ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.12

Δεν ξεχνάμε τι υπόγραψαν!

Τέλος οι προπαγάνδες για έξοδο απο την Ε.Ε. και οι εκβιασμοί των μνημονιακών κομμάτων! [SOS - Διαδώστε με μανία! - SOS]





Σχόλιο Ελλήνων Youtubers:











Επιτέλους να πάψουν τα ψέμματα και τις προπαγάνδες των Μ.Μ.Ε. και των Μνημονιακών κομμάτων!


Με απλά λόγια:
Μόνο εμείς αν το θελήσουμε και ζητήσουμε ως ΕΛΛΑΔΑ για να ΒΓΟΥΜΕ απ’ την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,και οχι να ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ, διότι δεν το λέει πουθενά η Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πρέπει να το τηρούν κατά γράμμα.
Μην τρώτε όσα σας λένε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και τα Μ.Μ.Ε., που εκβιάζουν και φοβίζουν τον ΛΑΟ.
Εκείνοι φοβούνται, επειδή είναι καιρός να τους ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ διότι εμείς είμαστε ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ  ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε., για να γνωρίζετε:
 

O ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει «κορυφή» ζητώντας αυτοδυναμία

thumb
Η επόμενη μέρα θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ είτε στη θέση του πρώτου κόμματος με το βάρος της ευθύνης να σχη­ματίσει κυβέρνηση, αυτοδύναμη ή συνεργασίας, είτε στη θέση του δεύ­τερου κόμματος και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατ’ επανάληψη έχει ζητήσει ισχυρή λα­ϊκή εντολή, έστειλε μήνυμα για αυ­τοδυναμία τις τελευταίες ημέρες, το οποίο ενίσχυσε κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο λέγοντας ότι ο τόπος στις 18 του μήνα πρέπει να έχει κυβέρνηση. «Και μάλιστα», συμπλήρωσε με έμ­φαση, «στις 18, όχι στις 19, όχι στις 20, όχι στις 21. Να μη ζήσουμε πάλι αυτή τη διαδικασία των διερευνητι­κών εντολών», υπό το σκεπτικό ότι πρέπει να αξιοποιηθεί ο χρόνος που θα έχει η νέα κυβέρνηση για να προετοιμαστεί για τη Σύνοδο Κορυφής στις 28 του μήνα.
Ανεξαρτήτως από το αν η αυτοδυ­ναμία θεωρείται εφικτή ή όχι, το επι­τελείο του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στο υψη­λότερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να επιβάλει τους όρους του στο εσωτερικό ή να είναι αυτός που θα κάνει τους λιγότερους δυνα­τούς συμβιβασμούς έναντι των πιθα­νών εταίρων του σε ένα σχήμα κυβερ­νητικής συνεργασίας.
Χαρακτηριστική είναι ως προς αυτό και η αναφορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί τη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση των ποσοστών του, καθώς «όσο πιο δυ­νατός είναι την Κυριακή το βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και στον λαό, τόσο αυτοδύναμος θα είναι ο λαός την επό­μενη μέρα».
Επεκτείνοντας τη σκέψη του ως προς τη σημασία και την κρισιμότη­τα της ισχυροποίησής του, ο Τσίπρας υπογράμμισε ότι «αυτή τη δύναμη θα την αξιοποιήσουμε για να διαπραγματευτούμε με πιστωτές, με εταί­ρους, για να συγκρουστούμε με με­γάλα συμφέροντα, μέσα και έξω από τη χώρα».

Προσβλέπει στη ΔΗΜΑΡ
Τα παραπάνω εν μέρει αποκωδικο­ποιούν τις πιθανές επιλογές του την επόμενη ημέρα ανάλογα με το απο­τέλεσμα. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά ποιες μπορεί να είναι αυτές:
Εφόσον λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώ­το κόμμα, στην πολύ αισιόδοξη περί­πτωση που είναι και αυτοδύναμος, τα πράγματα είναι σαφή, αν και, ακόμη και τότε, ο Τσίπρας διαβεβαιώνει ότι θα επιδιωχθούν συνεργασίες με τα κόμματα της Αριστεράς. Σε αυτά θα στραφεί ο Τσίπρας στην περίπτωση που είναι πρώτο κόμμα χωρίς αυτο­δυναμία.
Δεδομένου ότι το ΚΚΕ έχει σαφώς κι επανειλημμένως τοποθετηθεί αρ­νητικά και έχει λάβει ήδη θέση αντι­πολίτευσης, αρνούμενο να αποδεχτεί την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ περί της ιστορικής του ευθύνης να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, το βάρος μετατοπίζεται στη ΔΗΜΑΡ, στην οποία άλλωστε προσβλέπει εμ­φανώς ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΔΗΜΑΡ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα όμως δεν έχει αποκλείσει άλλα ενδεχόμενα, όπως η συνεργασία με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, σε ένα πλαίσιο οικουμενικής ή χωρίς αυτό. Περαιτέρω ο ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζεται από μια τάση της ΔΗΜΑΡ που λειτουργεί ως φορέας συστημικών πιέσεων προς την πλευ­ρά του.
Είναι ενδεικτικές τόσο οι κινήσεις της στη διάρκεια των διερευνητικών εντολών μετά την 6η Μαΐου όσο και οι σημερινές εκκλήσεις και προτρο­πές να εγκαταλείψει ο ΣΥΡΙΖΑ τη θέ­ση για ακύρωση του μνημονίου και κατ’ επέκταση για «μονομερείς ενέρ­γειες», κάτι το οποίο θέτει ως όρο συνεργασίας. Οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι η τάση αυτή μπορεί να ελαχιστοποιηθεί όσο πιο ισχυρός εί­ναι ο ίδιος στην κάλπη.
Η εκτίμηση του Τσίπρα και των αν­θρώπων του είναι ότι ο κόσμος που παρακολουθεί τη ΔΗΜΑΡ προτιμά μια κυβερνητική συνεργασία μετα­ξύ των δύο. Όμως, το επιτελείο της Κουμουνδούρου κάνει την εκτίμηση ότι η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ «παλαντζάρει» και σε αυτή τη βάση έχει καλέ­σει τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς να τοποθετηθεί προεκλογικά «με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει».
Από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Τσίπρας στην αρχή της εβδομάδας απηύθυνε προς τον πρώην «σύντρο­φο», τον «φίλο Φώτη», όπως τον αποκάλεσε, το ερώτημα: «Θα συμ­μετάσχει ή θα στηρίξει ψευδοοικουμενική συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ για την εφαρμογή του μνημονίου;» ή «θα συμμετάσχει ή, έστω, απλώς θα στηρίξει αντιμνημονιακή κυβέρνηση της Αριστεράς με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ;».
Μάλιστα στελέχη τονίζουν με νόη­μα ότι η διαχωριστική γραμμή «μνη­μόνιο - αντιμνημόνιο», που επιμένει να βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει τη σημασία της ακριβώς ως προς τις κινήσεις που θα γίνουν την επόμενη μέρα.

Κι αν δεν τους φτάνουν;
Από την άλλη, με δεδομένη αυτή τη γραμμή, ερωτήματα υπάρχουν για την περίπτωση που ακόμα και οι δύο τους, ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ, τα βρουν, αλλά οι έδρες τους δεν αρκούν για τον σχη­ματισμό κυβέρνησης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκλείσει το ενδε­χόμενο να συμπράξει με τα λεγόμε­να «μνημονιακά» κόμματα, τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, π.χ. στο πλαίσιο μιας κυβέρνησης οικουμενικής ή, αλλιώς, «συνευθύνης», όπως τη χαρακτήρι­σε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Πέρα από το γεγονός ότι ο ίδιος ο Τσίπρας μίλησε για «οικουμενικό αχταρμά» και «ψευδοοικουμενική συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ για την εφαρμογή του μνημονίου» απαξιώ­νοντας προκαταβολικά το εν λόγω σε­νάριο, στον ΣΥΡΙΖΑ παρατηρούν πως θέσεις όπως αυτή του Βενιζέλου, ότι «οι αριθμοί επιβάλλουν συνεργασί­ες», ουσιαστικά διαστρεβλώνουν το μήνυμα του εκλογικού αποτελέσμα­τος και παρερμηνεύουν την εκλογική ήττα του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζοντάς την ως ψήφο με αίτημα τη συνεργασία.
Ακόμη παραπέμπουν στην κυβέρ­νηση Παπαδήμου, η οποία, αν και είχε 255 βουλευτές, δεν έτυχε ευρείας λαϊκής στήριξης κι επομένως καμία στα­θερότητα δεν διασφαλίστηκε. Τέλος, στον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την άποψη ότι κυβερνήσεις με αυτά τα χαρακτη­ριστικά (οικουμενικές, εθνικής ενότη­τας κ.λπ.) είναι γενικά αντιδημοκρατι­κές, αφού καταργούν τη δυνατότητα ουσιαστικής αντιπολίτευσης.
Και αν σε σχέση με τη Ν.Δ. τα πράγ­ματα είναι απολύτως σαφή, δεδομέ­νης της ακραίας πόλωσης μεταξύ των δυο, αλλά και των θέσεών τους, κά­ποιοι αναρωτιούνται τι σημαίνει η δι­ατύπωση περί κυβέρνησης «με κορ­μό την Αριστερά» ή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα απευθυνθεί «πρωτίστως» στα κόμμα­τα της Αριστεράς για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

«Μονομερής ενέργεια»
Από το στενό περιβάλλον του Τσί-πρα αποκλείουν οποιοδήποτε σε­νάριο συνεργασίας σε κυβερνητικό πλαίσιο με το ΠΑΣΟΚ, σημειώνουν εμφατικά ότι δεν θα του «απευθυν­θούν» για τον σχηματισμό κυβέρνη­σης και δηλώνουν ότι ενδεχόμενη «στήριξη» ή «ανοχή» από την πλευρά του αποτελεί «μονομερή ενέργεια». Αυτό επιτρέπει την ερμηνεία ότι, σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δεσμεύεται κατά κανέναν τρόπο απέναντι σε αυτόν που θα θε­λήσει να του προσφέρει «ανοχή».
Το «κλείσιμο της πόρτας» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, άλλωστε, έχει προδιαγράψει όλη η υψηλών τόνων προεκλογική ρητορι­κή του σχήματος, η οποία οικοδομή­θηκε εν πολλοίς πάνω στη στοχοποίηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ως εκπροσώπων του σάπιου πολιτικού συστήματος, της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης περι­πλέκεται όσο χαμηλότερο ποσοστό πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ όντας στη θέση του πρώτου κόμματος, δεδομένου ότι η βασική επιλογή του φαίνεται, εκ των πραγμάτων, να περιορίζεται στη ΔΗΜΑΡ.
Εκεί τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα από τη σκοπιά των πιέσε­ων που θα ασκηθούν εν χορώ από το σύστημα για τον σχηματισμό κυβέρ­νησης και για την ακρίβεια μιας «οικουμενικής» κυβέρνησης με τη συμ­μετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ο ίδιος έχει αποκλείσει, καθώς θεωρεί ότι ο στρατηγικός της στόχος θα είναι προ­φανώς η εφαρμογή του μνημονίου.
Σ’ αυτή την περίπτωση είναι ένα ερώτημα το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποφύ­γει τις κακοτοπιές, δεδομένου ότι – μιλάμε πάντα για την περίπτωση που είναι πρώτο κόμμα, αλλά με αδυναμία να σχηματίσει κυβέρνηση – είναι πε­ρισσότερο από φανερό ποιοι καιρο­φυλακτούν και του την έχουν... στη­μένη προκειμένου να του φορτώσουν είτε το όποιο αδιέξοδο προκύψει είτε την πρόθεση «άτακτης» φυγής μπρο­στά στις κυβερνητικές ευθύνες...

Το Ποντικι

Ο Βενιζέλος το παίζει τώρα... Κουβέλης


Ουδέν σχόλιον...
Α.Α.

Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα;

Φίλοι πειρατές, κουρσάροι, συνέλληνες.
Γιατί όλες πλέον οι εκτιμήσεις & οι συνιστώσες, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ
"έρχεται", στις μυστικές τους μετρήσεις, πρώτο κόμμα;
Όλα τα διεθνή, ντόπια, πρωτοκλασάτα παπαγαλάκια, αρχηγοί ξένων κρατών, υπουργοί κλπ, κλπ μας κάνουν την τιμή και "ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ" για τα δεινά που μας περιμένουν, ή μας κουνούν απειλητικά το δάκτυλο, εάν & εφόσον δεν αναδείξουμε ως πρώτο κόμμα στην ελληνική βουλή ένα από εκείνα που διαθέτει ριψάσπιδες, ποντίκια, αρουραίους και τους μαφιόζους της διαφθοράς!!! 
Είναι φανερό ότι τα βρώμικα και μαφιόζικα "συμφέροντα" χρησιμοποιούν τα τελευταία όπλα τους για να κερδοσκοπήσουν επάνω στην αγωνία και το μέλλον της Ελλάδας και του λαού της, χρησιμοποιώντας τον πιο χυδαίο εκφοβισμό & φτηνό λαϊκισμό. 
Ευτυχώς για την Ελλάδα και δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουν ακόμη υποψιασμένοι σκεπτόμενοι Έλληνες που μπορούν να τους απαντήσουν....

Μπορεί εν τέλει να ξαναγεννηθούμε από τις πέτρες αυτού του τόπου, που τιμά τους Λεωνίδες, και δεν ξεχνά τους Εφιάλτες.



Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς,
Koursaros

Η ΑΚΡΑΙΑ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΜΕ




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και του εκλογικού αποτελέσματος που συντάραξε ολόκληρη την Ευρώπη, σπέρνοντας τον φόβο στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα των κερδοσκόπων-τοκογλύφων που προσπαθούν να μετατρέψουν σε προτεκτοράτο τους την πατρίδα μας. Έτσι, τα υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, Ελληνικά ΜΜΕ της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, έχουν αναλάβει εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου-συστήματος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια κατατρομοκράτησης του Ελληνικού λαού για την έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή της στη δραχμή. Μπροστάρηδες αυτής της εργολαβίας, όλοι οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι που «υπηρετούν» έναντι αδράς αμοιβής, ως μισθοφόροι, τα κατά καιρούς προστάγματα και τα συμφέροντα του συστήματος που προσδοκά αργά ή γρήγορα την επιβολή της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης. Έτσι, κατατρομοκρατούν και παραπληροφορούν ασύστολα τον Ελληνικό λαό.
Πρωτεύοντα ρόλο αυτής της εργολαβίας, παίζει ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» και ο «μεγαλοδημοσιογράφος» του, κ. Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος προβάλλει κάθε βράδυ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, συνεπικουρούμενος επάξια από την κ. Τρέμη, τον κ. Τσίμα και τον κ. Καψή, τις θέσεις  της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Συνεχίζει δε το έργο του, ο κ. Πρετεντέρης, κάθε Δευτέρα βράδυ μέσω της εκπομπής του «Ανατροπή», όπου έχει προσκεκλημένους όλους εκείνους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, οι οποίοι είναι οι εκλεκτοί του συστήματος.  
Στις ημέρες μας, ο λαός μας έχει τελείως εξαθλιωθεί οικονομικά. Όμως, πρώτο μέλημα των συστημικών παπαγάλων δεν είναι, οι συνεχείς αυξήσεις του ΦΠΑ, η συνεχής επιβολή άδικων φόρων, τα χαράτσια μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, οι έκτακτες εισφορές στους μη έχοντες πολίτες μετά την δραστική μείωση του αφορολόγητου, το κλείσιμο μικροεπιχειρήσεων, η μείωση μισθών και συντάξεων, η περικοπή των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας, η αυξανόμενη ανεργία, ο υποσιτισμός των παιδιών μας στα σχολεία, η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, η αθρόα λαθρομετανάστευση και ο ανησυχητικός μεγάλος αριθμός αυτοκτονιών συμπολιτών μας. Κύριο μέλημά τους, η προστασία του σαθρού και πεθαμένου πολιτικού συστήματος που κυβέρνησε επί 38 χρόνια την πατρίδα μας και επί της ουσίας τη διέλυσε. Σχεδόν, όλο το δημοσιογραφικό καστ, προπαγανδίζει καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπέρ  της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων δηλαδή, των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, της πολύχρονης δημαγωγίας και ξετσιπωσιάς, αναπαράγοντας τα τρομοκρατικά διλλήματα των Σαμαρά και Βενιζέλου. 
Όμως, δεν διαπιστώσαμε να αντιδρούν, τα τουρκολάγνα Mega και ΑNT1, ο Alpha, και ο ΣΚΑΙ, οι κύριοι και κυρίες, Πρετεντέρης, Καψής, Τσίμας, Μάνεσης, Ευαγγελάτος, Τρέμη, Χούκλη και Κοσιώνη, όταν η κυβέρνηση Παπαδήμου στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής, την 10η Απριλίου 2012, βόλευε τους φίλους της, τους καναλάρχες – εκδότες, μέσω της ψηφίσεως του τελευταίου νόμου (Ν.4075, ΦΕΚ 89/11-Απρ-2012), πριν την προκήρυξη των εκλογών. Συμπληρωματικά, η  ισχύς του νέου νόμου δεν αρχίζει από την ημέρα δημοσιεύσεως στο ΦΕΚ (11/4/2012), αλλά έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2010, όπως αναφέρεται στην παράγραφο 3 του άρθρου 33. Έτσι, σήμερα, όλες οι εισφορές τους θα καθορίζονται με βάση το Βασιλικό Διάταγμα του 1958 και θα είναι κατά πολύ μειωμένες!!
Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουν, πως όλους αυτούς ο λαός μας τους παρακολουθεί και τους κρίνει. Γιατί, το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση, το μετέτρεψαν σε κατάχρηση και την είδηση την έκαναν παραπληροφόρηση. Βεβαίως, αυτό το ασύδοτο κράτος τους δίνει, δυστυχώς, αυτό το δικαίωμα. Όμως, δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα με όσα γράφουν και λένε να δίνουν μαθήματα πατριωτισμού, ούτε βεβαίως μαθήματα νουθεσίας μας, πολύ δε μάλλον να μας υποδεικνύουν με την ακατάσχετη προπαγάνδα να ψηφίσουμε το κόμμα της αρεσκείας τους. Γιατί, αυτοί ψηφίζουν τα κόμματα που θα τους εξασφαλίσουν τους παχυλούς μισθούς τους, σε αντίθεση με το μεγάλο μέρος των Ελλήνων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και τα κόμματα αυτά δεν τους εξασφαλίζουν, πλέον, απολύτως τίποτε.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να σταθώ περισσότερο στον κ. Πρετεντέρη, που επανειλημμένως με έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν με τις νεοταξίτικες και νεοφιλελεύθερες θέσεις  και απόψεις του.
  Ο κ. Πρετεντέρης, όπως βεβαίως και όλοι οι προαναφερόμενοι γκλαμουράτοι δημοσιογράφοι, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και το μεγάλο ποσοστό που έλαβε από τον ελεύθερο και δημοκρατικό λαό της Ελλάδος, η «Χρυσή Αυγή», ξεκίνησαν μια αισχρή προπαγάνδα σπιλώσεως των αρχών και των θέσεων αυτού του κόμματος. Παραγνωρίζουν, πως τη «Χρυσή Αυγή» την ψήφισαν 440.921 Συνέλληνες, δηλαδή ποσοστό 6,97% των έγκυρων ψηφοδελτίων της επικράτειας και πως κατέλαβε 21 έδρες στη νέα Βουλή των Ελλήνων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που κανένας δεν αμφισβήτησε και δεν αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου 2012, το κόμμα αυτό είναι ή δεν είναι με τη θέληση του Ελληνικού λαού, κομμάτι της ενεργής πολιτικής ζωής του τόπου μας, με θεσμικό ρόλο, που απορρέει από τη λαϊκή εντολή;  
Έχουν, λοιπόν, δικαίωμα αυτά τα σκύβαλα της δημοσιογραφίας να πλαστογραφούν τη θέληση του κυρίαρχου λαού μας και να χαρακτηρίζουν τρομοκράτες, παραβάτες, επικίνδυνους και ακραίους κάποιους που ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες; Νομίζουν, πως νομιμοποιούνται παίρνοντας την άδεια από τους αφεντάδες τους; Ο κριτής όλων των μετεχόντων της πολιτικής είναι μόνο ο κυρίαρχος λαός που θα αποφασίσει εκ νέου στις 17 Ιουνίου 2012.
Βέβαια, δεν είναι χθεσινή η τακτική του κ. Πρετεντέρη και των υπολοίπων να προσπαθούν να περιθωριοποιήσουν όλους εκείνους που ενοχλούν τη νέα τάξη πραγμάτων και την παγκόσμια διακυβέρνηση. Σήμερα, είναι η «Χρυσή Αυγή», χθες ήταν ο «Συνασπισμός», το Κ.Κ.Ε και ο ΛΑ.Ο.Σ.
Διαβάστε προσεκτικά τι ακριβώς έγραφε στην εφημερίδα «Το Βήμα», προ των εκλογών του 2007, ο κ. Πρετεντέρης, με τίτλο του άρθρου του, «Η απειλή των άκρων».
«Η δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα «Το Βήμα», επιβεβαιώνει ένα σταθερό εύρημα όλων των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Ότι αργά αλλά σταθερά ενισχύονται τα ακραία ρεύματα στην Ελληνική πολιτική. Το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ και ο Συνασπισμός, υπερβαίνουν αθροιστικά το 13%, ενώ άλλες δημοσκοπήσεις τα έχουν καταγράψει να πλησιάζουν ακόμη και το 15%.... Τα ακραία ρεύματα διευρύνουν αριθμητικά την επιρροή τους, τη στιγμή που υιοθετούν μια όλο και πιο ακραία ρητορική. Με άλλα λόγια, είναι η πρώτη φορά από το 1974 που η άκρα Δεξιά και η άκρα Αριστερά είναι ταυτοχρόνως και τόσο ακραίες και τόσο υπαρκτές….»   
Συνεπώς, κε Πρετεντέρη, εάν ο Συνασπισμός (σήμερα ΣΥ.ΡΙΖ.Α), το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ είναι ακραία κόμματα, γιατί τους καλείτε επανειλημμένως στο δελτίο ειδήσεων και στη Δευτεριάτικη εκπομπή του «Mega»; Ή μήπως, κατά τα πέντε τελευταία χρόνια, πρόλαβαν και απογαλακτίστηκαν της ακραίας ιδεολογίας τους;
            Κε Πρετεντέρη, ασχολείστε ημέρες τώρα με τις σφαλιάρες στην κ. Κανέλλη και μας προβάλετε τον πολιτισμό που εσείς ονειρεύεστε. Προφανώς δεν ενοχληθήκατε, με την προβολή της συμμετοχής ομοφυλόφιλων στο Athens Gay Pride, που ήταν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αθηναίων, που φανατικά στηρίξατε στη διεκδίκηση της δημαρχίας. Δεν ενοχληθήκατε με την προβολή τούρκικων σαπουνόπερων (και από το κανάλι σας), ενώ ταυτόχρονα παρελαύνουν σαν αστέρες από τα κανάλια σας όλοι αυτοί οι πολιτικοί που είναι υπαίτιοι για το τέλμα το οποίο βρισκόμαστε .Δεν βρήκατε δυο λεπτά να αφιερώσετε, στη δολοφονική επίθεση της Καισαριανής όπου στις 2 Ιουνίου, στις 4 τα ξημερώματα, αλλοδαποί κακοποιοί πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ δύο αδέλφια, που πήγαν να τους αποτρέψουν από το να κλέψουν το αυτοκίνητό τους, από την πυλωτή της πολυκατοικίας τους.
Τελικά, κ. Πρετεντέρη, στην περίπτωσή μας ταιριάζει απόλυτα το: «Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»
Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν.



"Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραϊμη, παρηγοριόμαστε μ' ένα τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Κι όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν"

Ιωάννης Μακρυγιάννης

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ (Πολλές εικόνες... χιλιάδες λέξεις)

Πως έφθασε ο Εφιάλτης να κουνάει το χέρι και να κάνει σαν τρελός κατά των πολιτών που κατέστρεψε;


Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
Ζούμε μια παράδοξη εποχή.

Ζούμε σε μια εποχή που αν γινόταν τώρα η Μάχη των Θερμοπυλών (όχι οτι δεν γίνονται παρόμοιας σημασίας, διπλωματικές όμως μάχες και σήμερα) με τα γνωστά αποτελέσματα, θα καλούνταν στα κανάλια ο Εφιάλτης να πει την άποψή του!!!!

Κι όχι μόνο αυτό....

Εφόσον θα καλούνταν ο Εφιάλτης να πει την εκδοχή του είναι φυσικό επόμενο να έβγαζε και γλώσσα...
Σου λέει: "Αφού με κάλεσαν, προφανώς κάποιοι είναι με το μέρος μου.... καλό κι αυτό. Ευκαιρία λοιπόν να βγώ κι από πάνω.... Κι αν τυχει κι είναι και κανένας συγγενής του Λεωνίδα στο ακροατήριο θα τον ξεχέσω κιόλας..."

Παρακολουθείστε λοιπόν έναν από τους σύγχρονους Εφιάλτες στην αντιπαράθεσή του με τον Ελληνα πολίτη.... Θα απολαύσετε την, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κατά τα άλλα "αυθόρμητη" "έκρηξη" τύπου "με πνίγει το δίκαιο"...

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ίδιο πρόσωπο όταν επισκέφθηκε τις "σκηνές" των σύγχρονων "Περσών"....

Παρακολουθείστε σε αυθεντική εικόνα, τι σημαίνει να διαπραγματεύεσαι "σκληρα" για τα δίκαια της χώρας σου και του λαού σου. Είναι λοιπόν να μη τον πνίγει το δίκαιο αυτόν τον Έλληνα ηγέτη όταν τον αποκαλούν αγκαλίτσα και καρπαζοεισπράκτορα της Ευρώπης???


Και το αποκορύφωμα του σύγχρονου νεοελληνικού παραλογισμού είναι ότι τελικώς ο Εφιάλτης κατεβαίνει σε δημοκρατικές εκλογές και παίρνει 13%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα τρελαθούμε τελείως.....


Ολοι όσοι υπογράψατε τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια κι όσοι είπατε ΝΑΙ στα μεσοπρόθεσμα και τους εφαρμοστικούς νόμους είστε απροκάλυπτα προδότες και έχετε βάψει τα χέρια σας με το αίμα των συμπατριωτών μας που έχουν χάσει την ζωή τους από την απελπισία...



Σιχαμερά υποκείμενα που έχετε το θράσος να εμφανίζεστε μπροστά μας και να ζητάτε και την ψήφο μας.

Αντί να ετοιμάζονται τα ειδικά δικαστήρια και οι αγχόνες βγαίνετε από πάνω και τιμητές της δημοκρατίας...



Καθάρματα.



Για κάθε συμπατριώτη μας που χάνει την ζωή του γιατί σήμερα δεν μπορεί να αγοράσει την ινσουλίνη του ή τα αντικαρκινικά φάρμακά του ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ....

Για κάθε μάνα που κλαίει το παιδί της ή για κάθε παιδί που κλαίει τους γονείς του που σκότωσαν οι αλλοδαποί εγκληματίες ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ....

Για κάθε άνεργο πατέρα που με δάκρυα στα μάτια ακούει το παιδί του να λέει "Πεινάω" ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ.

Για κάθε συνταξιούχο που ψάχνει τα σκουπίδια των super market και περιμένει να τελειώσει η λαϊκή για να ψαξει τα σάπια ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ...

Για κάθε κακόμοιρο βιοπαλαιστή που η ανέχεια του έχει καταρρακώσει την αξιοπρέπεια και αυτοκτονεί ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ...



Δεν υπάρχει μπουντρούμι σε αυτήν την χώρα που να σας αρμόζει να φυλακιστείτε....

ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ....



Σε καιρό πολέμου οι προδότες και οι λιποτάκτες εκτελούνται...



Εχει κανείς αντίρρηση ότι ζούμε ήδη σε καιρό πολέμου; 



ΘΑΝΟΣ

ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ





Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Σήμερα, δυστυχώς, αντιλαμβανόμαστε πως είμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας κρίσης, η οποία είναι πρωτοφανής στην ιστορία της ανθρωπότητας. Για  πρώτη φορά η πολιτική έκφραση του πλανήτη είναι υπόδουλη της αυθαίρετης εξωπολιτικής εξουσίας, των δυνάμεων του κεφαλαίου και της κερδοσκοπίας. Η ανθρωπότητα μέχρι σήμερα, έχει περάσει πολλές κρίσεις, δικαίου, νομιμότητας, ελευθερίας και δημοκρατίας, αλλά τελικά μπόρεσε, πολλές φορές μέσω αιματηρών πολέμων, να ανταπεξέλθει με επιτυχία. Στις ημέρες μας, όμως, εμφανίζεται για πρώτη φορά, μια εξωπολιτική δύναμη παγκόσμιας εμβέλειας, η οποία ποδηγετεί και καθορίζει τις τύχες ολόκληρης της πολιτικής του πλανήτη. Έτσι, οι περισσότερες κυβερνήσεις των κρατών υπηρετούν αυτή την παγκόσμια εξωπολιτική δύναμη, αφού οι κυβερνώντες τους είναι υπάλληλοι των κερδοσκόπων – τοκογλύφων της διεθνούς αγοράς. Επακόλουθο αυτής της κατάστασης είναι να πληγώνεται ανήκεστα η Δημοκρατία των κρατών και να προσβάλλονται βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς μεταλλάσσονται – δημιουργούνται νέα κράτη χωρίς ταυτότητα, από τη στιγμή που τα υπάρχοντα έχουν επονείδιστα και επαχθή χρέη προς τους ληστρικούς οργανισμούς των κερδοσκόπων – τοκογλύφων διεθνών Εβραιοτραπεζιτών.
Στην πατρίδα μας, όλες οι κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση είχαν ως στόχο την υπηρέτηση των συμφερόντων της εξωπολιτικής αυτής εξουσίας και για να το επιτύχουν μετέτρεψαν το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδος, σιγά αλλά σταθερά, σε απόλυτη κομματοκρατία – τυραννία. Η στόχευσή τους αυτή «πέρασε» από την προσωρινή ευμάρεια του λαού μας, διά μέσω των «δανεικών» που μας έδινε η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί εάν το Ελληνικό κράτος μπορούσε να ανταποκριθεί κάποτε στην πληρωμή αυτών των δανεικών.  Όλοι οι Πρωθυπουργοί της πατρίδας μας, είναι συνυπεύθυνοι της σημερινής κατάστασης που περνά ο τόπος, καθώς γνώριζαν πως οι χρηματοδοτήσεις της Ε.Ε. ήταν δανεικά και αγύριστα, από τη στιγμή που κανένας κρατικός ισολογισμός δεν ισοσκελιζόταν. Όμως, τις μεγαλύτερες ευθύνες τις φέρουν, ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση Παπαδήμου (Παπανδρέου-Βενιζέλος και Σαμαράς). Ο κ. Σημίτης γιατί, την 1η Ιανουαρίου 1999 (με ψεύτικα δημοσιονομικά στοιχεία), ένταξε τη χώρα μας στην ΟΝΕ (Οικονομική και Νομισματική Ένωση), κατά την οποία υλοποιήθηκε ο αμετάκλητος καθορισμός των συναλλαγματικών ισοτιμιών των Εθνικών νομισμάτων των 11 κρατών μελών που συμμετείχαν αρχικά στη Νομισματική Ένωση και η άσκηση της ενιαίας νομισματικής πολιτικής υπό την ΕΚΤ. Ο κ. Παπανδρέου, διότι, ένταξε τη χώρα μας στο μηχανισμό στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), τον Μάιο του 2010 και μέσω της αποδοχής από την κυβέρνησή του, «νομιμοποίησε» το «Μνημόνιο» που εξαθλίωσε οικονομικά τον λαό μας. Το ΔΝΤ είναι ο μακρύς βραχίονας υποταγής του κόσμου στο κεφαλαιοχρηματοπιστωτικό σύστημα των τραπεζιτών και ο κ. Παπανδρέου ήταν εκείνος που το «έφερε» στην Ευρωζώνη. Τέλος, οι κ.κ. Παπαδήμος, Βενιζέλος και Σαμαράς, γιατί υπέγραψαν την δανειακή σύμβαση που απεμπολεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος, ως κυρίαρχο κράτος και εξαθλιώνει η εφαρμογή της περεταίρω τον λαό της. Επίσης, γιατί υπέγραψαν τις επιστολές ολικής υποταγής των δικαιωμάτων μιας κυρίαρχης χώρας στους τροϊκανούς.   
Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, βιώνουμε την πλήρη διάλυση της χώρας και της Δημοκρατίας. Γι΄αυτό, όλοι πρέπει να θυμηθούμε πως μπόρεσε και πρόβλεψε όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κ. Μπενάκη, όταν προσφωνούσε στις 12/12/2004 τον ακόμη και τώρα, ατάραχο, σε όσα φοβερά άκουσε, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ Παπούλια, εν τη αναλήψει των καθηκόντων του, όταν δηλαδή του ομολογούσε πως στην περίοδο της θητείας του θα βιώσουμε, χάσιμο της εθνικής κυριαρχίας, στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα ζήσουμε άλλων ειδών Δημοκρατίες.
Όλοι οι παραπάνω, ήταν αφελείς, άχρηστοι, απαίδευτοι ή μήπως πράγματι ήσαν και είναι πιστά όργανα της εξωπολιτικής εξουσίας, η οποία μέσω της νέας τάξεως πραγμάτων προσπαθεί να επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση του πλανήτη;  
Όλοι οι εμπλεκόμενοι της πολιτικής, ισχυρίζονται επαναλαμβάνοντας  συνεχώς ότι το πολιτικό σύστημα κατέρρευσε και χρεοκόπησε. Ποτέ, όμως, κανένας από όλους αυτούς δεν μπήκε στον κόπο να μας εξηγήσει ποιο είναι αυτό το πολιτικό σύστημα, από ποιους απαρτίζεται και γιατί κατέρρευσε οδηγώντας τη χώρα στην ηθική, θεσμική, πολιτική και οικονομική χρεοκοπία. Και αφού κατέρρευσε, γιατί δεν υπάρχουν ουσιαστικές προτάσεις, κυρίως από τους πολιτικούς ταγούς, για την δημιουργία νέου πολιτικού συστήματος και πώς μπορεί να δημιουργηθεί αυτό, ώστε η χώρα, σιγά  αλλά σταθερά να απαλλαγεί από τα θανάσιμα καρκινώματα του πολιτικού αυτού σάπιου συστήματος; Μήπως η διάλυση αυτού του πολιτικού συστήματος και η δημιουργία νέου δεν βολεύει τους υπάρχοντες πολιτικούς, που υπηρετούν τις επιταγές του μεγάλου κεφαλαίου; Μήπως, δεν εξυπηρετεί τους δημοσιογράφους, τους συνδικαλιστές και όλους τους βολεμένους αυτού του συστήματος, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμα γρανάζια στη μηχανή του, και γι΄αυτό μάχονται με νύχια και με δόντια για τη διατήρηση του; Όλοι αυτοί είναι τα στελέχη της διεθνούς εξωπολιτικής εξουσίας και στις ημέρες μας αυτοαποκαλούνται «νεοφιλελεύθεροι».  
Διαχρονικά, τα δυο κόμματα εξουσίας της μεταπολιτευτικής Ελλάδος, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, κατέγραφαν τεράστια εκλογικά ποσοστά και εν ονόματι αυτών των ποσοστών διέλυσαν την πατρίδα μας. Στις εκλογές του 2009 (4 Οκτωβρίου), έλαβαν από κοινού το 77,39% (ΠΑΣΟΚ 43,92%, ΝΔ 33,47%) του εκλογικού σώματος. Στις εκλογές του 2012 (6 Μαΐου), έλαβαν μαζί το 32,03% (ΠΑΣΟΚ 13,18%, ΝΔ 18,85%) των ψηφισάντων πολιτών. Απώλεσαν, δηλαδή, σε διάστημα τριών ετών το 45,36% της εκλογικής τους δύναμης. Επί της ουσίας τρία εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόροι, καταψήφισαν τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, καταδικάζοντας τους πολιτικούς για τη νεοφιλελεύθερη και υποτακτική στους ξένους, πολιτική τους και γενικώς το σάπιο πολιτικό τους σύστημα, που εξυπηρέτησε και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων «αγορών» και του εγχώριου μεγάλου κεφαλαίου, δηλαδή κοινώς τους «νταβατζήδες»!!
Δυστυχώς, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος δεν ανάγνωσαν σωστά το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Θεώρησαν πως έχουν το δικαίωμα να συνεχίζουν να συντηρούν το τέρας-κράτος που δημιούργησαν, στελεχωμένο από τον κομματικό τους στρατό και το ολοκληρωτικό «καπέλωμα» των ΜΜΕ της προπαγάνδας και του ευνουχισμού του Ελληνικού Λαού. Θεώρησαν πως αυτοί «οι μάγοι της πολιτικής» έχουν το δικαίωμα να συνεχίζουν να ψηφίζουν εκλογικούς νόμους, με τους οποίους η μειοψηφία θα αποφασίζει τη διακυβέρνηση της χώρας. Ο τελευταίος δε εκλογικός νόμος, που «έφτιαξαν», παρέχει στο πρώτο κόμμα, δώρο 50 έδρες με τη δικαιολογία και πρόφαση, ότι πρέπει να υπάρχει ισχυρή μονοκομματική κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Επιπλέον, άλλο ένα δώρο προς τα δυο κόμματα εξουσίας του παρελθόντος, είναι οι 25 έδρες Βουλευτών  Επικρατείας, που οι αρχηγοί των κομμάτων επιλέγουν, προκειμένου να καλύψουν υποσχόμενες ανάγκες προς τρίτους. Αυτές οι χαλκευμένες απατεωνιές, λοιπόν, θα πρέπει εδώ και τώρα να καταργηθούν και να ισχύσει η απλή αναλογική, για να κυβερνά, επιτέλους, η πλειοψηφία προς χάριν της Δημοκρατίας.
Έχουν αυτά τα δύο κόμματα το δικαίωμα της διεκδίκησης συμμετοχής τους στην διακυβέρνηση της χώρας, από τη στιγμή που ο Ελληνικός Λαός, πρόσφατα, τους καταδίκασε πολιτικά και απομένει πλέον να τους κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη; Νομιμοποιούνται αυτοί οι αμετανόητοι πολιτικοί απατεώνες να ζητούν την επανεκλογή τους για να ξανακυβερνήσουν μια χώρα που διέλυσαν οδηγώντας την στο χάος και την καταστροφή, μέσω κινδυνολογιών και τρομοκρατικών διλημμάτων; Δικαιούνται να ομιλούν όλοι αυτοί που εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της αγοράς των τοκογλύφων, των  γυπών των αγορών, όπως παγκοσμίως αποκαλούνται, εις βάρος της πατρίδας μας; Πρέπει να έχουν συμμετοχή στο αύριο της χώρας, αυτοί που ορκίστηκαν πίστη και υποταγή στο συμφέρον της πατρίδας και επανειλημμένως καταπάτησαν τον ιερό όρκο τους;
Αυτοί οι εξουσιολάγνοι, λοιπόν, αντί, μετά την ολοσχερή πρόσφατη καταδίκη τους από τον Ελληνικό Λαό, να ζητήσουν χίλια συγνώμη και να παραιτηθούν από την πολιτική ζωή, ιδιωτεύοντας, όπως κάποιοι από αυτούς έπραξαν, «παίζουν» με τα διαλυμένα νεύρα του λαού μας. 
Συνεπώς, στις νέες εκλογές στις 17 Ιουνίου 2012 ο Ελληνικός λαός πρέπει να αποτελειώσει το έργο που ξεκίνησε στις 6 Μαΐου 2012. Να καταψηφίσει τα μνημονιακά κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που θέτουν ως στόχο να κυβερνήσουν εκ νέου την Ελλάδα, συνεπικουρούμενοι από άλλους πολιτικούς καλοθελητές (ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, Κοινωνία Ξανά). Έτσι, το διακύβευμα και αυτών των εκλογών παραμένει:
ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ    ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.


Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος