ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.14

Μνημόσυνο επόμενης μέρας


Εικόνα Σβησμένο Κερί
Αλαφιασμένα τα Μ.Μ.Ε. που στηρίζουν την κυβέρνηση έσπευσαν να προβάλουν φωτογραφικά στιγμιότυπα, με τον Αντώνη Σαμαρά να στέκεται δίπλα στον Κώστα Καραμανλή στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Αισθάνονται πιεστική την ανάγκη να δείξουν στους Νεοδημοκράτες ότι οι σχέσεις μεταξύ του νυν και του πρώην Πρωθυπουργού είναι καλές. Για «Μήνυμα Συστράτευσης», μιλούν οι τίτλοι στα σχετικά δημοσιεύματα.
Είναι όμως έτσι; Είναι πράγματι καλές οι σχέσεις; Υπάρχει πράγματι μήνυμα συστράτευσης; Από πού προκύπτει, παρακαλώ; Από το σημείο όπου στέκεται ο Αντώνης Σαμαράς στο στιγμιότυπο; Πού αλλού θα στεκόταν, δηλαδή; Πρωθυπουργός της χώρας είναι (ακόμα…). Πιο πίσω θα στεκόταν; Όπου να ‘ναι, κάπου ανάμεσα στους παρευρισκόμενους;
Μόλις δύο ημέρες πριν στο Μέγαρο, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε τις προτάσεις του για τη Συνταγματική Αναθεώρηση σε επίσημη παραταξιακή εκδήλωση ομοίως οργανωμένη από το Ίδρυμα Καραμανλή, όπως και το μνημόσυνο. Γιατί δεν παραβρέθηκε εκεί ο Κώστας Καραμανλής, κοτζάμ Συνταγματική Αναθεώρηση; Είχε ανειλημμένη υποχρέωση;
Ο Κώστας Καραμανλής δεν παραβρέθηκε εκεί για να μην ακούσει και κατάμουτρα πια από το στόμα του Αντώνη Σαμαρά τη φράση: «Και να κόψουμε   ό λ ε ς   τις γέφυρες με το χθες.»
Ο Καραμανλής έχει τελειώσει με τον Αντώνη Σαμαρά. Οι φωτογραφίες από το μνημόσυνο θα είναι για τον Κώστα Καραμανλή το πειστήριο της επόμενης μέρας, ότι πάντως ο ίδιος με τη στάση του υπήρξε αμέτοχος του εκλογικού αποτελέσματος.
Σημαίνει αυτό κάτι; Έχει κάποια δύναμη ο Καραμανλής; Μη ρωτάτε εμένα. Τον Αντώνη Σαμαρά ρωτήστε που ψοφάει για ένα ενσταντανέ μαζί του. Κι εκείνους που σπεύδουν αυτό το ενσταντανέ να το προβάλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: