ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.09

ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.......ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΖΑ......(ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ..ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ)

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...






ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ 09.00 ΤΟ ΠΡΩΙ:

ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΑΤΛΑΝΤΙΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ "ΜΟΣΑΝΤ" . ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ" ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕ !!! ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ???
ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΑΓΕΣ , ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ??? ΑΠΟ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ "ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΛΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ??? ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ??? ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΜΙΑ ΖΩΗ "ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ" - ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
έλληνες δημοκράτες

Δεν υπάρχουν σχόλια: