ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.08

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ …..Ο «ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΖΟΡΡΟ»



Τον είδαμε να ξεκινάει με αγωγές κατά πολιτικών προσώπων και μετά κατά των ΜΜΕ τώρα τα «βαζει» και με την κυβέρνηση!!!!!!!!!!!!!


Διαφώνησε δημόσια με την ρύθμιση της κυβέρνησης για τις τράπεζες αλλά προέβη με παρεμβατικές «θέσεις» υπέρ των πτωχών και αδυνάτων.


Ο πρόεδρος της MIG αφήνει «ίχνη» προθέσεων του για εμπλοκή του στην πολιτική ζωή της χώρας... ή... οι παρεμβάσεις του είναι καθαρά για την προστασία των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων δεδομένου ότι εν μέσω ΚΡΑΧ ανακοίνωσε την ογκώδη αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου για την εξαγορά μεγάλης τράπεζας αλλά η κυβέρνηση με την προσφερόμενη «στήριξη» ΤΩΝ 28 δις του χάλασε τα σχέδια;;



Όπως και να έχει οι παρεμβάσεις ενός μεγαλοεπιχειρηματία του βεληνεκούς του κυρίου Βγενόπουλου είναι αξιοπρόσεχτες μια και «ουσιαστικά» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντισταθμίζουν τους επιλεγμένους «μονόδρομους»τόσο της πολιτικής και των πολιτικών της χώρας όσο και τους «εκβιαστικούς».... των οικονομικών παραγόντων και δη τραπεζιτών.



Είναι γνωστή η φήμη πάντως από το καλοκαίρι…. που θέλει τον κύριο Βγενόπουλο να συμμετέχει σε πολιτική κίνηση επιχειρηματιών της χώρας μαζί με την κυρία Αγγελοπούλου. Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί βεβαίως «επίσημα» αλλά οι παρεμβατικές κινήσεις του κυρίου Βγενόπουλου στην πολιτική ζωή όλο και περισσότερο ενισχύουν την «φήμη» αυτή.



ΙΔΩΜΕΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: