εθνικιστών που μπερδεύουν τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό, την ώσμωση των πολιτισμών με τον πολυπολιτισμό (οι μεν) και την προγονολατρία (οι δε) και γενικώς τιςπαρλαπίπες με τις μπαρούφες, έχει χλωμιάσει. Και πάντως δεν μπορεί να καθορίσει τα πράγματα. Μόνον να φυτοζωεί μπορεί πια, ώσπου να σβήσει…
ΥΓ.: Η στήλη καλωσορίζει στο νέο της σπίτι την ακριβή συνάδελφο Κατερίνα Ακριβοπούλου. Ηδη η υποδοχή της απ’ τους ακροατές του Real FM και τους αναγνώστες του enikos δείχνει την αξία και το ειδικό βάρος που έχουν για τους πολίτες το ήθος, η πολιτική ευθυκρισία και η ιδεολογική παρρησία. Η στράτευση στην ανθρωπιά και την αλήθεια διά της αποδείξεώς της. Καλώς μας ήρθες, Κατερίνα.
ΣΤΑΘΗΣ στο enikos.gr

Η απάντηση του ΥΠΟΙΚ στην ερώτηση που κατατέθηκε μέσω του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ, για τους απόστρατους κάτω των 55 ετων («5535»)

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ, κατατέθηκε στις 19/03/2014, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ερώτηση του Βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης ΑΝ.ΕΛ. κ. Γ. Αβραμίδη, για τις μειώσεις των συντάξεων στρατιωτικών κάτω των 55 ετών (ΟΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΔΩ). Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του ΥΠΟΙΚ, με την οποία ομολογούν «στεγνά» και «αδίστακτα» πως τιμώρησαν τους αποστράτους κάτω των 55 ετών και μάλιστα σε χρόνο μεταγενέστερο της υποβολής της αιτήσεως αποστρατείας και ΟΧΙ «παραιτήσεως» που αναφέρει το «έγγραφο» του ΥΟ&Ο. Τα συμπεράσματα ...δικά σας. Κάντε κλικ στην  φωτό για να διαβάσετε την σχετική απάντηση


πηγη

Δώσε γκάλοπ στο λαό (και σώσε τη ΝΔ)!

Δώσε γκάλοπ στο λαό (και σώσε τη ΝΔ)!
Το ΧΩΝΙ καταγράφει όλες τις δημοσκοπήσεις του τελευταίου 10ημέρου, 4 φανερές και 2 κρυφές!
Για να ξέρει ο Έλληνας ψηφοφόρος, πριν πάει στην κάλπη, τι του είπε κάθε εταιρεία και κάθε ΜΜΕ. Για να συγκρίνει και να κρίνει την Κυριακή το βράδυ, ποιοι έπεσαν έξω και ποιοι τον κορόιδεψαν.

Πάντως, σύμφωνα με τους μέσους όρους, ο ΣΥΡΙΖΑ (με 27%) προηγείται με 8,8 μονάδες από τη ΝΔ(18,2%)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο Μίκης ψηφίζει …ουδετερότητα, δηλαδή την κατοχική κυβέρνηση!!!



Η «ουδετερότητα» αποτελεί το πιο δόλιο τέχνασμα, μέσω του οποίου εξωραΐζονται και στηρίζονται οι ληστές και οι δήμιοι των λαών…

Ο Μίκης, πάλι σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή στηρίζει το καθεστώς και μάλιστα στη σημερινή δωσίλογη, μοχθηρή κυβερνητική του μορφή…

Στις εκλογές που έρχονται μένει «ουδέτερος»: «Δεν στηρίζω κανένα κόμμα στις...
επερχόμενες εκλογές, Δημοτικές και Ευρωεκλογές»!!!

Διαβάσαμε την ανακοίνωση ΕΔΩ:
http://www.enikos.gr/politics/233842,Mikhs_8eodwrakhs:_Den_sthrizw_kanena_kom.html

Όταν η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αποικία του 4ου Ράιχ, όταν τα δωσίλογα ανδρείκελα του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο και κατασπαράζουν, με αγριότητα δολοφονική τον ελληνικό λαό, όταν σε μια τέτοια κατοχική και κακουργηματική θηριωδία έρχεσαι και λες «Δεν στηρίζω κανέναν», ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αποδέχεσαι αυτό που υπάρχει: Το εξωραΐζεις, το στηρίζεις και το …ψηφίζεις!!!

Μπροστά σε μια τέτοια ΦΡΙΚΗ, μπροστά με μια τέτοια δωσίλογη κακουργία των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, δεν μπορεί να το παίζεις «ουδέτερος» και να λες: «Δεν στηρίζω κανέναν»!!!

Μια τέτοια «ουδετερότητα» και «αμεροληψία» είναι κάλπικη και δόλια: Είναι «ουδετερότητα» που αποβαίνει ΥΠΕΡ της δωσίλογης κυβέρνησης, που στηρίζει την κυβέρνηση, είναι η «αμεροληψία» της ΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ υπέρ των νέων αποικιοκρατών…

Ο Μίκης για άλλη μια φορά στηρίζει την κυβερνητική κακουργία και θηριωδία.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Σε κάθε κρίσιμη ιστορική καμπή και μπροστά σε κρίσιμα πολιτικά γεγονότα ο Μίκης στήριζε του ληστές και δημίους (σε ομαλές περιόδους το έπαιζε …αντικαθεστωτικός!!!).

Τον Απρίλιο του 2011 είχαμε καταγράψει αυτές τις ιστορικές …μεταμορφώσεις του Μίκη, στο άρθρο:
«Ένα μίνι πολιτικό πορτρέτο του Μίκη μέσα από φωτογραφίες».
Το άρθρο θα το διαβάσετε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5549

Πολύ συνοπτικά θα θυμίσουμε:
Καραμανλής ή τανκς 
Είναι πασίγνωστο ότι ο Μίκης, ο «αριστερός» «προφέσορας» και ο ιδρυτής του Κινήματος των Λαμπράκηδων (ο Καραμανλής τους έσπαγε τα κεφάλια και «μιάσματα» τους ανέβαζε και κατέβαζε), αμέσως μετά την πτώση της χούντας στήριξε ηχηρά τον Καραμανλή και τον καραμανλισμό: Τον πρωτεργάτη της δουλικής υποταγής της χώρας στα ευρωπαϊκά καρτέλ…

Στήριξε, συνεπώς, τον πρώτο «θεμέλιο λίθο» της σημερινής κατοχής μας!!!

Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Θιασώτης ήταν ο Μίκης και του Μητσοτακισμού (υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου και …υμνητής του): αυτού του άθλιου καθεστωτικού αμοραλισμού!!!

Κυβέρνηση Σημίτη

Ο Μίκης στήριξε την προδοτική παράδοση Οτσαλάν, αλλά και το ΜΕΓΑ σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Είναι γνωστό ότι συνέθεσε το έργο Canto Olympico (Ολυμπιακό Τραγούδι) το 1991 ύστερα από παραγγελία της Διεθνούς Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης.

Και με του μαφιόζους της Ολυμπιακής Επιτροπής συνεργάστηκε!!!

Κυβέρνηση ΓΑΠ 
Η φωτογραφία τα λέει όλα…

ΤΩΡΑ έρχεται ο Μίκης να στηρίξει, εμμέσως πλην σαφώς, με τη δολιότητα της «ουδετερότητας», την κυβέρνηση των ανδρεικέλων.

Αυτό σημαίνει «δεν στηρίζω κανέναν»!!!

Θα μπορούσε να πει, αν ήθελε, έστω στο ελάχιστο να διαφοροποιηθεί από τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, τούτο το απλό: «στηρίζω την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης, ψηφίστε για την ΠΤΩΣΗ των υπαλλήλων του 4ου Ράιχ»…

Τουλάχιστον μια τέτοια «ουδέτερη» θέση (σχετικά με τα κόμματα), θα ήταν καθαρή θέση εναντίον της κυβέρνησης. Θα σηματοδοτούσε το ΚΥΡΙΑΡΧΟ λαϊκό αίτημα της περιόδου: Να γκρεμιστεί αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής και του ΟΛΕΘΡΟΥ…

resaltomag

9.5.14

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ


Αυτό είναι προεκλογικό Σποτ Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών 2014. 
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 
Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δηλαδή οι ευρωβουλευτές, εκλέγονται με άμεση ψηφοφορία κάθε 5 χρόνια και αντιπροσωπεύουν τους πολίτες της ΕΕ. Το Κοινοβούλιο ασκεί τη νομοθετική εξουσία, από κοινού με το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (“το Συμβούλιο”).
Οι κύριες αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι τρεις:
- συζητά και θεσπίζει ευρωπαϊκούς νόμους, μαζί με το Συμβούλιο,
- ελέγχει εξονυχιστικά τις δραστηριότητες άλλων οργάνων της ΕΕ, ιδιαίτερα της Επιτροπής, εξασφαλίζοντας τη δημοκρατική τους λειτουργία,
- συζητά και εγκρίνει τον προϋπολογισμό της ΕΕ, μαζί με το Συμβούλιο.
ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΠ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το σποτ βασίζεται σε ισχυρισμούς που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.  
Ενδεικτικά και μόνο:
Στο «επικό» προεκλογικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται να δηλώνει πως «οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ» – Ο Μπάρακ Ομπάμα, βέβαια, δεν δήλωσε ποτέ κάτι τέτοιο
.
Στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ είναι πολλά αυτά που θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς. Ας μείνουμε, όμως, στα όσα φέρεται να δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την χώρα, και μάλιστα πολύ πριν τοπρωτογενές πλεόνασμα (!) και την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Το ThePressProject το έψαξε λίγο περισσότερο…
Στο 0,55”, λοιπόν, ο Ομπάμα εμφανίζεται να δηλώνει αισιόδοξος πως οι Έλληνες έχουν αρχίσει πια «να βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ».
Ανατρέχοντας, ωστόσο, στις πραγματικές δηλώσεις του Μπάρακ Ομπάμα, κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2013, ανακαλύπτει κανείς πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι και ο Ομπάμα δεν δήλωσε ποτέ αυτό που του αποδόθηκε.
Αντίθετα, οι δημιουργοί του σποτ, με μακρά εμπειρία ως φαίνεται στο «μοντάζ», έκοψαν μια φράση του προέδρου των ΗΠΑ, ενώ ολόκληρη η πρότασή του είχε τελείως διαφορετικό περιεχόμενο.
Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε το κείμενο (απομαγνητοφώνηση) των δηλώσεων των Ομπάμα και Σαμαρά, ενώ στο βίντεο το επίμαχο σημείο είναι περίπου στο 2ο λεπτό.
Αυτή, λοιπόν, είναι ολόκληρη η πρόταση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ:
And I think Prime Minister Samaras is committed to taking the tough actions that are required, but also, understandably, wants to make sure that the Greek people see a light at the end of the tunnel.
«Και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις «σκληρές» ενέργειες που απαιτούνται, και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ».
Καμία σχέση, δηλαδή.
Για το τέλος, έχει ενδιαφέρον πως λίγο πιο πριν ο Μπάρακ Ομπάμα είχε προχωρήσει σε μια ήπια κριτική στην πολιτική της άγριας λιτότητας που επιβλήθηκε στην χώρα, αναφέροντας πως δεν είναι σημαντικό μόνο να εξυγιανθούν τα δημοσιονομικά της Ελλάδας, ώστε να μειωθεί το δημόσιο χρέος της, αλλά πως πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και την εργασία.
«Γιατί γνωρίζουμε από την ιστορία πως οι χώρες με υψηλούς δείχτες εργασίας και αύξηση της παραγωγικότητας – οι πολίτες των οποίων νιώθουν πως η οικονομία της χώρας προχωράει μπροστά – περιορίζουν πολύ πιο εύκολα το χρέος τους, από εκείνες που οι πολίτες τους νιώθουν απελπισμένοι», δήλωνε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σημειώστε παρακαλώ και το γεγονός ότι ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ δεν είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές και ότι οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν δεσμεύονται από κομματικές ή άλλες οδηγίες ούτε από επιτακτικές εντολές. Όπως και στην ελληνική βουλή δηλαδή, όπου οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση και όχι σύμφωνα με την κομματική γραμμή. Ότι το κόμμα μπορεί να τους διαγράψει μετά δεν έχει καμία σημασία γιατί από την βουλή δεν φεύγουν …
Άρθρο 60 Σ
Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.
Η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή, συντελείται μόλις ο βουλευτής υποβάλει γραπτή δήλωση στον Πρόεδρο της Βουλής και δεν ανακαλείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
- ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ∆ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΙΙΕγκλήματα κατά τις εκλογές
Άρθρο 161 Βία κατά εκλογέων
Όποιος με βία ή με απειλές βίας παρεμποδίζει κάποιον εκλογέα από την ενάσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ή επιβάλει την ενάσκησή του ή την ψηφοφορία υπέρ ή κατά κάποιου υποψηφίου σε εκλογές βουλευτών ή νομαρχιακών, δημοτικών ή κοινοτικών αρχών τιμωρείται με φυλάκιση.Το δικαστήριο μπορεί εκτός από τη ποινή να επιβάλλει και στέρηση των αξιωμάτων και των θέσεων του άρθρου 63, αριθμ. 1.
Άρθρο 162 Εξαπάτηση εκλογέων
Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή.
Εθνικές εκλογές 2012 – Προεκλογικό spot της ΝΔ (Εδώ βέβαια μιλάμε για ΕΕ και ευρώ …. )