ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.09

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ..."ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ"

Παρακολουθούσα στον ALPHA 989 την εκπομπή του Μ. Παπαπαναγιώτου ο οποίος είχε ως καλεσμένο τον Υπ Οικονομίας κύριο Παπαθανασίου.
Πριν την συνέντευξη ο δημοσιογράφος είχε αναγγείλει κάποιες από τις ερωτήσεις που θα έκανε στον Υπουργό.
Όπως ..." τι επιδεινώθηκε αυτόν τον μήνα (Ιούνιο) και πάρθηκαν αυτά τα μέτρα?... δεδομένης και της δήλωσης του Πρωθυπουργού πριν τις εκλογές του Ιουνίου ότι δεν θα παρθούν μέτρα αλλά μόνον εάν το επιβάλλει η οικονομική κρίση"
καθώς και "αφού το έλλειμμα είναι της τάξης των 7 δις ευρώ και από τα ληφθέντα μέτρα υπολογίζει το Υπ Οικονομικών να εισπράξει περί τα 1,9 δις ευρώ τα υπόλοιπα 5 δις από που πρόκειται να βρεθούν??"
Στάθηκα σε αυτές τις δύο ερωτήσεις γιατί στην πρώτη ερώτηση η απάντηση του Υπουργού ήταν τόσο προφανής και τετριμμένη.. "κάναμε ταμείο μετά τις εκλογές και αυτό μας επέβαλε η οικονομική κρίση" είπε.,.... "δεν θα γίνουμε αρεστοί αλλά για το καλό του τόπου έπρεπε να το κάνουμε"
Όσο για την απάντηση στην δεύτερη ερώτηση δεν υπήρξε μια και η "μπακαλίστικη" ερώτηση που ήταν τόσο καίρια ...δεν έγινε ΠΟΤΕ!! Και ο λόγος είναι προφανής .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΙΜΑ!!!

===============================================================
Οι κυβερνώντες δεν είναι μόνο λωποδύτες και ψεύτες .... αλλά είναι και ανεπίδεκτοι "μάθησης" .
Ο πρώην Τσάρος Αλογοσκούφης τέτοια περίοδο είχε πει... " πιάσαμε πάτο" .
Σήμερα ο νέος Τσάρος Παπαθανασίου όχι μόνον δεν μπορεί να πείσει "μαθηματικά" τους φορολογούμενους για την νέα φοροεπιδρομή αλλά μας "ανοίγει" και τα μάτια .....μια και τα "κουκιά" δεν του προκύπτουν.... να ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
Ένα μόνο θα πούμε. Περί τα 400 εκατ. ευρώ από τα έσοδα θα απορροφηθούν άμεσα μόνο για το πρώτο τρίμηνο από τον φαύλο καθεστώς ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ στο Υπ. Υγείας .
Για ποια κάλυψη του ελλείμματος μιλάμε ?
ΑΠΛΑ..... ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ" ... ΟΠΩΣ ΙΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ
ΜΙΣΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ "ΣΩΣΙΒΙΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΣΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΊΣΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Δεν είναι προπαγάνδα αυτός ο ισχυρισμός εάν σκεφθεί κανείς ότι με την έγκριση της κυβέρνησης μόνο τα GOLDEN BOYS του ΟΠΑΠ διπλασίασαν τις αποδοχές τους "γράφοντας" κανονικά την οικονομική κρίση και τα άδεια ταμεία του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: