ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.09

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!! .....ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!


Ήρθε και για εμάς η ώρα που θα εγκαταλείψουμε την τσιμεντούπολη!
Σήμερα αυτές είναι και οι τελευταίες αναρτήσεις μας πριν η σελίδα μας "πάει" διακοπές.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που πραγματικά στηρίξατε με την ανάγνωση των θέματων του ιστολογίου μας , την προσπάθεια μας για μια τρόπον τινά "ενημέρωση" την οποία "ψάχνοντας" πρώτα εμάς τους ίδιους ...παρείχαμε μέσα από το ΛΗΜΕΡΙ. Μια "ενημέρωση" ...η οποία βέβαια είχε έκδηλη την υποκειμενική μας αγανάκτηση που ευελπιστούσαμε όμως ότι μπορεί και να ήταν συνυφασμένη με την δική σας. Το ΛΗΜΕΡΙ έκλεισε σήμερα ....αισίως 13 μήνες στο διαδίκτυο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου και οι "αφανείς" ακόμα και για τον ίδιο συνεργάτες του σας εύχονται να έχετε όλοι ένα ξένοιαστο καλοκαίρι και να φορτίσετε όσο μπορείτε τις οργανικές σας μπαταρίες για να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στα "βάσανα" της αγωνιώδους καθημερινότητας.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ .......!!!
ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!!



ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΠΑΕΙ ...... ΝΟΤΙΑ!!!
ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ....... ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ !!!



ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!


ΣΣ: ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ......ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!!.....
Ή........ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.............ΑΝ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ
!!!

"ΠΙΑΣΕ ...ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ"

Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το διευρυνόμενο πολιτικό πεδίο που εκτείνεται και καλύπτει όλο και περισσότερο ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, είναι αυτό που ιστορικά χαρακτηρίζεται ως «ο Πατριωτικός Χώρος». Το συγκριτικό πλεονέκτημα που απέκτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με την είσοδό του στην Βουλή είναι αδιαφιλονίκητο.
Ο βασικός λόγος που σήμερα εδραιώνει την παρουσία του είναι ένας: «Πέτυχε με την στάση του την πολιτική επανανομιμοποίηση της Εθνικής Ιδεολογίας». Για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια οι εθνομηδενιστές, σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, διέλυσαν κυριολεκτικά το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και περιθωριοποίησαν έως εξόντωσαν με κάθε τρόπο όλους τους εκφραστές του, το έργο αυτό το ολοκλήρωσε πρόσφατα ο ΓΠ. Να μην ξεχνάμε πως η πτώση της παράλυτης εθνικά αριστεράς συμπίπτει με την άνοδο της εκ δεξιών προερχόμενης και αυτονομημένης εθνικής δεξιάς.
Η κοσμοπολίτικη δεξιά περιφρόνησε και καθύβρισε τους πατριώτες της και τους εξώθησε στην έξοδο και την οριστική διαγραφή από την ΝΔ. Ο αυτονόητος Πατριωτισμός ήταν επι μακρόν στην παρανομία και το περιθώριο από τους «δυτικούς μιμητικούς εξομοιωτές» όλων των κομμάτων. Να υπενθυμίσουμε ότι την σύγχρονη γραμμή του πατριωτισμού την χάραξε το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, διατρανώνοντας την Εθνική Ανεξαρτησία ως πρώτο στόχο της πολιτικής του. Μπορεί σήμερα να αναφωνήσει το ίδιο ο Γ Π;
Ο Κ.Καραμανλής; η κ Ν Μπακογιάννη; ή οιοσδήποτε άλλος του σιναφιού τους;; Όχι βέβαια, το αντίθετο!! Με βάση την ισχύουσα ανάλυση του Α Παπανδρέου, ότι η εθνική ανεξαρτησία είναι προϋπόθεση της λαϊκής κυριαρχίας, προέκυψε μια νέα διάσταση στην Ελλάδα στην διαμόρφωση των κοινωνικών και των πολιτικών συμμαχιών.
Αυτή η προσέγγιση συμπυκνώθηκε στην γραμμή της Εθνικής Λαϊκής Ενότητας. Δηλαδή, στην κοινωνική συμμαχία των μη προνομιούχων Ελλήνων, των λαϊκών τάξεων των μόνων που έχουν εθνική συνείδηση και ταυτότητα απέναντι στους μεταπράτες, αεριτζήδες, εμπόρους τους έθνους , κοσμοπολίτες, απάτριδες, καπιταλιστές της μίζας και της κλεπτοκρατίας, του σάπιου και του κατεστημένου!! Με αυτή την γραμμή νίκησε και κυβέρνησε ο Ανδρέας και εξαιτίας της, όταν την εγκατέλειψε ηττήθηκε ο «καπιταλιστικός εκσυγχρονισμός» του Κ Σημίτη.
Έτσι εξηγείται και η επιλογή της ποιοτικής μετατροπής του ΛΑ.Ο.Σ από Κόμμα σε Κίνημα. Τα κόμματα στηρίζονται στις εσωτερικές γραφειοκρατίες τους, ενώ τα πολιτικά κινήματα στην δράση των πολιτών, των κοινωνικών φορέων, των δυνάμεων της διανόησης και τις συλλογικές πρωτοβουλίες που εμψυχώνει ο εκάστοτε ηγέτης τους.
Το δημόσιο κάλεσμα του κ Γ Καρατζαφέρη στους ανέντακτους η περιθωριοποιημένους πατριώτες όλων των κομμάτων, για συμπόρευση και την συγκρότηση Μετώπου Πολιτικής Ηθικής, βρίσκει έτοιμες και ώριμες πολλές δυνάμεις να συμφωνήσουν μαζί του. Η Πατριωτική Συμπαράταξη είναι γεγονός σε συνθετική εξέλιξη.
Τώρα πια που ξεμασκαρεύτηκε η πατριδοκάπηλη ενδοτική ΝΔ και ξεγυμνώθηκε ο περιβόητος βαβυλωνιακός πολυπολιτισμός του μειονοτικού κατακερματιστή Γ Παπανδρέου, οι Έλληνες δεν είναι τυφλοί από τα πάθη των κομματικών στρατών. Η συναισθηματική εξάρτηση τελείωσε!! Η αλήθεια καίει και καθαίρει τα τεχνητά σύνορα μεταξύ των πολιτών. Τα δύο μεγάλα κόμματα είναι πλέον όχι μόνο αφανείς εταίροι, αλλά και εμφανείς συγκυβερνήτες.
Η ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού είναι επιβεβλημένη. Ο κλασσικός διπολισμός είναι νεκρός. Οι πολίτες, όσο οι δύο θεατρικοί μονομάχοι τα βρίσκουν και συμφωνούν στη λεηλασία των εθνικών πόρων, ενώνονται και αυτοί εναντίον της διπλής συμπαιγνίας.
Ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός του ΛΑ.Ο.Σ προωθεί μια Νέα Εθνική Στρατηγική: «Ανυποχώρητοι στα εθνικά θέματα, ενωμένοι στην υπεράσπιση του εθνολαϊκού πολιτισμού, κοινωνική συνοχή και προστασία των οικονομικά αδυνάτων». Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι πλέον η απειλή του δικομματικού κατεστημένου και κατευθύνεται με την στελεχιακή του ανασύνθεση στην κατάληψη του ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης της συγκυβέρνησης σήμερα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και μετά τις εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!!!

Περίεργα σενάρια βγαίνουν από το παρασκήνιο της αγωνιώδους προσπάθειας της πολιτικής οικογενειοκρατίας της χώρας, για να διασωθούν οι ρόλοι τους. Τα όπλα τους είναι ο βρώμικος πόλεμος των αποκαλύψεων. Εδώ συμφωνούν μεταξύ τους να μην καούν, όποιος αποκαλύψει για τον άλλο θα τον συμπαρασύρει στον όλεθρο.
Οπότε είτε η οικονομική κατάρρευση, είτε η ηθική παρακμή, είτε οι εξωτερικές εθνικές απειλές, είτε η δεδομένη αδυναμία της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, οδηγούν σε συγκυβέρνηση των δύο συμμαχικών στρατών εξουσίας. Αυτό αφορά τον Κ Καραμανλή και τον Γ Παπανδρέου. Η κ Μπακογιάννη, που προετοίμαζε το δικό της πολιτικό εγχείρημα για το καυτό πολιτικό φθινόπωρο, καίγεται εσκεμμένα πρώτη από τη SIEMENS.
Το όπλο του Γ Παπανδρέου, με την ταυτόχρονη και οριστική παραίτηση όλων των βουλευτών του, για να προκηρυχτούν αναγκαστικές εκλογές, έχει διαρρεύσει και δεν μπορεί να αιφνιδιάσει την ΝΔ. Οπότε η συμφωνία των δύο τους έχει ένα οφθαλμοφανές σενάριο, την παράδοση της πρωθυπουργίας στον ΓΠ και την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Κ Καραμανλή. Θα μοιραστούν έτσι αφενός τα υπουργεία και αφετέρου τα σχισμένα ιμάτια του Ελληνικού Λαού… Το εμπόδιο του Κ Παπούλια το ξεπερνούν εύκολα μια και δεν θα δεχτεί να διασυρθεί ο θεσμός με ατελέσφορες ψηφοφορίες.
Κανείς μάλιστα από το παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ δεν θα δεχθεί να γίνει «λαγός» του Κ Καραμανλή σε χαμένες για τον ίδιο ψηφοφορίες. Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει πλέον το πολιτικό πλεονέκτημα να διεμβολίσει το σύστημα και να ενταχθεί ως δύναμη πολιτικής σταθερότητας σε αυτό. Είτε με την ανάληψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είτε με την αναγκαστική συμμετοχή του σε κυβερνητικό σχήμα για να αποφευχθούν οι διαδοχικές εκλογές και η ακυβερνησία, αν για οιονδήποτε λόγο αποτύχει η προσδοκώμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Βέβαια οι όροι και οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ έχουν ένα τριπλό σκληρό παρανομαστή α) μια νέα πολιτική ηθική απαλλαγμένη από τη διαφθορά β) την επαναχάραξη της κόκκινης γραμμής διαλόγου και στοχεύσεων στα εθνικά θέματα και γ) την διάσωση των νεόπτωχων Ελλήνων. Ο Γ Καρατζαφέρης μετακόμισε από την πολυκατοικία που «γέμισε αρουραίους». Ο Κ Καραμανλής έχει όλη την ευθύνη για την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη θέση των εκλογικών ποσοστών.
Το ανοικτό συνέδριο της κεντροδεξιάς δεν έγινε, ούτε θα γίνει ποτέ. Το ίδιο και στην κεντροαριστερά!! Στην Ελλάδα οι δύο ευρύτερες παρατάξεις δεν μπορούν πια να χαρακτηριστούν ούτε ως κεντροδεξιά, ούτε ως κεντροαριστερά εξαιτίας της μετάλλαξης των κομμάτων. Μόνο ως αρπακτικά της εξουσίας θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε…
Η νέα διαχωριστική γραμμή που ισχύει είναι: «Νέα Τάξη πραγμάτων η Εθνική Αντίσταση στην ισοπέδωση»;; Οι ευέλικτες κινήσεις του Γ Καρατζαφέρη τον έφεραν στη θέση του πρωταγωνιστή μιας τεράστιας Αλλαγής, δίνει τέλος στην «Εναλλαγή»!! Ακυρώνει τον ψεύτικο μονόδρομο να ψηφίζεται ο ένας μόνο και μόνο για να μην κυβερνήσει ο άλλος… Αυτά τα δήθεν, πως δεν ήξεραν τίποτε για τις δημογραφικές, θρησκευτικές, φυλετικές, μειονοτικές απειλές να τα αφήσουν στην άκρη!! Έπραξαν και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για δύο δεκαετίες συνειδητά σε βάρος του Ελληνισμού και σήμερα είναι φανερές οι παρενέργειες των επιλογών τους!! Δεν τους ξύπνησε το 7,2% του ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές!! Απλά τώρα ξύπνησε ο λαός και αντιλήφθηκε τι γίνεται στην χώρα. Μέσα στην δίνη αυτών των δεδομένων η συστράτευση γύρω από τον άξονα πολιτικής ανατροπής που είναι ο ΛΑΟΣ είναι η μόνη αποτελεσματική επιλογή. Δίχως ένα υπαρκτό πολιτικό σχήμα υπέρβασης των εγωισμών δεν μπορεί να πετύχει η ανασύσταση ενός νέου εθνικού κέντρου επιβίωσης του Ελληνισμού.
Δυστυχώς το ελληνικό κράτος μέσα από τους μεταπράτες διαχειριστές του δρά αντεθνικά. Η επανελλήνιση του οφείλει είναι το πρώτο μέλημα μας, όσοι πιστεύουν ότι «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», ας μην αργοπορούν.
Ο Γ Καρατζαφέρης άνοιξε τα ψηφοδέλτια του κινήματος του με στόχο την εκλογή υπερδιπλάσιου αριθμού βουλευτών σε όλη την χώρα. Θέλει πράγματι ο κινηματικός χαρακτήρας του ΛΑ.Ο.Σ να επιτευχθεί με αμφίπλευρη διεύρυνση πέρα από τον κλασσικό διαχωρισμό Δεξιά-Αριστερά!! Γιαυτό το σύνθημα «Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς» είναι η επισφράγιση της σταθερής πλεύσης του ΛΑ.Ο.Σ. Αν καταλάβατε «ο κύβος ερίφθη»!!

Τρέχει και δεν φτάνει ο Μάκης




Τρέχει καί δεν φτάνει ο Μάκης μετά το video που δημοσίευσε το τρωκτικό .

ΔΕΝΔΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ!



Δεν είμαστε σοβαρή χώρα και γι αυτό τυγχάνουμε τέτοιας ανυποληψίας στην διεθνή σκηνή.

Το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας έχει καταρρεύσει και δεν κουνιέται τίποτα. Από τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια, που θα έπρεπε να πάει... άψαλτος σπίτι του, έως τα λαμόγια τους δεσμοφύλακες, τα... φτωχαδάκια κατά τον Σόμπολο, που έχουν μετατρέψει τις φυλακές σε παραμάγαζο της VODAFONE.

Νομίζετε ότι δεν τα βλέπουν αυτά οι λοιποί ευρωπαίοι; Κάνετε λάθος! Όλα καταγράφονται και τους αποδίδουν την πρέπουσα σοβαρότητα.

Όπως, για παράδειγμα, πληροφορούμαστε εμείς για τα ανδραγαθήματα των φυλάρχων της Αιθιοπίας και την τριτοκοσμικότητα της Αφρικής, έτσι μαθαίνουν και οι άλλοι για μας.

Κοινώς, μας έχουν για τα μπάζα!
ΜΠΟΜΠΕΡ

SOS - SOS ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΛΛΕΓΙA


Αν διαβάσουμε το νόμο για τα κολλέγια
http://www.proslipsis.gr/cm_download.php?cm_attid=1332
βλέπουμε στο Άρθρο 17 αυτού του νόμου ότι
"Πλην των δημοσίων Πανεπιστημίων δεν επιτρέπεται η χρήση του όρου Πανεπιστήμιο
στην ελληνική ή ξένη γλώσσα από οποιονδήποτε πάροχο υπηρεσιών εκπαίδευσης και κατάρτισης"

Φαίνεται όμως ότι το Νόμο 3696/2008 κάποια κολλέγια τον γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, και κανένας εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει!
Για παράδειγμα δέστε το Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο το οποίο αυτοαποκαλείται ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!
http://www.hau.edu.gr/

O κύριος Κόκκαλης πάλι ενώ δεν χρησιμοποιεί τον όρο Πανεπιστήμιο στο ΑΙΤ, ωστόσο προσφέρει Μάστερ και Διδακτορικά
βλέπε http://www.ait.edu.gr/


Δείτε ακόμα
http://www.ist.edu.gr/greek/index.htm
και
http://www.alba.edu.gr

Τι γίνεται λοιπόν εδώ πέρα. Εξώφθαλμα προπαγανδίζουν μάστερ, πτυχία, διπλώματα πανεπιστημιακά και είτε άμεσα και μέσω του site τους χρησιμοποιούν τον όρο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (όπως το Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο http://www.hau.edu.gr/ ) είτε έμμεσα υποδηλώνουν ότι είναι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (AIT κ. Κόκκαλη, IST, ALBA κλπ)

Και είναι να απορεί κανείς με την εγκληματική ανοχή της Πολιτείας η οποία ψηφίζει νόμους
για να αποκοιμήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους φοιτητές των πραγματικών πανεπιστημίων και από την άλλη παίζει τα παιγνίδια κερδοσκοπικών καθαρά επιχειρήσεων που στόχο έχουν την "κατάκτηση της αγοράς" (έτσι λένε οι ίδιοι) αν ήταν ποτέ δυνατόν
το ιερό και όμορφο αγαθό και δικαίωμα της Ανωτάτης Παιδείας να είναι εμπορεύσιμο αγοραίο είδος!
aei-gr.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΑΡΖΑΝΙΑ"..... ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...(ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ)


Τα δύο βίντεο αποκάλυψη σήμερα από το τρωκτικό ισοδυναμού με βόμβα μεγατόνων...

όχι τόσο για τις γνωστές "ταρζανιές" του Ταρζάν Τριανταφυλλόπουλου , ο οποίος αν και είναι χαρακτηριστικά διαβόητος λυκόφιλος ως άνθρωπος... (θυμηθείτε τι έκανε στον "φίλο" του ολυμπιονίκη βουλευτή Κουκοδήμο... ) ...έθαψε την αποκάλυψη προκειμένου σώσει με..."ανταλλάγματα" ...μάλλον....τον φίλο το κ. Κ. Μίχαλο....,όσο για την πολιτική διάσταση της αποκάλυψης.

Δηλαδή ..... αποκαλύπτεται ότι το δεξί χέρι του τέως Τσάρου και ΓΓ του ΥΠΟΟ κύριος Κωσταντίνος Μίχαλος αλλά και νυν πρόεδρος του ΕΒΕΑ σύμφωνα με την σοβαρή καταγγελία του εφοπλιστή Διαμαντή Πατέρα φέρεται να έχει εξαπατήσει στο παρελθόν, όταν εργαζόταν ως χρηματιστής στο Λονδίνο το 1987, τον ίδιο αποσπώντας του με δόλιο τρόπο 2,2 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ




===============================================================

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?????/

"ΤΕΤΟΙΟΥΣ" ...ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ......ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?????
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ "ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΛΑΔΟΜΑΤΙΕΣ......????? ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ???

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ “ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΑΝ” ΤΗΝ "ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ" ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ "ΖΗΤΑΝΕ" ΟΛΑ!!

Σε άρθρο της η Κυριακάτικη Σημερινή έφερε εκ νέου στην επικαιρότητα το θέμα των χρονοδιαγραμμάτων και της επιδιαιτησίας για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ...που ήλθαν , με αφορμή τη συνέντευξη του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στην εν λόγω εφημερίδα, αλλά και δηλώσεις ξένων παραγόντων που άφηναν ανοικτό παράθυρο σε τέτοιες πρακτικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ», προ καιρού, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε δέκτης πληροφοριών ότι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών προχωρούσαν σε μεθοδεύσεις που είχαν ως στόχο να εισαγάγουν στις συνομιλίες κάποια στοιχεία που θα οδηγούσαν σε επιβολή χρονοδιαγραμμάτων και υστερότερα σε επιδιαιτησία, κάλεσε στο Προεδρικό τον Ειδικό Σύμβουλο του Γ.Γ. Αλεξάντερ Ντάουνερ και σε έντονο ύφος τον προειδοποίησε ότι: "Εάν επιχειρηθεί επιβολή χρονοδιαγραμμάτων και επιδιαιτησίας, θα αποχωρήσω από τις συνομιλίες και θα καταγγείλω όσους το επιχειρήσουν"

Η Τουρκία παίρνοντας το "πράσινο' φως με το κλείσιμο του ματιού από τον νέο πλανητάρχη Ομπάμα τα "ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ"!!!!!

Δυστυχώς οι πολιτικοί Γραικύλοι της χώρας μας και η οσφυοκαμπτική τάση τους αν και αυτή καταγγέλθηκε
έμμεσα από αξιωματούχους Στρατιωτικούς του ελληνικού ΥΕΘΑ σε σχετικό άρθρο της κυριακάτικης REAL NEWS....
(Καμία έκπληξη
Στο Πεντάγωνο, έχοντας μελε-

τήσει αρκετές φορές το περιε-
χόμενο αυτών των δύο εργασι-
ών, δεν εξεπλάγησαν με τις θέ-
σεις Νταβούτογλου στην Κέρ-
κυρα. Οπως έλεγε αξιωματού-
χος του Πενταγώνου, «διαβά-
ζοντας αυτές τις δυο μελέτες εί-

ναι σαν να έχουμε στα χέρια
μας το σενάριο μιας ταινίας η
οποία εκτυλίσσεται μπροστά
στα μάτια μας, με απόλυτη
ακρίβεια. Μόνο που κάποιοι
από τους θεατές προτιμούν να
έχουν τα μάτια τους κλειστά».
Η αιχμή είναι σαφής και δεν
είναι η μόνη: Το διπλωματικό επιτελείο της κυβέρνησης κα- τηγορείται από τους στρατιω- τικούς για παντελή έλλειψη επι- κοινωνίας και συντονισμού. Τι
φοβούνται οι στρατηγοί;
)
,.......... συνεχίζουν την υποχωρητική τους πολιτική με αποτέλεσμα οι Τουρκικές απαιτήσεις να παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας και όχι μόνον αφού πλέον διαφαίνεται ότι η "συναλλαγή" των ΗΠΑ με τον "Γεωστρατηγικό" Τούρκο εταίρο των επεκτατικών τους συμφερόντων όπως είχε αποκαλέσει την Τουρκία και ο πρόεδρος Ομπάμα , είναι πέρα από γεγονός.

META TΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝΝΗΣΙΩΝ..... Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ...... ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ..... ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ..... ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ................. ΒΛΑΣΤΟ!!!!

ΕΝΟΠΛΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!


Σύμφωνα με τους νόμους του ελληνικού κράτους, οι ακτές της χώρας είναι ελεύθερες και προσβάσιμες από ΟΛΟΥΣ.

Εξαιρούνται, νομίζω, οι ακτές που υπενοικιάζει ο ΕΟΤ και πληρώνεις (πολλά είναι η αλήθεια!) εισιτήριο για να μπεις και να κολυμπήσεις.

Στην ακτή που σας δείχνω δεν υπάρχει κανένας ΕΟΤ και, θεωρητικά, είμαι ελεύθερος να κολυμπήσω. Δυστυχώς, η παρέα κάποιων φίλων που την προσέγγισε, προχθές, με την βάρκα της, εκδιώχθηκε κακήν - κακώς από... οπλοφόρους σεκιουριτάδες.

Τους κυνήγησαν σαν να ήταν σκυλιά!

Η βίλα είναι της Γιάννας Αγγελοπούλου στην Μύκονο.

Δύο μέτρα και σταθμά, στην χώρα - Μπανανία που ζούμε!

Φίλοι μου, κακώς δεν κάνατε μήνυση (την οποία και θα έπρεπε να δημοσιοποιήσετε στα μπλογκς), ενώ, δυστυχώς, δεν είχατε την προνοητικότητα να τραβήξετε και κάνα πλάνο με τα κινητά σας.

Να είχαμε, έστω, μια εικόνα αυτών των νταβατζήδων της δημόσιας ζωής μας.

Δυστυχώς...
ΜΠΟΜΠΕΡ

Σαπουνόπερα -ΟΝΝΕΔ-


Συνεχίζουμε το σίριαλ στο έργο της ΟΝΝΕΔ.

Μια σαπουνόπερα με σκηνοθέτη το Γιώργο Βουλγαράκη και παραγωγό το
Γιώργο Αλογοσκούφη.

Επιτυχημένοι στο είδος τους καλλιτέχνες όπου δυστυχώς τώρα τελευταία
με την οικονομική κρίση έχουν προβλήματα . Δεν πουλάνε πια οι ταινίες
τους και επιδίδονται σε σαπουνόπερες, αισθησιακές ταινίες, βία κ.λ.π.
Λογικό όταν έχεις το συνεργείο και πληρώνεις το προσωπικό κάπως πρέπει
να απασχοληθούν.
Δηλαδή όταν ήταν Υπουργοί το συνεργείο τους,[
Βαγγέλης Πάνου (διευθυντής Γραφείου Βουλγαράκη), το παιδί του και
Παντειακός Σάκης Ιωαννίδης, ο ανύπαρκτος χρόνια γραμματέας της ΟΝΝΕΔ
Κατσαφάδος γραφείο Βουλγαράκη και πρώην γραφείο Πολύδωρα ά και μπαμπάς
του ΠΑΠΕΙ, Αγγελόπουλος πρώην φοιτητής ΑΣΟΕΕ πρώην Πάνου νυν ολίγο από
Ντόρα με μεγάλο μέλλον! , Μαρτάτος το παιδί του Κατσαφάδου και νυν
καφετεριούχος παρακαλώ ] είχε μεγάλη δόξα.

Αλλωστε έχει δει το

Πανελλήνιο τις ταινίες τους.

Τώρα λοιπόν σκαρφίζονται νέα κολπάκια.

Οτι έρχονται μπράβοι, ποιός είναι λέει ο αλγόριθμος στους εκλέκτορες,
στην ΑΣΟΕΕ νοθεία όπου για πρώτη φορά έγινε σοβαρη διαδικασία με
ανοιχτό εκλογικό κατάλογο, ότι γίνονται συμφωνίες κ.λ.π.

Βέβαια

υπάρχουν απαντήσεις για όλα αυτά.

Μπράβοι είναι οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που πρίν

από λίγο καιρό πίνανε όλοι μαζί καφέ στα γραφεία. Βέβαια τα παιδάκια
των Γιώργιδων [ Βουλγαράκη, Αλογοσκούφη] με ένα τηλέφωνο τα στελέχη
της ΟΝΝΕΔ τους λένε μπράβους και αρχίζουν το ξεκατίνιασμα.

Ο
αλγόριθμος είναι ο ίδιος τόσα χρόνια αλλά όταν μας συμφέρει τον
ξέρουμε όταν πάμε να χάσουμε το <<ταμείο>> τον αναζητούμε.

Πρόεδρος

της ΟΝΝΕΔ είναι ο Παπανικολάου ο μακροβιότερος Πρόεδρος της οργάνωσης.
Ο οποίος όταν έπρεπε αντί να κόψει κεφάλια έκανε άνοιγμα για να
κλείσει αυτός ο κύκλος αντιπαράθεσης. Κάτι που στήριξε απόλυτα και ο
Καραμανλής.

Δε διστάζουν να μπαίνουν στα μπλόγκ και να κάνουν ρεζίλι

ανθρώπους και παράταξη των οποίων είναι φίλοι και μέλη.

Εγώ λοιπόν δε

θα ξαναδώ καμιά ταινία τους. Είναι μπανάλ. Το ίδιο θα κάνει και ο
κόσμος πολύ γρήγορα. Βάλτε ΝΕΤ έχει ωραία ντοκυμαντέρ με
σαύρες!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημ. Ακουσα ότι έρχεται νέα εταιρία παραγωγής δυναμικά [Ντόρας ΦΙΛΜ].
Γυρίζεται μια ταινία λένε [ Ό λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται].

Β.Β

Επιλεκτικά και ανούσια τα περί "διαλόγου" του Βαγγέλη Βενιζέλου.



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά στις ερωτήσεις που έθεσαν φίλοι του διαδικτύου
(Αυτού του ιδίου) - 3 Ιουλίου 2009

Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και όλες τις φίλες του Διαδικτύου που έθεσαν ερωτήματα, ο καθένας με τον τρόπο του και το ύφος του. Επειδή οι ερωτήσεις είναι πολλές και ταυτόχρονα συναφείς, ας μου επιτρέψετε να απαντήσω κατά θεματικές ενότητες, δημοσιεύοντας ταυτοχρόνως το πλήρες κείμενο των ερωτήσεων που υπέβαλλαν οι διάφοροι φίλοι.



Ερωτήσεις
ενότητας Α΄: Μετανάστευση και Ασφάλεια (διαβάστε εδώ)
ΑπάντησηΕυ. Βενιζέλου στην ενότητα Α' (διαβάστε εδώ)

Ερωτήσεις ενότητας Β': Η καμπύλη της οικονομικής κρίσης και το σημείο που βρίσκεται η ελληνική οικονομία (διαβάστε εδώ)
Απάντηση Ευ. Βενιζέλου στην ενότητα Β' (διαβάστε εδώ)

Ερωτήσεις ενότητας Γ': Το νέο τοπίο μετά τις Ευρωεκλογές (διαβάστε εδώ)
Απάντηση Ευ. Βενιζέλου στην ενότητα Γ' (διαβάστε εδώ)

Ερωτήσεις εκτός θεματικών ενοτήτων (διαβάστε εδώ)
Απαντήσεις Ευ. Βενιζέλου σε ερωτήσεις σε σχέση με τους συμβασιούχους πυροσβέστες,
το ΑΣΕΠ, και τη στρατιωτική θητεία (διαβάστε εδώ)

Ερωτήσεις bloggers | Απαντήσεις Ευ. Βενιζέλου (διαβάστε εδώ)


Σχόλιο: Εμείς περιμένουμε ακόμη, ξέρουμε ότι ενοχλούμε αλλά περιμένουμε ακόμη...

Προς το παρόν αναγνωρίζουμε στον επίδοξο αρχηγό του "όλον" ΠΑΣΟΚ, την επιτυχία της φίμωσης του διαλόγου, με τη σημείωση ότι άλλος ήταν ο εμπνευστής των εγκαινίων του δημοσίου διαλόγου των πολιτών και άλλος ο :

" [closed] Σημαντική Ανακοίνωση! (1 μήνυμα)

Το συγκεκριμένο Βήμα Διαλόγου ολοκλήρωσε τον κύκλο του και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας τα τελευταία χρόνια! Οι συζητήσεις και οι προβληματισμοί μας συνεχίζονται στο διαδίκτυο γενικότερα και στους χώρους συζήτησης που έχουν δημιουργηθεί στα διάφορα sites και blogs και στα οποία αναπτύσσονται πολιτικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Επίσημη πηγή ενημέρωσης για τα θέματα που αφορούν το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και τις δράσεις του, αποτελεί το νέο ανανεωμένο portal www.pasok.gr.

Ευχαριστώ! (Δημοσιευμένο 3 εβδομάδες πριν) "

Αυτά...

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερωτήσεις προς την ηγεσία του ΛΑΟΣ


Ερωτήσεις προς την ηγεσία του ΛΑΟΣ

Αληθεύουν αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο;

Αληθεύει πως ο Γ.Γ. της Κ.Ε του ΛΑΟΣ κος Μπαμίχας
αναφερόμενος γενικά στους Ελληνες bloggers μας αποκάλεσε ...έρποντα σκουλήκια του ιντερνέτ;;;;;;

Αληθεύει πως ο Καρατζαφέρης μίλησε για ύποπτες «εκφράσεις» από blogs που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα;;;;;

και αν αληθεύουν αυτά....

γιατί δεν μίλησαν συγκεκριμένα και μίλησαν γενικόλογα απαξιώνοντας τα Ελληνικά ιστολόγια στο σύνολο τους; δεν καταλαβαίνουν πως απαξιώνουν ακόμη και τα δικά τους blogs;
γιατί δεν είπαν συγκεκριμένα ποιούς εννοούν σκουλήκια; γιατί δεν είπαν συγκεκριμένα ποιές είναι αυτές οι ύποπτες "εκφράσεις" που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα τους και πως;
και τι εννοούν έλεγχο τους κόμματος;
κινδυνεύει η προεδριά Καρατζαφέρη από τα blogs;
η απλά ενοχλεί τον πρόεδρο η κριτική και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα για όλα τα ιστολόγια;

Δεν απαιτούμε απαντήσεις...
ελπίζουμε απλά πως θα βρεθεί το φιλότιμο να δοθούν απαντήσεις...


*** Για μια ακόμη φορά να επισημάνουμε το αυτονόητο για τους καλοθελητές
το παρών κείμενο εκφράζει μόνο τους διαχειριστές του greekalert...και δεν προέρχεται από κανένα άλλο παράγοντα...
δυστυχώς στην Ελλάδα του 2009 τα αυτονόητα δεν είναι τόσο αυτονόητα για όλους!
GREEK ALERT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη τύπου με θέμα την πλατφόρμα «Πλαίσιο Δημοκρατικής Συνεργασίας» που προτείνουν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ σε προσωπικότητες και ομάδες που επιδιώκουν την ριζική πολιτική μεταρρύθμιση

Τετάρτη 8 Ιουλίου, στις 12.30, στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών,

Ακαδημίας 23, Αθήνα

Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ (www.dimokratikoi.gr) καλούν τους εκπροσώπους του γραπτού και διαδικτυακού Τύπου, των ΜΜΕ και τους bloggers να συμμετάσχουν στη συνέντευξη τύπου του κόμματος που θα δοθεί από τον πρόεδρο του κόμματος Μελέτη Μελετόπουλο, τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιάννη Σακιώτη, τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη και το μέλος του ΠΣ των Δημοκρατικών Κώστα Λυντέρη.

Η συνέντευξη θα δοθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στις 12.30, στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών, Ακαδημίας 23, Αθήνα.

Αντικείμενο της συνέντευξης είναι η παρουσίαση της πλατφόρμας που ενέκρινε ομόφωνα η Κεντρική Επιτροπή των Δημοκρατικών, η οποία αποκαλείται «Πλαίσιο Δημοκρατικής Συνεργασίας» και προτείνει εκλογική συνεργασία με προσωπικότητες και ομάδες που επιδιώκουν την ριζική πολιτική μεταρρύθμιση, την οποία προτείνουν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ.

Αθήνα, 6 Ιουλίου 2009

Το γραφείο τύπου: grafeio_typou@dimokratikoi.gr

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΟ

ΓΚΕΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ MILLENIUM

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Το Έκτρωμα Millenium Center Που έχτισε ο Χαραγκιώνης έγινε εστία μολύνσεως για το Παγκράτι. Αφού κάποιοι στην πολεοδομία έκλεισαν τα μάτια, ο Μάγκας Χαραγκιώνης πρόλαβε και τ' αρπαξε με προσυμβόλαια από κορόιδα που μπήκαν μέσα στο κέντρο και το εγκατέλειψαν άρον - άρον μετά από λίγους μήνες!!
Το έκτρωμα δεν πληρεί ούτε τις βασικές συνθήκες ενός εμπορικού κέντρου δεν έχει παροχές, δεν έχει αντιπλημμυρικά κλπ. Δεν λειτουργούν ούτε οι εξωτερικές πινακίδες !!!
Σχεδόν όλοι οι επιχειρηματίες το εγκατέλειψαν χάνοντας τις υπέρογκες προκαταβολές που είχαν δώσει (ας πρόσεχαν). Το πρόβλημα δεν είν' αυτό όμως.
Το κτίριο έχει μετατραπεί σε Γκέτο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας! Συγκέντρωση που έθαψαν τα ΜΜΕ!!!

Τώρα ο Χαραγκιώνης ετοιμάζεται για νέο εγχείρημα, να φτιάξει Μπουτίκ με Φερράρι αφού τα κονόμησε απ'τα κορόιδα και ρήμαξε το Παγκράτι. Για να το διαφημίσει μάλιστα βάζει και bloggers να σπαμάρουν και να σπάνε τα νεύρα του κοσμάκη...

Τώρα όμως μας μπήκε στο ρουθούνι και καλό είναι όλοι αυτοί που κότσαραν την υπογραφή τους για τη Μπουτίκ να την ξανατσεκάρουν μήπως τους "διέφυγε" κάτι. Όπως και αυτοί που υπέγραφαν την άδεια - πρόκληση για το Παγκράτι.

Ο κοσμάκης πεινάει και αυτοί φτιάχνουν μπουτικ για Φεράρι στην υγειά των κορόιδων. ΟΥΣΤ!!!



ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !...

Ίδιον της ανθρώπινης φύσης η απροθυμία αποδοχής του μοιραίου, ακόμα κι όταν τα δεδομένα βοούν… Στους πολιτικούς, το φαινόμενο, είναι ακόμα πιο διαδεδομένο, με ελαχιστότατες φωτεινές εξαιρέσεις…
Δεν περιμέναμε, δα, τον Καραμανλή στους ...φωτεινούς !...

Το τι διεργασία πέφτει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν λέγεται, και μοναδική επιδίωξη, η, κάθε άλλο, παρά κυβερνητική λειτουργία : η διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών και κλίματος για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Τίποτα δε λειτουργεί, φύλλο δεν κουνιέται, άνθρωπος,(εννοείται με κυβερνητική θέση), δεν ενδιαφέρεται… Ο αρχηγός έχει επιβάλλει σε όλους την …προεκλογική περισυλλογή !

Πληροφορίες, που φεύγουν από τους χώρους τους, μεταφέρουν σωρεία αναζητήσεων και σχεδιασμών, εν πολλοίς αλλοπρόσαλλων και αντικρουόμενων, ακόμα και το πρωτοφανές, όχι όμως και ανεξήγητο για τη Δεξιά, επιζητούμενο : να υπάρξει κάποιος «διαφωνών», που να φύγει από τη Ν.Δ. αλλά να μην παραιτηθεί από βουλευτής !...
Ψάχνουν για προδότη, δηλαδή, οι αθεόφοβοι, για προδοσία …επιδοτούμενη ! Θεωρούν πως τυχόν πτώση του Καραμανλή, μ΄ αυτόν τον τρόπο, θα του ανεβάσει το prestige, εμφανίζοντάς τον ως θύμα συνωμοσίας και θα του δώσει τη δυνατότητα να πλασάρει τη θεωρία – προεκλογικά – του μεταρρυθμιστή και του εξυγιαντή, τον οποίο πολεμάει το σύστημα και οι …νταβατζήδες !

«Μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι», κατά τας Γραφάς ή «μασάει η κατσίκα ταραμά ?...», κατά τους νεοέλληνες…
ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΟΣ

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Θέμα: «Με την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.ΕΘ.Α, ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού ερμηνεύει κατά το δοκούν και τροποποιεί την κοινή Υπουργική Απόφαση με Αρ.Πρ.2/45267/0022/14-7-2000/ΚΥΑ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, χορηγώντας παράνομα το επίδομα Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας σε μη δικαιούμενους, διαχωρίζοντας τους Αξιωματικούς και ενισχύοντας έτσι τις διαφορές των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων – Παράλληλα, ο Αρχηγός Στρατού περικόπτει επιδόματα ευθύνης διοίκησης – διεύθυνσης που εχορηγούντο από δεκαετίας».

Έχοντας υπόψη:

  • Ότι με την κοινή Υπουργική Απόφαση με Αρ.Πρ.2/45267/0022/14-7-2000/ΚΥΑ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών το επίδομα Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας καταβάλλεται στα στελέχη των Ε.Δ για το διάστημα που υπηρετούν:
      • Στα νησιά του Αιγαίου πλην Κρήτης και νήσων Αργοσαρωνικού.
      • Στο νομό Έβρου.
      • Στους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Σερρών, Κιλκίς, Πέλλης, Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας και εφόσον υπηρετούν σε Μονάδες Προκάλυψης.
      • Σε Μονάδες των Ε.Δ. που από τη φύση της αποστολής τους διατηρούν αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και οι οποίες καθορίζονται με διαταγή των Α/ΓΕ.
  • Ότι το μισθολόγιο των μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ρυθμίζεται με τις διατάξεις του Ν. 3205/2003, που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 297 τ.Α’/23-12-2003.
  • Ότι σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο (άρθρο 51) οι όροι και οι προϋποθέσεις καταβολής των επιδομάτων Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Ευθύνης Διοίκησης Διεύθυνσης καθώς και ο αριθμός των δικαιούχων αυτών καθορίζονται με κοινή απόφαση του καθ' ύλη αρμόδιου Υπουργού και του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.
  • Ότι με Εμπιστευτική Διαταγή του ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, με στοιχεία Φ. 841.2/16/09/Σ.72095 της 24ης Απριλίου 2009, αυθαίρετα καθορίζει, πως το επίδομα Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας θα καταβάλλεται από την μισθοδοσία του μηνός Ιουνίου 2009 ανεξάρτητα με την Μονάδα-Υπηρεσία Υπηρέτησης και "στους κατέχοντες διοικητικό βαθμό Αντιπλοιάρχου και άνω, καθόσον εκ του κατεχομένου βαθμού, υπηρετούν σε θέσεις αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας".
  • Ότι η προαναφερόμενη Διαταγή του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού έχει ήδη δημιουργήσει αναστάτωση στους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς :
      • εξαιρεί από την χορήγηση του επιδόματος το στρατιωτικό προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού από βαθμό Πλωτάρχη και κάτω που υπηρετεί στις ίδιες Μονάδες.
      • Διαχωρίζει τους Αξιωματικούς σε προνομιούχους και μη και ενισχύει τις διαφορές των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παράλληλα, το ΓΕΣ με έγγραφό του περικόπτει επιδόματα ευθύνης διοίκησης – διεύθυνσης, ύψους 59 ευρώ το μήνα περίπου, που καταβάλλονταν από το έτος 2.000 σε διευθυντές γραφείων, στα κέντρα εκπαιδεύσεως και στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ερωτάστε:

    1. Έχετε γνώση της Εμπιστευτικής Διαταγής του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού που καθορίζει, πως το επίδομα Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας θα καταβάλλεται από την μισθοδοσία του μηνός Ιουνίου 2009, ανεξάρτητα με την Μονάδα-Υπηρεσία υπηρέτησης και "στους κατέχοντες διοικητικό βαθμό Αντιπλοιάρχου και άνω, καθόσον εκ του κατεχομένου βαθμού, υπηρετούν σε θέσεις αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας";
    2. Έχετε εκχωρήσει το δικαίωμα στον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού να ερμηνεύει και να τροποποιεί αποφάσεις όπως την κοινή Υπουργική Απόφαση με Αρ.Πρ.2/45267/ 0022/14-7-2000/ΚΥΑ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών;
    3. Με ποία αρμοδιότητα ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού να ερμηνεύει κατά το δοκούν Υπουργικές Αποφάσεις και χορηγεί παράνομα σε μη δικαιούμενους επιδόματα;
    4. Θεωρείτε πως οι Αντισυνταγματάρχες- Αντισμήναρχοι και άνω που υπηρετούν στους ίδιους Κλάδους- Διευθύνσεις-Γραφεία του ΓΕΕΘΑ είναι μειωμένης επιχειρησιακής ετοιμότητας σε σχέση τους Αντιπλοιάρχους και άνω που είναι αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας;
    5. Θεωρείτε πως το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων από βαθμό Ταγματάρχη-Επισμηναγού-Πλωτάρχη και κάτω, που υπηρετεί στους ίδιους Κλάδους- Διευθύνσεις-Γραφεία του ΓΕΕΘΑ είναι μειωμένης επιχειρησιακής ετοιμότητας σε σχέση τους Αντιπλοιάρχους και άνω που είναι αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας;
    6. Για ποίους λόγους εξαιρέθηκε από την χορήγηση του επιδόματος αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού από βαθμό Πλωτάρχη και κάτω που υπηρετεί στις ίδιες Μονάδες;
    7. Σκοπεύετε να χορηγήσετε το επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας συνολικά στο ένστολο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ανεξάρτητα από την έδρα των Μονάδων που υπηρετούν;
    8. Έχετε σταθμίσει τις επιπτώσεις στο ηθικό του προσωπικού όταν ο Αρχηγός ΓΕΝ χορηγεί αυθαίρετα επιδόματα σε υψηλόβαθμους αξιωματικούς του Κλάδου του, αδιαφορώντας για το υπόλοιπο προσωπικό ενώ ο Αρχηγός ΓΕΣ περικόπτει αυθαίρετα επιδόματα που αφορούν χαμηλόβαθμο προσωπικό;
    9. Υπάρχει κεντρικός έλεγχος στα οικονομικά τουλάχιστον του Υπουργείου σας ή έχετε αποκεντρώσει τις αρμοδιότητες στους Αρχηγούς Κλάδων, οι οποίοι μάλιστα λειτουργούν ανεξάρτητα (χωρίς αίσθηση της διακλαδικότητας, την οποία μάχονται προκειμένου να διατηρούν μεγαλύτερο μέρος εξουσίας), με έλλειψη συντονισμού και κατεύθυνσης;

Η ελληνική πολιτική σκηνή στα χνάρια της ιταλικής, για να διασωθεί το σάπιο καθεστώς με τις μίζες (Siemens);


Στην Ιταλία ο Pietro Lunardi, με την ιδιότητα του υπουργού Μεταφορών, είχε δηλώσει: «Με την Μαφία και την Καμόρα πρέπει να συμβιώσουμε και τα προβλήματα της εγκληματικότητας τα επιλύει όπως θέλει ο καθένας» (Repubblica: "con mafia e camorra bisogna convivere e i problemi di criminalità ognuno li risolva come vuole").
Πράγματι αποδείχθηκε ότι χωρίς τη συμβίωση με τη Μαφία δεν υπάρχει πολιτικό σύστημα δυτικής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Η ιστορία των μιζών της Siemens (άμεσα μίζες στα πολιτικά κόμματα, ηλεκτρικές συσκευές, που δεν ξέρουμε το ποσό που περιλαμβανόταν στις συσκευασίες…), πως αντιμετωπίζεται;
Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στη Μαφία και τις πολυεθνικές;
Μήπως η Μαφία δεν παίρνει -με τους “επιχειρηματίες” αχυράνθρωπους της- όλες τις κρατικές δουλειές και δημόσιες προμήθειες;
Σήμερα “συγκρούονται” δύο τάσεις της ίδιας φάρας, της διαφθοράς, της μίζας, των κρατικών προμηθειών. Η τάση της Μαφίας που πιστεύει ότι ο έλεγχος του πολιτικού συστήματος μέσω των πολιτικών, είναι η καλύτερη και λιγότερο δαπανηρή “διαδικασία”, κι άλλη τάση που πιστεύει ότι καλύτερα ο έλεγχος να αναληφθεί άμεσα από τους μαφιόζους επιχειρηματίες.
Κι αυτή η σύγκρουση δεν είναι «ελληνικό» φαινόμενο…
Στην Ιταλία το «έλυσαν» με απλό τρόπο: ανικανότητα και διαφθορά της πολιτικής εξουσίας και η «σωτηρία» από αρχιμιζαδόρο “επιχειρηματία”.
Εδώ, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η «λύση».
Θα μπορέσει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να πείσει το λαό ότι οι μίζες είναι «αναγκαίο κακό» και μπορούμε να το περιορίσουμε (ελαχιστοποίηση της μίζας), με μέτρα αμνηστίας, ή καλύτερων όρων δικαστικής αντιμετώπισης;
Συγνώμη, αλλά νιώθουμε γελοίοι…
Δεν γνωρίζουν οι πολιτικοί (ειδικότερα οι πολιτικοί αρχηγοί) τι είναι η Μαφία στην Ελλάδα;
Πόσοι είναι οι υπουργοί, βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι… που δεν έχουν πάρει «δωράκι»;
Πόσοι είναι αυτοί που δεν «εκλέγονται δημοκρατικά» με τη βοήθεια της Μαφίας;
Νομίζουν ορισμένοι ότι η Μαφία είναι αυτή που βλέπουμε στις ταινίες;
Όχι, Μαφία είναι κάθε μορφή διαφθοράς!
Όλοι γνωρίζουν, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα, βγάζουν λόγους εναντίον της διαφθοράς, μιλούν για ταπεινότητα και σεμνότητα, και έχουν πλάι τους τα στελέχη της Μαφίας!
Λαθεύουν οι πολιτικοί που πιστεύουν ότι με δικανικούς και ξόρκια, με «νομοθετικές» ρυθμίσεις, θα «λύσουν» το πρόβλημα!
Πόσους θα διαγράφουν (υπουργούς, πρώην υπουργούς, κομματικά στελέχη…) κάθε μήνα; Πόσο θα γίνεται αυτό ανεκτό από την κοινωνία; Θα πειστούν οι πολίτες ότι η μίζα είναι αναγκαίο κακό;
Το παιχνίδι είναι και παραμένει στα χέρια της Μαφίας!
Αν δεν ελέγχουν το πολιτικό στερέωμα, θα επιλέξουν τους «σωτήρες» επιχειρηματίες. Θα εμφανιστούν, ως πετυχημένοι επιχειρηματίες που δεν έχουν ανάγκη περαιτέρω πλουτισμού, να σώσουν τη χώρα!
Μέχρι τώρα ελέγχουν την πολιτική!
* Το βίντεο (δυστυχώς στην ιταλική), τα λέει όλα…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ


Τώρα ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ οι "εκλέκτορες" στα διάφορα "εκλεκτορικά" των ΑΣΕΙ!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Έχουμε πει επανειλημμένα: τι δουλειά έχει να ψηφίζει ένας Ταγματάρχης σε εκλογές μελών ΔΕΠ, τι δουλειά έχει ο Ναύαρχος στο να κρίνει άν ένας πρέπει να εκλεγεί επίκουρος καθηγητής στις Τηλεπικοινωνίες.

Μιλάμε για Ναυτέους που το μόνο που ξέρουν να λένε είναι: " Ό,τι κινείται το χαιρετάμε και ό,τι δεν κινείται το βάφουμε"

Ε! Λοιπόν κι όμως! Στην Ελλάδα του 2009, ακόμα και σήμερα (δεν είμαστ ούτε στο 1950 ούτε στο 1960), στις εκλογές μελών ΔΕΠ των ΑΣΕΙ οι στρατιωτικοί έχουν 5 ψήφους και οι καθηγητές ανώτερης ή ίσης βαθμίδας από την κρινόμενη θέση έχουν 6.

Όμως για να εκλεγεί κανείς θέλει 8 θετικές ψήφους στις 11.

Έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό (από τον περασμένο Σεπτέμβριο) σε πάρα πολλές εκλογές μελών ΔΕΠ αυτοί οι 5 στρατιωτικοί να πηγαίνουν χωρίς καμιά αιτιολόγηση "μονοκούκι" υπέρ κάποιου υποψηφίου ειδικά αν αυτός είναι εκλεκτός της Ρηγίλλης ή απλά "ημέτερος".

Η χωρίς αιτιολόγηση ψήφος υπέρ κάποιου στα ΑΣΕΙ (όπως και στα ΑΕΙ) είναι παράνομη.

Έτσι στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) αλλά και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) είχαμε και έχουμε πολλά και σκανδαλώδη κρούσματα όπου οι αξιωματικοί πέρνουν "γραμμή" από τον Αρχηγό του αντίστοιχου Επιτελείου, που πάλι κι αυτός με τη σειρά του λαμβάνει γραμμή από το πολιτικό γραφείο Μεϊμαράκη ή απ' ευθείας από τη Ρηγίλλης.

Είναι χαρακτηριστική η στάση των 5 αξιωματικών σε μια πρόσφατη εκλογή Επίκουρου Καθηγητή Πληροφορικής στην Ευελπίδων που ενώ οι 6 καθηγητές ψήφισαν τον προτεινόμενο από την εισηγητική έκθεση της τριμελούς επιτροπής (και ορθά), οι 5 αξιωματικοί της ΣΣΕ ψήφισαν υπέρ του 8ου!!!

Δηλαδή χωρίς καμιά αιτιολόγηση πήραν οι 5 αξιωματικοί την εισηγητική έκθεση τριών καθηγητών και δεν ψήφισαν τον πρώτο, ούτε τον 2ο, ούτε τον 3ο, ούτε τον 4ο, ούτε...ούτε
φτάνοντας να επιλέξουν και οι πέντε τον 8ο!

Προφανώς αυτή η αδικαιολόγητη στάση τους εξηγείται από το γεγονός ότι και οι 5 αξιωματικοί - εκλέκτορες διετάχθησαν να ψηφίσουν τον εκλεκτό της Ρηγίλλης και του Μεΐμαράκη που αντικειμενικά ήταν 8ος μεταξύ 12. Αποτέλεσμα να βγεί η θέση άγονη, αφού κανείς δεν συγκέντρωσε τον αριθμό 8!

Ακόμα τελευταία αντί να αξιολογούνται ακαδημαϊκά οι υποψήφιοι από τους Στρατιωτικούς φαίνεται ότι παίζει πολύ το σλόγκαν " ήθος και ευπρέπεια".

Έτσι βάζουν πολλές ... μονάδες " ήθους και ευπρέπειας" στον εκλεκτό τους.
Ακριβώς αυτό που πριν πολλά χρόνια έλεγαν "πιστοποιητικό εθνικών φρονημάτων" τώρα το λένε "ήθος". Έτσι όποιος είναι εκ της Ρηγίλλης εκπορευόμενος, αυτομάτως χαρακτηρίζεται σοβαρός επιστήμονας, με ήθος με ευπρέπεια κι ας είναι ανύπαρκτος ερευνητικά!

Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Στη ΣΝΔ ( Σχολή Ναυτικών Δοκίμων) σε μια θέση Λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο Ραντάρ έγινε ... " το σώσε". Πάλι οι 5 αξιωματικοί ψήφισαν μονοκούκι κάποιον επειδή είχαν πάρει γραμμή από το κομματικό επιτελείο της ΝΔ, ενώ ακούγεται ότι σε όλες πλέον τις εκλογές καθηγητών στη Σχολή Ευελπίδων και Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το κριτήριο θα είναι "να μπάσουμε Νεοδημοκράτες για να ελέγχουμε την κάθε Σχολή".


Ερωτάσθε κύριοι Αρχηγοί του Στρατού και του Ναυτικού: μετά από αυτά τα αλλεπάλληλα ραπίσματα που οοι ίδιοι δώσατε στις Σχολές σας και που είστε απόλυτα υπεύθυνοι, κατατάσσετε ακόμα τις Σχολές σας στο ευρύτερο πλαίσιο της Ανώτατης Εκπαίδευσης;

Ερωτάσθε κύριοι Αρχηγοί του Στρατού και του Ναυτικού: Κάνετε καλό στην πατρίδα και στο έθνος (που κόμπτεσθε με τα παχύτατα λόγια ότι υπηρετείτε) με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Μπορείτε εσείς να εκφέρετε γνώμη σε όλα τα θέματα Μαθηματικών, Φυσικής, Τεχνικής Μηχανικής, Πυρηνικής Φυσικής, Οικονομίας, Γεωπολιτικής, Υπολογιστών, Γεωμετρίας, κλπ κλπ Με ποιά κριτήρια αντί να ψηφίσετε τον πρώτο όπως η εισηγητική επιτροπή ορίζει εσείς πάτε και ψηφίζετε τον 8ο (περίπτωση στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων);

Ερωτάσθε κύριοι Αρχηγοί του Στρατού και του Ναυτικού:
Νομίζετε ότι κάνοντας τις εκλογές των καθηγητών με μοναδικό κριτήριο τα πιστοποιητικά εθνικών φρονημάτων και κομματικής τοποθέτησης από τα Γραφεία της Ρηγίλλης εξυπηρετείτε τα εθνικά συμφέροντα και την αξιοκρατία;

Πού το πάτε τέλος πάντων;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
Να καταργηθεί εδώ και τώρα η παράγραφος του νόμου όπου στις εκλογές των καθηγητών οι 5 στους 11 ψήφους είναι ψήφοι των στρατιωτικών!

Όπως και στα Πανεπιστήμια, έτσι και στις Στρατιωτικές Σχολές, οι Καθηγητές πρέπει να εκλέγουν τους Καθηγητές
και όχι τα τσιράκια του Καραμανλή και οι συγκεντρωσιάρχες της ΝΔ (ή τα "αδέφια των συγκεντρωσιαρχών" της ΝΔ)!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Πού ακούστηκε ο Πλοίαρχος που το μόνο που ξέρει να λέει είναι " Ό,τι κινείται το χαιρετάμε και ό,τι δεν κινείται το βάφουμε" να καθορίζει την εκλογή Λέκτορα στα Μαθηματικά με γνωστικό αντικείμενο "Διαφορική Γεωμετρία" ή "Τοπολογία και Συναρτησιακή Ανάλυση"
Τι ξέρει μωρέ! ο Πλοίαρχος από δαύτα;
asei-gr.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΣΟΚ – Κοινοβουλευτική Ομάδα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «Και φορολογικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων στο Δήμο Θεσσαλονίκης»


Εξ όσων τουλάχιστον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων αποκαλύφθηκε στο Δήμο Θεσσαλονίκης το οποίο διερευνάται ακόμα από την Οικονομική Επιθεώρηση Θεσσαλονίκης και αφορά στην υπεξαίρεση άγνωστου αριθμού εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου, για χρήματα που προορίζονταν για τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων.

Στα πλαίσια όμως της έρευνας που διεξήχθη από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα κατά την ένορκη διοικητική εξέταση, προέκυψε ότι εκτός της μη απόδοσης παρακρατηθέντων εισφορών-κρατήσεων υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων, υπήρξαν σοβαρές ατασθαλίες και στα παραστατικά έγγραφα (δικαιολογητικά) που αφορούσαν δηλώσεις απόδοσης παρακρατηθέντων φόρων καθώς και αντίστοιχων διπλοτύπων είσπραξης της Θ΄ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, στην οποία υπάγεται φορολογικά ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Τα στοιχεία αυτά (από την Ε.Δ.Ε) είναι:

α. Διπλότυπα είσπραξης της Θ΄ΔΟΥ διαφορετικής υφής και γραμματοσειράς από άλλες αντίστοιχες.

β. Φωτοτυπίες διπλοτύπων είσπραξης, θεωρημένες ως ακριβή αντίγραφα, αντί των πρωτοτύπων.

γ. προσωρινές δηλώσεις που δεν έφεραν την υπογραφή παραλαβής από υπάλληλο της Θ΄ΔΟΥ.

δ. Προσωρινές δηλώσεις σχετικά με την απόδοση φόρου από αμοιβές που θεωρούνται εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις, μισθούς και αμοιβές από υπηρεσίες ελευθέριων επαγγελμάτων καθώς και από προμήθειες κάθε είδους αγαθών ή παροχής υπηρεσιών, με υπογραφές πλαστογραφημένες.

ε. Προσωρινές και οριστικές δηλώσεις που προσκομίζονταν στη ΔΟΥ, όπου ως παραλαβόντες και εισπράξαντες αναφερόταν εφοριακοί υπάλληλοι που δεν ανήκαν στην Θ΄ΔΟΥ Θεσ/νίκης (παραστατικά πλαστογραφημένα).

Επίσης σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», προκύπτουν νέα στοιχεία για τεράστιο άνοιγμα εκατομμυρίων ευρώ από τον φορολογικό έλεγχο που διενεργεί η αρμόδια Θ΄ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την Οικονομική Επιθεώρηση.

Κατόπιν τούτων και επειδή εμφαίνεται ότι το Δημόσιο στερήθηκε εσόδων που έπρεπε να είχαν αποδοθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και δεν αποδόθηκαν.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Αν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, στην συγκεκριμένη περίπτωση μη απόδοσης από τον Δήμο Θεσσαλονίκης των αναλογούντων παρακρατούμενων φόρων, έχουν πάρει τα προβλεπόμενα από το άρθρο 27 παραγ. 1 του Ν. 3296/2004 προσήκοντα μέτρα κατά των παραβατών;

ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ

  1. Οι προσωρινές και οριστικές δηλώσεις απόδοσης των παρακρατηθέντων φόρων από το έτος 1990 μέχρι το έτος 2008.
  2. Αντίγραφα των αντίστοιχων διπλοτύπων είσπραξης από την Θ΄ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.
  3. Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον έχει περαιωθεί ο φορολογικός έλεγχος, να μας γνωρίσετε αναλυτικά τα ποσά που έπρεπε να εισπραχθούν και δεν εισπράχθηκαν από την αρμόδια ΔΟΥ για το παραπάνω χρονικό διάστημα.
  4. Το σύνολο της αλληλογραφίας μεταξύ των κεντρικής και περιφερειακών υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών. Επίσης το σύνολο της αλληλογραφίας των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών(κεντρικής και περιφερειακών) με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Ελεγκτικό Συνέδριο.
  5. Τις ετήσιες εκθέσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους διενεργηθέντες απολογιστικούς ελέγχους που αφορούν τον Δήμο Θεσσαλονίκης, από το έτος 1990 και ύστερα.