ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.09

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ "ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ"....ΚΑΙ Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ "ΕΣΚΑΣΕ" Η ΣΚΥΡΟΣ!


Η ιερή "μπίζνα" της Σκύρου "ευαισθητοποίησε" τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά, ο οποίος παρήγγειλε εγγράφως στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών να διενεργηθεί ποινική προκαταρκτική εξέταση για τη μεταβίβαση στην κυριότητα της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους έκτασης 37.000 στρεμμάτων, στη νήσο Σκύρο, και την πώληση 1.935 στρεμμάτων από τη Μονή στο ελληνικό δημόσιο, με υπέρογκο τίμημα.

Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι!!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ!!... ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ..... αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι "ευ δακρύβρεχτος" εισαγγελέας ευαισθητοποιείται με γνώμονα τις κομματικές εντολές αλλά και το υπαγορευμένο κομματικό συμφέρον .

Και ξεκαθαρίζουμε..... ότι ΝΑΙ !!! όλα στο ΦΩΣ!!! όχι στον σκοταδισμό που θέλουν να επιβάλουν τα λαμόγια αιμορουφήχτρες αυτού τόπου.

Αλλά είναι ευκαιρία για άλλη μια φορά ,να αποδείξουμε ,πόσο βαθιά διαβρωμένο είναι το θεσμικό ,αυτό καθ αυτό ,κράτος.
Ο "κατ εντολήν εισαγγελέας" ΣΑΝΙΔΑΣ μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας REAL άμεσα διέταξε ποινική προκαταρκτική εξέταση ..... δεν επέδειξε τα ίδια ανακλαστικά στην ιερή μπίζνα Βατοπεδίου παρά μόνον αφού ένας ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ο ΑLPHA κατάγγελλε την κομπίνα για πάνω από ένα μήνα .

Τώρα που το νέο "ιερό σκάνδαλο" κινείται μέσα σε δύο χρονικές περιόδους ( η πρώτη αφορά στην απαλλοτρίωση από το Δημόσιο το 1993 έναντι 7,5 δις δραχμών για έκταση 1.935 στρεμμάτων, και η δεύτερη στην αναγνώριση κυριότητας το 2000 για τα υπόλοιπα 37.000 στρέμματα των χρυσόβουλων με διαδικασίες παράκαμψης αυτών που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία )..... 1993 και 2000 ... και που αφήνει σκιές στις τότε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κύριος ΣΑΝΙΔΑΣ επιλήφθηκε άμεσα, προκειμένου "εξασφαλιστεί" μια ισοφάριση στο επικοινωνιακό παιχνίδι των πολιτικοκοινωνικών σκανδάλων των δύο "εραστών' της εξουσίας.

Η siemens δεν αποτέλεσε το "ιδανικό" τερέν για την αποκόμιση επικοινωνιακών εντυπώσεων στις ευρωεκλογές για την ΝΔ μια και η υπόθεση σκιαζόταν από την Υπόθεση ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ που ήταν και σχετικά πιο πρόσφατη. Η Ρηγίλλης έψαχνε απεγνωσμένα μια "υπόθεση" αντάξια των ιερών ανταλλαγών του Βατοπεδίου .....και την "βρήκε"!!!!!

..... ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΝΙΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ "ΑΣΦΑΛΩΣ" Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: