ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.08

ΙΔΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ……………


ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΑΤΕ ΝΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ..........ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ
ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ

ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ....... ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!

Posted by Anemos in


ΕΡΩΤΗΣΗ
-Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για την εκτόξευση της τηλεθέασης, κάθε φορά που προβάλλεται ένα τηλεοπτικό σκουπίδι;

ΕΥΚΟΛΟ...
-Είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές-ψηφοφόροι που εκλέγουν και τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Και ας σκεφθούμε και την δήλωση κατέχοντα συσκευή μέτρησης τηλεθέασης σε ρεπορτάζ της εποχής που αυτά τα μηχανάκια είχαν μπει στη ζωή μας... "Έχω δύο τηλεοράσεις. Στη μία, βλέπω ότι μου αρέσει. Στην άλλη, αυτή με το μηχανάκι, μία σοβαρή εκπομπή..." Λέτε να θεωρεί σοβαρά τα τηλεσκουπίδια;

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΣΩΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΣΠΟΥΠΙΔΙΟΥ
"Μου κάνει εντύπωση το που μπορεί να φτάσει η τηλεόραση. Από περιέργεια παρακολουθώ!"

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
Στην ουσία πρόκειται για σκέψεις, που παρά τη γενικευμένη θεώρηση των πραγμάτων, στόχο έχουν αποκλειστικά όσους θεωρούν φασιστικό τον περιορισμό των αποφάσεων στους ενίοτε γνωρίζοντες. Κάτι που εκφράστηκε στην ανάρτηση ΕΦΙΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΣΠΟΡΟΣ ΣΚΕΨΗΣ
Ας σκεφτούμε μόνο, πως τρία με τρεισήμισι εκατομύρια ψήφοι, αρκούν να ανεβάσουν μία κυβέρνηση. Πιστεύουμε πραγματικά πως όσοι ακούνε τις συνήθεις δημαγωγίες των σύγχρονων πολιτικών μας και τελικά τους ψηφίζουν, είναι διαφορετικοί από αυτούς που παρακολουθούν τηλεοπτικά σκουπίδια, εγγυόμενοι τη συνέχιση παραγωγής τους;

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην ουσία, η πρόταση για περιορισμό του δικαιώματος ψήφου στους ενίοτε γνωρίζοντες, θα επρόκειτο να έχει παροδική ισχύ αφού στην πορεία ενός τέτοιου συστήματος, η παιδεία δε θα άφηνε πνευματικά κενά. Είναι όμως κάτι που θέλει χρόνο.
ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
Το σίγουρο όμως είναι, πως αν σήμερα ίσχυε ένας αντικειμενικός περιορισμός ψήφου, οι μισοί και πλέον Ρωμιοί, δε θα είχαν δικαίωμα ψήφου, ούτε για τα μισά ζητήματα...

Περισσότερα........ http://thorivox.blogspot.com/

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: «Δεν ψηφίζω το νόμο για τα blogs!!!»


Ο Πέτρος Τατούλης ,διέψευσε όσους τον θεωρούσαν "λαγό" της πλευράς Μητσοτάκη.
Γράφει ο : Γιάννης Δρόσος
Δεν πίστευα ούτε εγώ ότι ο Πέτρος Τατούλης θα έβγαινε και δημόσια θα ζητούσε να ισχύσει το τεκμήριο της πολιτικής ενοχής για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της Siemens, ακόμη και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ισως γιατί διάφοροι παραπληροφορούσαν μέχρι τώρα ότι ο Π. Τατούλης φωνάζει διότι είναι "λαγός" της πλευράς Μητσοτάκη κόντρα στον Καραμανλή.
Με τις θέσεις του αποδεικνύει ότι είναι αδέσμευτος και ανεξάρτητος. Πολιτικό παλληκάρι δηλαδή.
Κι όπως διαβάζω στο blog του, σωστά γράφει ότι "είτε αποδοθούν συγκεκριμένες ευθύνες στην υπόθεση siemens είτε όχι, o ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.
Η διαφορά είναι ότι στην πρώτη περίπτωση θα μας εμπιστευθεί εκ νέου (έστω κι αν αριθμητικά είμαστε κατά τι λιγότεροι).
Στην δεύτερη περίπτωση όμως, αργά ή γρήγορα θα δρομολογηθεί και το τέλος του δικομματισμού, όπως μέχρι σήμερα τον έχουμε γνωρίσει, και λίγο θα νοιάζουν πλέον εκλογολογίες, διαδοχολογίες και ανασχηματολογίες....
Η διαλεύκανση της υπόθεσης της Siemens είναι θέμα επιβίωσης για όλο το σύστημα και για τον καθένα ξεχωριστά".
Είναι ο μόνος που κατά τη γνώμη μου διαβάζει, δημοσίως, σωστά την πολιτική πραγματικότητα.

Οι 'Ελληνες της μυστικής Λέσχης "Μπίλντερμπεργκ"



ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΠΗΓΗ: www.kalami.net
Ποιοί πολιτικοί, επιχειρηματίες και ποιός δημοσιογράφος, συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της
Η μυστική-αμαρτωλή διατλαντική Λέσχη Bilderberg προ-αποφασίζει γιά το πολιτικο-οικονομικό μέλλον του πλανήτη, "βαφτίζει" ηγέτες-κυβερνήσεις κι εξαγοράζει συνειδήσεις... Κίσσιγκερ, Περλ, Γούλφοβιτς, Ροκφέλερ, Σόρος, Kλίντον, Τζον Κέρρυ, Ντ' Εστέν, Πρόντι, Χόλμπρουκ, Χουάν Κάρλος, μερικά από τα τακτικά της μέλη, μαζί με ηχηρά ονόματα από τον χώρο της πολεμικής (και μη) βιομηχανίας, των αμερικανικών ΜΜΕ και των εταιριών πετρελαίου... 'Ολοι οι Γ.Γ. του ΝΑΤΟ υπήρξαν μέλη της Λέσχης.
Σύνοδος Λέσχης BILDERBERG, 2008''Αναβαθμισμένη'' εφέτος η ελληνική συμμετοχή: Γιώργος Αλογοσκούφης, 'Αννα Διαμαντoπούλου πάλι στην σύνοδο της ''μυστικής'' Λέσχης, στην Βιρτζίνια (κοντά στην Ουάσιγκτον). Mαζί τους: Αλέξης Παπαχελάς ("Καθημερινή'' / ''Σκάϊ''), Θωμάς Βαρβιτσιώτης (V+O Communication), Δημ. Παπαλεξόπουλος (ΤΙΤΑΝ). (Αναλυτικά).'Ελληνες και Bilderberg: Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου, Γ. Αλογοσκούφης, Α. Διαμαντοπούλου, Ντ. Μπακογιάννη, Θ. Πάγκαλος, Κ. Μητσοτάκης, Α. Σαμαράς, είναι μερικοί από τους 'Ελληνες πολιτικούς που συμμετείχαν σε συνόδους της Λέσχης Bilderberg, όπως πρώτo το ''Καλάμι'' αποκάλυψε (2004). Από τα ελληνικά ΜΜΕ συμμετείχε μόνο ο Αλέξης Παπαχελάς (2002, 2008). Η ''μυστική'' Λέσχη συσκέπτεται γιά το πολιτικο-οικονομικό μέλλον του πλανήτη και "βαφτίζει" ηγέτες... Κίσσιγκερ, Περλ, Γούλφοβιτς, Ροκφέλερ, Ράϊς, Σόρος, Χόλμπρουκ, είναι μερικά από τα μέλη της, μαζί με ηχηρά ονόματα από την πολεμική (και μη) βιομηχανία, τα μεγάλα ΜΜΕ κλπ... (Περισσότερα)

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!!!!


ΜΕ ΤΟΥΣ 1001 ΑΝΕΛΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ


ΣΗΜΕΡΑ 14/6/2008 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ.....
ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.



ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!

ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ….ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ !!!!!!!!



Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΝΑΝΠ (Υπουργείο Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής)

Με μια προσφάτως εκδομένη εγκύκλιο η αρμόδια ΔΟΥ του ΥΕΝΑΝΠ προσπαθεί να αιτιολογήσει την μη καταβολή δεδουλευμένων του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος σε αντίθεση και κατά παράβαση του ΠΔ 200/93 που προβλέπει αυθεντικά και αιτιολογημένα εν λόγο δεδουλευμένες καταβολές χρημάτων.


Το περίεργο είναι ότι μέχρι πρόσφατα καταβάλλονταν κανονικά εν λόγο αποζημιώσεως στο προσωπικό ΛΣ κάνοντας χρήση του ΠΔ 200/93 το οποίο είναι σε ισχύ και αφορά όλους τους ένστολους της χώρας μας για την καταβολή αποζημιώσεων για μετακίνηση τους σε εκτός έδρας εκτελούμενη υπηρεσία.

Το ερώτημα είναι γιατί το ΛΣ αποτελεί εξαίρεση όταν τα άλλα σώματα και όπλα κάνουν χρήση του εν λόγο νόμου, και γιατί το ΥΕΝΑΝΠ εκδίδει εγκυκλίους που δεν άπτονται του ΠΔ 200/93 ??????



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΚΛΙΟΣ




ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΜΕ ......(με την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και θα γελάσουμε)

ΕΘΝΙΚΑΡΑ…… ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ!!!!!!


ΔΩΣΤΕΤΑ ΟΛΑ ….. ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ !!!!!

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ …… ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

ΣΗΜΙΤΗΣ.......Ο «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ» ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ


Ο Σημίτης διαφωνώντας στην πρόταση Παπανδρέου για την Ευρωσυνθήκη να μη τύχη δημοψηφίσματος, έσπευσαν η «φίλοι» του να δικαιολογήσουν την αντίφαση των ισχυρισμών στην επιστολή του με αυτά τα οποία πρότεινε την περίοδο της πρωθυπουργίας του δηλαδή περί πρότασης δημοψηφίσματος του Ευρωσυντάγματος, προβάλλοντας ως επιχείρημα ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Εμείς τους λέμε ότι είναι το ίδιο, και γράμματα ξέρουμε, όπως και όλος ο Ελληνικός λαός ,που θυμάται και την «υποτίμηση» που έκανε ο κος Σημίτης και μας προέβαλε την λέξη «προσαρμογή» ως επιχείρημα
Είμαι περίεργος …. Ο «άλλος» πολιτικός πόλος που ακούγετε ότι θα δημιουργηθεί -εν όψη των εξελίξεων που σίγουρα θα δρομολογηθούν λόγο της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ- και καλά για να βγάλει την χώρα και το πολιτικό σύστημα από το αδιέξοδο με επικεφαλή το επιτυχημένο «αφεντικό» Σημίτη, θα βρει θαλπωρή και δη στον ΣΥΡΙΖΑ που «βαναύσως» έκρινε αυτόν κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του?????

Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


Ο Μίμης Ανδρουλάκης στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και στον Alpha 989 δήλωσε ότι η κρίση στο ΠΑΣΟΚ είναι αποτέλεσμα της «ΑΥΤΙΣΤΙΚΗΣ εσωτερικής του αντιπαράθεση»ς.
«Δεν υπάρχει συνεννόηση στο ΠΑΣΟΚ και αντί να ασχοληθούν με τα υπαρκτά προβλήματα του Ελληνικού λαού ασχολούνται με τον μικρόκοσμο τους, όλες οι κινήσεις είναι εσωτερικής ενασχόλησης. Εγώ απέχω ,έχω να δω τον Γιώργο μήνες,…….. ανήκω στο Κοινωνικό ΠΑΣΟΚ … δεν ανήκω στα «άτομα» που ασχολούνται με τον μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ , είμαι αδιάφορος, ανήκω στο άλλο ΠΑΣΟΚ που το πρόσωπο του δεν βγαίνει προς τα έξω»

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Όλοι οι άνθρωποι του πρώην προέδρου ,οι πολιτικοί φίλοι του Κ. Σημίτη , Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Βερελής , Νασιώκας , Κοσμίδης που προέρχονται κυρίως στο εκσυγχρονιστικό μπλόκ, πλην του Βερελή όλοι οι άλλοι είναι εκτός κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Με αφορμή την διαγραφή του Κ. Σημίτη τα σενάρια των εξελίξεων παίρνουν και δίνουν τόσο στον Τύπο όσο και στο εσωτερικό του κόμματος ,αφού οι ανωτέρω έχουν προβεί σε σωρεία δηλώσεων αλλά και συναντήσεων κατόπιν των γεγονότων.
Από την άλλη τα περισσότερα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμα σαφή θέση περί των γεγονότων αφήνοντας e;yloga ερωτηματικά στο Γ. Παπανδρέου καθώς επίσης και στους συμβούλους του που προτείνουν και άλλες διαγραφές ενόψει -ως θεωρούν- σχεδίου ανατροπής του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου για όλη αυτήν την κατάσταση έχει σοβαρά άλλοθι για τις αποφάσεις του αλλά και για την στάση του, αφού τα «αρπακτικά» έχουν δείξει τις διαθέσεις τους.

13.6.08

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ??......ΤΕΛΟΣ


Στη Μεγάλη Βρετανία αποφασίστηκε και επικυρώθηκε ότι μπορούν οι αστυνομικές αρχές να κρατήσουν 42 ημέρες οποιονδήποτε ύποπτο χωρίς να του έχουν απαγγείλει κατηγορία.
Όταν θεσπίζονται τέτοιοι νόμοι κατάφορης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μάλιστα από χώρες που ευαγγελίζονται την λέξη ελευθερία, επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας ότι ο «πολιτισμός» περνάει τέτοια κρίση που στη βάση του δεν έχει καμιά θέση ο άνθρωπος αλλά η προστασία της εξουσίας και η υποκρισία αυτής.
Ελπίζουμε οι πιθηκισμοί των θεσμικών οργάνων της χώρας μας να μην αποδείξουν τους κακούς μιμητισμούς τους για άλλη μια φορά.

Υ.Γ. ΜΕ 42 ΜΕΡΕΣ ΠΙΕΣΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΘΩΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΕΝΟΧΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ


H κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εν όψη της διαγραφής του Κου Κώστα Σημίτη δήλωσε:
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ…..ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ , ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ!!!!

ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ……… ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ!!!!
















by Vassiliosg

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ 20km ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ………(Δώρο της Κυβέρνησης μόνο ….στους πολίτες?.... ή και……..)


Οι δύο πρώτοι ποδηλατοδρόμοι της Αθήνας, ένας από τη Μεσογείων μέχρι του Γουδί, κι ένας που θα συνδέει το Καλλιμάρμαρο με το Φάληρο, θα έχουν ανοίξει έως το 2010, υποσχέθηκε την Πέμπτη ο υπουργός Μεταφορών ενώπιον του δημάρχου Αθηναίων
Η εξαγγελία αυτή βέβαια αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην πόλη και αποτελεί Δώρο κατά την άποψη μας στον κάτοικο αυτής της πόλης.
ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ όμως έχει την υποψία (αλλά και πληροφορίες…) ότι ο ποδηλατοδρόμος ως ΔΩΡΟ απευθύνεται και προς τον Κο Γιώργο Παπανδρέου από την Κυβέρνηση ενόψει των τελευταίων δημοσκοπήσεων που το ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά έχει σταθερή φθίνουσα διαφορά από την ΝΔ.

Η «ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ» ……..ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ…


Ο «Γιωργάκης» με μια δραματική απόφαση διέγραψε τον Κ. Σημίτη , μια κίνηση που δεν την είχε κάνει (αλλά πολύ θα το ήθελε) ούτε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.
Δικαιωματικά λοιπόν ο «Γιωργάκης» κέρδισε την μετονομασία του σε «Γιώργος» βάζοντας έτσι και «άνω τελεία» στον πολιτικό του «πολιτισμό» δείχνοντας ηγετικές αλλά και αποφασιστικές τάσεις μέσα στο κόμμα του, που και αυτό είχε αρχίσει να πιστεύει στα «υποκοριστικά» των αντιπάλων τους .

«ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ»……ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ!!!!!!!!!!!

Προς Bloggers και κάθε ενδιαφερόμενο.

Μια εικόνα Χίλια Ψέμματα, ηταν ο τίτλος του άρθρου στο Υιό της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας που δημοσιεύτηκε την 1η Ιουνίου 2008. Για όσους δεν το διάβασαν αναφερόταν σε μια συνέντευξη μου στην οποίαν κατέθεσα τις απόψεις μου, τις γνώσεις μου, και τις εμπειρίες μου,για την χρήση και την κατάχρηση της κρυφής κάμερας από Τηλεοπτικές εκπομπές.
Επίσης σχολιάσθηκε τα αναμφισβήτητο γεγονός ότι ένα σημαντικό μέροςτων ρεπορτάζ στα Κανάλια είναι από άγνοια η σκόπιμα, παραποιημένο,υπερβολικό , ανακριβές η ΣΤΗΜΕΝΟ. Δεν λείπουν δε και οι περιπτώσεις όπου ερασιτεχνικά ησκηνοθετημένα Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο στην Σελίδα του 'YouTube' προβάλλονται στις ειδήσεις ως αποκλειστικάΒίντεο Ντοκουμέντα. http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=79178504,84979848,92997128,4525768

