ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.09

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ



Γράφει ο: Αλέξης Παπάς




Η εγκληματικότητα και πάλι καλπάζει. Η απουσία αστυνόμευσης είναι εμφανής. Το ίδιο και η ανικανότητά της . Οργανωμένο και μη έγκλημα έχουν καταφέρει να επιβάλουν τη δικτατορία τους. Αναγκαστήκαμε οι περισσότεροι να κάνουμε τα σπίτια μας φυλακές . Στην ελληνική πρωτεύουσα και στις λοιπές μεγαλουπόλεις 70.000 περίπου αστυνομικοί και δεν μπορούν να υπερασπισθούν τη δημόσια τάξη, την κοινωνική γαλήνη, την τιμή της κάθε οικογένειας, το δικαίωμα στην ιδιοκτησία. Αστυνομία δεν υφίσταται πλέον. Όραμα για μια νέα Αστυνομία και μια αποτελεσματική αστυνόμευση δεν υπάρχει. Το μόνο που υπάρχει είναι οι δημόσιες σχέσεις. Η Αστυνομία δεν έχει ικανότητες για προληπτική δράση. Όπως είναι αναποτελεσματική και η κατασταλτική. Είναι ένα γραφειοκρατικό σώμα με πολλούς διεφθαρμένους μικροκλαρούχους και μεγαλοκλαρούχους αξιωματικούς και αστυνομικούς. Σε μεγάλες κρίσεις ένα ερασιτεχνικό αστυνομικό σώμα θα λειτουργούσε καλύτερα. Η πανελλήνια κατάρρευσή της είναι πια γεγονός. Ο κλονισμός της εμπιστοσύνης του λαού προς την Αστυνομία είναι πλέον γεγονός. Χρειάζεται να επανέλθει η τόνωση του φρονήματος των αστυνομικών με παράλληλη εκπαίδευση και κίνητρα. Χρειάζεται η πειθαρχία και η επαναφορά της εντοπιότητας. Χρειάζεται κάθαρση στην Αστυνομία. Δεν μπορεί να συνυπάρχουν στα τμήματα οι «λαδιάρηδες» με τους έντιμους. Χρειάζεται η Αστυνομία να μην αποφασίζει με βάση τις δημοσκοπήσεις και τις βουλές των μεγαλοεκδοτών ή των επιχειρηματιών του τόπου. Η Αστυνομία πρέπει να συγκρούεται με το έγκλημα . Η Αστυνομία πρέπει να είναι φρουρός της κοινωνίας . Και δεν υπάρχει για να παίζει πολιτικά παιχνίδια , να φυλάει μεγαλοεπιχειρηματίες , δημοσιογράφους, πολιτικούς και διάφορους άλλους τσαρλατάνους. Υπάρχει για να προστατεύει τον απλό πολίτη και δεν το πράττει, γιατί δεν υπάρχει δίπλα του όταν αυτός θα την φωνάξει σε βοήθεια. Περνούσα σήμερα από την περιοχή του ξενοδοχείου «Ατλαντίς» (κέντρο πόλεως Ηρακλείου) όπου προφανώς έχει καταλύσει η αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ισραήλ κι αντιμετώπισα μπροστά μου και ανά πέντε μέτρα ομάδες πάνοπλων αστυνομικών που είχαν κλείσει ολόκληρα τετράγωνα πέριξ του ξενοδοχείου χωρίς να υπάρχει ιδιάζων λόγος. Και σκέφτηκα: γιατί αυτούς τους μπουταλάδες τους προστατεύουμε και με το παραπάνω χωρίς ιδιαίτερο λόγο, και τον δύσμοιρο έλληνα φορολογούμενο πολίτη τον έχει εγκαταλείψει πλήρως η αστυνομία; Γιατί; Τέλος, θα πρέπει οι αστυνομικοί να είναι γενικών καθηκόντων και να σταματήσει το κράτος να τους στέλνει να φυλάνε το κάθε καρυδιάς καρύδι. Οι μεγαλοκαρχαρίες να πάρουν ιδιωτική φύλαξη και να σταματήσει αυτό το κακό με την φύλαξή τους από την Αστυνομία. Οι εβδομήντα περίπου χιλιάδες αστυνομικοί να κυκλοφορούν με τη στολή τους ( με εξαίρεση μόνο αυτούς των Ειδικών Υπηρεσιών). Και τούτο για να τονωθεί η ψυχολογία των πολιτών ότι υπάρχει όντως Αστυνομία.
ελληνες δημοκρατες

Δεν υπάρχουν σχόλια: