ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.09

"Παρακλήσεις μετά δακρύων στην Ευρωπαϊκή Ένωση"

Προ ημερών, ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Πρωθυπουργός "της μηδενικής ανοχής", ο Πρωθυπουργός " του βαθιά το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο", μετέβη στην Ευρωπαϊκή Ένωση με σκοπό - παραμυθιάζοντας για μια φορά ακόμη τον λαό - να θέσει θέμα λαθρομεταναστών. Πριν την μετάβαση του όμως ο κ. Πρωθυπουργός και οι συν αυτώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση με σκοπό να "παραμυθιάσει" για μια φορά ακόμη τους εταίρους μας, προέβη στους ακόλουθους ελέγχους;
1. Προέβη στον έλεγχο του επισυναπτόμενου πολυτελούς κτιρίου και την προέλευση των χρημάτων ανοικοδόμησης αυτού; Γιατί τόσο το Λιμενικό Σώμα, όσο και η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (τέως Σ.Δ.Ο.Ε.) γνωρίζουν καλώς την προέλευση και το ξέπλυμα των χρημάτων αυτών.
2. Προέβη στον έλεγχο της καταδικαστικής απόφασης του μεταφορέα λαθρομεταναστών και ιδιοκτήτη ανέγερσης του συγκεκριμένου κτιρίου;
3. Προέβη σε έλεγχο των κατασχεθέντων πειστηρίων στην "επιχείρηση" του ιδιοκτήτη "AL CAPONE" του συγκεκριμένου κτιρίου;
4. Προέβη σε λεπτομερή έλεγχο τυχών παράνομου πλουτισμού Λιμενικών, Σ.Δ.Ο.Ε. και Αστυνομίας;
5. Αναρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός, γιατί σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Υ.Ε.Ν. που επισυνάπτω στο παρών μέχρι το έτος 2004 (Πριν την έναρξη των καταγγελιών μου) οι συλλήψεις και κατασχέσεις "ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ" ΚΟΚΑΪΝΗΣ γινόταν τακτικά, μέχρι και δις ετησίως, αλλά μετά τις καταγγελίες μου οι συλλήψεις έπεσαν ποσοτικά σε κιλά και γραμμάρια;
6. Αναρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός, γιατί οι δικαστικές αρχές της χώρας και προκειμένου να συγκαλύψουν το οργανωμένο έγκλημα, χρησιμοποιούσαν τσιράκια, επίορκους αξιωματικούς Λ.Σ., όπως ο πρόσφατα αποστρατευθείς επίορκος, Υποναύαρχος Λ.Σ., Παρασκευάς ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ, και τον οποίο χρησιμοποιούσαν οι δικαστικές αρχές ως μηνυτή με σκοπό τον εκφοβισμό των καταγγελλόντων;
Την επόμενη φορά λοιπόν που ο κ. Πρωθυπουργός θα θελήσει να ζητήσει την βοήθεια της Ε.Ε., ας προβεί αρχικά στο ξεκαθάρισμα της μούχλας και της χολέρας στα του οίκου του και κατόπιν καθαρός πλέον, μπορεί ν' αποτανθεί όπου δει για την παροχή βοήθειας και συνδρομής.

Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ
Καταδικαστική Μεταφορέων Λαθρομεταναστών
Πολυτελές κτίριο
Κατασχεθέντα πειστήρια
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΥΕΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προς κ. Ντ. Μπακογιάννη
Υπ. Εξωτερικών
Αγαπητή κ. Υπουργέ,
Δια της παρούσης εκφράζουμε την ανησυχία & αγωνία μας για την αδράνεια της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της αξιοποίησης της επιστολής που απευθύνουν περισσότεροι από 300 κορυφαίοι ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο προς τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα προτρέποντας την κυβέρνησή του «να συμβάλει στον τερματισμό της παραχάραξης της ιστορίας από την π.Γ.Δ.Μ. & να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης του Τζωρτζ Μπους».
Η απορία μας είναι εύλογη καθώς τον περασμένο Απρίλιο το Υπ. Εξωτερικών της Ελλάδας διέθεσε ένα υπέρογκο ποσό από τον προϋπολογισμό του για καταχωρήσεις στον διεθνή Τύπο της ατυχούς & λανθασμένης κατά κοινή ομολογία διαφήμισης με τίτλο "What is in a name".
Τώρα διαθέτετε στα χέρια σας μία επιστολή η οποία ανατρέπει τους ισχυρισμούς της π.Γ.Δ.Μ. & ενδυναμώνει τη διαπραγματευτική ικανότητα της Ελληνικής πλευράς σε μία ευνοϊκή συγκυρία πραγμάτων για τη χώρα μας.
Ευελπιστούμε για μια θετική απάντηση ως προς την αξιοποίηση της επιστολής,
Νίνα Γκατζούλη-Πρόεδρος Μαρία Χατζηνάκου-Γραμματεύς
Κοινοποίηση: κ. Κ. Παπούλια-Πρόεδρο Δημοκρατίας
Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή
Μέλη Ελλ. Κοινοβουλίου

Προς Πρόεδρο Δημοκρατίας κ. Κ.Παπούλια
Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε,
Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ΗΠΑ, Αυστραλίας, Ευρώπης, Καναδά & Αφρικής εκφράζουν έντονη διαμαρτυρία για την απαράδεκτη, εθνικά επιζήμια, προσωπική απόφαση της Υπ. Εξωτερικών κ. Ντ.Μπακογιάννη, να αποδεχτεί την είσοδο στην Ελλάδα του Υπουργού Εξωτερικών της πΓΔΜ, κ. Μιλόσοσκι για τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα στις 27-28 Ιουνίου, με αεροσκάφος των «Μακεδονικών» αερογραμμών. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μιλόσοσκι πρόσφατα βρέθηκε στη Ν. Υόρκη για να προωθήσει το θέμα της μηνύσεως της πΓΔΜ εναντίον της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είναι ο ίδιος κ. Μιλόσοσκι ο οποίος μιλά για καταπιεσμένη «Μακεδονική», «Αλβανική» & «Τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα. Ακόμη είναι ο ίδιος κ. Μιλόσοσκι ο οποίος σε συνέντευξή του στην ελληνική τηλεόραση προ 2ετών μιλούσε για προβλήματα μεταξύ «Μακεδόνων» & Ελλήνων & μεταξύ «Μακεδονίας» & Ελλάδας, χωρίς καμιά αντίδραση από την κ. Μπακογιάννη. Επίσης, ο Υπ. Εξωτερικών της πΓΔΜ σε διάφορες συνεντεύξεις του στον Ελληνικό & διεθνή Τύπο ισχυρίστηκε πως έως & το 1988 το βόρειο αυτό κομμάτι της ελληνικής γης δεν ονομαζόταν Μακεδονία, αλλά Βόρεια Ελλάδα... & το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ουδέποτε τον διέψευσε.
Η απόφαση αυτή της κυρίας Υπουργού αποτελεί εξευτελισμό της χώρας μας με απόλυτη υπευθυνότητα του Υπ. Εξωτερικών διότι δεν είναι «εξαίρεση», όπως ισχυρίστηκε ο αντιπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Δελαβέκουρας, αλλά σαφέστατη απόκλιση από την πολιτική που έχει διακηρύξει η παρούσα κυβέρνηση & ενέκρινε ο ελληνικός λαός δια της ψήφου του & διακύβευση εθνικών συμφερόντων.
Υπενθυμίζουμε ότι όταν η Εξοχότητά Σας κάλεσε τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας της πΓΔΜ, κ. Τσερβενκόφσκι δεν του επετράπη να μπει στη χώρα με αεροσκάφος των «Μακεδονικών» αερογραμμών, μια πολύ σωστή & εθνικά αξιοπρεπής απόφαση. Η ως άνω παραχώρηση της κυρίας Υπουργού αναιρεί την αξιοπρεπή αυτή στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, παραβιάζει την κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης & αυτό πριν καν αρχίσει ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.
Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την υφήλιο σας καλούν με την ιδιότητά σας ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς & τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων να παρέμβετε άμεσα & να διαφυλάξετε τα εθνικά συμφέροντα & την εθνική αξιοπρέπεια της Ελλάδος, ματαιώνοντας την προκλητική πτήση του κ. Μιλόσοσκι.
Με εκτίμηση,
Παμμακεδονική Έν. Αμερικής-Νίνα Γκατζούλη, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Έν. Αυστραλίας-Δ. Μηνάς,Πρόεδρος
Παμμακεδονική Έν. Καναδά-Χαρ. Μουτουσίδης,Πρόεδρος
Παμμακεδονική Έν. Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντ.Τσορμπατζόγλου,Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμ. Αφρικής-Δ. Βουγιουκλής, ρώην Πρόεδρος
Κοιν.:
Πρωθυπουργό κ.Καραμανλή
Αρχηγό Αξ.Αντιπολίτευσης κ.Παπανδρέου
Πρόεδρο Βουλής κ.Σούφια
Αρχηγούς κομμάτων
Υπ. Εξωτερικών κ.Μπακογιάννη
Ελληνικό Κοινοβούλιο