ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.09

Ο Αντώνης για τον Αντώναρο…



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

H μετατροπή της ιδιωτικής ζωής σε διαδικτυακό reality είναι αναφαίρετο δικαίωμα όποιου την επιλέγει. Είναι προσωπική επιλογή –και γι’ αυτό καθόλα σεβαστή- η δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών της καθημερινής ζωής σε ελεύθερα προσβάσιμη σελίδα στο κυβερνοχώρο (http://www.youtube.com/5floorplaka). Από παρανομίες στη Ποσειδώνος και πλάνα τραβηγμένα με αυτολειψία από τηλεοπτική εκπομπή που μετέχεις, μέχρι κουβέντες επί παντός επιστητού με φίλους στο καναπέ του σπιτιού σου. Από στιγμές χαβαλέ και ερωτισμού με τη σύντροφό σου, μέχρι διαλόγους με τη γάτα σου ή συνομιλίες με τον εαυτό σου. Πολλές φορές, τη τακτική αυτή επιλέγουν celebrities, σταρλετίτσες και πάσχοντες από ψύχωση για συνεχή παρουσία στους προβολείς των καμερών και στη δημοσιότητα, όπως η Paris Hilton και η Pamela Anderson, οι οποίες αυτοβιντεοσκοπούνται ακόμα και σε πολύ ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές και πουλούν τα δικαιώματα προβολής, έναντι αδράς αμοιβής. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θυσία για την ακόρεστη ανάγκη αυτοπροβολής

Παρακολουθώντας τη τηλεοπτική εκπομπή «Αποδείξεις» και βλέποντας τον κ. Μάνο Αντώναρο –δημοσιογράφο, φωτογράφο, αργόμισθο της ΕΡΤ- να παρουσιάζει περιχαρής ένα gadget (εξάρτημα, ελληνιστί), κινητό-φωτογραφική μηχανή, θυμήθηκα την αρνητική αίσθηση –καλύτερα, ανταίσθηση- που μου προκάλεσε η θέα του προφίλ του στο Facebook, καθώς και του γκρουπ και της σελίδας που έχει δημιουργήσει και προωθεί με ιδιαίτερο ζήλο. Δύο προσωπικά προφίλ, με αρκετούς φίλους έτερα, και ένα πολυπληθές γκρουπ (http://www.facebook.com/group.php?sid=c4f5b8862e000ab6ad9355a5ff4b9f0b&gid=8361841165&ref=search), που τιτλοφορείται παραπλανητικά «ERMOU STR. athens greece» με συνολικά 149 φακέλους με περίπου 3421 φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών, είναι η διαδικτυακή «καλλιτεχνία» του εικονιζόμενου. Αθετώντας, κάθε νομικό πλαίσιο που οι ίδιοι οι διαχειριστές του facebook θέτουν, καθώς εμφανώς ο κ. Αντώναρος δεν έχει το δικαίωμα να αναρτά στη συγκεκριμένη διαδικτυακή κοινότητα, αφής στιγμής δεν έχει την απαιτούμενη έγκριση των εικονιζόμενων, καλεί τους προσκεκλημένους να θεάσουν και να σχολιάσουν τη «τέχνη» του. Κορίτσια όμορφα, γυναίκες σε στιγμές ερωτισμού, προσωπικές στιγμές ζευγαριών, καλοδιατηρημένες μητέρες με κόρες για ψώνια, γυναίκες σε αναβρασμό, με νεύρα, άλλες θολωμένες, μερικές σαστισμένες. «Ψηλές, κοντές, όλες καλές». Καμία όμως, ενήμερη για το γεγονός ότι ο πλανόδιος φωτογράφος θα της απαθανατίσει και θα της διαδώσει στο internet. Κάποιος «καλόπιστος», θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ο κ. Αντώναρος ενδεχόμενα εκμεταλλεύεται εμπορικά αυτές της φωτογραφίες καθώς αναγράφει σε κάθε μία τη χαρακτηριστική στάμπα της δουλειάς του.

Ίσως γι’ αυτό, όταν η κουβέντα στην εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου «παρέκλινε» στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ενδεχόμενη παραβίασή τους από τα νέα μέσα τεχνολογίας, ο κ. Αντώναρος με τη σύντροφό του σιώπησε. Μια σύντροφο, που μιμούμενη το «ίνδαλμα» φωτογράφου κατ’ αυτήν, αρέσκεται να φωτογραφίζει εμφανίσιμους άντρες, ακολουθώντας την ίδια μέθοδο. Χαρακτηριστικά δε, και περιγράφοντας πιο γλαφυρά ό,τι προείπα, γράφει σε μία ενημερωτική σημείωση της:

