ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.09

Προς ...Μάκη, επιστολής το ...ανάγνωσμα.!!!


Αγαπητέ μου Μάκη,
αν δεν σου ...σάλεψε για τα καλά, οφείλεις να μας το αποδείξεις και με τη ...βούλα.
(Δεν είσαι βέβαια και υποχρεωμένος).
Διαφορετικά, εάν και και εφόσον θεωρείς τον εαυτό σου ...νορμάλ, θα πρέπει να σου πω ότι τα περί ... Βούτση δακρύβρεχτα γραφόμενά σου, χαρακτηρίζονται επιεικώς ως ... γελοιότητες πολυτελείας.
Εκαλιώτικες και φτωχές ...αγορεύσεις ενός ποικιλόμορφου κουλτουριάρη - "εισαγγελέα" αφενός, πλην ...τίμιου και ...αντικειμενικού δημοσιογράφου αφετέρου.
Αγαπητέ μου Μάκη, αυτό το ..."βαρύγδουπο" και υπερασπιστικό σενάριο - λογίδριο υπέρ της αλητείας, πότε το ανακάλυψες;
Ή έκρυβες ανέκαθεν μέσα σου έναν ...Τσε Γκεβάρα και τον εμφάνισες ξαφνικά για να το παίξεις ...ρομπέν και προστάτης των αδικημένων;
Για τον ...αδικημένο Γιώργο Βούτση - Βογιατζή σου μιλάω κ. ...Εισαγγελέα, που φρόντισες μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση, να εκπέμψεις μέσω της gr σελίδας σου την δική σου ..."ετυμηγορία".
Χαρακτήρισες την υπόθεση του ..."νεαρού" ως ξεχωριστή και ιδιάζουσα, γιατί ο πατέρας του είναι ..."διακεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ".
Με αφήνει παντελώς αδιάφορο το γενεολογικό δέντρο του ..."νεαρού" φίλε Μάκη.
Ούτε και με ενδιαφέρφει αν στα εφηβικά του χρόνια επέλεξε τον δρόμο του "αντάρτικου πόλης", - όπως λες - βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων αθώων πολιτών.
Αυτή ήταν προσωπική του επιλογή, κατά τα πρότυπα κάποιων άλλων προφανώς, μηδέ και του οικογενειακού του περιβάλλοντος εξαιρουμένου.
Ίσως.!!!
Σχολιάζεις , χαρακτηρίζεις "ανώριμη", και ...κρίνεις αυστηρά την απόφαση του δικαστηρίου, ότι δεν του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου, και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη του.
Κύριε ..."Εθνοδικαστά"... Έλεος.!!!
Το δικαστήριο αναγνωρίζει το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, μόνο στην περίπτωση που αυτός ήταν όντως "έντιμος".
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό;
Ποιός ήταν ο βίος και η ...πολιτεία του "νεαρού" πριν συλληφθεί και κατηγορηθεί για ληστεία τραπέζης;
Δηλαδή για ...κακουργήματα κατά συρροήν Μάκη μου!!!
Δέχομαι ότι μπορεί να έχεις νομική άγνοια και μπορεί κάποια πράγματα να σου ...ξεφεύγουν. (Σκόπιμα πάντα, γιατί οι αλλεπάλληλες επισκέψεις σου στην ...Ευελπίδων θα πρέπει να σε έκαναν δικονομικό ...φωστήρα).
Δεν δέχομαι όμως το συλλογισμό σου, αλλά ούτε και το σκεπτικό σου, για το ότι οι δικαστές "...όφειλαν - κατά τη γνώμη σου - να εξαντλήσουν την επιείκειά τους στην περίπτωση του Βούτση και να τον αφήσουν ελεύθερο..."
Κι' όλα αυτά, "...επειδή ζήτησε συγνώμη από τους υπαλλήλους της τράπεζας..."
Τι λες ρε Μάκη, ανατρίχιασα.!!!
Και συνεχίζεις...
"...Ο Γιώργος Βούτσης δεν είναι το κακομαθημένο τσογλάνι που λειτούργησε εκ του ασφαλούς, αλλά ούτε και ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών γόνων, γι' αυτό και η ελληνική δικαιοσύνη όφειλε σ’ αυτό το παιδί, αλλά και στα υπόλοιπα που βρίσκονται θυμωμένα στους δρόμους, εκτός από μία ευκαιρία, να δώσει και ένα μεγαλειώδες μάθημα. ..."
Άστο καλύτερα το μάθημα Μάκη μου. Το πήραμε ήδη από σένα.
Μάκη μου...
Ξέρεις ότι από τους νορμάλ Έλληνες, δεν ...κινδυνεύεις.
Κινδυνεύεις μόνο από ...ανθέλληνες και από αυτά που εσύ για λόγους δήθεν ...φιλικής προσέγγισης αποκαλείς ...τσογλάνια.!
Γι' αυτό Μάκη μου και τα ...γλείφεις.!
Γιατί τρέμεις για την ...Εκαλιώτικη βίλα σου και τα πανάκριβα αυτοκίνητά σου, "φτωχέ" μου δημοσιογράφε.!!!
Μάκη μου.!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ "ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ"....ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

FILISTIN

Ώ του θαύματος!! Το pressmme εμφάνισε εισερχόμενο μήνυμα που πληρεί τις προυποθέσεις "εισερχόμενου"

Μετά από 2 μέρες αναρτήσεων και αναπαραγωγής αναρτήσεων, και αφού ο συγγραφέας του pressmme κατέβασε απο την συγκεκριμένη ιστοσελίδα την ανάρτηση, δείγμα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, σήμερα εμφανίζεται φωτογραφία, με κανονικό μήνυμα. Είναι λέει το δεύτερο κινητό του ιδίου δημοσιογράφου (έχει δύο ίδια κινητά για να τα μπερδεύει!!) και φυσικά ακολουθεί μια ιστορία γύρω από όλο αυτό...

Και εάν αυτό το μήνυμα είναι αληθινό...δεν μας εξηγήσατε τι ήταν το άλλο που εμφανίσατε...γιατί το θέμα δεν είναι να εμφανίσετε ένα αληθινό μήνυμα, το θέμα το δικό μου και γι αυτό και η ανάρτησή μου, είναι το ότι παραπληροφορείτε. Και άλλο εμφανίζετε σε εικόνα και άλλο σε κείμενο... Το περιεχόμενο του μηνύματος προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο και αντανακλά την ποιότητα της blogo-δουλειάς σας..

Άλλωστε είμαι υποστηρικτής του "έξω οι επαγγελματίες από τα blogs".

η ορθή επανάληψη

Δεν θα προβώ σε τεχνική ανάλυση του πως μπορεί να προήλθε αυτή η εικόνα. Λίγο με απασχολεί άλλωστε. "Νου" διαθέτουμε όλοι και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.



φωτογραφία:από το pressmme
greekindependent

Δημοσκοπήσεις Alco και mrb για τις Κυριακάτικες εφημερίδες





Δείτε προηγούμενες δημοσκοπήσεις για συγκρίσεις εδώ εδώ , εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Σε έγκυρες και αξιόπιστες πηγές αναδημοσίευσης ειδήσεων εξελίσσονται τα ελληνικά blogs.

Πηγή: InfoPal

Partita Grecia-Israele: lo stadio pieno di bandiere palestinesi

Με αυτό τον τίτλο :

"Αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ: Το γήπεδο γεμάτο από παλαιστινιακές σημαίες"

Και με αναφορά στη πηγή της είδησης, στον γνωστό ιστορικό συγγραφέα και μέλος της "Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας" και της "ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ", κ Ν. Κλειτσίκα.

Hanno fatto di tutto per non far vedere cosa succedeva dentro lo stadio (partita di calcio Grecia-Israele): era pieno di bandiere palestinesi.

Έχουν κάνει τα πάντα για να μην βλέπουν τι συνέβη μέσα στο γήπεδο (ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ) ήταν γεμάτη από παλαιστινιακές σημαίες.

Lo sport unisce, Israele uccide! Ο αθλητισμός ενώνει, το Ισραήλ σκοτώνει!

Και παραθέτει τα αντίστοιχα links από το πολύ καλό blog "σίβυλλα" που του φιλοξενεί κατά καιρούς άρθρα του, όπως τα παρακάτω σχετικά με το τίτλο του αναφερόμενου ρεπορτάζ :

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/04/blog-post_7754.html

e http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/04/il-sport-unisce-isrele-uccide.html

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/04/blog-post_2194.html

H παραπάνω αναφορά σε ελληνικό blog αποδεικνύει σαφέστατα την δυναμική που αναπτύσσουν έγκυροι ιστοχώροι, ώστε να γίνονται αξιόπιστες πηγές αναδημοσίευσης ειδήσεων.

Με την ευκαιρία αυτή της παραπάνω αναφοράς, από ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο, πρέπει να επισημάνουμε και το πρόσφατο κυβερνητικό "ενδιαφέρον" για τον πλήρη έλεγχο (φίμωση) που επιχειρείται των Blogs, κατ΄εντολή ή μάλλον πλήρη ταύτιση απόψεων με τους μεγαλοεκδότες - καναλάρχες (των ΜΜΕ).

Εμείς συγχαίρουμε τους φίλους bloggers της "σίβυλλα" και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα την ίδια πιστότητα και εγκυρότητα των αναρτήσεών του.

ΝΖ
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

CHAIDO'S FUNNY

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Στους διαδρόμους οι φάκελοι των ασθενών!!!






Εργαζόμενοι και φάκελοι……
Αυτό συμβαίνει μπροστά από το γραφείο Νοσηλίων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Όπου σε όλον τον διάδρομο υπάρχουν φάκελοι πολιτών που νοσηλευτήκαν στο Νοσοκομείο. Είναι φάκελοι που περιέχουν προσωπικά δεδομένα ασθενών, όπου ο καθένας μπορεί να δει ή και να πάρει , αφού είναι εκτεθειμένοι στους διάδρομους και μάλιστα μετά τις 14:30 που οι υπάλληλοι φεύγουν και δεν υπάρχει καμία ασφάλεια.

Εργαζόμενοι και σκουλήκια……


Οι εργαζόμενοι που δουλεύουν σ αυτό το τμήμα εργάζονται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες εργασίες, που εκτός από την εργασία τους, έχουν να κάνουν και με τα σκουλήκια που υπάρχουν κατά εκατοντάδες μέσα στους φακέλους.

Αλήθεια η Διοίκηση του Νοσοκομείου τι κάνει;


Κάνει αυτό που κάνει και ο Υπουργός τους;και ο Πρωθυπουργός τους;

Ε ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
epirusgate

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ...........ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ????

Επειδή όπως τελικά φαίνεται ή αφήνουν κάποιοι να διαφανεί,...... οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ αποτελούν πλέον τον εν δυνάμει νέο πολιτικό φορέα εκπροσώπησης εντός της Βουλής των Ελλήνων , έτσι αναπόφευκτα μπαίνουν στην σφαίρα της κριτικής.

Οι οικολόγοι πράσινοι παρουσιάζονται ως ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ και μάλιστα διατείνονται ότι δεν είναι εξαρτημένοι από το σύστημα καθώς επίσης ότι τα πάθη, είναι μακριά από αυτούς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κύριος Τρεμόπουλος Μιχάλης ο οποίος αποτελεί ιδρυτικό μέλος του νέου πολιτικού φορέα στο προφίλ του στο face book έχει περισσότερα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ως προσόντα παρά τα ΕΧΟΝΤΑ δημοσιοποιημένα προσόντα του. Παρόλο την παρουσιαζόμενη "αγαθότητα" στο προφίλ του ο κύριος Τρεμόπουλος δεν αναφέρει ότι είναι αντιπρόεδρος της Αντιγόνης & εδώ ίσος γιατί οι πόροι της Αντιγόνης και μάλιστα ογκωδέστατοι, είναι από ευρωπαϊκά και κρατικά projects και θα προκαλούσαν ερωτηματικά τόσο για την "αγιότητα" του κυρίου Τρεμόπουλου όσο και του πολιτικού φορέα που εκπροσωπεί .

Μάλιστα θα αποτελούσε επιπρόσθετο ερώτημα εκ των ερωτηματικών που έχουν ανακύψει για την χρηματοδότηση των Οικολόγων Πράσινων.

Επιπλέον θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε ότι ο κύριος Τρεμόπουλος διατηρεί "σχέσεις" όπου και φιγουράρει στην ιστοσελίδα του
CDRSEE στον τομέα των εκδόσεων του.
Αυτό βέβαια θα ήταν αδιάφορο αν το CDRSEE δεν ήταν γνωστό για τους δεσμούς του με το ΜΕΓΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ GEORGE SOROS
Είναι αλήθεια πάντως ότι ο κύριος Τρεμόπουλος έχει επιδείξει μια στάση αντίθετη σε βασικές εθνικές αξίες. Θυμόμαστε τα περί της "ονοματοδοσίας", πρότασης που κατέθεσε ο κύριος Τρεμόπουλος στο Νομαρχιακό συμβούλιο της Θεσαλονίκης για να τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ "ως παιδί της πόλης".

Βέβαια θα ήταν εκτός της "γραμμής" των οικολόγων πράσινων αν επιδείκνυε αντίθετη στάση ο κύριος Τρεμόπουλος.
Οι οικολόγοι πράσινοι στην σελίδα τους για την "γλώσσα" λένε
........
Η Γλώσσα είναι πλούτος και δικαίωμα, ανεξαρτήτως από πόσους και ποιους ομιλείται

Παραθέτουμε κάποια σημεία:
===================================================================
"Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι η γλώσσα, ανεξαρτήτως από πόσους και ποιους ομιλείται, είναι πλούτος αλλά και δικαίωμα, σύμφωνα και με τις διεθνείς συμβάσεις.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι με την ευκαιρία της "Ευρωπαϊκής Μέρας των Γλωσσών", καλούν την κυβέρνηση να υπογράψει και να εφαρμόσει την «Ευρωπαϊκή Χάρτα για τις περιφερειακές και μειονοτικές γλώσσες».

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο επιδιώκεται η προστασία των γλωσσών που ομιλούνται πλέον από λίγους ώστε να μην εξαφανιστούν.

Αν κάποιες γλώσσες αντιμετωπίζουν κίνδυνο εξαφάνισης πρέπει να τις προστατέψουμε προωθώντας κατάλληλες πολιτικές και στηρίζοντας της με πρακτικά μέτρα.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι η πολιτική της Ελλάδος στο θέμα είναι ...κοντόφθαλμη και φοβική"
==============================================================
Οι οικολόγοι πράσινοι είναι ως γνωστόν μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος,και έχουν ιδιαίτερες σχέσεις και συμμετοχή στις πρωτοβουλίες των
"Πράσινων". Δεν αποτελούν εξαίρεση στο πολιτικό marketing.
Την περίοδο
εκείνη που το αίμα των Παλαιστινίων έρεε στη Γάζα από τη γενοκτονία που προκαλούσε το κράτος του Ισραήλ, με τους βομβαρδισμούς, και τον αποκλεισμό, στη Γερμανία πέρα από τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε και άλλη μια, από την ισραηλίτικη κοινότητα στο Βερολίνο. Εκεί, στην εκδήλωση με το σύνθημα «Αλληλεγγύη στο Ισραήλ, να σταματήσουμε την τρομοκρατία της Χαμάς» παρέλασαν όλες οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις της χώρας, οι Χριστιανοδημοκράτες, οι Σοσιαλδημοκράτες, οι «Πράσινοι» και το κόμμα της «Αριστεράς» «Die Linke», που εκπροσώπησε και μίλησε ο πρόεδρος της Οργάνωσης του Βερολίνου, Κλάους Λέντερερ.

Η αντιφάσεις των οικολόγων πράσινων πολλές, και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο δυσεπίλυτο αίνιγμα που μας βάζουν.

Η "οικολογία" δεν μπορεί να αποτελεί βάση για την παραπλάνηση μας.

Οι Κυνικοί φιλόσοφοι φωτίζουν το δρόμο!

ΚΥΝΙΚΟΙ

Ρ. Ντενκτάς: "να επανεξεταστεί η ύλη των βιβλίων ιστορίας από πατριώτες "

ιστορίας από πατριώτες "


Ο τέως ηγέτης των Τ/κ, Ραούφ Ντενκτάς δέχτηκε αντιπροσωπεία συνδέσμου εποίκων στα μέλη της οποίας δήλωσε ότι οι Ε/κ στοχεύουν να εκδιώξουν τους έποικους από το νησί, να καταργήσουν την Συνθήκη Εγγυήσεως και να ανοίξουν το δρόμο για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.
Υποστήριξε ότι οι έποικοι έφεραν στο νησί οικονομική ζωντάνια και ισχύ και επέκρινε κάποιους Τ/κ πολιτικούς που δηλώνουν ότι αν εκλεγούν θα επισκεφθούν τον παράνομο πρέσβη της Τουρκίας και θα του ζητήσουν να σταματήσει πλέον να αναμειγνύεται στα εσωτερικά του ψευδοκράτους.
Μεταξύ άλλων, ο Ραούφ Ντενκτάς είπε ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί η ύλη των βιβλίων ιστορίας από πατριώτες - κατά την έκφρασή του - ιστορικούς.
Τις αλλαγές που έγιναν στα βιβλία της ιστορίας επέκρινε και ο πρόεδρος του συμβουλίου λεγόμενης εθνικής αντίστασης Βουράλ Τουρκμέν. Κατά τον κ. Τουρκμέν, τα βιβλία ιστορίας που διδάσκονται οι μαθητές από το 2004 έχουν πολλές ελλείψεις και λάθη.
Στα βιβλία ιστορίας αναφέρθηκε και ο υποψήφιος λεγόμενος βουλευτής Λευκωσίας του Δημοκρατικού Κόμματος, Αχμέτ Σαβασιάν, ο οποίος είπε ότι θα αλλάξει η ύλη τους και η αλλαγή θα ανατεθεί σε ειδικούς τους οποίους θα διορίσει αρμόδια λεγόμενη επιτροπή της ψευδοβουλής.

Σχόλιο ιστολογίου μας: Και εμείς προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τα βιβλία της ιστορίας μας αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση, να θυμίσουμε τον συνοστισμό που περιεγραφε η κ. Ρεπούση και όχι σφαγή και διωγμό...! Είναι αδιανόητο να τρώμε σαν έθνος το ένα χαστούκι μετά το άλλο και να γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά για να μας ξαναχαστουκίσουν με τον ίδιο τρόπο οι ίδιοι άνθρωποι! Είναι αδιανόητο! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Ψήφος κατά πως μας βολεύει

· Σύντομη συνάντηση θα έχει ο καταλληλότερος – υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος με τον Ομπάμα στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
· Τι ξέρει ο Ομπάμα και συναντάει τον δικό μας στο περιθώριο;
· Μέσα σε 30 λεπτά ο Κωστάκης θα του εξηγήσει το νέο παιχνίδι του playstation και αν προλάβει θα του προτείνει και κάνα – δυο dvd
· Η συμφωνία θα κλείσει με την αποστολή στον Λευκό Οίκο ενός dvd με τα best της κυβέρνησης
· Σε ρόλο αφηγητή ο Πολύδωρας
· Στον ρόλο τρομοκρατικά γελοίων εφέ ο Μαρκογιαννάκης
· Συμμετέχουν ο πλήρης αποτυχημένος Πάκης και Σία
· Ο μάγιστρος της οικονομίας πρώην αλογοκαταλληλότερος και νυν απλός βολευτής
· Οι κουμπάροι, οι φίλοι και συγγενείς του τεθλιμμένου ψηφοφόρου
· Οι πρωτεργάτες της ασφαλιστικής δομημένης κατάρρευσης Δούκας – Τσιτουρίδης και οι συν αυτών
· Οι μαθητευόμενοι μάγοι της αναμόρφωσης της παιδείας
· Οι προστάτες της δημόσιας περιουσίας μέσω ανταλλαγής φιλέτων με αέρα κοπανιστό
· Γκεστ σταρ ο Εφραίμ με συνοδεία του Αρσένιου
· Σύμβουλος της παραγωγής ο καταδικασμένος Κεφαλογιάννης
· Μέγας σκηνοθέτης ο δυσφορών βαθύτατα κουρασμένος που ενίοτε παριστάνει και τον πρωθυπουργό
· Χορηγός η vodafone
· Σε 8 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο αντιεξουσιαστής Γ. Βούτσης - Βογιατζής
· 4 ένορκοι ήταν από την Εθνική Τράπεζα… την τράπεζα που είχε ληστέψει
· Γιατί δεν απλοποιούν τις διαδικασίες να γλυτώσουμε και τα έξοδα των δικαστών;
· Θα μπορούσε η τράπεζα να ανακοινώσει την ποινή εξαρχής
· Δικαστήρια και σαχλαμάρες…
· Και μάλιστα σε περίοδο διεθνούς κρίσης
· Πανικός στην κυβέρνηση γιατί υπάρχουν ενδείξεις ενοχής του Παυλίδη με την δικογραφία να έχει φτάσει στην Βουλή
· Πως θα βαδίσει η ΝΔ με τον νούμερο 151 κατηγορούμενο;
· Όπως βαδίζει με το νούμερο 150… Ρουσόπουλο
· Με το 149… Μπασιάκο
· Με το 148… Δούκα
· Με το 147… Βουλγαράκη
· Με τον 146… Τσιτουρίδη
· Με τον 145…
· Με το νούμερο 1… καταλληλότερο – υπευθυνότερο και βαθύτατα κουρασμένο
· Έτοιμη δηλώνει η κυβέρνηση για την προκαταρκτική
· Σου λέει, χαμένοι για χαμένοι είμαστε τουλάχιστον ας ρίξουμε μια τελευταία ζαριά
· Ο Παυλίδης δεν παραιτείται για να πάμε σε εκλογές και να παραγραφεί το αδίκημα
· Ο Κωστάκης δεν είναι σίγουρος ότι το δικό του διαρκές αδίκημα θα παραγραφεί με τις πρόωρες εκλογές
· Κάποιοι άλλοι επιθυμούν να γίνει Κουκοδήμος
· Και ο Καρατζαφέρης τρίβει τα ακροδεξιά του χέρια από την χαρά του
· Θα αλλάξει λίγο το σύνθημα του Αντρέα που έλεγε: Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση , ο λαός στην εξουσία
· Ο Κωστάκης ο θαυμάζων τον Αντρέα θα το κάνει: η ΝΔ στην κυβέρνηση, το ΛΑΟΣ στην εξουσία
· Οι επιτυχίες της Αστυνομίας συνεχίζονται…
· Δεν θα σχολιάσω την κόντρα Παπατζών – βουτυρομπεμπέ – ταρζάν
· Αρκετή μπόχα τρώμε από την πολιτική, μην αναπνεύσουμε και της δημοσιοκαφρίλας
· Στην τυποεκδοτική δεν απέργησαν οι εργαζόμενοι;
· Αλλά τι ρωτάω, αφού είναι αφεντικά του εαυτού τους, ενάντια σε ποιον θα απεργήσουν;
· Το μεγαλύτερο επικοινωνιακό κόλπο της κυβέρνησης….
· Για να ξεχάσουμε ένα σκάνδαλο κάνει ένα καινούριο!
· Τον τελευταίο καιρό όταν ετοιμάζομαι να κάνω μια ανάρτηση μου κόβεται το internet
· Μαρκογιαννάκη σε βλέπω που με βλέπεις….
· Τα Μ.Μ.Ε. τώρα και στο http://kavatza.blogspot.com/
Μετά τιμής
Μικρός Φωκίων

ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ;;;


ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωινού άρθρου, για τον θάνατο του 29χρονου, 200 μ. από το ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Πειραιά.
Πληροφορηθήκαμε :
--- Ο 29χρονος υπέστει εισρόφηση γαστρικού υγρού και σύμφωνα με δηλώσεις γιατρών, είχε τεράστιες πιθανότητες να σωθεί, αν διακομιζόταν αμέσως στο Νοσοκομείο.
--- Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στον Δήμο Καλλίπολης του Πειραιά, περίπου στις 11.30π.μ., σε παγκάκι, 200 μέτρα περίπου από το ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Πειραιά.
--- Οι αστυνομικοί του τμήματος Καλλίπολης τον βρήκαν ζωντανό και στις 11.45΄ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο χρειάστηκε 3 ώρες για να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν ο ασθενής.
--- Μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να δώσουν πρώτες βοήθειες, αλλά δεν διέθεταν κανένα μέσο.
--- Κανένας δεν σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια κατ' ευθείαν από το παρακείμενο Νοσοκομείο;;;
--- Δικαιολογία για κίνηση και τέτοια δεν υπάρχει, γιατί λόγω της γενικής απεργίας (2-4-2009) οι δρόμοι ήσαν μισοάδειοι και εύκολα προσπελάσιμοι.
--- Οι διασώστες του ΕΚΑΒ οχυρώνονται στα λίγα διαθέσιμα ασθενοφόρα και το επίσης λίγο προσωπικό λόγω της απεργίας.
--- Αφού κατέλιξε ο ασθενής (λίγη σημασία έχει αν πέθανε καθ' οδόν ή μέσα στο Νοσοκομείο αφού χάθηκε τεράστιος πολύτιμος χρόνος), το πλήρωμα του ασθενοφόρου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος, πλην όμως δεν κρατήθηκε κανένας, προκειμένου να διενεργηθούν έρευνες...
Τη ...συνέχεια σαν να τη ξέρουμε, γιατί έχουμε ασχοληθεί με το ΕΚΑΒ όσο κανείς. Κάποια στιγμή, θα βγεί ένας ανευθυνοϋπεύθυνος και θα μας πει ότι "έτσι κι αλλοιώς θα πέθαινε ο ασθενής, γιατί έφταιγε που ήταν πρεζάκιας" και άλλα παρόμοια ή σχετικά και πάνω σε τέτοιες μπούρδες, θα χτίσουν το κουκούλωμα.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ είναι αλλού: Μη μιλάμε για απεργία μιας μέρας, όταν το ΕΚΑΒ βολοδέρνει σχεδόν 3 χρόνια τώρα, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Βλέπουμε περίεργο ρόλο του ΕΚΑΒ και ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ, για να ταλαιπωρούνται χιλιάδες ασθενείς, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλούς θανάτους με άμεση σύνδεση τους με καθυστερήσεις ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. Συγχρόνως ακούμε τα ΨΕΜΑΤΑ Αβραμόπουλου, Καλογερόπουλου, Σαμπατακάκη και άθλιας διοίκησης του ΕΚΑΒ, για δήθεν εξυπηρέτηση των διανοσοκομειακών διακομιδών και των βαριών εξιτηρίων χειρουργημένων, από τα "...ασθενοφόρα των Νοσοκομείων" ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".΄
Επίσης τα ίδια 3 τελευταία χρόνια, ο Αβραμόπουλος και το επιτελείο του, παίζουν το θέατρο του παραλόγου, για τη ΜΗ προμήθεια των 250 νέων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, τα οποία πλέον προωθούν στη προσφιλή τους απ' ευθεία ανάθεση και μιλάμε πλέον για τρελά λεφτά, για αδιαφανείς διαδικασίες, για υπερβάσεις προϋπολογισμών δαπάνης και προθεσμιών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.
Σε λίγο περιμένω να χρησιμοποιήσουν τους θανάτους στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Κρήτη, στην Αθήνα, στον Πειραιά και αλλού, που εμπλέκονται με καθυστερήσεις ασθενοφόρων, για να προσθέσουν βρώμικη αιτιολογία, για το κατεπείγον της μεθόδευσής τους.
Αυτά είναι η πολιτική αλητεία,
>>>>>> γιατί το ΕΚΑΒ χρησιμοποιεί ως ΠΑΡΚΙΝ τα Νοσοκομεία
>>>>>> γιατί ο άτυχος ξεψυχούσε επί 3,5 ώρες αβοήθητος, 200 μέτρα από το ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο,
>>>>>> γιατί οι μεγαλόσχημοι παίζουν χοντρά με τους παράδες,
>>>>>> γιατί η αδίστακτη εξουσία εξοντώνει κάθε έντιμο στέλεχος,
>>>>>> γιατί τον χώρο της υγείας λυμαίνονται τρωκτικά, γαμήκουλες, πόρνες, και ανίκανα στελέχη.
Αυτή τη σάπια εξουσία πρέπει να τη διώξουμε.
ΑVRAGIOZ

Ο ΜΑΚΗΣ ΖΟΧΑΔΙΑΣΤΗΚΕ….ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ

Το zougla.gr πάλι με τα blog ασχολείται, και αυτή τη φορά όχι μόνο με ένα...
@ Οι δημοσιογραφικές λέρες με την υπογραφή blogspot.com @ Μπροστά η λάσπη γιατί το ημερομίσθιο είναι… ιερό και πίσω οι εργοδότες… @ Καμία σχέση με τους μπλόγκερς που επικαλούνται και τους προτάσσουν ως καμουφλάζ… @ Παλιά κόλπα πριν το διαδίκτυο γιατί το δίκτυο υπήρχε… @ Nonews, pressmme, κουρδιστά πορτοκάλια και διάφορα άλλα ευφάνταστα ψευδώνυμα γιατί η μαλακία δεν κρύβεται @ Έτσι για να καρφώνονται ότι θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι… @ Ανθρωποειδή χωρίς ίχνος ταλέντου, μισθοφόροι του κερατά άτεχνοι και ανίκανοι να βγουν μπροστά με το όνομά τους @ Σε λίγο καιρό όταν το σύστημα τους ξεράσει και περάσει η μόδα, θα επιστρέψουν πίσω με την ουρά στα σκέλια, χωρίς να αναγκάζονται να κρύψουν το όνομά τους γιατί απλά δεν θα το βάζει κανείς… @ Μέχρι τότε θα μας επιτρέψετε να τους αποκαλύπτουμε εμείς, με τη φάτσα και το επώνυμό τους για να πιάνει τόπο το φτύσιμο…

Χωρίς να θέλουμε να υπερασπιστούμε άλλα blogs, δεν είναι πρέπον να κάνετε τόσο ευθύ πόλεμο. Δεν υπάρχει λόγος. Αν έχετε προβλήματα με κάποιους, μην τα λύνετε μέσω του portal σας. Κρίμα είναι γιατί κατά τ΄άλλα μια χαρά site είναι. Και το χειρότερο όλων; Βάζετε όλα τα blog σε ένα τσουβάλι. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί μας θίγουν γιατί δεν έχουμε όλοι συμφέροντα και δεν κάνουμε όλοι στοχευμένο πόλεμο. Υπάρχουν πολλών ειδών bloggers, αυτό είναι σίγουρο. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προθέσεις. Υπάρχουν όμως πολλοί bloggers που βλέπω πως καθημερινά κάνουν την πλάκα τους και σχολιάζουν την επικαιρότητα και δεν τους αξίζει να διαβάζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς, μόνο και μόνο επειδή διατηρούν την ανωνυμία τους.Νομίζω μόνο στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια μανία με την ανάγκη επωνυμίας των blogs. Τέτοιος πόλεμος από τα παραδοσιακά μέσα. Ίσως αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι τα διαβάζουν πολλοί και χάνουν την αποκλειστικότητα της ενημέρωσης.... Το πρόβλημά μου δεν είναι το zougla.gr. Είναι όλοι όσοι νομίζουν ότι όλοι οι bloggers είναι εκβιαστές, αναρχικοί, συμφεροντολόγοι, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.... Η γενίκευση είναι που με πειράζει......ourgreektv
==========================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

"ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ"...............
ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ...... ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ
ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΒΛΕΠΕ????? !!!!


3.4.09

"ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ"

WorkSafetymm

ΑΠΟΡΙΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΕΝΑΝΠ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ???




Έχω μία απορία.Μήπως μπορείτε να μου δώσετε εσείς μία απάντηση μια και ούτε
ο νυν υπουργός Ναυτιλίας Παπαληγούρας,αλλά ούτε και ο προ ημερών
αποστρατευθείς κλαδάρχης
της επιθεώρησης εμπορικών πλοίων Σαλίβερος Παρασκευάς, απάντησαν στις
επώνυμες
καταγγελίες μου για τα σαπιοκάραβα της ακτοπλοίας;

Θα ταξίδευαν ποτέ με αυτές τις παρήλικες "νεκροφόρες", που κάθε άλλο παρά
τιμούν την
Ελληνική ακτοπλοία, εξοπλισμένες με "κατάλληλα" έγγραφα - πιστοποιητικά
αξιοπλοίας;

Πάρτε μια γεύση από την "ναυαρχίδα" του στόλου του "καπετάν"? Μάκη (όπως
αυτοαποκαλείται) και
μετά τα συζητάμε.

Και δεν είναι μόνο αυτό το "τραμπάκουλο" που οργώνει το Αιγαίο μας και του
επιτρέπουν να
μεταφέρει ανυποψίαστους επιβάτες.....Και πολλά άλλα, αλλά "ούτε φωνή ούτε
ακρόαση" επί των
καταγγελιών μου από το περσυνό καλοκαίρι.

" Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ."

Αλλά η Π.Ε.Π.Ε.Ν., η Π.Ε.Μ.Ε.Ν και λοιπά συνδικαλιστικά όργανα πως
επιτρέπουν στα πληρώματα
να ταξιδεύουν με τέτοιες "σκούνες" και δεν τα δένουν στον ντόκο, μέχρι να
γίνουν πλοία;

Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Ασχημο παιγνίδι στους πυρόπληκτους άνεργους του ΟΑΕΔ της Ζαχάρως.

