ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.12.12

Προτείνω δημιουργία «Δεξαμενής Εθνοσωτήρων!»…



    Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου στον «Σκάϊ» το προπερασμένο Σαββατοκύριακο είχα προτείνει, και επαναλαμβάνω σήμερα:
     Να δημιουργηθεί στην Ελλάδα μια «Δεξαμενή Εθνοσωτήρων» και να τοποθετηθεί στον Εθνικό Κήπο μεταξύ του Ζαππείου και Κοινοβουλίου!..
     Ως Έλληνες και Χριστιανοί όλοι έχουμε ακούσει την περίπτωση του Ιωσία, ενός εκ γενετής τυφλού επαίτη που ζητιάνευε μπροστά στο Ναό και ο Ιησούς αποφάσισε να του αποκαταστήσει την όραση με ένα θαύμα.
      Η παράδοση εξηγούσε το φαινόμενο της εκ γενετής τύφλωσης παιδιών ως αποτέλεσμα αμαρτιών των γονέων του.
     Ο Ιησούς συνοδευόμενος από τον Ναθαναήλ και το Θωμά, χωρίς να του το ζητήσει ο Ιωσίας, έσκυψε ανακάτεψε λίγο χώμα με το σάλιο του και με αυτή τη λάσπη κάλυψε τα μάτια του τυφλού άνδρα και στη συνέχεια τον έστειλε να τα ξεπλύνει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.
      Αυτό έκανε ο Ιωσίας και όταν ξέπλυνε τη λάσπη από τα μάτια του ανακάλυψε ότι είχε βρει το φως του!...
      Ο Θεάνθρωπος στο συγκεκριμένο θαύμα έδωσε λαβή στους Φαρισαίους να τον κατηγορήσουν, μεταξύ άλλων, ότι…εργάστηκε, κάνοντας λάσπη, την αγία ημέρα του Σαββάτου…
     Προτρέπω τους φίλους του blog να αναζητήσουν πιο πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο θαύμα που υπήρξε «πρόκληση» του Ιησού στους Φαρισαίους…
     Βλέποντας τόσα χρόνια τώρα (από το καλοκαίρι του 1974 και την πτώση της Χούντας) υιούς και θυγατέρες, ανεψιούς και ανεψιές, ξαδέλφια και εξαδέλφες, βαφτιστήρια, συζύγους και «κολλητούς» οικογενειών που τα ονόματά τους δεσπόζουν στην πολιτική μας ζωή επί σειρά δεκαετιών, σκέφτηκα ότι ήλθε η ώρα να δημιουργηθεί στην Ελλάδα:
      «ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ», κάτι σαν Ελληνική δυναμική και πρωτότυπη απάντηση στα διεθνή «Think Tank!»
      Να τοποθετηθεί στον Εθνικό Κήπο δίπλα στη Βουλή των Ελλήνων, σε χρώμα λευκό ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ τα γνωστά χρώματα, μπλε, πράσινο, κόκκινο ή συνδυασμό τους.
      Εκεί θα «νίπτονται» υπάρχοντες και επίδοξοι «Εθνοσωτήρες» μας και έτσι θα μπορούν να ξεπερνούν Κόμματα, χρώματα και ιδεολογίες ενώ οι «αφανείς» που μας κυβερνούν θα τους στέλνουν στη Βουλή, Περιφέρειες και Δήμους με μόνιμο στόχο την…ΣΩΤΗΡΙΑ μας!...
     Φρονώ ότι αργήσαμε στη δημιουργία της Δεξαμενής ενώ Κόμματα και πολιτικοί μας έδωσαν τόσα εξόφθαλμα παραδείγματα…
      Να δημιουργηθεί, πάραυτα, ΠΡΙΝ τις επόμενες εκλογές!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: