ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

Ευρω-σφαλιάρα σε Στουρνάρα-Σαμαρά


Ευρω-σφαλιάρα σε Στουρνάρα-Σαμαρά
Στις καλλένδες παρέπεμψε ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ τη συζήτηση των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους μεταθέτοντας ακόμα και την έναρξη της συζήτησης μετά την -επιτυχή- ολοκλήρωση της επόμενης αξιολόγησης από την τρόικα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το Eurogroup με πρόταση του προέδρου του δεν άφησε τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών ν' ανοίξει τα χαρτιά του, Αντ' αυτού το σώμα προέβη σε δηλώσεις στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης καλωσορίζοντας την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων. 
Εκτός αυτού ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ απέφυγε να τοποθετηθεί επί του Μεσοπρόθεσμού σχεδίου, που παρουσίασε το οικονομικό επιτελείο, δηλώνοντας απλά ότι η ελληνική αντιπροσωπεία το παρουσίασε.
Η στάση των Ευρωπαίων επιβεβαιώνει προγενέστερα δημοσιεύματα του Sofokleousin.gr βάσει των οποίωντο κλίμα στις Βρυξέλλες ήταν ψυχρό για τον Γιάννη Στουρνάρα και οι Ευρωπαίοι δεν ήταν διατεθειμένοι να κινηθούν στους ρυθμούς που προσπάθησε να τους επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση, ανοίγοντας τη συζήτηση για το χρέος μεσούσης της προεκλογικής περιόδου.
Ετσι ο Γιάννης Στουρνάρας αποτυγχάνοντας ν ανοίξει τη συζήτηση για το χρέος και με μόνο όφελος ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη θα γυρίσει στην Αθήνα, όπου θα χρειαστεί να πατήσει γκάζι για την επόμενη αξιολόγηση της τρόικα, η οποία αν και ξεκινά τον ιούνιο θα διεξαχθεί κυρίως τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα προς τέλη Οκτωβρίου.
Πολικά η θέση του Eurogroup ήταν αρκετά χειρότερη από τους υπολογισμούς του οικονομικού επιτελείου και του Μαξίμου, επιβεβαιώνοντας το Sofokleousin.gr που είχε επισημάνει ότι οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αποφγειώσουν πολιτικά τον Αντώνη Σαμαρά. σε σε αυτή τη φάση. Οι εταίροι φοβούμενοι ότι ο πρωθυπουργός με ένα θετικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εθνικές εκλογές προτίμησαν να του κρατήσουν σφιχτά δεμένο το χαλινάρι.




Δεν υπάρχουν σχόλια: