ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.12

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Πάγκαλος: Ο τζάμπας τέλειωσε


Την δική του... πινελιά σε αυριανή εκλογική αναμέτρηση δίνει ο Θόδωρος Πάγκαλος μέσω.. twitter Όπως λέει "...ο τζάμπας τελείωσε, η τράκα τελείωσε. η φοροδιαφυγή τελείωσε, η φαυλοκρατία, η πελατεία και οι διορισμοί στο δημόσιο τελείωσαν".
Τονίζει ακόμα τα εξής: "Εάν είναι πρώτη η ΝΔ, σημαίνει οτι οι δυνάμεις που πιστεύουν οτι πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας μέσα στα ευρωπαϊκά πλαίσια... Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν θέλει να γίνει κυβέρνηση. Εάν είναι πρώτο κόμμα θα οδηγηθούμε σε χάος και μετά από αυτό σε νέες εκλογές, έχοντας χάσει κ το τελευταίο ίχνος διεθνούς υπολήψεως".
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: