ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.09

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..... ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ REAL...."ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ"....(ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ??)


Βγήκε πριν από λίγο στον αέρα στην συχνότητα του real fm και στον Ν. Χατχηνικολάου ο πρώην Υπουργός οικονομίας κύριος Παπαθανασίου ο οποίος ερωτήθηκε σχετικά για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Βήμα και έδειχναν την εικόνα που παρέδωσε το γραφείο του στον νέο υπουργό κύριο Παπακωνσταντίνου αλλά και για το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το χρέος που κληρονομεί η νέα κυβέρνηση είναι ύψους 290 δις ευρώ.



Απαντώντας στο πρώτο σκέλος της ερώτησης ο κύριος Παπαθανασίου είπε ....
" ήταν προσωπικά μου αντικείμενα ...δεν νομίζω ότι έπρεπε να τα αφήσω ως αναμνηστικά για να με θυμάται ο κύριος Παπακωνσταντίνου... και επίσης είχα και το προσωπικό μου αρχείο"

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κύριε Παπαθανασίου ομολογούμε ότι μένουμε έκπληκτοι από την "ποσότητα" των προσωπικών σας αντικειμένων για τα οποία χρειάστηκαν πλέον των 20 χαρτοκιβωτίων (φώτο) προκειμένου τα μεταφέρετε. Όσο για το "προσωπικό σας αρχείο" όπως είπατε δεν θα πρέπει αυτό να συμπεριλαμβάνει και την "ΒΙΝΛΙΟΘΗΚΗ" του γραφείου σας.


Όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης Χατζηνικολάου για το δημόσιο χρέος το οποίο φτάνει τα 290 δις ευρώ ο κύριος Παπαθανασίου είπε..... "Δεν είναι ώρα να τα πούμε αυτά ...θα τα πούμε στην βουλή"....και πρόσθεσε ...." "ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν ξεκίνησε καλά.... του παραδώσαμε όλα τα στοιχεία και ακόμα οι διευθυντές και οι γενικοί γραμματείς παραδίδουν"
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κύριε Παπαθανασίου ελπίζουμε στην βουλή να μην μας πείτε ότι παραδώσατε υγιεί οικονομία , γιατί ο αρχηγός σου μας είπε προεκλογικά για το "μπάχαλο" σας......

Δεν υπάρχουν σχόλια: