ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.11

ΜΑΥΡΟ στους απατεώνες, ληστές και λαμόγια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Υψώνουμε από αύριο στα μπαλκόνια μας την σημαία του ΜΑΥΡΟΥ!!!
ΜΑΥΡΟ στους απατεώνες, ληστές και λαμόγια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ!

ΜΑΥΡΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ !

ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΎΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ!

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΤΑΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ!

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ¨"ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΤΡΑΦΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΟΡΑΓΑΝ -ΕΠΙΔΕΞΙΑ- ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΑΣ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ "ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ" ΠΕΝΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ....

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

Το μοιραίο λάθος του ευρώ

infoblog.gr
Όποιος θέλει να καταλάβει γιατί το ευρώ αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα θα πρέπει να ξεχάσει για μια στιγμή το χρέος και τα κρατικά ομόλογα και να ρίξει μια ματιά στα χαρτονομίσματα.
Οι εικόνες στα ευρωπαϊκά χαρτονομίσματα είναι εικόνες ανύπαρκτων κτιρίων. Ενώ συνήθως τα εθνικά νομίσματα εικονίζουν αληθινούς ανθρώπους και αληθινά μέρη -ο George Washington στο δολάριο, τα θέατρα Μπολσόι στο ρούβλι-, η ευρωπαϊκή ταυτότητα είναι υπερβολικά εύθραυστη για να αντέξει κάτι τέτοιο.
Το να επιλεγεί ένας «ήρωας» ή ένα μέρος που συνδέεται με μια συγκεκριμένη χώρα θα ήταν προβληματικό. Έτσι, οι ευρωπαϊκές αρχές επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν ασαφείς εικόνες, που παριστάνουν τα πάντα και τίποτα.
Τώρα, μία δεκαετία μετά την πρώτη εμφάνιση των χαρτονομισμάτων του ευρώ στα μηχανήματα ανάληψης όλης της ηπείρου, αυτή η έλλειψη κοινής ταυτότητας είναι το μοιραίο λάθος που μπορεί να οδηγήσει το κοινό νόμισμα στον βυθό.
Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ο κ. Tim Geithner, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, επέδειξε χαρακτηριστική έλλειψη υπομονής με αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν «κενό ευρωπαϊκής πολιτικής ηγεσίας».
Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι η ταλαιπωρία του νομίσματος δεν σχετίζεται τελικά με την ηγεσία – οφείλεται σε πιο θεμελιώδεις παράγοντες. Το γεγονός ότι οι εθνικές συνειδήσεις είναι πολύ ισχυρότερες από οποιαδήποτε κοινή ευρωπαϊκή δέσμευση σημαίνει ότι οι ηγέτες είναι περιορισμένοι σε ό,τι αφορά τις λύσεις που μπορούν να σκεφτούν.
Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας, το ευρώ καθιερώθηκε χωρίς να έχει προηγουμένως τη συγκατάθεση των ψηφοφόρων. Η εκτίμηση ήταν ότι οι ψηφοφόροι θα μάθαιναν με τον καιρό να αγαπούν το νέο τους νόμισμα, βλέποντας ότι οδηγεί σε μια πλουσιότερη και ισχυρότερη Ευρώπη. Τώρα όμως που το ευρώ έχει αντί αυτού συνδεθεί με τον πόνο, τη λιτότητα και το χρέος, τα όρια της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης είναι πεπερασμένα.
Έτσι, όταν η Γερμανίδα καγκελάριος αποκλείει το ευρωομόλογο, ούτε πάσχει από έλλειψη φαντασίας ούτε απλώς τσιγκουνεύεται. Πολύ απλά, γνωρίζει ότι οι Γερμανοί ψηφοφόροι δεν θα δεχτούν ποτέ να αναλάβουν σε μόνιμη βάση εγγυήσεις για το χρέος των Νοτιοευρωπαίων.
Οι ψηφοφόροι στη Φινλανδία και στην Ολλανδία -τις άλλες πιστώτριες βορειοευρωπαϊκές χώρες- είναι περισσότερο άκαμπτοι στην άρνηση μιας τέτοιας προοπτικής. Στο μεταξύ, ο θυμός έναντι των «φαρισαϊστών και άτεγκτων Βορειοευρωπαίων» μεγαλώνει στις χώρες που υποφέρουν από τη λιτότητα, όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία.
Οι ευρωσκεπτικιστές, που αντιτίθενταν στο ενιαίο νόμισμα, είχαν προβλέψει μια τέτοια παταγώδη αποτυχία. Τα επιχειρήματά τους αξίζει ακόμη να ακουστούν – όχι μόνο ως ερμηνεία των ριζών του κακού αλλά και ως τρόπος να κατανοήσουμε τι πρόκειται πιθανώς να ακολουθήσει.
Η αντίθεση στο ενιαίο νόμισμα είχε πολλές μορφές - κάποιες εκ των οποίων εθνικιστικές.
Πράγματι, το μόνο που με έκανε σε διάφορες περιπτώσεις να χάνω την πίστη μου στις αντιρρήσεις τις οποίες είχα προ ετών για το ευρώ ήταν ότι συνάντησα κάποιους από τους ανθρώπους που συμφωνούσαν μαζί μου!
Σε κάθε περίπτωση, μου φαινόταν τότε και μου φαίνεται και τώρα ότι οι ευρωσκεπτικιστές έχουν καλύτερα επιχειρήματα. Είχαν δίκιο να επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν παραδείγματα επιτυχημένης νομισματικής ένωσης χωρίς τελικά να υποστηριχτεί και από πολιτική ένωση.
Ορισμένοι φίλοι του ευρώ, ειδικά στη Βρετανία, διαφώνησαν με το ότι μια πολιτική ένωση ήταν απαραίτητη για να υποστηριχτεί ένα ενιαίο νόμισμα, ενώ άλλοι οπαδοί του ευρώ, στις Βρυξέλλες αυτοί, εκτιμούσαν πως η νομισματική ένωση τελικά θα οδηγούσε σε πολιτική ένωση.
Οι αρνητές έλεγαν, αντίθετα, ότι ακριβώς σε μια οικονομική κρίση η ευρωπαϊκή πολιτική ταυτότητα θα είναι πολύ αδύναμη για να υποστηρίξει την κοινή ισοτιμία. Τα γεγονότα φαίνεται να τους δικαιώνουν.
Οι υποστηρικτές του ευρώ θα απαντήσουν πως το παιχνίδι δεν τελείωσε ακόμα. «Αντιμέτωποι με το ζοφερό μέλλον, οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι θα καταλάβουν ότι η μεγαλύτερη ενότητα είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε». Αμφιβάλλω.
Αντίθετα, μου φαίνεται ότι ηγέτες όπως ο κ. Jose Manuel Barroso, ο επικεφαλής της Κομισιόν, χάνουν πολύτιμο χρόνο ζητώντας λύσεις, όπως το ευρωομόλογο, που δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθούν. Σκεφτείτε απλώς τα βήματα που θα χρειάζονταν για κάτι τέτοιο: πρώτα να υπάρξει διαπραγμάτευση επί μιας νέας ευρωπαϊκής συνθήκης, μετά να επικυρωθεί από 27 χώρες και όλα αυτά εν μέσω μιας ταχέως εξαπλούμενης κρίσης.
Ξεχάστε το. Υπάρχει, ωστόσο, μία άλλη πιθανότητα.

Πίστευα πάντα πως τα βήματα στην κατεύθυνση μιας αυξημένης ευρωπαϊκής ενότητας είναι μεγαλύτερα όταν ηχούν τεχνικά, είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτά και δεν υπόκεινται στην έγκριση των ψηφοφόρων. Το τρέχον πρόγραμμα της ΕΚΤ για αγορά ελληνικών, ισπανικών και ιταλικών ομολόγων ταιριάζει γάντι στην παραπάνω περιγραφή. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.
Η Γερμανία ανήκει στα σπάνια είδη χώρας όπου οι αποφάσεις της κεντρικής τράπεζας εγείρουν πολιτικά πάθη. Δεν είναι τυχαίο ότι ανώτερο στέλεχος της κυβέρνησης Μέρκελ μου είπε ότι ήδη το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων αντιμετωπίζει προβλήματα στο εσωτερικό της Γερμανίας και ότι δεν πιστεύει πως θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη.
Αν η επίταση της ενότητας -μέσω ευρωομολόγων ή μέσα από τη συγκέντρωση των φορολογικών συστημάτων και των προγραμμάτων δαπανών- πάψει να υπάρχει στο τραπέζι, δύο είναι οι εναλλακτικές που απομένουν:
Είτε το τρέχον πρόγραμμα λιτότητας σε συνδυασμό με νόμους έκτακτης ανάγκης τελικά θα «δουλέψει», είτε κάποιες χώρες θα χρεοκοπήσουν και θα εγκαταλείψουν το κοινό νόμισμα.
Όπως αναφέρει από τις ίδιες αυτές σελίδες και ο κ. Nouriel Roubini, μια αποχώρηση από το ευρώ μπορεί τελικά να είναι για το συμφέρον της Ελλάδας. Ωστόσο, οι βραχυπρόθεσμες οικονομικές και πολιτικές συνέπειες θα είναι δριμύτατες – και όχι μόνο για την Ελλάδα. Η Ευρώπη ίσως γνωρίσει χρεοκοπίες τραπεζών, πολύ χειρότερη λιτότητα, υψηλότερη ανεργία, κοινωνική αναταραχή, ριζοσπαστικοποίηση της πολιτικής, αύξηση της έντασης ανάμεσα στα κράτη και απειλή για την ύπαρξη της ίδιας της Ε.Ε.
Υπό αυτό το πρίσμα, το να έχουμε κάνει «το σωστό» λίγη αποζημίωση θα προσφέρει. Ακόμα και στους ευρωσκεπτικιστές.

www.inprecor.gr/

Αναζητώντας το πλεονάζον προσωπικό…

Είναι ώρα, όλοι και όλες να συμβάλουμε με ιδέες ώστε οι τεμπέληδες του δημοσίου να πάνε σπίτια τους. Εγώ αμέσως, αμέσως ξετρύπωσα έναν.

Xα! Ξετρύπωσα και έναν ακόμα. Τον “εργασίας” Κουτρουμάνη. Χωρίς θέσεις εργασίας, χωρίς συλλογικές συμβάσεις και χωρίς κοινωνική ασφάλιση, τι δουλεία έχει να κάνει; Πασιέντζες και σαΐτες…
 
antistachef.

Εκλογές η απάντηση στον (εκ)βιασμό

thumb
Τον δρόμο των εκλογών ως μόνη διέξοδο από την καταστροφή έδειξε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τις προηγούμε­νες ημέρες, ενώ σε τηλεοπτική του συ­νέντευξη μίλησε για συγκεκριμένο σχέ­διο εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας το αμέσως επόμενο διάστημα, το οποίο περιλαμβάνει μια ιδιότυπη στάση πλη­ρωμών, όσον αφορά μισθούς και συ­ντάξεις στο εσωτερικό της χώρας.
Συγκεκριμένα, εν είδει αποκάλυ­ψης, ο Τσίπρας ανέφερε, μιλώντας σε εκπομπή του Alter, ότι τα παιχνί­δια που παίζονται με την καθυστέρη­ση της έκτης δόσης συνίστανται στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη δόση δεν προορίζεται για να καλύψει άμεσες δανειακές ανάγκες, δεδομένου ότι το επόμενο ομόλογο λήγει τον ερχόμενο Μάρτιο. Ως εκ τούτου, η 6η δόση αφο­ρά εσωτερικές ταμειακές ανάγκες, και με αυτές η κυβέρνηση (ενδεχομένως σε συνεργασία με την τρόικα) προτί­θεται να παίξει το επόμενο διάστημα με τη δόση του Οκτωβρίου.
Έτσι, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζουν «μια ιδιότυπη εσωτερική στάση πληρωμών, δηλαδή σε αδυναμία πληρωμής μισθών και συ­ντάξεων, για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον πείσουν ότι πρέπει να δεχτεί αυτά τα χαράτσια», όπως και τις απολύσεις, την εφεδρεία, το ενιαίο μισθολόγιο, το fast track ξεπούλημα κ.λπ. Μάλιστα, όπως ανέλυε στέλεχος της ηγεσίας του ΣΥΝ, οι όποιες καθυ­στερήσεις στην εκταμίευση της 6ης δόσης θα χρησιμοποιηθούν ως μοχλός πίεσης στις κοινωνικές αντιδράσεις, καθώς αυτές θα υποδειχθούν από την κυβέρνηση και το σύστημα ως η αιτία εμπλοκής της.
Πρακτική υποστήριξη
Με αυτό το σενάριο κατά νου, ο ΣΥΡΙΖΑ εστιάζει την πολιτική και κοινωνική του παρέμβαση στα εξής επίπεδα:
Στο επίπεδο της άμεσης αντιμετώ­πισης των μέτρων, ειδικά όσον αφορά τα χαράτσια, ο ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με το διαμορφούμενο ρεύμα ανυπακοής, στηρίζοντας όσους δεν έχουν να πλη­ρώσουν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Γ. του ΣΥΝ την περασμένη Πέμπτη «η κυ­βέρνηση επιχειρεί να “κατασχέσει” το εισόδημα των εργαζομένων και να “δη­μεύσει” ακόμη και την πρώτη κατοικία τους». Για τον ΣΥΝ βασική προτεραιό­τητα είναι η, με κάθε τρόπο, στήριξη «όσων αδυνατούν να πληρώσουν αυ­τό το χαράτσι», καθώς και της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ στην απόφασή της «να μην με­τατραπεί η ΔΕΗ σε τιμωρητικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό, βυθίζοντας στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά».
Γι’ αυτό καλεί «τους επιστημονικούς φορείς, και ιδιαίτερα τους δικηγορι­κούς συλλόγους, τα πανεπιστήμια, και ιδιαίτερα τις νομικές σχολές, να δια­μορφώσουν το πλαίσιο νομικής αλλά και πρακτικής υποστήριξης». Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Θα βρεθούμε στο πλάι του κάθε πολίτη που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση να τιμωρήσει, επειδή αρνείται την αδικία και την εξόντωση». Αυτό μπορεί να ερ­μηνευθεί και ως ευρύτερη κάλυψη σε εκείνους που η απροθυμία τους να πλη­ρώσουν αντιστοιχεί σε πολιτική στάση, και όχι απαραίτητα σε αδυναμία.
Στο πολιτικό επίπεδο, ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να ζητούν εκλογές προκειμένου να εκφραστεί η βούληση του ελληνικού λαού. Στο επιτελείο της Κουμουνδούρου, άλλωστε, εκτιμούν ότι το άθροισμα που συγκεντρώνουν οι πολιτικές δυνάμεις που διαφωνούν με το μνημόνιο, αποτυπώνει μια εν εξελί­ξει μεταβολή στο πεδίο των συσχετι­σμών, η οποία μπορεί να εκφραστεί μέ­σα και από τον περιλάλητο «συνασπι­σμό εξουσίας» που εκφωνείται εδώ και μήνες από την κεφαλή του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέτωπο
Στις προθέσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η απεύθυνση σε όλους τους χώρους στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ: από το ΚΚΕ και την εξωκοινοβουλευ­τική Αριστερά, έως τη Δημοκρατική Αριστερά, το Άρμα Πολιτών, τους Οι­κολόγους Πράσινους και τους «ΠΑΣΟΚογενείς». Ακόμα κι αν κάποιοι εξ αυ­τών σθεναρά το αρνούνται, τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι οι πε­ριστάσεις απαιτούν ένα μέτωπο κοινω­νικών και πολιτικών δυνάμεων, και τα συναφή καλέσματα ασκούν αυξανόμε­νη πολιτική και κοινωνική πίεση προς αυτή την κατεύθυνση.
Βέβαια, ως γνωστόν – όπως έχουμε ξαναπεί – αντιρρήσεις υπάρχουν ως προς αυτό το σκεπτικό, από την πλευρά Λαφαζάνη, η οποία θέτει τόσο ζήτημα συγκλίσεων των συμπαρατασσόμενων δυνάμεων όσο και ως προς το εναλλα­κτικό σχέδιο διεξόδου.
Ενστάσεις έχει και η ΚΟΕ, της οποίας ο εκπρόσωπος στη νέα Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Νικολακάκης, υπο­γράμμισε πως «αυτό που δεν πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι π.χ., να αναλωθεί στον προσεταιρισμό κάποιων παραγό­ντων του σοσιαλιστικού χώρου, έχο­ντας βασικά κατά νου την αύξηση των ποσοστών του στο πλαίσιο μια υποτιθέ­μενης κοινοβουλευτικής μετάβασης».
Συνέχεια, πάντως, της παραπάνω πρότασης για εκλογές και διαμόρφω­ση ενός νέου «συνασπισμού εξουσίας» αποτελεί η πρόταση που διατύπωσε ο Τσίπρας για «κούρεμα» των ομολόγων που λήγουν τον Μάρτιο στο 50%. Σύμ­φωνα με τον ίδιο, μια κυβέρνηση που θα εισακούει τη λαϊκή εντολή, όπως ο συνασπισμός εξουσίας που προτείνει, θα πρέπει να προειδοποιήσει από τώρα τους πιστωτές ότι τα ομόλογα του Μαρ­τίου θα «κουρευτούν» στο παραπάνω ποσοστό, απειλώντας τους ακόμη και με στάση πληρωμών.
Άλλωστε, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Κουμουνδούρου, τη στιγ­μή αυτή, μια τέτοια πρόταση μπορεί να ασκήσει αποτελεσματική πίεση στους δανειστές, δεδομένου ότι αυτό που φοβούνται είναι μια πιθανή έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη.
Για την ΕΛΣΤΑΤ
Στο μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ πρω­τοστατεί και σε κοινοβουλευ­τικό επίπεδο στις αποκαλύ­ψεις για το «μαγείρεμα» του ελλείμματος το 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης και Δ. Παπαδημούλης, με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής, ζήτησαν να κληθούν στην Επιτροπή Οι­κονομικών της Βουλής και τα επτά μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, και όχι μόνο ο πρόεδρός της Ανδρέας Γεωργίου - ο μόνος που δεν παύθηκε από τα καθήκοντά του. Επίσης, ζήτησαν μαζί με άλλους βουλευτές της αντιπολίτευσης να γίνει κλή­τευση και του πρώην υπουρ­γού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
Στο μεταξύ, οι Λαφαζάνης και Χουντής θύμισαν ότι με ερωτήσεις τους στη Βουλή και την Ευρωβουλή, αντίστοιχα, είχαν από τον Οκτώβριο του 2010 αναδείξει το ζήτημα κα­ταγγέλλοντας «την όψιμη αλ­λαγή μεθοδολογίας στον τρό­πο υπολογισμού των ελλειμ­μάτων των ΔΕΚΟ, που επέβα­λαν κυβέρνηση - τρόικα»

Το Ποντικι

Χαράτσι διαρκείας στα…«σπιτάκια» μας!



Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

     Επί δεκαετίες οι «πράσινες» και «μπλε» Κυβερνήσεις δεχόντουσαν ότι το «σπιτάκι» που αγοράζαμε ήταν «αντικειμενικής» αξίας 80,000 ευρώ και εμβαδού 65 τ. μ. με αναλογούντες φόρους (περίπου 11%) ενώ εμείς πληρώναμε 320,000 ευρώ για τα «μικτά» 150 τ. μ. της 3ροφης ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ «μεζονέτας» στον εργολάβο-κατασκευαστή!
     Το κτίσμα κόστιζε τόσο επειδή είχε ανεγερθεί σε χωράφι εκτός σχεδίου Πόλεως και εκτός ζώνης…
     Το «σπιτάκι» μας θα ήταν ακριβότερο εάν είχε ανεγερθεί εκτός σχεδίου αλλά εντός ζώνης δεδομένου ότι οι τοπικοί άρχοντες σύντομα θα φρόντιζαν να επεκταθεί μέχρι την αυλή του η οικοδομική ζώνη!
     Αφήνω στο σημερινό άρθρο στην άκρη για λόγους ευπρέπειας «το όργιο» με τις «εξοχικές» κατοικίες!
      Τέτοιου είδους αλισβερίσι βόλευε ελεύθερους επαγγελματίες και πολλούς άλλους που διέθεταν μετρητά που δεν αναγράφονταν στις φορολογικές τους δηλώσεις καθότι ήταν…αδικαιολόγητα!
      Το ίδιο αλισβερίσι βόλευε και όλους εμάς τους μισθωτούς σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς πέραν του δικαιολογημένου κεφαλαίου μας προσφεύγαμε στα πρόθυμα να μας εξυπηρετήσουν Τραπεζικά Ιδρύματα.
-----Οι Τράπεζες μας έδιναν στεγαστικό δάνειο-υποθήκη κλείνοντας πονηρά το μάτι στο ύψος των 320,000 ευρώ και έτσι γεννιότανε, άψε-σβήσε, ΜΑΥΡΟ ποσό 240,000 ευρώ από την αγορά!...
-----Ο εργολάβος εισέπραττε 320,000 ευρώ δηλώνοντας έσοδα 80,000 ευρώ!
-----Η Πολεοδομία δεχόταν ανενόχλητα την μελέτη μηχανικού για τα 65 τ. μ.
      με το ισόγειο ως…γκαράζ, και τον τρίτο όροφο…δώμα!
-----Η εφορία δεχόταν ικανοποιημένη το ποσό των περίπου 8,800 ευρώ ως
      φόρο που αναλογούσε στα 65 τ. μ. (και αυτό εφόσον ΔΕΝ ήταν «πρώτη
      κατοικία» απαλλαγμένη από φόρους!)
-----ΔΕΗ και Υπηρεσίες Ύδρευσης-Αποχέτευσης δεχόντουσαν τα 65 τ. μ.
-----Στη συνέχεια αντίθετα με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ΔΕΝ πληρώναμε τίποτε στον Δήμο όπου είχε χτιστεί η μεζονέτα ή το διαμέρισμά μας αλλά απαιτούσαμε από Δήμο να μας παρέχει ΟΛΕΣ τις σχετικές υπηρεσίες..
     Και ζούσαμε εμείς ΚΑΛΑ και κάποιοι άλλοι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ώσπου μας προέκυψε αρχικά ο Dr Παπακωνσταντίνου και η τρόικα και τώρα ο κ Βενιζέλος και η πολύ…θυμωμένη πλέον με όλους εμάς…τρόικα και νάτο  το…χαράτσι!
      Φοβάμαι ότι οσονούπω θα δούμε τις αξίες των σπιτιών μας στο επίπεδο που τις είχαμε δηλώσει  (μείον την απαξίωσή τους λόγω παλαιότητας)…
       Οι Τράπεζες τρέμουν διαπιστώνοντας ότι ΔΕΝ πρόκειται να εισπράξουν αυτά που μας δάνεισαν καθώς καλπάζει η ανεργία και η μέση οικογένεια έχει υποστεί δραματικές μειώσεις εισοδήματος…
       Και εάν εφαρμοστεί τελικά το μέτρο (τα άλλα ΔΕΝ έχουν εφαρμοστεί)  θα εισπράττει εφεξής κάθε χρόνο το «χαράτσι» το Κράτος που επί δεκαετίες «έκλεινε τα μάτια» στα αλισβερίσια της αλληλοκοροϊδίας; 
       Ζήσαμε τον μύθο της ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ στην Ελλάδα και τώρα μας ξυπνούν βίαια ζητώντας να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ τον Ελληνικό ΤΙΤΑΝΙΚΟ!
      Και όσοι επί δεκαετίες…έκλεβαν;

Το πούρο σε μάρανε ξεφτιλισμένε...


Κοιτάξτε μούτρα οι ανθέλληνες... Ξέρετε ποιοί είναι; Αν όχι ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ
ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Αποκαλυπτικά στοιχεία : Πόσο «κακοπληρωμένοι» είναι οι έλληνες βουλευτές;

Η ιστορία των αυξήσεων των μοισθών από το 1974 - ΟΛΕΣ οι αποδοχές των βουλευτών σήμερα σε ένα πίνακα άκρως αποκαλυπτικό




Σε 64 περιπτώσεις αυξήθηκε από το 1975 η αποζημίωση και κατά 174 φορές τα συνολικά κονδύλια για το Κοινοβούλιο. Άλλωστε από το 1964, με απόφαση της τότε Ολομέλειας που πήρε συνταγματική περιωπή με το Ζ/ Ψήφισμα της Αναθεωρητικής Βουλής του 1975, «το ύψος της βουλευτικής αποζημίωσης προσδιορίζεται στο εκάστοτε επίπεδο του συνόλου των πάσης φύσεως αποδοχών και επιδομάτων του ανώτατου δικαστικού λειτουργού».

Αν άκουγε κανείς τους «πύρινους» λόγους που εκφωνήθηκαν από το βήμα της Βουλής, μπορεί να έμενε και με την εντύπωση ότι ορισμένοι ομιλούντες ήταν «πένητες συμβασιούχοι» που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους.

Αρκετοί από τους βουλευτές που έλαβαν τον λόγο επιδόθηκαν σε μύδρους κατά του «λαϊκισμού των μέσων ενημέρωσης» - που, κατά την άποψη τους, «απαξιώνουν τον κοινοβουλευτισμό» - και σε περιγραφές με τα πλέον μελανά χρώματα της οικονομικής κατάστασης των μελών του Κοινοβουλίου.

ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ


Το Ζ Ψήφισμα βασίστηκε σε μία απλή απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 1964, επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου και επί απόλυτης πλειοψηφίας (171 έδρες στις 300) της Ένωσης Κέντρου που εξομοίωσε τις αμοιβές των Βουλευτών με αυτές των Δικαστών.

Το Ψήφισμα αυτό ενσωματώθηκε και αναφέρεται και στο Σύνταγμα του 1975 (ΦΕΚ 111/Α/09-06-1975). Στο Άρθρο 111 του Συντάγματος αυτού και συγκεκριμένα στην παράγραφο 2 (σελίδα 29) αναφέρεται όμως ρητά ότι το Ψήφισμα αυτό όπως και άλλα παρόμοια μπορούνε με απλό Νόμο (και όχι Συνταγματική Αναθεώρηση!) είτε να τροποποιηθούν ή και να καταργηθούν!

Προφανώς το Ελληνικό Κοινοβούλιο, οι πεφωτισμένοι Εθνοπατέρες μας δηλαδή, είχαν την διακριτική ευχέρεια εδώ και τριάντα έξι (36!) ολόκληρα χρόνια να φροντίσουν για την άρση των συντεχνιακών αυτών προνομίων τους (και τουλάχιστον της εξωφρενικά χαμηλούς αυτοτελούς φορολόγησης) με μία απλή νομοθετική ρύθμιση!

Απολαβές ... πείνας, 6.700 ευρώ ΜΗΝΙΑΙΩΣ !!!!

Σε απόλυτους αριθμούς, οι απολαβές των μελών της Βουλής των Ελλήνων, οι οποίες κατά μέσο όρο κυμαίνονται γύρω στις 6.700 ευρώ μηνιαίως, βρίσκονται περίπου στον μέσο όρο των αμοιβών που απολαμβάνουν οι ομόλογοί τους σε άλλα ευρωπαϊκά κοινοβούλια.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχουν και πιο καλοπληρωμένοι αλλά και πιο κακοπληρωμένοι ευρωπαίοι κοινοβουλευτικοί, όπως άλλωστε συμβαίνει και με άλλους κλάδους στη χώρα μας.

Η σχέση αυτή ανετράπη στις αρχές του 1993, όταν επί προεδρίας του αείμνηστου Αθανασίου Τσαλδάρη και με υπουργό Οικονομικών τον κ. Ι. Παλαιοκρασσά δόθηκε στη βουλευτική αποζημίωση, η οποία είχε σχεδόν «παγώσει» τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, μια γενναία αύξηση, έπειτα από προσφυγές δικαστικών οι οποίοι διεκδίκησαν και έλαβαν αυξήσεις, μέρος των οποίων, όπως και οι βουλευτές, πήραν (και) αναδρομικώς με τη χορήγηση ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου.

Εκτοτε και επί μία τετραετία ο βασικός μισθός αντιπροσώπευε το 15% της βουλευτικής αποζημίωσης, ποσοστό που περιορίστηκε σε επίπεδα κάτω του 10%, όταν από την αρχή του 1997 ετέθη σε εφαρμογή νέο μισθολόγιο για τους δικαστικούς. Ενα μισθολόγιο που επέβαλε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Ευάγγελος Γιαννόπουλος και πάλι κατόπιν προσφυγών στα δικαστήρια που κατετέθησαν από λειτουργούς της Θέμιδος, αλλά αυτή τη φορά και από βουλευτές (κυρίως τέως). Με τον τρόπο αυτόν η αποζημίωση των βουλευτών σχεδόν διπλασιάστηκε και από 2.196,18 ευρώ (748.349 δρχ.) που ήταν ανήλθε σε 4.190,75 ευρώ (1.428.000 δρχ.), ενώ δόθηκαν εκ νέου και αναδρομικά προηγούμενων ετών.

Οι «διευκολύνσεις» που στην πορεία του χρόνου παρέσχε το Δημόσιο στα μέλη του Κοινοβουλίου επιβαρύνουν τόσο τον προϋπολογισμό του κράτους (όπως, επί παραδείγματι, οι αμοιβές των πέντε υπαλλήλων που μπορούν να αποσπούν στα γραφεία τους) όσο και αυτόν της Βουλής (επιστημονικός συνεργάτης, χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκινήτου, τηλεφωνική και ταχυδρομική ατέλεια, επίδομα στέγης και δωρεάν παραχώρηση γραφείου σε «επαρχιώτες»). Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία για τη σημαντική αύξηση που γνώρισαν από τη Μεταπολίτευση τα κονδύλια που διατίθενται για τη Βουλή.

Ειδικότερα όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα της φωτογραφίας, οι πιστώσεις του προυπολογιμού της Βουλής, παρουσιάζουν εκρηκτικές αυξήσεις ανά πενταετία. Ετσι :


* Το 1975 οι συνολικές πιστώσεις του προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου ήταν μόλις 1,09 εκατ. ευρώ (373 εκατ. δρχ.), από τα οποία για την κάλυψη της όντως πενιχρής, τότε, αποζημίωσης και των συνδεδεμένων με αυτήν επιδομάτων που ελάμβαναν οι βουλευτές της εποχής πήγαιναν 674.000 ευρώ (230 εκατ. δρχ.).
* Το 1980 οι πιστώσεις του προϋπολογισμού έφθασαν τα 2,58 εκατ. ευρώ (880 εκατ. δρχ.) και οι πάσης φύσεως βουλευτικές αποδοχές τα 1,16 εκατ. ευρώ (396 εκατ. δρχ.).
* Το 1985 ο προϋπολογισμός είχε κονδύλια 7,33 εκατ. ευρώ (2,5 δισ. δρχ.) και τα λεγόμενα «συνταγματικά βάρη», όπως αποκαλούνταν οι αμοιβές των βουλευτών, ήταν 2,78 εκατ. ευρώ (951 εκατ. δρχ.).
* Το 1990 τα κονδύλια του προϋπολογισμού ανέβηκαν στα 19,64 εκατ. ευρώ (6,7 δισ. δρχ.) και η δαπάνη για τις βουλευτικές αποδοχές στα 6,74 εκατ. ευρώ (2,3 δισ. δρχ.).
* Το 1995 ο προϋπολογισμός ανήλθε απότομα στα 42,52 εκατ. ευρώ (14,5 δισ. δρχ.) και τα «συνταγματικά βάρη» στα 16,4 εκατ. ευρώ (5,6 δισ. δρχ.).
* Το 2000 ο προϋπολογισμός εκτινάχθηκε στα 97,06 εκατ. ευρώ (33,1 δισ. δρχ.) και οι βουλευτικές αμοιβές στα 32,84 εκατ. ευρώ (11,2 δισ. δρχ.).
* Το 2005 εξάλλου ο συνολικός προϋπολογισμός της Βουλής, αποτυπωμένος πλέον μόνο σε ευρώ, έφθασε τα 158,27 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων για τη βουλευτική αποζημίωση και τα διάφορα επιδόματα (οργάνωσης γραφείου, οικογενειακό, έξοδα κίνησης και κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών για όσους υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το επάγγελμά τους, λόγω του ασυμβιβάστου που στο μεταξύ εφαρμόστηκε), δια τέθηκε το ποσό των 40,5 εκατ. ευρώ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ


1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά…!!!
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και ….
απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ…

Κοινώς ... Γιάννης κερνάει Γιαννάκης πίνει!

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...


Καταγγελία Βουλευτών του ΠαΣοΚ για προκλητικές αμοιβές στελεχών της ΔΕΗ

Ερώτηση στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, κατέθεσαν 30 Βουλευτές του ΠαΣοΚ, μεταξύ των οποίων και ο Χρήστος Χάϊδος, καταγγέλλοντας «ακόμη μια ηχηρή διάψευση των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού για δήθεν περικοπές υπέρογκων αμοιβών των γαλάζιων Golden Boys και Golden girls».

Σύμφωνα με την ερώτηση, "Όλα αυτά σήμερα φαντάζουν υποκριτικά, όταν άλλα διακηρύσσετε και άλλα πράττετε σύμφωνα με όσα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Μετά τα παραπάνω καλείστε να απαντήσετε, σε ποια λογική περικοπής της σπατάλης και της ασύδοτης διανομής του δημόσιου χρήματος υπακούουν εν μέσω οικονομικής κρίσης οι παρακάτω προκλητικές αμοιβές στελεχών της ΔΕΗ;
"

Οπως καταλάβατε, σας παρέθεσα μια ερώτηση βουλευτών, οι οποίοι σε ανύποπτο χρόνο, ασκούσαν έλεγχο στις αμοιβές ... άλλων, ενώ απαιτούσαν την αύξηση των δικών τους!!!

Και η ζωή συνεχιζόταν!

Σε επόμενο άρθρο μας, ίσως θα πρέπει να ξαναθυμηθούμε όλοι, τι λέει το Σύνταγμά μας για όλα αυτά.

Η ρητορεία της … υποκρισίας! (Βίντεο)



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ακούγοντας τον κ. Βενιζέλο αναρωτιέσαι, πόσο θράσος χρειάζεται να έχει κάποιος για να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις!
Χωρίς τσίπα και ντροπή προσπαθεί να μας πλασάρει στο τέλος την άποψη ότι το χαράτσι που μας επέβαλε για το σπίτι μας (εκβιαστικά ως νταβατζής) μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ πρέπει να το δούμε σαν “ασφάλιστρο”της αξίας του!
Φυσικά του ανταπαντούμε ότι δεν έχουμε ανάγκη το χαρατσοασφάλιστρο του για να συνεχίσει να έχει αξία τα σπίτι μας αφού οι περισσότεροι από εμάς το αποκτήσαμε με χίλιους δυο κόπους και μέσα εκεί βιώνουμε ανεκτίμητες οικογενειακές και προσωπικές στιγμές, μεγαλώνοντας τα παιδιά μας με θυσίες  αλλά και με όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον!
κ. Αντιπρόεδρε και υπουργέ των οικονομικών πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι η ρητορεία σας δεν μπορεί πλέον να καλύψει με κανένα τρόπο την υποκρισία σας μια και το γελοίο επιχείρημα σας μόνο θλίψη μπορεί να μας προκαλεί ...  για το πολιτικό σας … κατάντημα!

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

180 χρόνια από τη δολοφονία του αξεπέραστου Ιωάννη Καποδίστρια

 
Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη μέρα για την αναμενόμενη Επανάσταση των Ελλήνων κατά της Χούντας της Τρόικας και της Κατοχικής Κυβέρνησης, από την 27 Σεπτεμβρίου, θλιβερή επέτειο δολοφονίας του αξεπέραστου, του ευσεβή και ευφυή, του αγίου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια, του ιδανικού Έλληνα Πολιτικού άνδρα, που όχι μόνο δεν καταδέχτηκε ποτέ να ζητήσει πληρωμή για τη θητεία και τις υπηρεσίες του, αλλά έδωσε ολόκληρη την περιουσία για τις ανάγκες του Κράτους και στο τέλος και την ίδια του τη ζωή, υπερασπιζόμενος αμετακίνητα τα σύνορα της ελεύθερης τότε Ελλάδος, που ήθελε εξοντωτικά να μειώσει η φιλότουρκη Αγγλία, η οποία έφτασε να τιμωρήσει ακόμα και τον Φιλέλληνα Πλοίαρχο του Αγγλικού Στόλου Κόδριγκτον για την «αποκοτιά» του στη Ναυμαχία του Ναυαρίνο!

   Στη μνήμη του αγαθού μας Κυβερνήτη, μπορούμε να ξαναπάρουμε την Ελλάδα μας πίσω! Στις 27 Σεπτεμβρίου! Πριν φτάσουμε και στην τωρινή συρρίκνωση των συνόρων που υποκρύπτεται πίσω από τον οικονομικό πόλεμο κατά των Ελλήνων, των παιδιών και της πατρίδας για τα οποία θυσιάστηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας!

   Στις 27 Σεπτεμβρίου! Ίσως αυτή να είναι η νέα Μεγάλη Ημέρα!

 

www.NOIAZOMAI.net

Όλα τα βίντεο με τους τσαμπουκάδες και τις… γομαρομαχίες στη βουλή

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΟ ;;;;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ... - [ Translate this page ]www.thanasisoikonomou.gr/?p=800
38 minutes ago - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 24 Σεπτεμβρίου, 2011. Η κατάσταση επιβάλλει ατομικές και συλλογικές υπερβάσεις. Αγαπητέ ...
Not Found, Error 404
The page you are looking for no longer exists. Perhaps you can find what you are looking for by searching the site archives by page, month, or category:

ΝΑ ΤΗΝ ! 

http://www.iefimerida.gr/news/19978/«διώξε-από-την-κυβέρνηση-όσους-δεν-μπορούν-ή-δεν-θέλουν»
 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Το διακύβευμα της περιόδου που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Πέρα από την αγωνία και την αδυναμία ενός σημαντικού μέρους της κοινωνίας να ανταποκριθεί στα οικονομικά βάρη, κανείς δεν αγνοεί τις οδυνηρές συνέπειες μιας ενδεχόμενης χρεωκοπίας και κανείς δεν μπορεί να υποτιμά τις μη-αναστρέψιμες επιπτώσεις της για την Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση, μέχρι σήμερα κατάφεραν να αποτρέψουν μια ανεξέλεγκτη πορεία. Ωστόσο, η στάση της αντιπολίτευσης αποδεικνύεται πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Ενώ οι συνθήκες επιβάλλουν εθνική συσπείρωση, τα κόμματα της ιστορικής αριστεράς οχυρώνονται στη διαμαρτυρία, με στερεότυπες ρητορείες και ευχολόγια. Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της, έχει αποκλειστική στόχευση να γίνει, πάση θυσία, ο αρχηγός της πρωθυπουργός της Ελλάδας, θέλοντας να αγνοεί ότι «επαναδιαπραγμάτευση» με δανεικά, συνεπάγεται νέα συμφωνία αλλά με ακόμα πιο δυσμενείς όρους. Η δήλωση του κ. Αντώνη Σαμαρά, ότι θα επιδιώξει επαναληπτικές εκλογές όσες φορές και αν χρειαστεί, θυμίζει τους επίδοξους αυτοκράτορες της όψιμης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που μηχανορραφούσαν για τον θρόνο, αντί να αντιμετωπίσουν την επέλαση των βαρβάρων.
Η Ελλάδα όμως δεν αξίζει μια τέτοια μοίρα. Η αποφυγή της χρεοκοπίας, αλλά ταυτόχρονα και η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας, είναι η μόνη αποδεκτή προοπτική. Αυτή την προοπτική θεωρούμε καθήκον μας να στηρίξουμε. Ωστόσο, για να έχει νόημα η στήριξη στην κυβερνητική προσπάθεια και να ενσωματώνει η προσπάθεια αυτή τις εύλογες ανησυχίες των πολιτών, επιβάλλεται να διευκρινίσουμε τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες υλοποιείται. Τρεις είναι αυτές οι βασικές προϋποθέσεις.
1. Δέσμευση για το αποτέλεσμα
Τα σκληρά μέτρα λιτότητας πρέπει να συνδεθούν ρητά με συγκεκριμένο στόχο, ο οποίος θα αποτελεί ξεκάθαρη οριστική και αμετάκλητη δέσμευση. Στόχος που θα αποτελέσει κυριολεκτικά «συμβόλαιο» με τους πολίτες: η χώρα να μπει σε τροχιά πρωτογενούς πλεονάσματος την άνοιξη του 2012, συνεχίζοντας την πορεία που είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί το πρωτογενές έλλειμμα από 24 δισ. € το 2009, σε 11 δισ. € το 2010 και περίπου 2 δισ. € το 2011. Αυτή η τροχιά είναι ο απαραίτητος όρος για την ανάπτυξη. Πράγματι, ο μεγάλος ασθενής της ελληνικής πραγματικότητας είναι το Δημόσιο. Η επίτευξη του στόχου αυτού, θα αποδείξει ότι το ελληνικό δημόσιο είναι βιώσιμο. Το πλεονασματικό ισοζύγιο, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, θα ανοίξει το δρόμο στην αξιοποίηση των πολλαπλών δυνατοτήτων της χώρας μας.
2. Μέτρα με όρους δικαιοσύνης και με διάλογο
Τα μέτρα λιτότητας πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο δίκαια (ή τουλάχιστον όσο λιγότερο άδικα). Η διανομή των βαρών πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο ουσιαστικής συζήτησης, έστω και στο χρονικά περιορισμένο πλαίσιο που διαθέτουμε, όχι αδιαπραγμάτευτη και τελεσίδικη αναγγελία.
3. Κυβέρνηση αποφασισμένη και αποτελεσματική
Πέρα από τις αδυναμίες της ευρωπαϊκής ηγεσίας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ευρωζώνης, είναι δεδομένο ότι στη σημερινή κατάσταση έχουν συμβάλει και οι σημαντικές καθυστερήσεις της κυβέρνησης. Οι υπουργικές αμφιθυμίες, η αναβλητικότητα, οι προσπάθειες ετεροπροσδιορισμού μέσα στο κομματικό πλαίσιο είναι μερικές από τις αιτίες καθυστέρησης. Είναι πλέον επιτακτικό να μπουν στην άκρη ψευδοδιλήμματα και προσωπικές πρακτικές, που μόνο μεταχρονολογούν τις αναγκαίες αποφάσεις, με μεγαλύτερο όμως κόστος για όλους. Και ενώ ορισμένοι υπουργοί μάχονται αποφασιστικά χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος, άλλοι δεν ακολουθούν αυτό το δρόμο. Θεωρούμε πλέον επιβεβλημένο, όσα μέλη της κυβέρνησης δεν αντέχουν την πίεση των περιστάσεων ή βάζουν σε προτεραιότητα την προσωπική τους πορεία, να αποχωρήσουν απ' αυτή.
Η κρισιμότητα της κατάστασης επιβάλλει ατομικές και συλλογικές υπερβάσεις. Αυτές πρέπει να γίνουν με τους ξεκάθαρους στόχους και τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που αναφέραμε. Αν οι υπερβάσεις αυτές υλοποιηθούν, η έξοδος από την κρίση μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά απ' ότι νομίζουμε. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα χάσει η κυβέρνηση ή κάποια συγκεκριμένη παράταξη, αλλά η Ελλάδα στο σύνολό της.
 
Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2011
 
Οδυσσέας Βουδούρης
Βουλευτής Μεσσηνίας
 
Θανάσης Οικονόμου
Βουλευτής Ιωαννίνων

Η ώρα της Επαναστατικής Κυβέρνησης πλησιάζει…


Και ενώ το έντρομο παλαιοκομματικό σύστημα καταρρέει, στους διαδρόμους και στα έδρανα της Βουλής ξεκατινιαζόμενο, και ενώ όλο πληθαίνουν οι φωνές αρχηγών και βαρόνων κομμάτων που ζητούν «οικουμενική κυβέρνηση», ο λαός δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Γυρίζει την πλάτη σε όλους αυτούς και με τις δημοσκοπήσεις, όσο πειραγμένες κι αν είναι, τους στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν τους εμπιστεύεται.
Ο ίδιος λαός έχει ήδη εκφράσει τη βούλησή του στις πλατείες και στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του καλοκαιριού: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
Αυτοί όμως, οι κηφήνες του λαού και του έθνους, δεν ακούνε το λαό! Και προσπαθούν να διασωθούν με τη σχεδία της «οικουμενικής τους κυβέρνησης», στην οποία μακάρι να ανέβουν το συντομότερο όλοι παρέα, να βουλιάξουν μαζί, να ησυχάσουμε μια ώρα γρηγορότερα!
Η απάντηση του λαού, σε όλους αυτούς τους άχρηστους που λεηλάτησαν και σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, που υπέγραψαν κατοχικά δάνεια και την άρση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, που μας καταδικάζουν καθημερινά στην πείνα, στην ύφεση και στην ανέχεια, πρέπει να είναι μια πραγματική κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, που δεν μπορεί να είναι άλλη από μια Επαναστατική Κυβέρνηση. Διότι οι κυβερνήσεις Εθνικής Σωτηρίας, αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία ή στο google, δεν έγιναν ποτέ από τους καταστροφείς, αλλά από τους Επαναστάτες!
Μία Επαναστατική Κυβέρνηση που θα συγκαλέσει Συντακτική Βουλή, η οποία θα ψηφίσει νέο πολίτευμα ΑμεσοΔημοκρατικό και θα παραδώσει την εξουσία στο λαό!
Μία κυβέρνηση Επαναστατική, αφοσιωμένη στην οδό της Πολιτικής Αρετής, που αδιάφθορη θα δικάσει και θα καταδικάσει τους απατεώνες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και τους προδότες!
Αυτή είναι η μόνη σωτήρια διέξοδος που έχουμε να ακολουθήσουμε ως Έλληνες!
Και τι θα γίνει με την Ευρώπη; Μία είναι η απάντηση: αρκετά ανησυχούσαμε εμείς τι θα πει η Ευρώπη, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης να ανησυχήσει στο τι θα πούμε εμείς…

ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ


Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

Σπιτι μου σπιτακι τους… ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα


Δεν ειναι απλα ΜΟΝΙΜΟ , αλλα οπως εχω πει…ΠΛΕΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ για κανεναν.

Θα το πω παλι…

1. εαν δεν πληρωσεις δε θα εχεις ρευμα = δεν μπορεις να ζησεις = “ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ”

2. εαν δεν πληρωσεις το Χαρατσι μονο… ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ… = “ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ”

Αρα το ακινητο σου ΔΕ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.. οπως ειχα πει.. δεν ηταν δικο σου απο υπογραφης Δανειακης Ι.. ολα στον αερα….

Εφοσον το μετρο ειναιο ΜΟΝΙΜΟ = Μονιμο προβλεψιμο ΕΣΟΔΟ = Σιγουρια ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΚΩΝ …!.. και σε μια στραβη ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ…

ΠΩΣ ??

Εαν εχουν συμφωνησει το “ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ” η το “ΓΙΑ ΛΙΓΟ” με ρητη περιγραφη Τελος Ακινητων με μετρα αναγκαστικης Εισπραξης… στην ιδια Συμβαση…. για να επισημοποιησουν και “ασφαλισουν” το εσοδο στους Δανειστες… ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ τους ΑΝΗΚΟΥΝ…. ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ … ΝΑΙ ?


Τωρα ενας εξυπνος και Ελευθερος Μαγκας των Οικονομικων,

1. ΘΑ επαιρνε μια εγγυηση απο τους Δανειστες ΜΟΝΟ γ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ και Law/No Risk ΕΣΟΔΟ/ΜΕΤΡΟ !!!!

2. ΘΑ εξεδιδε Ομολογο Ακινητων, με τη Συναινεση των Ελληνων Πολιτων… θα Τιτλοποιουσε αυτο το εσοδο θα επεστρεφε μερος των εσοδων στα σπιτια ( μικρο ) και θα εκανε χρηση των υπολοιπων να κλεισει τρυπες.


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ τα κανει ολα ΝΥΧΤΑ, το Μπεννυ πνιγει το κουνελι για αλλη μια φορα, και στην ΠΡΑΞΗ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ… !!


Η δε ΝΔ απο τη μερα που εγραψα κ εγω και πολλοι φιλοι το τι εστι “Ασφαλιστρο”-προλογος-Μπεννυ… ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.. παρα μονο ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ….


ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ… θα καταψηφισετε ΓΙΑΤΙ ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ( ΠΑΛΙ !!!!! )… οτι λεω πιο πανω…!!


ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ- ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ και ετσι κ ετσι…

ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΟΛΟΙ..

ΠΠ

Η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ




                                        Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

         Η πατρίδα μας περνάει, ίσως την χειρότερη περίοδο στην σύγχρονη Ιστορία
του τόπου μας, στην προάσπιση των Εθνικών μας θεμάτων. Ένα από τα μείζονα Εθνικά ζητήματα είναι οι επί δεκαετίες ενορχηστρωμένες προσπάθειες της γείτονας χώρας, της Τουρκίας, σε μια προσπάθεια να προσαρτήσει την Ελληνική Δυτική Θράκη,  στην μητέρα Τουρκία. Με αυτό το δεδομένο για να μπορέσει να το κατορθώσει αυτό πρέπει πρώτα να πετύχει την ανεξαρτησία της. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια, υπό την απόλυτη έως εγκληματική πολιτική ανοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων, υφαίνει με προσοχή και υπέρμετρη στρατηγική σχεδίαση τον δικό της  ιστό στην ευρύτερη περιοχή. Πιο αναλυτικά, προσπαθεί, σε όλα τα διεθνή fora να κατασυκοφαντήσει την Ελλάδα για έλλειμμα δημοκρατίας και παραβίαση των δικαιωμάτων της «τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης», κατά παράβαση της διεθνούς συνθήκης της Λοζάνης που αναγνωρίζει μόνο μουσουλμανική μειονότητα στην περιοχή. Σε αυτή την προσπάθεια πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν όλοι οι πρώην και νυν μουσουλμάνοι βουλευτές όλων των Ελληνικών κομμάτων και το Τούρκικο προξενείο της Κομοτηνής που δρα ως το στρατηγείο της Άγκυρας στην περιοχή, παράγοντας έναν άκρατο Τουρκικό εθνικισμό και υποδαυλίζοντας  την ήρεμη διαβίωση των κατοίκων. Το Τούρκικο προξενείο έχει ως ναυαρχίδα της πολιτικής του, των επεκτατικών δηλαδή σχεδίων της Τουρκίας, τη «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» που στελεχώνεται από όλους εκείνους τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που ποδηγετούν τα δικαιώματα και επηρεάζουν την θέληση των μουσουλμάνων κατοίκων της Θράκης. Το παράδοξο όμως, είναι πως αυτής της επιτροπής ηγούνται οι δυο μουσουλμάνοι βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου περί άλλων τυρβάζει, σφυρίζοντας δυστυχώς, αδιάφορα παραγνωρίζοντας τις συνέπειες που θα προκληθούν από αυτή την εγκληματική αδιαφορία.
Μπροστά σ΄αυτές τις ανησυχίες, δηλαδή της απώλειας της Δυτικής Θράκης, οι οποίες διατυπώνονται και από πολλούς ειδικούς επιστήμονες, διπλωμάτες και ιστορικούς, απέστειλα στις 04/04/2011 την παρακάτω επιστολή, που έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου Νο 817, στον πλέον αρμόδιο, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, αναμένοντας απάντηση.

Κύριο                                                  Μαρούσι 4 Απριλίου 2011
Φίλιππο Πετσάλνικο
Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων
Αθήνα

Κε Πρόεδρε,
Ασφαλώς έχει περιέλθει σε γνώση σας ότι, η καταργημένη με ανέκκλητη και οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου, «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης», κατά την σύνοδό της στην Κομοτηνή την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, εξέλεξε ομοφώνως ως πρόεδρό της τον Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και ως αντιπρόεδρό της τον επίσης Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης, Τσετίν Μάντατζη.
Παρακαλούμε όπως υπό την υψηλή θεσμική ιδιότητά σας, αυτής του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ενημερώσετε τους ευλόγως ανησυχούντες Έλληνες πολίτες και την Βουλή των Ελλήνων, πώς είναι δυνατόν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να ηγούνται «Τουρκικής» οργάνωσης η οποία με την αντισυμβατική και εν πολλοίς έκνομη δραστηριότητά της στην Θράκη, προσβάλλει το Εθνικό μας συναίσθημα και περιφρονεί την Ελληνική πολιτική τάξη και τους νόμους του Κράτους.
Επίσης, να μας γνωρίσετε ποιά μέτρα έχετε λάβει ή προτίθεσθε να λάβετε κατά των ως άνω Βουλευτών, προκειμένου να αποκατασταθεί η ήδη διαταραχθείσα εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος της Πατρίδος μας από τις δραστηριότητες παρανόμων τουρκικών σωματείων, συλλόγων κλπ, που εξακολουθούν να λειτουργούν με την ανοχή των Ελληνικών διοικητικών και εισαγγελικών αρχών στην Θράκη.
Πιστεύουμε πως θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι είναι ασυμβίβαστο το λειτούργημα του Έλληνα Βουλευτού με την προεδρεία «Τουρκικού» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, στην οποία ως καλώς γνωρίζετε δεν κατοικούν Τούρκοι πολίτες!
Μετά τιμής
Παναγιώτης Αποστόλου

            Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν έλαβα ουδέποτε απάντηση ως προς το  περιεχόμενο της πρωτοκολλημένης επιστολής μου, ούτε βέβαια και μετά την δημοσιοποίηση αυτής, στο ελεύθερο διαδίκτυο, όπου έτυχε ευρείας αποδοχής.
            Στη συνέχεια προσπάθησα να ανησυχήσω για το μείζον αυτό Εθνικό ζήτημα, προβεβλημένους δημοσιογράφους των ΜΜΕ, με σκοπό την δημοσιοποίηση της δράσεως της «Συμβουλευτικής επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» και του Τουρκικού προξενείου κατά των Ελληνικών συμφερόντων και των Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
            Μάταια όμως περίμενα επί μήνες ανταπόκριση στο αίτημά μου, από όλους εκείνους στους οποίους απευθύνθηκα για την ανάδειξη του Εθνικού αυτού ζητήματος.
Όμως, θα ήθελα να πιστεύω πως τα παρακάτω παρατιθέμενα e-mail που τους απέστειλα διέλαθαν της προσοχής τους ή δεν αξιολογήθηκαν στο μέτρο που έπρεπε από τους συνεργάτες τους κατά την επεξεργασία τους και έστω και τώρα θα θελήσουν να ασχοληθούν με αυτό το τεράστιο Εθνικό ζήτημα μιας ιδιαίτερα ευαίσθητης γεωγραφικής περιοχής. Άλλωστε, πρέπει να λάβουν υπόψη τους πως είναι κοινό αίτημα όλων των χριστιανών αλλά και πολλών μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης η απομάκρυνση του Τούρκικου προξενείου από την Κομοτηνή. Όπως επίσης πρέπει να ριχθεί άπλετο φως στην έκνομη δραστηριότητα Ελλήνων βουλευτών, μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, που ορκίσθηκαν κατά την ανάληψη των βουλευτικών καθηκόντων τους, πίστη στην πατρίδα.  
           
Α) πρώτο e-mail προς τον κ. Παπαδάκη στον ANT1 TV στις 5 Ιουνίου 2011:

From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Sunday, June 05, 2011 8:46 PM
To: 'kalimeraellada@antenna.gr'
Subject:
ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Β) e-mail προς τον κ. Χαρδαβέλα στο ALTER TV στις 16 Ιουνίου 2011:


From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Thursday, June 16, 2011 7:43 PM
To: 'atheatos.cosmos@alter.gr'
Subject: ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Γ) δεύτερο e-mail προς τον κ. Παπαδάκη στον ANT1 TV στις 17 Ιουνίου 2011:

From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Friday, June 17, 2011 10:54 PM
To: 'kalimeraellada@antenna.gr'
Subject:
ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Δ) e-mail προς τους κ.κ. Κουίκ και Παπαδόπουλο στο kontrachannel στις 6 Ιουλίου 2011:


From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Wednesday, July 06, 2011 11:19 PM
To: ' (news@kontrachannel.gr)'
Subject:
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ. κ.ΚΟΥΙΚ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Ε) e-mail προς τον κ. Χατζηνικολάου στην REAL NEWS στις 9 Ιουλίου 2011:


From: Apostolou [mailto:egerssi@otenet.gr]
Sent: Saturday, July 09, 2011 2:19 PM
To: ' (n.hatzinikolaou@realnews.gr)'
Subject:
ΓΙΑ κ.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος
egerssi@otenet.gr