ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.09

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΣΗΜΑΙΑ» ….
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ....
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...


Venice Carnival 3

Το Ισραήλ δεν θα αναγνωρίσει το ψευδοκράτος

Διαβεβαιώσεις στον Μάρκο Κυπριανού

Δεν υπάρχει θέμα το Ισραήλ να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού, προσθέτοντας πως τα όσα αναφέρουν πληροφορίες για ίδρυση γραφείου του ψευδοκράτους στο Ισραήλ και για δημιουργία ατμοπλοϊκών συνδέσεων με τα κατεχόμενα αποτελούν ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Ο κ. Κυπριανού ανέφερε ακόμα ότι το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ δείχνει κατανόηση στις ανησυχίες της κυπριακής Κυβέρνησης στα θέματα αυτά και σημείωσε πως το Ισραήλ υποστηρίζει τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Κύπρο.

Σε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας επιστρέφοντας από μονοήμερη επίσκεψή του στο Ισραήλ, ο Υπουργός κλήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες για ίδρυση γραφείου του ψευδοκράτους στο Ισραήλ και ερωτήθηκε κατά πόσον το Ισραήλ προσπαθεί να αναγνωρίσει εμμέσως το ψευδοκράτος.

«Οχι, όχι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα» απάντησε και πρόσθεσε πως «όλες αυτές οι εξελίξεις αποτελούν ιδιωτικές πρωτοβουλίες, τις συζητήσαμε με το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ και με τους συνομιλητές μας και δείχνουν κατανόηση. Είναι ένα θέμα το οποίο θα συνεχίσουμε τη συζήτηση και το συντονισμό», ανέφερε.

Είπε επίσης ότι για «το Ισραήλ δεν υπάρχει θέμα αναγνώρισης του ψευδοκράτους, αντίθετα στέκονται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας. Είναι ένα ζήτημα το οποίο είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε σήμερα, να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας και θα είμαστε σε επαφή με το ισραηλινό Υπουργείο για να δοθούν λύσεις σ' αυτά τα ζητήματα» είπε και σημείωσε ότι «υπάρχει κατανόηση από πλευράς του Ισραήλ για τις ανησυχίες μας»

«Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ, ήλιος να με μη βλέπει.!!

Από την μια κατραπακιά στην άλλη αυτή η Κυβέρνηση, είναι αυτό που λέμε δεν ξέρει από που να κρυφτεί! Καθότι χθες το λογιστήριο του κράτους, δηλαδή τα παιδιά της, είπαν τακάνες πάλι σκατά! μαύρη τρύπα 5,6 δις ευρώ! και έλλειμα κρατικού προϋπολογισμού στα 14 δις ευρώ για το 2008 ανακοίνωσαν!! βέβαια δεν της είπαν το < έτσι όπως τάκανες φάτα!> αυτό θα της το πεί ο Λαός στην ώρα του !, αλλά μέχρι τότε θα τρώμε στην μάπα την γελειότητα του < καταλληλότερου> και τις κατραπακιές του Καραγκιόζη! Και επειδή το γεγονός της αποτυχίας του προϋπολογισμού έχει καταντήσει καλαμπούρι και επειδή οι πλάκες έχουν τα όρια τους και μαζί τους και ο Λαός Μπλε -Πράσινος -Κόκκινος και ότι άλλο χρώμα ήθελε προκύψει, ας πάρουν την απόφαση οι του επιτελείου του καταλληλότερου κατά Ντερμπεντέρ, να το διαλύσουν το μαγαζί προσφέυγοντας στις κάλπες σύντομα, γιατί τους βλέπω άπαντες του συμπαθούς Αντώναρου συμπεριλαμβανομένου να τραγουδούν συν γυναιξί και τέκνοις το λαϊκό άσμα < «Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ, ήλιος να με μη βλέπει >....Άδικα? ο diaporon-bl/

Το καρναβάλι σήμερα στην ΤV έσταζε αίμα...


Το καρναβάλι στην τηλεόραση σήμερα ήταν για γέλια και για κλάματα. Η Έφη Θώδη θεραπεύτρια για πάσα νόσο και μ...κία, η Τένια σε απόλυτη ξεφτίλα και ο Ρούσσος σε ρόλο βασιλιά καρνάβαλου με μουσική υπόκρουση τη Λίμνη των κύκνων.
Η πρώτη τώρα (μεσόκοπη πια) ανακάλυψε ότι όσο και καλά να τραγουδάς αυτά που τραγουδάς, αν δεν σε παίζουν τα κανάλια μια ζωή θα τρως γαρύφαλλα στη μούρη από τους ίδιους και τους ίδιους μεθυσμένους θαμώνες των κλαρίνων. Έτσι λοιπόν κάνει ότι της πει το... αδερφάτο των δημοσιοσχεσιτοδημοσιογραφισκοάσχετων προκειμένου να βγει πρώτη μούρη στο Καβούρι. Στείλε γράμμα στον Καραμανλή, καβάλα σε τρακτέρ, πήδα απ' το μπαλκόνι... Κάνε αυτό για να σε παίξουμε, κάνε κι εκείνο και γίνε ρεζίλι των σκυλιών. Κι αυτή εκεί, ας με θυμούνται κι ας ξεφτιλίζομαι...
Η Τένια τι τόθελε... Ξεμωράθηκε τώρα στα γεράματα κι αντί να κάτσει στη γωνιά της θέλει να ανάψει πόθους (Παναγία μου και Χριστέ μου) και να παραστήσει τη Μέριλιν κουνώντας τα περιττά της κιλά μέσα στη μούρη μας. Μη το σηκώνεις το φουστάνι. Λυπήσου μας...Τι ψυχή θα παραδώσεις...
Όσο για τον Ρούσσο, που χόρεψε ως... μπαλαρίνος πρόκειται για μια δυστυχισμένη περίπτωση. Τι να λέμε τώρα.
Χαμένες αξιοπρέπειες απ' τη μια και αίμα, πολύ αίμα ψυχής βορά στα τσακάλια της τηλεθέασης. Όσο για το Καρναβάλι αυτό καθ΄αυτό έχει συνδεθεί με το αυθόρμητο γέλιο που προκαλείται από τη σάτιρα και όχι με αυτό το νευρικό- σε πολλές περιπτώσεις ανατριχιαστικό- γέλιο της απαξίωσης και της ξεφτίλας κάποιου ανθρώπου. Γιατί άνθρωποι είμαστε... Ή όχι;
show-bitch

16 ημέρες ο Θ. Τενέζος συνεχίζει έναν μοναχικό δρόμο, Ένας άνθρωπος ξαφνικά τρελάθηκε και άρχισε την απεργία πείνας ;


16 ημέρες ο Θ. Τενέζος συνεχίζει έναν μοναχικό δρόμο, έναν δρόμο δύσβατο και γεμάτο αγκάθια, ένα δρόμο όπου φαίνεται να τον οδηγεί στο κέντρο του πουθενά, όπου τα ΜΜΕ αδυνατούν να προσεγγίσουν, οι δι/ακυβερνητές αδιαφορούν ένοχα έως προκλητικά, με μία αντιπολίτευση μάλλον να κωφεύει αλλά σίγουρα να σιωπά.


Τι τελικά συμβαίνει ;


Ένας άνθρωπος ξαφνικά τρελάθηκε και άρχισε την απεργία πείνας ;


=================================================

Ο ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ..


ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩN ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ STOP CARTEL... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ......

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ "ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ"

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΙΩΔΏΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ


ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ»

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...... ΣΕ "ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΠΝΟΥΣ".....


Διαβάζω στον Βηματοδότη .....
"Αποκαλύπτω «μυστικό δείπνο» του κ. Γ. Παπανδρέου στην Εκάλη, στο σπίτι του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Εurobank κ. Ν.Καραμούζη. Ελαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας και συνελήφθη αμέσως από τις κεραίες μου, παύοντας έτσι να είναι μυστικός, προς απογοήτευσιν (υποθέτω) του προέδρου του ΠαΣοΚ, των δύο στελεχών του κόμματος που τον συνόδευαν, του οικοδεσπότη και των 12 επιλεγμένων εκπροσώπων της επιχειρηματικής τάξης που είχαν προσκληθεί. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το δείπνο διοργάνωσαν ο κ. Καραμούζης και ο εικονιζόμενος στο σκίτσο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Ι.Ραγκούσης, ο οποίος, σε συνεννόηση πάντοτε με τον κ. Παπανδρέου, προχωρεί τον τελευταίο καιρό σε πρωτοβουλίες που ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ και σε παράγοντες της δημόσιας ζωής. Με άκρα μυστικότητα (πού να ΄ξεραν...) οι κκ. Ραγκούσης και Καραμούζης επέλεξαν 12 επιχειρηματίες οι οποίοι κατά κύριο λόγο δεν έχουν δοσοληψίες με το κράτος....."
===========================================================================
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ "ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΠΝΟΥΣ" ΜΕ ΚΥΚΛΟ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (διαβάστε)
ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ....... ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ?????
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ" ΤΗΣ ΜΑΣΑΜΠΟΥΧΑΣ..... ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ............ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΟΡΟΥ.. ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΚΗΠΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ......ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ,......ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ..... ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ "ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ" ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!

ΟΜΩΣ!!!!...... ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.....ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ!!!!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ.....ΚΑΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν θέλει ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ η Ελλάδα.
Απο ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ έχει ανάγκη η χώρα.
Εντάξει γκόμενοι παρφουμαρισμένοι είσαστε -ας πούμε- ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ!!
Γιατί νευριάζουμε;
Είναι μωρέ δυνατόν να ΞΕΜΕΝΟΥΝ τα νοσοκομεία μας απο ... χαρτί καρδιογράφου και .... ΓΑΖΕΣ και να ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ χειρουργεία, προγραμματισμένα ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ, γιατί δεν έχουν ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ;
Δεν μας ενδιαφέρει ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΦΤΑΙΕΙ. Κόψτε το ΛΑΙΜΟ σας και κάντε το ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ως που να πάτε στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, Ελεεινοί και τρισάθλιοι δυνάστες του ευγενέστερου λαού του κόσμου.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!
Δείτε το έγγραφο του ΓΑΛΑΖΙΟΥ διοικητή του Νοσ/μείου ΣΕΡΡΩΝ.

ΕΔΩ>>Αναβάλλονται όλα τα τακτικά χειρουργεία, μέχρι νεοτέρας στο νοσοκομείο Σερρών
απο:
o-politis.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ:skeftomaste ellinika
============================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΕΙΠΑΜΕ .....ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΓΚΕΛΩΝΕΙ ........
ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ.....ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ....
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ" ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ......
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ......ορα (ΕΔΩ)...ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ Ο ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ...ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

28 Φλεβάρη 1968: 41 χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΚ. Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον…




(κλικ στις εικόνες, για μεγαλύτερο μέγεθος)
«Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα’ ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης»
Herbert Marcuse (1898 – 1979)

«Ένα φάντασμα πλανάται πάνω απ’ την Ευρώπη. Ναι, αλλά και ένα ουράνιο τόξο, και το ΠΑΚ ήταν (είναι) ένα από τα χρώματα του φάσματός του.
Το κληροδοτούμε στους κάτωθι:
α). Στα νιάτα για να εμπνέονται, να αγωνίζονται και να ελπίζουν
β). Στο σύστημα για να φοβάται.
»
Κώστας Τσίμας, Οκτώβρης 2001

Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον…
sibilla

Δεν άντεξε … την είπε πάλι την μαλακία του!

Τηλεοπτική εμφάνιση έκανε χθες ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου, απολογήθηκαν στο γιατί οι Έλληνες πολίτες πιστεύουν ότι οι βουλευτές είναι «Πρωταθλητές της Διαφθοράς». Τυχαία άραγε τους διάλεξαν αυτούς τους δύο;;;
Το τραγελαφικό στην συζήτηση είναι εκτός του ότι οι δύο βουλευτές δέχθηκαν και συμβιβάστηκαν με την γνώμη των πολιτών, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σε ερώτηση του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα, που αφορούσε την υπόθεση της απόδρασης του Παλαιοκώστα και την αθώωση των τεσσάρων του Κορυδαλλού, τι δήλωσε η υπουργάρα;;;
«…οι κατηγορούμενοι θα κληθούν να αποδείξουν την αθωότητα ή την ενοχή τους…»
Καλά εκεί στην Νέα Δημοκρατία δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι αρμόδιος είναι ο κάθε εισαγγελέας, που υποχρεούται χωρίς καμιά εξωθεσμική παρέμβαση να αποδείξει την ενοχή του οποιοδήποτε κατηγορούμενου. Κρίμα γιατί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δηλώνει στο βιογραφικό του και Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου!



piazza

27.2.09

Βρέθηκε ο σωσίας του «εθνάρχη» Καραμανλή!!!


…η δαιμόνια που έκανε το ρεπορτάζ, δεν τον έψαξε καλύτερα και λίγο παρακάτω, μήπως στου Εθνάρχη Καραμανλή εκτός από τα φρύδια μοιάζει και στα @ρχί%&*)(*@;;;

Διαβάστε το ρεπορτάζ, κάνοντας κλικ στην εικόνα…

Γιατί το ελληνικό domain [.gr] δεν «χωράει» τους μουσουλμάνους της Θράκης;



Φαίνεται ότι για κάποιους λόγους το επίσημο ελληνικό domain [.gr] δεν εξυπηρετεί τους τουρκόφωνους συμπολίτες μας, αφού σχεδόν κανένας τούς, και κυρίως οι φορείς , δεν το υιοθετούν για τα δικά τους sites, προτιμώντας πάντα τα ανεξάρτητα διεθνή domains όπως .com, .net, .org και άλλα.
Η κατάσταση στο θρακικό Internet σήμερα έχει ως εξής: ενώ μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν καθόλου τουρκόφωνα sites στη Θράκη, στα τελευταία 2 με 3 χρόνια, ως δια μαγείας, έκαναν την εμφάνισή τους στο Internet μαζικά όλοι οι τουρκόφωνοι φορείς – σύλλογοι, εφημερίδες κλπ.

Βέβαια η απροσδόκητη αυτή εξέλιξη είναι από μόνη της άξια σχολιασμού και προσεκτικής μελέτης, αλλά για την ώρα ας κρατήσουμε το θετικό της υπόθεσης – ότι η Θράκη, φαινομενικά τουλάχιστον, αποκτάει περισσότερη παρουσία στο Internet και αυτό είναι καλό, εκ πρώτης όψεως.

Αλλά υπάρχει κάτι το περίεργο σε όλο αυτό το εγχείρημα των τουρκόφωνων συμπολιτών μας, που δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο – το ότι όλα τα τουρκόφωνα sites της Θράκης στήνονται κατά κανόνα κάτω από τις διεθνείς καταλήξεις, όπως .com, .net, .org κλπ, αντί για το προφανέστατο εγχώριο .gr.

Ακόμα και η καφετζού της Κομοτηνής, για την οποία πρόσφατα έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες (σιγά την είδηση αλλά τι να κάνουν και αυτοί) έχει site με κατάληξη .com. Αυτό που λέμε «και η κουτσή Μαρία στο dot com».

Και στην προκειμένη δεν μας ενδιαφέρει τόσο τι κάνει ο κάθε ιδιώτης, αλλά το τι κάνουν και πως φέρονται οι πολιτικοί άρχοντες, τα ΜΜΕ, οι φορείς και τα σωματεία κ.λ.π., έχει σίγουρα μεγάλη σημασία.

Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε:

Πολιτικά πρόσωπα
Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ: ilhanahmet.com

Εφημερίδες
Trakyanin Sesi: trakyaninsesi.com
Gundem: gundemgazetesi.com
Birlik: birlikgazetesi.info
Rodop Ruzgari: rodopruzgari.com & burasibatitrakya.com

Περιοδικά
Gonulden Gonule: gonuldengonule.com
Ogretmenin Sesi: ogretmeninsesi.org
Yeni Bati Trakya Dergisi: yenibatitrakyadergisi.com
Azinlikca: azinlikca.com, azinlikca.net & azinlikca.org

Σωματεία
Τουρκική Ένωση Ξάνθης: iskeceturkbirligi.org
Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης: btaytd.com & gat1995.com
Σύλλογος Τουρκοδυτικών Θρακιωτών: batitrakyalilar.com

Άλλα
Bati Trakyadan Haberler: trakyadan.com
Πόρταλ Δυτικής Θράκης: batitrakya.net
Ηλεκτρονικό περιοδικό BatiTrakyaHaber: batitrakyahaber.com

Φωτεινή εξαίρεση αποτελούν οι:
Εφημερίδα Olay: btrolay.gr
Εφημερίδα Millet: millet.gr

Περιττό να αναφέρω ότι σε όλα σχεδόν τα παραπάνω sites δεν θα βρείτε λέξη στα ελληνικά. Το μόνο ελληνικό που θα βρείτε είναι οι κρατικές διαφημίσεις (ΚΕΠ, INTERREG κ.λ.π.). Αλλά ας το αφήσουμε αυτό για μια άλλη κουβέντα, γιατί το περιεχόμενο αυτών των sites έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Θα αναρωτιέστε με ποια αφορμή ασχολήθηκα με το θέμα. Ίσως να θυμόσαστε ότι πριν από μερικού μήνες η Μουφτεία Κομοτηνής διατυμπάνιζε με δελτία τύπου προς πάσα κατεύθυνση τη δημιουργία του site της στο Internet, στην διεύθυνση www.mouftiakomotinis.gr. Το site ήταν τρίγλωσσο – στα τουρκικά, αραβικά και ελληνικά (ακριβώς με αυτήν τη σειρά) και σε έναν παρατηρητή όλα έδειχναν απολύτως politically correct.

Αλλά όπως φαίνεται, αυτή ήταν μόνο η βιτρίνα. Διότι για το ίδιο site τότε είχαν καταχωρηθεί επίσης τα ονόματα gumulcinemuftulugu.com & muftikomotini.com, τα οποία οδηγούσαν επίσης στο ίδιο site, και (δώστε φάση εδώ) με αυτά τα ονόματα (και όχι με το .gr) το site είχε καταχωρηθεί από τους δημιουργούς του σε όλους τους παγκόσμιους καταλόγους και άλλες πηγές, από Wikipedia έως Blogspot.

Πριν από 1,5 μήνα το όνομα χώρου mouftiakomotinis.gr έληξε. Ακόμα και μέχρι σήμερα οι υπεύθυνοι δεν το ανανέωσαν, προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν πλέον. Ενώ αντίθετα τα ονόματα gumulcinemuftulugu.com & muftikomotini.com ανανεώθηκαν εγκαίρως και επιμελώς, μέχρι το 2011 και 2013 αντίστοιχα. Ας το πάρουμε χαμπάρι λοιπόν – τα όμορφα δελτίου τύπου στάλθηκαν, τα ΜΜΕ τα έχαψαν και τώρα πλέον τους δημιουργούς του site δεν τους ενδιαφέρει το mouftiakomotinis.gr αλλά μόνο το gumulcinemuftulugu.com (.com όπως Commercial, ούτε καν .org όπως Organization). Τα συμπεράσματα θα τα βγάλετε μόνοι σας ή υπάρχει κάποιος που δυσκολεύεται;

Τί συμβαίνει με τις καταλήξεις .com, .net

Όσοι «έχουν μαύρη ζώνη στα κομπιούτερ» (που λέει και η διαφήμιση), ξέρουν ότι τις διεθνείς καταλήξεις .com, .net κλπ, τις προτιμάει κανείς για το site του στις εξής περιπτώσεις:

1) Όταν πρόκειται για επιχείρηση ή φορέα που δραστηριοποιείται διεθνώς και δεν πολυενδιαφέρεται για την τοπική αγορά (διότι όταν ενδιαφέρεται και για την τοπική αγορά, συνήθως κατοχυρώνει το ίδιο όνομα και σε .com αλλά και σε .gr).

2) Όταν κάποιος δεν θέλει να είναι υπόλογος στην Ελληνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών για το περιεχόμενο του site του και δεν θέλει να συμμορφώνεται με τον κανονισμό λειτουργίας του domain .gr.

3) Όταν κάποιος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους, και δεν θέλει να είναι υπόλογος στην Ελληνική Δικαιοσύνη για το περιεχόμενο του site του ή για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητά του μέσω αυτού.

Τί από τα τρία παραπάνω ισχύουν για τα sites που αναφέραμε;

Πηγή: Εφημερίδα "Ο Χρόνος" 24-02-2009

QUIZ .....ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ???



ΒΟΗΘΕΙΑ: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ!!

"Αυτοί..........είναι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Adan Kai Eva

Το “αποκλειστικά” ρεπορτάζ, ηχεί καλύτερα από το “μισθοφορικά”


Ο φίλος Βικ

«Αν αληθεύει ότι το πρώτο θύμα κάθε πολέμου είναι η Αλήθεια, για το Ισραήλ είναι στόχος προτεραιότητας ώστε να τη δολοφονήσει. Πριν, στη διάρκεια και μετά από κάθε σύγκρουση.
Θέλει να θάψει την Αλήθεια, μαζί με την ντροπή των εγκλημάτων του εναντίον της ανθρωπότητας.
Όταν έγκυροι και διεθνείς δημοσιογράφοι με τις “αποκλειστικά” ρεπορτάζ (το “αποκλειστικά” ηχεί καλύτερα από τα “μισθοφορικά”), στα μπλογκς – όπως το δικό μου –, που αντικαθιστά την επίσημη, αλλά νεκρή ειδησιογραφία, καταφθάνουν οι ορδές των χρήσιμων σχολίων για την αντιπαραβολή, από τους “Υπερασπιστές του Ισραήλ”, ή των εθισμένων στη δωρεάν εξύβριση
».
Αυτά γράφει από τη Γάζα ο φίλος Βικ στο μπλογκ Guerrilla Radio και παραθέτει σχετικό «άρθρο»…
Ο Ιταλός Vittorio Arrigoni έμεινε μέσα στη Γάζα, μαζί με άλλους 8 ακτιβιστές, αρνούμενος να φύγει όταν άρχισαν οι βομβαρδισμοί και το Ισραήλ κάλεσε τους ξένους υπηκόους ν’ αποχωρήσουν. Τότε, απάντησε στα ναζιστικά γουρούνια: ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ!
Έτσι, ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε το ρόλο του Claudio Pagliara, ανταποκριτή της RAI (κρατική ραδιοτηλεόραση της Ιταλίας), αλλά και όλων των ιταλικών τηλεοράσεων, με τα άρθρα του στη γνωστή ιταλική εφημερίδα “Il manifesto” και το μπλογκ του με την μυθική Ανάρτηση (27-12-2008):
«Ένα εγκάρδιο μήνυμα για το τέλος του έτους στα τηλεοπτικά κανάλια tg1 - tg2 - rete 4 - canale 5 - italia uno, στον Claudio Pagliara, σε όλους, αλλά και στο κανάλι tg3: ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ»
Και… συνεχίζει να εξευτελίζει τους «προοδευτικούς, έγκυρους» διεθνείς δημοσιογράφους-μισθοφόρους των ισραηλινών…
Μας άνοιξε κι εμάς μάτια και αυτιά… και μέσα στη Γάζα που βομβαρδιζόταν – κι ήμασταν κι εμείς εκεί, ενώ απουσίαζαν οι έγκυροι δημοσιοκάφροι - μας έδωσε υπόσχεση: Όταν φύγω από τη Γάζα, ναι θα περάσω από την Αθήνα και θα δώσουμε μια Συνέντευξη.
Λοιπόν, όταν φθάσει η ώρα… και ελπίζουμε σύντομα… χωρίς καμία εμπάθεια με τους δημοσιογράφους (εξαιρούμε τους μισθοφόρους και δημοσιοκάφρους), οι μπλοκερς θα τον γνωρίσουν από κοντά, θα δούμε «πόσα απίδια έχει ο σάκος» και θα ακούσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!
sibilla

Ανησυχητικά τα πρώτα αποτελέσματα των ψυχομετρικών τεστ σε αστυνομικούς


Ιδιαίτερα ανησυχητικά κρίνονται τα αποτελέσματα από τα ψυχομετρικά τεστ στα οποία υποβάλλονται αστυνομικοί που υπηρετούν κυρίως στην Αθήνα, καθώς από τους 50 που έχουν εξεταστεί οι τρεις κρίθηκαν ακατάλληλοι να φέρουν όπλο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, τα τεστ άρχισαν την περασμένη Δευτέρα και θα συνεχιστούν με σκοπό και οι περίπου 50.000 αστυνομικοί να κριθούν εάν είναι ικανοί για να φέρουν όπλο.
Σε ψυχομετρικό τεστ υποβάλλονται αυτό το διάστημα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομόνοια, τα Εξάρχεια, την Ακρόπολη, το Σύνταγμα, την Κυψέλη, τον Αγ. Παντελεήμονα και θα ακολουθήσουν αστυνομικοί σε περιφερειακές υπηρεσίες. Τα τεστ αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περισσότερο από ένα χρόνο. «Φοβάμαι ότι μόλις ολοκληρωθούν τα τεστ θα βρεθούμε στην πολύ δυσάρεστη θέση να πάρουμε τα όπλα από μεγάλο αριθμό αστυνομικών. Αυτό θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην κάλυψη υπηρεσιών. Ακόμη και ένας στους 15 να βρεθεί ότι αντιμετωπίζει προβλήματα περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί θα πρέπει να αποσυρθούν από μάχιμες υπηρεσίες. Αν σ’ αυτούς συνυπολογίσουμε και όσους δεν έχουν ανάλογη εκπαίδευση στα όπλα, τότε ο καθένας καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά τεράστιες διαστάσεις για ένα Σώμα στο οποίο υπηρετούν περίπου 50.000 αστυνομικοί» δηλώνει ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι από τα υποχρεωτικά τεστ θα πρέπει να περάσουν και οι αξιωματικοί για τους οποίους η απόφαση δεν το ορίζει με σαφήνεια. Ωστόσο η απόφαση για το αν κάποιος είναι ικανός ή όχι δεν θα ληφθεί τελικά μόνο από τους ψυχολόγους αλλά από ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Λατρεμένες μου δραχμούλες

  • Μας ζάλισαν τα παπαγαλάκια για οργανωμένη απόδραση Παλαιοκώστα
  • Έχουν μάθει από την κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα οργανωμένα και εντυπωσιάζονται όταν βλέπουν ότι κάποιοι έχουν σχέδιο
  • Για να είμαι δίκαιος έχουν οργάνωση όταν θέλουν να χαρίσουν τίποτα φιλέτα στον Εφραίμ
  • Για να φύγουν τα βλέμματα της δημοσιότητας από τις πολιτικές ευθύνες έβαλαν τα παπαγαλάκια να λένε ότι βρέθηκαν 45000 ευρώ στον λογαριασμό ενός φύλακα
  • Μόνο που ήταν 45000 δραχμές
  • Καλά πως κάνετε έτσι… στο ποσό ήταν ειλικρινείς
  • Τώρα τι δραχμές, τι ρούβλια, τι ευρώ… μικρή σημασία έχει
  • Εξάλλου τι τον ήθελε τον λογαριασμό;
  • Ε;
  • Σε έναν άλλον φύλακα, είπαν (το τονίζω: είπαν, εγώ δεν το είδα) ότι είχε σε λογαριασμό 80000 ευρώ
  • Μικρή λεπτομέρεια: η κατάθεση είχε γίνει το 2005 (ή 1995;)
  • Ο Παλαιοκώστας από τότε είχε σχεδιάσει την δεύτερη απόδραση του και είχε φροντίσει ο άτιμος να δωροδοκήσει τον φύλακα και να φροντίσει από τότε να έχει υπηρεσία την συγκεκριμένη ώρα
  • Άμα έχεις σχέδιο…
  • Έδωσαν τις φωτογραφίες του Παλαιοκώστα στην δημοσιότητα
  • Για να ξέρουν οι πολίτες ποιον δεν θα καταδώσουν
  • Αθωώθηκαν οι 4 από τους πέντε μετά την πρωτοφανή δίκη
  • Που είναι τα στοιχεία που έλεγε ο Δένδιας; Οεο;
  • Κρατήστε τις δηλώσεις προ της δίκης για να μην ξεχνάτε την σοβαρότητα και τον θεσμικό ρόλο του υπουργού
  • Αλλά αυτός φταίει που άφησε άλλους να δικάσουν
  • Έπρεπε να ανέβει ο ίδιος στην έδρα με εισαγγελέα τον Τραγάκη
  • Πόλεμο ξεκίνησε ο Χατζηδάκης ενάντια στην αισχροκέρδεια των καυσίμων
  • Να προσέξει μόνο μην λερώσει την πανοπλία
  • Είμαστε σε εποχή κρίσης δεν έχουμε λεφτά να πλένουμε τα αίματα!
  • Ετοιμαστείτε για 41 μέτρα…
  • Πάντως πρέπει να παραδεχθούμε ότι είναι μεγάλη επιτυχία να καταλάβει ο υπουργός ότι έχουμε αισχροκέρδεια στα καύσιμα
  • Αλήθεια η αγορά δεν διορθώνει τέτοια θέματα από μόνη της;
  • Ο γαλάζιος Εμφιετζόγλου λέει ότι εκβιάστηκε για να δώσει 450000 ευρώ και το είπε στον Αγγέλου
  • Τι έκανε ο Αγγέλου;
  • Δεν είδε το dvd!
  • Ο καταλληλότερος – υπευθυνότερος ζήτησε για άλλη μια φορά από τους υπουργούς να έχουν ανοιχτές τις πόρτες στους βουλευτές
  • Δηλαδή όταν το είχε πει ξανά τον είχαν γράψει;
  • Ακόμα είπε ότι πρέπει να γίνουν περικοπές στις αποδοχές στελεχών
  • Για τις μίζες δεν είπε τίποτα
  • Να έμπαινε και εκεί ένα πλαφόν;
  • 11 όπλα αστυνομικών έχουν κλαπεί τον τελευταίο καιρό
  • Καλύτερα, γιατί όσο τα έχουν οι αστυνομικοί ή θα εξοστρακίζονται οι σφαίρες ή θα αυτοτραυματίζονται
  • Θα τον ξαναπιάσουμε τον Παλαιοκώστα δήλωσε ο Μαρκογιάννης
  • Και είχε μια σκασίλα!
  • Έκτακτη ανακοίνωση: Απαγορεύεται να πετάξουμε χαρταετούς στην ευρύτερη περιοχή του Κορυδαλλού.
  • Εμποδίζονται οι πτήσεις των ελικοπτέρων
    Μετά τιμής
    Μικρός Φωκίων

Αυτόν τον κάνει πιο .... κομψό



Αγαπητέ Πρετεντέρη ,
Μετά από 3 ημέρες πού μας έπρηξες ότι είναι ένοχοι και έχουν συμμετοχή ο πιλότος και οι φύλακες του Κορυδαλλού αποφασίσαμε να σου προβάρουμε την ρόμπα του Μάκη καί όντως
σου πάει καλλύτερα .
Μοντελάκι είσαι !!!!!
arpaxta

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ...ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ....Ή.....ΧΡΗΣΤΗΣ ΛΗΓΜΕΝΩΝ «ΧΑΠΙΩΝ»

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ


ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ! Στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (στο οποίο φημολογείται ότι θα «ανέβει» ο νέος server του Indymedia”) που μοίρασε στους φοιτητές του ο.....

«Κος» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Επίκουρος Καθηγητής - Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας

ΩΡΑΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.....ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!!

ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ..Ο ΘΟΛΟ- ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ .....

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ???

Ο "ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ" ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ ....ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ..... ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕΝΟ ΑΣΠΑΣΜΟ .....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ...... ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ.......

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ....Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ......... ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ...(βλέπε εδώ,εδώ)

Ο κύριος ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου όπου μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με την "Τουρκική" Ένωση Ξάνθης και το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των μειονοτήτων και για πολλά άλλα θέματα, μεταξύ αυτών και για το Βοτανικό στηρίζοντας την στάση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δεν θα παραλείψουμε τη σύνδεση της εν λόγω Ένωσης με το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι (βλέπε εδώ).

Ενεργό μέλος του ΚΕΜΟ (Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων) ένα κέντρο που θεωρησε οπισθοδρομικό να μην επιτρέψει η ελληνική δικαιοσύνη την λειτουργία σκοπιανικής "Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού" στη Φλώρινα πριν κάποια χρόνια και άλλα πολλά.

ΤΟΝ "ΑΡΡΩΣΤΟ" ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ....ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..... Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΗΛΙΑΓΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...... ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ "ΔΟΛΙΕΣ" ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΣΧΕΔΙΑ" ΤΟΥ.

Ειναι βαρια του blogger η... μολυβια



Αυτο που ακολουθει ειναι ενα αποσπασμα
απο την ανακοινωση της εσηεα:

"Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι μάχονται καθημερινά για το δικαίωμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης.
Αυτούς όμως διάλεξαν να απειλήσουν και να στοχοποιήσουν
αόρατες οργανώσεις, αόρατοι μπλόγκερς, ορατοί αρθρογράφοι."

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ! ΠΩ ΠΩ,ΣΚΕΤΟ ΘΡΙΛΕΡ!
ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ
ΤΑ "ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΣΑΣ" ΣΤΟΥΣ BLOGGERS?ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ
ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
"ΑΟΡΑΤΗ" Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΜΙΑ
ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ?Η ΣΑΝ
ΥΣΤΑΤΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ (ΟΙ BLOGGERS)
ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ,
ΕΝΤΟΛΟΓΡΑΦΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ BLOGGER H...ΜΟΛΥΒΙΑ!

my-greek.

ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ

Παρουσίαση1

"ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ"...

Ριζάι φύγε από την Ελλάδα!




Προειδοποίηση στον Αλκέτ Ριτζάι να φύγει από την Ελλάδα, γιατί θα τον σκοτώσει η Aστυνομία, απευθύνει ο Έλληνας δικηγόρος του Ιωάννης Μαρκουλάκος, σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα «Panorama», στο φύλλο της 25ης Φεβρουαρίου 2008.
«Πρέπει να φύγει επειγόντως από την Ελλάδα γιατί η αστυνομία θα τον σκοτώσει με την πρώτη ευκαιρία», φέρεται να δήλωσε ο κ. Μαρκουλάκος στον Αλβανό δημοσιογράφο Marko Caka που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του, στην Αθήνα.........η συνέχεια εδω



==========================================

Όλοι εσείς - και όχι μόνον - είστε αποδέκτες του βιβλίου μου με τον τίτλο "ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ" [ Πρωτεργάτες,ευηπόληπτοι....μεγαλο -
"Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ ΟΙ"
!!!!!! Πολλοί από σας έχουν λησμονήσει τους ..."ενεχόμενους" δικηγόρους στο βρώμικο αυτό παιχνίδι, δικαιολογημένα άλλωστε.
Επ ' ευκαιρία του δημοσιεύματος της Αλβανικής εφημερίδας και της ανάρτησης της είδησης αυτής από την ιστοσελίδα "Undercover", σας παραπέμπω στο βιβλίο μου, στις σελίδες του οποίου αναφέρεται λεπτομερώς, η "ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ", ο οποίος είχε προφυλακιστεί στις Δ.Φ.Κορυδαλλού για τρείς μήνες για τα αδικήματα που είχε διαπράξει, αλλά.........."η υπόθεση παρεγράφη, με την μεσολάβηση του παραδικαστικού κυκλώματος και με σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Ναυτιλίας Γ.Κατσιφάρα, με το σκεπτικό του:"Διά λόγους οικονομικού και εθνικού συμφέροντος οι υποθέσεις αυτές πρέπει να πάνε στο αρχείο." Χωρίς να εξηγεί το είδος του εθνικού συμφέροντος και βεβαίως και του οικονομικού συμφέροντος. Ή αλλοιώς πως ωφελήθηκε το έθνος και ποιοί ωφελήθηκαν οικονομικώς ?
Η ατιμωρησία του δικηγόρου αυτού και των υπολοίπων ενεχομένων δικηγόρων την εποχή εκείνη από τα κάθε είδους παραδικαστικά κυκλώματα ,που λειτουργούν διαχρονικά σαν θεσμοθετημένα όργανα του παρακράτους ,επιβάλλουν να κατανοήσουν όσοι διαχειρίζονται την εξουσία, πως οι ημέρες που ακολουθούν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες γι' αυτούς. Και θα είναι δύσκολες γι'αυτούς, εφ' όσον θα συνεχίσουν να δέχονται ,τα εθνικά συμφέροντα και την οικονομία του τόπου να τα διαχειρίζονται συνήγοροι του υποκόσμου.
Καπετάν Γιάννης Εμμ. Νομικός

Η ομιλία του αιώνιου έφηβου,Νέστωρα της αγωνιστικής πολιτικής για την ελευθερία της Κυπρου


Η ομιλία του αιώνιου έφηβου,Νέστωρα της αγωνιστικής πολιτικής για την ελευθερία της Κυπρου και παγκόσμιου αγωνιστή για την Ελευθερία και Αξιοπρέπεια των Λαων όπου Γης, Γιατρού Βασου Λυσσαρίδη , στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια απο την Επανασταση του 1909,

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ..ΤΟ ΕΙΠΑΝ..."ΕΝ ΡΙΠΗ".....ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ"...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.. ΠΟΥ ΜΑΣ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ”



Για όσους δε το είδαν στις ειδήσεις το υπουργείο ανάπτυξης εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΦΑΓΕ, Coca cola και πριν από λίγο καιρό (ξανά!) για την BP (αφόρα αδικαιολόγητες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων). Κανένας να μην αγοράσει προϊόν τους! Εδώ θα βρείτε και τους υπόλοιπους της μαύρης λίστας του υπουργείου.


http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/09/1627218.htm

http://kepka.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1029&Itemid=1

http://www.zougla.gr/news.php?id=23667


Επίσης ετοιμάζεται να σκάσει νέα βόμβα με αλυσίδα ηλεκτρονικών

http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=200045


ΑΡΑ: Μη διστάζετε να κάνετε καταγγελίες τόσο για προϊόντα όσο και για υπηρεσίες! Χρησιμοποιήστε (δωρεάν) το INKA http://www.inka.gr/
που κάνει καταπληκτική δουλεία.

