ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.09

Προληπτικές (!) συλλήψεις στο Λονδίνο ενόψει της G20- Φρούριο το Λονδίνο...


10.500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ 8.000.000 ΛΙΡΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Αναρχικοί και διαδηλωτές από όλη την Ευρώπη έχουν απειλήσει να φέρουν το χάος στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας ενόψει της G20, μεθαύριο Πέμπτη, ενώ συνελήφθησαν πέντε ύποπτοι γιατί πιστεύεται ότι προγραμμάτιζαν να πάρουν μέρος σε αυτές τις διαμαρτυρίες. Δηλαδή τους συνέλαβαν... προληπτικά!
10.500 αστυνομικοί από τους συνολικά 30.000 που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου έχουν αναλάβει την επιχείρηση ασφάλειας (με το κωδικό όνομα Γκλένκοε που θα κοστίσει 8 εκατομμύρια λίρες)) της διάσκεψης της Ομάδας των "20" στον συνεδριακό χώρο "Εκσελ" στο ανατολικό Λονδίνο. Εκτός από την προστασία των ξένων ηγετών η βρετανική αστυνομία έχει να αντιμετωπίσει ένα διήμερο μεγάλων διαδηλώσεων στην περιοχή του Σίτι του Λονδίνου. Από χθες οι οργανωτές των διαδηλώσεων κυκλοφορούν αφίσες με συνθήματα κατά των τραπεζών και των τραπεζιτών. Η βρετανική αστυνομία ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί θα συμμετάσχουν από αναρχικοί μέχρι οικολόγοι από όλη την Ευρώπη: 1.000 Γάλλοι από την κίνηση των αναρχοαυτονομιστών, Ιταλοί της ομάδας των ''πολεμιστών" και Γερμανοί από "Σταματήστε τον πόλεμο", την αντιφασιστική ''ΑΝΤΙΦΑ ''και την αριστερή οργάνωση ΑΤΤΑΚ.
showbitch

Δεν υπάρχουν σχόλια: