ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.09

ΓΚΕΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ MILLENIUM

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Το Έκτρωμα Millenium Center Που έχτισε ο Χαραγκιώνης έγινε εστία μολύνσεως για το Παγκράτι. Αφού κάποιοι στην πολεοδομία έκλεισαν τα μάτια, ο Μάγκας Χαραγκιώνης πρόλαβε και τ' αρπαξε με προσυμβόλαια από κορόιδα που μπήκαν μέσα στο κέντρο και το εγκατέλειψαν άρον - άρον μετά από λίγους μήνες!!
Το έκτρωμα δεν πληρεί ούτε τις βασικές συνθήκες ενός εμπορικού κέντρου δεν έχει παροχές, δεν έχει αντιπλημμυρικά κλπ. Δεν λειτουργούν ούτε οι εξωτερικές πινακίδες !!!
Σχεδόν όλοι οι επιχειρηματίες το εγκατέλειψαν χάνοντας τις υπέρογκες προκαταβολές που είχαν δώσει (ας πρόσεχαν). Το πρόβλημα δεν είν' αυτό όμως.
Το κτίριο έχει μετατραπεί σε Γκέτο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας! Συγκέντρωση που έθαψαν τα ΜΜΕ!!!

Τώρα ο Χαραγκιώνης ετοιμάζεται για νέο εγχείρημα, να φτιάξει Μπουτίκ με Φερράρι αφού τα κονόμησε απ'τα κορόιδα και ρήμαξε το Παγκράτι. Για να το διαφημίσει μάλιστα βάζει και bloggers να σπαμάρουν και να σπάνε τα νεύρα του κοσμάκη...

Τώρα όμως μας μπήκε στο ρουθούνι και καλό είναι όλοι αυτοί που κότσαραν την υπογραφή τους για τη Μπουτίκ να την ξανατσεκάρουν μήπως τους "διέφυγε" κάτι. Όπως και αυτοί που υπέγραφαν την άδεια - πρόκληση για το Παγκράτι.

Ο κοσμάκης πεινάει και αυτοί φτιάχνουν μπουτικ για Φεράρι στην υγειά των κορόιδων. ΟΥΣΤ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: