ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.09

ΣΤΟ "ΣΑΝΙΔΙ" ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΠΗΡΕ REVENGE Ο "ΕΦΙΑΛΤΗΣ"?

Τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης ήταν μια καλή περίπτωση επιτέλους η Ελλάδα να γίνει η καλή είδηση για την παγκόσμια κοινότητα.

Σαφώς και έγινε αναφορά από την παγκόσμια ειδησιογραφία αλλά και από τα ξένα ειδησιοτηλεοπτικά δίκτυα για την στέγαση των Παρθενόνιων Γλυπτών και έργων τέχνης, με την διαφορά ότι η τελετή των εγκαινίων ενώ φιλοδοξείτο να αποτελέσει βαρυσήμαντο γεγονός δια των Διεθνών Προσωπικοτήτων που θα παρίστανταν ,σε αντίθεση αυτού τελέστηκε το γεγονός των εγκαινίων με ορατή την πενία παρουσιών.


Έτσι έχουμε και λέμε!
  • Ποιος ήταν υπεύθυνος για να προσκαλέσει τις Διεθνείς προσωπικότητες ?
Το Υπουργείο Εξωτερικών

  • Ποιος είναι ο/η Υπουργός?
Η κυρία Μπακογιάννη

  • Ποιος ήταν ο οικοδεσπότης στην τελετή των εγκαινίων του Μουσείου της Ακρόπολης?
Ο Υπουργός Πολιτισμού

  • Ποιος είναι Υπουργός Πολιτισμού?
Ο κύριος Σαμαράς

  • Ποια "ΜΕΓΑΛΗ" Ελληνική πολιτική Προσωπικότητα δεν πήγε στην τελετή ?
Ο Κώστας Μητσοτάκης

Λέτε ο "ΕΦΙΑΛΤΗΣ" να έβαλε το χεράκι του ώστε η κορούλα του να μην κατέβαλε τις απαραίτητες και οφειλόμενες προσπάθειες ώστε οι προσκεκλημένες Προσωπικότητες να μην παραστούν;
Και γιατί να μην είναι έτσι;
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος σήμερα εκ των στελεχών της ΝΔ που δεν έχει ίχνος φθοράς, αντίθετα το γεγονός του νέου Μουσείου θα επιδρούσε ...όπως και έγινε.... ευεργετικά στην πολιτική του σταδιοδρομία.
Θα μπορούσε να μην έβαζε το 'χεράκι' του ο "εφιάλτης" ώστε να υπήρχε μια σχετική "υποτονικότητα" , αφού και μόνον στο άκουσμα του ονόματος ΣΑΜΑΡΑ βγάζει καντίλες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: