ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.09

Η απόλυτη υπεροχή του ελληνικού στοιχείου στην Μακεδονία σύμφωνα με τα επίσημα τουρκικά αρχεία.





(…)Εις το κεφάλαιον τούτο εξεθέσαμεν, βάσει των πηγών, εν συντομία τον βίον και την δράσιν των κλεφτών και αρματολών της Μακεδονίας. Διά πρώτην φοράν ερευνάται η σκοτεινή αυτή περίοδος της εθνικής μας ιστορίας εις την Βόρειον Ελλάδα, και είναι ευτύχημα ότι διεσώθησαν και εν συνεχεία εμελετήθησαν τα τουρκικά αρχεία της Θεσσαλονίκης και της Βεροίας-Ναούσης, εκ των οποίων τόσαι πολύτιμοι πληροφορίαι είδον το φώς της δημοσιότητος.

Από την ατελείωτων σειράν των αρματολών και κλεφτών, οίτινες παρελαύνουν εις τα επίσημα ταύτα έγγραφα της τουρκοκρατίας, διαπιστούται μαζί με τα άλλα και η απόλυτος υπεροχή του ελληνικού στοιχείου εις την Κεντρικήν, Δυτικήν και Ανατολικήν Μακεδονίαν, εις τα τμήματα δηλαδή εκείνα, άτινα, μετά πολυετείς αιματηρούς αγώνας, περιήλθον εις το ελληνικόν κράτος, του οποίου αποτελούν αναπόσπαστον έδαφος, τμήμα μόνον του παλαιού ελληνικού χώρου, όπου εγγενήθησαν, έζησαν και εμεγαλούργησαν οι Βόρειοι Έλληνες.

Είναι επίσης καταφανές, και τούτο σημειούται ιδιαιτέρως ενταύθα, ότι εις τας προαναφερθείσας περιοχάς ουδείς Σλάβος αρματολός ή κλέφτης εμφανίζεται , παρ’ όλον ότι εις τα πεδινά υπήρχον Βούλγαροι δουλοπάροικοι των Τούρκων, ανταλλαγέντες κατά το έτος 1924 με τους Έλληνας της Ανατολικής Ρωμυλίας. Αντιθέτως διεπιστώσαμεν σημαντικήν δράσιν Αλβανών αρματολών και κλεφτών, είτε μεμονωμένως δρώντων, είτε εκμισθουμένων παρά της τουρκικής διοικήσεως δια την εξόντωσιν των Ελλήνων αρματολών και κλεφτών εις την Βόρειον Ελλάδα.

(Ι. Κ. ΒΑΣΔΡΑΒΕΛΛΗ , ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΤΟΥ 1821 σελ. 50-51)

slade

9.10.09

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΕ...ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ


Απαράδεκτες διατυπώσεις στην έκθεση της Ε.Ε. για τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας και Αιγαίο.

Η απόρρητη έκθεση της Ε.Ε. για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας δείχνει τα κενά της εξωτερικής πολιτικής επί κυβέρνησης Ν.Δ.Απαράδεκτες διατυπώσεις για τις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας και το Αιγαίο περιλαμβάνονται στο απόρρητο σχέδιο έκθεσης της Κομισιόν για την Τουρκία- που έχουν στη διάθεσή τους «ΤΑ ΝΕΑ»-, ενώ και το κεφάλαιο για την Κύπρο δεν κρίνεται ικανοποιητικό.

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών βρίσκεται αντιμέτωπη με τα κενά και την εγκατάλειψη της εξωτερικής πολιτικής στην οποία είχε οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση της Ν.Δ. Το σχέδιο έκθεσης της Κομισιόν για την Τουρκία - το οποίο χαρακτηρίζεται απόρρητο- η Αθήνα το παρέλαβε μόλις χθες, και μάλιστα εξωδίκως.

Το πλέον απαράδεκτο κεφάλαιο της έκθεσης τιτλοφορείται «Ειρηνική επίλυση συνοριακών διαφορών» και δείχνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση τηρεί στάση Ποντίου Πιλάτου για το Αιγαίο.


ΝΕΑ

"10 απίστευτες υπόγειες λίμνες και ποταμοί!!"


Μακριά κάτω από την επιφάνεια της Γης, όπου ο ήλιος φτάνει σπάνια, είναι ο κόσμος των ασβεστόλιθων και των πολύτιμων πολύτιμων λίθων. Είναι ένα έδαφος που κατοικείται από τη φύση μόνο. Εκεί, τα μεγάλα δίκτυα των σπηλαίων δεν γνωρίζουν κανένα σύνορο και δημιουργούν καλλιτεχνήματα!

1. Η σπηλιά Reed Flute στο Guilin, της Κίνας, ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Tang σχεδόν πριν 1.300 έτη.


2. Το φαράγγι Gorge Cheddar είναι το μεγαλύτερο φαράγγι της Μεγάλης Βρετανίας και βρίσκεται μέσα στις σπηλιές Cheddar, εκεί όπου βρέθηκε ο παλαιότερος πλήρης ανθρώπινος σκελετός της Αγγλίας, το 1903, γνωστός ως ο άνθρωπος Cheddar.
Τα απολιθώματα φαίνεται να είναι 9.000 και πλέων χρονών.


3. Η Hamilton Pool Preserve, στο Ώστιν του Τέξας, αποκαλύφθηκε με φυσικό τρόπο
όταν κατέρρευσε ο θόλος μιας υπόγειας σπηλιάς και εμφανίστηκε αυτή η εκπληκτική λίμνη. Τώρα, την επισκέπτονται συχνά εκδρομείς και οι φυσιοδίφες.


Η λίμνη Hamilton Pool Preserve από μία άλλη οπτική γωνία. Όταν υπάρχουν μεγάλες βροχοπτώσεις, δημιουργούνται καταρράκτες ύψους 55 μέτρων, που πέφτουν απότομα από
το χείλος του σπηλαίου.


4. Οι Σταλακτίτες που υπάρχουν στην οροφή του σπηλαίου Luray, στη Βιρτζίνια,
φτάνουν στην τέλεια αντανάκλαση στα ακίνητα νερά αυτής της λίμνης.


5. Ο μύθος λέει πως η σπηλιά Wookey στο Somerset της Αγγλίας, ήταν απ τις πρώτες
που κατοικήθηκαν από τους ανθρώπους των σπηλαίων.


6. Η γνωστή σε όλους μας λίμνη της Μελισσάνης στην Κεφαλλονιά, η οποία ανακαλύφθηκε το 1953 όταν κατέρρευσε μέρος της οροφής ύστερα από σεισμό!


7. Η σπηλιά Lechuguilla, στο εθνικό πάρκο Carlsbad, στο Νέο Μεξικό είναι η πέμπτη μακρύτερη σπηλιά που έχει ανακαλυφθεί, με μήκος 193 χλμ και βάθος 489 μέτρα,
το οποίο και την καθιστά ως τη βαθύτερη στην Αμερικάνικη ήπειρο.


8. Αυτή η υπόγεια λίμνη κοντά στο Macan Ché στη χερσόνησο Yucatán είναι μια
απ' τις πολλές οι οποίες θεωρούνται δώρα από τους Θεούς των Μάγια.


9. Η συνεχής τροφοδότηση με ασβεστόλιθο αυτής της υπόγειας λίμνης στο Μεξικό
μοιάζει με έναν καταρράκτη που μετατράπηκε σε πέτρα.


10. Πόσο καιρό άραγε πρέπει να έχει πάρει για αυτόν τον μικρό καταρράκτη στο Banff, του Καναδά, για να κάνει αυτήν την φοβερή λίμνη;

ΓΥΝΑΙΚΕΣ.....!!

Women

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ... ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Vest αναφέρει ότι το ενδεχόμενο διενέργειας δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας είναι «ανοιχτό», σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία με την Ελλάδα.

«Είσαστε υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ υπό την ονομασία Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας;», θα είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με την εφημερίδα, σημειώνοντας ότι η χώρα θα αλλάξει το όνομά της για διεθνή χρήση, αν λάβει ισχυρές εγγυήσεις για ένταξή της στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, με συγκεκριμένες ημερομηνίες.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
....................................................................................................

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πάντως, δημοψήφισμα σίγουρα θα υπάρξει
αλλά η
κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, σε ανακοίνωσή της για το δημοσίευμα της «Βεστ», σημειώνει ότι αυτή δεν έχει καμία σχέση με τις αναφορές του δημοσιεύματος και προσθέτει ότι «η διατύπωση του ερωτήματος του δημοψηφίσματος, έτσι όπως περιγράφεται από την εφημερίδα, αποτελεί φαντασίωση κάποιων κύκλων οι οποίοι δεν παρακολουθούν σωστά τις συνομιλίες μεταξύ της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και της Ελλάδας και κυρίως τις θέσεις της Ελλάδας».

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Δηλαδή η θέση της Ελλάδας δεν ΕΙΝΑΙ το "ΒΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"????? Μήπως έχει αλλαξει....κάτι .... στους ψίθυρους που ακούγαμε για την κυρία ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ??? γιατί ακόμα δεν ακούσαμε κάτι δια στόματος κυβέρνησης ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ




H Νέα Υπουργός Παιδείας βάζει τέλος στη δωρεάν φροντιστηριακή στήριξη των μαθητών στα σχολεία.


"Πριν από λίγο έφτασε στα σχολεία απόφαση της Υπουργού Παιδείας κ Διαμαντοπούλου με την οποία "Η υλοποίηση του Προγράμματος της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης προσωρινά αναστέλλεται "
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόσθετη διδακτική στήριξη ήταν τα δωρεάν φροντιστήρια που γίνονταν στα σχολεία για τους οικονομικά αδύνατους μαθητές και όχι μόνο, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Προφανώς αν σταματήσουν τώρα, έστω και προσωρινά αυτά τα φροντιστήρια Οκτώβρη μήνα, οι μαθητές αναγκαστικά θα πάνε στα ιδιωτικά φροντιστήρια.

Ενα μέτρο που στήριξε πολλούς μαθητές και ξεκίνησε από το ΠαΣοΚ λέτε να τελειώσει επί ΠαΣοΚ;;

Περιμένουμε άμεσα τις εξηγήσεις της Υπουργού αλλιώς θα αναγκαστούμε να πούμε Αννα πολύ άσχημα ξεκίνησες....."

kafeneio

Η μούγκα των ευρωπαϊκών ΜΜΕ




Η μούγκα των ευρωπαϊκών μηδίων: αφού δεν ήταν χριστιανή, δεν ήταν εβραία, κι ήταν μονάχα γυναίκα, μετανάστρια, μουσουλμάνα !


Η Marwa, 31 ετών

Η Marwa El-Sherbini, 31 ετών, έφτασε στη Γερμανία πριν τρία χρόνια, συνοδεύοντας τον σύζυγό της Ali El-Sherbini, που ολοκλήρωνε τη διδακτορική του διατριβή στη φαρμακολογία, στο Ινστιτούτο Max Planck της Δρέσδης. Η Marwa ήταν φαρμακοποιός και μέλος της εθνικής ομάδας handball της Αιγύπτου. Τις σπουδές του συζύγου χρηματοδοτεί το Αιγυπτιακό κράτος, και η διατριβή επρόκειτο να υποστηριχτεί σε λίγους μήνες. Η μικρή οικογένεια επρόκειτο να επιστρέψει στην Αίγυπτο πριν το τέλος του χρόνου.

Η Marwa el_Sherbini με τον σύζυγό της (φωτο EPA)

Ένα χρόνο πρίν, ο Alex W., Γερμανός ρωσσικής καταγωγής, 28 ετών, άνεργος, την βρήκε να παίζει με το 2 ετών παιδί της σε μια παιδική χαρά. Εκείνη, φορούσε μαντήλα, κι αυτός την προσέβαλε : ισλαμίστρια, βρωμιάρα, τρομοκράτισσα, της επιτέθηκε δε κάποιες φορές, προσπαθώντας να της βγάλει την μαντήλα

Εκείνη του έκανε μήνυση για ρατσιστική προσβολή και ρατσιστική βία. Ο Alex W. καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, σε πρόστιμο 780 ευρώ. Η ποινή του κρίθηκε μικρή και ο εισαγγελέας άσκησε έφεση, με την προοπτική μιας ενδεχόμενης φυλάκισης. Πολύ περισσότερο, που ο Alex W. είπε στην απολογίατου, πως δεν θα προσέβαλε ποτέ κάποιον, παρά μόνο άν ήταν ίσος του.

Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, στο εφετείο της Δρέσδης, την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2009, παρόντος του συζύγου της Ali El-Sherbini και του τρίχρονου πλέον παιδιού της. Την ώρα που κατέθετε η Marwa, έγγυος στο δεύτερο παιδί τους, ο κατηγορούμενος της επετέθη με στιλέττο, της κατάφερε 18 πλήγματα, από τα οποία και υπέκυψε, μέσα στην αίθουσα του εφετείου. Ο Ali, που έσπευσε σε βοήθειά της, μαχαιρώθηκε και αυτός και.. κρατηθείτε : οι αστυνομικοί που κλήθηκαν (μέσω inerphone) να βοηθήσουν, θεώρησαν ότι ο Ali ήταν ο επιτιθέμενος (αφού είχε αράβικη φάτσα) και τον πυροβόλησαν. Βρίσκεται σε κώμα σε νοσοκομείο της Δρέσδης. Το παιδί είναι επίσης τραυματισμένο και παρακολουθείται από ψυχολόγους.
Ο εισαγγελέας είπε, πως επρόκειτο για μία πράξη ξενόφοβη ίσως, αλλά για μεμονωμένο περιστατικό από ανισόρροπο δράστη.

από την κηδεία της Marwa στην Αλεξάνδρεια(AP Photo/Nasser Nouri)

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, ήρθε η οικογένεια της Marwa να παραλάβει τη σορό της, για να την κηδέψει την Δευτέρα στην Αλεξάνδρεια. Την ίδια μέρα έδινε διαδήλωση στη Δρέσδη, διαδήλωση, που μεταξύ άλλων καταδίκαζε τη σιωπή των γερμανικών και ευρωπαϊκών ΜΜΕ

Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Με την εκλογή Παπανδρέου τα γεγονότα έχουν μορφή αλυσιδωτής αντίδρασης.
Τα Σκόπια έχουν χαρακτηριστεί υποψήφια χώρα από τις 16 Δεκεμβρίου 2005, αλλά δεν έχει δοθεί ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων
Την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια, σχεδιάζει να εισηγηθεί με έμμεσο ή άμεσο τρόπο την προσεχή Τετάρτη, ο αρμόδιος Επίτροπος για τη διεύρυνση, Ολι Ρεν ενώ κρίσιμες για τη διαμόρφωση της τελικής διατύπωσης είναι οι επόμενες 3-4 μέρες.

"ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ" ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ"

Δεν θα ήθελα να θεωρηθώ "γραφικός" αλλά γνωρίζοντας τις εμμονές των Σλάβων γειτόνων μας και τις πράξεις τους για την αποδόμηση της ιστορικής αλήθειας θεωρώ ότι οι διαπραγματεύσεις θα περατωθούν προς όφελος μας κραδαίνοντας η Ελληνική κυβέρνηση την "Δαμόκλειο Σπάθη" του ΒΕΤΟ .


ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ" ΤΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ "ΕΦΤΙΑΞΑΝ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ

ΠΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΑΔΟΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..... "ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ' ΠΑΛΙ ΤΗΝΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

(η φωτο από το τroktiko)
Η παράδοση θέλει το ΠΑΣΟΚ από την δεκαετία του 80 με πρωτοστατούσα την περιβόητη επιχείρηση "ΑΡΕΤΗ" να ξεκαθαρίζει τα "στοιχεία" της πλατείας Εξαρχείων.

Ο κύριος υπουργός Χρυσοχοίδης συνεχιστής της παράδοσης αυτής βάλθηκε μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα να δείξει τα "δόντια" του.

Από εχθές η ΕΛΑΣ επιχειρεί μέχρι και πριν από λίγο στην πλατεία των Εξαρχείων.

ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"..... και μόνο από το πρώτο του συνθετικό (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ) δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για "αντιδράσεις" των "προοδευτικών" δυνάμεων του κοινοβουλίου.... εξάλλου η κυβέρνηση είναι "προοδευτική" .
ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ....... ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΚΕΝΤΡΟΥ" ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ "ΔΟΝΤΙΑ" ΣΑΣ.

Τεχνητή πρόσκρουση δορυφόρου με Σελήνη



Το σημείο πρόσκρουσης είναι ο κρατήρας Cabeus κοντά στο νότιο πόλο της σελήνης. Η NASA κατευθύνει τον δορυφόρο LCROSS και τον συνοδό πύραυλό του Centaur στον κρατήρα όπου θα γίνει μια θεαματική διπλή πρόσκρουση με σκοπό να ανακαλύψει πιθανόν σημάδια ύπαρξης νερού στη σελήνη. Η στιγμή της πρόσκρουσης θα είναι στις 2:30 μ.μ. (11:30 UT). Η σελήνη δεν θα είναι ορατή στον ουρανό της Ελλάδας. Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το γεγονός αυτό ζωντανά από την τηλεόραση της NASA: http://www.facebook.com/l/df3b6;www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html που θα αρχίσει τη μετάδοση από τις 1:15 μ.μ. Μόνο οι ερασιτέχνες αστρονόμοι της Δυτικής ακτής των http://www.facebook.com/l/df3b6;Η.Π.Α. και περισσότερο αυτοί που ζουν στην Χαβάη και στα νησιά του Ειρηνικού θα μπορέσουν να δουν το γεγονός με τα τηλεσκόπιά τους (10 ίντσες και πάνω). Ο πύραυλος Centaur θα χτυπήσει πρώτος, μετασχηματίζοντας την 2200 kg μάζα του και την 10 δισεκατομμυρίων joules κινητική του ενέργεια σε ένα φλας θερμότητας και φωτός. Οι ερευνητές περιμένουν να σχηματιστεί από την πρόσκρουση μια δέσμη από τα θραύσματα με ύψος έως 10 km. Ο δορυφόρος LCROSS θα φωτογραφίσει τη σύγκρουση για την τηλεόραση της NASA και μετά θα περάσει μέσα από το σύννεφο που θα δημιουργήσουν τα θραύσματα.
Τα φασματοσκόπια που υπάρχουν πάνω στον δορυφόρο θα αναλύσουν τη φωτισμένη από το φως του ήλιου δέσμη από τα συντρίμμια ψάχνοντας για σημάδια ύπαρξης νερού(H2O) ή μέρη του (OH), άλατα, λάσπη, ενυδατωμένα μεταλλεύματα και ανάμεικτα οργανικά μόρια.
" Εάν υπάρχει νερό εκεί, ή κάτι άλλο ενδιαφέρον, θα το βρούμε" υποστηρίζει ο Tony Colaprete από τη NAS
Theofilos Filis Tzikas

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..... ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ REAL...."ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ"....(ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ??)


Βγήκε πριν από λίγο στον αέρα στην συχνότητα του real fm και στον Ν. Χατχηνικολάου ο πρώην Υπουργός οικονομίας κύριος Παπαθανασίου ο οποίος ερωτήθηκε σχετικά για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Βήμα και έδειχναν την εικόνα που παρέδωσε το γραφείο του στον νέο υπουργό κύριο Παπακωνσταντίνου αλλά και για το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το χρέος που κληρονομεί η νέα κυβέρνηση είναι ύψους 290 δις ευρώ.



Απαντώντας στο πρώτο σκέλος της ερώτησης ο κύριος Παπαθανασίου είπε ....
" ήταν προσωπικά μου αντικείμενα ...δεν νομίζω ότι έπρεπε να τα αφήσω ως αναμνηστικά για να με θυμάται ο κύριος Παπακωνσταντίνου... και επίσης είχα και το προσωπικό μου αρχείο"

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κύριε Παπαθανασίου ομολογούμε ότι μένουμε έκπληκτοι από την "ποσότητα" των προσωπικών σας αντικειμένων για τα οποία χρειάστηκαν πλέον των 20 χαρτοκιβωτίων (φώτο) προκειμένου τα μεταφέρετε. Όσο για το "προσωπικό σας αρχείο" όπως είπατε δεν θα πρέπει αυτό να συμπεριλαμβάνει και την "ΒΙΝΛΙΟΘΗΚΗ" του γραφείου σας.


Όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης Χατζηνικολάου για το δημόσιο χρέος το οποίο φτάνει τα 290 δις ευρώ ο κύριος Παπαθανασίου είπε..... "Δεν είναι ώρα να τα πούμε αυτά ...θα τα πούμε στην βουλή"....και πρόσθεσε ...." "ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν ξεκίνησε καλά.... του παραδώσαμε όλα τα στοιχεία και ακόμα οι διευθυντές και οι γενικοί γραμματείς παραδίδουν"
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κύριε Παπαθανασίου ελπίζουμε στην βουλή να μην μας πείτε ότι παραδώσατε υγιεί οικονομία , γιατί ο αρχηγός σου μας είπε προεκλογικά για το "μπάχαλο" σας......

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΟΛΚΗΣ..... ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η φωτογραφία είναι από το γραφείο του απελθόντος υπουργού Οικονομίας κ. Ι. Παπαθανασίου , όπως παραδόθηκε στον διάδοχό του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ...
πηγη









Η εικόνα των χαρτόκουτων έξω από τα υπουργικά γραφεία μερικές ημέρες πριν έκανε άσχημη εντύπωση. Η πορεία των πραγμάτων απέδειξε ότι επρόκειτο για πταίσμα σε σχέση με αυτό που θα ακολουθούσε
πηγη

.........................................................................

Η διαφορά των 10.5 μονάδων απετέλεσε στα σίγουρα επαναπροσδιορισμό της "βάσης δεδομένων" σε κάποια εκ των υπουργοποιημένων στελεχών της απελθούσας κυβέρνησης.
Το περιβόητο σύνθημα " ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" του παραιτηθέντος καταλληλότερου μια και εν της πράγμασι είχε πάει περίπατο εδώ και καιρό ..... επαναπροσδιορίστηκε από το υπουργοποιημένο στέλεχος μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας η οποία ανέδειξε την ολοκληρωτική καταστροφή της ΝΔ.
ΕΔΩ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ...... ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ????

Σουηδική ευθύνη...


Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του "πολιτικός με αρχ!#!@" και ...."αρχ!#!@ πολιτικός"!
Δεν είναι μαλάκες οι Σουηδοί που διδάσκουν τι εστί σοσιαλισμός σαράντα συναφή χρόνια!
Ιωάννης Εμμ.Νομικός
.............................................................................................................
Η Σουηδική Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δεν θα επέμβει για να διασώσει την Saab από χρεωκοπία.
Η υπουργός Επιχειρήσεων και Ενέργειας Maud Olofsson κατηγόρησε την ιδιοκτήτρια της Saab, General Motors, για εγκατάλειψη της Σουηδικής εταιρίας.. Και αρνήθηκε να κρατικοποιήσει τις ζημίες της, ενώ τα κέρδη ήταν αυστηρώς ιδιωτικοποιημένα!
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι: "Οι ψηφοφόροι μου με επέλεξαν γιατί ήθελαν νηπιαγωγεία, αστυνομία και νοσοκομεία και όχι για να αγοράζω ζημιογόνες αυτοκινητοβιομηχανίες" και πρόσθεσε "Είμαι απογοητευμένη από την GM, εγκαταλείπουν την Saab και μεταθέτουν την ευθύνη στους Σουηδούς φορολογούμενους και αυτό είναι ανευθυνότητα.

Φαινόμενα ρεβανσισμού καταγγέλει η ΔΑΚΕ ΔΕ Ν.Ηλείας



ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΔΑΚΕ ΔΕ Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: "Με αφορμή τα απαράδεκτα φαινόμενα ρεβανσισμού που παρατηρούνται μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και ιδιαίτερα τα όσα συνέβησαν στη Δ.Ο.Υ Πύργου εις βάρος της Δ/ντριας και μέλους της ΔΑΚΕ Δ.Τ., κας Στυλιανοπούλου Ρουμπίνης (βανδαλισμοί, απειλές για τη ζωή της, την οικογένειά της και την θέση της), η Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών Δ.Ε. Νομού Ηλείας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο το παραπάνω γεγονός......
Προκαλεί σε όλους μας έκπληξη το γεγονός, ότι τα θλιβερά αυτά γεγονότα έλαβαν χώρα αμέσως μετά την εκλογή του νέου πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος δεσμεύτηκε απέναντι στον ελληνικό λαό για νέα ήθη και ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Δεν χωρά καμιά αμφιβολία πως οι βανδαλισμοί, οι απειλές και η κάθε μορφή βίας δεν συνάδουν με το νέο ήθος που θέλει να εκφράσει το ΠΑΣΟΚ στη διακυβέρνηση της χώρας που μόλις άρχισε. Σε μια ευνομούμενη και σύγχρονη δημοκρατική πολιτεία είναι αδιανόητο οι εργαζόμενοι να υφίστανται διώξεις και άνανδρες απειλές εξαιτίας της συνδικαλιστικής ή ακόμη και της κομματικής τους ταυτότητας. Η τρομοκρατία και η παρακμιακή ιδεολογία των κομματοφρουρών καταδικάστηκε από το σύνολο της κοινωνίας μας και δεν θα επιτρέψουμε την αναβίωσή της.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην διστάσουν να καταγγείλουν τέτοιου είδους συμπεριφορές από όπου και αν αυτές προέρχονται. Ο φόβος και η τρομοκρατία που ορισμένοι σκοπίμως καλλιεργούν δε θα βρει γόνιμο έδαφος. Ως συνδικαλιστική παράταξη θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες. Όλοι μαζί μαχόμαστε για μια καλύτερη κοινωνία αρχών και αξιών. Μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια δίκαιη κοινωνία, ισονομίας και δημοκρατικών ελευθεριών."

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. Ν. ΗΛΕΙΑΣ

Ο Όλι Ρεν αθωώνει Τουρκία και για τα πετρέλαια... Σε προσέγγιση τουρκικού στόλου και όχι για παρενόχληση αναφέρεται η Κομισιόν


Ράβουν κοστούμι για Άγκυρα
Η Κομισιόν συγκαλύπτει τις προκλήσεις του τουρκικού στόλου σε βάρος μας
Η ΚΟΜΙΣΙΟΝσυγκαλύπτει και τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της Κύπρου στη θαλάσσια περιοχή της χώρας μας. Στο προσχέδιο της Έκθεσης Προόδου για την Τουρκία, το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτει σήμερα ο «Φ», περιορίζεται να αναφέρει ότι το τουρκικό πολεμικό ναυτικό απλά «προσέγγισε» ιδιωτικά πλοία που πραγματοποιούσαν έρευνες για εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ


ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ……….


ΑΛΛΑ………. ΜΟΛΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ – ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ




ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ???

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Η «ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ…….


ΣΣ: Έως τώρα είναι γεγονός και σε καλό δρόμο , η προσπάθεια για να αποσοβηθεί η διαρκής παθογένεια του κράτους .


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΙ Η «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ» ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


8.10.09

ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...


Νέα κυβέρνηση λοιπόν... κι ένας νέος κύκλος πολιτικής σάτιρας και σχολιασμού ξεκινάει για όλους τους bloggers.
Ας ελπίσουμε πως η τετραετία ΠΑΣΟΚ που θα ακολουθήσει στο πολιτικό προσκήνιο, θα είναι μια περίοδο αλλαγής προς το καλύτερο για την χώρα και τους πολίτες της.
Αναμένουμε να δούμε τον Γ. Παπανδρέου να κάνει πράξη, το προεκλογικό του σύνθημα :" πρώτα ο πολίτης " και να μην μετατραπεί στην πορεία σε : " πρώτα ο πολιτικός ".



...κατά την ορκωμοσία του Γ. Παπανδρέου


...από την συνάντηση των 2 μεγάλων πολιτικών ανδρών του τόπου,κατά την παράδοση - παραλαβή...


...κατά την αποχώρηση του Κ. Καραμανλή...


...κατά την πρώτη συνεδρίαση της νέας κυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ...


(κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)


Σημ.: η αυθεντική έκδοση των φωτογραφιών που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του post βρίσκονται στην δ/νση: "www.papandreou.gr" .

aboutmylamia

Εγώ το blog μου και οι κατά καιρούς “συνεργασία” μου με του “Παπατζήδες” και η Μήνυση του Προέδρου της ΓΣΕΕ Περί “εκβιασμού” !

Όταν πληροφορήθηκα ότι ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ έκανε μήνυση κατά των “Παπατζήδων” που κατά καιρούς έχω αναρτήσει αυτά που γράφω στο blog μου apasxolisi.wordpress.com με παραπομπή σε αυτό και μάλιστα για εκβιασμό ( Οπως προκύπτει από επιστολή του ίδιου σε άλλο blog troktiko) ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΉ ΔΥΣΦΉΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΌΣ …ΑΝΏΝΥΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΉ ΣΕ ΕΠΏΝΥΜΟ ΒLOG …. Επίσης το συγκεκριμένο blog απάντησε με ανάρτηση και του υπέδειξαν την επώνυμη πηγή (blog Απολυμένου ΓΣΕΕ ) Θα μας πείτε κ Παναγόπουλε δημόσια πότε και πως σας εκβιάσαμε! και σε όλα τα ποστ που αφορούσαν την ΓΣΕΕ! Και ότι σε ορισμένα ότι υπάρχει σαν πηγή σε δημοσιεύματα που προέρχονται από την εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ …κλπ Και σχολιάζονται! καθώς στα όσα έχουν γραφθεί στο site της κατάληψης της ΓΣΕΕ ! Τα οποία ουδέποτε βέβαια μήνυσε ! (Όπως είναι γνωστό ότι δεν τα έχω γράψει και εγώ αυτά αφού ουδέποτε ήμουν στον Αντεξουσιαστικό Χώρο! ) Εκτός και αν θεωρεί επιλεκτικό “εκβιασμό” την διεκδίκηση! ΟΠΌΤΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΌΣ η δημοσιοποίηση καταστάσεων μέσα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις ή ο δημόσιος έλεγχος δημόσιων προσώπων και για πράγματα που είναι γνωστά ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ! ΑΡΑ με αυτή την λογική “ΕΚΒΙΑΖΕ” τον Πρώην διοικητή του ΟΑΕΔ επειδή τον κατάγγειλε για παράνομες προσλήψεις! Τώρα δηλαδή να του κάνει μήνυση αυτός γιατί εξαιτίας του έχασε την εκλογή του! ΤΡΑΓΈΛΑΦΟΣ (Όπως λέει εξαιτίας μου δεν μπήκε στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ! ) Η ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ ΜΉΝΥΣΗ ΓΙΑ ΌΣΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΝΑΝΕ …ΟΙ ΒLOGGERS ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΑΖ ! O KOYΡΑΣΜΕΝΟΣ …ΓΙΑΤΊ ΛΈΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΎΝΘΕΣΗ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΊΑ ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ ΕΊΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΌ ! Οπως επίσης έχω αναφέρει στο apasxolisi.wordpress.com ότι θα συνεχίσω να αποκαλύπτω αυτούς που μου υπ εξαιρούν την εργασία ! Και σε σχέση με την ΓΣΕΕ !Είναι άλλωστε γνωστή στο Πανελλήνιο η υπόθεση μου με WEB SITE που κατείχα νόμιμα και με νόμιμες και θεμιτές υπηρεσίες τύπου facebook κλπ το 2004 H όποια έχει κριθεί με δικαστικό βούλευμα ως προς τις αποδιδόμενες σε μένα κακουργηματικές κατηγορίες κλπ ( ότι ήμουν φορέας πράξεων και ενεργειών χρηστών ή οτι εγώ κατείχα ή προωθούσα δήθεν πορνογραφικό υλικό ανηλικών κλπ ) Η υπόθεση εκκρεμεί μόνο ως προς πλημμεληματικές κατηγορίες σχετικά με διαχειριστικές ευθύνες αν μπορούσα να ελέγχω ή να αποτρέψω ενέργειες χρηστών σε μια υπηρεσία που παρέχεται με τον γνωστό τρόπο, εγγραφής και χρήσης, και στον τελευταίο Έλληνα,υπηρεσιών emails personal profile messenger κλπ ! Και είναι πλέον θέμα της δικαιοσύνης να αποφανθεί ! Και όπως δεν το έκανα μέχρι τώρα να το σχολιάσω δεν θα το κάνω μέχρι τέλους. Συνεπώς εκ του πονηρού κινούμενος και ένω στο ίδιο blog ( ίδιος λογαριασμός ) προ διετίας έστειλε απάντηση σε σχετική ανάρτηση και αναρτήθηκε και σχολιάστηκε και από το blog θυμήθηκε μετά απο χρόνια οτι εκβιάζεται!!! ή συκοφάντητε κλπ για την δημόσια δραστηριότητά του και ενώ γνωρίζει και την Πηγή αφού γράφω τα ίδια εδώ και τρία χρόνια (apasxolisi.wordpress.com ) και επώνυμα και ενώ επώνυμες είναι οι παραπομπές… Το τι άλλο σχεδίασαν οι σκαρφίστηκαν δεν τον γνωρίζω! Τα email μου είναι δύο και σταθερά jharonikolaou@yahoo.gr , pasxolisi.blog@gmail.com (apasxolisi.wordpress.com) και κατά καιρούς πού έχω κάνει χρήση του bollywood.gr@gmail.com για αναρτήσεις και σε ότι αφορά με ευθεία παραπομπή στο blog μου! Και απόλυτα ταυτοποιήσιμα ….ΟΥΔΕΜΊΑ ΆΛΛΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΈΣΗ ME MENA KAI TOYΣ ΔιαΧΕΙΡΙΣΤΈΣ με ότι άλλη σε ιστορία τύπου Καψαμπέλη και press-gr ΕΧΟΥΝ ΣΤΉΣΕΙ! ΤΡΕΙΣ ΜΈΡΕΣ ΜΈΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ (ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΏΣΩ ΟΤΙ Έχω ΓΡΆΨΕΙ ΚΑΙ ΣΧΌΛΙΟ ΕΡΏΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΩ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΈΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗΣ ΣΤΟ TVXS.GR Στην αναγγελία της συνέντευξης Παπανδρέου με την υπογραφή μου “Απολυμένος ΓΣΕΕ” και το email μου) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ ΓΝΩΣΤΟΊ ΣΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ! ΆΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΉΞΕΡΑΝ και μπορούσε να κάνει ότι θέλει…Είμαι ανοικτός είμαι καθαρός ….Και είναι τιμή μου να διώκομαι από τον διώκτη μου! Δεν θα πάψω να υπερασπίζομαι αυτά που δικαιούμαι …και να αποκαλύπτω με σκληρή κρητική αυτούς που με διώκουν .Οτι έχει αναρτηθεί είναι δημόσιο και επιδέχεται απάντηση. ΚΑΙ ME EYΘΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΤΟ ΒLOG MΟΥ ΆΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΏΝΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΩ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ ! Οτιδήποτε άλλο έχουν κατασκευάσει είναι εκτός αυτών των λογαριασμών αναρτήσημων εδώ και τρία χρόνια Αρά προς τι όλες αυτές οι στημένες ιστορίες …. Είναι γνωστό ότι μου είχε κάνει και ανταγωγή σαν ΓΣΕΕ για 100.000 εύρω στην εργατική μου αγωγή και χωρίς να το γνωρίζει ο Γενικός Γραμματέας και απορρίφθηκε ως αβάσιμη. Άλλωστε με κατέστρεψαν οικονομικά …και συνεχίζουν ένα κυνηγητό … ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΜΗΝΎΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΎ ΕΓΩ ΑΓΩΝΊΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΟΥ … ΟΙ ΕΔΩ BLOGGERs ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΜΉΝΥΣΗ ΚΑΜΊΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΚΑΙ ΌΣΕΣ ΦΟΡΈΣ ΕΊΧΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΑΝ … ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΟΓΙΑ…ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΏ ΟΣΕΣ ΦΟΡΈΣ ΜΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΧΩΡΟ ! ΆΛΛΩΣΤΕ με το συγκεκριμένο άτομο φερόμενο ως μηνυτή μου κλπ ήμασταν χρόνια σε διπλανά γραφεία και γνωριζόμαστε…ΆΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΒΡΉΚΕ ΕΚΕΊ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟ…ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΛΌΓΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΏΚΕΙ … ΆΛΛΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΈΧΕΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ “ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΉΘΗΚΕ ΤΡΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΈΤΑ! ΚΑΝΈΝΑ ΨΈΜΑ ΚΑΜΊΑ ΑΝΑΛΉΘΕΙΑ ΆΛΛΩΣΤΕ ΛΕΦΤΆ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥΣ ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΧΩ …ΥΠΕΡΑΣΠΊΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ ΜΟΝΌΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΡΥΠΤΩΜΕΝΟΣ ! ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΏΝΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ μετά την γνωστή μου εργασιακή μου περιπέτεια …με την χωρίς αποζημίωση απόλυσή μου και για συγκεκριμένους λόγους που αναφέρω σε δεκάδες ποστ στο blog μου ” ΑΣ ελπίσω ότι θα αποδοκιμάσουν αυτή την δίωξη από το ΠΑΣΟΚ …Αν και δεν μπορούν να αφορούν ένα κομματικό φορέα οι μεμονωμένες δράσεις στελεχών του !

Γιάννης Χαρονικολάου ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΟΥ !

Το Pirate Bay εγκαταστάθηκε σε πρώην πυρηνικό καταφύγιο!!!



Αφού κυνηγήθηκε από διάφορους φορείς που δρουν κατά της πειρατείας, το Pirate Bay επέστρεψε ποιο "απρόσβλητο" από ποτέ. Στην αρχική τους σελίδα αναγράφεται η φράση "Κανείς δεν βάζει το Pirate Bay στην γωνία", δανειζόμενοι την ατάκα του Patrick Swayze από την ταινία Dirty Dancing.
Την περασμένη παρασκευή αναφέρθηκε ότι το Pirate Bay εξαναγκάστηκε να μετακινηθεί εκτός Σουηδίας και ο μεγαλύτερος tracker του κόσμου βρήκε προσωρινά ένα καινούργιο σπίτι στην Ουκρανία. Στην συνέχεια μετακόμισε στην τωρινή και ποιο μόνιμη κατοικία του, στο CyberBunker.

To CyberBunker είναι ένα πρώην πυρηνικό καταφύγιο του ΝΑΤΟ στην Ολλανδία.
Η εγκατάσταση χτίστηκε την δεκαετία του '50 με σκοπό την προστασία από πυρηνική επίθεση, αλλά είναι εξοπλισμένο επιπλέον με ασπίδα προστασίας από ηλεκτρομαγνητικό παλμό και σύστημα φιλτραρίσματος αέρα από ραδιενεργούς/βιολογικούς/χημικούς παράγοντες, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι servers θα λειτουργούν ακόμη και όταν δεν θα υπάρχει κανείς για να συνδεθεί μαζί τους.

απολιτιστος

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ….ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ «ΚΟΠΡΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΩΣ ΥΕΝΑΝΠ


Προς τον
Υπουργό προστασίας πολίτη
κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη

Κύριε Υπουργέ
Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω;
Από ποιόν ν' αρχίσω και σε ποιόν να τελειώσω;
Ποιόν να παραλείψω από όλα αυτά τα "μπουμπούκια" του Λ.Σ;
Υπάρχει κάποιος εξ' αυτών καθαρός;....αμόλυντος;....άσπιλος;.....αδιάφθορος;
Όλοι τους και κυρίως οι δίκλαροι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του Λ.Σ. είχαν
προ πολλού παύσει να επιτελούν το έργο τους και κοίταζαν πως να τα "αρπάξουν"
από τους πλοιοκτήτες, χαρίζοντας στα πλοία τους την ελευθεροπλοία παρά την
σωρεία των παραβάσεων.
Είχαν γράψει στα παλιά τους υποδήματα το μεγαλύτερο μέρος των Προεδρικών διαταγμάτων....
Αντιμετώπιζαν τους ναυτεργάτες αλλά και το επιβατικό κοινό σαν πολίτες 5ης κατηγορίας....
Οι καταγγελίες "σύννεφο" .....αλλά θαμένες και αραχνιασμένες στα συρτάρια τους μέσα....
Πλήρης περιφρόνηση, με "πρίμο σεγόντο" το Ναυτοδικείο Πειραιά, που κάλυπτε τις αξιόποινες
και κακουργηματικές τους πράξεις."
Βρείτε μου ένα ταχύπλοο να λειτουργεί...ένα ελικόπτερο....Όλα στα παροπλισμένα και στα αζήτητα έχουν καταλήξει.
Δεν γνωρίζετε τις μηνιαίες τους "ταρίφες" από τα Ναυπηγεία ( μεγάλα και μικρά ) για να κάνουν την δουλειά τους ανενόχλητοι....
Δεν γνωρίζετε τις "καραβιές" των λαθραίων τσιγάρων και των λαθρομεταναστών που "αυτοί οι ίδιοι υπεδείκνυαν τα σημεία εκφόρτωσής των...."
Δεν έχω σκοπό να θίξω κανένα, αλλά θα χάσουν πολλοί τον ύπνο τους με τα όσα θα μάθετε για όλους αυτούς, με "ονοματεπώνυμο" και με σειρά εγγράφων, στοιχείων - ντοκουμέντων.
Ήλθε ο καιρός να λογοδοτήσουν κάποια στιγμή και αυτοί όλοι, μήπως νουθετηθούν οι νεώτεροι και προσφέρουν επιτέλους έργο και μόνο έργο.
Με εκτίμηση

ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ "ΣΤΕΛΕΧΗ" ΤΟΥ...ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΕΛΙΔΑ" ΤΟΥ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


Τι έγινε με την σελίδα του πρωθυπουργού????

Την κατέστρεψαν οι χαμένοι με 10,45 μονάδες για αντίποινα που έχασαν την εξουσία?????


(καντε κλικ για μεγέθυνση)

ενημερωθήκαμε από τα http://filiatranews.blogspot.com

Το Σουηδικό ....."αβγό του φιδιού"


Επειδή δεν ξέρω πόσα από αυτά που συμβαίνουν πράγματι στον κόσμο τα μαθαίνετε, αφού, παρά το διαδίκτυο, η πληροφόρηση είναι (τηλε)κατευθυνόμενη, αποφάσισα να μεταφράσω περιληπτικά ένα άρθρο του φύλλου (01-10-09) της έγκριτης σουηδικής εφημερίδας DagensNyheter για μία πρωτάκουστη, για ευνομούμενη πολιτεία, υπόθεση παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής. Είναι υπόθεση που αφορά άμεσα και εμάς, ιδίως από τον περασμένο Δεκέμβρη, και θα μας αφορά στο μέλλον περισσότερο, μια και οι κλώσσες των αβγών του φιδιού πολλαπλασιάζονται στη χώρα μας.
Πρόκειται για την έκδοση του βιβλίου του Γκέλερτ Ταμάς «Οι απαθείς: Περί ισχύος, μύθων και χειραγώγησης». Σε αυτό ο συγγραφέας καταγράφει με λεπτομέρεια (σε 600 σελίδες!) την υπόθεση της χειραγώγησης της κοινής γνώμης και του Κοινοβουλίου της Σουηδίας από επιτελείς του Υπουργείου Μετανάστευσης στην προμελετημένα λάθος αντίληψη πως υπήρχαν στοιχεία που συνηγορούσαν πως μεταναστευτικές οικογένειες βασάνιζαν τα παιδιά τους για να εμφανιστούν ότι έχουν ψυχικά προβλήματα, με το σκοπό της απόσπασης από τις αρχές Άδειας Παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.
Είναι μία συγκλονιστική διήγηση του πώς μία κοινωνία εγκαταλείπει τις θεμελιώδεις αξίες της για λόγους σκοτεινών σκοπιμοτήτων.


Μιχάλης Τζιώτης

ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Μια συλλεκτική φωτογραφία...


Ασφυκτικές ευρωπαικές πιέσεις στην Ελλάδα για εφαρμογή "τρομο-οδηγίας"

Οι Βρυξέλλες ζητούν επίμονα την αποθήκευση αναλυτικών προσωπικών δεδομένων σε τηλεφωνία και διαδίκτυο.


Οι Βρυξέλλες πιέζουν την Ελλάδα για την εφαρμογή της τρομο-οδηγίας, την οποία αποδέχτηκε πλήρως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην ομόφωνη απόφαση που ελήφθη το 2006 από τους 27, αλλά στη συνέχεια δεν τη μετέφερε στο εθνικό δίκαιο.
Η Επιτροπή κατέθεσε χθες στο Ευρωδικαστήριο προσφυγή κατά της Ελλάδας για...
μη ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της οδηγίας 2006/24 , η οποία προβλέπει τη διατήρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με την παροχή διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημόσιων δικτύων επικοινωνιών. Η προθεσμία για τη μεταφορά της οδηγίας έληξε στις 15 Σεπτεμβρίου 2007. Για την ίδια οδηγία εκκρεμούν ενώπιον του Ευρωδικαστηρίου προσφυγές κατά της Ιρλανδίας, της Αυστρίας, της Ολλανδίας και της Σουηδίας.
Η εν λόγω οδηγία που υιοθετήθηκε και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο τότε πρόεδρος του οποίου Χανς Γκερτ Πέτερινγκ είχε μιλήσει για «θρίαμβο της δημοκρατίας» (!!!) - προβλέπει (άρθρο 5) ότι οι κατηγορίες των χρηστών που θα αποθηκεύονται τουλάχιστον για έξι μήνες και λιγότερο από δύο χρόνια είναι οι εξής:

1. Σταθερή και κινητή τηλεφωνία:
α) Ο τηλεφωνικός αριθμός του καλούντος, β) το όνομα και η διεύθυνση του συνδρομητή ή του εγγεγραμμένου χρήστη.

2. Διαδίκτυο και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνίας μέσω του Διαδικτύου:
α) Ο αποδοθείς κωδικός ταυτότητας χρήστη, ο τηλεφωνικός αριθμός οι οποίοι δίνονται σε κάθε επικοινωνία που εισέρχεται στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο, β) το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση του συνδρομητή ή εγγεγραμμένου χρήστη στον οποίο είχε αποδοθεί κατά τον χρόνο επικοινωνίας διεύθυνση ΙΡ (πρωτοκόλλου Διαδικτύου), γ) κωδικός ταυτότητας χρήστη ή αριθμός τηλεφώνου.
Τα αναγκαία δεδομένα για τον προσδιορισμό του προορισμού της επικοινωνίας που προβλέπει η νέα οδηγία είναι:

1. Σταθερή και κινητή τηλεφωνία: α) ο καλούμενος αριθμός, στις δε περιπτώσεις όπου υπεισέρχονται συμπληρωματικές υπηρεσίες, όπως προώθηση/εκτροπή κλήσης, β) ο αριθμός ή οι αριθμοί τηλεφώνου προς τους οποίους προωθήθηκε η κλήση, γ) ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις των συνδρομητών ή εγγεγραμμένων χρηστών, δ) ημερομηνία και ώρα έναρξης της επικοινωνίας.
2. Διαδίκτυο και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: α) ο κωδικός ταυτότητας χρήστη ή ο αριθμός τηλεφώνου του σκοπούμενου αποδέκτη διαδικτυακής τηλεφωνικής κλήσης, β) ονοματεπώνυμο και διεύθυνση του συνδρομητή ή εγγεγραμμένου χρήστη και κωδικός ταυτότητας χρήστη του σκοπούμενου αποδέκτη της επικοινωνίας, γ) δεδομένα αναγκαία για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας, ώρας και διάρκειας της επικοινωνίας.

Πηγή

ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ!!



Σήκωσε το γάντι και απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης, στις επικρίσεις του Σταύρου Καλαφάτη για την κατάργηση του Μακεδονίας θράκης, στην τελετή παράδοσης πρίν απο λίγο..
Μίλησε για την αναβάθμιση του υπουργείου.. με υφυπουργούς για όλη τη βόρεια Ελλάδα με ουσιαστικές αρμοδιότητες...
Η Λούκα Κατσέλη..μίλησε για την πραγμάτωση της δέσμευσης της κυβέρνησης στην ουσιασιτκή αποκέντρωση....
Μίλησε και η νέα Υφυπουργός Θεοδώρα Τζαγκρή και είπε.. εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε για τα προβλήματά Σας...
Μίλησε και ο υφυπουργός Μάρκος Μπόλαρης.. και δήλωσε ότι εδώ θα είναι το μητροπολιτκό κέντρο τηςε Ευρώπης.. με ουσιαστικές παρεμβάεις και παρουσία του κράτους εδώ ουσιαστική!!
Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο της τελετής παράδοσης... και τις δηλώσεις..και ακούστε προσεκτικά τις δηλώσεις δύο εκ των κορυφαίων υπουργών που βρέθηκαν εδώ.. για να κρίνετε άν είναι αναβάθμιση ή υπο βάθμιση...
.


.
Ετσι είναι.. τι δηλαδή πρέπει να φέρει τον τίτλο του Υπουργείου χωρίς καμμία μέχρι τώρα αρμοδιότητα; Απλά για να βολεύονται καποιοι με όνομα Υπουργού; Δηλαδή ο τίτλος " Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης" τί σημαίνει ότι καταργείται το όνομα.. "ούξου υποτιθέμενοι ντεμέκ πατριδοκάπηλοι"!!!
ΚΡΑΧΤΗΣ

X Factor : "Φιρ οφ δε νταρκ"





to tefteri