ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.09

Στο περιβόλι του Ουρανού ο Σπύρος Καλογήρου



Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τις 18:00 το Σάββατο, σε ηλικία 87 ετών, ο ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου.

Ο πιο διάσημος "κακός" του ελληνικού κινηματογράφου νοσηλευόταν στο Τζάνειο.

Η υγεία του ηθοποιού είχε κλονιστεί έντονα έπειτα από διαδοχικά εγκεφαλικά επεισόδια και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Την Πρωτομαγιά, ο Σ. Καλογήρου εισήλθε στο "Λαϊκό", όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλίτιδα λόγω μόλυνσης που προκάλεσε έρπης στο μάτι. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου υποβλήθηκε σε τραχειοτομή χωρίς όμως να παρατηρηθεί βελτίωση της υγείας του. Το τελευταίο διάστημα, αρκετά ζωτικά όργανα του Σ. Καλογήρου υποστηρίζονταν μηχανικά.

Δείτε ένα Βίντεο με χαρακτηριστικές στιγμές και το αξέχαστο γέλιο του.

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ...ΣΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΚΟΣΚΩΤΑ


Ο Χριστοφοράκος μετά την σύλληψη του εκτοξεύει απειλές προς κάθε κατεύθυνση για τους 'Έλληνες πολιτικούς.

Διαβάζουμε στο
press - gr ότι εμπλέκει πέραν των Υπουργών και από τα δύο μεγάλα κόμματα, και 153 βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου οι οποίοι έχουν δεχθεί τις "δωρεές" Χριστοφοράκου οι οποίες είναι από οικοσκευή μέχρι και χρήματα.

Για τα "οικοσκευή" ... καταλαβαίνουμε για ποιους χτυπά η καμπάνα....


Σήμερα ο συνήγορος του Χριστοφοράκου μιλώντας σε δημοσιογραφικούς κύκλους είπε:
".... ο κ. Χριστοφοράκος έχει καλά φυλαγμένα ντοκουμέντα που μπορούν να κάνουν τους πολιτικούς στην Ελλάδα να τρέμουν...."

Η τελευταία απειλή και όχι μόνον αυτή αλλά στο σύνολο τους οι υπό απειλή εκτόξευσης ρουκετών Χριστοφοράκου ταυτίζεται αλλά και ακολουθεί την "πεπατημένη" του ψευτο τραπεζίτη Κοσκωτά.

Όταν αποκαλύφθηκε ο τότε μεγαλοαπατεώνας Κοσκωτάς , άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες .
Μάλιστα όλοι θα θυμούνται τον ογκωδέστατο φάκελο που έσερνε μαζί του στο εδώλιο του κατηγορουμένου κατά την διάρκεια εκδίκαση της υπόθεσης του τότε . Τον φάκελο αυτό τότε ο Τύπος κόντευε να τον κάνει bestseller και τελικώς αποδείχθηκε κενός περιεχομένου και απλά αποτελούσε μια ακόμη μπλόφα του Κοσκωτά.


Η συμπεριφορά Χριστοφοράκου ταυτίζεται απόλυτα με εκείνη του Κοσκωτά.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ "ΠΗΡΑΝ" ΑΛΛΑ....
Λέτε οι απειλές του να είναι μπλόφα???

Ο Αντώνης για τον Αντώναρο…



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

H μετατροπή της ιδιωτικής ζωής σε διαδικτυακό reality είναι αναφαίρετο δικαίωμα όποιου την επιλέγει. Είναι προσωπική επιλογή –και γι’ αυτό καθόλα σεβαστή- η δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών της καθημερινής ζωής σε ελεύθερα προσβάσιμη σελίδα στο κυβερνοχώρο (http://www.youtube.com/5floorplaka). Από παρανομίες στη Ποσειδώνος και πλάνα τραβηγμένα με αυτολειψία από τηλεοπτική εκπομπή που μετέχεις, μέχρι κουβέντες επί παντός επιστητού με φίλους στο καναπέ του σπιτιού σου. Από στιγμές χαβαλέ και ερωτισμού με τη σύντροφό σου, μέχρι διαλόγους με τη γάτα σου ή συνομιλίες με τον εαυτό σου. Πολλές φορές, τη τακτική αυτή επιλέγουν celebrities, σταρλετίτσες και πάσχοντες από ψύχωση για συνεχή παρουσία στους προβολείς των καμερών και στη δημοσιότητα, όπως η Paris Hilton και η Pamela Anderson, οι οποίες αυτοβιντεοσκοπούνται ακόμα και σε πολύ ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές και πουλούν τα δικαιώματα προβολής, έναντι αδράς αμοιβής. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θυσία για την ακόρεστη ανάγκη αυτοπροβολής

Παρακολουθώντας τη τηλεοπτική εκπομπή «Αποδείξεις» και βλέποντας τον κ. Μάνο Αντώναρο –δημοσιογράφο, φωτογράφο, αργόμισθο της ΕΡΤ- να παρουσιάζει περιχαρής ένα gadget (εξάρτημα, ελληνιστί), κινητό-φωτογραφική μηχανή, θυμήθηκα την αρνητική αίσθηση –καλύτερα, ανταίσθηση- που μου προκάλεσε η θέα του προφίλ του στο Facebook, καθώς και του γκρουπ και της σελίδας που έχει δημιουργήσει και προωθεί με ιδιαίτερο ζήλο. Δύο προσωπικά προφίλ, με αρκετούς φίλους έτερα, και ένα πολυπληθές γκρουπ (http://www.facebook.com/group.php?sid=c4f5b8862e000ab6ad9355a5ff4b9f0b&gid=8361841165&ref=search), που τιτλοφορείται παραπλανητικά «ERMOU STR. athens greece» με συνολικά 149 φακέλους με περίπου 3421 φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών, είναι η διαδικτυακή «καλλιτεχνία» του εικονιζόμενου. Αθετώντας, κάθε νομικό πλαίσιο που οι ίδιοι οι διαχειριστές του facebook θέτουν, καθώς εμφανώς ο κ. Αντώναρος δεν έχει το δικαίωμα να αναρτά στη συγκεκριμένη διαδικτυακή κοινότητα, αφής στιγμής δεν έχει την απαιτούμενη έγκριση των εικονιζόμενων, καλεί τους προσκεκλημένους να θεάσουν και να σχολιάσουν τη «τέχνη» του. Κορίτσια όμορφα, γυναίκες σε στιγμές ερωτισμού, προσωπικές στιγμές ζευγαριών, καλοδιατηρημένες μητέρες με κόρες για ψώνια, γυναίκες σε αναβρασμό, με νεύρα, άλλες θολωμένες, μερικές σαστισμένες. «Ψηλές, κοντές, όλες καλές». Καμία όμως, ενήμερη για το γεγονός ότι ο πλανόδιος φωτογράφος θα της απαθανατίσει και θα της διαδώσει στο internet. Κάποιος «καλόπιστος», θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ο κ. Αντώναρος ενδεχόμενα εκμεταλλεύεται εμπορικά αυτές της φωτογραφίες καθώς αναγράφει σε κάθε μία τη χαρακτηριστική στάμπα της δουλειάς του.

Ίσως γι’ αυτό, όταν η κουβέντα στην εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου «παρέκλινε» στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ενδεχόμενη παραβίασή τους από τα νέα μέσα τεχνολογίας, ο κ. Αντώναρος με τη σύντροφό του σιώπησε. Μια σύντροφο, που μιμούμενη το «ίνδαλμα» φωτογράφου κατ’ αυτήν, αρέσκεται να φωτογραφίζει εμφανίσιμους άντρες, ακολουθώντας την ίδια μέθοδο. Χαρακτηριστικά δε, και περιγράφοντας πιο γλαφυρά ό,τι προείπα, γράφει σε μία ενημερωτική σημείωση της:

Ο "εκλεκτός της καρδιάς μου" είναι φοβερός φωτογράφος. Ο ίδιος λέει, "Ε σιγά μωρέ!", αλλά αφήστε τον να λέει! Έχει απαθανατίσει χιλιάδες πρόσωπα στην Αθήνα, στο 90% γυναίκες. Αυθόρμητες φωτογραφίες γυναικών την ώρα που ψωνίζουν, κουτσομπολεύουν, μιλούν στο τηλέφωνο κτλ. Νομίζω δεν έχω ξαναδεί τόση ελληνική ομορφιά μαζεμένη, όσο σε ένα οποιοδήποτε φωτογραφικό του άλμπουμ στο facebook! Κάθε φορά που είμαστε έξω, τον παρατηρώ προσεκτικά. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον το τι μπορεί να τραβήξει την προσοχή του, το πώς εστιάζει τη μηχανή του, πόσο γρήγορος είναι... Σιχαίνεται τους ανθρώπους που "στήνονται", "ποζάρουν"... Και έχει δίκιο... Ακόμα και ένα μολοχολουλουδάκι μπορεί να γίνει κρινάκι τη στιγμή που γελάει με την καρδιά του! Σήμερα για πρώτη φορά, πήρα και εγώ μια φωτογραφική μηχανή στη βόλτα μας. Women in Athens αυτός; Men in Athens, εγώ! Έτσι για να υπάρχει ποικιλία! Επειδή έχω πολύ δρόμο ακόμα για να τον φτάσω έστω στο ελάχιστο, αφού δείτε τους... άντρες μου, περάστε μια βόλτα από το προφίλ του για να δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες του!

Beauty is all around us!

Ποιος είναι; Μα φυσικά, ο Mano Antonaros. Mano, χωρίς τελικό s! :) Ι ♥ you, baby!

Τοποθεσία: Athens»

Κάθε περαιτέρω περιγραφή αυτής της διαδικασίας, νομίζω περισσεύει. Εκείνο όμως, που δεν είναι καθόλου περιττό και επιβάλλεται είναι το διαδικτυακό συμμάζεμα του κ. Αντώναρου.

ΥΓ Επειδή κάποιοι θα προστρέξουν να συνδυάσουν αυτό το δημοσίευμα με τον αδελφό του κ. Αντώναρου και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Ευάγγελο, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μου είναι ειλικρινά συμπαθής, λόγω της αντίφασης της εικόνας και του ρόλου του και της εδώ και χρόνια συμπάθειας μου σε αδύνατους κρίκους, εξιλαστήρια θύματα και πρόσωπα που εύκολα μπορούν να ταυτιστούν με αφανείς ήρωες παραμυθιών και ταινιών.

ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΧΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΣ!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αποκατάσταση της επιστημονικής αλήθειας , αναφορικά με το άρθρο :
"ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΗΝ 27η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009"

Είμαι φοιτητής Πυρηνικής Φυσικής στο Ε.Μ.Πολυτεχνείο και ασχολούμαι ερασχιτεχνικά με την Αστρονομία.


Δύο αστρονομικά μεγέθη που βρίσκονται σε αστρονομικούς χάρτες και μας ενδιαφέρουν στα ουράνια σώματα είναι το φαινόμενο μέγεθος λαμπρότητας και το γωνιακό εύρος , που δείχνουν πόσο φωτεινό και μεγάλο μας φαίνεται ένα αντικείμενο .

Στις 27 Αυγούστου του 2009 ο Άρης θα έχει γωνιακό μέγεθος περίπου 6 δεύτερα λεπτά της μοίρας , ενώ η Σελήνη 30 πρώτα λεπτά της μοίρας , μισή μοίρα δηλαδή! Θυμόμαστε ότι 1 μοίρα = 60'(πρώτα λεπτά) = 3600'' (δεύτερα λεπτά)

Η Σελήνη φαντάζει τεράστια μπροστά του δηλαδή!
Η λεγόμενη αστρονομική φαινόμενη λαμπρότητα είναι μια κλίμακα που περιλαμβάνει ακέραιους αρνητικούς και θετικούς αριθμούς . Οι μεγαλύτεροι αριθμοί σημαίνουν λιγότερα φωτεινά σώματα ενώ οι μικρότεροι σημαίνουν περισσότερο φωτεινά σώματα .

Στις 27/8/2009 , η φωτεινότητα του Άρη θα είναι (+1) , ενώ της Σελήνης (-10)!

Δηλαδή ο Άρης θα φαίνεται απλά σαν ένα πολύ λαμπρό αστέρι!
Γενικά , δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση κανένας πλανήτης να φανεί το ίδιο μεγάλος ή φωτεινός με τη Σελήνη!

Ηλιακό αεροπλάνο θα επιχειρήσει να πετάξει το γύρο του κόσμου το 2012...!



Με την ενέργεια της λιακάδας
Έχει το άνοιγμα φτερών ενός Boeing 747, ζυγίζει όμως όσο ένα αυτοκίνητο. Το Solar Impulse («ηλιακή παρόρμηση»), το πρωτότυπο ενός ηλιακού αεροπλάνου που θα επιχειρήσει να πετάξει το γύρο του κόσμου το 2012, παρουσιάστηκε την Παρασκευή έξω από τη Ζυρίχη.
Το ελικοφόρο αεροπλάνο αντλεί ενέργεια από 12.00 ηλιακές κυψέλες και μπορεί να πετά μέρα και νύχτα, χάρη σε μπαταρίες λιθίου βάρους 400 κιλών που αποθηκεύουν την πλεονάζουσα ενέργεια.
«Χθες ήταν όνειρο. Σήμερα είναι αεροπλάνο. Αύριο θα είναι πρεσβευτής των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» δήλωσε ο Ελβετός εμπνευστής του Solar Impulse, Μπερτράν Πικάρ, ο οποίος έγινε διάσημος το 1999 όταν έκανε με αερόστατο το γύρο της υδρογείου χωρίς στάση.
Το πρωτότυπο παρουσιάστηκε σε στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ντίμπεντορφ, έξω από τη Ζυρίχη, ενώπιον περίπου 800
προσκεκλημένων, ανάμεσά τους ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτο. Η Deutsche Bank, η εταιρεία ρολογιών Omega και η μεγάλη ελβετική εταιρεία χημικών Solvay καλύπτουν μεταξύ άλλων το κόστος των 70 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του αεροπλάνου.
Χρειάστηκαν έξι χρόνια δουλειάς από μια ομάδα 70 ανθρώπων για να κατασκευαστεί αυτό το αεροπλάνο από ανθρακόνημα, το οποίο έχει κατασκευαστές του άνοιγμα φτερών 63,4 και βάρος 1.600 κιλά. Αποδίδει ισχύ μόλις 40 ίππων και σχεδιάστηκε να πετά με μέση ταχύτητα μόλις 70 χλμ/ώρα.
Έπειτα από μια δοκιμαστική πτήση στην Ελβετία που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί ως τα τέλη του χρόνου, μια πρώτη νυκτερινή πτήση προβλέπεται για το 2010.
Το 2012 το αεροπλάνο θα επιχειρήσει να πετάξει το γύρο του κόσμου με πέντε ενδιάμεσες στάσεις.
Ελληνική Αφυπνιση

Για ένα «Ελληνικό Άλμα στο Μέλλον»…

Για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
egersis

Το Υπ.Ο.Ο. ξαναχτύπησε επί δικαίων και αδίκων!

Παλιά μου τέχνη κόσκινο

ΜΗΠΩΣ Η "ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ...ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???



Επιστρέφουμε στα εγκαίνια του νέου ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ και στην "δικαιολογία" μη παρεύρεσης του κυρίου ΕΡΝΤΟΓΑΝ στην εκδήλωση. Πολύς λόγος έγινε για την "δικαιολογία" ΕΡΝΤΟΓΑΝ.... με πλήθος σεναρίων για την συμπεριφορά του Τούρκου Πρωθυπουργού......

Βέβαια , το γιατί τελικά δεν ήρθε δεν έχει αποσαφηνισθεί ..... όμως θα μπορούσε να αποτελέσει λόγο και ο "σκοπός" των εγκαινίων του μουσείου που πέραν από την "στέγη" των ΠΑΡΘΕΝΩΝΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ είχε και την "καταγγελία" για την επιστροφή των κλεμμένων μαρμάρων του ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ που έχει το Βρετανικό μουσείο.

ΜΑ ΚΑΛΑ !!...... ΑΥΤΑ!!!! ΔΕΝ "ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΙΝ????
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΙΑ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟ "ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ"???

Αργοπεθαίνουν οι εφημεριδες...


Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε πως οι εφημερίδες αρχίζουν και αντιλαμβάνονται πως υπάρχει πρόβλημα. Σα να σταματούν να κρύβονται στρουθοκαμηλικά και να βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα όλων τους.
Ο Ελεύθερος τύπος λέγεται πως είναι μόνο η αρχή. Πολλές εφημερίδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και σύντομα θα ακούσουμε αρκετές αλλαγές. Περικοπές η Real News, περικοπές η Καθημερινή, διακοπή της κυκλοφορίας του καθημερινού Βήματος και πολλά άλλα αντίστοιχα που μόνο καλό δεν φέρνουν στο χώρο.
Η αρχή έγινε με την εξάπλωση του διαδικτύου και στη χώρα μας, με τη συνεχή ενημέρωση να κοντράρει για τα καλά την παραδοσιακή. Τα πράγματα έγιναν ακόμα "χειρότερα" με τα blogs που παρείχαν πλήρη ενημέρωση, σχολιασμό, αμεσότητα, και πολλά μια διαφορετική ματιά.
Πλέον οι εφημερίδες είχαν πρόβλημα και προσπαθούσαν δειλά δειλά να εκσυγχρονιστούν δημιουργώντας ηλεκτρονικής μορφής εφημερίδες.
Σε κάποιες βγήκε σε καλό, σε άλλες δεν άλλαξε κάτι.
Μέχρι που έφτασε αυτή η ζοφερή και κακή οικονομική κρίση και άρχισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα.
Τα αφεντικά βλέπουν πως αρχίζει και δεν τραβάει η επιχειρηματική ιδέα όπως παλιότερα, τα διαφημιστικά έσοδα πέφτουν, τα δικά τους έσοδα πέφτουν με θυματα τους εργαζόμενους ελεω....κρίσης.
Φυσικά και ήταν αφορμή η κρίση.
Το πρόβλημα παραμένει το διαδίκτυο, ο μεγάλος εχθρός, που αδυνατούν να τον αντιμετωπίσουν.
Αυτό όμως που ακόμα ψάχνουν και δεν βρίσκουν είναι γιατί ο κόσμος στρέφεται όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο.
Νομίζουν πως το προτιμάμε όλοι εμείς για την αμεσότητά του και ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να το νικήσουν, παρά να εκμοντερνιστούν.
Ε, λοιπόν σας λέω πως δεν είναι (μόνο) η αμεσότητα που μας απομακρύνει από τις εφημερίδες.
Ο βασικός λόγος είναι πως στην Ελλάδα τουλάχιστον, η κάθε εφημερίδα είναι συνδεδεμένη με μια πολιτική παράταξη, με κάποια πολιτικά (ή άλλου είδους) συμφέροντα, τα οποία πολλές φορές ξεχωρίζουν για τα καλά.
Παραπήραν στα σοβαρά δηλαδή τον ρόλο της τέταρτης εξουσίας.
Είναι σαν να ξέρεις από πριν τι θα διαβάσεις στην κάθε εφημερίδα.
Και το παράδειγμα με τη συνάντηση Ερντογάν το απέδειξε περίτρανα.
Αν είχε έρθει ξέραμε τι θα έγραφαν, και το είδαμε στην πράξη.
Και στις εκλογές άλλωστε δεν γίνεται το ίδιο;
Ο καθένας ερμηνεύει τα αποτελέσματα όπως θέλει.
Είναι πολύς κόσμος που το σχολιάζει αρνητικά και τώρα με την εναλλακτική του διαδικτύου έχει...βρει την υγειά του.
Θα μου πείτε εκεί δεν υπάρχουν συμφέροντα;
Παντού υπάρχουν.
Απλά στο διαδίκτυο έχεις περισσότερες επιλογές, περισσότερες ειδήσεις, διαλέγεις εσύ τι θέλεις να διαβάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, τις πεποιθήσεις σου, τη διάθεση, την ώρα.
Όταν το καταλάβουν αυτό οι εφημερίδες θα είναι σε σωστό δρόμο.
Δε θα έχουν σωθεί, αλλά θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να γίνουν καλύτερες...

Γιατί όπως είχε πει και ο Mark Twain: "Η μοναδική αλήθεια των εφημερίδων είναι οι διαφημίσεις"

ourgreektv

Ποιος δολοφονεί τους νεκρούς; Ένα διαρκές διεθνές έγκλημα με την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της “πολιτισμένης” δύσης


Ποιος δολοφονεί τους νεκρούς, γράφει από τη Γάζα ο Ιταλός Vittorio Arrigoni. Γιατί η «πολιτισμένη» δύση δολοφονεί έναν λαό, εμείς…
Αυτό που δεν τόλμησε ο εγκληματίας Χίτλερ το τολμούν οι «πολιτισμένοι» της δύσης, για να υλοποιηθεί η ναζιστική εθνοκάθαρση του Ισραήλ.
Όποιος δεν σέβεται τη ζωή, δεν έχει πρόβλημα να σεβαστεί το θάνατο!
Συγκλονιστική μαρτυρία και ντοκουμέντα από τον Vittorio Arrigoni (Γάζα – Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, αλλά ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ).
Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι οι πολιτισμένοι ευρωπαίοι πολιτικοί, αλλά αυτοί χαμογελούν και συμμετέχουν στη δολοφονία ενός λαού…

Η δολοφονία ενός νεκρού, στο θυγατρικό μας blog: «ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ»
sibilla

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ "ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ"....ΚΑΙ Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ "ΕΣΚΑΣΕ" Η ΣΚΥΡΟΣ!


Η ιερή "μπίζνα" της Σκύρου "ευαισθητοποίησε" τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά, ο οποίος παρήγγειλε εγγράφως στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών να διενεργηθεί ποινική προκαταρκτική εξέταση για τη μεταβίβαση στην κυριότητα της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους έκτασης 37.000 στρεμμάτων, στη νήσο Σκύρο, και την πώληση 1.935 στρεμμάτων από τη Μονή στο ελληνικό δημόσιο, με υπέρογκο τίμημα.

Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι!!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ!!... ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ..... αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι "ευ δακρύβρεχτος" εισαγγελέας ευαισθητοποιείται με γνώμονα τις κομματικές εντολές αλλά και το υπαγορευμένο κομματικό συμφέρον .

Και ξεκαθαρίζουμε..... ότι ΝΑΙ !!! όλα στο ΦΩΣ!!! όχι στον σκοταδισμό που θέλουν να επιβάλουν τα λαμόγια αιμορουφήχτρες αυτού τόπου.

Αλλά είναι ευκαιρία για άλλη μια φορά ,να αποδείξουμε ,πόσο βαθιά διαβρωμένο είναι το θεσμικό ,αυτό καθ αυτό ,κράτος.
Ο "κατ εντολήν εισαγγελέας" ΣΑΝΙΔΑΣ μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας REAL άμεσα διέταξε ποινική προκαταρκτική εξέταση ..... δεν επέδειξε τα ίδια ανακλαστικά στην ιερή μπίζνα Βατοπεδίου παρά μόνον αφού ένας ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ο ΑLPHA κατάγγελλε την κομπίνα για πάνω από ένα μήνα .

Τώρα που το νέο "ιερό σκάνδαλο" κινείται μέσα σε δύο χρονικές περιόδους ( η πρώτη αφορά στην απαλλοτρίωση από το Δημόσιο το 1993 έναντι 7,5 δις δραχμών για έκταση 1.935 στρεμμάτων, και η δεύτερη στην αναγνώριση κυριότητας το 2000 για τα υπόλοιπα 37.000 στρέμματα των χρυσόβουλων με διαδικασίες παράκαμψης αυτών που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία )..... 1993 και 2000 ... και που αφήνει σκιές στις τότε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κύριος ΣΑΝΙΔΑΣ επιλήφθηκε άμεσα, προκειμένου "εξασφαλιστεί" μια ισοφάριση στο επικοινωνιακό παιχνίδι των πολιτικοκοινωνικών σκανδάλων των δύο "εραστών' της εξουσίας.

Η siemens δεν αποτέλεσε το "ιδανικό" τερέν για την αποκόμιση επικοινωνιακών εντυπώσεων στις ευρωεκλογές για την ΝΔ μια και η υπόθεση σκιαζόταν από την Υπόθεση ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ που ήταν και σχετικά πιο πρόσφατη. Η Ρηγίλλης έψαχνε απεγνωσμένα μια "υπόθεση" αντάξια των ιερών ανταλλαγών του Βατοπεδίου .....και την "βρήκε"!!!!!

..... ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΝΙΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ "ΑΣΦΑΛΩΣ" Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!

ΟΙ «ΕΛΓΙΝ» ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ! ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

ΤΟΥΣ «ΕΛΓΙΝ» ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ «ΜΑΡΜΑΡΩΝ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Στην επιστολή εμπεριέχεται:

1. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

2. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ «ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΗΝΟΡΑ» ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!

ΟΙ ΕΛΓΙΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Άρχισε η μεταφορά λαθρομεταναστών σε περιοχές της Β.Ελλάδος.

Αποκλειστικό Greece Salonika.

Άρχισε να υλοποιείται το σχέδιο για μεταφορά λαθρομεταναστών σε περιοχές της ηπειρωτικής Eλλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν πριν λίγο στο Greece Salonika,αργά χθες βράδυ μεταφέρθηκαν οι 13 πρώτοι λαθρομετανάστες (από Μπαγκλαντές,Ιράκ,Αφγανιστάν & Σομαλία) στην Καστοριά και προς το παρόν παραμένουν σε κρατητήρια διάφορων αστυνομικών τμημάτων του νομού καθώς δεν υπάρχουν υποδομές σε κανένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο ώστε να διαμείνουν τα συγκεκριμένα άτομα!
Η όλη επιχείρηση κρατήθηκε κρυφή, ενώ,σύμφωνα με τις πληροφορίες του Greece-Salonika, ακόμα και οι αστυνομικοί διοικητές της περιοχής αφνιδιάστηκαν καθώς ενημερώθηκαν λίγες μόνο ώρες πριν την άφιξη των πρώτων ατόμων!
Το κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί "έξυπνη" μια ιδέα βάσει της οποία θα επιβαρυνθούν ακριτικοί νομοί της χώρας με την παρουσία ασιατών και Αφρικανών μεταναστών την ώρα που οι ίδιοι αυτοί νομοί αποτελούν πύλη εισόδου βαλκάνιων λαθρομεταναστών θα το κρίνει η ιστορία..
Ο πανικός στην Κυβέρνηση λόγω της ανόδου των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ στις ευρωεκλογές,καθώς και οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του κ.Μαρκογιαννάκη απλώς διασπείρουν το πρόβλημα των αστικών κέντρων σε περιοχές της επαρχίας χωρίς καμία απολύτως μέριμνα.

*Στην περιοχή της Καστοριάς πάντως ήδη ξεκινούν οι αντιδράσεις καθώς η συνοριοφυλακή της περιοχής η οποία είναι επιφορτισμένη με το έργο της φύλαξη των ορεινών συνόρων του Γράμμου αδυνατεί να οργανώσει και τη φύλαξη επιπλέον λαθρομεταναστών.

greece-salonika.

26.6.09

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON


MICHAEL JACKSON EVOLUTION
Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON























http://messarea.blogspot.com/2009/06/michael-jackson_26.html
ανημρωθήκαμε απο το mygreekblog

Αν έρθει και μιλήσει, ποιος θα τους γλυτώσει;



paketo

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗΣ και η Οικογένεια του: Ακαδημαϊκή Διαφθορά + Εκκλησιαστική Διαφθορά = Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ


ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!
Χριστινάκη Οικογένεια: Ακαδημαϊκή Διαφθορά + Εκκλησιαστική Διαφθορά.


Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στους κόλπους των εκπαιδευτικών η υπόθεση της «δυναστείας Χριστινάκη» στο μεγαλύτερο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας.

Πρόκειται για την οικογένεια της κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελένης Χριστινάκη και του συζύγου της, καθηγητή και πρώην προέδρου του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και πρώην σύμβουλου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών επί Χριστόδουλου, Παναγιώτη Χριστινάκη.

Το ζεύγος φαίνεται να έχει αποκαταστήσει τα τρία τέκνα του αλλά και το γαμπρό του και τον αδερφό του σε διάφορες θέσεις στην Θεολογική Σχολή.

Η ιστορία ξεκινάει από τη λήψη του διδακτορικού από το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της κόρης Ειρήνης Χριστινάκη, τον Αύγουστο του 2004.

Επιβλέπων καθηγητής ήταν ο τότε πρόεδρος του Τμήματος, Παναγιώτης Χριστινάκης.

Λίγους μήνες αργότερα, η Ειρήνη Χριστινάκη εκλέγεται επίκουρη καθηγήτρια και μέσα σε τρία χρόνια γίνεται τακτική καθηγήτρια.

Ο σύζυγος της Ειρήνης, Αθανάσιος Γλάρος, εκλέγεται κι αυτός επίκουρος καθηγητής στο ίδιο τμήμα, ενώ ο αδερφός του, Γεώργιος Γλάρος, ετοιμάζεται για άλλη θέση στο ίδιο τμήμα.

Ταυτόχρονα, η άλλη κόρη της οικογένειας, η Όλγα Χριστινάκη, λαμβάνει θέμα διδακτορικού από τη Θεολογική Σχολή με επιβλέπουσα την αδερφή της Ειρήνη κι ενώ ο αδερφός τους Επαμεινώνδας γίνεται υποψήφιος διδάκτωρ στη Σχολή, χωρίς να έχει ούτε πτυχίο Θεολογίας αλλά ούτε και μεταπτυχιακό.

Ο πατέρας Χριστινάκης, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Καθημερινή», κάνει λόγο για «λασπολόγους» και φανερά ενοχλημένος από τη δημοσιότητα που έχει λάβει η υπόθεση, συνδέει το επίμαχο ηλεκτρονικό μήνυμα με τις εκλογές στις Σχολές, χωρίς όμως να διαψεύδει τις κατηγορίες. ΆΚΟΥ ΠΡΑΜΑΤΑ

«Επειδή εγώ είμαι καθηγητής θα απαγορεύσω στο παιδί μου να ακολουθήσει την ίδια επιστήμη;», αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Χριστινάκης και τονίζει ότι οι κρίσεις για την κόρη και το γαμπρό του έγιναν από «άλλους αξιόλογους καθηγητές». Ο ίδιος φαίνεται να αποδίδει την ταχύτατη ανέλιξη της κόρης του στη θέση της τακτικής καθηγήτριας στη αξία της: «Είναι γνωστό αυτό που λένε στη Σχολή ότι η κόρη ξεπέρασε τον πατέρα». ΆΚΟΥ ΠΡΑΜΑΤΑ
ΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ
ΣΤΟΝ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟ


Για την περίπτωση του γιου του Επαμεινώνδα, ο κ. Χριστινάκης δήλωσε ότι «κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί κάποιος χωρίς πτυχίο Θεολογίας να έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει διδακτορικό από τη Σχολή, αλλά άλλοι άνοιξαν αυτή την πόρτα, όχι εγώ!». Ο κ. Χριστινάκης επιβεβαίωσε ότι η Ειρήνη Χριστινάκη είναι πράγματι επιβλέπουσα του διδακτορικού της αδελφής της Όλγας «πράγμα που δεν απαγορεύεται» και καταλήγει ότι «σε κάθε περίπτωση, γιατί τόσα χρόνια δεν μιλούσε κανείς; Στη ζωή μου υπήρξα πάντα έντιμος».

Οι πρυτανικές αρχές φαίνεται να απασχολούνται από το γεγονός ότι το ηλεκτρονικό μήνυμα που έθιξε το θέμα, δεν ήταν υπογεγραμμένο και διαμήνυσαν ότι «όποιος θέλει να καταγγείλει οτιδήποτε πρέπει να έχει το θάρρος να το κάνει επωνύμως», συμπληρώνοντας ότι έχουν ζητηθεί απαντήσεις από το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας. ΆΚΟΥ ΠΡΑΜΑΤΑ

Η υπόθεση έχει προβληματίσει μέχρι και την Αρχιεπισκοπή, λόγω των παραδοσιακά στενών σχέσεων της Θεολογικής Σχολής με την Εκκλησία, αλλά και την παλαιότερη σχέση του Παναγιώτη Χριστινάκη με την Αρχιεπισκοπή, καθώς ο καθηγητής Χριστινάκης είχε διατελέσει σύμβουλος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, την περίοδο της σύγκρουσής του με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
ΑΕΙ

Αφήστε τα «ζόμπι» των μίντια να πεθάνουν

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου ανακοινώθηκε η απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων των Εταιρειών «ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.» και «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITY Α.Ε.» για λουκέτο στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος καθώς και το ραδιόφωνο του City.


Η ανακοίνωση της απόφασης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Δεκάδες εργαζόμενοι, νέοι της γενιάς των 700 ευρώ αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας με όχι πολύ υψηλότερες αμοιβές, μένουν ξαφνικά στο δρόμο. Η αποζημίωση που θα πάρουν θα είναι πενιχρή, δεδομένου ότι οι δύο εταιρείες δεν λειτουργούν πάνω από τρία χρόνια, ΚΑΙ οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στην ανεύρεση νέας δουλειάς ακόμη μεγαλύτερες, δεδομένου ότι η οικονομική κρίση έχει πλήξει σκληρά το χώρο των παραδοσιακών Μέσων Ενημέρωσης. Για όλους αυτούς τους εργαζόμενους με πολλούς από τους οποίους έχουμε συνεργαστεί για διάφορα ρεπορτάζ με θέμα τη γενιά των 700 ευρώ, πραγματικά λυπόμαστε. Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο μπροστά στο βεβιασμένο νέο εργασιακό ξεκίνημα που καλούνται όλοι αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν, μάλιστα υπό εξαιρετικά άσχημες προϋποθέσεις.

Για τις εταιρείες «Ίδρυμα Τύπου ΑΕ» και «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITY Α.Ε», όμως, δε λυπόμαστε. Αντιθέτως θεωρούμε εξυγιαντικό το γεγονός ότι έσκασε επιτέλους μια μιντιακή φούσκα, απ’ τις πολλές που υπάρχουν στο ελληνικό τοπίο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, και οι οποίες μπορεί μεν να είναι άρτια στιλιζαρισμένες και καλοπαρουσιασμένες, αλλά το περιεχόμενό τους παραμένει μέτριο.

Με την εξαίρεση δύο τριών ατομικών περιπτώσεων δημοσιογράφων και κάποιων εκπομπών στο ραδιόφωνο, μετρημένων στα δάχτυλα, το εγχείρημα του ΕΤ ξεκίνησε σαν μια νερόβραστη και άνευρη απόπειρα προσέγγισης ενός κατά φαντασία κεντρώου πολίτη. Όταν δε τους βγήκε αυτή η απόπειρα επιχείρησαν καθυστερημένα και ανεπίκαιρα, αφού η ΝΔ είχε πάρει την κατιούσα, να πλασαριστούν ξανά ως παραταξιακή εφημερίδα επενδύοντας κατά καιρούς ακόμα και στο σκληρό δεξιό ροκ. Ούτε αυτό τους βγήκε, καθώς είχαν ήδη αποξενώσει το παραδοσιακό αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας.

Κάπως έτσι, μέσα από μια σειρά λανθασμένες στρατηγικές επιλογές και παλινωδίες από τη μεριά της Διοίκησης, το πείραμα απέτυχε. Πρόκειται σαφώς για ένα μεγάλο στραπάτσο στο καλογυαλισμένο προφίλ της Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία πλήρωσε ακριβά τον μεγαλοϊδεατισμό που την χαρακτηρίζει καθώς και το γεγονός ότι επιχείρησε με σπασμωδικές κινήσεις και λάθος συνεργάτες να τσαλαβουτήξει στα θολά νερά του ελληνικού Τύπου. Γι’ αυτό απέτυχε.

Είναι προς τιμήν τους βέβαια ότι με την απόφασή τους για λουκέτο στην εταιρία, το ζεύγος Αγγελόπουλου έδειξε ότι δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τον ΕΤ και τον City σαν μοχλό πίεσης για μπίζνες με το κράτος. Ό,τι κάνουν δηλαδή οι υπόλοιποι καναλάρχες και μιντιάδες που διοικούν εξόχως προβληματικές και χρεοκοπημένες μιντιακές επιχειρήσεις-ζόμπι στη χώρα μας.

Το ερώτημα είναι γιατί άραγε δεν κλείνουν και άλλοι;

Γιατί κυκλοφορούν ζωντανά και ανεξέλεγκτα τα πάσης φύσεως μιντιακά ζόμπι, στο χώρο των παραδοσιακών Μέσων;

Πότε διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες εφημερίδων, ανθυπομέτριοι πολυθεσίτες δημοσιογράφοι-golden boys των πολλών χιλιάδων ευρώ, και οι ζημιογόνες επιχειρήσεις τους θα σταματήσουν να προκαλούν την κοινωνία;

Πότε θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία για το στημένο παιχνίδι που της σερβίρουν στο πιάτο, τις κρυφές ατζέντες, το λαϊκισμό και το ψέμα με τα οποία έχουν φλομώσει τους πολίτες;

Πότε θα πληρώσουν το τίμημα των ψεύτικων και χαλκευμένων ρεπορτάζ που ανερυθρίαστα πετάνε στα μούτρα του ανυποψίαστου πολίτη σαν έγκυρη ενημέρωση;

Δυστυχώς προβλέψεις δύσκολα μπορούν να γίνουν. Η εκτίμησή μας είναι ότι η παρατεταμένη κρίση αναγνωσιμότητας αλλά και αξιοπιστίας στο χώρο των παραδοσιακών μέσων σε συνδυασμό με την τεράστια οικονομική κρίση δημιουργούν κλυδωνισμούς στο χώρο των ελληνικών media, επιφέροντας αλυσιδωτές αντιδράσεις και σε άλλα μιντιακά μαγαζιά…Αφήστε τα «ζόμπι» να πεθάνουν.

Της G700

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ!!! ΘΑ ΤΟ "ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ" ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ??


Ως FYROM και όχι ως "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" θα συμμετάσχουν οι ψευτο - μακεδόνες στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ το 2010. Αυτό διαβεβαίωσε ο Κινέζος υφυπουργός εμπορίου ΖΕΝ ΒΕΙ τον υφυπουργό εξωτερικών Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ κατά την χθεσινή συνάντησή τους.
πηγή ΤΑ ΝΕΑ

ΚΑΛΑ!!! Η ΚΙΝΑ ....ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ???????? ΟΤΑΝ ....Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΩΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"????


ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ "ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ" ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ????
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ????

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ...




ΠΕΡΙ "ΣΥΜΒΟΛΩΝ' ΚΑΙ "ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ".

Δεν ειναι μυστικο πλεον η συνεργασια του Καρατζαφερη με το Ισραηλ

Απαράδεκτη ως επικίνδυνη η στάση blogs, όπως greek-olympics, papatzides, ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ κ.α.π. Να επέμβει ο Σανιδάς!


Macedonia (Central Intelligence Agency - Cia)
Ακατανόητη και προκλητική, για να μην πούμε κάτι σκληρότερο, είναι η στάση πολλών bloggers που αναπαράγουν την αποκάλυψη του greek-olympics κ.α., πως η «Μακεδονία» εισήλθε στο πάνελ των Μεσογειακών χωρών.
Η στάση των bloggers δεν προσβάλει απλώς τη διεθνή ένομη τάξη, αλλά προκαλεί και προβλήματα στις σχέσεις της Ελλάδας με τρίτες χώρες. Επιπροσθέτως μας εκθέτει -για μια ακόμη φορά-, ως χώρα που οι τρομοκράτες (στην περίπτωση bloggers) κάνουν ότι θέλουν.
Γιατί κύριοι bloggers διαμαρτύρεστε;
Το Ισραήλ δεν είναι Ευρωπαϊκή χώρα; Δεν συμμετέχει ως ευρωπαϊκή χώρα σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις;
Η Τουρκία δεν είναι Ευρωπαϊκή χώρα; Δεν συμμετέχει ως ευρωπαϊκή χώρα σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις;
Πολύ σωστά ένας Παλαιστίνιος να χρειάζεται την άδεια του Ισραήλ, μιας άλλης χώρας, για να μπει ή να βγει από την Παλαιστίνη!
Πολύ σωστά ένας Κύπριος δεν μπορεί να πάει ελεύθερα στο σπίτι που γεννήθηκε, στη λεγόμενη «Βόρεια Κύπρο», αν δεν το εγκρίνει η άλλη «χώρα»!
Γιατί ένας Θεσσαλονικιός, μιας και η Θεσσαλονίκη βλέπει Μεσόγειο θάλασσα, να μην χρειάζεται διαβατήριο και έγκριση από την «Μακεδονία», για να ταξιδέψει εκτός περιοχής;
Καλά βαλτοί είστε;
Να επέμβει η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη, να επέμβει ο αδέκαστος Σανιδάς, να επέμβει η κυρία Μπους-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τους bloggers. Το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό, είναι εθνικό, μήπως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός δεν πρέπει να μείνει στις καταγγελίες στη βουλή εναντίον των blogs;
Ξεφτίλες!

Η ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ"


Σηματοδότησε την υπερασπιστική του γραμμή ο πρώην "στρατηγός" του ΠΑΣΟΚ Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ κάνοντας λόγο ο δικηγόρος του για "πολιτικό χρήμα", και βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία η "πρόκληση" προς το κίνημα να εξετασθεί κατ αντιπαράσταση με τους δύο ταμίες του κόμματος Σ. ΑΥΓΕΡΙΝΟ και Δ. Παπαχρήστο.
"Χτυπιέται' ο Τσουκάτος ότι τα χρήματα που πήρε από τον Χριστοφοράκο ΤΑ ΈΔΩΣΕ ΣΤΟ "ΚΌΜΜΑ".

Ο Χριστοφοράκος συνελήφθη και από ότι λέγεται "είναι διατεθειμένος να μιλήσει" αλλά και αποδέχεται ότι έκανε ΔΩΡΕΕΣ και δεν δωροδόκησε κανέναν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΧΡΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ .... "ΞΕΠΛΎΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΙΜΟ ΩΣ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ "ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΖΟΥΝΗ" ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΠΙΔΑΣ" ΣΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ Βρετανικής Guardian ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΓΙΝΙΑ

Εδώ http://www.guardian.co.uk/culture/poll/2009/jun/24/elgin-marblesείναι η σελίδα της Βρετανικής Guardian σε σχέση με το αν πρέπει ή όχι να επιστραφούν τα Ελγίνια μάρμαρα στην Ελλάδα.
Καλό θα ήταν να ψηφίσουμε και εμείς.

Επιχείρηση «Αττίλας» και τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 - Κέρδισαν τον πόλεμο οι Τούρκοι, ή…τον έχασαν οι Έλληνες;

ΑΤΙΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ

Κτηνωδία στον Πύργο της Ηλείας. Πατέρας Τέρας βίαζε την κόρη του από τα επτά της για μια οκταετία


"Μεγάλο σοκ για την τοπική κοινωνία υπήρξε η καταγγελία χθες στην Αστυνομία στον Πύργο της Ηλείας, 15χρονης μαθήτριας Γυμνασίου, ότι ο ίδιος ο πατέρας της 43 ετών ασελγούσε επάνω της από τα επτά της χρόνια.
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι άνδρες της ασφάλειας στον Πύργο όταν ένα όμορφο κοριτσάκι 15 ετών προσήλθε μόνο του χθες και τους κατήγγειλε τον εφιάλτη που ζούσε στο ίδιο του το σπίτι.
Το πεδίο για τον πατέρα τέρας ήταν ελεύθερο διότι εδώ και χρόνια ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.
Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που εξιστόρησε το κοριτσάκι, συγκλόνισαν και τους έμπειρους αξιωματικούς της Αστυνομίας.
Ο Πατέρας ο οποίος απειλούσε την κόρη του ότι θα την σκοτώσει αν αποκαλύψει το παραμικρό, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα......"

"Αντιρρησίας συνείδησης" ο διακινητής παιδικού πορνό στην Πτολεμαϊδα!

http://sotiras.blogspot.com/2009/06/25.html


Στείλτε τον στα ΟΥΚ να "καλοπεράσει" (ή μάλλον να καλοπεράσουν τα ΟΥΚ μαζί του)!!!

takis perreas

ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ !...


΄Οσοι τους ψηφίσατε το 2004, πάει στο διάολο, ας γίνει αποδεκτό, πως δεν τους ξέρατε… Είσαστε και μπουχτισμένοι από το ΠΑΣΟΚ, τόσα χρόνια, ψάχνατε για αλλαγή στην …αλλαγή…
Αυτοί όμως, που το ξανάκαναν το 2007, τι περίμεναν ; Να φτιάξει ο Καραμανλής την Ελλάδα ; Να νοικοκυρέψει την Οικονομία ; Δεν τον είχατε πάρει χαμπάρι ; Φώναζε, από μακριά, πως δεν είναι, παρά ένας μπουχέσας, ένας τεμπελχανάς, κάτω από τη μύτη του οποίου έκαναν πάρτι, τα λαμόγια, οι κλέφτες και οι απατεώνες του δεξιού συναπαντήματος.
Και το αποκορύφωμα : οι απέχοντες της 7ης Ιουνίου 2009 !... Εσείς που τον κρατήσατε όρθιο, πάνω, που άρχισε να τρεκλίζει… Που με την, καθαρά, πολιτική σας επιλογή, (ανεξάρτητα από πού ορμώμενοι), δώσατε στους χρεοκοπημένους επιχείρημα, ( «…δεν μας καταψήφισαν, απλά απείχαν για να μας δώσουν το μήνυμα…»), και ελπίδα ,( «…έτσι και γυρίσουν όσοι απείχαν, κλείνουμε τη διαφορά και μπορεί να νικήσουμε ξανά…»).

Δείχνουν, ήδη, τι μήνυμα έλαβαν και πως το αποκωδικοποίησαν, γι αυτό πέρασαν σε πιο σκληρά μέτρα κατά των λαϊκών μαζών !... Δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν κωλώνουν πουθενά…

Και καλά, εσάς που τον ψηφίσατε, αρχικά και τον διατηρήσατε, στη συνέχεια, καλά σας κάνουν… Τους διαλέξατε, λουστείτε τους !...
Εμείς, όμως, οι υπόλοιποι, που ούτε τους ψηφίσαμε, ούτε τους στείλαμε μηνυματάκια από την ακρογιαλιά, αλλά τους μαυρίσαμε, με χέρια και με πόδια, που τους έχουμε, μια ζωή χεσμένους, γιατί τους ξέρουμε καλά, τι φταίμε ; Γιατί να υποφέρουμε, πληρώνοντας τις μαλακίες των άλλων ;

Στις αποφάσεις, που πήραν, τάχα χθες, (τις έχουν παρμένες εδώ πολύ καιρό, πριν από τις ευρωεκλογές), περιλαμβάνονται κι άλλα φορομπηχτικά μέτρα, πολύ πιο σκληρά, απ΄ αυτά που ανακοινώθηκαν. Τα κρατάνε για τον Οκτώβριο…
Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να εφαρμόσουν την σφαγιαστική πολιτική τους : κόμματα, της αντιπολίτευσης, (της δημοκρατικής εννοείτε κι όχι το φασιστόκομμα του λεχρίτη Καρατζαφέρη), συνδικάτα, σύλλογοι της νεολαίας και του φοιτητικού κινήματος, όλο το λαϊκό Κίνημα, πρέπει να ξεσηκωθεί, για να ξεκουμπιστούν, μια ώρα νωρίτερα, οι αγύρτες της Δεξιάς, οι πλιατσικολόγοι των λαϊκών εισοδημάτων, οι κατεδαφιστές της Ελλάδας !..
.ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΟΣ

ΓΙΓΑΝΤΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ, ΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ!



Είναι, μάλλον, ο πιο διεφθαρμένος πολιτικός της σύγχρονης (μεταπολιτευτικά) ιστορίας της Ελλάδας. Τα έχω πει και παλιότερα γι αυτό το λαμόγιο και δεν χρειάζεται να επαναλάβω.

Αυτός, λοιπόν, ο αδίστακτος τύπος αναζητά σήμερα χρήματα από "φίλους του" λεφτάδες για να εκδώσει -κι αυτός- εφημερίδα.

Στο απόλυτο μπουρδέλο που ζούμε, όπου δεν ξέρεις -κυριολεκτικά- τί θα σου ξημερώσει, ένας ακόμα τυχοδιώκτης της ζωής -νομίζει ότι- μπορεί να επηρρεάσει το "γίγνεσθαι" μας!

Στην χώρα όπου είναι πασιφανές ότι ελάχιστοι πλέον αγοράζουν εφημερίδα για να... διαβάσουν και η έντυπη δημοσιογραφία (ποιά;) περνάει, ίσως, την προθανάτια κρίση της λίγο πριν ξεψυχήσει, ο γίγαντας αυτός της δημοσιογραφίας με άριστες περγαμηνές ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

Ας την βγάλει...

Εδώ είμαστε και θα τα πούμε, αληταρά τυχοδιώκτη!
ΜΠΟΜΠΕΡ

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ..."ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ"

Παρακολουθούσα στον ALPHA 989 την εκπομπή του Μ. Παπαπαναγιώτου ο οποίος είχε ως καλεσμένο τον Υπ Οικονομίας κύριο Παπαθανασίου.
Πριν την συνέντευξη ο δημοσιογράφος είχε αναγγείλει κάποιες από τις ερωτήσεις που θα έκανε στον Υπουργό.
Όπως ..." τι επιδεινώθηκε αυτόν τον μήνα (Ιούνιο) και πάρθηκαν αυτά τα μέτρα?... δεδομένης και της δήλωσης του Πρωθυπουργού πριν τις εκλογές του Ιουνίου ότι δεν θα παρθούν μέτρα αλλά μόνον εάν το επιβάλλει η οικονομική κρίση"
καθώς και "αφού το έλλειμμα είναι της τάξης των 7 δις ευρώ και από τα ληφθέντα μέτρα υπολογίζει το Υπ Οικονομικών να εισπράξει περί τα 1,9 δις ευρώ τα υπόλοιπα 5 δις από που πρόκειται να βρεθούν??"
Στάθηκα σε αυτές τις δύο ερωτήσεις γιατί στην πρώτη ερώτηση η απάντηση του Υπουργού ήταν τόσο προφανής και τετριμμένη.. "κάναμε ταμείο μετά τις εκλογές και αυτό μας επέβαλε η οικονομική κρίση" είπε.,.... "δεν θα γίνουμε αρεστοί αλλά για το καλό του τόπου έπρεπε να το κάνουμε"
Όσο για την απάντηση στην δεύτερη ερώτηση δεν υπήρξε μια και η "μπακαλίστικη" ερώτηση που ήταν τόσο καίρια ...δεν έγινε ΠΟΤΕ!! Και ο λόγος είναι προφανής .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΙΜΑ!!!

===============================================================
Οι κυβερνώντες δεν είναι μόνο λωποδύτες και ψεύτες .... αλλά είναι και ανεπίδεκτοι "μάθησης" .
Ο πρώην Τσάρος Αλογοσκούφης τέτοια περίοδο είχε πει... " πιάσαμε πάτο" .
Σήμερα ο νέος Τσάρος Παπαθανασίου όχι μόνον δεν μπορεί να πείσει "μαθηματικά" τους φορολογούμενους για την νέα φοροεπιδρομή αλλά μας "ανοίγει" και τα μάτια .....μια και τα "κουκιά" δεν του προκύπτουν.... να ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
Ένα μόνο θα πούμε. Περί τα 400 εκατ. ευρώ από τα έσοδα θα απορροφηθούν άμεσα μόνο για το πρώτο τρίμηνο από τον φαύλο καθεστώς ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ στο Υπ. Υγείας .
Για ποια κάλυψη του ελλείμματος μιλάμε ?
ΑΠΛΑ..... ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ" ... ΟΠΩΣ ΙΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ
ΜΙΣΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ "ΣΩΣΙΒΙΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΣΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΊΣΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Δεν είναι προπαγάνδα αυτός ο ισχυρισμός εάν σκεφθεί κανείς ότι με την έγκριση της κυβέρνησης μόνο τα GOLDEN BOYS του ΟΠΑΠ διπλασίασαν τις αποδοχές τους "γράφοντας" κανονικά την οικονομική κρίση και τα άδεια ταμεία του κράτους.

Η ΨΕΥΤΟ -"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ?

Το αίτημα συμμετοχής των Σκοπίων στους Μεσογειακούς Αγώνες που δεν εγκρίθηκε πριν από τέσσερα χρόνια το 2005 όπως αποκαλύπτει το greek-olympics.blogspot.com έγινε δεκτό χθες από την ολομέλεια της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) και μάλιστα όπως μας πληροφορούν οι Ιταλοί ως «Μακεδονία».

Το αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής:
«L’assemblea ha inoltre deciso l’ingresso della Macedonia tra i Paesi del CIJM che quindi parteciperà ai prossimi Giochi del Mediterraneo di Volos nel 2013».

Αν και μπορείτε να το καταλάβετε το κείμενο λέει ότι στις άλλες αποφάσεις της Ολομέλειας της ΔΕΜΑ είναι η ένταξη στους Μεσογειακούς του 2013 στο Βόλο της «Μακεδονίας».
Ελπίζουμε ότι πρόκειται για τη γνωστή τακτική των ξένων χωρών που ονομάζουν τη FYROM όχι με το αναγνωρισμένο όνομα από τον ΟΗΕ, αλλά με αυτό που θέλουν οι ίδιοι. Γιατί αν συμβαίνει αυτό που γράφουν οι Ιταλοί τότε πραγματικά υπάρχει πολιτικό πρόβλημα.
Και μάλιστα πολύ σοβαρό αφού έγινε παρουσία του Ισίδωρου Κούβελου που ως γνωστό είναι σύζυγος της υπουργού Εξωτερικού της Ελλάδας, Ντόρας Μπακογιάννη.

Το 2005 στην Αλμερία ο Μίνωας Κυριακού είχε αντιδράσει τόσο σε όσους ονόμαζαν τη χώρα FYROM ως «Μακεδονία» όσο και για τη συμμετοχή της αφού δεν βρέχεται από τη Μεσόγειο και δεν έχει δικαίωμα με βάση το καταστατικό να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση
.

Ακόμα θα πρέπει να μας απαντήσει ο νέος γραμματέας της ΔΕΜΑ το σκεπτικό της... ένταξης, εκτός και αν τους έχουμε παραχωρήσει κάποιο έδαφος στη... Θεσσαλονίκη.

πηγή: Greek-olympics

===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Το θέμα είναι λίαν ιδιάζουσης σημασίας και αυτό γιατί παρατηρείται ότι οι σκοποί των ψευτομακεδόνων "προωθούνται" συγκεκαλυμμένα και υπό την ανεξήγητη ανοχή και σιωπή της Ελλάδας και του Υπ. Εξωτερικών.
Έχει αποφασιστεί "κάτι" ???? που πρόκειται να μας το "σερβίρουν" σε ανύποπτο χρόνο ???
Ο Πρωθυπουργός αισθανόμενος ως "υπερήφανος Μακεδόνας" τι έχει πράξει επ αυτού ή ποιες είναι οι εντολές του στην κυρία Μπακογιάννη??? ...εκτός βέβαια από την πλήρη "υποστήριξη" που τις παρέχει!

Οι αλητήριοι πουτάριχναν στα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!



Αλητήριος είναι αυτός που κοροϊδεύει! Είναι αυτός που άλλο δείχνει και άλλο είναι! Είναι αυτός που άλλα υπόσχεται και άλλα κάνει! Δεν θα μπουν Νέοι ΦΟΡΟΙ έλεγε ο Πρωθυπουργός! Τα παπαγαλάκια τα λένε έλεγε ο πολύς ΘΡΑΣΗΣ και ξεδιάντροπος ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ! Σήμερα 20 μέρες μετά στα βενζινάδικα θα ρουφήξουν το αίμα των φτωχών ! των μεσαίων ! και του 70% του 32% εκείνων που βλακωδώς τους πίστεψαν η έκλεισαν τα μάτια σαν τυφλοπόντικες και τους εμπιστεύτηκαν! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
diaporon

Πέθανε ο Βασιλιάς της Pop, Michael Jackson


jacksonhospital420x0

Η ΦΩΤΟ ..ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Έφυγε από ανακοπή καρδιάς στα 51 του χρόνια ο Michael Jackson.

Ο Jackson είχε γεννηθεί στο Gary της Indiana το 1958.


paketo

Το 'πε ο παπαγάλος...



Γεια σας,
δεν μπορώ να καταλάβω πως το καταφέρνει, αλλά η ελληνική κυβέρνηση συνεχώς επιβεβαιώνει τις χειρότερες προβλέψεις... Μόλις στις αρχές του μήνα, είχε επιτεθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση μέσω του διαφημιστικού με τα παπαγαλάκια... Φώναζαν "Φόροι, φόροι, φόοοοροι" και κάποιος έντρομος πολίτης έτρεχε να κρυφτεί και να κλειστεί στο σπίτι ή στο μαγαζί του...

Πολύ θα ήθελα να έβλεπα σήμερα αυτόν τον πολίτη που θα ακούει από την τηλεόραση τα μέτρα της κυβέρνησης για την φορολογία... Και αυτή την φορά δεν θα μπορεί να τα αποφύγει...

Εν μέσω πυρών σχετικά με τα εργασιακά στα ΜΜΕ, με την ανεργία να έχει χτυπήσει κόκκινο και τον ΟΟΣΑ να αναθεωρεί προς το χειρότερο τις προβλέψεις για την Ελληνική οικονομία, η κυβέρνηση αποφάσισε ότι θα λύσει το οικονομικό και δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας με αύξηση στον φόρο των καυσίμων, αύξηση των τελών για αυτοκίνητα, κινητά, καρτοκινητά και σκάφη...

Πραγματικά θεωρώ πως αν οι πολίτες πίστευαν ότι πληρώνοντας κάτι παραπάνω σήμερα σε φόρους, θα έλυναν κάθε μελλοντικό οικονομικό πρόβλημα της χώρας, τότε θα το έκαναν και με σχετική ευχαρίστηση... Αλλά, για μία ακόμα φορά, η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι επιβραβεύει όσους φοροδιαφεύγουν εις βάρους όσων προσπαθούν να είναι συνεπείς...

Θυμάμαι τον σημερινό πρωθυπουργό, από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λέει ότι θα προχωρήσει στο πρόγραμμά του μηδενίζοντας την φοροδιαφυγή... Πόσο το πέτυχε? Σε τι ποσοστό έχει ανέβει σήμερα η φοροδιαφυγή???

Αλλά ακόμα και αν δεν μας ενδιαφέρει το κόστος των επιπλέον φόρων στα νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις, θα ήταν καλό να αναλογιστούμε και το πρόβλημα που προκύπτει για την ανάπτυξη και τις ξένες επενδύσεις...

Πώς είναι δυνατόν να είναι ελκυστική για επενδύσεις η χώρα μας όταν δεν έχει ένα σταθερό και ανταγωνιστικό φορολογικό σύστημα. Πολύ περισσότερο όταν έχει ένα πολύ κακό φορολογικό σύστημα και αντί να το διορθώσει, του προσθέτει περισσότερους άδικους και πρόχειρους νόμους. Οι λογιστές, οι οικονομολόγοι και όλοι όσοι ασχολούνται με τα φορολογικά θέματα, είναι σε μία συνεχή διαδικασία προσαρμογής σε νέα δεδομένα. Πως μπορούν λοιπόν να είναι αποτελεσματικοί ως σύμβουλοι, όταν δεν γνωρίζουν τι θα ισχύει σε ένα χρόνο ή έξι μήνες?

Είμαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση και ο κ. Καραμανλής, γνωρίζουν τα προβλήματα που δημιουργούν... Ωστόσο, εξακολουθούν να ασκούν πολιτική μπαλωμάτων και άμεσων μέτρων για να "κλείνουν τις τρύπες". Όμως δεν υπάρχει κανένας μακροχρόνιος σχεδιασμός... Καμία μελέτη για την ανάκαμψη της χώρας και την πραγματική προσέλκυση ξένων ή ενίσχυση εγχώριων επενδύσεων...

Πρέπει να ταρακουνηθούμε λίγο και να δούμε τι γίνεται γύρω μας... Χωρίς επένδυση στην έρευνα και την καινοτομία, χωρίς ανάπτυξη βιομηχανικών μονάδων, χωρίς παραγωγή, χωρίς ουσιαστικό πλεονέκτημα και σοβαρές επενδύσεις στον τουρισμό, χωρίς πραγματικές υποδομές για την ναυτιλία, χωρίς πραγματική γεωργική παραγωγή και χωρίς σταθερή οικονομική και δημοσιονομική πολιτική, η χώρα μας είναι καταδικασμένη...

Από που θα έρθουν χρήματα στην Ελλάδα? Αν δεν παράγουμε ή δεν πουλάμε την ομορφιά της χώρας, τότε μόνο από Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις θα ζούμε και θα προσποιούμαστε την Ευρωπαϊκή ευημερία που βλέπουμε στο σινεμά. Η φράση "προστιθέμενη αξία" δεν είναι μόνο οι δύο τελευταίες λέξεις στο ακρωνύμιο του ΦΠΑ.

Η προστιθέμενη αξία θα φέρει και χρήματα αλλά θα δώσει και αξία, στην Ελλάδα και στους Έλληνες... Πρέπει να γίνει μία πραγματική πολιτικοκοινωνική και επιχειρηματική στρατηγική που θα θέσει τις βάσεις για την πολυπόθητη ανάπτυξη και ανάκαμψη...

Και βέβαια όχι για εμάς και την γενιά μας... Για τους επόμενους...

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση...

Γιώργος Φακίτσας