ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

Σαμαράς: Τελειώνω την κρίση και τον ΣΥΡΙΖΑ


Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε ΣΥΡΙΖΑ: Αναδείχθηκε μέσα από την κρίση και θα εξαφανιστεί
Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.  Ο κ. Σαμαράς εκμεταλλεύτηκε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και επικαλέστηκε τις διαφωνίες και τις γρκίνιες που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις περί εξόδου από το ευρώ και  επιστροφής στη δραχμή. Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στα επιτεύγματα της κυβέρνησης τα τελευταία δύο χρόνια, τονίζοντας ότι παρέλαβε μια χώρα σε απελπιστική κατάσταση. Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, υποστήριξε ότι αναδείχτηκε μέσα από την κρίση και θα εξαφανιστεί. 
«Μπήκαμε στο μνημόνιο γιατί μας πέταξαν έξω οι αγορές. Τώρα βγαίνουμε από το μνημόνιο. Τελειώνει ο αποκλεισμός. Τελειώνει οριστικά η κρίση δανεισμού. Αυτό είχαμε υποσχεθεί και αυτό κάναμε», επεσήμανε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε: «Την ίδια εποχή οι νοσταλγοί του χθες ήθελαν να βγούμε  από το ευρώ κι αυτό δεν τους πέρασε. Υποσχεθήκαμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και μέσα σε δύο χρόνια το καταφέραμε. Εμείς κάνουμε την Ελλάδα μια χώρα φυσιολογική.  Αποκαταστήσαμε τη θέση της στην Ευρώπη.   Έγιναν λάθη στην πορεία και τα διορθώνουμε. Υπήρξαν αδικίες και θα τις αποκαταστήσουμε όλες. Το 2012 βρήκαμε τη χώρα σε απελπιστική κατάσταση. Διαλέξαμε την ανηφόρα. Οι νοσταλγοί του χθες υπόσχονται σήμερα να καταργήσουν τα μνημόνια. Ποια; Τα μνημόνια που αφήνουμε πίσω. Αυτό είναι το πρόβλημα τους. Τι θα υπόσχονται; Τι προτείνουν; Τι θα γίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ; Αναδείχθηκαν  μέσα στην κρίση και θα εξαφανιστούν όταν περάσει η κρίση. Από την κρίση τρέφονται και εχθρό τους έχουν την ανάπτυξη. Γι αυτό προσπαθούν να επαναφέρουν τη χώρα στην κρίση». 
Ο κ. Σαμαράς μιλάει στην Κ.Ο. του κόμματός του σε μια προσπάθεια να εμψυχώσει τους βουλευτές του ενόψει τον επερχόμενων εκλογών. Ο κ. Σαμαράς  θα ζητήσει από τους βουλευτές του να «οργώσουν» της εκλογικές τους περιφέρειες και να στηρίξουν τους υποψηφίους της ΝΔ για την αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή.
Παράλληλα ο Α. Σαμαράς  αναμένεται να τονίσει ότι δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο, ούτε νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.  
Όσο αφορά την κυβερνητική συνεργασία ο πρωθυπουργός θα τονίσει και πάλι ότι ο κυβερνητικός σχηματισμός «άντεξε στα δύσκολα» και θα θπογράμμισει ότι η σταθερότητα της κυβέρνησης δεν κινδυνεύει μετά τις εκλογές.



SOFOKLEOUSIN

Δεν υπάρχουν σχόλια: