ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.12.12

Η εξαϋλωση των συντάξεων των αποστράτων και τα "κόλπα" για να μην την καταλάβετε

Του Απόστολου Παπαπαρίση
ΕΑΑΣ Λάρισας

Η μείωση που είδαμε μόνον οι Απόστρατοι, ως Χριστουγεννιάτικο ...δώρο, στις συντάξεις μας οφείλεται στον επανυπολογισμό της σύνταξης μας, σύμφωνα με τους νέους βασικούς μισθούς των εν ενεργεία συναδέλφων μας. Τα ερωτήματα που ευλόγως ανακύπτουν, είναι:


(1) Μόνο αυτή είναι η μείωση; Τι μας λέγατε τόσο καιρό; Πολύ κουβέντα για το τίποτε!  
Απάντηση: Είναι η 1η μείωση και μάλιστα ύπουλη. Βλέπετε οι βουλευτές πρέπει να πάνε στον τόπο τους για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Για να υπολογίσετε τη μείωση λόγω επαναπροσδιορισμού της σύνταξης, θα πρέπει να προσθέσετε και το ποσό που μας παρακρατούσαν (σε 8 μηνιαίες δόσεις) λόγω μείωσης της σύνταξης με βάση το άρθρο 1 του ν.4051/2012. Η τελευταία δόση ήταν το Δεκέμβριο του 2012. Μας στάλθηκε και σχετική απόφαση από το ΓΛΚ τον Απρίλιο του 2012. [Ως παράδειγμα παίρνουμε τον κύριο "Μ" που έπαιρνε καθαρά 1.517 ευρώ και τώρα 1.418 ευρώ, είδε δηλαδή μείωση στη σύνταξη του 99 ευρώ. Προσθέτουμε στα 99 ευρώ τα 31 ευρώ της δόσης (ν.4051/2012), οπότε η πραγματική μείωση ανέρχεται στα 130 ευρώ ]  

(2) Μας είχατε φοβίσει ότι θα μας κρατούσαν αναδρομικά από 1-8-2012; 
Απάντηση: Μη χαίρεστε, αυτό θα γίνει, το πιθανότερο, τον επόμενο μήνα. Ας όψονται τα Χριστούγεννα και οι ...διακοπές. Οι δόσεις των αναδρομικών θα γίνουν όπως είχαμε γράψει εδώ. Αναδρομική μείωση των αποδοχών στα ειδικά μισθολόγια σε ισόποσες δόσεις. [Ο κ. "Μ" λοιπόν, θα κληθεί να πληρώσει αναδρομικά από 1-8-2012 (5Χ130=) 650 ευρώ ή 163 ευρώ για 4 μήνες. Αν οι μειώσεις σταματούσαν εδώ ο κ. "Μ" για 4 μήνες θα έπαιρνε 1.255 ευρώ] 

(3) Εντάξει, αλλά και πάλι δεν ήρθε η καταστροφή. Θα έχουμε και άλλη μείωση;
Απάντηση: Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα η επόμενη μείωση θα είναι αυτή που αφορά όλους τους συνταξιούχους. Στην μικτή εναπομένουσα σύνταξη (το καθαρό ποσό που είδαμε στο βιβλιάριο ή στο ΑΤΜ + εφορία + περίθαλψη) θα προστεθούν (με κάθε επιφύλαξη) όόόόλα τα ακαθάριστα μερίσματα, οπότε οι περισσότεροι από εμάς θα ξεπεράσουν τις 2.000 ευρώ και θα υποστούμε μείωση 15%. [Ο κ. "Μ" λοιπόν θα υποστεί μία ακόμα μηνιαία μείωση που θα πλησιάζει τα 300 ευρώ. Για μερικούς μήνες λοιπόν ο κ. "Μ" θα παίρνει κάτω από 1.000 ευρώ και κατόπιν γύρω στα 1.100 ευρώ. Καλό είναι βέβαια να θυμόμαστε ότι το 2009 έπαιρνε 2.450 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των δώρων, εξαιρουμένων των μερισμάτων]


(4) Μα αυτό είναι καταστροφή, δε θα μπορούμε να πληρώνουμε ούτε το στεγαστικό μας δάνειο. Θα μας πάρουν τα σπίτια μας. Καλά δεν τους είπε κανείς ότι η σύνταξη μας είναι συνήθως και οικογενειακό μας εισόδημα;

Απάντηση: Τους τα είπε, αλλά ή δεν τα είπαμε με "ωραίο" τρόπο ή "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα". Και όποιος νομίζει ότι τελειώσαμε εδώ, πλανάται πλάνην οικτράν. Το 2014 μας περιμένει μαζί με τα εν ενεργεία στελέχη και άλλη μείωση (το γράφει το μεσοπρόθεσμο) λόγω νέου ειδικού μισθολογίου των ΕΔ και των ΣΑ. [Ο κ. "Μ", αν δεν έχει "λαλήσει" βέβαια, θα αντιδράσει;] 

Υ.Γ. Για όσους δεν κατάλαβαν το όνομα "Μ" δε δόθηκε τυχαία στο συνάδελφο. Τόσα χρόνια, λίγο ή πολύ, όλοι "Μ" ήμασταν. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσουμε να είμαστε.
του Απόστολου Παπαπαρίση  



http://www.onalert.gr

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!! (video)



papako-skia

Ο απίθανος αυτός τύπος, έχει διαπράξει πολλά "εγκλήματα". Ας θυμηθούμε και το ρόλο του ως υπουργού καταστροφής του Περιβάλλοντος ...
Στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου (Ιούνιος του 2011) ο "τσάρος" της Οικονομίας μετακινήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος για να φέρει εις πέρας όλες τις «δύσκολες» υποθέσεις, όπως τη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους αλλά και την υπογραφή της μελέτης περιβαλλοντικών όρων για τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής, εξυπηρετώντας έτσι τον Μπόμπολα και τους Ολλανδούς συνεταίρους του.
Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη μελέτη δεν την υπέγραφε η προκάτοχός του, Τ. Μπιρμπίλη. Αυτή η υπογραφή ήταν από τις πρώτες του Γ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργού Περιβάλλοντος.
Τα ίδια αυτά συμφέροντα των «αρπακτικών» που με τόση ευλάβεια εξυπηρέτησε η κυβέρνηση Παπανδρέου με υπουργό τον Γ. Παπακωνσταντίνου με ΜΑΤ και δακρυγόνα εξυπηρετεί σήμερα ο κύριος Δένδιας και η κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού, προσπαθώντας να καταπνίξουν το κίνημα των κατοίκων ενάντια στην καταστροφή της Χαλκιδικής.
Ας θυμηθούμε τα έργα και τις ημέρες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου μέσα από την επίκαιρη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο του 2011 και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή:



Ο ΑΦΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Γράφει ο Γιώργος Τσακίρης
Εδώ και αρκετό καιρό, στο παρασκήνιο της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας, “πολεμούν” μεταξύ τους για την προσπάθεια επιβολής τους στην επόμενη μέρα, δύο βασικά, ανεξάρτητα μεταξύ τους, σενάρια – ομάδες συμφερόντων
Το πρώτο έχει να κάνει με την πεποίθηση ότι μία Ομόσπονδη Ενωμένη Ευρώπη, μπορεί να διαδεχθεί στην οικονομική πρωτοκαθεδρία του κόσμου την, εδώ και αρκετό καιρό με τεράστια οικονομικά προβλήματα, χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
Οι θιασώτες αυτού του σεναρίου, με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που έχουν τη βάση τους τόσο στο City του Λονδίνου, όσο και στο Παρίσι και το κεντρικό Γερμανικό τραπεζικό σύστημα, έχοντας ως δεδομένο εδώ και καιρό το οικονομικό πρόβλημα των ΗΠΑ, το οποίο έδωσε τα πρώτα σημάδια του από το 2007 με τις πρώτες ενδείξεις των συσσωρευμένων μη εξυπηρετούμενων  στεγαστικών δανείων, το 2008 με την κατάρρευση της Lehman Brothers, και συνεχίσθηκε με τις πάνω από 1.000 πτωχεύσεις αμερικανικών τραπεζών, έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο «κατάκτησης» της οικονομίας της Ευρώπης, επινοώντας την οικονομική κρίση, πρώτα στην Ελλάδα,ως χώρα με, εμφανή στους επαΐοντες, οικονομικά και δομικά δημοσιονομικά προβλήματα, και στη συνέχεια των άλλων χωρών του Νότου (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία).
Ο λόγος του σχεδιασμού είναι περισσότερο από εμφανής, εάν αναλογισθεί κανείς ότι για να κυριαρχήσει κάποιος στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι, δεν μπορεί να επαφίεται στις αποφάσεις ενός κατακερματισμένου και χωρίς δομικό και ενιαίο οικονομικό και πολιτικό σχηματισμό οργάνου όπως η Ε.Ε., όπου το κάθε κράτος μέλος έχει το δικαίωμα να μπλοκάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις του.
Η παγκοσμιοποιημένη πλέον οικονομία, δεν ανέχεται και δεν περιμένει τις όποιες κωλυσιεργίες και καθυστερήσεις, απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Η προσπάθεια λοιπόν της Γερμανίας να επιβληθεί ως ηγέτιδα δύναμη, οικονομική και πολιτική, στην σχεδιαζόμενη Ομόσπονδη Ευρώπη, βασίζεται σε αυτό ακριβώς το σενάριο, της αδυναμίας κατ’ αρχήν των ΗΠΑ να αντισταθούν έμπρακτα, και όχι μέσω ανακοινώσεων, στην προσπάθεια οικονομικής κυριαρχίας της χώρας της κας Μέρκελ, λόγω των δικών τους τεράστιων οικονομικών δυσκολιών (το έλλειμμα των ΗΠΑ στις 31/12/12 θα ξεπεράσει το νόμιμο όριό του), αλλά και στη γνώση της ότι μόνο αυτή, παρουσιαζόμενη ως ισχυρή οικονομικά και πολιτικά χώρα, μπορεί να θέσει σε ενέργεια ή να απορρίψει μηχανισμούς η οποίοι θα την βοηθούσαν να πραγματοποιήσει το σχέδιό της (όπως πχ  οι EFSF & ESM που προώθησε και στήριξε και ο ενιαίος μηχανισμός κεντρικού ελέγχου των Ευρωπαϊκών τραπεζών, τον οποίο μπορεί να στήριξε, καθυστερεί όμως να προωθήσει λόγω και των δικών της, μη εμφανών ακόμη, τραπεζικών οικονομικών προβλημάτων)
Παράλληλα δε, υποστηρίζει σε ανοιχτές πλέον συζητήσεις και το μηχανισμό δημιουργίας Ζώνης Ελεύθερου Εμπορίου μεταξύ των ΗΠΑ και της Ενωμένης Ευρώπης. Ένας μηχανισμός που εάν ευοδωθούν οι προσπάθειες δημιουργίας και εφαρμογής του, θα ανοίξει την, προστατευόμενη μέσω δασμών σε αρκετά προϊόντα, Αμερικανική αγορά στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά, τα οποία φυσικά και προσπαθεί να ελέγξει ακόμη και από το στάδιο παραγωγής τους.
Οι ενδείξεις για τα ανωτέρω, ουκ ολίγες
Από την προτροπή του προέδρου των ΗΠΑ Μ. Ομπάμα προς το ΔΝΤ και την διευθύντριά του, ώστε ο οργανισμός να γίνει πιο φειδωλός στις απαιτήσεις του από τη χώρα μας ώστε να δυσκολέψει όσο μπορεί τα σχέδια της Γερμανίας, την υποστήριξή του σε όσους (πολιτικούς ή μη) επιμένουν ότι ακολουθείται η λάθος συνταγή για την επίλυση της οικονομικής κρίσης της Ελλάδος, έως το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Ευρώπη, (πριν τρία χρόνια και έξι μήνες !), άφησε την εντύπωση ότι «ο νυν ένοικος του Λευκού Οίκου «δεν αγαπά, στ’ αλήθεια, τη Γερμανία (δεν πήγε -τη φορά αυτή- στο Βερολίνο, με την καγκελάριο Μέρκελ προσκύνησαν στο ναζιστικό στρατόπεδο στο Μπούχενβαλντ ) και τη Γαλλία» όπως έγραφε η «Καθημερινή» τότε.
Έως ότου λοιπόν οι ΗΠΑ δεν αντιμετωπίσουν έμπρακτα το δικό τους οικονομικό πρόβλημα, η σχεδιαζόμενη Γερμανική οικονομική πολιτική θα κυριαρχεί στην Γηραιά Ήπειρο, με σκοπό να αναλάβει και τα ηνία της παγκόσμιας οικονομικής κυριαρχίας, με μόνους αντιπάλους, τις αναδυόμενες οικονομίες των χωρών που αποτελούν τον πυρήνα των (λεγόμενων) BRICS από τα αρχικά γράμματα των Βραζιλία,Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική.
Άλλωστε, ήταν αυτές ακριβώς οι χώρες, που αντέδρασαν έντονα στην απόφαση του ΔΝΤ να στηρίξει το σχέδιο για την βιωσιμότητα του Ελληνικού Δημοσίου χρέους, που έλαβε πρόσφατα το Eurogroup, ανακοινώνοντας τη δημιουργία ενός παράλληλου οργανισμού, με αρχικό κεφάλαιο 250 δις δολάρια, ο οποίος θα έχει τους ίδιους ακριβώς σκοπούς με αυτούς του ΔΝΤ !
Ο αφανής οικονομικός πόλεμος μεταξύ Ευρώπης (Γερμανίας)  και Αμερικής (ΗΠΑ), γίνεται φυσικά υπό τις ευλογίες του διεθνούς κεφαλαίου και των (γνωστών και μη) διαχειριστών του.
Τα τεράστια οικονομικά κέρδη που έχουν καταγράψει τα τελευταία χρόνια οι εταιρίες διαχείρισης κεφαλαίων, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.
Η παραδοσιακή οικονομία της παραγωγής, έχει δώσει τη θέση της στην οικονομία της παροχής υπηρεσίας και της δημιουργίας χρήματος εκ του μηδενός !
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν (και αντιμετωπίζουν ακόμη), κραταιές άλλοτε Αμερικανικές εταιρίες, όπως η General Motors, η American Airlines κ.α.
Σ’ αυτό το σημείο, και προς επίρρωση ίσως των ανωτέρω, θα μπορούσε πιθανόν κανείς να αναφερθεί στον νομισματικό «πόλεμο» μεταξύ ευρώ και δολαρίου αλλά και στη διεθνή γεωπολιτική σκηνή και τις εστίες έντασης που δημιουργούνται.
Αυτά όμως θα απαιτούσαν τόσο ενδελεχή ανάλυση που θα κάλυπταν άνετα τη συγγραφή (ενός ακόμη ;) βιβλίου, και δεν αποτελούν αντικείμενο του παρόντος κειμένου
Σε δεύτερο επίπεδο, Ελληνική κυβέρνηση, είτε καταλαβαίνοντας τον εν λόγω σχεδιασμό σταθμίζοντας τα δεδομένα, είτε όχι, έχει πάρει την απόφαση της πρόσδεσής της στο «άρμα» της Γερμανίας, προσδοκώντας φυσικά να έχει δίκιο, και αναμένοντας τα όποια (πρόσκαιρα ή μη) πολιτικά οφέλη.
Ο όλος σχεδιασμός δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστα και τα Ελληνικά επιχειρηματικά συμφέροντα, και ειδικότερα αυτά που ο Κ.Μητσοτάκης είχε αποκαλέσει κάποτε «διαπλεκόμενα» και ο Κ.Καραμανλής αρκετά αργότερα «νταβατζήδες» της οικονομίας.
Τα επιχειρηματικά αυτά συμφέροντα, επέλεξαν κατ’ αρχήν την συμπόρευση με τον σχεδιασμό της Γερμανίας, ευελπιστώντας στην παγίωση των κεκτημένων τους και φυσικά στην περαιτέρω διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους, σε Ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο.
Άλλωστε, το πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, περνούσε κυρίως μέσα από την Γερμανική πολιτική σκηνή. Τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που εισέρρεαν προς την Ελληνική οικονομία, αποτελούσε μέγιστο δέλεαρ, έστω κι αν αυτά κατ’ αρχήν κατευθύνονταν προς το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα, στο οποίο θα απευθύνονταν στη συνέχεια για τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων τους.
Όταν όμως πρόσφατα κατάλαβαν ότι «έπαιζαν» σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν τους λάμβανε τελικά υπ’ όψιν, λόγω κυρίως των δεσμέυσεών τους από το ήδη υπάρχον φθαρμένο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αποφάσισαν να αντιδράσουν.
Οργανωμένα πλέον στο παρασκήνιο, πήραν την απόφαση να άρουν την εμπιστοσύνη τους στους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς που κυβέρνησαν τη χώρα, φέρνοντάς την στο χείλος της καταστροφής.
Πρώτο «θύμα» και σχετικά εύκολος στόχος των προσπαθειών τους, αποτελεί το παλιό ΠΑΣΟΚ, το οποίο κυβέρνησε, και συνεχίζει –εν μέρει- να κυβερνά τη χώρα, ενώ εδώ και πάνω από δεκαπέντε χρόνια, έχει παρεκκλίνει, ουσιαστικά και τυπικά, από τις βασικές ιδεολογικές του αρχές.
Αν πριν λίγα χρόνια, γνωστά στελέχη του κατάφερναν να ξεφεύγουν εύκολα από τη βάσανο της δικαστικής διερεύνησης των πεπραγμένων τους, τον τελευταίο καιρό οι πολύ σοβαρές περιπτώσεις οικονομικών ή άλλων σκανδάλων στα οποία πιθανόν να ενέχονται, βλέπουν (και θα συνεχίσουν να βλέπουν) το φως της δημοσιότητας.
Σειρά θα έχουν όλοι οι υπόλοιποι κομματικοί σχηματισμοί της μεταπολίτευσης, οι οποίοι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στήριξαν και στηρίχθηκαν από αυτούς
Παράλληλα, στοχοποιούν όσους μιλούν για ολική ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού και επιχειρηματικού κατεστημένου, όπως το κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», του οποίου ηγείται ο απρόβλεπτος, εκτός επιχειρηματικών ή άλλων δεσμεύσεων, με άμεσο και επώνυμο καταγγελτικό λόγο, Π.Καμμένος.
Η πρόσφατη, ανεπιτυχής προσπάθεια διάλυσης του κινήματος με τις αποχωρήσεις επώνυμων στελεχών του, έγκειται ακριβώς στον σχεδιασμό δημιουργίας στο άμεσο μέλλον, ενός πολιτικού σχηματισμού που θα κινείται δεξιότερα της σημερινής ΝΔ, με κεντροδεξιά όμως ταμπέλα, με εμφανή πατριωτικό λόγο, του οποίου ο βασικός κορμός θα αποτελείται από γνωστά ονόματα της πολιτικής, επιχειρηματικής και (πιθανόν) της πρώην ένστολης ζωής της χώρας.
Ενός «νέου» δηλαδή πολιτικού σχηματισμού, δομημένου με παλιά υλικά, πιθανόν με δανεικές «βιτρίνες», ο οποίος στην ουσία θα αποτελεί τον πολιτικό εκφραστή, όσων είχαν την αφανή πρωτοβουλία της σύστασής του.
Η προσπάθειά τους αυτή, βρίσκει φυσικά αντίθετο το ήδη υπάρχον πολιτικό κατεστημένο και τους εναπομείναντες υποστηρικτές του, το οποίο, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις τους, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ζητήσει την έμπρακτη στήριξη του Γερμανικού παράγοντα, όπως αυτός εκφράζεται μέσω, τόσο των μηχανισμών της ΕΕ όσο και των επιχειρηματικών του συμφερόντων.
Πρόσφατο παράδειγμα και πρώτο δείγμα αυτής της αντίδρασης, αποτελούν τα δημοσιεύματα σε διεθνή πρακτορεία ειδήσεων αλλά και ξένα περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας, για την διαπλοκή στην Ελλάδα, με αναφορές μάλιστα σε ονόματα επιχειρηματιών !
Ο «πρόσφατα ανακαλυφθείς» ορυκτός πλούτος της χώρας, αποτελεί έναν ακόμη σοβαρότατο λόγο, ώστε ο αφανής αυτός οικονομικός πόλεμος, τόσο μεταξύ της Ευρώπης (Γερμανία) και της Αμερικής (ΗΠΑ), όσο και μεταξύ των ντόπιων συμφερόντων και των εκάστοτε εκφραστών τους, και του πολιτικού κατεστημένου, να λάβει έντονες διαστάσεις εντός του 2013.
Η χρονιά που έρχεται θα είναι καθοριστική, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για την παγκόσμια οικονομία και το ποιος θα διαχειρισθεί των πλούτο που αυτή παράγει.
Μόνο απρόβλεπτες καταστάσεις μπορούν να διακόψουν κάθε σχεδιασμό, απ’ όποιον κι αν εκπορεύεται.
Απρόβλεπτες καταστάσεις, από ανεπηρέαστους ηγέτες, μακριά από οποιεσδήποτε δεσμεύσεις, που δεν θα διστάσουν να δώσουν τη «γροθιά στο μαχαίρι», απαιτώντας ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα, για τον πολύπαθο λαό της, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας
Σ’ εμάς έγκειται το αν θα ακολουθήσουμε το παλιό, διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο πολιτικά και επιχειρηματικά παρελθόν, ή θα αντισταθούμε, προβάλλοντας πάνω και πέρ’ απ’ όλα, την εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνειά μας, στέλνοντας όλους όσους οδήγησαν τη χώρα και τους πολίτες της στην οικονομική εξαθλίωση, στο σκαμνί του κατηγορουμένου, απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία τους.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.... ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ... ΕΧΕΙ "ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ" VIDEO

Έκοψαν μισθούς στα Σώματα Ασφαλείας ακριβώς καθ’ υπόδειξη της Τρόικα




 Η ύπαρξη του εγγράφου αυτού αποδεικνύει, ότι όχι μόνο δεν διαπραγματεύτηκαν το παραμικρό με την Τρόικαγια τα μισθολόγια των Στρατιωτικών και των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά εκτέλεσαν μέχρι δεκαδικού τις έγγραφες υποδείξεις των εκπροσώπων των δανειστών μας, που δόθηκαν στην κυβέρνηση πολύ πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου!
Αναρωτιόμαστε βεβαίως πόσες αποδείξεις χρειάζονται για το προφανές…, ότι όχι μόνο έχει παραδοθεί στον έπακρο βαθμό η κυριαρχία του τόπου και η διοίκησή του, αλλά κατά τρόπο ακόμα πιο επονείδιστο, οι κυβερνόντες που ψηφίζονται από Έλληνες υπηκόους παίζουν απλά τον ρόλο του αποδέκτη αλληλογραφίας…
Η αποκάλυψη αυτή βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το κατά πόσο η κυβέρνηση αυτή … «διαπραγματεύεται» το οτιδήποτε και δεν παίζει απλά τον ρόλο της σε ένα κακοπροβαρισμένο και κακοπαιγμένο θεατρικό έργο!
Ακολουθεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Σύγχρονης Αστυνομίας», που αναδημοσιεύουμε μαζί με το ντοκουμέντο της ντροπής:

«Η μνήμη μας όλων των ενστόλων, ανεξαρτήτως ηλικίας, δοκιμάστηκε σκληρά, αλλά δεν εξασθένησε! Είχαμε ακούσματα απ’ τα τρία «Ζάππεια», τις προεκλογικές ομιλίες, τις διαβεβαιώσεις Υπουργών, βουλευτών, αλλά καιυπηρεσιακών παραγόντων, ότι από τα ειδικά μισθολόγια θα υποστούμε τις μικρότερες μειώσεις (υπ’ όψιν και οι ιερείς, έχουν καλύτερο μισθολόγιο από εμάς). Καταλάγιασε βαθιά μες στην ψυχή μας, το συναίσθημα της διάσωσης της χώρας μας και δεχτήκαμε έως σήμερα τις όποιες παρεμβάσεις έγιναν στους μισθούς και τις συντάξεις μας.
Ενώ ήμασταν ήδη πεπεισμένοι, ότι κατ’ αναλογία θα είχαμε τις μικρότερες μειώσεις, οικονομικοί κύκλοι διέτειναν ότι καλύτερα να έχουμε αμοιβή έστω μικρή, παρά να είναι άδεια τα Α.Τ.Μ. των τραπεζών στο τέλος του μήνα και μας προϊδέαζαν αρνητικά! Ευρωπαϊστές από την μία, λάγνοι εραστές της δραχμής από την άλλη, συνέθεσαν ένα θολό τοπίο για ένα και πλέον τρίμηνο. Σ’ αυτό το βασανιστικό διάστημα των τριών μηνών που διαπραγματεύονταν η κυβέρνηση με την παρέα του ψυχρού Σκανδιναβού Thomsen, αποδομείτο ήδη το κοινωνικό σύστημα παροχών, υγείας - περίθαλψης, μισθών - συντάξεων και εφ’ άπαξ. 
Σκιαγραφούσαν επί χάρτου ταυτόχρονα σ’ αυτό το διάστημα, την υποθήκευση του παρόντος, αλλά και του μέλλοντός μας. Το παρελθόν πλέον, ήταν ο κακός παραδειγματισμός για τους δανειστές μας και έπρεπε να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους!
Δεν άργησε να επαληθευτεί η καραδοκούσα μύχια σκέψη μας, ότι κάτι κακό θα συμβεί… Και το κακό συνέβη. Λίγο πριν την υποτονική για το πολυτεχνείο συγκέντρωση, άρχισαν να διαρρέουν φήμες, ότι εκτός από τις απροσδιόριστες ποσοστιαίες μειώσεις, αλλάζουν και οι συντελεστές που καθορίζουν τις οικονομικές μας διαβαθμίσεις. Μετά τα πρώτα σύννεφα, ήρθε η μπόρα. Ο Δ.Ο.Λ.πρώτος διά του «Βήματος» (η εφημερίδα που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις) κατά κοινή ομολογία πολλών, προσδιόρισε δυστυχώς τα οικονομικά μας μεγέθη με απόλυτη ακρίβεια. Το γεγονός ότι εμείς ως συνδικαλιστές δεν γνωρίζαμε τίποτα, είναι από ύποπτο έως υποβολιμαίο! 
Παρά ταύτα, σε επίσκεψή μας στο Υπουργείο και σε συνάντησή μας με τον κ. Δένδια μας διαβεβαίωσε - έχοντας την αίσθηση - ότι οι μειώσεις μας θα είναι αισθητά περιορισμένες και δεν θα είναι του προαναγγελθέντος μεγέθους! Μάλιστα, δεν γνώριζε το δημοσίευμα του «Βήματος». Τις επόμενες μέρες, βουλευτές που από χρόνια έλεγαν ότι «μας αγαπούν», για την ψήφο μας φυσικά, βγήκαν πρώτοι στα… κεραμίδια, κυκλοφορώντας πίνακες και αποδεδειγμένα είχατε, τόνιζαν, τις μικρότερες μειώσεις. 
Σε μια τέτοια επίδειξη πινάκων, το μάτι στην οριζόντια κλίμακα, από μια περίεργη αίσθηση πήγαινε σιγά – σιγά για τον φόβο του εγκεφαλικού επεισοδίου! Είχαν ανά χείρας τον ξενόγλωσσο πίνακα που ήδη είχε καταρτίσει η Τρόικα και για του λόγου το αληθές, σας τον παραθέτουμε ως ντοκουμέντο. Ευχόμαστε στην συγκυβέρνηση με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων, αλλά και στην Τρόικα, να έχουν σώσει την χώρα, γιατί έτσι κι αλλιώς, εμάς μας καταδίκασαν ες αεί».

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ… ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Δε μας λες το λόγο κύριε Αναστάσιε Νεράντζη, πρόεδρε (τρομάρα σου) της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που ως «μαντρόσκυλο» γαύγιζες (μόνο που δε δάγκωνες) και έκανες τα πάντα, ευτελίζοντας το θεσμό που υποτίθεται ότι υπηρετείς, προκειμένου να «προστατεύσεις» τον πρώην υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου;

Μήπως πίστευες ότι στη θέση του «τσάρου της πλαστογραφίας» θα έπρεπε να είναι τα μέλη της επιτροπής, οι βουλευτές δηλαδή που είχαν την υποχρέωση να εξετάσουν τον πρώην υπουργό;

Ξέρεις ποιον εννοώ κύριε πρόεδρε, τον πλαστογράφο της λίστας Λαγκάρντ, αυτόν που το ίδιο του το κόμμα τον διέγραψε!

Τι λες τώρα κύριε Νεράντζη, που αποκαλύφτηκε η πραγματική ταυτότητα του προστατευόμενού σου πλαστογράφου;

Γιατί δεν άφηνες τα μέλη της επιτροπής να κάνουν τη δουλειά τους;
Να στριμώξουν σε τελευταία ανάλυση τον πρώην υπουργό προκειμένου να πληροφορηθεί ο Ελλ. Λαός το βρόμικο παιχνίδι που παίχτηκε και συνεχίζετε να παίζεται στις πλάτες του;

Σκέφτηκες, αν σου έχεις βεβαίως απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας, να παρατηθείς του αξιώματός σου, το οποίο καταρράκωσες με την επαίσχυντη συμπεριφορά σου;

Αλλά θα μου πεις, ποιος έχασε την αξιοπρέπεια για να τη βρεις εσύ, θλιβερότατε…

Να σε χαίρεται η δύσμοιρη Βουλή των Ελλήνων κύριε Νεράντζη, να σε χαίρονται και οι Πειραιώτες που σε εκλέγουν βουλευτή τους…

Δεν είναι τυχαίο που αυτή η χώρα πάει τελικά κατά διαόλου...
http://harryklynn.blogspot.gr/

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!! ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 1€ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ

Κίνημα "1 ευρώ για τα τέλη" στα Τρίκαλα


Φαίνεται ότι μετά τα διόδια το «Δεν πληρώνω» επεκτείνεται και στα τέλη κυκλοφορίας. Ενδεικτικό είναι ότι το Κίνημα Δεν πληρώνω και Αλληλεγγύης Τρικάλων καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στη ΔΟΥ τη Δευτέρα και να καταβάλουν 1 ευρώ για τα τέλη…
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Κίνημα καλεί «όλους τους Τρικαλινούς πολίτες που δεν έχουν, δεν μπορούν και δεν θέλουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2013, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου και από ώρα 10 π.μ. και μετά να προσέλθουν στη ΔΟΥ Τρικάλων (1ος όροφος) για να καταβάλουν (πληρώσουν) 1 ΕΥΡΩ ο καθένας για τα τέλη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, διότι τα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον νόμο και το Συμβούλιο Της Επικρατείας (Σ.Τ.Ε.), δεν είναι φόρος, αλλά ανταποδοτικό τέλος, και κακώς και παρανόμως εισπράττονται».
Μάλιστα δημοσιεύεται και η σχετική Αίτηση-Δήλωση για την καταβολή του ενός ευρώ.


                       ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Του .............................. κάτοχου
Α.Δ.Τ................,κατοίκου..................
ΠΡΟΣ

1. Τον  Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων κύριο Γεώργιο Ταγαρίδη και μέσω αυτού στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στους:
- Υπουργό Οικονομικών
- Ολομέλεια Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
- Συνήγορο του Πολίτη
- Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
- Διοικητή Τροχαίας Τρικάλων
                    ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
                    Ι.Χ. ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013


« Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2013»

Κύριε.Προϊστάμενε
παρακαλώ να μου εκδώσετε γραμμάτιο πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2013 για το αυτοκίνητο μουΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ .........
με το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ Δημοσίου έναντι χρήσης του κακού οδικού δικτύου στο οποίο να αναγράφεται η παρακάτω αιτιολογία:

1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στην προκειμένη περίπτωση στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από το ποσό που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό και με πολλά θύματα (νεκρούς και τραυματίες) για τους πληρωτές Τρικαλινούς του τέλους ιδιοκτήτες των ΙΧ.
Η υστέρηση και υπανάπτυξη του Νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες και η τρόικα. Αντί να καταβάλλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωσηαπό το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάσταχτα χαράτσια.

2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματα μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου.

3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η Ιανουαρίου.

5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα ως όφειλε!

6) Διότι, ενώ ο μισθός μου, και το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκαν δραματικά, κατά 40%-50%, ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία και μάλιστα σε ένα απλό αυτοκίνητο που κατάφερα με δυσκολία να προμηθευτώ.

7) Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω όλα αυτά τα χαράτσια, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο, το δε Δημόσιο - Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60% του ποσού (1,78 ?) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους και ένα καθημερινό βασανιστήριο περιμένει όλους τους πολίτες προκειμένου να μεταβούν με το αυτοκίνητο τους, στην εργασία τους με ζημιές και με διάφορες φθορές στο όχημα μου χωρίς κανείς να με αποζημιώνει ούτε σε είδος αλλά ούτε και σε υπηρεσίες για τις ζημιές αυτές.

8) Οι αποφάσεις του ΣΤΕ συνηγορούν υπέρ της άποψης μου και ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει και να απειλεί τους πολίτες, ούτε τα ελεγκτικά όργανα μπορούν να προβούν σε διοικητική πράξη σε βάρος μου μετά την παρούσα δήλωση-πρόσκληση μου προς το Ελληνικό Δημόσιο.

9) Δεν αρνούμαι, διαφωνώ με το υψηλό κόστος των κακών υπηρεσιών που μου παρέχονται, ενώ έχει μετατραπεί σε κεφαλικό φόρο, αδυνατώ να πληρώσω αυτό το ποσόν συμμετέχω συμβολικά προτάσσοντας με τις άμεσες ανάγκες επιβίωσης της οικογένειας μου.

10) Αρνούμαι να καταβάλλω στις τράπεζες ή μέσω webbanking τα τέλη, αφενός για όλους τους λόγους που δηλώνω με το παρόν, αφετέρου δεν μου διασφαλίζονται τα προσωπικά μου δεδομένα αφού δεν εμπιστεύομαι πλέον το τραπεζικό σύστημα και ούτε θέλω καμία συναλλαγή μαζί τους εκ πεποιθήσεως, διότι αυτοί έχουν παραδώσει τη χώρα μου και το λαό μας στους ξένους κατακτητές.

11) Τέλος ζητώ με την παρούσα Δήλωση μου (δια της Υπηρεσίας σας) να τεθεί εκ νέου το ερώτημα προς την ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που σας αναφέρω δηλαδή ότι η ιδιωτική μου διαφορά με το Δημόσιο αφορά τον τύπο και την ουσία των συμφραζόμενων στα πλαίσια της 428/2005 απόφασης του Αρείου Πάγου, όσον αφορά των χαρακτηρισμό των τελών κυκλοφορίας κ.λ.π. η οποία δεν πάρθηκε υπόψη στην έκδοση της γνωμάτευσης 40/2012 του τμήματος Δ' του Ν.Σ του Κράτους.
 


Τρίκαλα  31 Δεκεμβρίου 2012
o Δηλών - Αιτών

Πηγή:trikalain.gr

Πηγη: enikos.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ... :ΑΦΟΥ TA ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ 1 € ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ...ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ "ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ"

Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΟΠΟΣ - ΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΟΥ ....ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 11 ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.... Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μετά την εξαφάνιση των εισοδημάτων έρχονται οι καταθέσεις και τελικά τα ακίνητά μας.



Ο κόσμος έχει στεγνώσει από ρευστό. Εκτός από τις αναγκαίες και πιεστικές αγορές συγκεκριμένων προϊόντων και υπηρεσιών, τίποτε άλλο δεν κινείται για τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Για να πληρωθούν οι όλο και πιο πολύ αυξανόμενοι (όσο δεν αντιδρά ο λαός) φόροι και τέλη, ο κόσμος οδηγείται στο να κάνει ήδη αναλήψεις από τα όποια χρήματα έχει ακόμα στις τράπεζες.

Μετά την σκληρή εσωτερική υποτίμηση και την έλλειψη ρευστότητας, που οδήγησαν στο φαύλο κύκλο της ύφεσης, τώρα περάσαμε… στη μείωση των καταθέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς για την πληρωμή φόρων και για επιβίωση.

 Όσο ακόμα οι Έλληνες έχουν ...
κατατεθειμένα χρήματα, τόσο τρόϊκα και ελληνικό Δημόσιο δεν πρόκειται να ησυχάσουν. Μάλιστα η τρόϊκα πρότεινε τώρα να κατάσχονται απευθείας, εντελώς φασιστικά, οι τραπεζικές καταθέσεις των Ελλήνων που θα τύχει να μην μπορούν να ανταποκριθούν στους υπέρογκους φόρους, χωρίς καν το δικαίωμα να ακουστούν πρώτα.

Αναρωτιόμαστε αν οι υπεύθυνοι έχουν υπολογίσει ότι με τέτοιες ολοκληρωτικές τακτικές, ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέα φυγάδευση από τη χώρα χρημάτων που είναι νόμιμα σε καταθέσεις.
 Εκείνοι όμως που έχουν μικροποσά και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φυγαδεύσουν τα χρήματά τους τι θα απογίνουν; 
Προφανώς, είτε θα κατασχεθούν, είτε θα τα καταβάλουν όλα στους υπέρογκους και αντισυνταγματικούς φόρους, αλλά και για την αναγκαία επιβίωσή τους, μέχρι την εξάντληση των καταθέσεων και την πλήρη εξαθλίωση.

Και που πηγαίνουν όλοι αυτοί οι φόροι;

 Πηγαίνουν στον «Ειδικό Λογαριασμό» που ελέγχουν οι δανειστές και από τον οποίο εξοφλούνται πρώτα οι ίδιοι. 

Οι δανειστές όμως, μαζί με το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι εκείνοι που χρέωσαν τον ελληνικό λαό, προκειμένου να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες. Επομένως εμμέσως πλην σαφώς, όταν γίνεται μια ανάληψη για να πληρωθεί ο φόρος, στην ουσία και με την μεσολάβηση του κρατικού καταναγκασμού, οι καταθέσεις μας, μέσω του κύκλου αυτού, πηγαίνουν κατά ένα μέρος στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών!!!

Μετά το τέλος των όποιων καταθέσεων (όπως είχαμε προβλέψει ήδη από το 2010), αναγκαστικά θα περάσουμε στις κατασχέσεις ή στο ξεπούλημα έναντι ευτελούς τιμήματος των ακινήτων μας που φτιάξαμε με τόσους κόπους και όνειρα, καθόσον η ιδιοκτησία στην Ελλάδα, ως ατομικό δικαίωμα, έχει στην ουσία καταργηθεί από το ίδιο το Σύνταγμα που μετέτρεψε τους Έλληνες σε κατόχους ακινήτων και όχι σε ιδιοκτήτες.

Τα χειρότερα λοιπόν δεν τα έχουμε δει ακόμα.

Είπαμε, η κρίση γεννά ευκαιρίες, αλλά για ποιους; 
Αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος ο λαός, εφόσον καταφέρει να σηκωθεί από τον καναπέ που τον έχουν καθηλώσει, πριν εξαθλιωθεί εντελώς.
Πέτρος Χασάπης
πηγή 

Ο Παπακωνσταντίνου δεν θα αυτοκτονήσει για μια διεφθαρμένη χώρα




Αν δεν δημοσιεύαμε τη λίστα, δεν θα συνέβαινε τίποτα.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα ήταν ένας πρόσκοπος της σωτηρίας, που θα γύρναγε στα ξένα μέσα ενημέρωσης και θα έλεγε πως η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα.
Θα απειλούσε με μηνύσεις τους Financial Times και τον Guardian που φιλοξένησαν την άποψή μου ότι λειτούργησε με τρόπο συγκαλυπτικό.
Έγινε απλώς το αναμενόμενο.
Όσοι χειρίστηκαν τη λίστα, αυτοί που έπρεπε να την αξιοποιήσουν, εκείνοι που έβρισκαν νομικά κωλύματα, αυτοί που την είχαν χάσει, αυτοί που τέλος με δίωξαν, κάλυπταν το περιβάλλον και τον εαυτό τους. Την πολιτική τους οικογένεια αλλά και την φυσική...

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν δικαιωνόμαστε για τον τρόπο που λειτουργήσαμε και δημοσιογραφήσαμε, ενάντια σε ένα σύστημα που προσπαθούσε να καλύψει ως κόρη οφθαλμού τη λίστα. Τη δική τους λίστα. Σημασία έχει πως αυτό το σύστημα είναι διεφθαρμένο όσο δεν πάει άλλο. Οι κυβερνήσεις του το ίδιο.
Ο Παπακωνσταντίνου ήταν αυτός που πήρε εξοντωτικά μέτρα ενάντια στη χώρα, για να τη «σώσει» από τη διαφθορά. Και πρέπει τώρα να υποθέσουμε ή πως ο ίδιος ως διαφθαρμένος έσβησε τα ονόματα της οικογένειάς του από τη λίστα, ή πως κάποιος άλλος το έκανε για να τον εξυπηρετήσει ή να τον ενοχοποιήσει.
Ας μοιράσουν την ευθύνη και τη διαφθορά μεταξύ τους οι καταγγέλλοντες την «διεφθαρμένη» χώρα στους δανειστές και τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης. Όποιος και να το έκανε, σημασία έχει πως οι κυβερνήσεις το συγκάλυψαν μέσα από μια συνειδητή στάση.
Η νομική διαλεύκανση της υπόθεσης θα σκοντάψει στην άρνηση Παπακωνσταντίνου και σε μια μεγάλη ομάδα νομικών που θα διυλίσουν τον κώνωπα προκειμένου να μην ανοίξει ρουθούνι. 
Η αλήθεια όμως θα παραμείνει μία. Το σύστημα είναι διεφθαρμένο, φροντίζει να παρανομεί, να ψεύδεται και να αυτοαμνηστεύεται.
Ο κύριος Παπακωνσταντίνου είχε περισσό θράσος να οδηγήσει μια χώρα στο γκρεμό ψευδόμενος. Η πιθανότητα να έχει το θράσος να πει πως δεν φταίει, είναι το λιγότερο. Ο πρώην υπουργός δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει για μια διεφθαρμένη χώρα όπως η Ελλάδα.
Στην υπόθεση αυτή, οι δημοσιογράφοι δεν έπαιξαν το ρόλο που έπρεπε για μια ακόμη φορά. Όχι μόνο δεν έκαναν την έρευνα που ήταν απαιτούμενη, αλλά δεν μετέφεραν καν το αποκαλυπτικό κλίμα που υπήρχε στην Επιτροπή της Βουλής όπου κατέθεσαν Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος. Το χειρότερο είναι πως αναπαρήγαγαν σενάρια και ονοματολογία για τη λίστα οδηγώντας πρακτικά στην συγκάλυψη.
Πολλοί απ αυτούς μπήκαν στον πειρασμό να παίξουν το παιχνίδι συκοφάντησής μας θέτοντας ερωτήματα για το αν είναι γνήσια η λίστα ή ερωτήματα για την σκοπιμότητα δημοσίευσής της.
Είναι οι ίδιοι τους οποίους αυτή την ώρα που γράφω παρακολουθώ στα κανάλια να θριαμβολογούν για την αλήθεια.
Ήθελαν να κρύψουν την αλήθεια και έφτασαν ως τη δίωξή μου για να το πετύχουν.
Στους συναδέλφους λοιπόν αυτούς που ανακάλυψαν την σεναριολογία, την αριθμολογία και τις αναλύσεις θα αφιερώσω και πάλι τη φράση του Όργουελ:
” Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει όσα οι άλλοι θέλουν να συγκαλύψουν. Ότιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις».
Φαντάζομαι πως και αυτοί οι δημοσιογράφοι όπως και ο κύριος Παπακωνσταντίνου, δεν θα κάνουν χαρακίρι. Θα συνεχίσουν απλώς να σκοτώνουν την αλήθεια.

ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!! "ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕ ΛΟΙΔΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ!



Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την εμπλοκή συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην περίφημη «λίστα Λανγκάρντ», δε θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο τον ξένο Τύπο...
Το γεγονός είναι πρωτοσέλιδο στα μεγάλα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες, οι οποίες χαρακτηρίζουν το σκάνδαλο ως «βόμβα» για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

Το πρακτορείο Associated Press αναφέρει ότι ο κ Παπακωσταντίνου «βρίσκεται πλέον στο κέντρο ενός κλιμακούμενου πολιτικού σκανδάλου» και συμπληρώνει ότι υπήρξε ο βασικός αρχιτέκτονας του πρώτου προγράμματος λιτότητας της χώρας.

Το πρακτορείο Ροιτερς επικαλείται δικαστικές πηγές και επιβεβαιώνει πως τρία ονόματα στενών συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου απουσιάζουν από την πρώτη λίστα που του παρέδωσε η ίδια η Κριστίν Λαγκάρντ τονίζοντας ότι η αποκάλυψη αυτή«δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Οι New York Times σχολιάζουν με πολύ προσεκτικό τρόπο την πιθανή εμπλοκή του Γ. Παπακωνσταντίνου τονίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στο ζήτημα, ενώ τηρούν γενικά ουδέτερη στάση.

Δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο και για την Γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung», η οποία κάνει λόγο για μία υπόθεση που «αποτελεί πλήγμα για το ΠΑΣΟΚ αλλά και που θα προκαλέσει έκπληξη στις Βρυξέλλες, καθώς είχε καλή φήμη ανάμεσα στους Ευρωπαίους συναδέλφους του» κάνει λόγο

Η βρετανική «Guardian» τονίζει ότι ο πρώην υπουργός διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ,λόγω των σοβαρών κατηγοριών που τον βαρύνουν.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι πρώην υπουργός βρίσκεται στο επίκεντρο ενός φορολογικού σκανδάλου και σημείωσε ότι «το ελληνικό σκάνδαλο φοροδιαφυγής έλαβε μία νέα τροπή την Παρασκευή με την αποκάλυψη ότι ένας πρώην υπουργός φέρεται να έσβησε ονόματα από την λίστα με τους φερόμενους φοροφυγάδες»

Σκοτώνονται ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τον Λαυρεντιάδη! Μια φωτογραφία ίσως βοηθήσει να σταματήσουν ....οι "σκοτωμοί"!





_ =L. LAYRENTIADIS-G. KATSIFARAS.jpg
Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Proton Bank, τονίζοντας ότι αποτελεί ψέμα του βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη «ότι με ρύθμιση του κ. Βενιζέλου χαρίστηκαν στον κ. Λαυρεντιάδη 160 εκατ. ευρώ». «Η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε σήμερα κάθε προηγούμενο. Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται η αξιωματική αντιπολίτευση δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο προσδοκά να κυβερνήσει: με το ψέμα και τον λαϊκισμό» αναφέρει η Ιπποκράτους σχολιάζοντας δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ....  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ






....Η ψυχή του πάρτι

Πάνε για παράταση τα τέλη κυκλοφορίας


Πάνε για παράταση τα τέλη κυκλοφορίας
Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας αναμένεται να δώσει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων οι εισπρακτικοί στόχοι για το έτος επιτυγχάνονται. Όπως δήλωσε στο "Πρωινό Mega" ο Χάρης Θεοχάρης είναι πλέον πολύ πιθανό να δωθεί παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αλλά την τελική απόφαση θα λάβει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega Channel ο κ. Θεοχάρης δήλωσε ότι θα εισηγηθεί μια ολιγοήμερη παράταση αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν από τους πολιτικούς του προϊσταμένους.
Σύσκεψη για το θέμα θα διεξαχθή τη Δευτέρα το πρωί ενώ οι ανακοινώσεις αναμένονται το αργότερο μέχρι τις 11 το πρωί της Δευτέρας.
Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΟΙΚ λαμβάνει υπόψιν της ότι οι ΔΟΥ κα οι τράπεζες υπολειτουργούν λόγω αδειών.

Παπακωνσταντίνου-Πάχτας-Τσοχατζόπουλος: Τοξικά απόβλητα του ΠΑΣΟΚ και του σκανδάλου της “χρυσής επένδυσης” στη Χαλκιδική



Giorgos Papakonstantinou portrait crop.jpgΠαρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 17:44, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει τη διαγραφή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου από τις τάξεις του κινήματος:
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου “ενθρονίστηκε” στο ΥΠΕΚΑ στις 17 Ιουνίου 2011, διαδεχόμενος την Τίνα Μπιρμπίλη που αντικαταστάθηκε κυρίως επειδή, παρά τις έντονες πιέσεις, αρνούνταν να υπογράψει την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του καταστροφικού Επενδυτικού Σχεδίου της HELLAS GOLD στη Χαλκιδική.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν είχε τέτοιους “οικολογικούς” ενδοιασμούς. Ο άνθρωπος που μπήκε στη θέση του Υπουργού Περιβάλλοντος για να αποτελειώσει την κατεδάφιση της χώρας που ξεκίνησε ως Υπουργός Οικονομικών, λίγες μόνο μέρες μετά την ενθρόνισή του υπέγραψε την επίμαχη ΑΕΠΟ. Τις 4000 σελίδες και τους 100 χάρτες της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων δεν τις είδε ούτε σαν εξώφυλλο.
8 χρόνια πριν, στις 12 Δεκεμβρίου 2003, ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χρήστος Πάχτας και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Αλέξανδρος Καλαφάτης, ενεργώντας ως εκπρόσωπος του Υπουργού Ανάπτυξης Άκη Τσοχατζόπουλου, χάρισαν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας της Χαλκιδικής στην HELLAS GOLD.
Οι δυο υπέγραψαν τη μεταβίβαση, ο τρίτος την αδειοδότηση κι έτσι οι τρεις μεγάλοι άνδρες του ΠΑΣΟΚ απέκτησαν άρρηκτους δεσμούς με τη “χρυσή επένδυση” της Χαλκιδικής. Και μετά άρχισε η κατρακύλα.
Στις 23 Ιανουαρίου 2004, ο Γιώργος Παπανδρέου πέταξε στα τοξικά απόβλητα του ΠΑΣΟΚ τον Χρήστο Πάχτα που συμπαρέσυρε μαζί του και άλλους οκτώ συναδέλφους του που, απλά, τον εμπιστεύθηκαν.
Τον Απρίλιο του 2011, ακολούθησε στα “τοξικά απόβλητα” του ΠΑΣΟΚ και ο “ωραίος Μπρούμελ” Άκης Τσοχατζόπουλος.
Μόλις μας τελείωσε και ο άλλος αστέρας της πολιτικής, ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος.
Η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων της “χρυσής επένδυσης”  της Χαλκιδικής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι των διασκέψεων των Ανώτατων Δικαστών του Συμβουλίου Επικρατείας. Φερει την υπογραφή του ανθρώπου που μόλις διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ για παραποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Του ανθρώπου που έφερε τους Έλληνες στην απόλυτη φτώχεια. Αυτός που απέδειξε ότι δεν διστάζει να καταπατήσει τους νόμους και τον όρκο του σαν Υπουργός και βουλευτής, είναι αυτός που εγγυάται τη νομιμότητα αυτής της απόφασης, εγγυάται το περιεχόμενο της, εγγυάται για το μέλλον της Χαλκιδικής.
Ελπίζουμε ότι οι Ανώτατοι Δικαστές θα σκεφτούν καλά πριν πάρουν την απόφασή τους. Ένα είναι σίγουρο: Ο νέος επικός αγώνας που ξεκίνησε στις 20 Μαρτίου 2012, όχι μόνο ξεσήκωσε τη Χαλκιδική, αλλά έγινε και σύμβολο αντίστασης  ενάντια στην καταλήστευση της Ελλάδας από τους “επενδυτές” και τα ανδρείκελά τους, σαν τους Παπακωνσταντίνου-Πάχτα-Τσοχατζόπουλου. Ευχόμαστε να κάνουν όλοι παρέα στον Κορυδαλλό.
Η σημερινή μέρα είναι ορόσημο στον αγώνα μας. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.


ΑΦΟΥ TA ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ 1 € ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ...ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ "ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ"


1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ .......ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ !!!

ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ  και καταθέτουμε την κάτωθι δήλωση λαμβάνοντας αντίγραφο της σφραγισμένο .
ΕΠΙΣΗΣ αναγράφουμε στο γραμμάτιο είσπραξης την αιτιολογία που αναφέρουμε κάτω από την δήλωση . 
Κατόπιν την ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΠΡΑΞΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ


==================================


ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                             ΑΘΗΝΑ          / 12 /2012

Ονοματεπώνυμο...........................................................
Κατοίκου.......................................................................
Με ΑΦΜ ……............... Δ.Ο.Υ.….....................Δ.Τ. .....................
Τηλ:
Κάτοχος του υπ’ αριθμόν κυκλοφορίας οχήματος, (                             ) Κ.Ε.Κ.
Αρ. ειδοποιητηρίου προμήθειας σήματος:

ΠΡΟΣ
Τον κ. Προϊστάμενο του ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Προϊστάμενο Δ.Ο.Υ - Υπουργό Οικονομικών – Ν Σ Κράτους –
Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Διοικητή Τροχαίας

Θέμα: «Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2012»

   Κύριε προϊστάμενε
   Παρακαλώ να μου εκδώσετε γραμμάτιο πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2012 για το αυτοκίνητό μου ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ με το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ δημοσίου έναντι χρήσης κακού οδικού δικτύου στο οποίο να αναγράφεται η παρακάτω αιτιολογία:
   1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στον νομό , για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα ποσά που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στο νομό και στην περιοχή που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό για τους πληρωτές του τέλους του νομού ιδιοκτήτες των Ι.Χ. . Η υστέρηση και υπανάπτυξη του νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες και η τρόικα .
Αντί να καταβάλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάστακτα χαράτσια.
   2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου της και του Δήμου που διαμένω.
   3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου.
   4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.
   5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, ως όφειλε!
   6) Διότι, ενώ το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκε, κατά 40 %-50%, συνέπεια της δικής σας κακής διαχείρισης του κράτους ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία.
   7) Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητό μου το δε Δημόσιο – Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους.
                                                                                                      Με τιμή


===================================================


ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ 1 ΕΥΡΩ.


Αφορά κατάθεση ποσού υπέρ Ελληνικού Δημοσίου Εμπρόθεσμα την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έτους 2013 για το υπ αριθμόν........................ΙΧ  οχήματος με χρονολογία έκδοσης άδειας κυκλοφορίας την ..........................
Η παρούσα κατάθεση του ενός ευρώ αιτιολογείται με την από.........................δήλωση – πρόσκληση μου που θα υποβάλω στη συνέχεια μαζί με το γραμμάτιο παρακαταθήκης του ποσού του ενός (1) ευρώ σήμερα ...................... στην Δ.Ο.Υ. , στον αντισυνταγματικό χαρακτήρα προείσπραξης των τελών για το έτος 2013, της μη ανταπόδοσης αυτών στην πηγή είσπραξης τους ως αυτοτελών πόρων, το υπέρογκο ύψος των τελών έναντι άλλων χωρών, μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης , την αδυναμία πληρωμής τους και των άλλων λόγων που παραθέτω αναλυτικά .




                    Έτσι το κάνουμε σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ






ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ !!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟ !!!!!!!

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ
ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ  1 ΕΥΡΩ  ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ !!!

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ 
ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ !!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!  ΕΔΩ