ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.09

ΚΑΡΟΤΟ, ΑΥΓΟ Ή ΚΟΚΚΟΣ ΚΑΦΕ.......

Δεν θα ξαναδείς ένα φλιτζάνι καφέ με τον ίδιο τρόπο ξανά...

Μία νεαρή γυναίκα πήγε στη μητέρα της και της μίλησε για τη ζωή της και πως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη. Δεν ήξερε πώς να φτιάξει τα πράγματα και ήθελε να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια, να τα παρατήσει. Είχε κουραστεί να προσπαθεί και να παλεύει. Της φαινόταν πως μόλις λυνόταν ένα πρόβλημα, ένα άλλο νέο προέκυπτε.

Η μητέρα της την πήγε στην κουζίνα. Γέμισε τρία δοχεία με νερό και έβαλε το καθένα σε δυνατή φωτιά. Γρήγορα το νερό στα δοχεία άρχισε να βράζει.

Στο πρώτο δοχείο έβαλε καρότα, στο δεύτερο έβαλε αυγά, και στο τελευταίο έβαλε κόκκους καφέ. Τα άφησε λίγο να βράσουν, χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Περίπου σε είκοσι λεπτά έκλεισε τα μάτια της κουζίνας. Έβγαλε τα καρότα έξω απ΄το νερό και τα έβαλε σ'ένα μπωλ. Έβγαλε τα αυγά έξω και τα έβαλε σ'ένα μπολ. Μετά έβγαλε τον καφέ έξω και τον έβαλε σε ένα φλιτζάνι.

Γυρνώντας στην κόρη της την ρώτησε: "πες μου τι βλέπεις".

"Καρότα, αυγά και καφέ", της απάντησε η κόρη.

Η μητέρα της την έφερε πιο κοντά και της ζήτησε να αγγίξει τα καρότα. Το έκανε και παρατήρησε ότι ήταν μαλακά.

Μετά η μητέρα ζήτησε απ΄την κόρη της να πάρει ένα αυγό και να το σπάσει. Αφού έβγαλε τα τσόφλια, παρατήρησε ότι το αυγό ήταν σφιχτό. Στο τέλος, η μητέρα ζήτησε απ΄την κόρη της να πιει μια γουλιά απ΄τον καφέ.

Η κόρη χαμογέλασε καθώς μύρισε το πλούσιο άρωμά του. Μετά η κόρη ρώτησε: "τι σημαίνουν όλα αυτά μητέρα;".

Η μητέρα της της εξήγησε ότι το καθένα απ΄αυτά τα διαφορετικά αντικείμενα είχε αντιμετωπίσει τις ίδιες συνθήκες, δηλαδή βραστό νερό. Το καθένα όμως αντέδρασε διαφορετικά. Το καρότο αρχικά μπήκε μέσα στο νερό δυνατό και σκληρό. Εντούτοις, εφόσον τοποθετήθηκε στο βραστό νερό, μαλάκωσε και έγινε αδύναμο. Το αυγό ήταν εύθραυστο. Το λεπτό εξωτερικό του περίβλημα είχε προστατέψει το υγρό εσωτερικό του, αλλά μετά την τοποθέτησή του σε βραστό νερό, το εσωτερικό του σκλήρυνε. Όμως οι κόκκοι του καφέ ήταν μοναδικοί. Μετά την τοποθέτησή τους σε βραστό νερό, άλλαξαν το νερό.

"Ποιο απ΄αυτά είσαι εσύ;" ρώτησε την κόρη της.

"Όταν η δυσκολία χτυπάει την πόρτα σου, πώς ανταποκρίνεσαι;" Είσαι καρότο, αυγό ή κόκκος καφέ;"

Σκέψου το λίγο: Τι απ΄αυτά είσαι εσύ;

Είσαι το καρότο που φαίνεται δυνατό, αλλά με τον πόνο και τις δυσκολίες λυγίζεις και μαλακώνεις και χάνεις τη δύναμή σου;

Είσαι το αυγό που ξεκινάει με μαλακή καρδιά, αλλά αλλάζει με τη θερμότητα; Μήπως είχες "υγρό" πνεύμα, αλλά μετά από έναν θάνατο, έναν χωρισμό, μία οικονομική δυσκολία ή μια άλλη δοκιμασία σκλήρυνες; Μήπως το περίβλημά σου μοιάζει το ίδιο, αλλά μέσα σου έχεις πίκρα και σκληράδα, με σκληρό πνεύμα και σκληρή καρδιά;

Ή μήπως είσαι σαν τον κόκκο του καφέ; Ο κόκκος στην πραγματικότητα αλλάζει το καυτό νερό, δηλαδή τις ίδιες τις συνθήκες που προκαλούν τον πόνο. Όταν το νερό ζεσταίνεται, απελευθερώνει το άρωμα και τη γεύση του. Εάν είσαι σαν τους κόκκους του καφέ, όταν τα πράγματα δεν είναι στα καλύτερά τους, εσύ γίνεσαι καλύτερος και αλλάζεις την κατάσταση γύρω σου.

Όταν δεν είναι και η καλύτερη στιγμή και οι δοκιμασίες σε συναντούν, ανυψώνεις τον εαυτό σου σε άλλο επίπεδο; Πώς αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες; Είσαι καρότο, αυγό ή κόκκος καφέ; Ελπίζω να έχεις αρκετή ευτυχία για να σε κάνει γλυκό, αρκετές δοκιμασίες για να σε κάνουν δυνατό, αρκετή λύπη για να παραμείνεις ανθρώπινος και αρκετή ελπίδα για να σε κάνει ευτυχισμένο. Οι ευτυχέστεροι των ανθρώπων δεν έχουν απαραιτήτως τα καλύτερα απ΄όλα.

Απλώς κάνουν το καλύτερο που μπορούν με αυτά που τους συμβαίνουν στη διαδρομή τους. Το λαμπρότερο μέλλον πάντοτε θα βασίζεται σε ένα ξεχασμένο παρελθόν.

Δεν μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή μέχρι ν΄αφήσεις πίσω τις αποτυχίες σου και τους πόνους σου. Όταν γεννήθηκες έκλαιγες και όλοι γύρω σου χαμογελούσαν. Ζήσε τη ζωή σου έτσι ώστε στο τέλος εσύ να είσαι αυτός που θα χαμογελά και όλοι γύρω σου θα κλαίνε.


Χαμογελάτε λοιπόν φίλες και φίλοι μου, κυρίως αυτή την περίοδο ,που τόσα δεινά μαστίζουν την ανθρωπότητα και κατ' επέκταση όλους εμάς .
Το πλοίο μπάζει νερά από παντού, κάθε μέρα και πιο πολλά.......
Σκάνδαλα, μίζες, ανεργία και τόσα άλλα συμβαίνουν δίπλα μας, αλλά εμείς πρέπει να επιζήσουμε σαν Λαός και να δώσουμε το μάθημα που απαιτείται σε όλους αυτούς που μας έφθασαν σε αυτή την κατρακύλα.
Μπορούμε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή, "αρκεί να το θέλουμε"!
καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΓΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"


Προς τον απανταχού Ελληνισμό

Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

Με την επιστολή μας αυτή, ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, απευθυνόμαστε στον απανταχού Ελληνισμό που όταν χρειάσθηκε μετατράπηκε σε σαλπιστή Αγώνων και Θυσιών υπέρ του Ελληνικού Έθνους μας.

Σας επισυνάπτουμε μετά της παρούσης μας, προς ενημέρωσή σας, αντίγραφο της από 27-04-2009 ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ μας προς τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια, με τα εν αυτή διαλαμβανόμενα, η οποία, ως εκ της Εκθέσεως Επιδόσεως αριθ. 9261 Δ΄ του Δικαστικού Επιμελητή Δημητρίου Ράπελλα προκύπτει, του επεδόθη την 30η Απριλίου 2009. Επισυνάπτουμε ομοίως και τα αφορώντα αυτή υπ’ αριθ. 1-2 και 3 ΣΧΕΤΙΚΑ.

Σας αποστέλλουμε την παρούσα επειδή θεωρούμε ότι το περιεχόμενο αυτής της ΕΞΩΔΙΚΟΥ μας, αφορά προσωπικώς και Υμάς. Τούτο διότι σήμερα ιδιαιτέρως μας καταλαμβάνει υπέρτατη θλίψη και πόνος βαθύς για τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας αφού οι πάντες έχουμε εννοήσει ότι βρισκόμαστε σε ημέρες φθοράς και διαφθοράς, σε ημέρες σήψης και διάλυσης, σε ημέρες που αναδεικνύεται η θεσμική γύμνια. Σήμερα, δηλαδή, που έχει επέλθει ο εκχυδαϊσμός του πολιτικού βίου της χώρας μας και αναδεικνύεται ούτος μέσα από το επικρατούν νοσηρό και διαβρωτικό θεσμικό, πολιτικό και κοινωνικό κλίμα των ημερών μας, η παρέμβασή σας όχι μόνο θεωρείται αναγκαία, αλλά είναι και επιβεβλημένη, προκειμένου να αναστραφεί τούτο προκειμένου να έλθει η αλλαγή στο πολιτικό μας γίγνεσθαι ούτως ώστε να μην παρέχεται η διαρκής ασυλία στα πολιτικά εκείνα ανέντιμα πρόσωπα, τα οποία οι πλείστοι των πολιτών τα καταγγέλλουν για διαφθορά, επειδή ασφαλώς τα γνωρίζουν.

Το «φτάνει πιά...» που ξεπηδά από το στόμα του αγανακτισμένου Λαού επιβάλλει την συσπείρωση όλων των Ελλήνων, όλων εκείνων οι οποίοι πιστεύουν στα Μεγάλα πεπρωμένα της Φυλής μας, στην υπόσταση και στα απαράγραπτα δικαιώματα του Έθνους μας που αποτελούν τον λόγο της υπάρξεώς μας.

Αδιαφορώντας διά τις πολιτικές σας πεποιθήσεις αλλά βέβαιοι όντες διά το ενδιαφέρον σας περί της ιστορικής συνέχειας του Έθνους μας, παρακαλούμε να έχουμε την οιανδήποτε, κατά την κρίση σας, συμμετοχή στην προσπάθειά μας αυτή.

Ευελπιστώντας ότι η παρούσα μας θα τύχει της δέουσας εκ μέρους σας προσοχής,

διατελούμε,

Μετά τιμής

Αθήνα 09-05-2009

Δια τον Ε.ΛΑ.Σ

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Πρόεδρος

============================================================================



Ξεκίνησε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη η Παγκόσμια Διάσκεψη για τη Συνεχή Στήριξη της Παλαιστίνης


Σήμερα το πρωί στην Κωνσταντινούπολη άρχισαν οι εργασίες μια σημαντική Παγκόσμιας Διάσκεψης για την Παλαιστίνη, με τον τίτλο «Δημοκρατική Παγκόσμια Διάσκεψη. Για μια αδιάκοπη στήριξη της Παλαιστίνης».


Η Διάσκεψη θα διαρκέσει δύο ημέρες
(22 και 23 Μαΐου 2009)

(click δεξιά φώτο, πρόγραμμα Παγκόσμιας Διάσκεψης)>

Σύμφωνα με τους οργανωτές, προσωπικότητες, βουλευτών από όλες τις Αραβικές χώρες, Διεθνείς Αραβικοί Οργανισμοί, το συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού, μετά και τους βομβαρδισμούς της Γάζας, βρίσκει μια θεσμοθετημένη παγκόσμια αντίδραση.





Στην Παγκόσμια Διάσκεψη της Κωνσταντινούπολης συμμετέχει η ελληνική αντιπροσωπεία της «Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας» και ο Δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης.
Η συνέχεια στον ΣΤΟΧΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικαιρότητα - (Μάιος 2009) (5)

Επικαιρότητα - (Μάιος 2009) (5) Επικαιρότητα - (Μάιος 2009) (5) orizontas

Ισλάμ...καθόλου απλή υπόθεση


Τι είναι αυτό που ζούμε τις δύο τελευταίες ημέρες? Πόσοι από εμάς σε συζητήσεις που έχουμε παρευρεθεί δεν έχουμε ακούσει την άποψη ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει για τις θρησκείες?

Το Ισλάμ δεν είναι μια απλή υπόθεση όπως πολλοί υποστηρίζουν. Οι μουσουλμάνοι είναι από τους πιο φανατισμένους ανθρώπους παγκοσμίως, πράγμα που έχει αποδειχτεί και συνεχίζει να αποδεικνύεται με την πρώτη ευκαιρία.

Στη φωτογραφία πάνω βλέπετε το βιβλιαράκι το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του Σύριου το οποίο ήταν η αφορμή ώστε να "ανάψουν τα αίματα" στο κέντρο της Αθήνας. Όπως υποστήριξε ο Σύριος ήταν το Κοράνι, αλλά η πληροφορία αυτή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Και εμείς τί κάνουμε για αυτό? Μα φυσικά τίποτα, διότι σε αυτή την χώρα, την Ελλαδίτσα μας έχουμε ανεξιθρησκεία. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει και μάλιστα όταν του θήξουν, όπως ο καθένας αβάσιμα μπορεί να υποστηρίξει, τη θρησκεία του, δικαιολογημένα έχει το δικαίωμα να τα κάνει γυαλιά καρφιά. Οι μουσουλμάνοι λοιπόν ξεσηκώθηκαν και γρήγορα βγήκαν να τους υποστηρίξουν όλοι οι προδότες του Έθνους μας, τα λαμόγια και οι ψευτοιδεαλιστές αριστεροί της Χώρας μας. Όμως οι μουσουλμάνοι είναι μουσουλμάνοι. Σε εμάς δηλαδη όταν μας βρίσουν τον Χριστό ή την Παναγία τα διάφορα "καλόπαιδα" που κυκλοφορούν έξω, και είναι και Έλληνες εκτός από μετανάστες γιατί να μην έχουμε και εμείς το δικαίωμα να αναλάβουμε δράση?

Μόνο οι μετανάστες έχουν δικαίωμα σε αυτή τη χώρα? Εμείς σαν μετανάστες δηλαδή όταν μας έβριζαν τη θρησκεία μας οι πολίτες της χώρας που βρισκόμασταν συμπεριφερόμασταν κατ΄ αυτό τον τρόπο? Ας τολμούσαμε στη Γερμανία, ή στην Αμερική ή στην Αγγλία να φερόμασταν με αυτό τον τρόπο και το μέλλον μας ήταν σίγουρα καταγεγραμμένο...Με δύο ωραία βραχιολάκια μέσα από τα σίδερα...


Πρέπει να δούμε όλοι μας πότε θα ξυπνήσουμε και πότε θα καταλάβουμε, για να προσθέσουμε και ένα άλλο σημαντικό γεγονός, ότι όλοι αυτοί οι μετανάστες δρούν σύμφωνα με εντολές άλλων προσώπων που το μόνο που θέλουν είναι η κατάλυση του σύμπαντος εδώ στην Ελλάδα. Διότι δεν είναι λογικό, οι φανατικοί ισλαμιστές, που πιάνοντας το σταυρό στα χέρια τους βγάζουν εξανθήματα, να αναγγέλουν ότι θα κάνουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας με το σταυρό στο χέρι για να δείξουν ότι σέβονται τη θρησκεία μας. Όλα αυτά είναι κοροϊδίες και ιεροσυλία από μέρος των μουσουλμάνων και προδοσία από πλευράς προβοκατόρων.

Και εμείς δυστυχώς σαν πολιτεία δεν κάναμε τίποτα και για αυτό. Το μέλλον πάντως με όλη τη σάρα και τη μάρα που έχει μαζευτεί στην πατρίδα μας διαγράφεται επικίνδυνο...Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γεγονός ότι οι άνθρωποι μας εδώ στην Ελλάδα λένε :"άφησε τον να σου καθαρίσει τα τζάμια τον καημένο, δουλεύει μέρα νύχτα για να στείλει τα λεφτά στην οικογένεια του στο Πακιστάν" και αυτοί είναι τόσο φανατισμένοι απέναντι μας και έτοιμοι για πόλεμο...

enimerwsi-gr

Δημοσκόπηση της Vprc για το Alter : Ευρωεκλογές


Πρόθεση ψήφου
4,1% μπροστά το ΠΑΣΟΚ


Πρόθεση ψήφου χωρίς Αποχή – Άκυρο –Λευκό
4,6% μπροστά το ΠΑΣΟΚ


Παράσταση Νίκης στις Ευρωεκλογές

Το Γρέκι

Εκλογές έρχονται …


. . . καλά είναι να ξέρουμε ότι
Γράφει ο Ευθύλογος

§ Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.
Bismarck

§ Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν την πραγματικότητα θα ήταν παράνομες.
Emma Goldman

§ Πολιτική είναι η ευγενής τέχνη του να παίρνεις τις ψήφους των φτωχών και να κάνεις προεκλογικές εκστρατείες με τα λεφτά των πλουσίων, υποσχόμενος στους μεν ότι θα τους προστατέψεις από τους δε.
Oscar Ameringer.

§ Αν ένας πολιτικός ανακάλυπτε ότι στην περιοχή του ψηφίζουν κανίβαλοι δεν θα είχε κανένα ενδοιασμό να τους υποσχεθεί ιεραποστόλους για δείπνο.
Henry Menken

§ Οι πολιτικοί είναι παντού οι ίδιοι. Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν ποτάμια.
Νικήτα Χρουστσώφ

§ Όλοι θα θέλαμε να ψηφίσουμε τον καλλίτερο, αλλά δυστυχώς δεν είναι ποτέ υποψήφιος.
Frank McKinney

§ Οι εκλογές γίνονται για να δούμε αν είναι σωστές οι δημοσκοπήσεις.
Robert Oren

§ Η Ελλάδα μοιάζει με βιβλιοθήκη. Στα πιο ψηλά ράφια βάζουμε τα πιο άχρηστα βιβλία.
Αθανάσιος Κανελλόπουλος

§ Γνωρίζει δώδεκα τρόπους να προσπορίζεται χρήματα, εκ των οποίων ο τιμιότερος είναι η κλοπή…
Ροΐδης (για διατελέσαντα υπουργό)

§ Η εξουσία διαφθείρει. Αυτό είναι το τίμημα της εξουσίας. Φαίνεται όμως, πως τα οφέλη από την άσκηση της εξουσίας είναι τόσο πολλά, που κανένας δεν υπολογίζει το τίμημα.
Friedman

§ Αρνί που φεύγει από το μαντρί, το τρώει ο λύκος. (Για τον κ. Στεφανόπουλο)
Ε. Αβέρωφ

§ Ποτέ δεν αμφισβήτησα τις ποιμενικές γνώσεις του κ. Αβέρωφ
Κ. Στεφανόπουλος

§ Αγωνίστηκα μια ολόκληρη ζωή για να φτιάξω έναν κόσμο στον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να ζήσω.
Jean Paul Sartre

§ Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο.
Κων/νος Καραμανλής

§ Οι κυβερνήσεις είναι σαν τις πάνες των .....
μωρών. Χρειάζονται συχνή αλλαγή και μάλιστα για τον ίδιο λόγο.
Ανώνυμος

§ Τα πολιτικά σκάνδαλα είναι σαν τα μαθηματικά αξιώματα. Πολλοί τα γνωρίζουν αλλά κανένας δεν μπορεί να τα αποδείξει.
Ανώνυμος

§ Όποιος εξαπατά έναν άνθρωπο λέγεται απατεώνας, όποιος εξαπατά έναν λαό λέγεται πολιτικός.
Ανώνυμος

§ Απόφευγε από τα κατσίκια τα εσταυλισμένα και από τους πολιτικούς, τους ελευθέρας βοσκής.
Ανώνυμος

§ Όταν ένας πολιτικός φεύγει από άλλο κόμμα και έρχεται στο δικό μας έχουμε διεύρυνση. Όταν ένας πολιτικός φεύγει από το δικό μας κόμμα και πάει σε άλλο έχουμε προδοσία, αποστασία κ.λ.π.
Μικρό Κομματικό Λεξικό

§ Ένας ασυνείδητος πολίτης δεν κανένα λόγο να ψηφίσει έναν ευσυνείδητο πολιτικό.
Ανώνυμος

§ Αν δεν σου αρέσει η Κυβέρνηση, φταις και συ γι’ αυτό.
Ανώνυμος

§ Οι άνθρωποι παραπαίουν ιδεολογικά μεταξύ Καπιταλισμού και Κομμουνισμού γιατί δεν έχουν καταλάβει ότι, Καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο ενώ Κομμουνισμός είναι το αντίθετο.
Ανώνυμος

§ Μην πεις ποτέ «μαλάκα» κάποιο πρόσωπο της εξουσίας. Κινδυνεύεις να καταδικαστείς για τρία αδικήματα.
i) Για προσβολή προσωπικότητας,
ii) Για περιύβριση αρχής και
iii) Για αποκάλυψη κρατικού μυστικού.
Ανώνυμος

§ Είναι δύσκολο να εφαρμόσεις την Αστική Δημοκρατία σ’ έναν λαό που αποτελείται κατά 80 % από χωρικούς.
Ανώνυμος

§ Κάθε λαός έχει την Κυβέρνηση που του αξίζει.
Ανώνυμος

Παρ’ όλα τα παραπάνω πρέπει να ψηφίζουμε. Γιατί οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από τους καλούς πολίτες που δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν.
George Nathan

Για την αντιγραφή
Ευθύλογος

kafeneio-gr

22.5.09

ΑΠΟΡΙΑ :ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ....????

ΤΑ "ΒΑΡΒΑΡΑ" ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

Περίπου 25.000€ και για την ακρίβεια 24.812,80€ κόστισε στον Δήμο Κομοτηνής, δηλαδή σε όλους εμάς, τα εγκαίνια του Μουσείου Καραθεοδωρή στην πόλης μας, η κομματική φιέστα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που του πρόσφερε πλουσιοπάροχα ο αχυράνθρωπος δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης. Μέσα στα έξοδα που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες, δεν συγκαταλέγονται και άλλα, όπως η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα, οι καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, η διαφήμιση που έγινε. Οπότε καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι το χρηματικό ποσό αυξάνεται κι άλλο!
Απορίας άξιο είναι ότι ο Δήμος Κομοτηνής πληρώνει για την διαμονή των καλεσμένων 6.865€ και για τα αντίστοιχα αεροπορικά τους εισιτήρια 4.925,92€!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πληρώσαμε ακόμα Κομοτηναίοι και την φύλαξη του μουσικού Μιχάλη Χατζηγιάννη με 3.250€!!! Από ποιον τον προστατεύαμε;;; Τι να πούμε;;; Και για να μην ξεχνιόμαστε για μια ακόμη φορά, μεγάλο μέρος των χρημάτων δόθηκε σε προμηθευτές εκτός Κομοτηνής! Δείτε την λίστα με τα έξοδα:

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ....Η "ΜΠΟΚΟΤΑ" ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΕΛΙΑΣ , ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΣ , ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ , ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕ.
Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ "ΜΠΟΚΟΤΑ"...
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ!!!
ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ" ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ (ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

===============================================================================================
E-MAIL ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ-ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ Η ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?

MAIL: "Θα προσπαθήσω να σας στέλνω κάθε μέρα , εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση , οι αστυνομικοί μας λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα , οι αστυνομικοί με τα μηχανάκια μας λένε ότι δεν τους δίνουν εντολή , η πρέζα πουλιέται λες και ει ναι καραμέλες έχουμε τρελαθεί λέμε να βγούμε και να κλείνουμε την Πειραιώς κάθε μέρα μήπως και μας δώσει κανει σημασία , χθες περάσανε κάτι τουρίστες απο ενα διπλανό ξενοδοχείο και τους τα πήρανε όλα και μιλάμε για την Πειραιάς όχι σε κανα σοκάκι και φυσικά ξερε τε για την Σωκράτους για το παλιο εφετείο που είναι μέσα στο κτήριο 600 άτομα και άλλα πολλά.."



--
anopetra

ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ: "ΜΕΙΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!"

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΝΤΟΛΗ" ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ..
ΕΔΩ "ΕΦΑΓΑΝ" ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΤΑ GOLDEN BOYS ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΙ..... ΤΩΡΑ ΘΑ "ΚΩΛΟΣΟΥΝΕ" ? ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΡΙΣΗ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥΣ???

ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ....
90000 ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ.

Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ .....ΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΕ ΑΠΛΗ ΗΤΤΑ!

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ!!! ....
ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ!!!

Δίνουν Αμνηστία στους πολιτικούς -οικονομικούς εγκληματίες- ενώ οδηγούν στα χρέη, στην φτώχεια, τις αυτοκτονίες και τα εγκλήματα τους Έλληνες πολίτες.

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ:ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ....... ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ...ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ "ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟ" ΣΑΣ..... ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
===============================================================
Αθήνα, 22 Μαΐου 2009

Από: Θεόδωρο Τενέζο
Απεργό Πείνας
Πατησίων 70 & Κότσικα
κάτω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Προς: τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή

Κοινοποίηση:

κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια
κ. Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργο Παπανδρέου
κ. Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. κα. Αλέκα Παπαρήγα
κ. Πρόεδρο του Συνασπισμού κ. Αλέξανδρο Τσίπρα
κ. Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη

Θέμα: ΑΙΤΗΜΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Πολιτική Απεργία Πείνας Ενενήντα Εννέα (99) Ημερών
κατά των Καρτέλ.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σας επισυνάπτω, σε δύο σελίδες, το αίτημά μου.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Τενέζος.

ΑΙΤΗΜΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Κύριε Πρωθυπουργέ

Με το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων πριν από λίγες ημέρες καταφέρατε το ακατόρθωτο: Eνώ υπήρχε η κορύφωση των σκανδάλων, και επιτέλους δινόταν η δυνατότητα να φανερωθούν κάποιες αλήθειες για την ζωή και την λειτουργία σας όπως και την ιδιότητα των εχόντων την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία που καταχραστήκατε, αποφασίσατε από κοινού με μια κίνηση σε βάρος των συμφερόντων και των δικαιωμάτων τού Ελληνικού λαού να κλείσετε την Βουλή.Tό πράξατε με σκοπό να δώσετε χάρη στους διεφθαρμένους εμπλεκόμενους σε οικονομικά και ηθικά εγκλήματα Βουλευτές -εκπροσώπους μας.
Αλλά συγχρόνως δώσατε χάρη και στους εαυτούς σας, αποφεύγοντας το πολιτικό κόστος για τα τόσα χρόνια πού τους προστατεύετε και υπάρχουν με την ανοχή σας.
Δεν επιτρέψατε να έρθουν στο φως οικονομικά και ηθικά εγκληματικές πράξεις βουλευτών - εκπροσώπων μας, που αποσκοπούσαν στο προσωπικό τους συμφέρον και όχι στο συλλογικό.
Το αποτέλεσμα αυτό υλοποιήσατε έχοντας με το μέρος σας, για το κλείσιμο τις Βουλής και την παραγραφή τον σκανδάλων - δυστυχώς για όλους σας - την ουσιαστική πολιτική συμφωνία της πλειοψηφίας του κοινοβουλευτικού σώματος, χωρίς την εκδήλωση σοβαρής αντίδρασης σε θεσμικό επίπεδο.
Αθωώσατε εν μια νυκτί μικρό αριθμό συγκεκριμένων οικονομικών εγκληματιών που έπρεπε να δικαστούν, να τιμωρηθούν, να διαπομπευτούν, και να εκδιωχθούν από το πολιτικό σώμα της χώρας μας, αφού με τις πράξεις τους παρέβησαν το Ελληνικό Σύνταγμα και τον θεσμό που είχαν ταχθεί να υπηρετούν.
Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές, αφού δεν μπορεί να υπάρχουν στην Ελλάδα, Δημοκρατική χώρα και μέλος τις Ε.Ε, δυο μέτρα και δύο σταθμά στην αντιμετώπιση των πολιτών της, καθώς και τέτοια κατάφορη κατάχρηση κοινοβουλευτικής εξουσίας.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Κατά τον ίδιο τρόπο

εν μια νυκτί, καταχρώμενοι τη φορά αυτή προς όφελος απείρως μεγαλυτέρου αριθμού Ελλήνων την κοινοβουλευτική σας εξουσία, να δώσετε χάρη σε όλους τους οικονομικούς εγκληματίες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να πάψουν να διώκονται, καθώς και σε όσους έχουν υποστεί ποινές, αυτές να ανασταλούν και οι πολίτες αυτοί να αποζημιωθούν από το Ελληνικό Κράτος, για ότι συνέπειες έχουν υποστεί !

Το όλο εγχείρημα σας να τύχει της ανάλογης δημοσιότητας από τα ΜΜΕ μετά από δική σας εντολή.
Εάν αρνηθείτε να λάβετε το μέτρο αυτό ισονομίας, αποκαλύπτετε εσείς οι ίδιοι με το κλείσιμο της Βουλής, καταχρώμενοι την κοινοβουλευτική εξουσία σας και παραγράφοντας τα οικονομικά και ηθικά εγκλήματα των βουλευτών, ότι η Ελλάδα, δεν αποτελεί Δημοκρατικό κράτος δικαίου, με πολίτες πού απολαμβάνουν συνθήκες ισονομίας.
Στην περίπτωση αυτή είναι πλέον πολιτικά φανερό ότι πρόκειται περί καλυμμένου καθεστώτος ολοκληρωτικού τύπου, όπου κυριαρχεί η ακραία αντιδημοκρατική αρχή τού " αποφασίζουμε, εμείς που έχουμε την εξουσία, και εκτελούμε υπέρ του εαυτού μας "
Με την παρούσα,
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση και ταχύτατη υλοποίηση του παραπάνω αιτήματος.

Θεόδωρος Τενέζος

Απεργία Πείνας 99 ημέρες

Ιδρυτικό μέλος STOP CARTEL

Ένωσης θυμάτων καρτελ και μονοπωλίων

Τηλ. 6982009287

tenezosteo@hotmail.com

Ζωντανή μετάδοση της Απεργίας Πείνας www.stopcartel.gr

tenezos.blogspot.com


Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή Αρ. Πρ. Κ 4408/22-5-2009
Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια Αρ. Πρ. 4 /22-5-2009
Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργο Παπανδρέου Αρ. Πρ. 161/22-5-2009
Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. κα. Αλέκα Παπαρήγα Αρ. Πρ. 94/22-5-2009
Πρόεδρο του Συνασπισμού κ. Αλέξανδρο Τσίπρα Αρ. Πρ. 70005/22-5-2009
Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη Αρ. Πρ. 1405/22-5-2009


Αθήνα, 22 Μαΐου 2009

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ CHAIN E-MAILS ..ΓΙΑΤΙ:

Euxaristo My Friends

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Να ανακαλέσει ο Γιώργος Παπανδρέου το σύνθημα ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ είναι το αντικείμενο που διάλεξε ο Πρωθυπουργός της χώρας ως πεδίο μάχης για να προκαλέσει την συσπείρωση των οπαδών του ...,που καθώς φαίνεται....είναι οι πλέον αδιάφοροι στις εκκλήσεις του κόμματος .

Και πως να μην είναι ! όταν ως οπαδοί του γαλάζιου είναι οι άμεσα απογοητευμένοι από τους κενούς λεονταρισμούς του ηγέτη τους ...όπως αποδείχτηκε.... αφού ο πολλά "υποσχόμενος" και αδιάφθορος ΜπαραικταροΚαραμανλής κατέληξε ως ο πλέον διεφθαρμένος όσον αφορά την ανοχή και την συγκάλυψη που παρείχε αμέριστα στους διασπαθηστές του δημοσίου χρήματος, μετατρέποντας έτσι τον φιλόδοξο ηγέτη από ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ της δημόσιας ζωής σε ΒΑΡΒΑΡΟ πλιατσικολόγο της χώρας , των θεσμών αλλά ακόμη και των συμπολιτών του.

Μήπως δεν είναι ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ... ο τρόπος και ο χρόνος που επέλεξε ο καταλληλότερος για το κλείσιμο του κοινοβουλίου?
Μήπως δεν είναι ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ .... η εναγκαλισμός του στα GOLDEN BOYS όταν αυτά ήταν η αιτία απόλυσης φουκαράδων προκειμένου αυτά βάλουν μια ακόμη "πισίνα" στα εξοχικά τους?
Μήπως δεν είναι ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ .... η κατάλυση της Δικαιοσύνης από τις πραξικοπηματικές επεμβάσεις του ίδιου??
Μήπως δεν είναι ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.....η ψήφιση ΝΟΜΩΝ που καταστούν την Βαρβαροποίηση ως θεσμό ????

Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ???

"Κομμένη Πέτσα" ...είναι ο αντικειμενικός χαρακτηρισμός που κολλάει στον μέγα παραγωγό διλημμάτων στην δημόσια ζωή.

Θα ήθελα σ’ αυτές τις εκλογές…


Κάποιοι να πουν ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στα παραδοσιακά ΜΜΕ και κυρίως στην τηλεόραση.
Να πουν ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στους παρουσιαστές και εκπομπάρχες της τηλεοπτικής αλητείας.
Να αρνηθούν κάθε πρόσκληση στα τηλεοπτικά στούντιο κρατικών και ιδιωτικών καναλιών.
Να τους δείξουν την απόλυτη περιφρόνησή τους. Να «φτύσουν» το γυαλί και τις κάμερες. Να τους δείξουν πως αυτό το ΤΣΙΡΚΟ δεν μπορεί να συνεχίσει να δίνει παραστάσεις και να μετατρέπει σαν την Κίρκη τους πάντες σε «νούμερα». Τουλάχιστον όχι με εκείνους.
Να καταλάβουν πως όσο συνεπής και αν είσαι, όσες προτάσεις και θέσεις αν έχεις, όσο κι αν δεν θέλεις να γίνεις καραγκιόζης και μαριονέτα, είσαι χαμένος από χέρι όταν βρεθείς στην Αρένα των ΜΜΕ. Πίθηκοι και ύαινες θα σε καταπιούν αμάσητο.
Θα ήθελα κάποιοι να τολμήσουν να πουν «ΟΧΙ» σε αυτή την θηριώδη εξουσία. Να τολμήσουν να αμφισβητήσουν τους επικοινωνιολόγους, τους ίματζ-μέικερς και τους θηριοδαμαστές των πολιτών που λένε, χρόνια τώρα, πως «αν δεν βγεις στο γυαλί δεν θα σε ψηφίσει ούτε η μάνα σου».
Λένε ψέματα.
Θα ήθελα να πουν «ΟΧΙ», όχι σνομπάροντας αλλά ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ!
Μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ που θα λέει «δεν συμμετέχω στο παιχνίδι σας γιατί εσείς κινείτε τα νήματα. Διότι εσείς κυβερνάτε!». Κι ΑΥΤΟ πρέπει να σταματήσει!
Και στο κάτω-κάτω μη σώσει και σε ψηφίσει καμιά μάνα σου αν περιμένει να την πείσεις μέσα από μια εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σποτ!
Θα ήθελα να κάνουν κι ένα ακόμη βήμα: Να απαγορέψουν στους δημοσκόπους να τους μετράνε! Μπορεί να γίνει! Κι ακόμη…
Να ζητήσουν από τον κόσμο να μην συμμετέχει σε καμιά δημοσκόπηση!

Προφανώς, μάταια περίμενα το μεγάλο «ΟΧΙ» και σε αυτές τις εκλογές και μάταια θα το περιμένω και στις επόμενες.
Οσο όμως αυτό το «ΟΧΙ» δεν ακούγεται, τόσο θα βουλιάζουμε. Τόσο θα επικρατεί η άποψη του «όλοι ίδιοι είναι».
Γιατί όσο παίρνεις μέρος στο στημένο παιχνίδι, τόσο γίνεσαι μέρος του προβλήματος!



Υ.Γ. Υπάρχουν κι άλλα Μέσα, πλέον, διάβολε!
Παλιά και Νέα!
ΑΝemos

ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.......TΗΣ ΝΔ

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ....!!!!!!!!!!

Luxury

Το πας το γράμμα;;;

Προς τον καταλληλότερο πρωθυπουργό
Κοινοποίηση: Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Σας αποστέλλω το γνήσιο « ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ» καθώς και τους συγγραφείς και τις εκδόσεις όπως επίσης και την χρονολογία έκδοσης, για να δείτε αν είστε οι αποκλειστικοί κληρονόμοι και εκπρόσωποι του όρου βαρβαρότητα για να ασκήσετε κάθε νόμιμο δικαίωμά σας. (κλικ στις φωτογραφίες)

"ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ"


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

"ΑΝ ΕΝΩΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ"

Δεν θα ήθελα να πεθάνω ποτέ

"ΧΑΟΣ" VS " ΒΑΡΒΑΡΟΣ"




















Ο Καραμανλής πέρασε σε στοχευμένη επίθεση προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την ρήση του τελευταίου περί "ΒΑΡΒΑΡΩΝ".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε το επαναστατικό σύνθημα της Ρόζας Λούξεμπουργκ ... (Ρόζα Λούξεμπουργκ ΣΥΝΙΔΡΗΤΗΣ του Σπάρτακουσμπουντ (Spartakusbund), μια μαρξιστική επαναστατική ομάδα από την οποία και δημιουργήθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Γερμανίας με το οποίο έλαβε μέρος σε μια ανεπιτυχή επανάσταση στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ τον Ιανουάριο του 1919.Η Λούξεμπουργκ και εκατοντάδες άλλοι συνελήφθησαν, βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν.) .... "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" .. ..δεν ξέρω γιατί....ίσως για να δώσει έστω το "ΦΙΛΙ της ΖΩΗΣ" δια μέσω της συνθηματολογίας ....στο πάλαι ποτέ "επαναστατικό" κίνημα ...και να μας "θυμίσει" το ξεχασμένο βεβαίως "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ" ΄ΠΑΣΟΚ .....που ο πατήρ του και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ ...είχε ενεπνεύσει στον δημοκρατικό Ελληνικό λαό ώστε να κυβερνήσει.

Αυτό που όμως δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο καταλληλότερος θεωρεί ότι βρήκε πάτημα ώστε να αποτελέσει μέσω εκμετάλλευσης προς συσπείρωση των ψηφοφόρων του η ρήση Παπανδρέου.


Ισχυρίζεται, ότι η φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι προσβολή προς τους ψηφοφόρους της παράταξης του αφού αυτοί δεν πρεσβεύουν τον σοσιαλισμό και κατά συνέπεια χρακτηρίζονται ως ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

ΑΣΤΟΧΟ!!!

Με αυτή την λογική όλοι οι αντίθετα ψηφίζοντες της ΝΔ ,έπρεπε να είχαν κάνει μηνύσεις για εξύβριση ....όταν μέχρι και σήμερα η "γονιδιακή" συνθηματολογία που συνοδεύει το όνομα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το αξέχαστο "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΧΑΟΣ" . Τελευταία το ακούσαμε ως επιχείρημα και από υπουργό της κυβέρνησης καταλληλότερου ...τότε ...κύριο Στυλιανίδη.


Δηλαδή οι αντίθετοι του ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ και της ΝΔ είναι αυτοί που θέλουν να διαλύσουν την ΕΛΛΆΔΑ???

Αυτό ακούγεται...κάπως σαν προδοσία προς την πατρίδα!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ όλοι οι αντίθετοι με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΧΑΟΣ" ..... Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΩΣΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ .............ΩΣ....:

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ = ΧΑΟΣ

Τσίπρας: Ένας επικίνδυνος Έλληνας για τη Θράκη και τον Ελληνισμό

Παίζει ανοιχτά το παιχνίδι της Άγκυρας

ΚαραΚόναν «Φτάνει πια, με ζαλίσατε»


Εμάς να δεις !!!
Το Γρέκι

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΠΟΔΙ"... Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!!


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (CAOC4)..... ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ! ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

Ο πτέραρχος Κουρής ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ την απόφαση αυτή ως "ΠΑΡΑΝΟΪΚΉ".
(πηγή ALPHA radio ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ).
Αυτό , που τα άλλα κόμματα δεν ανέφεραν επιμελώς και το κατήγγειλε ευθαρσώς ο πτέραρχος Κουρής είναι ότι με την "συμφωνία" αυτή δηλαδή την αποδοχή της Ελλάδας να είναι επικεφαλής του ΝΑΤΟΪΚΟΎ στρατηγείου στην Λάρισα Τούρκος ,ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ όλες οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ μας στο ΝΑΤΟ για την προκλητικότητα της Τουρκίας στις εις βάρος μας εδαφικές απαιτήσεις της.
===============================================================
Στο υπουργείο Αμυνας συμπεριφέρονταν όπως ο «πνιγμένος που κρέμεται από τα μαλλιά του» ! Κύκλοι του ΓΕΕΘΑ επιχειρούσαν να εμφανίσουν ως... επιτυχία το γεγονός ότι, κατά την περίοδο που το CAOC-4 (ΛΑΡΙΣΑΣ) θα διοικείται από Τούρκο, ο υποδιοικητής θα είναι Ελληνας, ενώ ταυτόχρονα θα είναι Έλληνας ο επιτελάρχης στο αεροπορικό στρατηγείο της Σμύρνης!

Σύμφωνα με τους αεροπόρους, πρόκειται για παραπλάνηση. Αποσιωπούν οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ ότι όταν το CAOC-4 της Λάρισας θα διοικείται από Ελληνα, στο αεροπορικό στρατηγείο της Σμύρνης δεν θα υπηρετεί κανένας Ελληνας ανώτατος αξιωματικός!

Οπερ σημαίνει ότι στο στρατηγείο της Σμύρνης δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας διευθυντής (DACOS) στις κρίσιμες επιτελικές θέσεις Α3 (Επιχειρήσεις), Α5 (Σχέδια - Πολιτική) και Α7 (Ασκήσεις). Δηλαδή ο Έλληνας διοικητής του CΑΟC-Λάρισας θα είναι παντελώς αποκομμένος από τη σχεδίαση ασκήσεων και επιχειρήσεων, που θα γίνεται στη Σμύρνη, και θα είναι «αιχμάλωτος» του Τούρκου υποδιοικητή του στην εκτέλεση των ασκήσεων, την εναέρια επιτήρηση και την εναέρια αστυνόμευση.
(πηγή ΕΘΝΟΣ)

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ" ΠΑΖΑΡΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ...ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΜΠΟΝΑΜΑ ...ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
(πηγή ALPHA)

KATA TA ΑΛΛΑ....ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΣΚΑΣΜΟ".....
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΗ................ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!

΄΄Ιερές΄΄ επιδοτήσεις .

Ο Πίνακας που βλέπετε προέρχεται απο τα αρχεία τα οποία έχει δημοσιοποιήσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία για το 2007 . Ανάμεσα στα πολλά ΄΄στοιχεία΄΄ βρεθήκαμε μπροστά στις λίστες που δείχνουν τις επιδοτήσεις - ενισχύσεις (άμεσες ή έμμεσες ) που έχουν πάρει ακόμη και .....Μονές .Στοιχεία και αριθμοί που στα μάτια του απλού γεωργού με την πρώτη ανάγνωση δημιουργούν αίσθηση . Σε καμία περίπτωση δεν λέμε οτι είναι άδικες , αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε οτι .....

αυτή την ώρα που μιλάμε υπάρχουν εκαντοντάδες , νέοι άνθρωποι που έχουν πιστέψει σε προγράμματα και ακόμη περιμένουν στο ακουστικό τους . Ακολουθεί η επεξήγηση των ενισχύσεων :

Επεξήγηση ποσών:

α) ΕΓΤΕ: το ποσό των άμεσων ενισχύσεων κατά την έννοια του άρθρου 2 στοιχείο δ) του κανονισμού (ΕΚ) αριθ.1782/2003, το οποίο έχει λάβει κάθε δικαιούχος κατά το υπό εξέταση οικονομικό έτος.

β) ΕΓΤΕ2: το ποσό των ενισχύσεων εκτός εκείνων που αναφέρονται στο στοιχείο α, το οποίο έχει λάβει κάθε δικαιούχος κατά το υπό εξέταση οικονομικό έτος.

γ) ΕΓΤΑΑ: το συνολικό ποσό της δημόσιας χρηματοδότησης που έχει λάβει κάθε δικαιούχος κατά το υπό εξέταση οικονομικό έτος, το οποίο περιλαμβάνει τόσο την κοινοτική όσο και την εθνική συνδρομή.

.agroschannel.com

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ...ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ !...


Δε χρειάζεται η παρέμ-βαση άλλων, βγάζουν τα μάτια τους, μόνοι !
Η σύγχυση, τους οδηγεί σε καταστάσεις τραγελα-φικές, αποδεικτικές της ανερμάτιστης πολιτικής τους.

Την ώρα που διαφημίζουν το ενδιαφέρον τους για τις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, αλλάζουν τα δεδομένα των δανείων ΤΕΜΠΜΕ και υποχρεώνουν – πλέον – τον δανειοδοτούμενο, να πληρώνει τόκο ! (΄Ισα με …5% και...).
Τα άτοκα τέλος ! ΄Οσοι πήρανε, πήρανε… Και φυσικά, αυτοί, που πήρανε, κατ΄ επιλογήν, είναι οι υμέτεροι, αυτοί που βρήκαν τρόπο και μέσο πολιτικής και κομματικής μεσολάβησης.

Και το αποκορύφωμα του σκανδάλου : οι νέοι όροι των δανείων ΤΕΜΠΜΕ, δεν ισχύουν και δεν αφορούν μόνο σ΄ όσους κάνουν νέες αιτήσεις, αλλά και σε όσους υπέβαλλαν αίτηση με το παλιό καθεστώς, αλλά δεν πρόλαβαν, (δεν τους επέλεξαν…), για να πάρουν το δάνειο !...

Και μετά τους φταίνε, τα …παπαγαλάκια !...
ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΟΣ

Το σκισμένο κοράνι και η διαπραγμάτευση των κρατικών ομολόγων.

apodeiksh_porneioΚάθε εξάμηνο τα ίδια…

Lights, Camera, Revolution το Δεκέμβρη υπό τις κάμερες του CNN, του Reuters και των λοιπών μέσων. Τον Ιανουάριο μέσω κλίματος διεθνούς δυσφήμισης και τρομοκρατίας τα Ελληνικά ομόλογα έσπασαν τα κοντέρ αφού τεχνηέντως διαπραγματεύτηκαν με τα χειρότερα επιτόκια της δεκαετίας υπερκαλύφθηκαν όμως πολλαπλάσια της προσφοράς (όποιος πρόλαβε κοινώς πήρε). Είχε μεσολαβήσει η Standard & Poors με τη θρυλική υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, οι τρομεροί αναλυτές που προέβλεπαν διάρρηξη της Ευρωζώνης λόγω Ελλάδας. Η ίδια Standard & Poors που είχε αναβαθμίσει με σύσταση αγοράς την Lehman Brothers τρεις ημέρες πριν την κατάρρευση. Η ίδια S&P που σέρνεται στα δικαστήρια από την ΕΕ για διασπορά ψευδών ειδήσεων και εκβιασμών.

Στον ηλίθιο Ελληνικό μικρόκοσμο μας που κάποιοι φαντάζονται επαναστάσεις και άλλοι φοβόνται τα νεφελίμ ποιός μπορεί να εξηγήσει με απλά λόγια ότι η bildeberg δεν είναι παρά επενδυτές που παίζουν τα λεφτά τους; Ούτε Σατανιστές ούτε εξωγήινοι. Απλοί επενδυτές που όπως όλοι οι σοβαροί επενδυτές βάζουν τα λεφτουδάκια τους πάνω από τα παιδάκια της Αφρικής, από τα σύνορα της Ελλαδίτσας, από τη σύνταξη της κυρα Μαρίας.

Έξω από το μικρόκοσμο τι γίνεται; Το Μάιο έχουμε ένα μεγάλο comeback των Ελληνικών κρατικών ομολόγων αφού ακόμα και “εχθρικοί” προς την Ελλάδα οίκοι όπως η ING έδωσαν σύσταση αγοράς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε μόλις δυό μήνες (13/3 – 05/5) η διαφορά έναντι των Γερμανικών χγ να μειωθεί από το 3% στο 1,75%. Οι αποδόσεις των Ελληνικών ομολόγων αποδείχτηκαν Too Lucrative για τους επενδυτές, κοινώς κάποιοι θησαύρισαν -ως συνήθως- στου κασίδη το κεφάλι. Η Ελλάδα δανείστηκε πανάκριβα, τα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πλούτισαν. Ο κύριος Χατζηγάκης και ο κύριος Μεϊμαράκης κατηγορήθηκαν ευθέως από Κακαουνάκη και “Πρώτο Θέμα” ότι παίρνουν μίζες από τα δάνεια και ακόμα δεν έχουν καταθέσει αγωγές (γιατί άραγε;)

Με την ανάκαμψη λοιπόν και το επερχόμενο bid του Ιουνίου, ξεκίνησε το νέο πανηγύρι με τους ίδιους πρωταγωνιστές και εμάς κομπάρσους. Ο ουγκ μπάτσος που “σκίζει το Κοράνι”, ο Εθνικός (μετά την χορηγία της ΕΡΤ η χορηγία της Εμπορικής) μας ενημερωτής Κούλογλου που φροντίζει η είδηση να διαδοθεί στους ισλαμιστές Αφγανούς (ξέρετε, Ταλιμπάν, βιτριόλια κλπ). Ο Χαρδαβέλας ζητά άδεια από το ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο “άβατο” των μεταναστών χωρίς να τον δείρουν και η Μπίλντεμπεργκ μόλις έφυγε. Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία για να αρπάξουν τον δημόσιο κορβανά με σημείο αναφοράς τις Ευρωεκλογές. Ξέρετε, προεκλογική περίοδος που παραδοσιακά είναι ασταθής, η Αθήνα θα καίγεται μαζί με όσα δάση απέμειναν, η Siemens, MAN, Τέρνα και Άκτωρας θα χαθούν πίσω από το προπέτασμα καπνού και η γιαγιά θα πάρει 1 μίλκο αύξηση στη σύνταξη.

Business as usual.

olympia.gr

NAMES NOT FOR GREECE

Names not for Greece

21.5.09

Τα " Παπαγαλάκια " στο Ψυχιατρείο!



Λένε τα παπαγαλάκια : Με γκρίνιες, ηττοπάθεια, εσωστρέφεια, διαδοχολογία και εσωτερικές κόντρες πορεύεται προς τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου το κυβερνών κόμμα, κλείστε τα !.
Λένε τα παπαγαλάκια :
διέφυγε στο εξωτερικό ο κύριος υπευθυνος του σκανδάλου SIEMENS Χριστοφοράκος, σκοτώστε τα !..
Λένε τα παπαγαλάκια : συνολικά 1.250.000 συνταξιούχοι κύριας και επικουρικής σύνταξης δεν θα λάβουν φέτος ούτε ένα ευρώ αύξηση, δηλητηριάστε τα!..
Λένε τα παπαγαλάκια :
εκτίναξη ελλείμματος στο 5%, εξαφανίστε τα!..
Λένε τα παπαγαλάκια :
πέσανε έξω στα έσοδα...μιλάνε για αισχροκέρδια...μιλάνε για εγκληματικότητα... μιλάνε για χάλια μαύρα στα νοσοκομεία, στα ταμεία, στα σχολεία, προδότες παπαγαλάκια θα πεθάνετε!
Και τολμούν τα παπαγαλάκια:
να βγάλουνε τον Αλέξανδρο σπουδαιότερο Έλληνα όλων των εποχών και ΟΧΙ τον Κώστα τον καταλληλότερον που ψω..λκοπανάει και ο Μονσιέρ Ντρεμπτέρ..στο ψυχιατρείο στο ψυχιατρείο και γρήγορα τα παπαγαλάκια!!
diaporon

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ......ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ"

Kρίση... αυτοκριτικής

Δηλώσεις του υπουργού Nαυτιλίας M. Kεφαλογιάννη: «Eίμαστε καραγκιόζηδες»

ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 3 Μαΐου 2006


«Είμαστε καραγκιόζηδες»! Έτσι χαρακτήρισε την κυβέρνηση και τον εαυτό του ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας M. Κεφαλογιάννης μιλώντας για κυβερνητικές σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα, εκδότες και δημοσιογράφους.

Οργισμένος με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας είναι ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη. Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι ο M. Κεφαλογιάννης ήταν στη «μαύρη λίστα» τον Φεβρουάριο και γλίτωσε από τον ανασχηματισμό μετά την αποπομπή Μαρκογιαννάκη επειδή ήταν ο μόνος υπουργός από την Κρήτη

Από το Μπαχρέιν, όπου συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας K. Παπούλια, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κατήγγειλε διαπλεκόμενους και διαπλοκή προκαλώντας ακόμη και τη δυσφορία παριστάμενου υφυπουργού (σ.σ.: του κ. Θ. Κασσίμη). Λίγη ώρα αργότερα πάντως, προσπαθώντας να διασκεδάσει την κατάσταση, είπε ότι εννοούσε το πολιτικό σύστημα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης μιλώντας στο γεύμα που διοργανώθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Ιντερκοντινένταλ» αργά προχθές το βράδυ και παρουσία στελεχών υπουργείων και της Προεδρίας της Δημοκρατίας, χρησιμοποίησε ακατονόμαστες εκφράσεις κατά «μεγαλοδημοσιογράφων», όπως τους αποκαλούσε, αλλά και οικονομικών παραγόντων και ιδιοκτητών MME. Είπε ότι δύο χρόνια τώρα η κυβέρνηση δεν προχώρησε στις αλλαγές που χρειάζονταν καθώς συνάντησε αντίδραση από διάφορους παράγοντες. Κι αυτό γιατί η διαπλοκή - όπως είπε - που γιγαντώθηκε επί ΠΑΣΟΚ, δεν χτυπήθηκε στη ρίζα της. H κυβέρνηση, υποστήριξε, δεν έχει κάνει τίποτα. «Είμαστε καραγκιόζηδες και δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου. Είμαι κι εγώ καραγκιόζης».

H τελευταία φράση του υπουργού προκάλεσε ερωτηματικά στους παριστάμενους δημοσιογράφους, αλλά και αμηχανία τόσο στον υφυπουργό κ. Θ. Κασσίμη (σ.σ.: σηκώθηκε και μιλούσε στο κινητό) όσο και στον γραμματέα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ. I. Τζωάννου, ενώ ο διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστας Μπίκας παρακολουθούσε αμίλητος.

«Όπως τα είπα»

«Τα ξέρετε κι εσείς - είπε - ότι αυτά που σας λέω μπορείτε να τα γράψετε. Αλλά να τα γράψετε όπως τα είπα, διαφορετικά θα πω ότι καραγκιόζηδες είναι όσοι τα έγραψαν. Γνωρίζετε πώς λειτουργεί το πολιτικό σύστημα. Το Μετρό δόθηκε σ' έναν, το Μέγαρο σ' έναν άλλον».

Οι παριστάμενοι ρώτησαν: «Πείτε ονόματα. Γιατί δεν λέτε ονόματα; Μήπως εννοείτε τον κ. Μπόμπολα;».

Ο κ. Κεφαλογιάννης γελώντας αλλά και φωνάζοντας σχολίασε: «Τον Μπόμπολα δεν τολμώ να τον κοιτάξω. Βρίσκεται τόσο ψηλά... Ακόμα και ο κουμπάρος μου με έχει ξεφωνίσει».

H συζήτηση - σε έντονο ύφος και πάντα υπό τη γενική έκπληξη όλων - συνεχίστηκε για πολλή ώρα. Κάποια στιγμή μάλιστα ο κ. Κεφαλογιάννης υποστήριξε ότι στις τολμηρές επιλογές του Κώστα Καραμανλή μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μη συμφωνεί και «να 'χουμε χάσει την οικονομική Δεξιά, ωστόσο», είπε, «μας στηρίζει το παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ και το KKE».

Την ώρα εκείνη δημοσιογράφος τον ρώτησε «όταν λέτε παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ εννοείτε τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο;» κι εκείνος έσπευσε να απαντήσει: «Άι γεια σου. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις».

H συζήτηση αυτή διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ακόμη ότι εκείνος εκλέγεται βουλευτής στην επαρχία και πως δεν τον «βγάζουν» τα MME. Και πρόσθεσε πως αυτά μπορούν να τα λένε οι βουλευτές της επαρχίας που δεν εξαρτώνται από τους ιδιοκτήτες των MME.

Ο υπουργός για να δείξει τις παρεμβάσεις των MME υποστήριξε ότι «μεγαλοδημοσιογράφος» του ζήτησε να χορηγήσει άδεια οπλοφορίας σε κάποιον που είναι ψυχασθενής! Όμως, πρόσθεσε, «θα τη δώσω γιατί είναι ο τοπ των τοπ»!

Πάντως ο κ. Κεφαλογιάννης μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην Αθήνα επανήλθε και χθες. Και απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τούς προκάλεσε να γράψουν ονόματα. «Δεν τολμάτε να πείτε τα ονόματα που περιέγραψα» είπε και πρόσθεσε: «Θα βγω όμως εγώ στα ραδιόφωνα και θα πω τα ονόματα που δεν τολμάτε να γράψετε».

Πρωθυπουργική οργή με τα απανωτά λάθη του υπουργού

AMHXANIA στο Μαξίμου και αγανάκτηση σε βουλευτές της N.Δ. έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Μανώλη Κεφαλογιάννη. Κυβερνητικά στελέχη λένε πως ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας έχυσε πάλι την καρδάρα με το γάλα, αφού με όσα είπε περί κυβέρνησης καραγκιόζηδων και υποχώρησης απέναντι στη διαπλοκή, όχι μόνον εξέθεσε την κυβέρνηση, αλλά αντέστρεψε και το κλίμα. Σε μια στιγμή μάλιστα, όπου το ΠΑΣΟΚ έδειχνε να σπαράσσεται από εσωτερικές αντιπαραθέσεις και το Μέγαρο Μαξίμου δρομολογούσε την αντεπίθεσή του με το Ασφαλιστικό και τη συνταγματική αναθεώρηση.

Στη «μαύρη λίστα»

Τα ίδια στελέχη μάλιστα αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός είναι οργισμένος με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, ο οποίος - όπως επισημαίνουν - ήταν στη «μαύρη λίστα» τον Φεβρουάριο και γλίτωσε από τον ανασχηματισμό μετά την αποπομπή Μαρκογιαννάκη επειδή ήταν ο μόνος υπουργός από την Κρήτη. Εκτιμούν πάντως ότι, παρά την τεράστια ζημιά που προκάλεσε ο κ. Κεφαλογιάννης, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να υποβαθμίσει το θέμα και δεν θα υπάρξουν συνέπειες. Λένε μάλιστα ότι, όπως και στην περίπτωση Βουλγαράκη, η κυβέρνηση θα υποστηρίξει ότι οι δηλώσεις του δεν ήταν δημόσιες.

Σε δύσκολη θέση

Στα δύο χρόνια της θητείας του ο κ. Κεφαλογιάννης έχει φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση: το αποκορύφωμα ήταν η ανεπιτυχής διαπραγμάτευσή του με τους ναυτεργάτες τον Φεβρουάριο και η εισήγησή του στον Πρωθυπουργό να τους επιστρατεύσει, η οποία όχι μόνον έστρεψε για πρώτη φορά την κοινή γνώμη εναντίον της κυβέρνησης σε μιαν αντιπαράθεση με τους συνδικαλιστές, αλλά προκάλεσε συνθήκες σύγκρουσης με την Αριστερά, θέτοντας σε κίνδυνο μια πολιτική σχέση που είχε ως στόχο να απομονώσει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ και την οποία «έχτιζε» ο Κώστας Καραμανλής από το 2001. Αλλά και το καλοκαίρι ο κ. Κεφαλογιάννης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, μετά τις απανωτές βλάβες πλοίων, και την μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες.