ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.09

Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το διευρυνόμενο πολιτικό πεδίο που εκτείνεται και καλύπτει όλο και περισσότερο ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, είναι αυτό που ιστορικά χαρακτηρίζεται ως «ο Πατριωτικός Χώρος». Το συγκριτικό πλεονέκτημα που απέκτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με την είσοδό του στην Βουλή είναι αδιαφιλονίκητο.
Ο βασικός λόγος που σήμερα εδραιώνει την παρουσία του είναι ένας: «Πέτυχε με την στάση του την πολιτική επανανομιμοποίηση της Εθνικής Ιδεολογίας». Για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια οι εθνομηδενιστές, σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, διέλυσαν κυριολεκτικά το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και περιθωριοποίησαν έως εξόντωσαν με κάθε τρόπο όλους τους εκφραστές του, το έργο αυτό το ολοκλήρωσε πρόσφατα ο ΓΠ. Να μην ξεχνάμε πως η πτώση της παράλυτης εθνικά αριστεράς συμπίπτει με την άνοδο της εκ δεξιών προερχόμενης και αυτονομημένης εθνικής δεξιάς.
Η κοσμοπολίτικη δεξιά περιφρόνησε και καθύβρισε τους πατριώτες της και τους εξώθησε στην έξοδο και την οριστική διαγραφή από την ΝΔ. Ο αυτονόητος Πατριωτισμός ήταν επι μακρόν στην παρανομία και το περιθώριο από τους «δυτικούς μιμητικούς εξομοιωτές» όλων των κομμάτων. Να υπενθυμίσουμε ότι την σύγχρονη γραμμή του πατριωτισμού την χάραξε το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, διατρανώνοντας την Εθνική Ανεξαρτησία ως πρώτο στόχο της πολιτικής του. Μπορεί σήμερα να αναφωνήσει το ίδιο ο Γ Π;
Ο Κ.Καραμανλής; η κ Ν Μπακογιάννη; ή οιοσδήποτε άλλος του σιναφιού τους;; Όχι βέβαια, το αντίθετο!! Με βάση την ισχύουσα ανάλυση του Α Παπανδρέου, ότι η εθνική ανεξαρτησία είναι προϋπόθεση της λαϊκής κυριαρχίας, προέκυψε μια νέα διάσταση στην Ελλάδα στην διαμόρφωση των κοινωνικών και των πολιτικών συμμαχιών.
Αυτή η προσέγγιση συμπυκνώθηκε στην γραμμή της Εθνικής Λαϊκής Ενότητας. Δηλαδή, στην κοινωνική συμμαχία των μη προνομιούχων Ελλήνων, των λαϊκών τάξεων των μόνων που έχουν εθνική συνείδηση και ταυτότητα απέναντι στους μεταπράτες, αεριτζήδες, εμπόρους τους έθνους , κοσμοπολίτες, απάτριδες, καπιταλιστές της μίζας και της κλεπτοκρατίας, του σάπιου και του κατεστημένου!! Με αυτή την γραμμή νίκησε και κυβέρνησε ο Ανδρέας και εξαιτίας της, όταν την εγκατέλειψε ηττήθηκε ο «καπιταλιστικός εκσυγχρονισμός» του Κ Σημίτη.
Έτσι εξηγείται και η επιλογή της ποιοτικής μετατροπής του ΛΑ.Ο.Σ από Κόμμα σε Κίνημα. Τα κόμματα στηρίζονται στις εσωτερικές γραφειοκρατίες τους, ενώ τα πολιτικά κινήματα στην δράση των πολιτών, των κοινωνικών φορέων, των δυνάμεων της διανόησης και τις συλλογικές πρωτοβουλίες που εμψυχώνει ο εκάστοτε ηγέτης τους.
Το δημόσιο κάλεσμα του κ Γ Καρατζαφέρη στους ανέντακτους η περιθωριοποιημένους πατριώτες όλων των κομμάτων, για συμπόρευση και την συγκρότηση Μετώπου Πολιτικής Ηθικής, βρίσκει έτοιμες και ώριμες πολλές δυνάμεις να συμφωνήσουν μαζί του. Η Πατριωτική Συμπαράταξη είναι γεγονός σε συνθετική εξέλιξη.
Τώρα πια που ξεμασκαρεύτηκε η πατριδοκάπηλη ενδοτική ΝΔ και ξεγυμνώθηκε ο περιβόητος βαβυλωνιακός πολυπολιτισμός του μειονοτικού κατακερματιστή Γ Παπανδρέου, οι Έλληνες δεν είναι τυφλοί από τα πάθη των κομματικών στρατών. Η συναισθηματική εξάρτηση τελείωσε!! Η αλήθεια καίει και καθαίρει τα τεχνητά σύνορα μεταξύ των πολιτών. Τα δύο μεγάλα κόμματα είναι πλέον όχι μόνο αφανείς εταίροι, αλλά και εμφανείς συγκυβερνήτες.
Η ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού είναι επιβεβλημένη. Ο κλασσικός διπολισμός είναι νεκρός. Οι πολίτες, όσο οι δύο θεατρικοί μονομάχοι τα βρίσκουν και συμφωνούν στη λεηλασία των εθνικών πόρων, ενώνονται και αυτοί εναντίον της διπλής συμπαιγνίας.
Ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός του ΛΑ.Ο.Σ προωθεί μια Νέα Εθνική Στρατηγική: «Ανυποχώρητοι στα εθνικά θέματα, ενωμένοι στην υπεράσπιση του εθνολαϊκού πολιτισμού, κοινωνική συνοχή και προστασία των οικονομικά αδυνάτων». Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι πλέον η απειλή του δικομματικού κατεστημένου και κατευθύνεται με την στελεχιακή του ανασύνθεση στην κατάληψη του ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης της συγκυβέρνησης σήμερα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και μετά τις εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!!!

Περίεργα σενάρια βγαίνουν από το παρασκήνιο της αγωνιώδους προσπάθειας της πολιτικής οικογενειοκρατίας της χώρας, για να διασωθούν οι ρόλοι τους. Τα όπλα τους είναι ο βρώμικος πόλεμος των αποκαλύψεων. Εδώ συμφωνούν μεταξύ τους να μην καούν, όποιος αποκαλύψει για τον άλλο θα τον συμπαρασύρει στον όλεθρο.
Οπότε είτε η οικονομική κατάρρευση, είτε η ηθική παρακμή, είτε οι εξωτερικές εθνικές απειλές, είτε η δεδομένη αδυναμία της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, οδηγούν σε συγκυβέρνηση των δύο συμμαχικών στρατών εξουσίας. Αυτό αφορά τον Κ Καραμανλή και τον Γ Παπανδρέου. Η κ Μπακογιάννη, που προετοίμαζε το δικό της πολιτικό εγχείρημα για το καυτό πολιτικό φθινόπωρο, καίγεται εσκεμμένα πρώτη από τη SIEMENS.
Το όπλο του Γ Παπανδρέου, με την ταυτόχρονη και οριστική παραίτηση όλων των βουλευτών του, για να προκηρυχτούν αναγκαστικές εκλογές, έχει διαρρεύσει και δεν μπορεί να αιφνιδιάσει την ΝΔ. Οπότε η συμφωνία των δύο τους έχει ένα οφθαλμοφανές σενάριο, την παράδοση της πρωθυπουργίας στον ΓΠ και την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Κ Καραμανλή. Θα μοιραστούν έτσι αφενός τα υπουργεία και αφετέρου τα σχισμένα ιμάτια του Ελληνικού Λαού… Το εμπόδιο του Κ Παπούλια το ξεπερνούν εύκολα μια και δεν θα δεχτεί να διασυρθεί ο θεσμός με ατελέσφορες ψηφοφορίες.
Κανείς μάλιστα από το παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ δεν θα δεχθεί να γίνει «λαγός» του Κ Καραμανλή σε χαμένες για τον ίδιο ψηφοφορίες. Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει πλέον το πολιτικό πλεονέκτημα να διεμβολίσει το σύστημα και να ενταχθεί ως δύναμη πολιτικής σταθερότητας σε αυτό. Είτε με την ανάληψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είτε με την αναγκαστική συμμετοχή του σε κυβερνητικό σχήμα για να αποφευχθούν οι διαδοχικές εκλογές και η ακυβερνησία, αν για οιονδήποτε λόγο αποτύχει η προσδοκώμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Βέβαια οι όροι και οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ έχουν ένα τριπλό σκληρό παρανομαστή α) μια νέα πολιτική ηθική απαλλαγμένη από τη διαφθορά β) την επαναχάραξη της κόκκινης γραμμής διαλόγου και στοχεύσεων στα εθνικά θέματα και γ) την διάσωση των νεόπτωχων Ελλήνων. Ο Γ Καρατζαφέρης μετακόμισε από την πολυκατοικία που «γέμισε αρουραίους». Ο Κ Καραμανλής έχει όλη την ευθύνη για την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη θέση των εκλογικών ποσοστών.
Το ανοικτό συνέδριο της κεντροδεξιάς δεν έγινε, ούτε θα γίνει ποτέ. Το ίδιο και στην κεντροαριστερά!! Στην Ελλάδα οι δύο ευρύτερες παρατάξεις δεν μπορούν πια να χαρακτηριστούν ούτε ως κεντροδεξιά, ούτε ως κεντροαριστερά εξαιτίας της μετάλλαξης των κομμάτων. Μόνο ως αρπακτικά της εξουσίας θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε…
Η νέα διαχωριστική γραμμή που ισχύει είναι: «Νέα Τάξη πραγμάτων η Εθνική Αντίσταση στην ισοπέδωση»;; Οι ευέλικτες κινήσεις του Γ Καρατζαφέρη τον έφεραν στη θέση του πρωταγωνιστή μιας τεράστιας Αλλαγής, δίνει τέλος στην «Εναλλαγή»!! Ακυρώνει τον ψεύτικο μονόδρομο να ψηφίζεται ο ένας μόνο και μόνο για να μην κυβερνήσει ο άλλος… Αυτά τα δήθεν, πως δεν ήξεραν τίποτε για τις δημογραφικές, θρησκευτικές, φυλετικές, μειονοτικές απειλές να τα αφήσουν στην άκρη!! Έπραξαν και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για δύο δεκαετίες συνειδητά σε βάρος του Ελληνισμού και σήμερα είναι φανερές οι παρενέργειες των επιλογών τους!! Δεν τους ξύπνησε το 7,2% του ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές!! Απλά τώρα ξύπνησε ο λαός και αντιλήφθηκε τι γίνεται στην χώρα. Μέσα στην δίνη αυτών των δεδομένων η συστράτευση γύρω από τον άξονα πολιτικής ανατροπής που είναι ο ΛΑΟΣ είναι η μόνη αποτελεσματική επιλογή. Δίχως ένα υπαρκτό πολιτικό σχήμα υπέρβασης των εγωισμών δεν μπορεί να πετύχει η ανασύσταση ενός νέου εθνικού κέντρου επιβίωσης του Ελληνισμού.
Δυστυχώς το ελληνικό κράτος μέσα από τους μεταπράτες διαχειριστές του δρά αντεθνικά. Η επανελλήνιση του οφείλει είναι το πρώτο μέλημα μας, όσοι πιστεύουν ότι «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», ας μην αργοπορούν.
Ο Γ Καρατζαφέρης άνοιξε τα ψηφοδέλτια του κινήματος του με στόχο την εκλογή υπερδιπλάσιου αριθμού βουλευτών σε όλη την χώρα. Θέλει πράγματι ο κινηματικός χαρακτήρας του ΛΑ.Ο.Σ να επιτευχθεί με αμφίπλευρη διεύρυνση πέρα από τον κλασσικό διαχωρισμό Δεξιά-Αριστερά!! Γιαυτό το σύνθημα «Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς» είναι η επισφράγιση της σταθερής πλεύσης του ΛΑ.Ο.Σ. Αν καταλάβατε «ο κύβος ερίφθη»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: