ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.09

Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής οδεύει προς την καταστροφή…

Με τις πράξεις και τις παραλήψεις της νέας δημοτικής αρχής στην Κομοτηνή, σε ότι αφορά την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης, ο οργανισμός οδηγείται σε οικονομικό στραγγαλισμό που πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος η επιχείρηση να κλείσει και να βρεθούν πολλές οικογένειες στον δρόμο.
Το παρακάτω έγγραφο αποτυπώνει του λόγου το αληθές και δείχνει έμπρακτα ότι νεκροθάφτης της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι ο πρώην πρόεδρος της Τάσος Παράσχου, ο οποίος παραιτήθηκε στις αρχές του 2008 και με τις ευλογίες του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη, προχώρησε στην κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος. Πιο συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, για το έτος 2007 υπάρχει αύξηση της τάξης του 224%(!!!) στις αμοιβές και τα έξοδα τρίτων. Στις δε παροχές τρίτων η αύξηση είναι στα επίπεδα του 85%(!!!), ενώ παράλληλα αυξήθηκαν και οι αμοιβές και τα έξοδα του προσωπικού. Είναι να μην παίρνει δάνειο μετά η ΔΕΥΑΚ;;;

Όπως διακρίνουμε το 2006, οι αμοιβές του προσωπικού είναι 3.387.896,86 €, ενώ στον απολογισμό του 2007 το ποσό ανέρχεται στα 3.870.591,25 €. Στις αμοιβές και τα έξοδα τρίτων το 2006 η επιχείρηση πληρώνει σχεδόν 95.000 €, ενώ την επόμενη χρονιά, κρατηθείτε, 307.075,28 €!!!!!! Στις παροχές τρίτων η ΔΕΥΑΚ το 2006 πλήρωνε 490.320,63 €, ενώ το 2007, 906.983,61 €!!!!!! Όλα αυτά επί προεδρίας Τάσου Παράσχου, του «νοικοκύρη», όπως θέλουν να τον παρουσιάζουν ορισμένα τοπικά έντυπα!
Ο δήμαρχος Κομοτηνής και ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Τάσος Παράσχου, αν και η ΔΕΥΑΚ παρήγαγε και πρόσφερε έργο στην πόλη με τις όποιες αδυναμίες ή ατέλειες της, την οδηγήσαν με τις επιλογές τους σε απαξίωση και στερούν έτσι από την πόλη της Κομοτηνής έναν δυναμικό οργανισμό που έχει πολλά ακόμη να δώσει. Ο σχεδιασμός τους ή μάλλον οι σπασμωδικές κινήσεις βιτρίνας που επιδίδονται κάθε άλλο παρά ευοίωνο μέλλον για την ΔΕΥΑΚ επιφυλάσσουν.
piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: