ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.12.12

Ο Ανεξάρτητος και οι.... ορτινάντζες... Δηλαδή, το ΑΣΠΡΟ και το ΜΑΥΡΟ (;;;)


 Σχόλιο attikanea: Κύριε Τέντε, δυο χρόνια τώρα, περιμένω απάντηση για τις μηνυτήριες αναφορές μου για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, και για τις... παράξενες δίκες του πρώην δημάρχου Νέας Μάκρης και νυν Μαραθώνα, για τον ρόλο εισαγγελέων, δικαστών και γραμματέως στα δικαστήρια....
Για το σκάνδαλο της λίστας των φοροφυγάδων...θα περιμένουμε... και ... αναλόγως... 

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Πρώην υπουργοί προσπαθούν απεγνωσμένα να μιλήσουν ...": 



Ο Γρηγόρης Πεπόνης είναι όντως ένας απρόβλεπτος και ανεξάρτητος εισαγγελέας μέχρι τώρα. Και εύχομαι να είναι πάντα έτσι μέχρι τέλους!
Ενας συνάδελφός του που έχει ιδίαν αντίληψη του χαρακτήρα του και των γνώσεών του. 



Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Φοβάται ο Γιάννης το θεριό...": 


Aπό τη στιγμή που ο φάκελλος θα πέσει στα χέρια του Τέντε και του Ν. Παντελή να είστε σίγουροι ότι η διαπλοκή θα πάει ...σύννεφοο!!!
Μη περιμένετε να μάθετε τίποτε, θα γίνει σκληρό παζάρι και φυσικά δεν θα βγουν ονόματα που καίνε, στη δημοσιότητα. Κανένα μαϊντανό ίσως κάψουν... Εκτός κι αν ο Πεπόνης δείξει ανάστημα και επισημάνει ότι έχει κρατήσει αντίγραφα για πάσα χρήση...
Τέντες και Ν. Παντελής είναι το αχτύπητο δίδυμο της διαπλοκής και άγονται και φέρονται ακόμη και από πρώην αρχηγούς κομμάτων πόσο μάλλον από τους νυν. Οι άνθρωποι δεν είναι εισαγγελείς, ορτινάτζες είναι των διαπλεκόμενων πολιτικών. 



http://attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: