ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.09

Η ελληνική πολιτική σκηνή στα χνάρια της ιταλικής, για να διασωθεί το σάπιο καθεστώς με τις μίζες (Siemens);


Στην Ιταλία ο Pietro Lunardi, με την ιδιότητα του υπουργού Μεταφορών, είχε δηλώσει: «Με την Μαφία και την Καμόρα πρέπει να συμβιώσουμε και τα προβλήματα της εγκληματικότητας τα επιλύει όπως θέλει ο καθένας» (Repubblica: "con mafia e camorra bisogna convivere e i problemi di criminalità ognuno li risolva come vuole").
Πράγματι αποδείχθηκε ότι χωρίς τη συμβίωση με τη Μαφία δεν υπάρχει πολιτικό σύστημα δυτικής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Η ιστορία των μιζών της Siemens (άμεσα μίζες στα πολιτικά κόμματα, ηλεκτρικές συσκευές, που δεν ξέρουμε το ποσό που περιλαμβανόταν στις συσκευασίες…), πως αντιμετωπίζεται;
Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στη Μαφία και τις πολυεθνικές;
Μήπως η Μαφία δεν παίρνει -με τους “επιχειρηματίες” αχυράνθρωπους της- όλες τις κρατικές δουλειές και δημόσιες προμήθειες;
Σήμερα “συγκρούονται” δύο τάσεις της ίδιας φάρας, της διαφθοράς, της μίζας, των κρατικών προμηθειών. Η τάση της Μαφίας που πιστεύει ότι ο έλεγχος του πολιτικού συστήματος μέσω των πολιτικών, είναι η καλύτερη και λιγότερο δαπανηρή “διαδικασία”, κι άλλη τάση που πιστεύει ότι καλύτερα ο έλεγχος να αναληφθεί άμεσα από τους μαφιόζους επιχειρηματίες.
Κι αυτή η σύγκρουση δεν είναι «ελληνικό» φαινόμενο…
Στην Ιταλία το «έλυσαν» με απλό τρόπο: ανικανότητα και διαφθορά της πολιτικής εξουσίας και η «σωτηρία» από αρχιμιζαδόρο “επιχειρηματία”.
Εδώ, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η «λύση».
Θα μπορέσει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να πείσει το λαό ότι οι μίζες είναι «αναγκαίο κακό» και μπορούμε να το περιορίσουμε (ελαχιστοποίηση της μίζας), με μέτρα αμνηστίας, ή καλύτερων όρων δικαστικής αντιμετώπισης;
Συγνώμη, αλλά νιώθουμε γελοίοι…
Δεν γνωρίζουν οι πολιτικοί (ειδικότερα οι πολιτικοί αρχηγοί) τι είναι η Μαφία στην Ελλάδα;
Πόσοι είναι οι υπουργοί, βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι… που δεν έχουν πάρει «δωράκι»;
Πόσοι είναι αυτοί που δεν «εκλέγονται δημοκρατικά» με τη βοήθεια της Μαφίας;
Νομίζουν ορισμένοι ότι η Μαφία είναι αυτή που βλέπουμε στις ταινίες;
Όχι, Μαφία είναι κάθε μορφή διαφθοράς!
Όλοι γνωρίζουν, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα, βγάζουν λόγους εναντίον της διαφθοράς, μιλούν για ταπεινότητα και σεμνότητα, και έχουν πλάι τους τα στελέχη της Μαφίας!
Λαθεύουν οι πολιτικοί που πιστεύουν ότι με δικανικούς και ξόρκια, με «νομοθετικές» ρυθμίσεις, θα «λύσουν» το πρόβλημα!
Πόσους θα διαγράφουν (υπουργούς, πρώην υπουργούς, κομματικά στελέχη…) κάθε μήνα; Πόσο θα γίνεται αυτό ανεκτό από την κοινωνία; Θα πειστούν οι πολίτες ότι η μίζα είναι αναγκαίο κακό;
Το παιχνίδι είναι και παραμένει στα χέρια της Μαφίας!
Αν δεν ελέγχουν το πολιτικό στερέωμα, θα επιλέξουν τους «σωτήρες» επιχειρηματίες. Θα εμφανιστούν, ως πετυχημένοι επιχειρηματίες που δεν έχουν ανάγκη περαιτέρω πλουτισμού, να σώσουν τη χώρα!
Μέχρι τώρα ελέγχουν την πολιτική!
* Το βίντεο (δυστυχώς στην ιταλική), τα λέει όλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: