ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.09

Ένας Παράδεισος στον Πατραϊκό που κινδυνεύει να χαθεί .





ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνα που εντυπωσιάζει κατέγραψε ο 40χρονος Κώστας Μηλιώνης , μέλος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αυτοδυτών «Τηθύς»,στην Πάτρα και μόλις σε βάθος μόλις 40 μ. Ένα τεράστιο, εντυπωσιακό άσπρο δέντρο, λέει στο www.Agroschannel.com , ενάμισι μέτρο σε ύψος και άλλο τόσο σε διάμετρο στα κλαδιά του, ένα.....ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

σπάνιο κοράλλι στην Ανατολική Μεσόγειο . Κοράλλια έχω ξαναδεί στον Πατραϊκό, αλλά σαν κι αυτό, πολύ μεγάλο πορτοκαλί με λευκούς πολύποδες όλους ανοιγμένους πρώτη φορά.

SOS εκπέμπει ο Πατραϊκός

Εκτός απο την υπεραλίευση μας λέει αυτό που αμτίκρυσε και με άλλους δύτες είναι τα μπάζα , μέσα στο νερό χώματα και πέτρες που κυλούν στα βαθιά. Έθαψαν ή έσπασαν το λιβάδι, αυτό το δάσος με τα κοράλλια που ξέραμε. Μιλάμε πλέον για τεράστια οικολογική καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: