ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.11.08

Θέμα χρόνου η τουρκοποίηση της Κύπρου


Εάν αποτελματωθούν οι συνομιλίες, εάν δεν σταματήσει η εισροή εποίκων στην Κύπρο, "οφείλουμε να ειδοποιήσουμε την Ευρώπη ότι η Κύπρος πλέον είναι θέμα χρόνου να τουρκοποιηθεί με τους έποικους", δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄.
Ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του για τις συνομιλίες και ερωτηθείς ότι κάποιοι και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσιάστηκαν ενοχλημένοι από τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου για το Κυπριακό, ο Μακαριώτατος είπε ότι πάντοτε λέει ευθαρσώς...την άποψη του.
«Εχω δώσει συνεντεύξεις. Το έχουν σχολιάσει αρκετοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ίσως με κάποιο ειρωνικό ύφος, αλλά αυτό δεν με πειράζει. Αν πρόσεχε τις δηλώσεις μου ίσως δεν θα έκανε αυτό το μορφασμό. Εγώ δεν είπα έτσι, εκεί και ως έτυχε να πάμε να κλείσουμε τις διόδους. Είπα είναι ξεκάθαρη η πολιτική της Αγκυρας. Ομιλεί ξεκάθαρα περί δύο κρατών. Είναι ξεκάθαρη η θέση ότι τα τούρκικα στρατεύματα θα μείνουν μέχρι τη λύση και μετά τη λύση θα αποφασίσουν αν θα φύγουν και μάλιστα με επεμβατικά δικαιώματα. Ακούμε τον κ. Ταλάτ να ομιλεί ξεκάθαρα περί της λεγόμενης παρθενογένεσης. Λέει ότι δεν υπάρχουν έποικοι. Και είναι η μία πλευρά αυτή. Και από την άλλη πλευρά ακούμε τον Πρόεδρο και τους περί τον Πρόεδρο ότι πηγαίνουμε για λύση. Είπα και στον ίδιο ότι αυτά είναι εκ διαμέτρου αντίθετα . Δεν παντρεύονται. Πώς θα πάμε για λύση; Και συνέχισα να λέω ότι εάν αποτελματωθούν οι συνομιλίες, εάν δεν σταματήσει η εισροή εποίκων στην Κύπρο, οφείλουμε να ειδοποιήσουμε την Ευρώπη ότι η Κύπρος πλέον είναι θέμα χρόνου να τουρκοποιηθεί με τους έποικους, διότι πληθυσμό πολύ η Τουρκία έχει και μπορεί να φέρει εδώ όσους θέλει και εμείς δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε. Να ειδοποιηθούν τα Ηνωμένα Εθνη, οι μεγάλες δυνάμεις πώς θα αντιμετωπισθεί το θέμα των εποίκων, γιατί εάν μείνουν ανενόχλητοι είναι θέμα ελαχίστου χρόνου την Κύπρο να την τουρκοποιήσουν», συμπλήρωσε.
Εάν δεν σταματήσουν, συνέχισε, οι ενταξιακές συνομιλίες, να έχει κάποιο κόστος η Τουρκία, εάν δεν επέμβουν οι μεγάλες δυνάμεις νομίζω δεν έχουμε άλλη εκλογή παρά να κλείσουμε τις διόδους.
«Αυτό είπα. Ποιο είναι το όραμα του Προέδρου; Ποιο είναι όραμα της πολιτικής ηγεσίας; Θα πηγαίνουμε έτσι στα τυφλά; Πρέπει να έχουμε κάποιο σχεδιασμό. Εάν θα συνεχίσουν οι έποικοι να εισρέουν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας που θα φθάσουμε; Μας απασχολεί σαν Εκκλησία και φοβούμαστε ότι είναι θανάσιμος κίνδυνος εάν δεν βάλουμε τροχοπέδη σε αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε από το σχόλιο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε: «Δεν με ενόχλησε καθόλου. Εγώ ούτε καν τον είδα. Αλλά μου είπαν ότι έκανε ένα μορφασμό και με ειρωνεία είπε: α, είπε το και τούτο ο Αρχιεπίσκοπος; Εγώ δεν τον είδα. Αλλοι μου μετέφεραν. Εγώ έκανα αυτή την ανάλυση στην συνέντευξη μου. Εάν του είπαν του Προέδρου μόνο ότι είπε να κλείσουν τα «σύνορα» μπορώ να το δικαιολογήσω κάπως. Αλλά ένας έμπειρος πολιτικός, όπως είναι ο Πρόεδρος, έπρεπε τουλάχιστον να ενημερωθεί πρώτα και έπειτα να κάνει το σχόλιο του, έστω και δια μορφασμού».
Απαντώντας σε ερώτηση εάν είχε οποιαδήποτε συνάντηση μαζί του ή οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία, ο Μακαριώτατος ανέφερε ότι αυτό εσχάτως έγινε και δεν είχε καμία συνάντηση.

Δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν
Ερωτηθείς ποια είναι η σχέση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε ότι δεν έχει τίποτα να μοιράσει με τον Πρόεδρο.
«Δεν έχω, όπως και εκείνος δεν νομίζω να έχει οτιδήποτε εναντίον εμού. Μάλλον επιβάλλεται μία συνεργασία γιατί με τη συνεργασία μπορεί να προκύψει καλό. Με τις διαφωνίες και με την απομάκρυνση του ενός από τον άλλο, σίγουρα θα προκύψει κακό, μία αρνητική κατάσταση, την οποία ούτε εγώ επιθυμώ και πιστεύω ότι ούτε εκείνος θα θέλει κάτι τέτοιο», κατέληξε.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Τα διαβήματα της Ελλάδας και η Τουρκία


του Σάββα Καλεντερίδη
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών, είπε ότι η χώρα μας προέβη σε έκτακτο διάβημα προς την Τουρκία, για το περιστατικό των υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών στο Φαρμακονήσι. Ο κ. Κουμουτσάκος, μάλιστα, αναφέρθηκε στην Έκθεση Προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Τουρκία, στην οποία γίνεται μνεία του συνόλου του τμήματος των Συμπερασμάτων του Δεκεμβρίου 2007 περί δέσμευσης της υποψήφιας χώρας για τήρηση σχέσεων καλής γειτονίας και ειρηνικής επίλυσης των διαφορών σύμφωνα με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, συμπεριλαμβανομένης της δικαιοδοσίας του Διεθνούς Δικαστηρίου, καθώς και η αποφυγή κάθε απειλής ή πράξης η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την σχέση καλής γειτονίας και την προσπάθεια ειρηνικής επίλυσης των διαφορών.
Συγκεκριμένα ο κ. Κουμουτσάκος είπε: «Πρόκειται για αναφορά πολύ συγκεκριμένη, η οποία σαφώς καλύπτει και στέλνει τα κατάλληλα μηνύματα για γεγονότα όπως η δραστηριότητα των τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο».
Εμείς θα προτείναμε στους ιθύνοντες του υπουργείου εξωτερικών και της κυβέρνησης να μελετήσουν με προσοχή τη συμπεριφορά του Ερντογάν το τελευταίο διάστημα και να διαβάσουν με τη δέουσα προσοχή το άρθρο μας που αναφέρεται στην πολιτική μετάλλαξή του
(Ερντογάν: Ένα έθνος, μια σημαία, μια πατρίδα, ένας κράτος)
http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Μήπως λοιπόν μας χρησιμοποίησε ο κύριος Βαλιανάτος;

Μήπως λοιπόν μας χρησιμοποίησε ο κύριος Βαλιανάτος για να περάσει αυτό που ήθελε (σύμφωνο συμβίωσης) και τελικά μας πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα;

Μήπως βαρέθηκε τα ήξεις αφίξεις του Γιώργου (που είναι και το αφεντικό του) και τον έδωσε στεγνά όπως θα έκανε ένα οποιοσδήποτε υπάλληλος που κέρδισε το λότο;

Δεν δέχομαι τις ερμηνείες ότι ο Κ Βαλιανατος διαχωρίζει την θέση του από τον ΓΑΠ αναζητώντας την έξοδο από ένα σύστημα εξουσίας (πρωινός καφές) που τον οδηγεί στην ήττα και στο τέλος της μικρής πολιτικής του καριέρας. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα.

Και δεν πρόκειται για χαζοσιά αφού, επανέλαβε τα ιδία και την σήμερα στον Χατζηνικολάου.

Χρησιμοποίησε -έξυπνα- την παραδοσιακή καταγραμμένη «αφέλεια» που δέρνει το κόμμα μας τα τελευταία 5 χρονια και την εκμεταλευθηκε. Σε μισθό και σε έργο.

και τελικά μας την πέταξε στα μούτρα σαν στημένη λεμονόκουπα. Λέγοντας δημόσια δυο φορές με έμμεσο τρόπο οτι ο αλλος* είναι βλάκας!

Η άμεση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στο Θέμα που προέκυψε με τον κ. Γρ. Βαλιανάτο, δείχνει τόσο τα αντανακλαστικά του κινήματος όσο και το ξεκάθαρο των θέσεων του.

Νομίζω ότι και αυτός θα είναι ποιο ελεύθερος τώρα να εκφράσει τις απόψεις του.

Η «αφέλεια» όμως παραμένει

============================================

* Δεν είπα εγω ποιος είναι ο άλλος. Εσείς το σκεφτήκατε αυτό το όνομα!
http://papaioannou.wordpress.com/

ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καλεσμένος του Αποκαλυπτικού Δελτίου ο δικηγόρος της εφημερίδας Albania Press. Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας ήρθε σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας για την διακίνηση παράνομου πορνογραφικού υλικού στην Ελλάδα μέσω διαφόρων εφημερίδων. Η εφημερίδα δεν έχει διαφημίσεις ούτε και λειτουργεί μέσα στα πλαίσια του μάρκετινγκ. Κατηγορείται ότι ασκεί προπαγάνδα στην Ελλάδα κατ εντολή των Αλβανών με σκοπό την δημιουργία αλβανικού κόμματος με αρχηγό τον Οδυσσέα Τσενάι εν όψη των Ευρωεκλογών του 2009.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ:http://peripatris.blogspot.com/2008/11/blog-post_07.html

Ο πρώτος καθησυχασμός για τους κατοίκους της Κύμης (Εύβοιας). Αρνητικό το πρώτο αποτέλεσμα του “Δημόκριτου”… Φάουλ Βερύκιου

«πάμε στοίχημα Βερύκιος»...
Τα βλήματα των ελικοπτέρων «Απάτσι» έχουν περίβλημα με ουράνιο για να διευκολύνεται η διείσδυση στα τανκ. Στο δελτίο ειδήσεων του «Alpha» ακούσαμε από το Δήμο Βερύκιο ότι το ελικόπτερο που έπεσε στην Κύμη είχε τέτοιου είδους βλήματα και για τα φόβο έκθεσης από τη διαρροή έχει αποκλειστεί η περιοχή.
Τα 30άρια δεν έχουν τέτοια επίστρωση.
Ώρα για διαφημίσεις: Παίξε και ΚΕΡΔΙΣΕ! Γίνε ΕΣΥ αυτός που θα μαντέψει!
Παίξε «πάμε στοίχημα Βερύκιος», μάντεψε τι μαλακία θα πετάξει πάλι για να πανικοβάλει τον κόσμο, και κέρδισε πλούσια δώρα!
Πάμε στοίχημα Βερύκιος!
Από την: Ειδησεο-φονική ΟΑ(ΨΕ)Π,Οργανισμός Αποχετεύσεως ψευδών ειδήσεων Πρωτεύουσας.
Έγραφαν οι «
Συγκλίνουσες αντιθέσεις»
* Έγκυρες πληροφορίες μας, από επιστημονικό προσωπικό του “Δημόκριτου”, επιβεβαιώνουν τις «Συγκλίνουσες αντιθέσεις».
Τα αποτελέσματα του πρώτου δείγματος, που συνέλλεξαν επιτόπου επιστήμονες του “Δημόκριτου”, οριστικοποιήθηκαν περί που στις 21:00 (7/11/08). Το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ!
Δεν επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη ραδιενέργειας!
Αύριο το πρωί θα γίνει νέα, περιμετρικά της περιοχής, έρευνα από το “Δημόκριτο” και κατόπιν θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων.
Συνεπώς ένας πρώτος καθησυχασμός των κατοίκων του «Μπαλκονιού του Αιγαίου», της πανέμορφης Κύμης.
Βέβαια, προκαλεί “περιέργεια” η στάση του κ. Βερύκιου, και γι' αυτό ίσως ξέρουν κάτι περισσότερο οι «Συγκλίνουσες αντιθέσεις»…
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΑΚΡΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΩΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΑΚΡΕΣ".
ΑΠΟ ΑΚΡΕΣ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ .....ΝΑΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ....ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ!!!!!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ

    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ

    ΝΕΟ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ

    Προωθούμε το Διάλογο. Λέμε παρών

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (07.11.2008)

    Η Πρωτοβουλία Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό

    Σας προσκαλεί

να επισκεφθείτε τις σελίδες του Σημειωματαρίου της

    και να δείτε τις ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ της:

  1. Κρίση : Κατάρρευση ή ανατροπή του καπιταλισμού;

  1. α. Barack Obama. Ο 44ος Πρόεδρος των ΕΠΑ.

    Η ώρα της αλήθειας

  1. β. Ο καλός, ο κακός κι’ ο άσχημος και η αθέατη πλευρά των αμερικανικών εκλογών,


    Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και

    για την όποια συμβολή σας στο Διάλογο


    Για την ΠΔΝΟ

    Κώστας Λάμπος

7.11.08

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ - ALPHA



ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΑΛΛΑ.....Ο ΛΑΚΗΣ ΤΟ ΣΚΑΣΕ


Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ……ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ



ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ…. ΟΡΙΣΤΙΚΑ



ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ……


ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ….ΛΙΓΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!!


ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΚΗ…………

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!!!!!!

by Καπετάν Γιάννης

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΙΛΟΤΟΣ!!!!!!!

(ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙ........Ο ΧΑΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ)

ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ: "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΠΕ:

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΗΜΕΡΑ…………. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟ EXTRA.......... ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΜΟΥΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ»

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ …….

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ»?

ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ Ο ΠΡΩΗΝ «ΑΝΕΡΓΟΣ» ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ?

ΚΥΡΙΕ ΓΑΠ …… ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ………….. ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΟΠΩΣ

ΔΙΑΤΕΙΝΩΝΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ) ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!!!!!!!

ΟΜΠΑΜΑ: ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ... Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ :Σιωνιστής από παιδί ο ... Ομπαμα ... περιμένετε και θα δείτε.. . Διώκτης του Ελληνισμού λοιπόν

Στις 4 Ιούνη 2008 , στη σύσκεψη ποτης AIPAC (American Israel Public Affairs Committee ) ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ , Μπάρακ Ομπάμα , δήλωσε ανοιχτά τα σχέδια της πολιτικής των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή , και την πλήρη στήριξή τους στο Σιωνισμό. Δήλωσε ότι «καταλαβαίνει βαθειά τη Σιωνιστική ιδέα» και ότι ο ίδιος και όλη η κυρίαρχη πολιτική των ΗΠΑ στρατεύεται στο παμπάλαιο θρησκευτικό δόγμα των Εβραίων το «tikkun olam» που σημαίνει κάποια θρησκευτική υποχρέωση που θυεωρούν ότι έχουν ως έθνος να «επισκευάζουν ολόκληρο τον κόσμο».

Για να «επισκευάσει τον κόσμο» ο Ομπάμα δήλωσε σκληρό οικονομικό αποκλεισμό του Ιράν και πόλεμο εάν δε συμμορφωθεί πλήρως με τις επιταγές των ΗΠΑ. Προανήγγειλε ότι σκοπεύει μέσα στη θητεία του να εξαφανίσει ουσιαστικά τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ και να χτυπήσει τη Συρία. Προανήγγειλε 30 δισεκατομμύρια δολάρια οικονομική ενίσχυση για στρατιωτικούς σκοπούς των ΗΠΑ στο Ισραήλ και εγκατάσταση νέου στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ στο έδαφός του. Είπε ότι η ασφάλεια των ΗΠΑ και του Ισραήλ απαιτεί εξαφάνιση των μη «δημοκρατικών» καθεστώτων όλης της Μέσης Ανατολής, και ότι τόσο το κόμμα του όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν .



http://mavroskrinos.blogspot.com/

ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ...............ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

Νέα αμερικανική πυραυλική επίθεση στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν

Δέκα άνθρωποι εκτιμάται πως σκοτώθηκαν όταν μη επανδρωμένο αεροσκάφος, πιθανότατα αμερικανικό, προχώρησε σε ρήψη πυραύλου στην περιοχή του Ουαζιριστάν του Πακιστάν, στα σύνορα με το Αφγανιστάν. Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί εάν τα θύματα είναι άμαχοι ή αντάρτες.

Πρόκειται για την πρώτη επίθεση μη επανδρωμένου αμερικανικού αεροσκάφους που πραγματοποιείται στο Πακιστάν, μετά τις αμερικανικές εκλογές, αλλά την πολλοστή από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το Πακιστάν καταδικάζει τις επιδρομές, υποστηρίζοντας ότι, πρώτον, παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία και, δεύτερον, υπονομεύουν τις προσπάθειές του να αποδυναμώσει τους αντάρτες που δρουν στο έδαφός του, αλλά και στο Αφγανιστάν.

ΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗΚΟΥΣ …..ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

by Vassilios G.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απέδειξε με την σημερινή του παρέμβαση… … την απόλυτη άγνοια και σύγχυση που έχει για τον χώρο των ευρωπαϊκών θεσμών

Η Άννα Διαμαντοπούλου στην Κομοτηνή
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη σε θέματα Παιδείας του Κινήματος Άννα Διαμαντοπούλου, απάντησε από την Κομοτηνή, όπου βρίσκεται στα πλαίσια της επισκέψεως της στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στον υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη για το θέμα της απόφασης του δικαστηρίου των ευρωπαϊκών κοινοτήτων που έχει να κάνει με την εφαρμογή της λειτουργίας των επαγγελματικών δικαιωμάτων και της επιπτώσεις αυτής της οδηγίας, στο χώρο του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ και της ποιότητας της εκπαίδευσης.
Αν και έκανε σχετική ερώτηση χθες στην Βουλή η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για μια ακόμη φορά κρύφτηκε και έστειλε να απαντήσει ο υφυπουργός Σπυρίδων Ταλιαδούρος. Σήμερα που η βουλευτής έλειπε από το ελληνικό Κοινοβούλιο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης … απάντησε!
«…Στην χώρα αυτήν την περίοδο, στον χώρο της Παιδείας έχουμε ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την απόφαση του δικαστηρίου των ευρωπαϊκών κοινοτήτων και έχει να κάνει με την εφαρμογή της λειτουργία των επαγγελματικών δικαιωμάτων και της επιπτώσεις αυτής της οδηγίας, στο χώρο του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ και της ποιότητας της εκπαίδευσης. Ο κύριος Στυλιανίδης με την σημερινή του παρέμβαση απέδειξε για ακόμη μία φορά την απόλυτη άγνοια και σύγχυση που έχει για τον χώρο των ευρωπαϊκών θεσμών. Στην Βουλή αναφέρθηκε ότι θα έπρεπε να πάω στον αντίστοιχο επίτροπο ανταγωνισμού. Είναι απολύτως λανθασμένο, γιατί ο επίτροπος που έχει την ευθύνη αυτή, είναι ο επίτροπος της κεντρικής αγοράς. Όμως ο κύριος Στυλιανίδης δεν είναι υπουργός Εμπορίου, ούτε είναι υπουργός Ανάπτυξης … είναι υπουργός Παιδείας και εγώ είμαι υπεύθυνη σε θέματα Παιδείας στο ΠΑΣΟΚ και έχουμε πάνω απ’ όλα την ευθύνη να διαφυλάξουμε το θέμα της ποιότητας της Παιδείας και το θέμα της πρόσβασης της ισότιμης όλων των Ελλήνων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση…»
Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Άννας Διαμαντοπούλου [via chouvi]…
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2

ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Με βάση τη ρήτρα καυσίμων οι τιμές των τιμολογίων πρέπει να μειωθούν
Ακατανόητες είναι για τους καταναλωτές οι προτεινόμενες από τη ΔΕΗ αυξήσεις των τιμολογίων κατά 5%, σε μια στιγμή μάλιστα που οι τιμές των καυσίμων σε ολόκληρο τον κόσμο μειώνονται και το πραγματικό εισόδημα πλήττεται από τη διεθνή οικονομική κρίση. Οι αυξήσεις είναι σίγουρο ότι θα πλήξουν τόσο τον οικογενειακό προϋπολογισμό, όσο και τις επιχειρήσεις που θα μετακυλίσουν το κόστος στον καταναλωτή. Οι αυξησεις δεν δικαιολογούνται και με βάση τη ρήτρα καυσίμων. Η ρήτρα καυσίμων, όπως έχει θεσπιστεί, ενεργοποιείται μόνον όταν οι μεταβολές στις τιμές των καυσίμων υπερβαίνουν το 10%, είτε σε αύξηση είτε σε μείωση. Όταν οι μεταβολές στις τιμές των καυσίμων είναι μεταξύ του 10% έως 20%, τότε η ρήτρα καυσίμων υπολογίζεται μόνο για την μεταβολή που είναι πάνω από 10%. Όταν το ποσοστό μεταβολής είναι πάνω από 20%, τότε η ρήτρα καυσίμων υπολογίζεται για όλο το ποσοστό της μεταβολής. Επομένως με βάση τη ρήτρα καυσίμων οι τιμές των τιμολογίων της ΔΕΗ πρέπει να μειωθούν, όχι να αυξηθούν, σε διαφορετική περίπτωση η ΔΕΗ ως επιχείρηση κοινής ωφέλειας θα λειτουργεί καιροσκοπικά και αυτό δεν επιτρέπετε.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΔΙΑ;.....ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΕΙΝΑΙ GAY BAR; GETO ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ;

Ε, ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΙΑ ΣΑΝ...ΠΟΛΙΤΕΣ !!


ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ !! Πληροφορίες, μας λένε ότι εδω και μέρες μπαινοβγαίνει στο ΠΑΣΟΚ παρέα με το Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο γνωστός GAY ΝΤΡΑΜΕΡ της Άννας Βίσση, ΤΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΤΣΕΑΣ.
Οι πληροφορίες λένε ότι μετά το "ξεσπίτωμα" του Βαλλιανάτου θα σπιτωθεί -ή σπιτώθηκε ήδη- ο ΚΟΥΒΑΤΣΕΑΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ !!

ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ. (Σεμνά ε; δεν κοιμάται ούτε ο λαός ούτε οι original ΠΑΣΟΚοι)

Δήλωση Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου

Αθήνα 7 Νοεμβρίου 2008

ΔΗΛΩΣΗ

των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου

Η σημερινή τελικά δημοσίευση της δικαστικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης υπέρ του Δημοσίου για τις επίμαχες εκτάσεις της Βιστωνίδας, μιας απόφασης που ενταφιάστηκε παρανόμως με τις μεθοδεύσεις των εμπλεκομένων στελεχών της Κυβέρνησης Καραμανλή τον Ιούνιο του 2004, επιβεβαιώνει:

  • Αυτό που έχει αναδειχθεί και με την μέχρι τώρα εξέλιξη των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής, ότι δηλαδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΝΟΜΙΜΟΙ ΤΙΤΛΟΙ για τις επίμαχες εκτάσεις και γι’ αυτό το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της.
  • Συνεπώς όσα ισχυρίζεται η Κυβέρνηση της ΝΔ περί μεταγραφών πρωτοκόλλων και Υπουργικών αποφάσεων ως δήθεν τίτλων ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΛΗΘΗ και ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.
  • Το πραγματικό σκάνδαλο είναι ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή οδήγησε το Ελληνικό Δημόσιο σε παραίτηση από μια ήδη κερδισμένη δίκη από την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μια δικαστική νίκη που έλυνε μια για πάντα κάθε αμφισβήτηση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Βιστωνίδας, αναγνωρίζοντας τις επίμαχες περιοχές ως ιδιοκτησία του Δημοσίου!
  • Και η παραίτηση αυτή άνοιξε το δρόμο για το προσχεδιασμένο όργιο ανταλλαγών δημόσιας γης και νερού στη Βιστωνίδα με επίσης δημόσια γη σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας από την Κυβέρνηση Καραμανλή. Με σκανδαλώδη ωφέλεια της Μονής και άλλων εμπλεκομένων από μπίζνες real estate σε ακίνητα που δεν τους ανήκαν!


        Οι συμμετέχοντες στην Εξεταστική Επιτροπή

        Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Γιάννης Δριβελέγκας

Μιχάλης Καρχιμάκης

Μάρκος Μπόλαρης

Γρηγόρης Νιώτης

Γιώργος Παπαγεωργίου

Γιώργος Πεταλωτής

Ντίνος Ρόβλιας

Θεοδώρα Τζάκρη

Σημ.: Η παρούσα δήλωση καταγράφηκε στα Πρακτικά της 7ης Νοεμβρίου 2008 συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής.

ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ? .....Έλεος! Έπρεπε να φτάσει ως εκεί;


Βαλλιανάτος ΤΕΛΟΣ! Οριστικά ή σε ύπνωση;

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις δηλώσεις του Γρήγορη Βαλλιανάτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με τις οποίες εξέφρασε προσωπικές πολιτικές του θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ.

* Διακόπτεται μόνον η «επαγγελματική» σχέση;
* Ο πανέξυπνος που τον πρότεινε για να μισθοδοτείται από το ΠΑΣΟΚ, πάει σπίτι του κι αυτός;
* Καλά, όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που διοικούν σήμερα το ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ρίζες, ιστορία, που ούτε ο «εκσυγχρονισμός» δεν μπόρεσε να εξολοθρεύσει;
* Τέλος πάντων, υπάρχει κάποιος ΠΑΣΟΚ στο ΠΑΣΟΚ;
Ευτυχώς, αφού δεν υπάρχει οργάνωση και μυαλό,
που υπάρχουν ΜΠΛΟΓΚ!

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:Σημεία κατάθεσης κ. Διονυσόπουλου, αποσπασμένου στο Υπουργείο Επικρατείας επί Ρουσόπουλου

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

(Σημεία κατάθεσης κ. Διονυσόπουλου, αποσπασμένου στο Υπουργείο Επικρατείας επί Ρουσόπουλου, Μέλους και κατόπιν Πρόεδρου του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων και Ακίνητης Περιουσίας κατά την έκδοση των επίμαχων Γνωμοδοτήσεων, που αναπέμφθηκαν επί Φωτιάδη, αλλά και της γνωμοδότησης αναβίωσής τους που υπεγράφει επί Δούκα)

7/11/08


«Τυχαία έγιναν όλα γρήγορα και βιαστικά» απάντησε σε επίμονες ερωτήσεις των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις γιατί «ξεπάγωσε» και απέρριψε την αναπομπή Φωτιάδη ένα μήνα μετά τη διάσκεψη του δικαστηρίου και 8 μήνες μετά την συζήτηση της αγώγης (5/11/03). Ήταν «τυχαία» η σύμπτωση να βιάζονται και να συντονίζονται ξαφνικά όλοι οι κρίκοι της θλιβερής κατάργησης της κερδισμένης δίκης. Όλα έγινα κατά τύχη βιαστικά, όταν φάνηκε ότι η διάσκεψη του Δικαστηρίου δεν βολεύει την Μονή:

  • 20/5/04: απόρριψη αναπομπής Φωτιάδης από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο
  • 7/6/04: νέα υπογραφή Δούκα ενταφιασμού της αναπομπής Φωτιάδη χωρίς καν να επανεξεταστούν τα νέα στοιχεία
  • 17/6/04: Γνωμοδότηση Β’ Τμήματος ΝΣΚ για δυνατότητα κατάργησης δίκης, παρά την μειοψηφία για άκυρη και παράνομη ενέργεια
  • 22/6/04: Με νέα υπογραφή Δούκα δίνεται εντολή αν καταργηθεί με παραίτηση του Δημοσίου η ήδη κερδισμένη δίκη!
  • 23/6/04: Το αγωνιώδες courier με υπογραφή Διονυσόπουλου μεταφέρει την εντολή Δούκα στον Νομικό Σύμβουλο του Κράτους, μήπως και δεν προλάβουν οι ταγοί των συμφερόντων του Δημοσίου… και εμποδιστούν οι μεθοδεύσεις τους από την δημοσίευση της απόφασης της ήδη κερδισμένης δίκης.



Ο κος Διονυσόπουλος, κατέθεσε σήμερα 7/11/08 στην Εξεταστική Επιτροπή ότι:

(α) Έκανε 8 μήνες για να αποφανθεί επί της αναπομπής Φωτιάδη Όχι, δεν είχε την άποψη όπως ο κος Βολάνης και η ΑΠ 571/1964 Α΄Τμήματος, ότι επί δυσχερών νομικών ζητημάτων δεν χωρεί η έκδοση γνωμοδοτήσεων γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων. Ούτε περίμενε την έκδοση δικαστικής απόφασης, παρά το γεγονός ότι ο κος Ροΐδης, προηγούμενος Πρόεδρος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, κατέθεσε στην Επιτροπή ότι η γνωμοδότηση του γνωμοδοτικού συμβουλίου είναι παράνομη, εφόσον εκκρεμεί η υπόθεση στα δικαστήρια.

(βλ. σελ.25 και 26 Πρακτικά Εξεταστικής 7/11/08)

(ΣΧΟΛΙΟ: Η πολιτική βούληση επί ΠΑΣΟΚ υπήρξε σαφής με την αναπομπή: επανεξέταση της υπόθεσης με βάση τα νέα στοιχεία υπέρ του Δημοσίου του κ. Ξυνίδη, Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου και εκπροσώπου των φορέων της Ξάνθης & μαχητική εκπροσώπηση στη δίκη. Τι ήταν αυτό που περίμενε ο κ. Διονυσόπουλος; Η αλλαγή της Κυβέρνησης, αλλά και η αλλαγή της πολιτικής βούλησης, ώστε να μπορεί, ταυτιζόμενος με τη νέα πολιτική ηγεσία, να ικανοποιήσει τις επιδιώξεις της Μονής και να αποφύγει να εκτελέσει την αναπομπή Φωτιάδη για επανεξέταση του ζητήματος με βάση τα νέα στοιχεία…;;; όπως και τελικά έγινε… )

(γ) Επιμένει να κρατά ο ίδιος τον έλεγχο της υπόθεσης στα χέρια του. Τρεις φορές ήταν ο ίδιος Πρόεδρος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου για το θέμα της Λίμνης Βιστωνίδας και τρεις φορές διόρισε τον κ. Δέτση ως εισηγητή.

(Σελ. 29-30 Πρακτικών Εξεταστικής 7-11-08 πρωινή συνεδρίαση)

(δ) Όχι, δεν κάλεσε ΠΟΤΕ τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Αθ. Ξυνίδη να παραστεί ενώπιον του Συμβουλίου, παρά το γεγονός ότι η αναπομπή Φωτιάδη όριζε να επανεξεταστούν τα νέα πραγματικά και νομικά στοιχεία που με επικεφαλής τον κ. Ξυνίδη υποβλήθηκαν από τους φορείς της Ξάνθης. Είδε, όμως, τρεις – τέσσερις φορές, όπως είπε ο ίδιος, τους Εφραίμ και Αρσένιο και κλήθηκε ο Εφραίμ να κάνει διάλεξη στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους επί νομικών θεμάτων. Και παραδέχθηκε ότι υπήρξε τακτικός του Αγίου Όρους μετά, όμως, το 2004…

«(Στη Μονή Βατοπεδίου) είχα πάει το 2004, το 2005 και το 2006...»

(Σελ. 87 – 88 Πρακτικών Εξεταστικής 7-11-08 πρωινή συνεδρίαση)

(ε) ‘Έστειλε με courier την εντολή στον Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου κ. Χειμώνα να παραιτηθεί από την έκδοση απόφασης από την ήδη κερδισμένη δίκη το 2004 για λόγους κατεπείγοντος όπως είπε.

(ΣΧΟΛΙΟ: Για να προλάβει τη δημοσίευση της απόφασης που θα δικαίωνε το Δημόσιο… )

(στ) Οι γνωμοδοτήσεις δεν αποτελούν τίτλο κυριότητας. Η αναπομπή Φωτιάδη συνιστά έναρξη της διαδικασίας της ανάκλησης. Δεν μπορούσε να γίνει ανάκληση χωρίς να εκδοθεί προηγουμένως νέα γνωμοδότηση του γνωμοδοτικού συμβούλιου. Και βεβαίως δεν υπάρχει υποχρέωση αποδοχής της γνωμοδότησης από τον Υπουργό.

«οι γνωμοδοτήσεις αυτές καθαυτές δεν αποτελούν τίτλο κυριότητας»

Και όταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής αποπειράται, κατά τη συνήθη πρακτική αυτού και της Κυβέρνησής του, να βγάλει το άσπρο μαύρο, ο μάρτυρας ανταπαντά:

«Σας είπα δεν αποτελούν τίτλο κυριότητας!»

(Σελ. 7 Πρακτικών Εξεταστικής 7-11-08 πρωινή συνεδρίαση)

«(Ο Υπουργός) μπορεί να ανακαλέσει την αποδοχή του αλλά θα πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία του γνωμοδοτικού συμβουλίου. Δηλαδή, πρέπει να επαναληφθεί η ίδια διαδικασία που οδήγησε στην αποδοχή.»

(Σελ. 8 Πρακτικών Εξεταστικής 7-11-08 πρωινή συνεδρίαση)

(ζ) Δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως η αρμόδια Επιτροπή Απαλλοτριώσεων της Νομαρχίας Ξάνθης τον Ιανουάριο του 2003 απέρριψε το αίτημα της Μονής να εκδοθούν στο όνομά της νόμιμοι τίτλοι, απορρίπτοντας κατά τον τρόπο αυτό την ισχύ των χρυσόβουλων, ενώ το κρίσιμο αυτό στοιχείο της απόρριψης του αιτήματος της Μονής ήταν ανάμεσα στα νέα πραγματικά στοιχεία που του είχαν υποβληθεί με την αναπομπή Φωτιάδη και τα οποία όφειλε τουλάχιστον να αναγνώσει πριν κρίνει ότι «δεν υπήρχε νόμιμος λόγος επανεξέτασης», κρίση που έσπευσε να αποδεχθεί και ο κ. Δούκας!

(Σελ. 75 – 76 Πρακτικών Εξεταστικής 7-11-08 πρωινή συνεδρίαση)

(η) Απάντησε ότι ήταν τυχαίο και σύμπτωση το γεγονός ότι μετά τις παρασχεθείσες υπηρεσίες του αποσπάστηκε στο Υπουργείο του κ. Ρουσόπουλου… [ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Ξυνίδη, λίγο αργότερα κατά την «μυστική συνάντηση» (6/9/04) ανέλαβε να ανακοινώσει, ως συντονιστής των όλων ενεργειών, στο Μητροπολίτη Ξάνθης και επιλεγμένους κομματικά φορείς των γύρω περιοχών, ότι «κλείδωσε» αμετάκλητα η ιδιοκτησία της Βιστωνίδας υπέρ της Μονής και ότι η μόνη παραχώρηση του στους φορείς της Ξάνθης (για να εξασφαλίσει τη σιωπή τους;;;) θα ήταν ότι κανένα από τα 260 φιλέτα των οργιωδών ανταλλαγών δεν θα ανήκει στη Θράκη… ]

«…τοποθετήθηκα παράλληλα με τα καθήκοντά μου στην πρώτη Υπηρεσία και με τον ίδιο εννοείται μισθό, στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου, στις Γενικές Γραμματείες Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και παρέμεινα εκεί μέχρι τις 31/10/2008»

(Σελ. 35 Πρακτικών Εξεταστικής 7-11-08 πρωινή συνεδρίαση και περί τυχαίων συμπτώσεων βλ. κατάθεση μάρτυρα Πρακτικά Εξεταστικής 7/11/08 σελ. 108 επ…)

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάνει εντύπωση στους Πασοκτζήδες το φαινόμενο Gregory Vallianatos

Εκπλαγήκανε με τις δηλώσεις στο extra3...
Δεν ήξεραν; δεν τον είχαν ξανακούσει;

Στο συνέδριο δεν κατάλαβαν τι έλεγε; δεν κατάλαβαν τι χειροκροτούσαν;
ένας Έλληνας δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει "ρε μάγκα σε ποιούς αναφέρεσαι ως Μακεδόνες;"
τότε γιατί δεν μίλησε κανείς;
τώρα τι έγινε και λένε πως είναι απλά η γνώμη του και δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ;

και αν δεν έχει σχέση...τότε στο βίντεο από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ σε ποιούς τα έλεγε;
Δείτε το βίντεο από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εδώ
(ελπίζουμε να μην το κατεβάσουν) και θα καταλάβετε...

και εδώ η ομιλία του...που δεν την άκουσαν τότε...δεν την κατάλαβαν...αλλά την χειροκρότησαν και τον ευχαρίστησαν που ήταν και σύντομος!!!
έτσι είναι...απλά και σύντομα...

«Φίλες και φίλοι σύνεδροι, ο μεγάλος και φιλόξενος χώρος αυτού του συνεδρίου χθες φιλοξένησε ένα στρογγυλό τραπέζι της κοινωνίας των πολιτικών. Της κοινωνίας των πολιτών ή αλλιώς των παραλειπόμενων Ελλήνων. Συμπολίτες μας από διάφορες οργανώσεις εξέφρασαν τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες τους. Οι συμπολίτες μας ανάπηροι ανέφεραν, ότι θεωρούνται πολίτες με μειωμένη δικαιοπρακτική ικανότητα και με μειωμένη δυνατότητα πρόσβασης κοντά μας. Ήδη η πρόσβασή τους στο συνέδριό μας έγινε από την πίσω πόρτα. Οι συμπολίτες μας που δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι ζήτησαν να κατανοήσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι που δεν είναι Χριστιανοί, που είναι από Δωδεκαθεϊστές έως Σαϊεντολόγοι ή βουδιστές ή άθεοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Οι συμπολίτες μας αρβανίτες και βλάχοι ζήτησαν να προστατευτεί και να διδάσκεται η γλώσσα τους για να μην χαθεί μια πλούσια ελληνική κουλτούρα. Οι συμπολίτες μας τσιγγάνοι ή ρομάν ζήτησαν να καταλάβουμε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι συμπολίτες μας Εβραίοι ζήτησαν να καταλάβουμε τον υπαρκτό λαϊκό αντισημιτισμό που υπάρχει τα έντυπα και την τηλεόραση. Οι συμπολίτες μας της μειονότητας που θεωρούν ότι είναι τουρκικής εθνότητας ζήτησαν να έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται έτσι, το ίδιο και οι συμπολίτες μας Μακεδόνες.
Οι συμπολίτες μας ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανσέξουαλ ζήτησαν να αναγνωριστεί η συμβίωσή τους, ζήτησαν να υπάρχει σεξουαλική αγωγή.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Όλοι εμείς είμαστε διαφορετικοί, οι παραλειπόμενοι Έλληνες είμαστε όλοι εμείς. Σας ευχαριστώ.»

** κάντε ένα search "gregory Vallianatos" και μπορεί να βρείτε περισσότερα αποτελέσματα τοποθετήσεων υπερ του ψευτονοματος των Σκοπίων από ότι και αν χτυπήσετε Γκρουεφσκι!!!

*** το θέμα το βρήκαμε στο exastal και το βίντεο φιλοξενείτε και στο pasok.gr


http://www.greekalert.com/

MasterCard: Ξεπέρασαν τις 500 εκατ. οι κάρτες στην Ευρώπη

Ξεπέρασαν τις 500 εκατομμύρια οι κάρτες της MasterCard (MasterCard, Maestro και Cirrus) που κυκλοφορούν στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του 2008, σύμφωνα με ανακοίνωση της MasterCard Incorporated.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Mastercard, για το τρίμηνο, η περιοχή της Ευρώπης σημείωσε διψήφια ανάπτυξη τζίρου (16,8%), όγκου αγορών (17,1%), συναλλαγών αγορών (13,2%), συναλλαγών μετρητών (11,5%), ενώ σημειώθηκε αύξηση 15,4% στις κάρτες που εκδόθηκαν, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2007.


Μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2008, εκδόθηκαν 197 εκατομμύρια κάρτες MasterCard (μη συμπεριλαμβανομένων των καρτών Maestro και Cirrus) από τα συνεργαζόμενα

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ;


Μετά την Αμερική και το σχέδιο Πόλσον των 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ήρθαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες με 2 τρισεκατομμύρια ευρώ και το σχέδιο Μπράουν για τη διάσωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Νιώθω πιο ήσυχος τώρα. Ανακουφισμένος. Η Μόργκαν Στάνλεï θα σωθεί. Μη σου πω και η JP Morgan.
Ρε, γαμώ, είχαμε λεφτά τελικά; Πού τα βρήκαν όλα αυτά τα τρισεκατομμύρια αυτοί οι καλοί άνθρωποι που τόσα χρόνια σαν κασέτα μόνο μια λέξη επαναλάμβαναν, λιτότητα;


Χαλαρώνει το Σύμφωνο Σταθερότητας, λένε τώρα, αυτό που απαίτησε τόσες θυσίες τα προηγούμενα χρόνια για να ρίξουμε τον πληθωρισμό. Χαλαρώνει όχι για να γίνουν δημόσιες επενδύσεις, να κινηθεί η οικονομία, να μειωθεί η ανεργία, αλλά για να σωθούν οι Morgan, οι Lehman, οι Χάλιφαξ, όλες αυτές οι τράπεζες με τα εξωτικά ονόματα που ποτέ δεν είχαμε ξανακούσει, που μάθαμε πρώτη φορά με τα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων.

Στηρίζουμε τους καταθέτες, λέει ο ένας πρωθυπουργός, τους ιδιοκτήτες σπιτιών, τον κόσμο της εργασίας. Το κράτος δεν μπορεί να εγκαταλείψει τους πολίτες του, λέει ο άλλος. Σκεφτόμαστε τους ανθρώπους, λέει η άλλη. Τα νοικοκυριά, τους καταναλωτές. Για μας γίνονται όλα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Τα στελέχη αυτών των τραπεζών, λέει αυστηρά ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, δεν θα πάρουν bonus φέτος. Χριστέ μου, μην είμαστε τόσο σκληροί, δεν θα πάρουν μπόνους φέτος; Αυτό πια καταντάει απάνθρωπο.
Κοιτάζω στην οθόνη τις μετοχούλες μου να φεύγουν από το κόκκινο. Τα επιτόκια να πέφτουν.


Ανακουφισμένος όπως όλοι. Προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής. Έτσι είναι αυτός ο κόσμος.

Το σχέδιο Γκόρντον Μπράουν είναι καλύτερο από του Μπους, τουλάχιστον δεν χαρίζει λεφτά αέρα, παίρνει πίσω μετοχές. Έστω κι αν είναι πια χαρτιά με αμφίβολη αξία.

Όμως γιατί έχω την εντύπωση ότι κι αυτή η παράσταση μια κερδοσκοπία ήτανε; Ο πανικός είναι κερδοσκοπία. Οι καταθέσεις που κινδυνεύουν, οι εγγυήσεις του κράτους, το σύστημα που χρεοκοπεί, κίνδυνος, τα λεφτάκια σας, θα σας σώσουμε. Το πιθανότερο είναι πως σε έξι μήνες, ούτε που θα θυμόμαστε αυτές τις «δραματικές μέρες».

Κάποια Lehman θα ’χει κλείσει, κάποια Morgan Stanley θα έχει αγοραστεί από τη Μιτσουμπίσι, οι συσχετισμοί δυνάμεων θα αλλάξουν, κάποιοι θα γίνουν σοβαρότεροι. Μερικά δισεκατομμύρια ευρώ μόνο θα έχουν αφαιρεθεί από την πραγματική οικονομία για να καλύψουν τις ζημιές της εικονικής οικονομίας. Αυτή είναι η χρησιμότητα του πανικού, των «δραματικών ημερών», της κρίσης, του «τέλους των αγορών». Να αποκρύπτουν το κυνικό γεγονός πως κάποιοι δεν αναλαμβάνουν το κόστος, δεν καλύπτουν τις ζημιές, αλλά στέλνουν το λογαριασμό αλλού, να διαχυθεί σε όλη την κοινωνία. Πως κανείς δεν λέει έπαιξα, έχασα και θα πληρώσω. Α, ξέχασα, φέτος τα στελέχη δεν θα πάρουν μπόνους.

Η κρίση των προηγούμενων ημερών είναι μια πολύ βολική κρίση για όλους. Ήταν σε παγκόσμια κλίμακα, η επανάληψη της δικαιολογίας στην περίπτωση του ελληνικού σκανδάλου των δομημένων ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων. «Φταίνε ανίδεοι διοικητές ταμείων και άπληστοι χρηματιστές». Φταίνε τώρα τα golden boys, φταίνε τα subprimes, φταίει η Lehman. Δεν φταίει ο Τζορτζ Μπους, που 8 χρόνια τίναξε την αμερικάνικη οικονομία στον αέρα. Δεν φταίει η Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν μπορεί να προχωρήσει στην ολοκλήρωση, που δεν μπορεί να συμφωνήσει στην αναγκαιότητα ενός Ευρωπαίου υπουργού Οικονομικών. Δεν φταίνε οι πολιτικές επιλογές κάθε κυβέρνησης, κάθε χώρας.
Οι επικλήσεις της παγκόσμιας κρίσης, οι αναφορές στο 1929, οι δραματικοί τόνοι έχουν σκοπό να κρύψουν την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής. Να κρύψουν ότι κάθε χρόνο συντάσσεται ένας προϋπολογισμός που πέφτει έξω πριν ακόμα ψηφιστεί. Ότι το μαγαζί χρεοκόπησε και σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όταν όλοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη ρευστότητα, η κυβέρνηση στεγνώνει την αγορά με μερικά δισεκατομμύρια πρόσθετους φόρους. Ότι η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο έλλειμμα στην Ευρωζώνη.
Η χώρα μας θα νιώσει την ύφεση και πολύ σκληρά. Αλλά γι’ αυτό δεν θα φταίει η Lehman Brothers και η AIG, όπως προσπαθούν να μας πείσουν με ύφος υπεύθυνου ηγέτη όσοι αυτές τις μέρες βρήκαν το χρυσό άλλοθι στα “golden boys”, τα “hedge funds”, το “shortselling” και τις άλλες εξωτικές λέξεις. Φταίει ότι στον προϋπολογισμό οι δημόσιες δαπάνες είναι μειωμένες κατά 950 εκατομμύρια, οι δαπάνες για την παιδεία είναι μειωμένες κατά 260 εκατομμύρια και οι δαπάνες για όπλα είναι αυξημένες κατά 800 εκατομμύρια. Φταίει το ότι η ελληνική οικονομία είναι ολόκληρη δομημένη στο μοντέλο αυτού του πλαστικού καπιταλισμού που αυτές τις μέρες χρεοκοπεί. Δεν παράγει τίποτα, ζει με τα λεφτά των άλλων, τις επιδοτήσεις της ΕΟΚ. Δανείζεται συνεχώς περισσότερο για να εξασφαλίσει ένα επίπεδο ζωής που δεν το έχει κερδίσει με τη δουλειά της. Στέλνει συνεχώς το λογαριασμό σε τρίτους, στους φορολογούμενους. Υπεξαιρεί τον πλούτο του δημοσίου και εφευρίσκει τις δικές της «εξωτικές λέξεις»: αντί για merge και παράγωγα, «χρυσόβουλα, σιγγίλια, βεράτια και τακρίρια».


Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. (Αναμενώμενο! για αυτό πάμε κατα διαόλου) * Είναι ζήτημα του ΓΑΠ
*ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (Μας αφορά!) * Αφορά αποκλειστικώς τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, γιατί - στα πλαίσια διαφάνειας - οφείλουν να νγνωρίζουν σε τι μισθούς πάνε οι συνδρομές τους και η κρατική επιχορήγηση προς το κόμμα
*ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (Μας αφορά;) * Δεν μας αφορά, αλλά δεν χρησιμοποιούμε ηγέτη πολιτικού κόμματος ως "σκαλοπάτι" για να κάνουμε το δικό μας πάρτι...
*ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1985 (Δεν μας αφορά) * Δεν μας αφορά. Ο καθένας επιλέγει ο ίδιος τι του αρέσει στο κρεβάτι του. Όμως, δεν βάζουμε ασπίδα τον ηγέτη μιας μεγάλης παράταξης για να εκφράσουμε, να βρούμε βήμα, προώθησης των σεξουαλικών προτιμήσεων μας
*ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! (Πας καλά;) * Γι' αυτό, ας μιλήσουν πρώτα τα κόμματα και μετά οι υπάλληλοί τους
*ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!( Δεν πας καλά) * Οι υπάλληλοι αναμένουν πρώτα τις αποφάσεις του εργοδότη τους, εκτός αν έχουν εντολή για να εκφράσουν κάτι τέτοιο
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ!! (Δεν μας αφορά) * Είναι θέμα εφορίας, κατά πρώτον. Δηλαδή αν δηλώνονται μισθοί και από πόσες εργασίες. Κατά δεύτερον, αν δεν εμποδίζει πολιτικά τους εργοδότες, δικό του θέμα
===============================================
Σχόλιο: Θέλετε να πληρώσω την κάρτα μέλους και μέσο αυτής τους Μισθούς σας ή μήπως προτιμάτε να πληρώσουμε όλοι από τον κρατικό προϋπολογισμό; Να πληρώσουμε δηλαδή για να θάβεται την Ελλάδα διεθνώς!
Μα Πάτε καλά εκεί πάνω;
Γιωργάκη παιδί μου! Καθόλου μυαλό θα βάλεις; Δεν το ήξερες ότι το παλικάρι έχει αυτές τις απόψεις και θέσεις.
Τον επέλεξες όμως! Του έκοψες μισθό για να θάβει την Ελλάδα κάθε τόσο;
Αντιλαμβάνεστε προφανώς κύριε Γρήγορη μας, ότι βρίσκεται σε σύγκρουση αρμοδιοτήτων. Άλλο πράγμα σύμβουλος του ΓΑΠ και άλλο πρόεδρος του πρατηρίου του Ελσίνκι. Προφανώς ασυμβίβαστα όπως αποδεικνύεται και προφανώς πρέπει να παραιτηθείτε!http://papaioannou.wordpress.com/

Οι πρώτες επικρίσεις από το Ισραήλ


Οι πρώτες επικρίσεις στο πολιτικό πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα έρχονται από το Ισραήλ, με την υπουργό Εξωτερικών της χώρας να δηλώνει ότι η πρόθεση του νεοκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ να συνομιλήσει με το Ιράν μπορεί να εκληφθεί στη Μέση Ανατολή ως ένδειξη αδυναμίας.
«Στην περιοχή στην οποία ζούμε, αν έχεις επιβάλει κυρώσεις και στη συνέχεια επιλέγεις τον διάλογο, είναι πιθανό αυτό να μεταφραστεί ως αδυναμία» δήλωσε η Ισραηλινή υπουργός Εξωτερικών Τζίπι Λίβνι, στον ραδιοφωνικό σταθμό Israel Radio, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την αλλαγή πολιτικής απέναντι στην Τεχεράνη από την μελλοντική κυβέρνηση Ομπάμα.
Στην ερώτηση αν η ίδια στηρίζει τον διάλογο ανάμεσα στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ, η Λίβνι...
δήλωσε εμφατικά: «Όχι, η απάντηση είναι όχι».

Η Τζίπι Λίβνι, η οποία ηγείται του κεντρώου κόμματος Καντίμα, το οποίο και θα οδηγήσει στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου, ανέφερε ακόμη ότι «το συμπέρασμα είναι ότι οι ΗΠΑ υπό τον Ομπάμα δεν προτίθενται να αποδεχτούν ένα πυρηνικό Ιράν».

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει δηλώσει ότι θα ενισχύσει τις κυρώσεις εις βάρος του Ιράν, αλλά ταυτόχρονα έχει πει ότι είναι πιθανός ο άμεσος διάλογος με τους πολέμιους των ΗΠΑ για την επίλυση των προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της Τεχεράνης.
TA NEA

Ο Papanakos πήρε φόρα ... τελικά με ποιούς δεν είναι ο Καρατζαφέρης;;

αναρτήθηκε από :
"makelio"



Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΕΔΕΧΘΗ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ,
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ,
ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΛΑΡΗ.
http://www.karatzaferis.gr/2005/april/press_220405_2.html
ο επιτροπος του "λαός¨ εχει συναντηση με ομοφυλοφιλους και στην ιστοσελιδα eok.gr εχει περικυκλωμενη την Ελλαδα μέσα στο "κατω τριγωνο" της
θεοσοφικης μασωνιας ήτοι του θεοσοφικου σοσιαλισμου
http://www.eok.gr/index.php?inc=pbart&pid=58
TO MAΣΩNIKO NEOBYZANTINO KOMMA ΛA.O.Σ. ,
ΣYNEPΓAZETAI ME ANTIΦYΛETIKEΣ (ANTIPATΣIΣTIKEΣ) OPΓANΩΣEIΣ.
Μετά την συμμετοχή στην ανθελληνική γιορτή "Χανούκα" των Εβραίων, την συνέντευξη στο περιοδικό των ομοφυλόφιλων "10%", και τις πάσης φύσεως αλλοπρόσαλλες κινήσεις,
τώρα ο ΛΑ.Ο.Σ συνεργάζεται επισήμως με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως το Ε.ΣΥ.Ν. Ιδού η σχετική είδηση:http://www.e-grammes.gr/article.php?id=1967http://www.esyn.gr/index.php?sec=1&cid=54
ΓΙΩΡΓΟΣ KARATZAFERI ΥΠΕΡ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!!
http://www.karatzaferis.gr/default.files/down/downtown.htmhttp://www.10percent.gr/issues/200506/03.htmlhttp://www.10percent.gr/issues/200506/03.html------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο ΓΙΩΡΓΟΣ KARATZAFERI, ΥΠΕΡ
ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΙΜΑΜΗΔΩΝ!!!
http://laos-kozanh.tripod.com/12.htm
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Μεταξύ των εκατοντάδων επιστολών που λαμβάνουμε καθημερινά, δημοσιεύουμε μια της οποίας το περιεχόμενο μας προκάλεσε εντύπωση για τον τρόπο που λειτουργεί και εσωτερικά το κόμμα του " αφέντη Γιώργου" τουλάχιστον στο νησί της Κρήτης:

Στις 3 Νοέμβριος 2008 10:52 πμ, ο ....... έγραψε:

" Καλημέρα στους συναγωνιστές, εύχομαι να συνεχίσετε
την προσπάθεια σας και καλή δύναμη στον αγώνα σας.
Μακρυά επίσης από ορισμένα γνωστά λαμόγια
της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΛΑ.Ο.Σ.
Σας αποστέλλω επίσης μία επιστολή απάντηση που έστειλα
στον Χανιώτικο τοπικό τύπο σχετικά με το θέμα των παρελάσεων
και κάποιους ύποπτους κυρίους του Στεκιού Μεταναστών η οποία δημοσιεύθυκε και στην κοματική εφημερίδα του ΛΑ.Ο.Σ Α1.
Να επισημάνω επίσης ότι όποτε σας φέρει ο δρόμος από τα Χανιά μην διστάσετε να με πάρετε τηλέφωνο στο 69728----- για να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά.
Με εκτίμηση, Στ-θά-ης Δη-ήτ-ης
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΛΑ.Ο.Σ "


Υ.Γ.
Εμείς, "συναγωνιστές" τους !;!;! Από πού κι ως πού ???
Θεός φυλάξει.......
ΤΑ... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ....

6.11.08

ΤΩΡΑ 11:25μμ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙGAY STO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΡΑ!!!!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ >>
{Στη φωτό, ο Βαλλιανάτος με τον γκόμενό του σε τρυφερή στιγμή}

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1985
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΥ!!
κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ;
ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ...Ν-Τ-Ρ-Ο-Π-Η ! ! ! !

Αργύρης Σιδέρης http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΠΤΩΣΗ ΑΠΑΤΣΙ:"ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Από εχθές τα δελτία ειδήσεων σεναριολογούν για τα αίτια της πτώσης του Ε/Π ΑΗ-64 Α .


Ως ένστολος και ιπτάμενος και έχοντας τις εμπειρίες «λειτουργίας» του συστήματος απόδοσης ευθυνών θα προκαταλάβω το αποτέλεσμα της διενεργηθείσας …έρευνας για τα αίτια της πτώσης………………………………



«ΑΣΤΟΧΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ»


‘ΟΧΙ ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο……… αλλά μια και τα ΜΜΕ άφησαν ομαδόν «ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ»…….. που ως αποτέλεσμα μετακυλύουν «αλλού» τις ευθύνες …….. στατιστικώς ……. το αποτελεσμα της έρευνας θα καταλήξει στον «χειριστή» και στην «δυσκολία της διενεργηθείσης άσκησης»


ο «σύντομα» παραιτηθείς!!!!

Ο ΟΜΠΑΜΑ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ"....... ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ "ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΑΝ


Μεγάλη πτώση 6,78 % κατέγραψε ο γενικός δείκτης στο χρηματιστήριο της Αθήνας, με αιχμή τις έντονες ρευστοποιήσεις στον κλάδο των Τραπεζών.

Παράλληλα, διευρύνονται οι απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Λονδίνο Παρίσι και Φρανκφούρτη καταγράφουν πτώση άνω του 4%.

Κοντά στη μια ποσοστιαία μονάδα είναι οι απώλειες για τον Ντάου Τζόουνς στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Όσον αφορά στο πετρέλαιο, οι τιμές υποχωρούν διεθνώς. Το Μπρεντ πήγε στα 58,68 δολάρια το βαρέλι, ενώ το βαρέλι του Ουέστ Τέξας, στα 63,71 δολάρια.




Ο ΜΠΟΥΣ.......ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!!!!!!!!

Ε ΡΕ ΕΡΜΕ "ΜΑΥΡΕ"......ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ!!!!!!

H GOOGLE ....ΣΤΟ "ΣΚΑΜΝΙ"


Η Εισαγγελία του Μιλάνου αποφάσισε την παραπομπή στη δικαιοσύνη τεσσάρων υπευθύνων της Google, για συνέργια σε δυσφήμηση και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, μετά τη διανομή στην Ιταλία ενός βίντεο που δείχνει κακοποίηση εφήβου που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Google Ιταλίας, ένα μέλος του συμβουλίου, ο υπεύθυνος Ευρώπης για την προστασία της προσωπικής ζωής και ο υπεύθυνος Ευρώπης της υπηρεσίας βίντεο, παραπέμφθηκαν σε δίκη η οποία θα αρχίσει στις 3 Φεβρουαρίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ.....ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΙΔΟΚΤΗΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;;;;


ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ……. «ΒΡΙΣΚΟΥΝ» ....ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;;;



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


"ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΖΩ .


ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ.

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ S&Β ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ……

ΣΑΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΩΦΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ (ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ)........

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ



ΣΗΜΕΡΑ …..ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ «ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΗ» ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ… ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΤΕΑΣ ΚΟΥ ΠΑΠΑΛΑΪΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ (συμβολαιογράφου στο επάγγελμα) ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΤΕΑΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Β’ ΛΑΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΣΚΟΠΟ.


Ο ΔΗΜΟΣ ΙΤΕΑΣ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.


ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ (σας επισυνάπτω την κατάθεση) Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟ... ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ……….


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΛΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ….. « ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΩΡΑ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΦΟΥΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 10 € ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ»


ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ 15:00 ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ..ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;;;;;


ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ


ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑΣ ΚΥΡΙΟ ΣΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ …….

Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΝΥΡΓΗΣΕ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ …….Ω!!! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΛΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ……ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!!!!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑΣ ......

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΛΑΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ"

Βάσος Λυσσαρίδης: Δεν θα υποκύψουμε

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία προβαίνει σε ανάλυση θέσεων για το Κυπριακό και τις προοπτικές που διαγράφονται, υποβάλλει εισηγήσεις για διόρθωση της πορείας και προειδοποιεί για δυσάρεστες επιπτώσεις στο εθνικό θέμα από τυχόν διολισθήσεις, απέστειλε ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης.
Όπως δήλωσε στη «Σ» ο κ. Λυσσαρίδης, η επιστολή απεστάλη προ πέντε ημερών και προτίθεται να τη δώσει στη δημοσιότητα, μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.
Στην επιστολή του, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ζητεί, μεταξύ άλλων, όπως τερματισθεί η πνευματική τρομοκρατία, όπως τη χαρακτηρίζει, η οποία ασκείται με τους χαρακτηρισμούς που προσάπτονται σε όσους διαφωνούν με τους χειρισμούς του Προέδρου Χριστόφια.
Τα περί πνευματικής τρομοκρατίας επανέλαβε ο κ. Λυσσαρίδης σε ομιλία του χθες το βράδυ, σε εκδήλωση στο Φρέναρος, με την ευκαιρία των 30χρονων της Επαρχιακής Οργάνωσης ΕΔΕΚ Αμμοχώστου.
«Δεν θα υποκύψουμε σε πνευματική τρομοκρατία με τη θέση ότι όποιος ασκεί κριτική στους προεδρικούς χειρισμούς είναι εχθρός της λύσης», διακήρυξε ο κ. Λυσσαρίδης.
Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ διαβλέπει κινδύνους εκτροπής και τονίζει την ανάγκη πανεθνικής ενότητας πάνω σε μια συγκεκριμένη γραμμή εθνικής σωτηρίας. «Άρχισαν οι συνομιλίες χωρίς διασφάλιση ενός σωστού πλαισίου λύσης. Με κινδύνους κατολισθήσεων αλλά και αδιεξόδου, με όλες τις τραγικές συνέπειες, που θα αξιοποιήσουν οι προστάτες της Τουρκίας γι' αναβάθμιση του κατοχικού δορυφορικού καθεστώτος», ανέφερε ο κ. Λυσσαρίδης.
Χαρακτηρίζει «απαράδεκτη παρέκκλιση» ανακοινώσεις για δυο φυλετικά κράτη, και αδιανόητο το συνεταιρισμό. «Αυτό είναι ένα θέμα που έχει λυθεί από το 1964, μετά την αποχώρηση των Τουρκοκυπρίων από τα πολιτειακά σώματα. Ολόκληρη η ανθρωπότητα αναγνώρισε το Μακάριο ως το μόνο εκπρόσωπο όλων των Κυπρίων, και πρόεδρο όλης της κυπριακής επικράτειας», τόνισε.
Εποικισμός, εγγυήσεις και εκ περιτροπής προεδρία
Απαντώντας εμμέσως σε παραχωρήσεις του Προέδρου Χριστόφια, ο κ. Λυσσαρίδης υπογράμμισε ότι «δεν είναι νοητή η εκ περιτροπής προεδρία, η νομιμοποίηση του εποικισμού, και η αποδοχή εγγυήσεων».«Θα πρέπει», πρόσθεσε, «να διαφυλάξουμε τη γραμμή που διακηρύχθηκε προεκλογικά. Για λύση που να διασφαλίζει την ενότητα του χώρου, του κράτους, της οικονομίας, των θεσμών, τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος επιστροφής όλων των προσφύγων».
ΕΟΚΑ και αντιχουντικός αγώνας
Ο Βάσος Λυσσαρίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην παραχάραξη της εθνικής μας ταυτότητας και κάλεσε όλους να αντιταχθούν στην προσπάθεια. «Δεν θα ανεχθούμε υπονόμευση του μεγάλου αντιαποικιακού αγώνα της ΕΟΚΑ, που αποτελεί λαμπρή σελίδα της νεότερής μας ιστορίας», δήλωσε. Και πρόσθεσε: «Ο Αυξεντίου δεν ήταν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, ούτε αφελής. Η ηρωική του φυσιογνωμία ξεπέρασε ακόμα τα σύνορα του Ελληνισμού. Ούτε για τον αντιχουντικό αγώνα θα δεχθούμε στρεβλώσεις ή τον υπέροχο αγώνα του λαού μας, με την ΕΔΕΚ επικεφαλής, ενάντια στην ΕΟΚΑ Β, που μερικοί τον ισοπέδωσαν με τις αλχημείες για βία και αντιβία. Ούτε θα εκχωρήσουμε τον τίτλο του αγωνιστή σε ενόχους, ή επιτήδειους ουδέτερους».
Προδώθηκε η Αμμόχωστος
Στην ομιλία του, ο Βάσος Λυσσαρίδης δήλωσε ότι η πόλη των Βαρωσίων δεν περιλαμβανόταν στους τουρκικούς σχεδιασμούς και αποκάλυψε ότι «εκπρόσωποι του ΟΗΕ προειδοποίησαν τους τότε κυβερνώντες να παροτρύνουν τους κατοίκους να παραμείνουν στην πόλη. Οι κυβερνώντες κώφευσαν. Τελικά -τόνισε- με προσήγγισαν μέσω φιλικής πρεσβείας. Ετοίμασα αμέσως ανακοίνωση, την οποία απέστειλε στο τότε υπό τρομοκρατία λειτουργούντα ΡΙΚ. Η ανακοίνωση δεν δημοσιοποιήθηκε. Ο Δημήτρης Ανδρέου έδωσε τη μαρτυρία του για την απαγόρευση. Η τελική πράξη της προδοσίας συνετελέσθη. Ήταν φυσικό οι κάτοικοι, χωρίς προστασία και ενημέρωση, να εγκαταλείψουν την πόλη».
"Σημερινή", 6 Νοέμβρη 2008
* Ένα νέο σχέδιο Ανάν δεν θα περάσει "εύκολα" για τα γεράκια των ΗΠΑ και τα μαύρα δολάριά τους (ακόμη δεν έχουν απαντήσει οι "Έλληνες" πολιτικοί, κόμματα, οργανώσεις, δημοσιογράφοι, που πληρώθηκαν να προπαγανδίζουν τις αμερικανονατοϊκές λύσεις).
Ο Γιατρός παραμένει σημείο αναφοράς αγώνα και πάλης για δίκαιη λύση!
Δεν ξεχνάμε, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου πρώτα μιλούσε με τον Βάσο και μετά "μιλούσε" για την Κύπρο. Δεν ξεχνάμε, ότι ο Βάσος και η ΕΔΕΚ, ήταν αυτοί που στήριξαν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του ΠΑΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου.
Αυτοί που ξεχνούν, δεν έχουν μέλλον!