ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.08

ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ... ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ



Πάνω από 200 Εκατομμύρια ευρώ είναι η χρηματική ποινή της Heineken στην Ολλανδία γιατί διαμόρφωνε με αθέμιτα μέσα την τιμή της μπύρας στην Ολλανδία.


Παρόλα αυτά η τιμή της μπύρας στην Ελλάδα σε σύγκριση με την Ολλανδία εξακολουθεί να είναι πιο ακριβή


Στην Ελλάδα ο Κος Φώλιας ζήτησε τα κοστολόγια από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και αυτή όχι μόνον δεν τα δίνει αλλά απειλεί και τα ΜΜΕ που έβγαλαν το θέμα στον αέρα ότι θα αποσύρει την διαφήμιση της από όσους την πάνε κόντρα.





ΠΡΟΣ ΜΠΥΡΟΒΙΟΥΣ ...........ΣΤΡΙΜΩΞΤΕ ΤΟΥΣ

4 σχόλια:

steve είπε...

Ποια μαρκα μπυρας εχει η Αθηναικη ζυθοποιια για να ξερουμε ποια θα μπουκοταρουμε τωρα το καλοκαιρι

Ανώνυμος είπε...

AN ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το 1981 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. λάνσαρε τη μπίρα Heineken και η επέκταση συνεχίστηκε το 1985 με ένα τρίτο εργοστάσιο στην Πάτρα. Το 1990, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. ξεκίνησε την παραγωγή της μη αλκοολούχου μπίρας Buckler, ενώ το 1993 ήταν μια σημαντική χρονιά για την εταιρία, καθώς ξεκίνησε η παραγωγή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ιόλη στις καινούριες εγκαταστάσεις στη Λαμία, μια περιοχή γνωστή για τα νερά και τις πηγές της. Παράλληλα, εμπλουτίζεται με μεγάλα ονόματα στις εισαγόμενες μπίρες, όπως Erdinger, Murphy's Irish Stout και Red, Duvel, Chimay, Kirin, McFarland, Carib, Dorelei και Desperados. Το 1999, η εταιρία ξεκίνησε την παραγωγή της μπίρας Fischer από την Αλσατία, ενώ το 2000 ακολούθησε το λανσάρισμα της παραδοσιακής, ελληνικής μπίρας ΑΛΦΑ στην αγορά. Το 2001 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. γίνεται, μέσω της Heineken, Μέγας Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Σήμερα, εξάγει τα προϊόντα της σε περίπου 30 χώρες, στην Ευρώπη, την Αφρική και την Αμερική.

ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Nidis_ είπε...

Μπύρα Βεργίνα!!Ελληνικό προιόν από την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με έδρα την Κομοτηνή.
Έχει φάει πολύ πόλεμο από την Αθηναική Ζυθοποιία
Ας την στηρίξουμε...

Ανώνυμος είπε...

Πίνετε μπύρες από μικρές ζυθοποιίες..Είναι καλύτερες και δεν έχουν πάρε-δώσε με τη διαπλοκή.

Nick Tr.