ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.11

Σώσον κύριε το λαό σου ...

Γράφει ο: Θόδωρος  Γαλανόπουλος
 
Αγαπητοί φίλοι, θέλω να γράψω κι εγώ για ένα σωρό θέματα, όπως έκανα και παλιά!  Για τοπικά θέματα, για την καθημερινή μας ζωή, για ποδόσφαιρο, για αυτοδιοίκηση, για τουρισμό, για καθαριότητα, για σκουπίδια και τόσα άλλα!  Αλλά είδατε  πώς έχουμε γίνει  όλοι; Το μυαλό μας κολλημένο στην οικονομία της  χώρας μας, ένα θέμα που δεν το γνωρίζουμε και σχεδόν καθόλου, και ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που η  άγνοια μας έκανε τόσους να ασελγούν επάνω της... 
Συνέχεια λοιπόν η σκέψη μας στη χώρα, που αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι παρελθόν το σημερινό πρόσωπο της, και είναι ήδη περίγελος στο παγκόσμιο στερέωμα!  Έχουμε γίνει σαν εκείνη τη ζωγραφιά που θα θυμούνται οι πιο παλιοί που είχανε στα περισσότερα μπακάλικα!  "Ο πωλών της μετρητοίς και ο πωλών επί πιστώσει".  Ένας καλοντυμένος χοντρός και ένας εξαθλιωμένος κουρελής σε απόγνωση!  
 Άνετα μπορούμε να βρούμε εκείνη την ίδια εικόνα να την ξαναβάλουμε και να γράψουμε από κάτω:  Ο δανείζων Ευρωπαίος και ο δανειζόμενος  Έλληνας! 
 Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει πριν 5-10 χρόνια ότι η χώρα που απολάμβαναν Έλληνες και ξένοι, η ηλιόλουστη χαρούμενη και γλεντοκοπούσα Ελλάδα θα έκανε τους πολίτες της να νοιώθουν αν αξίζει να κάθονται στο μπαλκόνι τους, ή να πηδήξουν κάτω… Ούτε τρελός δεν θα φανταζότανε ποτέ τη σημερινή κατάσταση μας!  Και ειλικρινά αν αυτή τη στιγμή υπήρχε κάποιος πολιτικός που μπορούσε να κάνει κάτι για τη χώρα, θα έπαιρνε όχι 80% που έπαιρνε  με "σοσιαλιστικό τρόπο" ο Τσαουσέσκου, αλλά με  όλη την καρδιά από  όλους τους απελπισμένους Έλληνες! Έλα όμως που δεν πιστεύει κανένας πλέον σε μαγικές λύσεις! Γι αυτό και ο κανένας είναι πρωταγωνιστής στις δημοσκοπήσεις  και όλοι οι άλλοι κάτι ψιλά … Πρώτα γινότανε εκλογές, και όλοι πάνω-κάτω τα ξέρανε τα αποδεχότανε τα προεκλογικά μούσια τους , αν ήτανε να βγει και το κόμμα τους  να διορίσει κανένα παιδί , δε βαριέσαι , ας λέει ο πολιτικός μπαρούφες  αυτή είναι η δουλειά του... Τώρα όμως ο κόσμος είναι οργισμένος και απελπισμένος! Και ξέρει πολύ καλά ότι άμα χρωστάς δισεκατομμύρια είτε πας εσύ ο ίδιος, είτε στείλεις έναν ψηλό φαλακρό με μουστάκι, η έναν άλλον μελαχρινό με γυαλιά , την ιδία απάντηση θα πάρεις! Πληρώστε για να σας δανείσουνε!!!  Ειλικρινά πέρα από κάθε κομματική τοποθέτηση τι είναι ετούτο στην Ελλάδα με τους πρωθυπουργούς της; Ξεκινάνε από την αντιπολίτευση  , μιλάνε, μιλάνε,κοκορεύονται, υπόσχονται, αναλαμβάνουν τα ηνία για 2,3, 5 χρόνια, τρώνε τα μούτρα τους και μετά  η "σιωπή των αχαμνών"…  Ο Σημίτης  μουγγάθηκε, ο Καραμανλης  κωφάλαλος, ο Γιώργος άρχισε να μην λέει πολλά και ο Βενιζέλος θα ήθελε να είχε καταπιεί τη γλώσσα του πριν πει όσα είπε στην Τρόικα!  
Οι  Μεσσίες τελείωσαν, οι σωσίες τελείωσαν, οι φωστήρες τελείωσαν, οι σωτήρες τελείωσαν! "Σώσον κύριε το λαό σου" 
 
Από KAPISTRI

Δεν υπάρχουν σχόλια: