ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.08

Αλίμονο ...πως θα περάσει αυτό το καλοκαίρι χωρίς τη Μαρία...?


28/06/ 2007 Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ



Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ "ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ"


ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Γιά λογαριασμό της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ διεξήχθη δημοσκόπηση από την Κ RST με πολλαπλά συμπεράσματα τα οποία απορρέουν από αυτή μετά την περάτωση της.


Στην ερώτηση " Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε στης εκλογές το 2009;" τα ποσοστά ανέρχονται:


ΝΔ ---- 24,7 %

ΠΑΣΟΚ-----21 %

ΚΚΕ -------7,1 %
ΣΥΡΙΖΑ-----11.7 %
ΛΑΟΣ----- 3,6 %
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ------27,4 %
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η "ΑΠΑΞΙΩΣΗ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

C4i ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ


Πηγή : ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


3,7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΑΛΑΖΙΕΣ "ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ" ΜΙΖΑΣ

Με μισόλογα κατέθεσαν για το περιβόητο C4i είκοσι ένα κυβερνητικά στελέχη και παράγοντες, αλλά την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι 3,7 εκατ. ευρώ δρομολόγησε η Siemens για το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών. Το δρομολόγιο των μιζών την επίμαχη περίοδο είναι ο αδιάψευστος μάρτυς για τη γαλάζια εμπλοκή στο σκάνδαλο. Ιούλιο και Αύγουστο του 2004 η Siemens αποδέσμευσε 6 εμβάσματα που ζητούσε ο Μιχ. Χριστοφοράκος για ωφέλιμες πληρωμές.

"ΕΡΑΣΤΗΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ


Αναμφίβολα μετά την ανακοίνωση της Δικαιοσύνης (Εισαγγελία Πρωτοδικών) -για πρώτη φορά - περί μη εμπλοκής πολιτικών στο σκάνδαλο SIEMENS εκμαιεύεται εύκολα το συμπέρασμα ότι η δικαιοσύνη χειραγωγείται από την κυβέρνηση και παίζει το ρόλο του κατ εντολήν πυροσβέστη προκειμένου οι πολιτικοί και δη οι κυβερνώντες μας διαμορφώσουν την δικιά τους άποψη ειδικά στο "περί απονομής δικαιοσύνης" ....και όχι μόνον.

Η χειραγώγηση της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση ήταν πλέον η τελευταία αλλά και ενδεδειγμένη, μικρόψυχη βεβαίως , λύση όχι μόνον για την αποφυγή αρνητικών διαθέσεων των πολιτών ,αλλά και επειδή το σκάνδαλο SIEMENS περιέχει αποκαλύψεις για το "μαύρο χρήμα" που τινάζουν στον αέρα το πολιτικό σύστημα εξουσίας των δύο μεγάλων κομμάτων.
Η πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για πλήρη διαλεύκανση μέσω εξεταστικής επιτροπής παράλληλα με την δικαστική έρευνα και πριν από ενδεχόμενες εκλογές δείχνει μια καλή αξιόπιστη αν μη τι άλλο πρόθεση, πέραν της αποκάλυψης και της ποινικής δίωξης τυχών υπαιτίων .Δεν δίνει όμως συχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ αφού αποτελεί μέρος της διακίνησης μαύρου χρήματος.
Ειδικά όμως για την παράταξη της ΝΔ, ούσα κυβέρνηση ,που σημαίνει ότι έχει κύρια το μεγάλο βάρος ,"στρουθοκαμηλίζει" ,ειδικά ο επικεφαλής της και πρωθυπουργός της χώρας, που οι πομπώδεις χθεσινές εκφράσεις του ,πολυφορεμένες πλέον ,δεν μπορούν να καλύψουν την σκοπιμότητα του για συγκάλυψη των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο.
Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΠΟΡΙΣΜΑ ....ΝΤΡΟΠΗ


Η φωτιά φταίει για το χάσιμο των τριών δασοπυροσβεστών που βρήκαν τραγικό θάνατο πριν από περίπου ένα χρόνο (στις 11 Ιουλίου του 2007), όταν παγιδεύτηκαν μέσα σε πύρινο κλοιό σε χορτολιβαδική περιοχή στο Δοξαρό του Κουλούκωνα Ρεθύμνου. Αυτό είναι το πόρισμα στο οποίο κατέληξε η εσωτερική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ανώτερο αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος για τον υποτιθέμενο καταλογισμό ευθυνών σε όλους όσους οδήγησαν τους τρεις μέσα στο φονικό για αυτούς σημείο κατάσβεσης.


ΕΔΩ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ .......ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.....ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ;;;;;;

ΙΣΡΑΗΛΟΕΛΛΗΝΙΚΑ......... ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ!!


Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν συνάντηση Μπάρακ & Μεϊμαράκη την ερχόμενη Τρίτη τομεσημέρι. Το ΥΕΘΑ κρατά ως απόρρητη την προγραμματισθείσα συνάντηση από τα ΜΜΕ και δεν αποδέχεται τις εκτιθέμενες σε αυτούς πληροφορίες προκειμένου επιβεβαιωθούν και επίσημα.


ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ; ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ;


ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.... ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΛΑ ΤΥΠΟΥ SIEMENS..... ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.

"ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ" .....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ"


ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ


Παρέδωσε επτασέλιδο υπόμνημα στον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου ο Θεόδωρος Τσουκάτος, ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου σχετικά με το 1 εκατ. μάρκα πέραν αυτού ξέφρασε πικρία για «την παράταξη που υπηρέτησε και τον άφησε μόνο»


ΘΕΟΔΩΡΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ".........ΕΧΟΥΝ ΔΟΞΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΜΑΧΕΣ .......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΗΝ "ΕΛΒΑ".....ΟΤΑΝ....

ΜΕΣΩ "ΜΟΝΤΕΛΟΥ" ΚΥΠΡΟΥ.....ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον "αριστερό" Υπουργό Εσωτερικών της ΚΥΠΡΟΥ Κο Συλικιώτη Νεοκλή μεταξύ άλλων είπε "Να σας πω την αλήθεια είχα μια μεγάλη περιέργεια να δω από κοντά πως είναι ένας αριστερός Υπουργός". Την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την Κύπρο για να δει από κοντά "το εγχείρημα της αριστερής διακυβέρνησης στην Κύπρο"



ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΕΞΟΔΟΥ........ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΕΣ "ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΟΥ"


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ..."ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ" ΒΟΗΘΕΙΑΣ

"Την παροχή βοήθειας σε έξι πυρόπληκτους νομούς του περσινού καλοκαιριού, προβλέπει το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν χθες ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων-Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ) και δήμαρχος Αθηναίων Νικ. Κακλαμάνης και ο διευθύνων σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας Αντ. Κροντηράς".


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ;;;

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ
;

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ


Αυτή είναι η δική μας άποψη για το κτηματολόγιο και για την κόντρα που διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες για το ποιός θα βγάλει τα περισσότερα χρήματα με τη συμπλήρωση των δηλώσεων για το κτηματολόγιο.Όλα για το χρήμα. Πείτε μας και κάτι νεότερο. Όλοι εναντίον όλων και άκρη δε βγάζουμε.Σου ζητάνε 100 ευρώ για να σου φτιάξουν τη δήλωση, δίνεις άλλα 35 στο κράτος (το λιγότερο πάντα) και συ φτωχέ πλην τίμιε λαέ άντε να τα βγάλεις πέρα.
Αχ Ελλάδα σε αγαπώ...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΗΝ ΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.

ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΗΝ ΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟΣ .ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ.ΑΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ . ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ Ο΄ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
byxcitypress-gr.blogspot.com

27.6.08

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....ΜΑΕΣΤΡΟ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ

Από το agrinio-culture.blogspot.com

Σήμερα όπως πληροφορούμαστε από τοπικά blogs ( Ζαπαντοβράχωρο και Messolonghi News ) άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Αθήνα κατόπιν καταγγελιών και ενεργειών της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κυρίας Σοφίας Γιαννακά συνέλαβαν τον διαχειριστή του Αιτωλοακαρνάνικου Μπλογκ «Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας» κ. Νίκο Μουρτζιάπη. Ο blogger οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου από το μεσημέρι και αυτή την ώρα πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με άγνωστες προς το παρόν κατηγορίες!!Συκοφαντική δυσφήμιση ή εκβιασμός (όπως με το press-gr);;; προφανως ο blogger θα κατηγορηθεί για κάτι απο τα δυο! Η ελευθερία του λόγου και της άποψης μάλλον στην Ελλάδα του 2008 πάει περίπατο!!! Και εμείς οι υπόλοιποι έχουμε δυο επιλογές μια είναι ο φόβος (όπως θέλουν αυτοί που μας εξουσιάζουν) και η άλλη είναι η αντίσταση! Πρέπει όλοι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και να φωναξουμε όχι στη φίμωση των blogs !!!

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ"




Τσουκάτος:Αναλαμβάνω την ευθύνη για την παραβίαση του Νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων. Δεν είχα κυβερνητική θέση. Κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν γνώριζε γι' αυτή την εισφορά των χρημάτων σε μάρκα, ούτε κι εγώ γνώριζα ότι η SIEMENS είχε ταμείο με βρώμικο χρήμα. Το '99 ήμουν υπεύθυνος της προεκλογικής καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ

Γενναίος σήμερα στον εισαγγελέα:"Αν γνώριζα ότι τα χρήματα δεν είχαν κομματική προέλευση θα απέκλεια κάθε συμμετοχική μου διευκόλυνση"

Μια μέρα πριν πάει στον εισαγγελέα ο Τσουκάτος για κατάθεση παίρνει όλο το βάρος επάνω του αφού είχε προηγηθεί η κατάθεση Γενναίου.


ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΙΡΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ "ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟ";

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ.

ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ

by http://btmoufas.blogspot.com/2008/06/blog-post_4943.html
Πόλεμος έχει μεταξύ κάποιων επαγγελματικών τάξεων που είδαν ως «καλοκαιρινό δώρο» τις δηλώσεις για το κτηματολόγιο, και επιδιώκουν να επωφεληθούν ποσά πολλαπλάσια αυτού του κτηματόσημου που εισπράττει το Δημόσιο.


Οι δικηγόροι άνοιξαν μέτωπο και με όλους τους άλλους κλάδους και απειλούν με υποβολή μηνύσεων στα μέλη τους (λογιστές, φοροτεχνικούς, μηχανικούς κ.ά.) που θα προχωρήσουν στη συμπλήρωση δηλώσεων, αποκαλώντας τους ως... άσχετους κλάδους

Έντονη ήταν η απάντηση της Ένωσης Φοροτεχνικών η οποία θεωρεί πρώτα απ όλα απαράδεκτα τα όσα «αντιδεοντολογικά και προσβλητικά περί ανίδεων και άσχετων» Πέρασαν όμως και στην αντεπίθεση λέγοντας ότι οι παράνομοι είναι οι... δικηγόροι.Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών - Επιστημόνων έχει καταλήξει σε προτεινόμενες τιμές προς τα μέλη της μόνο για την Αθήνα: για το πρώτο ακίνητο 80 ευρώ για τις δηλώσεις Δ1 (φυσικά πρόσωπα) και 100 ευρώ για τις Δ2 (νομικά πρόσωπα και ειδικά δικαιώματα φυσικών προσώπων)


Περίπου εκεί κινούνται και οι δικηγόροι, δηλ. 100 ευρώ ανά δικαίωμα...προβλέπω οι τράπεζες να βγάζουν πακετάκια "εδώ τα καλά διακοποκτηματοδανειάκια"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ


"Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, πρώην και νυν υπουργών, στην υπόθεση της Siemens η Εισαγγελία Πρωτοδικών επισημαίνει ότι από την έρευνα που διενεργεί ο εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, δεν έχει προκύψει κανένα τέτοιο στοιχείο"



ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ; ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;


Ε ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΟΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΜΙΖΑΡΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ.................

"ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΤΙ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ "



ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΠΡΩΪ;


ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ.......ΕΓΙΝΕ;

ΑΓΩΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ........


ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5000€ .

ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007.



ΜΠΡΑΒΟ ...... ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ....

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΠΟ


Με αφορμή το άρθρο του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ...... http://troktiko.blogspot.com/


νοιώθω την ανάγκη να βρίσω!.. γράφοντας;; ..... να ανοίξω κεφάλια! γράφοντας;; ..... να αλλάξω εθνικότητα! γράφοντας;;....να φωνάξω!..γράφοντας;;...............


Δεν ξέρω πως να αντιδράσω αφού η αγανάκτηση έχει ξεχειλίσει με την διαπίστωση ότι το μέλλον μας είναι προδιαγεγραμμένο.

Περισσότερο δε εξοργίστηκα όταν μπήκα στο sait http://www.flashearth.com/ που παρέπεμπε το ΤΡΩΚΤΙΚΟ και διαπίστωσα ότι οι φωτογραφίες της Microsoft VE είναι μεταξύ 1999 και 2000 δηλαδή οι μελλοντικοί χαραγμένοι δρόμοι του ΥΠΕΧΩΔΕ τότε, σήμερα γενόμενοι ,είχαν δοθεί στην δημοσιότητα προς χρήση και κατάστρωση σχεδίων από τον κάθε επίδοξο καταπατητή.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ όμως δεν μπορεί να αποτελεί την ικανοποίηση....οτι "ξεμπροστιάστηκαν" πρέπει αν θέλουμε να θεωρούμαστε κάτοικοι αυτής της χώρας με οποιδήποτε τρόπο να τους αναγκάσουμε να θεσπίσουν νόμο που να ορίζει ως κακουργημτική πράξη το κτίσημο των καμμένων.


Το σχέδιο είναι πλέον ξεκάθαρο . Οι εκμεταλευτές και αυτοί που το εφάρμωσαν έχουν ονοματεπώνυμο.
Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ....ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ!!!!!


Ο Κος Φώλιας στον ραδιοφωνικό σταθμό "στο Κόκκινο" σε ερωτήσεις πρακτικού περιεχομένου περί της πάταξης της ακρίβειας .....απάντησε ότι είναι αποφασισμένος αυτός και η κυβέρνηση να κονταροχτυπηθούν με τα μεγάλα συμφέροντα που είναι υπαίτια για την ακρίβεια.


ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ!!!!!


ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΗΜΙΣΟΥΜΕ .............. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΦΩΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ;;; ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ;;;;; 'Η ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ;; ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΤΕ;;;


ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΜΑΤΑ .... ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ....ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ!!!


ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥΣ;;;;;!!!!!!!!


"Η οικολογία και οι νέοι στο επίκεντρο του φετινού συμποσίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών"

Η οικολογία και οι νέοι βρίσκονται στο επίκεντρο του φετινού συμποσίου που θα γίνει στους Δελφούς από την ερχόμενη Παρασκευή και θα λήξει στις 6 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ : ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 27/6/08 σελ. 28 ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Δελφοί & Περιβάλλον"


ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ....ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ.....????????


Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.........,ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ....ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ?????


ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!!!

ΟΑΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΑΛΑΣΣΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΦΡΕΣΚΟ-ΦΡΕΣΚΟ.
by: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/


ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΣΣΚ) ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, (4 με 1). Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΟΜΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 30.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ!! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΔΙΤ (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ). Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 29.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ ΚΑΙ 12.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ κ.λ.π. ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ !! ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ 30εκ , ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 29+12χ10=149.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ, ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 119.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ!! (ΜΟΝΟ). ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ.ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ………ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΣΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ



ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ» ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ



ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ O «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ» ΣΤΟΝ ALPHA ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ Κου ΑΥΤΙΑ



Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΛΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ»

Σημ. λέτε να έχουμε τίποτα ιστορίες με τον «εισαγγελάτο» ο οποίος ως γνωστόν είναι strait ?



ΠΕΣ! ΠΕΣ! ΠΕΣ! ……..ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΕ …ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ



ΔΕΛΦΟΙ…Ο «ΟΜΦΑΛΟΣ»…. ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ


Ο λόγος για τον Δήμο.... «ομφαλό» της γης που τα λύματα του ,……. του «ξεφεύγουν» εδώ και 4 μήνες προς νότια κατεύθυνση και συγκεκριμένα προς το άλλοτε αρχαίο λιμάνι του την ΚΙΡΡΑ του Δήμου ΙΤΕΑΣ.
Οι ντόπιοι της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα χωρίς μέχρι σήμερα να εισακουστούν από κάποιο αρμόδιο φορέα, ακόμα και από την Νομαρχεία Φωκίδας.
Το άσχημο είναι ότι από τα λύματα υπάρχει κίνδυνος ο υδροφόρος ορίζοντας να μολυνθεί.



ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΟΜΗΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥΦΛΙΑ ...ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ




Ο Σαρακατσάνος πρώτη φορά παίρνει επίσημη θέση και εμμένει στην κατάρτιση του δασολογίου (δασικών χαρτών) της χώρας να γίνει με βάση τις αεροφωτογραφίες του 1960 ενώ παλαιοτέρα δεν είχε διστάσει να μιλήσει και τις αεροφωτογραφίες του 1975.




Εκ του πονηρού η εμμονή αυτή γιατί έτσι θα γίνει από την «πίσω πόρτα» αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος.
Με την πρόταση του αυτή, την οποία ζητά και από τα άλλα κόμματα να συναινέσουν ζητώντας συνενόχους στο έγκλημα ,ο Κος Σουφλιάς γίνεται ο ηθικός αυτουργός για την καταπάτηση των δασών και δίνει άλλοθι στους καταπατητές.
Η πρόταση του εκτός των άλλων είναι και για ψηφοθηρικούς λόγους αφού οι στημένοι οικισμοί κυρίως στην Αττική είναι σε δασικές εκτάσεις όπως ομολογούν αεροφωτογραφίες του 1950.
Ο "ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ" ....ΕΜΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ "ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ"..ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΑΥΘΕΡΕΤΗΣΕΙ" ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ


Υψηλός είναι την Παρασκευή ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών σε Αθήνα, Ανατολική Αττική, Πειραιά και Εύβοια, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ...."ΒΑΠΟΡΑΚΙ"


ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!


Ακούσαμε εχθές για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε φυλακισμένους με εκπαιδευμένα περιστέρια, σήμερα στα Καμίνια σφραγίστηκε φούρνος γιατί ο ιδιοκτήτης του φέρεται πως συνόδευε το ψωμί που πουλούσε με ναρκωτικές ουσίες.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΜΙΤΣ & ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : «ως συμφωνία νοείται η τελική και οριστική, δηλαδή χωρίς αιρέσεις», υπογραμμίζοντας ότι "δεν νοούνται ασάφειες και αμφιβολίες στην πλήρη εφαρμογή των συμφωνηθέντων».

Ο κ. Νίμιτς, ο οποίος μετά την Αθήνα μεταβαίνει στα Σκόπια, όπου συναντάται αύριο το μεσημέρι με την πολιτική ηγεσία, ανέφερε ότι δεν κομίζει νέα πρόταση αλλά «κάποιες ιδέες», που είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε λύση, ότι «το κύριο στοιχείο της συζήτησης ήταν το θέμα του ονόματος" και πώς "αυτό εμπίπτει στο διεθνές πλαίσιο». «Συζητήσαμε διάφορες πτυχές του θέματος αυτού», είπε.

Για το ενδεχόμενο απευθείας συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και ΠΓΔΜ, ο κ Νίμιτς είπε ότι «αν θεωρούσα ότι θα οδηγούσε σε ευτυχή κατάληξη, θα το είχα συστήσει» και πρόσθεσε «δεν το προτείνω αυτή τη στιγμή».

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή ΕΘΝΟΣ,MEGA,

26.6.08

ΠΡΟΤΑΣΗ.....ΔΙΛΗMΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ










Η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου "πρώτα εξεταστική και μετά εκλογές" είναι ένα δίλημμα για την κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού εμμέσως πλην σαφώς η πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στριμώχνει στην γωνία του ρινγκ το πολιτικό του αντίπαλο.



Η πρόταση δεν αφήνει περιθώρια υπεκφυγών αφού στην ουσία βάζει το πιστόλι στον κρόταφο όσων πολιτικών έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και αυτό γιατί εάν προηγηθεί η διερεύνηση της εξεταστικής και αυτή καταδείξει εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε σκάνδαλα και κατόπιν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές και διαλυθεί η βουλή τότε και μετά τις εκλογές δεν παραγράφεται το αδίκημα και μπορεί να ασκηθεί δίωξη.


Στην αντίθετη περίπτωση που παρθεί από τον πρωθυπουργό ή απόφαση πρώτα εκλογές και μετά εξεταστική τότε σημαίνει συγκάλυψη.

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ



Σήμερα η guardian. uk σε αναφορά της στην πυρκαγιά του Υμηττού εκτός των άλλων παρέθετε και δήλωση του διευθύνοντα την επιτροπή περιβάλλοντος του Κοινοβουλίου Κου Κυριάκου Μητσοτάκη . Ερωτώμενος για την εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκαν μετά της πυρκαγιές του 2007 ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης είπε "τα μέτρα δεν θα επιβληθούν αυτό το καλοκαίρι"


Περισσότερα http://www.guardian.co.uk/world/2008/jun/26/greece.forests


ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ "ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ …ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ"

"ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ"

Τα πράγματα από πέρσι δεν έχουν αλλάξει ...πάλι μια από τα ίδια.

ΠΑΛΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΤΟ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ......ΠΑΛΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ .... ΠΑΛΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΙ.....ΠΑΛΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ.........ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ........ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗ......ΠΑΛΙ.......

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MEGA TO 2007 ...ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ??????

Βρέθηκε η 15χρονη Σιντορέλα Πρίφτη, στις 24 Ιουνίου


Βρέθηκε η 15χρονη Σιντορέλα Πρίφτη, στις 24 Ιουνίου, εκτός Ελλαδικού χώρου και είναι καλά στην υγεία της.
Το "Χαμόγελο του παιδιού" παρακαλεί να αφαιρέσουμε την ανακοίνωση της εξαφάνισής της από όπου την έχουμε αναρτήσει.

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ...ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΕΑΣ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑΣ


ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΕΑ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑΣ .... ΣΤΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ....ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ 2 ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ"



Η ΕΛΑΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......... "ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ".....

ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ


ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ .... ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!!!!
ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ!!!

Κάτω .....η Φούντα


Τα τελευταία χρόνια έχουν διεξαχθεί αρκετές έρευνες για το κατά πόσο το κάπνισμα μαριχουάνας (ή χασίς) μπορεί να προκαλέσει ψυχωτικές καταστάσεις και ανωμαλίες στη ψυχολογική και διανοητική κατάσταση των καπνιστών
Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στο πλέον έγκυρο επιστημονικό ιατρικό περιοδικό (Lancet, 2007) μια εκτενής μελέτη ανασκόπησης των σημαντικότερων ερευνών (μέχρι και το 2006) για το θέμα της συσχέτισης χρήσης κάνναβης (κάπνισμα) και ψυχωτικών καταστάσεων, ανεξάρτητα από την προηγούμενη ψυχική και διανοητική κατάσταση των χρηστών.

ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ - ΒΟΥΛΗ

by http://btmoufas.blogspot.com/2008/06/26.html

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΑΞΙΖΕΙ

"ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ"..... ΠΩΣ ΝΑ "ΚΟΨΟΥΝ"





ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



Μετά από την καταγγελία μας την 14/6/2008 στην


ανάρτηση http://tolimeri.blogspot.com/2008/06/blog-post_5122.html επανερχόμαστε , αφού στα χέρια μας έχουμε την γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ. επί σχετικού ερωτήματος του ΥΕΝΑΝΠ το έτος 2006 όπου η απάντηση του Ν.Σ.Κ. (αφού έλεγξε τον νόμο) απάντησε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ του ΥΕΝΑΝΠ ότι από το ΠΔ 200/93 ΠΡΕΠΕΙ να καταβάλλονται οι αποζημιώσεις αυθημερόν μετακίνησης εκτός έδρας στο προσωπικό ΛΣ.

Εύλογα ερωτηματικά δημιουργούνται...... πως είναι δυνατόν να εκδίδεται και να εφαρμόζεται μια εγκύκλιος από το ΥΕΝΑΝΠ και να θεωρείται υπεράνω του νόμου.


Μόνο υποψίες μπορεί να δημιουργεί μια τέτοια εγκύκλιος το χρονικό διάστημα που διανύουμε εν όψη παραδοχής και του κ. Αλογοσκούφη ότι θα προβεί σε αναθεώρηση του Προϋπολογισμού Η γνωμοδότηση που παραθέτουμε κατά το έτος 2006 προέκυψε καθώς οι πληροφορίες που έχουμε μας αναφέρουν ότι και κατά το έτος 2006 προέκυψε το ίδιο πρόβλημα λόγο έλλειψης χρημάτων στον προϋπολογισμό με αποτέλεσμα να μην καταβάλλονται τα δεδουλευμένα. Κατόπιν της γνωμοδοτήσεως δεν μπορούσαν να το αποφύγουν και και κατέβαλαν τα χρωστούμενα


Σήμερα επειδή έχουν περιέλθει στην ίδια κατάσταση μηχανεύονται εγκυκλίους.

ΣΟΥΡΛΑΣ " ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ........ΕΑΝ...."


Ο κ. Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ δήλωσε πριν απο λίγο στον ALPHA 989 " δεν αποκλείεται να αποδειχθεί εμπλοκή στελέχους της ΝΔ στο σκάνδαλο SIEMENS. Εάν αποδειχθεί θα φύγω απο την Νέα Δημοκρατία, αλλά όχι μόνον εγώ ....."

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ


Οριακά στήριξε το Θεόδωρο Τσουκάτο -σύμφωνα με πληροφορίες- η ταμίας του ΠΑΣΟΚ Δήμητρα Παπαχρήστου. Φέρεται να υποστήριξε ότι εκείνη την περίοδο έμπαιναν πολλά χρήματα στο κόμμα λόγω συνεδρίου και ότι είχε λάβει περίπου 200 εκατομμύρια δραχμές από τον κ. Τσουκάτο.

ΕΡΧΕΤΑΙ ...ΠΑΛΙ


Στην Αθήνα ο ειδικός μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς. Θα συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;;;;


Και εμείς δεν το γνωρίζαμε ... τα εργασιακά, μισθολογικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα των υπαλλήλων της Βουλής αποφασίζονται από το προεδρείο της Βουλής.

Αυτό το μάθαμε εμβόλιμα όταν εχθές με την έγκριση του νέου κανονισμού της Βουλής πέρασαν και στα ψιλά την μονιμοποίηση δεκάδων υπαλλήλων της οι οποίοι ήταν αποσπασμένοι από διάφορες Υπηρεσίες του Δημοσίου.




ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ .....ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΎΝ


Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΖΑΡΙ.................


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Φωτιααααααα στα Σαββατοβραδα... να μην ξαναγυρίσουν...!!!


by http://apocalypto-gr.blogspot.com

ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΟΙ!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ!

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ...!!!"

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΕΕ!"...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

PS: ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!

EDIT: Ο Χάρτης ειναι απο τις βουλευτικες εκλογες... 2004 νομίζω. δεν έχει σημασία... το θεμα και το νόημα ειναι οτι "τους ψηφίσαμε" για να τα καψουν...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ!!!!


Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ (ονόματα δεν λέμε) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ 19733 ΜΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΤ


ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.......

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ

ΟΛΑ Τ Α ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΤΟ 2010 ,ΘΑ ΕΧΕΙ 80 ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 420 ΜΕΤΡΑ

5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ


Σεισμική δόνηση, μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ένα λεπτό πρίν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα Καμένα Βούρλα, ενώ έγινε αισθητή και σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑ 63000 ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΧΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 5% ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2008.

25.6.08

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΥ


"ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑ..........."


ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ:



ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ":
"...Είναι η ώρα να ξανασυζητήσουμε σε αυτόν τον τόπο και σε αυτήν εδώ την αίθουσα για την ποιότητα της δημοκρατίας που θέλουμε να υπηρετήσουμε. Πρέπει όλοι μαζί ρητά να καταδικάσουμε όλες αυτές τις πρακτικές ολοκληρωτικών αντιλήψεων που επιβάλλουν κάθε φορά στους βουλευτές μέχρι ποιοι σημείου (και αν) μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους. Ο όρος της κομματικής πειθαρχίας είναι μια έννοια που δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι, που μπορούμε να διατυπώνουμε ελεύθερα τις απόψεις μας. Και αυτό δεν μπορεί κάθε φορά να ερμηνεύεται από διάφορους κύκλους ως επιχείρηση υπονόμευσης της παράταξης και του κύρους των θεσμών.. Και ανακεφαλαιώνω. Πέραν του ζητήματος του προϋπολογισμού και της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, καμία άλλη ψηφοφορία δεν πρέπει να ξεκινά από δεδομένες αφετηρίες. Διότι, αν αυτό δεν ισχύσει σύντομα δεν θα μπορούμε να μιλούμε για κοινοβουλευτική δημοκρατία, αλλά για μια υπό περιορισμό δημοκρατία. Και ας μη γελιόμαστε. Σε μια τέτοια δημοκρατία πλησιάζουμε, αν κρίνουμε από τις απόψεις που με κατάπληξη ακούσαμε τελευταία, ότι δήθεν «όλοι εμείς κρινόμαστε από την συνεισφορά μας στην κυβέρνηση και το κόμμα»! Λες και εκλεγόμαστε για να υπηρετούμε/ εξυπηρετούμε εμάς τους ιδίους και όχι τον Τόπο! Ενδιαφέρουσα άποψη πράγματι! Πλην όμως άκρως επικίνδυνη, ιδιοτελής και ωφελιμιστική!...Επίσης, όλοι μιλούμε για συναίνεση. Το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές από διαφορετικά κόμματα κατέληξαν σε ένα κοινό αίτημα, όχι κατ’ ανάγκην με βάση την ίδια συλλογιστική, ασφαλώς και θα μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι δεν είναι ούτε αξιόποινη πράξη ούτε και επικριτέα ενέργεια. Πώς είναι δυνατόν να μιλούμε για συναίνεση, όταν δεν υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες; Πώς εννοούμε εμείς τη συναίνεση; Συναίνεση με τον εαυτό μας; Ας το πάρουμε απόφαση. Η ελληνική κοινωνία θέλει ριζικές λύσεις στα προβλήματα της. Ούτε οι λύσεις ούτε τα προβλήματα έχουν χρώματα, όπως συχνά αναφέρει ο κ. πρωθυπουργός. Και οι συμπεριφορές μας πρέπει να είναι πλέον υπερκομματικές".




VENI - VIDI -...... ΗΠΙΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ!


Μπακογιάννη και Ράις συναντήθηκαν και συμφώνησαν τελικά ότι δεν υπάρχει περιθώριο επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ μέχρι στις 9 Ιουλίου, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για ένταξη σε εκείνη την ημερομηνία της ΠΓΔΜ στην βορειοατλαντική συμμαχία.


ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΦΡAΓΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ....ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.... ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΟΝIΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ VETO

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ

by citypress-gr.blogspot.com
Καίγεται ο Υμηττός, σοκ από την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού


Κόλαση φωτιάς στον Υμηττό Δύσκολες ώρες για την Αττική. Καίγεται ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου στην Αθήνα...25 Ιουνίου 2008, 16:40



ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ.
ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΥΜΗΤΟΣ ΧΑΡΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ.ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ;ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ .

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ...Ή......ΚΟΤΟΥΛΗΣ;;;


ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ..... ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ

"ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.... ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ


ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ; ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ;;;;


ΥΓ: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ...... ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ


Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ


ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ...."ΚΟΥΚΙΑ"


Ο λόγος για τον Υπουργό Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές ... ...εν όψη οικονομικών "δυσκολιών" του προϋπολογισμού του .. .... σήμερα
απέξω - απέξω ανήγγειλε την λήψη έκτακτων μέτρων τον μήνα Σεπτέμβριο.


Σκεφθείτε την απελπισία του αφού δεν έλαβε καν υπόψιν του το "τράβηγμα του αυτιού" απ΄τον Πρωθυπουργό ο οποίος φέρεται δυσαρεστημένος με τον Κ. Αλογοσκούφη καθώς και με τον κ. Φώλια δυνάμη της γενικής δυσαρέσκειας για την ακρίβεια, και τις αντιδράσεις του λαού.


ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ......


ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ...... ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ......


ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΣΎΖΥΓΟ ΣΑΣ..... ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ......ΠΟΥ ΠΑΝΕ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!