Ο "εκλεκτός της καρδιάς μου" είναι φοβερός φωτογράφος. Ο ίδιος λέει, "Ε σιγά μωρέ!", αλλά αφήστε τον να λέει! Έχει απαθανατίσει χιλιάδες πρόσωπα στην Αθήνα, στο 90% γυναίκες. Αυθόρμητες φωτογραφίες γυναικών την ώρα που ψωνίζουν, κουτσομπολεύουν, μιλούν στο τηλέφωνο κτλ. Νομίζω δεν έχω ξαναδεί τόση ελληνική ομορφιά μαζεμένη, όσο σε ένα οποιοδήποτε φωτογραφικό του άλμπουμ στο facebook! Κάθε φορά που είμαστε έξω, τον παρατηρώ προσεκτικά. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον το τι μπορεί να τραβήξει την προσοχή του, το πώς εστιάζει τη μηχανή του, πόσο γρήγορος είναι... Σιχαίνεται τους ανθρώπους που "στήνονται", "ποζάρουν"... Και έχει δίκιο... Ακόμα και ένα μολοχολουλουδάκι μπορεί να γίνει κρινάκι τη στιγμή που γελάει με την καρδιά του! Σήμερα για πρώτη φορά, πήρα και εγώ μια φωτογραφική μηχανή στη βόλτα μας. Women in Athens αυτός; Men in Athens, εγώ! Έτσι για να υπάρχει ποικιλία! Επειδή έχω πολύ δρόμο ακόμα για να τον φτάσω έστω στο ελάχιστο, αφού δείτε τους... άντρες μου, περάστε μια βόλτα από το προφίλ του για να δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες του!

Beauty is all around us!

Ποιος είναι; Μα φυσικά, ο Mano Antonaros. Mano, χωρίς τελικό s! :) Ι ♥ you, baby!

Τοποθεσία: Athens»

Κάθε περαιτέρω περιγραφή αυτής της διαδικασίας, νομίζω περισσεύει. Εκείνο όμως, που δεν είναι καθόλου περιττό και επιβάλλεται είναι το διαδικτυακό συμμάζεμα του κ. Αντώναρου.

ΥΓ Επειδή κάποιοι θα προστρέξουν να συνδυάσουν αυτό το δημοσίευμα με τον αδελφό του κ. Αντώναρου και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Ευάγγελο, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μου είναι ειλικρινά συμπαθής, λόγω της αντίφασης της εικόνας και του ρόλου του και της εδώ και χρόνια συμπάθειας μου σε αδύνατους κρίκους, εξιλαστήρια θύματα και πρόσωπα που εύκολα μπορούν να ταυτιστούν με αφανείς ήρωες παραμυθιών και ταινιών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Καλό μήνα νεοέλληνα μαλάκα.
Συ που αναζητάς την ευχαρίστηση στην ευκολία και σε φωτιές που δεν καίνε, τι έκανες πάλι σήμερα; Αναζήτησες ξανά χώρο να πλασάρεις τη γλοιώδη παρουσία σου. Και βρήκες το facebook έμαθα και απεκδύθηκες όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, παρουσιάζοντας το προσωπείο που επιθυμείς. Έτσι, δεν θα γοητεύσεις ποτέ συστημικέ δημοσιογράφε, παροικούντα της παρτόλας κρατικής τηλεόρασης. Βγες στη βροχή, άσε το χρώμα του μαλλιού σου να ξεβάψει και να πάρει το πραγματικό χρώμα που καταδηλώνουν τα γένια σου. Άφησε το νερό της να ξεπλύνει τη λίγδα από το πληκτρολόγιό σου. Όχι τύπε του γυαλιού δεν θα σου πω το εύκολο ότι εγώ σε πληρώνω. Θα σου γράψω όμως κάτι άλλο.. Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή που διαχωρίζει τους άντρες από τα αντρίκελα και εσύ πάντα θα διαλέγεις τη μεριά των δεύτερων. Εκείνων των αγάμητων θυτών, των όποιων προσπαθούν να ιάνουν τον κομπλεξισμό τους από την απουσία τρόπου ανεύρεσης ερωτικής συντρόφου την εποχή που έπρεπε και που τώρα ετεροχρονισμένα, μοιράζουν προσκλήσεις για δείπνα και καφέδες άνευ συζύγου, κρυπτόμενοι στα εισερχόμενα μηνύματα μιας διαδικτυακής επαφής. Σου γράφω, όχι για να εκλάβεις κάποιο μήνυμα, αλλά για να σκεφτείς πως θα ένιωθες αν κάποιος απευθυνόταν στη μάνα σου ή στη σύζυγό σου με υπονοούμενα, όπως εσύ μετʼ επιμονής πράττεις. Το ερώτημα τίθεται ρητορικά, γιατί την απάντηση τη ξέρω. Εκείνο που εσύ δεν ξέρεις είναι την αρνητική θέα και την ασχήμια που επιφέρει η κατάρρευση της εικόνας ενός Άντρα και η αυτόματη αναίρεση του δικού σου αντρικού -έστω κατʼ όνομα- τίτλου. Ξέρω ότι δεν θα μπει ποτέ το φως του πρωινού στη ψυχή σου, αφού άλλη πρωινή σε επηρεάζει και όχι η διαύγεια. Βρες όμως τον τρόπο και απευθύνσου όπως πρέπει σε μία Κυρία. Ειδάλλως, θα επανέλθω μόνο με το όνομά σου. Δεν είναι απειλή. Είναι δέσμευση στην υπογραφή μου. Με ανύπαρκτη εκτίμηση κα.. μηδενική ανοχή,
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης.."

Πολύ μακριά την έχετε την ...υπογραφή σας κύριε Παπαγιώτη!
"Προστάτη" της ηθικής μας από από το έργο του Αντώναρου...
Το ύφος σας προδίδει και το ποιόν σας αλλά και τα κίνητρα της επίθεσής σας σε συναδέλφους σας.