Στην Ζαχάρω Ηλείας παίζεταιι ένα άσχημο παιγνίδι στους πυρόπληκτους άνεργους του ΟΑΕΔ που προσπαθούν να επιβιώσουν από το ταπεινό επίδομα ανεργίας.
Τι συμβαίνει για καταλάβετε:
Οταν κρίθηκαν από τον ΟΑΕΔ ότι είναι δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας τους έδωσε ισόποσες επιταγές οι οποίες ως ημερομηνία πληρωμής έχουν την 21 κάθε μήνα και ως τόπο πληρωμής το κατάσημα της ΕΤΕ που λειτουργεί στο τοπικό υποκατάστημα ΙΚΑ.
Το ΙΚΑ όμως αυθαίρετα δεν τους πληρώνει τις 21 του μήνα,που αναφέρει η επιταγή του ΟΑΕΔ αλλά με δική του σωτερική διαταγή έχει ορίσει ως ημερομηνίες πληρωμής τις 3 και τις 17 κάθε μήνα.
Ετσι ενώ οι επιταγή του Μαρτίου έγραφε ως ημερομηνία πληρωμής τις 21 Μαρίου 2009,οι άνεργοι έπρεπε να περιμένουν να πληρωθούν τις 3 Απριλίου του 2009.
Το τραγελαφικό όμως της περίπτωσης είναι ότι πάνε σήμερα 3 απριλίου να πληρωθούν την επιταγή που έληγε τις 21 Μαρτίου και η απάντηση από το ΙΚΑ ήταν ότι δεν μπορούν να πληρωθούν σήμερα γιατί τα λεφτά έχουν "κιώσει" κατά την τοπική διάλλεκτο (έχουν τελειώσει.)
Πρέπει όμως να καταλάβουν όλοι οι υπεύθυνοι και του ΟΑΕΔ και του ΙΚΑ αλλά προπάντων της Κυβέρνησης,ότι πρέπει να ¨κιώσει" επιτέλους και ο εμπαιγμός που κάνουν ασύστολα στους άνεργους,που περιμένουν με αγωνία αυτό το μικρό επίδομα για να ζήσουν τις οικεγένειες τους και να στείλουν μερικά χρήματα στα παιδιά τους που σπουδάζουν σε άλλες περιοχές της ελλάδας.

Επειδή το θέμα είναι σημαντικό και για να μπορέσουν επιτέλους όλοι οι υπεύθυνοι να ευαισθητοποιούν
dcorfu

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΕΝΕΖΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Επιστολή προς Αρχηγούς με Πρωτόκολλο

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΧΑΛΥΒΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΝΕΖΟΥ



Η ΑΓΩΓΗ ΤΕΝΕΖΟΥ ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών κατά της εταιρείας ΛΙΑΝΟΣ ΑΕ, χονδρεμπόρου της ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ, η οποία έχει εκδικαστεί και αναμένεται απόφαση. Από αυτήν μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το μέγεθος της καταστροφής την οποία το καρτέλ του χάλυβα προκάλεσε στην εταιρεία , IRON TENCO Α.Ε.

Αγωγή-3.4.2009(2)


Για να μην μας περνάνε κορόϊδα οι Γερμανοί του Ο.Τ.Ε


"Οδηγίες τοις Ναυτιλλομένοις" & "τοις Στεριανοίς"!
Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός
Το 11880 και γενικά όλες αυτές οι υπηρεσίες μας προσφέρουν την
υπηρεσία σύνδεσης με έναν αριθμό. Είναι μια υπηρεσία που την
προβάλλουν γιατί εμείς χρεωνόμαστε τα κερατά μας ενώ αυτοί κερδίζουν.
Ουσιαστικά μας πιάνουν κορόϊδα και το προβάλλουν σαν παρεχόμενη
υπηρεσία. Ήρθε η ώρα να τους κοροιδέψουμε εμείς. Από σταθερό τηλέφωνο
καλούμε το 210 1188000 που αν έχουμε εναλάκτικό πάροχο με δωρεάν
σταθερά δεν χρεωνόμαστε αν όχι την χρεωνόμαστε σαν αστική, και τους
λέμε με συνδέετε στο 69 τάδε? και σου λένε "Ευχαριστούμε σας
ενημερώνουμε ότι η χρέωση συνεχίζεται" Η οποία συνεχίζεται ποτέ!

Τώρα δεν προτιμάτε το 11880? Σας έχω κι άλλα.

210 1188800 ΟΤΕ
210 1185000 VIVODI
210 1183300 Vodafone
210 1182100 Δεν την ξέρει η μάνα της
Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι:

210 + υπηρεσία + 00
Οι εταιρείες αυτές ψοφάνε να τους καλέσουμε να μας συνδέσουν και να
χρεωνόμαστε υποτίθεται. Ιδίως κάτι μικρές σας το 11821

Θέλετε κι άλλα? Σας έχω

Οι πενταψήφιοι αριθμοί έγιναν για να υπερχρεωνόμαστε. πχ το 14944
τηλεπληροφορίες ΟΤΕ (φαρμακεία νοσοκομεία οπαπ κλπ)

Σας έχω ένα ενδεικτικό πινακάκι με αυτούς τους αριθμούς κλήσης.

14744 | Αποτελέσματα Παιχνιδιού "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" 210 1474400

14844 | Ωρα Ελλάδος 210 1484400

14944 Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Ιατροί
(Αττικής, Θεσ/κης, Πατρών, Κρήτης, Θεσσαλίας,
Μυτιλήνης) Δρομολόγια: Πλοίων, Ολυμπιακών
Aερογραμμών- ΑEGEAN, OΣΕ, ΚΤΕΛ,Προαστιακού
Αποτελέσματα: SUPER 3, EXTRA 5, ΤΖΟΚΕΡ -
ΛΟΤΤΟ - ΠΡΟΤΟ - ΠΡΟΠΟ - ΠΡΟΠΟ Γκόλ,
Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο / Ιππόδρομος
Ζώδια & Συνταγές (από τη Μαρία Λόη)
Δελτίο καιρού Ελλάδος & Ατμοσφαιρική
Ρύπανση Αττικής
ΚΤΕΟ (Αθηνών, Θεσ/κης, Πατρών),
Διανυκτερεύοντα Βενζινάδικα Αττική) 210 1494400

Γενικά ότι πενταψήφιο αριθμό ξέρετε ισχύει το 210 + αριθμός + 00

Αυτά μόνο από σταθερό από κινητό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Άντε και καλές κλήσεις μην χρεώνεστε!

NEO!!!

Καλέστε 210 11889 00 και ζητήστε σύνδεση με κινητά ή σταθερά
εξωτερικού προς όλον τον κόσμο!!!

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΗΤΟΡΑ!

Αρχίζετε από οποιοδήποτε σημείο της πρώτης στήλης, προχωρώντας σε οποιαδήποτε φράση της δεύτερης στήλης, μετά οποιαδήποτε της τρίτης και τέλος της τέταρτης. Θα έχετε 10.000 συνδυασμούς για να γίνετε μεγάλος ρήτορας πολιτικός και να διαπρέψετε στη βουλή και τα τηλεπαράθυρα..!

Κλικ για μεγέθυνση

Αφενός επιτρέπει στον ομιλητή να μιλήσει χωρίς την παραμικρή προετοιμασία αρκεί να ξέρει καμμιά 40 κλισέ και αφετέρου δεν επιφέερι αντιρρήσεις αφού κανείς δεν ξέρει τι λέει ή τι σκέφτεται ο ομιλών!
greekblock

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ"ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ" ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ SPOTS ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ:
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΩΣ:
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΙΣΒΕΡΗΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGERS.
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΗΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ....
ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΛΟΙΠΟΝ...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

"ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ !"

Επιτέλους θέλω να δώ τι απάντηση θα δώσουν ο Πασχάλης και η ψηφοθηρούσα με την Ν.Δ. σύζυγός
του, μετά την τελική έκδοση της απόφασης, που τον φέρει σαν πατέρα του παιδιού, που απέκτησε
εξ ' αιτίας ενός ..."στιγμιαίου λάθους του."!
Την μεγαλύτερη ευθύνη για την κοινωνική αυτή κατάντια και την αντιμετώπιση τέτοιων
φαινομένων, την φέρουν οι χαζοχαρούμενες τηλεοπτικές εκπομπές [ πρωϊνάδικα, μεσημεριανάδικα,]
που φιλοξενούσαν το ζεύγος Πασχάλη και άφηναν να ξετυλιχτεί το τάλαντό του με τα τραγουδάκια
του "60", για να τονώσουν το ηθικό τους και να τους συμπαρασταθούν στην αδικία!!!!!, οι ακροατές.
Λέτε και εμείς ότι τους πιστέψαμε!!!!!
Έπρεπε να την είχε κάνει "την λαδιά του" σε καμμία από εσάς τις τηλεπαρουσιάστριες, για να έβλεπα
τότε την συμπαράστασή σας γι' αυτόν, κυρίες μου!!!!
Και μην μου πείτε ότι έχω άδικο; Μας πρίξατε τα.......συκώτια, με το μπλά - μπλά σας!
Ουφ......"τά'πα και ησύχασα"!!!!!!
Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Δεν έχουν ιερό και όσιο! Κάνουν αγωγή στον Μάρκο Μπόλαρη, γιατί τόλμησε να ασκήσει κοινοβουλευτικό λειτούργημα!

Όχι δεν έχουμε χούντα, δεν έχουμε δικαστική-κοινοβουλευτική δικτατορία, δεν έχουμε απλώς επισήμως απατεώνες υπουργούς, δεν έχουμε ανίκανο πρωθυπουργό (σωστότερα μαριονέτα των δικών του νταβατζήδων)…
Τι έχουμε;
ΜΑΦΙΑ;

Ο Μάρκος Μπόλαρης, γνωστός βουλευτής του Ν. Σερρών κι όχι βολευτής και υπηρέτης συμφερόντων (ας θυμηθούμε την υπόθεση Βατοπεδίου…), κατάθεσε «Ερώτηση» στη βουλή, δηλαδή άσκησε το κοινοβουλευτικό λειτούργημα (έτσι λέγεται κατ’ ευφημισμό, όταν βολεύει το σύστημα), για τη «Στέγη Γερόντων Σερρών» και το κινηματοθέατρο «Κρόνιο» και τι συνέβη;
Του έκαναν αγωγή και μάλιστα ζητούν «αποζημίωση» που δεν φαντάζεται ανθρώπινος νους! (λέτε να νομίζουν ότι έχει offshore εταιρίες όπως ο υπουργός Βουλγαράκης, ή κάνει συμβόλαια-απάτες με τη στοά Βατοπεδίου και σκέφτηκαν να κάνουν μπάζα;).
Μια ακόμη υπόθεση που προσβάλλει τον τελευταίο πολίτη της χώρας.
Αυτοί δεν έχουν κατεβάσει τανκ, όπως η ομογάλακτη φασιστική δεξιά της αμερικανοκίνητης χούντας, έχουν ξεφτιλίσει τα ΠΑΝΤΑ!
Μήπως θέλουν να οδηγήσουν και τον πιο συντηρητικό πολίτη -αφού ούτε οι βουλευτές δεν επιτρέπεται να ασκούν κοινοβουλευτικά καθήκοντα-, να σκεφτεί «άλλους» τρόπους αντιμετώπισης του σάπιου καθεστώτος του Καραμανλή;
Η δικαιοσύνη του Σανιδά, είναι γνωστή, οι πραίτορες του εισαγγελέα της χούντας το ίδιο, γνωστοί οι υπουργοί με μίζες, συμβόλαια και σια, γνωστό πως παίρνεις διδακτορικό στην ιατρική, χωρίς να έχεις τελειώσει την ιατρική, γνωστοί οι Ζαχόπουλοι, οι κουμπάροι, τα δομημένα ομόλογα, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας….
Όταν μπορούν να κάνουν αγωγή και σε βουλευτή, γιατί τόλμησε να κάνει ερώτηση στη βουλή, τι μένει να κάνουμε για να μην μας εξοντώσουν;
ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!
sibilla

Θετική (;) εξέλιξη στο θέμα της ονομασίας.

Η Ευρωπαική επιτροπή αντικαθιστά στα έντυπά της,τους όρους "Μακεδονικό" και τον κωδικό χώρας "ΜΚ" με τον όρο "Το be defined"..



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να "επαναπροσδιορίσει" τους όρους "Μακεδονικό", "Μακεδόνες" και τον κωδικό χώρας "MK" όταν αναφέρεται στην ΠΓΔΜ σύμφωνα με δηλώσεις του Έρικ Μέγιερ, Ολλανδού Ευρωβουλευτή και εισηγητή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ΠΓΔΜ!
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Μέγιερ προς Σκοπιανά πρακτορεία ειδήσεων "οι όροι αυτοί που εώς τώρα χρησιμοποιούνταν απ'την Ευρωπαική Επιτροπή θα πρέπει να αντικατασταθούν με τον όρο "to be defined" δηλαδή ονομασία που "πρέπει να οριστεί".
Ο κ.Μέγιερ, ο οποίος εμφανίζεται αντίθετος με την εξέλιξη αυτή,υποστηρίζει πως η αλλαγή αυτή έγινε μετά από την πίεση της Ελλάδας ενώ ,τονίζει πως "η Επιτροπή έδωσε ένα συμβολικό δώρο για να ικανοποιήσει την Ελλάδα η οποία αρνείται τη χρήση του προσδιορισμού"Μακεδονικό" για τη γλώσσα και τον λαό.." Και συνεχίζει προκλητικά λέγοντας "όμως δεν υπάρχει όμως άνθρωπος Fyromian ή γλώσσα Fyromian αλλά μόνο Macedonian"!
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο με απάντησή του προς τον κ.Μέγιερ... επιβεβαιώνει πως το καλοκαίρι του 2008, ελήφθη απόφαση να γίνει αυτή την αλλαγή. Έτσι δόθηκε εντολή στην Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, οι όροι "Μακεδονικό" και ο διεθνής κωδικός "MK" να αντικατασταθούν με το "πρέπει να οριστεί". Η Επιτροπή αναφέρει ότι όλες οι αναφορές είναι απολύτως σύμφωνα με το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ψήφισμα 817/93. Ο κ.Μέγιερ μιλώντας σε Σκοπιανά ΜΜΕ εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την καθυστέρηση της ημερομηνίας για έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών της ΠΓΔΜ στην ΕΕ παρά τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποστηρίζει πως "η τελευταία αυτή εξέλιξη θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση"..

greece-salonika

Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ σε περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα παρουσιάζει μία ανεπανάληπτη φαρσοκωμωδία...

Η ντροπή, Τσίπρα δεν έχει…

«Ψηφίστε μας, να έχω να κάνω κάτι στη ζωή μου», δείχνει να φωνάζει ο Τσίπρας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και υπαρχηγός του Αλαβάνου, ο οποίος αποδέχεται τα όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια!!! Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως ο Τσίπρας πηγαίνει στα Γιαννιτσά, για να ζητήσει την ψήφο των Μακεδόνων, τους οποίους δεν αναγνωρίζει ως Μακεδόνες, αλλά ως… αλήθεια, ποτέ κανείς από το ΣΥΡΙΖΑ δεν μας είπε πως θα αποκαλούνται οι κάτοικοι της Μακεδονίας, από τη στιγμή που Μακεδόνες ονομάζονται οι κάτοικοι των Σκοπίων (σύμφωνα με τον Τσίπρα, τον Αλαβάνο και όλα τα άλλα τα καλά παιδιά των συνιστώντων του ΣΥΡΙΖΑ)!!!
Το «μπουλούκι» (κοινώς παρατρεχάμενοι) του «χρυσού παιδιού» του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να μαζέψει ψήφους από την Μακεδονία… αλλά, μάλλον έχουν χαλάσει τα GPS του κόμματος, επειδή η συγκέντρωση οργανώνεται στην πόλη των Γιαννιτσών, η οποία σύμφωνα με τον Τσίπρα ανήκει στην Αιγαιακή Μακεδονία!!!

Όταν τίθεται θέμα ψήφων, καμία ντροπή δεν αισθάνεται ο νεαρός που αγνοεί τι σημαίνει αγροτιά, τι είναι να είσαι σκληρά εργαζόμενος και άσχημα αμοιβόμενος, που πολεμά οτιδήποτε θυμίζει πατρίδα αλλά και που ταυτόχρονα αγκαλιάζει οποιονδήποτε καταστρέφει το Έθνος (προτιμά τα παιδιά με τις κουκούλες, τους «ανθρώπους των σκιών» όπως οι ίδιοι αυτοπροσδιορίστηκαν, χωρίς να αφήνει παραπονούμενους και τους αλλοδαπούς που με την πρώτη ευκαιρία επιτίθενται στις περιουσίες των Ελλήνων ή και κατά των ιδίων των Ελλήνων)!!!
Στο μονόπρακτο έργο που παίζεται στα μπαλκόνια, ο νεότευκτος πολιτικός – ηθοποιός θα επιχειρήσει να πείσει τους Έλληνες πως αξίζει να τον ψηφίσουμε και όχι να τον… «χειροκροτήσουμε»!!! Η φαρσοκωμωδία δεν έχει αρχίσει σήμερα και καλούνται όλοι όσοι είναι περίεργοι να την παρακολουθήσουν. Η ψήφος είναι σημαντικό αγαθό και ο Τσίπρας συμμετέχει ενεργά στην «κυνηγετική» περίοδο των ψήφων εν όψει Ευρωεκλογών…
Δυστυχώς, η ντροπή ντροπή δεν έχει κι έτσι ο Τσίπρας ξεχύθηκε σε μία προεκλογική περιοδεία για να μας πει… αλήθεια τι;
Επειδή η λογική έχει παύσει προ καιρού να κυκλοφορεί στους πολιτικούς κύκλους, επειδή τα αυτονόητα έχουν αλλοιωθεί και σε πολλές περιπτώσεις χαρακτηρίζονται ως είδη προς εξαφάνιση κι επειδή η γελοιότητα τείνει να αντικαταστήσει την σοβαρότητα του (πολιτικού και όχι μόνο) πνεύματος σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής του τόπου, καλό θα ήταν να αγνοηθεί το εν λόγω «χρυσό παιδί» του ΣΥΡΙΖΑ και να αφεθεί να διαλαλεί την «πραμάτια» του στους δικούς του μεταφερόμενους αργυρώνητους (και καλοβολεμένους κατά κανόνα) οπαδούς…
Δεν χρειάζονται ούτε ντομάτες, ούτε πατάτες, ούτε μαρούλια να του «χαρίσουν» οι Έλληνες (και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες) του κυρίου Τσίπρα, ο οποίος σαφέστατα δεν θα εκτιμήσει ούτε τα έξοδα αυτών που πιθανόν να του χαρίσουν τα κηπευτικά αυτά. Και δεν θα το εκτιμήσει επειδή ποτέ δεν εργάστηκε για να γνωρίζει την πραγματική αξία των «αγαθών», όπως φυσικά δεν γνωρίζει και την πραγματική αξία του Ευρώ αλλά και πόσο δύσκολα το αποκτάει σήμερα ένας Έλληνας εργαζόμενος…
Καληνύχτα κύριε Τσίπρα και όνειρα γλυκά, αν και μόνο εφιάλτες προβλέπω να «δείτε». Και δεν αναφέρομαι στους φίλους σας, τους σύγχρονους εφιάλτες της Ελλάδας, αλλά στους εφιάλτες των ποσοστών των εκλογών… Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά, πλέον, αγαπητέ κύριε Τσίπρα, τι εστί… ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις διάφορες συνιστώσες του…
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Αλήθεια, η βάρκα διαφυγής που λέγεται «Οικολόγοι – Πράσινοι» έχει ελεγχθεί ή θα πηδήξετε σε αυτήν χωρίς να γνωρίζετε αν σας… αντέξει;
kostasxan.

To pressmme αυτοδιαψεύδεται...ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ..ΣΙΓΟΥΡΟΙ ...ΟΤΙ Η "ΞΦΤΙΛΑ"ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΟΥΣΕ.....

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΕΙΝΑΙ .......
ΤΟΥΣ "ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΡΑΖΕΙ...... ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ..... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
====================================================================



ΗΔΗ ΤΟ PRESS MME ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ



τους πρόδωσε το ΠΡΟΣ

Στο blog αυτό ο συγγραφέας, ισχυρίζεται ότι στην φωτογραφία, υπάρχει ένα μήνυμα που έστειλε ο κ. Χατζηνικολάου στον κ. Παπαγιάννη. Έλα μου όμως, που στο κινητό γράφει ΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ενώ εάν αποστολέας ήταν ο Χατζηνικολάου θα έπρεπε να γράφει ΑΠΟ...

Επίσης, το σηματάκι "abc" πάνω δεξιά στη φωτογραφία, εμφανίζεται μόνο κατά τη διαδικασία κατασκευής μηνύματος, και όχι στην ανάγνωση εισερχόμενου!!!!!!

Kάποιοι είναι ανίκανοι ακόμη και να δουν τι γράφουν..πόσο μάλλον να το παίξουν επαγγελματίες ενώ είναι κακοί ερασιτέχνες

Για γέλια...χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βγάλουν τις προσωπικές τους κόντρες. Και μάλιστα, είναι τέτοια η βιασύνη τους, που ούτε καν ελέγχουν τι αναρτούν..
greekindependent