Για του λόγου το Αληθές όλων των ανωτέρω, δημιουργήθηκε η ερασιτεχνική Ιστοσελίδα www.adena.gr ,όπου υπάρχουν σύνδεσμοι προς το Youtube που παραπέμπουν σε Σατυρικά οκτάλεπτα Βίντεο που αυταπόδεικτα επιβεβαιώνουν τον Τίτλο της Ελευθεροτυπίας. Οισυντάκτες της έγκριτης εφημερίδας κατέληξαν φυσικά στο'Μία εικόνα Χίλια ψέμματα αφου παρακολούθησαντο απίστευτο εντυπωσιακό Οπτικό υλικό. Ένα μεγάλο μέρος των μη ΕμπορικώνΙστοσελίδων ενημέρωσης δηλαδή των Blogs ,αναδημοσίευσε και σχολίασε τιςτελευταίες μέρες, τη Συνέντευξη και τα Βίντεο στο You tube. Σε αντίθεση με τα Κερδοσκοπικά μέσαΕνημέρωσης του Έντυπου και Ηλεκτρονικού Τύπου ο οποίος μέχρι σήμερα δεν αντιλήφθηκε τίποτα ,η δεντόλμησε να ενημερώσει την Μάζα για τα Κακώς Κείμενα και Δρώμενα μέρους της Δημοσιογραφικής Συντεχνίας.
Εξάλλου το Σημαντικότερο θέμα που απασχολεί τελευταία την Κοινή Γνώμη είναι ο'άδικος' θάνατος του Ηθοποιού. Μια από τις αποκαλύψεις αφορούσε το Πρόσωπο του Προέδρου τηςΔημοκρατίας Κ.Παπούλια,ο οποίος ξεγελάσθηκε, και εκ μέρους του ΔημοσιογραφικούΙδρύματος Μπότση, Τίμησε 'Δημοσιογράφο Μαϊμού', για 'τηνΠληρότητα και Ευαισθησία τωνΑνταποκρίσεων της στη Μεγάλη Πυρκαγιά της Ηλείας.'. Στο You tube με κωδική λέξη 'Skopelitis14'και 'Skopelitis15' η 'gerosgeros' (http://www.youtube.com/watch?v=PC3PPB3DAaM) αποκαλύπτεται ξεκάθαρα ότι η 'Τιμημένη με η άνευ συνεργασία του σταθμού της , παραπλάνησε τηλεθεατές Πυροσβεστική και συναδέλφους. Στη τηλεφωνική της ανταπόκριση ψευδώς και χάριν τηςτηλεθέασης επανειλημμένα ανέφερε ότι το χωριό Φρύξα της Ηλείας όπου βρισκόταν , κάηκε ολοσχερώς (όλα τα σπιτια,δεν έμεινε τίποτα όρθιο, εκτός από μια τσιμεντένια παιδική χαρά όπου υποτίθεται είχαν καταφύγεικαι κινδύνευαν γυναικόπαιδα..).
Ψευδώς κατηγόρησε τις αρχές ότι δεν φρόντισαννα τους απομακρύνουν έγκαιρα. Όταν δε , τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα πλησίασαν, η Τιμημένη έδινε οδηγίες στου πιλότους, που να κάνουν ρίψειςνερού.. Φυσικά το Χωριό δεν κάηκε ,ούτε τα Σούπερ Πούμα παρέλαβαν εγκλωβισμένους αλλά, δείτε το Βίντεο και κρίνετε μόνοι σας κατά πόσο άξιζε το Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση.
Δυστυχώς φοβάμαι ότι οι Ανεξάρτητες Αρχές, δεν διαθέτουν Γρήγορη ΣύνδεσηΙντερνετ για αυτό μέχρι στιγμής δεν αντέδρασαν.
Επίσης δεν μπορώ να απευθυνθώ στην ΕΣΗΕΑ για να πάρει θέση και να κρίνει Αντικειμενικάαν λέω υπερβολές, λόγω του ότι δεν είμαι μέλος.
Το καταστατικό απαγορεύει να εγγράφονταιμέλη που ξεπέρασαν το 39 έτος τηςηλικίας. Έτσι ο Σαρανταδυαχρονος Τηλεαστέρας παρουσιαστής και ο Τηλεοπτικός Σταθμός οπου αγορεύει , είναιοι μόνοι μέχρι στιγμής που κατακρίνουν τις απόψεις μου και τα σχόλια μου μέσω εξωδίκων ,ως ψευδή συκοφαντικά και Δυσφημιστικά.
Υπαινίσσονται ότι η 'Ευαισθησία μου είναι Όψιμη ,και τα κίνητρα μου ύποπτα.
Καταφεύγουν δε σε αγωγές και μηνύσειςκαι ένας Θεός ξέρει σε τι άλλο,( χάρις στις ισχυρές διασυνδέσεις τους), αν δεν αποσύρωτην Ιστοσελίδα adena.gr.
Κύριοι Bloggers, Αλήθεια Τι θα κάνατε στη Θέσημου?
Εσάς τα θεσμοθετημένα ΜΜΕ σας κατηγορούν ότι ανεξέλεγκτα ενημερώνετετους πολίτες πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας, άσχετα βέβαια όταν τους συμφέρει δανείζονται τα άρθρα σας. Εγώ επέλεξα επωνύμως (παρ όλο που γνωρίζω και δύναμαι να το κάνω διαφορετικά) με το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μου να εκφράσω τις απόψεις μου, και σαν δημοσιογράφος να δημοσιοποιήσω τα στοιχεία μου.
Σαν πολίτης μέσω ιστοσελίδας σατίρισα τηλεοπτικά δρώμενα.
Το ίδιο κάνουν επ αμοιβή, για τα ίδια πρόσωπα και καταστάσεις,και πολύ πιο καυστικά, ο Θέμος ο Θύμιος ο Λάκης και ο Γιώργος, αλλά με αυτούς δεν έχουν μεγάλους τους Σπερματαδένες για να κοντραριστούν.
Αγαπητοί Bloggerς το ερώτημα ,Τι θα κάνατε στην Θέση μου, Είναι Ρητορικό, αν και κάθε συμβουλήείναι ευπρόσδεκτη.
Το δύσκολο είναι αφενός να βρεις ικανό προσιτό και έντιμο Δικηγόρο, που να μην υπήρξε προσκεκλημένος στους Τηλεδιώκτες σου, αφετέρου Εισαγγελέα που να μη φοβάται μήπως βρεθεί στην θέση του συναδέλφου του που παγιδεύτηκε τηλεοπτικά ,με δόλωμα το Σεξ.
Απαντώ λοιπόν ότι οι μομφές μου ΔΕΝ στρέφονται γενικά και αόριστα στα Κανάλια που πληρώνουν την νύφη και τα πρόστιμα (αν και έχουν μέρος της την ευθύνης γιατις επιλογές των προσώπων) ,αλλά σε μερίδα τηλεσαγγελάτων & συνεργατών που ελαφρά την καρδία παραπληροφορούν.

Ανλοιπόν οι Κύριοι αυτοί δεν πιστεύουν ότιτα όσα κυκλοφόρησαν στο Ιντερνετ είναι η κορυφή του παγόβουνου, δενέχουν παρά να με προκαλέσουν αν πιστεύουνότι τα ασφαλιστικά μέτρα θα σταματήσουν το You tube.
Επειδή όμως είμαι καλοπροαίρετος σας προτείνω τα εξής.
Πριν 10 μέρες μέσω γνωστής εκπομπής κατηγορήθηκαν από το Σαρανταδυάχρονοπαρουσιαστή ,ως κλέφτες οι 19 στους 20 Βενζινοπώλες σε σύνολο 8500 επαγγελματιών.Στην ετυμηγορία αυτή κατέληξε η Δημοσιογραφική έρευνα, που έγινε σε συνεργασία και υπό την εποπτεία του Μετσόβιου Πολυτεχνείουσε δείγμα από 214 Βενζινάδικα..
Προσωπικά, με την λογική αλλά και λόγω πείρας ευθέως αμφιβάλω και αμφισβητώ όχι μόνον τους μαθηματικούς υπολογισμούς αλλά και στο κατά πόσο το Μετσόβιο Πολυτεχνείο συμμετείχε στην δειγματοληψία αφενός, αφετέρου για τον αριθμό (214)των Βενζινάδικων που οι Δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν.
Η Ομοσπονδία των θυμάτων , την Επόμενη της Εκπομπής ζήτησε εγγράφως το αμoντάριστο υλικό το οποίο ο Παρουσιαστής πάντα διατυμπανίζει ότι είναι στην διάθεση οποιουδήποτε. Φυσικά μέχριστιγμής η Εκπομπή δεν έχει ανταποκριθεί, αλλά εάν το πράξει και επιβεβαιωθεί η έρευνα, Δημόσια δεσμεύομαι να ζητήσω συγνώμη και να αφαιρέσω άμεσα όλο το Διαδυκτιακό Υλικό.

ΜετάΤιμής
Βασίλης Κουκορίνης

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ …..ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ……… ΠΕΙΘΟΥΝ????

Ο zanzibar είπε:

Η απορία μου είναι, αν σ΄ ένα δημοψήφισμα για την κύρωση της συνθήκης της Λισαβόνας, θα μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να κάνει γνωστό το περιεχόμενό της. Εδώ δεν μπόρεσε να κάνει γνωστό το πρόγραμμά του προεκλογικά, τα άρθρα τις συνθήκης θα δώσει στους Έλληνες να καταλάβουν; Και άλλωστε από τη Βουλή δεν είχαν κυρωθεί και οι προηγούμενες συνθήκες; (Μάαστριχτ, Άμστερνταμ)

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ kalami@kalami.net

kalami@kalami.net

- Σκάνδαλο στο ελληνικό ''γκέτο'': Aπόπειρα εξαγοράς ψήφων, παραμονές εκλογών στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων!
- Ο πρώτος γάμος ομόφυλων, την Κυριακή, στην ''ελληνική'' Αστόρια
- Μη κερδοσκοπικές εταιρίες επιφανών Ελληνοαμερικανών, μέλη του...τουρκικού Λόμπι!
- Ελληνικό ''λόμπι'' στις ΗΠΑ: Αλήθειες και παραμύθια. Ο κουτοπόνηρος ρόλος Αθήνας και ΜΜΕ
- Ψήφος στoυς Απόδημους: Μας κοροϊδεύουν συστηματικά
- Προεδρικές εκλογές και η μικρή συμμετοχή της Ομογένειας στις ΗΠΑ

TO ΚΑΛΑΜΙ - ενημερώνει, αποκαλύπτει, προβληματίζει, σατιρίζει
http://www.kalami.nethttp://www.kalami.us

11.6.08

ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

copyright by: http://my-gr-kokkini-grammi.blogspot.com

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Γράφει ο/η Greek American News Agency
11.06.08
Σε λίγες ημέρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο οι έλληνες βουλευτές θα κληθούν να επικυρώσουν την Συθνήκη της Λισαβώνας. Την πλέον σημαντική συνθήκη που αλλάζει οριστικά το μέλλον των λαών της Ε.Ε. Είναι το τροποιημένο κείμενο του Ευρωπαϊκού Συντάγματος το οποίο επιμελήθηκαν όλοι οι πρώην ηγέτες και ευρωπαίοι επίτροποι με επικεφαλής τον Βαλερύ Ζισκάρ Ντεστέν και μια ομάδα επιφανών ευρωπαίων ηγετών το οποίο όμως στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι λαοί της ευρώπης απέριψαν με σχετικά δημοσιψηφίσματα. Στην Γαλλία μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος Ζάκ Ζιράκ είχε στείλει το σχετικό κείμενο δυο μήνες πριν το δημοψήφισμα στο σπίτι κάθε Γάλλου πολίτη -όπως ορθώς σημειώνει σε σχόλιο του ο Ναύαρχος Δημήτρης Αλευρομάγειρος και αρκετοί ακόμα επιφανείς έλληνες νομικοί και συνταγματολόγοι- προκειμένου να ερωτηθεί η γνώμη του. Επίσης δυστυχώς είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτό το τόσο σημαντικό κείμενο είναι αμφίβολο αν έχουν μελετήσει όλοι οι έλληνες βουλευτές στην πλειοψηφία τους. Και όμως θα το επικυρώσουν! Θα επικυρώσουν ένα κείμενο που θα αλλάξει τη ζωή και τα δικαιώματα μας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ! Και φυσικά για δημοψήφισμα ούτε λόγος. Εμείς παραθέτουμε σε ευρεία κυκλοφορία στο διαδίκτυο τα επίσημα κείμενα που συνοδεύουν την συθήκη και το αυτούσιο κείμενο της συνθήκης και προτρέπουμε κάθε νουνεχή και σκεπτόμενο πολίτη να ανοίξει ένας μεγάλος δημόσιος διάλογος στο διαδίκτυο μήπως και συγκηνηθεί κάποιος έλλην πολιτικός.
ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
OFFICIAL DOCUMENTS
Official Journal of the European Union C 115 C 115 Treaty of Lisbon
ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGER ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ……. ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ενόψει της κρίσης που διαφαίνεται ότι θα προκληθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ λόγο διάστασης μεταξύ του προέδρου του κινήματος και του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την κύρωση της Συνθήκης της Λισαβόνας που είναι η πρόταση του πρώτου και η καθολική αντίρρηση του δεύτερου (όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του προς τον κύριο Παπανδρέου), για άλλη μια φορά επιβεβαιώνονται οι θέσεις μου για την εκτίμηση των ελλήνων πολιτικών στο πρόσωπο του Ελληνικού λαού.

Οι πολιτικοί μας , οι εκπρόσωποι μας δηλαδή ,θεωρούν τον Ελληνικό λαό ΑΝΩΡΙΜΟ (ορα : ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ) για ένα δημοψήφισμα και ΩΡΙΜΟ κάθε τέσσερα χρόνια δια μέσω των εθνικών εκλογών, που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στο κοινοβούλιο για να εξασκήσουν την πραγματοποίηση του ονείρου του επαγγελματικού τους προσανατολισμού.

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ «ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ» ΣΑΝ ……….. ΜΕΣΟΓΕΙΟΙ !!!!!



U.K.

ΟΙ 18 από τους 28 ευρωβουλευτές του Συντηρητικού κόμματος (που δεν είναι στην εξουσία εδώ και κάποια χρόνια) του ενωμένου βασιλείου είχαν προσλάβει ως γραμματείς και υπαλλήλους των γραφείων τους μέλη των οικογενειών τους, και συγκεκριμένα συζύγους, κόρες και υιούς .

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΤΡΩΣ» ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ……..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ:
Η Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) παροτρύνει τα στελέχη της ΠΑ και του ΛΣ που επανδρώνουν τα Ελικόπτερα super puma και που ανήκουν κάτω από την διοίκηση και αιγίδα της, να καταφύγουν σε αγωγές, προκειμένου δικαιωθούν ,και τους καταβληθεί το επίδομα που θεσπίστηκε για αυτούς που πρόσφεραν κατά την περίοδο των καλοκαιρινών πυρκαγιών
ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ....... ΕΜΕΣΑ ΣΤΗΝ......ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ: ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΟΥΣ

ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ …….. ΑΝΟΙΓΕΙ….. ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ

Αναμεταδίδουμε:

Απλοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας http://www.greekalert.com/

"Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρηπρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www.greekalert.com/

ΣΟΦΗ ΡΗΣΗ (ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ………ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ)

ΠΡΟΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ....(θα νομίσουν ότι κονομήσατε)












Ο Κος Π. Μολυβιάτης έκανε στον Alpha 989 απολογισμό του ταμείου του που αφορά τις συγκεντρωθείσες Δωρεές για τους πυρόπληκτους του περασμένου καλοκαιριού.


  • ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 198.000.000 €

  • ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 30.000.000 €

  • ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 620 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 25% ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ.
  • ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ 1300 ΚΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.

Εύλογα αναρωτιέται κανείς εκ των στοιχείων αλλά και από διάφορες δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις όπως του Νομάρχης Ηλείας που πρόσφατα δήλωσε ότι μόλις 20 πυρόπληκτοι έχουν πάρει την ενίσχυση , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ, ανεξάρτητα των δυσκολιών για την σύνταξη φακέλου και της προκαταβολής (3000€) που πρέπει να προκαταβάλουν (αν είναι δυνατόν, φτωχοί άνθρωποι) να μην έχουν προβεί ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΙΤΗΣΗ .

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ….ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ


ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ...ΙΔΙΑ

Σήμερα ο Κος Π. Μολυβιάτης στον Αlpha 989 στην εκπομπή του Μπάμπη ΠΑΠΑΝΑΓΙΏΤΟΥ και σε ερώτηση που του απευθύνθηκε από Κακούση και Πετρόπουλο σχετικά με το ταμείο
Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών , το οποίο και διαχειρίζεται , αν σε αυτό
δηλαδή θα συμπεριληφθούν οι σεισμόπληκτοι της Ηλείας απάντησε:
«τέτοιο θέμα δεν έχει τεθεί»

Ο άνθρωπος είναι σοβαρός , δεν θα διακινδύνευε την υστεροφημία του στο όνομα της εκμετάλλευσης για πολιτικό κέρδος ,από τις δηλώσεις των επαγγελματιών πολιτικάντηδων.

ΜΕΓΑΛΟ GALLOP AΠΟ TO taxalia/blogspot.com

Μεγάλη online ψηφοφορία από το taxalia
Μια μεγάλη και απλή ψηφοφορία ξεκινά σήμερα το taxalia, το Ν.1 blog της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις πρόσφατες αναταραχές στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Καλούμε τους αναγνώστες να ψηφίσουν για 10 ημέρες, αν είναι υπέρ ή κατά της ίδρυσης ιδιωτικών (καθαρά ιδιωτικών) πανεπιστημίων. Από το αποτέλεσμα θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα. Θα είναι χρήσιμο για όλους, να δούμε πως πραγματικά βλέπει η κοινότητα των bloggers και των επισκεπτών τους, το θέμα.

10.6.08

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΕΙ?????


ΗΤΑΝ..... ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧ…..ΙΑ!!!!
ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΑΡΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ………ΛΙΓΟ ΑΝΩΜΑΛΑ ………
ΑΛΛΑ……. Δείτε και αυτό:

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑΝΔΙΑ ΜΕ 3-0

ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ 2-0


ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ …….ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!

(εντάξει μην πυροβολείτε ….. ας έχουμε ψηλά την ελπίδα αλλά ….να πατάμε στο έδαφος)

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ) .
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ
(παιδο-ογκολογικό ) ( 2310 993506 & 2310 993944 )

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Ο "ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ο Anemos είπε!

"Πρέπει να δούμε γιατί χάσαμε και να αλλάξουμε! Να εκφράσουμε πάλι κάτι ελκυστικό για το λαό. Να επαναπροσδιοριστούμε!"

Τα παραπάνω λόγια που ακούστηκαν ομόφωνα από διάφορα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος, είναι η απόλυτη κατάντια της υπαρκτής δημοκρατίας.

Και σίγουρα δεν αφορά το συγκεκριμένο κόμμα μόνο.

Τι συμπεραίνει κανείς;Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν.Δεν έχουν κάτι στο μυαλό τους.Κι αν έχουν, δεν έχουν τη δυνατότητα να το υποστηρίξουν.
Η ιδεολογία τους, θα επαναπροσδιοριστεί, σύμφωνα με αυτή του λαού.
Ώστε να γίνουν πιο ελκυστικοί.
Δε θα προσπαθήσουν να μας πείσουν πως αποτελούν μια ομάδα πολιτικών με ισχυρές θέσεις και ιδέες.
Ούτε να μας πείσουν ότι αυτές είναι οι σωστές και πρέπει να τους εμπιστευθούμε.Θα ψάξουν να βρουν τι πιστεύουμε εμείς, για να έρθουν με τα νερά μας.
Δεν είναι ταγμένοι στην προσπάθεια για μια καλύτερη Ελλάδα.
Είναι ταγμένοι στο κυνήγι της εξουσίας.

Αν αύριο ο λαός εκφραζόταν φασιστικά, θα επαναπροσδιορίζονταν ως φασίστες.
Απίστευτες παραδοχές από κύριους εκπρόσωπους ενός έτσι κι αλλιώς ανάπηρου συστήματος υπαρκτής δημοκρατίας.

Online δημοσκόπηση από την Παραπολιτική


Για πρώτη φορά στην blogoσφαιρα!

Μια online δημοσκόπηση για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων bloggers και των επισκεπτών της blogoσφαιρας.Η Παραπολιτική δημιούργησε ένα νέο blog για τον σκοπό αυτό :Το Gallop-gr !

H ψηφοφορία θα διαρκέσει 20 μέρες και ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά.

Διαδώστε το!

Η ομάδα της Παραπολιτικήςparapolitiki.blogspot.com

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Ο.......... ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!


Τετάρτη, 30 Μάϊος 2007
"Μακεδονία" και σε ομιλία Βαλλιανάτου στο 7ο Συνέδριο Πασόκ.

Αυτά είπε ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ:
« Οι συμπολίτες μας Εβραίοι ζήτησαν να καταλάβουμε τον υπαρκτό λαϊκό αντισημιτισμό που υπάρχει τα έντυπα και την τηλεόραση. Οι συμπολίτες μας της μειονότητας που θεωρούν ότι είναι τουρκικής εθνότητας ζήτησαν να έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται έτσι, το ίδιο και οι συμπολίτες μας Μακεδόνες.Οι συμπολίτες μας ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανσέξουαλ ζήτησαν να αναγνωριστεί η συμβίωσή τους, ζήτησαν να υπάρχει σεξουαλική αγωγή.Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Όλοι εμείς είμαστε διαφορετικοί, οι παραλειπόμενοι Έλληνες είμαστε όλοι εμείς. Σας
Ευχαριστώ»

Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος , προκειμένου επιτύχει τους σκοπούς του
εκμεταλλεύεται ότι ευκαιρία του παρουσιαστεί , όπως στην πρόσφατη δολοφονία Σεργιανόπουλου κατηγορούσε ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας ,δημόσια πρόσωπα που έχουν αντιταχθεί στις επιδιώξεις των ομόφυλων ζευγαριών.

Φτάνει πια ….

Η διαφορετικότητα που επαγγέλλεσαι κύριε Βαλλιανάτε είναι ενάντια στην φύση όχι ενάντια των «φυσιολογικών».
Αφήστε τα φυσιολογικά ζευγάρια που υιοθετούν ορφανά ,να αναθρέψουν φυσιολογικά παιδιά και ασχοληθείτε μόνον με τις συμβολαιογραφικές πράξεις, που θα εξασφαλίσουν τον σύντροφο σας.

ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ……

ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ …….
Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Ε!!! ΡΕ!!!! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!







ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΙΣΙΝΗ ΠΑΙΔΙΑ...... ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ EURO

ΠΑΜΕ ……ΣΤΟΙΧΗΜΑ???


ΟΥΑΙ!!!!! ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ!!!!!! ΠΑΛΙ ……ΛΑΟΣ….. ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο COUCH ….. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!!


ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ...ΙΔΙΑ


Ο Π.Μολυβιάτης πρόεδρος του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών δεν έχει ενημερωθεί περι των 3000€ ως βοήθεια στους σεισμόπληκτους ,που οι πολιτικάντηδες σπεύδουν να ανακοινώσουν.

Σοβαρός ο άνθρωπος δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για το θέμα αφού στο ταμείο του δεν έχει ένα τέτοιο κονδύλι.


ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ......... ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ !!!!!!

(«ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ» …… ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ????)

Ο Anemos είπε...

Υπάρχει ένα εποικοδομητικό είδος αδιαφορίας.
Η αδιαφορία προς τους κακούς πολιτικούς.
Το κακό είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό του εκλογικού σώματος, το οποίο επαίρεται πως αδιαφορεί γι αυτούς, αποδεικνύει το αντίθετο, κάθε τέσσερα χρόνια. Είναι αυτή η εξωφρενική άποψη, που επικρατούσε πριν τις εκλογές του '85 και διατηρήθηκε... Ότι δηλαδή ψηφίζουμε τα λιγότερο σκ..ά;
Όχι! Είναι παράλογο η εν-διαφορία μας να φτάνει μέχρι αυτό το σημείο. Βαθύτερα σκεπτόμενος πιστεύω πως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Ο κόσμος αρέσκεται σε αυτό που ψηφίζει. Στην πραγματικότητα, έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Αν όντως υπήρχε θέση στην καρδιά του για κάτι άλλο, τότε θα υπήρχε και στα ψηφοδέλτια.
Θα μπορούσε να παρθενογεννηθεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Αρκεί ο πολίτης να το είχε ανάγκη.
Όσο ο λαός άγεται και φέρεται, όσο παραμένει αμνός, όσο γραφικοποιεί τα μηνύματα που αποδεικνύουν την αμνοποίησή του και δε φθάνει στην παραδοχή της φοβούμενος να αναθεωρήσει τα πιστεύω του και να παραδεχθεί τα λάθη του, τέτοιους αμνοποιούς πολιτικούς θα έχει.

9.6.08

SEX IN THE FUTURE.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ!!!!!!!!

ΑΤΑΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ
ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ................. πολύ κωλόπαιδο ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!!

copyright foto by: "ΑΣΗΜΩΝΗΣ "

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΝΥΦΙΚΟ




ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ….. ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
….. Divorce cakes

«ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ» …… ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ????


Στην χώρα μας την Ελλάδα η λέξη «αδιαφορία» καταλαμβάνει δεσπόζουσα θέση
…..-δυστυχώς και πρωτίστως από το ίδιο το ΚΡΑΤΟΣ προς τους πολίτες που το αποτελούν- …..ως αντικείμενο πλέον συμπεριφοράς αλλά και χαρακτηρισμού.

Είναι πλείστα τα παραδείγματα της καθημερινής απαξιωτικής συμβίωσης ΚΡΑΤΟΥΣ & ΠΟΛΙΤΗ .

Ο «καθηγητής» φρόντισε ασελγώντας κατ εξακολούθηση με….. «ευαίσθητους νόμους» που επαγγέλλεται ….. προς τους «απογοητευμένους μαθητές του» , να τους εμπεδώσει τα χαρακτηριστικά του, παροτρύνοντας τους έμμεσα αλλά και με …..«στρατηγική», να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και να το εφαρμόσουν πρακτικά στις μεταξύ τους σχέσεις … - αφού πρώτα αφαίρεσε τους «βαθμούς ελευθερίας» τους για να αποσοβήσει πιθανές αντιδράσεις - ….με σκοπό η «αδιαφορία» να καταστεί εργαλείο του για την επίτευξη μιας κοινωνίας υποχείριων , πειθήνιων και μη αντιδραστικών «μαθητών» .

Το ερώτημα τώρα είναι κατά πόσον η διαπίστωση της «αδιαφορίας» θα τύχει εμπέδωσης από τους πολίτες αυτής της χώρας όχι για την εφαρμογή της …–κατά το δασκάλεμα- ….από μέρους τους αλλά για την πάταξη της , αφού σα λαός δεν μας πρεσβεύει. Όταν το «ενδιαφέρον» το έχουμε μέσα από τον θεσμό της οικογένειας, που διατηρεί τους άρρηκτους δεσμούς του στη χώρα μας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από εκεί, ας γίνει το υπόβαθρο το βίωμα των δεσμών της Ελληνικής οικογένειας για να υπερνικήσουμε την αδιαφορία ,τους αδιάφορους ψηφίσαντες νόμους ,τις αδιάφορες αποφάσεις που παίρνονται ερήμην θεωρώντας οι εκάστοτε μειοψηφούντος κρατούντες την εξουσία ότι ως πολίτες έχουμε καταστεί ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

8.6.08

ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ BLOGS

O thorivox.blogspot.com είπε:

Της έχουν κοπεί τα πόδια της εξουσίας. Βρισκόμαστε στην εποχή της πληροφορίας. Τρέμει στην ιδέα της συνεχιζόμενης ελεύθερης ροής πληροφοριών και ιδεών. Φοβάται τις συκοφαντικές δημοσιεύσεις πιστεύετε;Ας εξετάσουμε αυτή την άποψη.Έχει μια λογική αιτία. Η ίδια η εξουσία έχει ψευδώς αλλά με απόλυτη επιτυχία συκοφαντήσει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, στο παρελθόν. Έτσι, ξέρει καλά ότι είναι δυνατόν να δημιουργήσεις ψεύτικες πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία ή και καθόλου στοιχεία. Πόσο μάλλον στην περίπτωση που υπάρχουν στοιχεία.Η βαθύτερη αλήθεια όμως είναι, πως εξουσία δε φοβάται στα blog το ψέμα. Φοβάται την αλήθεια.Το ψέμα, είναι σχεδόν αποκλειστικά δικό της κτήμα.Από την άλλη, φοβάται και τη λογική. Αλλά, έχει βρει τον τρόπο να την αντιμετωπίζει. Έχοντας μολύνει το λαό με στηριγμένες πάνω σε ψέματα λανθασμένες πεποιθήσεις, είναι εύκολο να γραφικοποιεί τη λογική.Έτσι, προτιμά να την αγνοεί από το να ασχολείται μαζί της.Αλλά ας καταλάβει η εξουσία πως ότι και να κάνει, θα λέμε τη γνώμη μας μέχρι να διορθωθεί, τόσο ώστε να επέλθει η ολική απελευθέρωση. Και να ξέρει πως γνωρίζουμε τις μεθόδους της. Όπως κι αυτοί γνωρίζουν εμάς.Αλλά εδώ είναι Ελλάδα και υπάρχουν ακόμη, λίγοι μη ρωμιοποιημένοι. Που μπορεί και να μη τους έλουσε κρύος ιδρώτας στη θέα του προσχεδίου του νόμου για τα blogs.Τέλος, να πούμε πως στην ίδια ανάρτηση, υπάρχει προτροπή για συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία συντάγματος στις 15-6-08 προκειμένου να εκφραστεί η διαφωνία στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου. Όσο κι αν ο Ορίζοντας, διαχειριστής του εν λόγω blog, είναι ένας ρομαντικός αγωνιστής, σαν Άνεμος, οφείλω να εκφράσω μια ολική αντιλογία. Έτσι, προτρέπω σε αποχή από οποιασδήποτε μορφής δημόσια πολιτικοποίηση, αφού τη θεωρώ ελεγχόμενη. Όταν έρθει η ώρα τα λόγια να γίνουν πραγματικές πράξεις, θα το καταλάβουμε. Και τότε, δε θα λείπει κανείς. Όμως η ψευδαίσθηση δημοκρατίας μολύνει τα πραγματικά συναισθήματα σκλαβιάς.Έτσι, το θόρυβωξ θα απέχει από όποια διαδικασία δημιουργεί τέτοιες ψευδαισθήσεις. Όσπου να έρθει η ώρα. Όταν το ποσοστό όσων γνωρίζουν, περάσει το κρίσιμο σημείο, όλα θα γίνουν μόνα τους. Χωρίς όπλα. Χωρίς πόλεμο. Έτσι απλά, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Ίσως με μια ψήφο, σε έναν αγέννητο ηγέτη. Ίσως αλλάξετε εσείς. Το σίγουρο είναι πως δε θα σταθείτε ούτε στιγμή απέναντι στη γνώση.Αν τώρα με αυτά που λέω έπαθε κάτι η εξουσία και άρχισε να τρέμει, έχει δίκιο...Να ξέρει όμως πως αν ψάχνει τρομοκράτες, που πιστεύουν πως με τη βία μπορεί να γίνει κάτι, μάλλον πρέπει να αρχίσει να τους αναζητεί στους κόλπους της. Εδώ μιλάμε μόνο για προσπάθεια ελληνικής παιδείας. Προσπάθεια γνώσης. Αν λοιπόν η γνώση αποτελεί τρόμο, τότε είμαι γνήσιος τρομοκράτης...Η υπαρκτή ολιγαρχία με τη βία, εμείς στην αναζήτηση μιας αληθινής παιδείας. Κι αφού η εξουσία δεν προσφέρει -ως όφειλε- παιδεία, θα την αποκτήσουμε μόνοι μας. Σιγά σιγά. Κι αν πιστεύετε πως είμαστε πιο αδύναμοι, περιμένετε λίγα χρονάκια και το ξανασυζητάμε.Αν και κάτι μου λέει πως ήδη τα γονατάκια σας έχουν αρχίσει να μη σας βαστάνε.Γιατί εκτός των άλλων διδαχθήκαμε και κάτι ακόμη από τις μεθόδους της υπαρκτής ολιγαρχίας.Την υπομονή.Παράφρωνος ανεμοσκορπίσματα;Ίσως.Ίσως και όχι.
Της έχουν κοπεί τα πόδια της εξουσίας. Βρισκόμαστε στην εποχή της πληροφορίας. Τρέμει στην ιδέα της συνεχιζόμενης ελεύθερης ροής πληροφοριών και ιδεών. Φοβάται τις συκοφαντικές δημοσιεύσεις πιστεύετε;Ας εξετάσουμε αυτή την άποψη.Έχει μια λογική αιτία. Η ίδια η εξουσία έχει ψευδώς αλλά με απόλυτη επιτυχία συκοφαντήσει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, στο παρελθόν. Έτσι, ξέρει καλά ότι είναι δυνατόν να δημιουργήσεις ψεύτικες πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία ή και καθόλου στοιχεία. Πόσο μάλλον στην περίπτωση που υπάρχουν στοιχεία.Η βαθύτερη αλήθεια όμως είναι, πως εξουσία δε φοβάται στα blog το ψέμα. Φοβάται την αλήθεια.Το ψέμα, είναι σχεδόν αποκλειστικά δικό της κτήμα.Από την άλλη, φοβάται και τη λογική. Αλλά, έχει βρει τον τρόπο να την αντιμετωπίζει. Έχοντας μολύνει το λαό με στηριγμένες πάνω σε ψέματα λανθασμένες πεποιθήσεις, είναι εύκολο να γραφικοποιεί τη λογική.Έτσι, προτιμά να την αγνοεί από το να ασχολείται μαζί της.Αλλά ας καταλάβει η εξουσία πως ότι και να κάνει, θα λέμε τη γνώμη μας μέχρι να διορθωθεί, τόσο ώστε να επέλθει η ολική απελευθέρωση. Και να ξέρει πως γνωρίζουμε τις μεθόδους της. Όπως κι αυτοί γνωρίζουν εμάς.Αλλά εδώ είναι Ελλάδα και υπάρχουν ακόμη, λίγοι μη ρωμιοποιημένοι. Που μπορεί και να μη τους έλουσε κρύος ιδρώτας στη θέα του προσχεδίου του νόμου για τα blogs.Τέλος, να πούμε πως στην ίδια ανάρτηση, υπάρχει προτροπή για συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία συντάγματος στις 15-6-08 προκειμένου να εκφραστεί η διαφωνία στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου. Όσο κι αν ο Ορίζοντας, διαχειριστής του εν λόγω blog, είναι ένας ρομαντικός αγωνιστής, σαν Άνεμος, οφείλω να εκφράσω μια ολική αντιλογία. Έτσι, προτρέπω σε αποχή από οποιασδήποτε μορφής δημόσια πολιτικοποίηση, αφού τη θεωρώ ελεγχόμενη. Όταν έρθει η ώρα τα λόγια να γίνουν πραγματικές πράξεις, θα το καταλάβουμε. Και τότε, δε θα λείπει κανείς. Όμως η ψευδαίσθηση δημοκρατίας μολύνει τα πραγματικά συναισθήματα σκλαβιάς.Έτσι, το θόρυβωξ θα απέχει από όποια διαδικασία δημιουργεί τέτοιες ψευδαισθήσεις. Όσπου να έρθει η ώρα. Όταν το ποσοστό όσων γνωρίζουν, περάσει το κρίσιμο σημείο, όλα θα γίνουν μόνα τους. Χωρίς όπλα. Χωρίς πόλεμο. Έτσι απλά, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Ίσως με μια ψήφο, σε έναν αγέννητο ηγέτη. Ίσως αλλάξετε εσείς. Το σίγουρο είναι πως δε θα σταθείτε ούτε στιγμή απέναντι στη γνώση.Αν τώρα με αυτά που λέω έπαθε κάτι η εξουσία και άρχισε να τρέμει, έχει δίκιο...Να ξέρει όμως πως αν ψάχνει τρομοκράτες, που πιστεύουν πως με τη βία μπορεί να γίνει κάτι, μάλλον πρέπει να αρχίσει να τους αναζητεί στους κόλπους της. Εδώ μιλάμε μόνο για προσπάθεια ελληνικής παιδείας. Προσπάθεια γνώσης. Αν λοιπόν η γνώση αποτελεί τρόμο, τότε είμαι γνήσιος τρομοκράτης...Η υπαρκτή ολιγαρχία με τη βία, εμείς στην αναζήτηση μιας αληθινής παιδείας. Κι αφού η εξουσία δεν προσφέρει -ως όφειλε- παιδεία, θα την αποκτήσουμε μόνοι μας. Σιγά σιγά. Κι αν πιστεύετε πως είμαστε πιο αδύναμοι, περιμένετε λίγα χρονάκια και το ξανασυζητάμε.Αν και κάτι μου λέει πως ήδη τα γονατάκια σας έχουν αρχίσει να μη σας βαστάνε.Γιατί εκτός των άλλων διδαχθήκαμε και κάτι ακόμη από τις μεθόδους της υπαρκτής ολιγαρχίας.Την υπομονή.Παράφρωνος ανεμοσκορπίσματα;Ίσως.Ίσως και όχι.