Πυκνώνει η κίνηση στα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων, καθώς παραδοσιακά οι φοιτητές προτιμούν τις μεσημεριανές ώρες, για να ψηφίσουν στις φοιτητικές εκλογές.
Μέχρι τώρα, πάντως, επικρατεί ηρεμία, ενώ κάλπες στήθηκαν…

σε όλα τα τμήματα των πανεπιστημίων και ΤΕΙ, προκειμένου οι φοιτητές με την ψήφο τους να αναδείξουν τα νέα μέλη των συλλόγων τους.
Η προσέλευση των φοιτητών μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται ως χαμηλή, ωστόσο οι κάλπες κλείνουν αργά το απόγευμα, οπότε οι φοιτητικές παρατάξεις θεωρούν οτι η συμμετοχή θα κινηθεί τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα, όπου ψήφισαν λίγο περισσότεροι από 100.000 φοιτητές σε όλη τη χώρα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως και φέτος η αποχή αναμένεται να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα, όπως προκύπτει τουλάχιστον από το υποτονικό κλίμα όλων των ημερών.
Ωστόσο, όλες οι φοιτητικές παρατάξεις έχουν το βλέμμα στραμμένο στα αποτελέσματα, καθώς θα αποτελέσουν μία μεγάλη σφυγμομέτρηση των νέων, όπως επισημαίνουν, μία «ανάσα» πριν από τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.
Στην «ταυτότητα» και αυτών των φοιτητικών εκλογών θα αναγράφεται ότι η ΕΦΕΕ για μία ακόμα χρονιά δεν θα καταφέρει να εκδώσει κοινά αποτελέσματα και η κάθε φοιτητική παράταξη θα εκδώσει τα δικά της.
Στο μόνο που συμφωνούν τα τελευταία χρόνια οι παρατάξεις, είναι οτι η ΔΑΠ αναδεικνύεται πρώτη δύναμη. 

trelokouneli