Επίσης να τσεκάρετε περιοδικά τη λίστα του υπουργείου για τα πρόστιμα στα πρατήρια βενζίνης για να προστατεύσετε το αυτοκίνητο και την τσέπη σας
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm


Φυσικά τη λίστα με τα πιο φτηνά πρατήρια ανα περιοχή την ξέρετε ήδη.
http://www.ypan.gr/323_cms.htm

http://www.gasprice.gr/main/welcome.asp


Και πάνω από όλα ενημερώστε τους υπολοίπους! Να στέλνετε chain emails με ανέκδοτα ξέρετε.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ 1974

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974

Βουτσινά 80 - ΤΚ: 15561, Χολαργός - ΑΘΗΝΑ

Τηλ:2106521639 -e-mail: humanrights1974@hotmail.com

Ιστοσελίδα: www.agnooumenoi74.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ

Με ικανοποίηση παραδίδουμε στη δημοσιότητα τη μελέτη που εκπονήσαμε με αντικείμενο την πλήρη ψηφιακή καταγραφή του έπους της Κυπριακής Τραγωδίας του 1974.Θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας στο http://www.agnooumenoi74.gr/efolis%20tis%20ilis.htm και θα ενημερώνεται συνεχώς.

Είναι η πρώτη φορά για τα δεδομένα του Ελληνικού και Ξένου Ιστού που επιχειρείται μια συνολική και τόσο αναλυτική ιστορική παράθεση των γεγονότων της εποχής εκείνης,στοιχείο το οποίο είτε έλειπε από τους ιστοτόπους που ασχολούνται με θέματα του Ελληνισμού τελείως,είτε υπήρχε αλλά σε αρκετά συντομευμένη μορφή.είτε τα σχετικά κείμενα ήταν δυσπρόσιτα λόγω της μεγάλης διασποράς τους στο web.

Στη μελέτη αυτή μέσω ενός αρμονικού συνδυασμού κειμένου,videos και εικόνων παρατίθενται έργα Ειδικών Ερευνητών,Πολιτικών,Στρατιωτικών και,το κυριώτερο,μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν από κοντα την Τουρκική Εισβολή και κατοχή,πολλές από τις οποίες βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας,στοιχεία τα οποία πιστεύουμε ότι δίνουν στο πόνημά μας βαρύνουσα επιστημονική αξία και το καθιστούν ασφαλή οδηγό για οποιονδήποτε επιθυμεί να εντρυφήσει αντικειμενικά στο φλέγον αυτό θέμα της Ελληνικής Ιστορίας.

Σε μια εποχη που γίνεται από πολλούς κύκλους προσπάθεια μέσω εκπαιδευτικών ή άλλων μεθοδεύσεων να αμβλυνθεί,αν όχι να εξαλειφθεί πλήρως η εθνική μας ταυτότητα και ιστορική αυτοσυνειδησία πιστεύουμε ότι με την μικρή αυτή ψηφιακή μας προσπάθεια ο Ελληνισμός αποκτάει ένα ακόμα φιλόξενο βήμα που τόσο έχει στους καιρούς μας ανάγκη.

Με την παρούσα δημοσίευση αισθανόμαστε ότι αποπληρώνουμε ένα μικρό μέρος του μεγάλου χρέους μας προς τους Ήρωες του 74 αγνοούμενους και ςπεσόντες.Είναι η δική μας ομολογία για το 74 και να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται σαν τον Ολγκάτς να την ανακαλέσουμε.

Γι' αυτό,παρακαλούμε θερμά καθε άνθρωπο ή οργανισμό για τον οποίον η λέξεις "Ελλάς","Ήρωες" και "Ιστορία" σημαίνουν κάτι παραπάνω από αυτό που θέλουν κάποιοι να μας επιβάλλουν να να μας στηρίξει διαδίδοντας το έργο μας όσο δύναται.

Το γνωρίζετε,ότι κανείς από εμάς δεν θα αποκομίσει απο τη μελέτη μας αυτή καμία προσωπική προβολη,αφενός διότι αποτελούμε σύλλογο συγγενών αγνοουμένων και πεσόντων του 74 και όχι ιδεολογική οργάνωση,αφετέρου δε,διότι το να προβάλλεις τον Ελληνισμό σήμερα μόνο προσωπική ζημία προκαλεί.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι κύριοι τίτλοι του έργου τους οποίους παρακαλούμε,αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημά χώρου να δημοσιεύονται μαζί με τα προαναφερθέντα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η Πρόεδρος Ο Ειδικός Γραμματέας

Μαίρη Κουρούπη Δημήτριος Αλεξόπουλος

Σύζυγος αγνοούμενου

Σχη(ΠΖ) Παύλου Κουρούπη >>>


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ:
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ



ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEOS: 1 2 3 4 5

=============================================================
Σχόλιο - Παράκληση :

Παρακαλώ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ και δια δώστε το . . .

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε . . . για αυτούς που τους ξεχάσαμε. . .
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