ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.12

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ειρωνεύτηκαν τον Χρυσοχοϊδη στην Κρήτη...



Επεισοδιακή ήταν χθες το βράδυ η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που έκανε προσπάθεια συσπείρωσης στην Κρήτη με τη συγκέντρωση στο Θεατρικό Σταθμό με ομιλητη τον πρώην υπουργό κ.Μιχ.Χρυσοχοϊδη. Ο... οποίος αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να επιστρέψουν οι αγνοί ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ.
Το κλίμα ήταν γενικά καλό και είχε σχετικά κόσμο. Στην αρχή όμως της συνέλευσης του ΠΑΣΟΚ και πριν καν αρχίσει να μιλάει ο κ.Χρυσοχοϊδης ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σηκώθηκε και του είπε ειρωνικά: 'το γράμμα το διάβασες, το μνημόνιο το είδες;". Ο κ.Χρυσοχοίδης εκνευρίστηκε, αλλά είπε 'Είσαι προβοκάτορας! θα σου απαντήσω μετά'! Ο πρώην υπουργός συνέχισε την ομιλία του και προς το τέλος ένα άλλο στέλεχος που κατάγεται από την Επισκοπή του είπε: 'Σαν δεν ντρεπόμαστε, ουτε μία φορά δεν είπες το όνομα του Βενιζέλου!' Και σε αυτον απέδωσε...προβοκάτσια! Το επεισόδιο πάντως δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση ψυχραιμότερων..

« Ο στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τον πυρήνα μιας κυβέρνησης, που πρέπει να συσταθεί και να δουλέψει από τη Δευτέρα, καθώς δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο», τόνισε .

Ο Ελληνικός Λαός – είπε – απαιτεί κυβέρνηση Εθνικής συνευθύνης και συνεννόησης και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να συνενώσει τις δυνάμεις που συναινούν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Το μεγάλο ζητούμενο – πρόσθεσε – είναι η επαναδιαπραγμάτευση όρων της δανειακής σύμβασης για να ανακουφιστεί ο Λαός. « Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει έτοιμο σχέδιο στην κατεύθυνση αυτή και θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, ούτως ώστε τα λαϊκά στρώματα να μην υποστούν άλλα επαχθή βάρη», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει μια ακόμα μεγάλη υποχρέωση: να αλλάξει το πολιτικό σύστημα και το επιχειρηματικό περιβάλλον, προκειμένου να δημιουργηθεί μια παραγωγική οικονομία σε βάθος, στα πρότυπα της κρητικής οικονομίας που διακρίνεται για την εξωστρέφειά της.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ανέφερε – είναι εδώ, είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη και δεν είναι μικρό κόμμα. Σύμφωνα με τον ίδιο από την Κρήτη θα ξεκινήσει η επανίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και ο αγώνας για τη δημιουργία μιας καινούργιας Ελλάδας.

Στην ομιλία του στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, ο κ. Χρυσοχοΐδης περιόρισε τον πολιτικό λόγο του και χρησιμοποίησε κυρίως ένα εθνικό λόγο συνεσθανόμενος την κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής. Τέλος δεν απέφυγε την αυτοκριτική και υποστήριξε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ζητάει συγνώμη για ένα και μόνο λόγο: την αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την πάταξη της φοροδιαφυγής και την καταπολέμηση του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος.

Ο κ.Χρυσοχοϊδης είναι πάντως σκληρός με όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Χαίρομαι που δεν είμαι πια με αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Καλώς έκαναν και έφυγαν, γιατί αποδείχτηκαν απλώς τυχοδιώκτες».




cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: