ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.5.09

Κόντρα ΟΗΕ – Ρώμης για τους λαθρομετανάστες



Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες προειδοποίησε την Παρασκευή την Ιταλία πως η πολιτική της να στέλνει τα πλοιάρια που μεταφέρουν μετανάστες πίσω στις ακτές της Λιβύης παραβιάζει διεθνείς συμβάσεις, ωστόσο η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι θα τη συνεχίσει.
Ο Λοράν Ζολ, εκπρόσωπος της UNHCR στην Ιταλία, συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την πρακτική της απέλασης μεταναστών που αναχαιτίζονται στη θάλασσα, η οποία ξεκίνησε νωρίτερα αυτόν το μήνα και ενώ οι σχέσεις με τη Λιβύη βελτιώνονται σταθερά.
Ο Ζολ ανέφερε σε μία δήλωση μετά τη συνάντηση πως ο επαναπατρισμός με αυτό τον τρόπο αντίκειται στη Συνθήκη της Γενεύης του 1951, η οποία έχει πεδίο εφαρμογής ακόμη και σε διεθνή ύδατα.
Η UNHCR δηλώνει πως ανάμεσα στους εκατοντάδες ανθρώπους που απελάθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες περιλαμβάνονται και αιτούντες άσυλο και καλεί την Ιταλία να τους δεχθεί.
"Είναι επιβεβαιωμένο ότι οι επαναπατρισμοί θα προχωρήσουν, όπως προβλέπεται από τη συμφωνία ανάμεσα στη Λιβύη και την Ιταλία", ανέφερε ο Μαρόνι σε ξεχωριστή δήλωση μετά τη συνάντηση.
Περίπου το 70% των 31.200 αιτήσεων ασύλου στην Ιταλία πέρυσι είχε κατατεθεί από μετανάστες που έφθασαν στις νότιες ακτές της, ανέφερε η UNHCR. Οι απελάσεις έχουν επικριθεί με σφοδρότητα από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και από το Βατικανό

ellinikiafipnisis

68η επέτειος της Μάχης της Κρήτης

"Η εποποιία της μάχης της Κρήτης, μια από τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας του σύγχρονου Ελληνισμού, είναι μια απτή υπενθύμιση του χρέους κάθε ελεύθερου ανθρώπου να αγωνίζεται με δέσμευση και αποφασιστικότητα για την υπεράσπιση των υπέρτατων αξιών της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας. Είναι μια ακόμη ηχηρή απόδειξη της ακατάβλητης υπεροχής του δικαίου, έναντι της ωμής κατακτητικής βίας.
Ανοίγει αύριο στα Χανιά η αυλαία των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το νομό για την 68η επέτειο της Μάχης της Κρήτης. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 24 Μαΐου.

Στο μήνυμά του για την ιστορική επέτειο της Μάχης της Κρήτης, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισημαίνει ιδιαίτερα το στοιχείο της ενότητας αλλά και την ανάγκη να παραμερίζονται για το συμφέρον του τόπου οι όποιες διαφορές.

Στο μήνυμα του ο πρωθυπουργός αναφέρει:
"Η εποποιία της μάχης της Κρήτης, μια από τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας του σύγχρονου Ελληνισμού, είναι μια απτή υπενθύμιση του χρέους κάθε ελεύθερου ανθρώπου να αγωνίζεται με δέσμευση και αποφασιστικότητα για την υπεράσπιση των υπέρτατων αξιών της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας. Είναι μια ακόμη ηχηρή απόδειξη της ακατάβλητης υπεροχής του δικαίου, έναντι της ωμής κατακτητικής βίας.

Σήμερα, σε μια κρίσιμη διεθνή συγκυρία, η θυσία των Ελλήνων και Συμμάχων αγωνιστών της ελευθερίας αποκτά ιδιαίτερο συμβολικό περιεχόμενο. Αφ' ενός λειτουργεί ως σταθερή παρακαταθήκη για την επίμονη, σταθερή και αποτελεσματική προώθηση της ειρήνης, της δημοκρατίας και του διεθνούς δικαίου στην ευρύτερη γειτονιά μας.

Αφ' ετέρου, είναι ένα παράδειγμα των πολλών και σημαντικών που μπορούμε να πετύχουμε, όταν αποφασίζουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας παραμερίζοντας τις επιμέρους διαφορές. Το ενωτικό αυτό μήνυμα, είναι γνώμονας δράσης, αλλά και πηγή αισιοδοξίας για την αντιμετώπιση της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Ειδικά σε μια εποχή που η παγκόσμια συνένωση δυνάμεων είναι ζητούμενο άμεσης προτεραιότητας, το πρόσφατο ιστορικό μας παρελθόν μας εμπνέει και μας ενθαρρύνει."ΣΗΜΕΡΙΝΗ


Η Μάχη της Κρήτης
Εξήντα οκτώ χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το έπος της Μάχης της Κρήτης.
(ΕΞΠΡΕΣΣ)
Η ιστορική επέτειος, θα τιμηθεί και φέτος με εκδηλώσεις σε όλο το νησί και τη συμμετοχή βετεράνων πολεμιστών των συμμάχων χωρών, ενώ για πρώτη φορά μετά την επέτειο των 50 χρόνων, στο επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνεται και η τελετή μνήμης που οργανώνει η Γερμανική πρεσβεία στο γερμανικό νεκροταφείο του Μάλεμε.

Το πρωί της 20ης Μαΐου του 1941 ο ανοιξιάτικος ουρανός της Κρήτης γεμίζει από εκατοντάδες γερμανικά αεροπλάνα. Τα πρώτα κύματα των επίλεκτων γερμανικών τμημάτων αρχίζουν να πέφτουν κατά χιλιάδες, από τα μεταγωγικά και ανεμόπτερα.

Η μάχη για την κατάληψη της Κρήτης κράτησε από τις 20 έως στις 29 του Μαΐου 1941. Η γερμανική επίθεση ξεκίνησε με βομβαρδισμό των πόλεων και των χωριών και η απόβαση των Γερμανών στο νησί έγινε με ρίψη αλεξιπτωτιστών.

Η μάχη διεξάγεται σώμα με σώμα. 'Αμυνα παλλαϊκή, χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα. Ωστόσο οι γέροι, οι γυναίκες και τα παιδιά δημιουργούν το έπος της Μάχης.

Οι απώλειες των Γερμανών αλεξιπτωτιστών κατά την πρώτη ημέρα είναι απρόσμενα γι αυτούς μεγάλες. Αυτοί όμως συνεχίζουν απτόητοι τις ρίψεις.

Η άμυνα κρατάει γερά. Αλλά προς το βράδυ της πρώτης ημέρας, οι Γερμανοί πατούν πόδι στο αεροδρόμιο του Μάλεμε και το κρατούν, παρά τις επιθέσεις των υπερασπιστών του νησιού. Απόπειρα των Γερμανών να στείλουν ενισχύσεις από τη θάλασσα συντρίβεται από τον Αγγλικό στόλο, με σημαντικές απώλειες για τους Γερμανούς, αλλά και τους 'Αγγλους. Την επόμενη ημέρα οι ρίψεις Γερμανών αλεξιπτωτιστών συνεχίζονται με μεγαλύτερη πυκνότητα, αλλά και περισσότερες απώλειες για τους εισβολείς. Παρά τις απώλειες οι Γερμανοί κατορθώνουν να δημιουργήσουν και άλλα προγεφυρώματα τα οποία ενώνονται μεταξύ τους και ετοιμάζονται για γενική επίθεση. Η κατάσταση για τους αμυνόμενους είναι πλέον απελπιστική και την εβδόμη μέρα αποφασίζετε η εκκένωση της Κρήτης από το συμμαχικό στρατό.

Σκοπός της κατάληψης της Κρήτης από τους Γερμανούς ήταν η χρησιμοποίηση της νήσου σαν αεροπορική βάση εναντίον της Αγγλίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Ιδιαίτερα ως βάση για την προστασία των θαλάσσιων επικοινωνιών στο Αιγαίο από Βρετανικές επιθέσεις που προέρχονταν από την Αλεξάνδρεια και ιδιαίτερα για την προστασία της μεταφοράς πετρελαίου στην Ιταλία.

Η απόφαση για την κατάληψη της Κρήτης λήφθηκε από τον ίδιο τον Χίτλερ στις 25 Απριλίου 1941, λίγες ημέρες μετά την παράδοση της ηπειρωτικής Ελλάδας στις δυνάμεις του 'Αξονα, και έλαβε την κωδική ονομασία "Επιχείρηση Ερμής"

Στόχος ήταν να εξασφαλιστούν τα νοτιοανατολικά νώτα των Γερμανών ενόψει της μεγάλης "Επιχείρησης Μπαρμπαρόσα" όπως είχε ονομαστεί η εκστρατεία για την κατάληψη της Ρωσίας και να εφορμήσουν στη συνέχεια από εκεί στη βόρεια Αφρική, με εφαλτήριο την Κρήτη.

Το σχέδιο για την κατάληψη της Κρήτης εκπονήθηκε από το διοικητή της 7ης Γερμανικής μεραρχίας αλεξιπτωτιστών στρατηγό Kουρτ Στούντεντ και παρουσιάστηκε στο Χίτλερ από το αρχηγό της Γερμανικής αεροπορίας Γκέρινγκ.

Για την κατάληψη της Κρήτης είχαν διατεθεί από τους Γερμανούς η 7η Μεραρχία αλεξιπτωτιστών, η 5η Ορεινή μεραρχία και ένα σύνταγμα της 5ης Θωρακισμένης μεραρχίας. Επίσης 1.370 γερμανικά αεροπλάνα έριξαν περίπου 60.000 Γερμανούς αλεξιπτωτιστές στην Κρήτη με παντός είδους οπλισμό.

Οι συμμαχικές δυνάμεις που έλαβαν μέρος στη Μάχη της Κρήτης ήταν 30-32.000 στρατιώτες και 1.500 αξιωματικοί, 'Αγγλοι, Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί. Επίσης 11.500 Έλληνες νεοσύλλεκτοι. (Υπήρχαν στο νησί οκτώ τάγματα νεοσύλλεκτων που μεταφέρθηκαν από την Τρίπολη και το Ναύπλιο, μία αξιόμαχη δύναμη της Σχολής χωροφυλακής και σύσσωμος ο ηρωικός Κρητικός λαός).

Επικεφαλής της Δύναμης Κρήτης ήταν ο στρατηγός Μπέρναρντ Φρέιμπεργκ, Νεοζηλανδός, ήρωας του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Είχε φθάσει στην Κρήτη στις 29 Απριλίου του 1941.

Το τίμημα που πλήρωσε η Κρήτη από την εισβολή και κατοχή των Γερμανών είναι 6.593 άνδρες, 1.113 γυναίκες και 869 παιδιά. Νεκροί και αγνοούμενοι των συμμάχων είναι 1.751. Οι Γερμανικές απώλειες είναι περίπου 4.000 νεκροί και αγνοούμενοι και πάνω από 170 αεροπλάνα.

Στην επιχείρηση των 10 ημερών της Μάχης της Κρήτης τα θύματα των Γερμανών ήταν περισσότερα από ολόκληρη την επιχείρηση στη Γιουγκοσλαβία και Ελλάδα. Η 7η αερομεταφερόμενη Μεραρχία του Γ΄ Ράιχ, η επίλεκτη Μεραρχία των Αλεξιπτωτιστών στο μέλλον δεν θα παίξει πια κανένα ουσιαστικό ρόλο, ούτε θα επιχειρηθεί παρόμοια επιχείρηση κατά την διάρκεια του πολέμου από τους Γερμανούς.

Η Μάχη της Κρήτης αντέστρεψε τη χρονολογική σειρά των σχεδίων του Γερμανικού επιτελείου. Επέφερε ριζική μεταβολή στις εκστρατείες και ιδίως στην πορεία όλου του πολέμου.

Kαθυστέρησε την επίθεση κατά της Ρωσίας που είχε προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου του 1941 και έδωσε τη δυνατότητα στους Ρώσους να κερδίσουν χρόνο για να αμυνθούν. Έτσι ο Ρωσοτουρκικός πόλεμος (Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα) αντί στα μέσα Μαΐου άρχισε στις 22 Ιουνίου 1941.
infognomonpolitics

Ευγενία Μανωλίδου: Η στιγμή της ξεφτίλας

Ξεφτίλας για το μεταλλαγμένο εαυτό της!

Ξεφτίλας για τον ανθρωποφάγο ANTENNA!

Ξεφτίλας για το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο!

Ξεφτίλας για το σύζυγό της και το κόμμα που εκπροσωπεί!

Ξεφτίλας για τους καλεσμένους της που υποβάλλει στον "ορό"!

Ξεφτίλας για τη σύγχρονη κουλτούρα του τίποτα που θυσιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στο βωμό του χρήματος!

Ξεφτίλας για όλους τους θεατές που ηδονίζονται με τον τηλεοπτικό κανιβαλισμό!

Δεν παρακολούθησα τη χθεσινή εκπομπή της θλιβερής κυρίας Μανωλίδου, αλλά διάβασα όσα αποκαλυπτικά έγραψε το troktiko.blogspot και το enimerwsi-gr και έφριξα!

Και δεν έφριξα απλά. Πόνεσε πολύ η ψυχή μου για το ανθρώπινο κατάντημα. Και πονάει τόσο που δεν ξέρω πια τι να γράψω. Το να επαναλάβω «αίσχος» και «ντροπή» δεν έχει νόημα, διότι όλοι όσοι συνεισφέρουν στην εκπομπή της ξεφτίλας έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο Μαμμωνά κι έχουν χάσει την ικανότητα να ντρέπονται, να κοκκινίζουν και να έχουν τύψεις για τον πόνο και τον εξευτελισμό που προκαλούν στις οικογένειες των καλεσμένων-θυμάτων τους. Τους ξεσκίζουν την ψυχή για μια χούφτα ευρώ, οι τρισάθλιοι…

Είχα γράψει και παλιότερα για την επικίνδυνα μεταλλαγμένη κυρία Μανωλίδου, κι όποιος θα ήθελε να διαβάσει το σχετικό άρθρο μπορεί να το βρει εδώ. Από τότε δεν ξαναείδα καμία άλλη εμετική εκπομπή της.

Δεν αξίζει ν’ ασχοληθώ περισσότερο με μια "κυρία" που θυσίασε την ανθρωπιά της στο βωμό του χρήματος και της αναγνωρισιμότητας. Να της θυμίσω μόνο αυτό που είπε ο Ιησούς: «Τι ωφελείται άνθρωπος εάν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθεί;»

ΣΕΦΕΡΟΥ Μ

Δηλαδή αν ήταν 8 ή 9 τα άτομα στο σεξουαλικό όργιο χάνεις ???



Ερώτηση της μπουμπούκας πρός τήν πρός εξευτελισμό υποψήφια:
- 'Εχεις βρεθεί σε χώρο όπου γινόντουσαν σεξουαλικά όργια απο περισσότερα απο 10 άτομα ?
- ΟΧΙ απάντησε η Αλβανίδα πάιχτρια
καί .... έχασε άφου πρώτα έχει βγάλει όλα τα απόκρυφα της ζωής της .
καί επέμενε μάλιστα οτί δεν έχει βρεθεί αλλα..... ο ανιχνευτής ξέρει τήν αλήθεια έκτός αν ήταν 8 η 9 τα άτομα οπότε ..... δικαίως έχασε τα Ευρω η Αλβανίδα .

ΜΑΓΙΑ......."ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ"



antiparos

15.5.09

ΚΑΛΑ ....ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!!!

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ..... ΤΟ "ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ" ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ??? ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ 55 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΕΘΑ... ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ. (ΠΗΓΗ MEGA)

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ KAI EIXAN ΚΑΘΑΡΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Το ΑΣΕΠ έκρινε αυθαίρετη την επιλογή των προσώπων. Το θέμα παραπέμπεται τώρα για έλεγχο και δεν αποκλείεται ακόμη και η ακύρωση των
ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ!!!

Η "ΩΡΑ" ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ.....


ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ
"ΣΙΩΠΟΝ".....ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!
Η "ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ "ΕΥΣΕΒΩΝ" ΠΟΘΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ "ΑΡΟΣΗ"

ΣΣ: ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ........ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.....ΣΑΜΑΡΑ


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!! ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ .....ΜΑΕΣΤΡΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΝΕΑ "ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Γράφει ο/η Greek American News Agency
1
skopianh_proaganda_enantion_ths_elladas.png

Ακόμα ένα ανθελληνικό άρθρο που αναφέρεται στην «μη»-ελληνικότητα της Μακεδονίας, δημοσιεύει το ηλεκτρονικό περιοδικό «The American Chronicle», το οποίο το τελευταίο διάστημα φαίνεται όπως αποκαλύπτει σήμερα το Greek American News Agency έχει ανοίξει στενούς περίεργους και σκοτεινούς δίαυλους επικοινωνίας με ελληνικά παράκεντρα στην Ελλάδα τα Σκόπια και τις ΗΠΑ φιλοξενώντας σειρά, όπως θα δείτε, παρόμοιας βιομηχανίας ανθελληνικών άρθρων. Αυτή τη φορά στο άρθρο με ημερομηνία 14 Μαϊου(09) φιλοξενεί το έγκυρο κατά τ' άλλα Αμερικανικό περιοδικό The American Chronicle επικαλούμενο αρχικά επιλεγμένα αποσπάσματα από τα όσα είχε πει σε ομιλία του ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Χαρίλαος Τρικούπης το 1880, και ακολουθώντας την επαγωγική μέθοδο αυθαίρετα ο «αρθρογράφος» καταλήγει συμπερασματικά στο απόφεθγμα πως «τα όσα σήμερα υποστηρίζει η ελληνική πλευρά για την ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν είναι αληθή, αλλά κατασκευασμένα»! Το αμερικανικό περιοδικό πράγματι αναγνωρισμένου και υψηλού κύρους υιοθετώντας τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του αθρογράφου, χρησιμοποιώντας έντονα βαρείς χαρακτηρισμούς για τηνμια χώρα και την σημερινή πολιτική της ηγεσία, κάνει μια μακροσκελή παραληρηματική επίθεση σε ένα κείμενο ανθελληνικού χαρακτήρα που ήδη εδώ και λίγες ώρες περιφέρεται στα σκοπιανά site.



Η συνέχεια εδώ

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΓΑΜΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.......

ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ



Αμ το άλλο; Αυτό που θα δημιουργήσουν γκρουπάκια από ΣΔΟΕ, τροχαία κλπ όπου θα σταματούν τα αυτοκίνητα πολυτελείας για... πλήρη έλεγχο με λαπτόπ!

Καταρχήν, ομολογούν την, ως τώρα, πλήρη ανικανότητά τους να ελέγξουν τους παραβάτες μέσω του απλούστερου τρόπου, του αρμόδιου γραφείου συγκοινωνιών, απ΄όπου θα μπορούσαν κάλλιστα να κληθούν όλα τα ακριβά Ι.Χ. για έλεγχο.

Σε ό,τι αφορά αυτούς που δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για το αυτοκίνητο που οδηγούν, απολύτως αρμόδια να τους ελέγξει και να τους συλλάβει είναι, εδώ και πολλά χρόνια, η Τροχαία. Εκτός και αν είναι ανίκανοι κι αυτοί, κατά την κυβέρνηση!

Δευτερευόντως, θα κάνουν μια μεγάλη τρύπα στο νερό, καθώς αν νομίζουν ότι με αυτό το μέτρο θα αυξήσουν τα έσοδα του κράτους, είναι βάρβαρα παραπλανημένοι στο, εν τρικυμία, μυαλό τους. Κάποιες κλήσεις θα κοπούν σε κάποιους μικροπαραβάτες και τίποτα περισσότερο.

Η όλη οργάνωση αυτών των "έκτακτων" γκρουπ θα κοστίσει, ωστόσο, πολύ περισσότερο σε χρήμα και εργατοώρες στην χώρα-μπανανία που ζούμε.

Άχρηστοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι για τον τόπο τόσο αυτοί όσο και οι άλλοι αρχικλεφταράδες, τα πασόκια, που ετοιμάζονται να ξαναπάρουν την εξουσία.
ΜΠΟΜΠΕΡ

ΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2009

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις την Κυριακή θα αυξήσουν την διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και θα φέρουν μεγαλύτερη αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία.
Και οι τρεις θα φέρνουν τη διαφορά πάνω από 4 μονάδες, ενώ η μία της Καθημερινής θα φτάνει στις 5,5 μονάδες.

Θα δημοσιευτούν στην Ελευθεροτυπία, την Καθημερινή και το Πρώτο Θέμα.

(Στην Καθημερινή μάλιστα θα φέρνει τρίτο κόμμα τους ….Οικολόγους με 6,5% (ΚΚΕ 6% και ΣΥΡΡΙΖΑ 5%)

kraxtis-gr.blogspot.com

ΚΥΠ, παρακράτος και κυβέρνηση καταλληλότερου έγιναν ρόμπες! Το «Ποντίκι» τους ξετρύπωσε, το «Καρφί» τους κάρφωσε στο ταβάνι!


Γράφαμε (23 Απρίλη 2009): 141 νεοπροσληφθέντες στην ΚΥΠ. «Αξιοκρατικά»… αλλά το παρακρατικό των 21 επιπλέον πως αιτιολογείται;
Χθες, με εκτενές ρεπορτάζ η εφημερίδα «Το Ποντίκι» τους ξετρύπωσε και η βρώμα άρχισε να γίνεται ανυπόφορη…
Σήμερα, η εφημερίδα «Καρφί» τους κάρφωσε!
Με ονοματεπώνυμα οι ευνοούμενοι και οι ευνοούμενες των υπουργίσκων του καταλληλότερου!
ΚΥΠ, παρακράτος και καραμανλικό καθεστώς ΡΟΜΠΕΣ!
Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα… για το τι ανθρωπάρια διαφεντεύουν τον τόπο!




Αναμένοντας τη συνέχεια στη βουλή κι όχι μόνον...


Άσχετο!
Προς αχρείο πρακτορίσκο, «συνδικαλιστή» παντός καιρού: Αφού δεν σε μαζεύουν οι «προϊστάμενοί» σου, ναι κι αυτός που δεν υπηρέτησε θητεία, κι αφού δεν σταματήσεις τις απειλές, θ’ αναλάβουμε εμείς το πλήρες ξεσκέπασμά σου…
Και δεν σε σώζει ο Μιχαλάκης, ή ο Αλέκος, για τα ρουσφετάκια που τους «πουλάς»!
Ο «δικός» σου, που νόμισες ότι τον τελείωσες με την Βασούλα… δεν το έχει σε τίποτα να «επιστρέψει»…
Αρχίζει το τηγάνισμα…

Και… καλό κουράγιο παιδιά… ναι, εσείς που κάνετε βάρδιες καταγράφοντας συγκεκριμένα blogs… τουλάχιστον γράφετε ώρες και παίρνεται κανένα ευρώ…
Για εμάς να μην ανησυχείτε… τους έχουμε κατάλληλα γραμμένους!
SIBILLA
============================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΩΡΑΙΑ!!!!! ΟΣΟΙ (BLOGER) ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!!!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ "ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...... ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ......ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ ΤΩΝ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ


Ο δημοσιγράφος P. Tucker Jr της εφημερίδας American Free Press, έχει διασυνδέσεις με ανθρώπους στον κύκλο των μελών της Μπιλντερμπεργκ. Εδώ και πολλά χρόνια μας μεταφέρει σημαντικότατες πληροφορίες για τις δραστηριότητες και αποφάσεις της λέσχης. Σύμφωνα με μάρτυρες, οι φρουροί στις εκάστοτε συναντήσεις κρατούν φωτογραφία του, καθώς και άλλων ακτιβιστών, και τον αναζητούν.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ "ΛΕΣΧΗΣ" ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ


Ο
P. Tucker Jr αποκαλύπτει, από πηγή του μέσα από την λέσχη των "πεφωτισμένων", ότι ο "στόχος" τους είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ΟΜΠΑΜΑ ..... με την έννοια ότι ΠΡΕΠΕΙ να τον "καθοδηγήσουν" έτσι ώστε ο σκοπός τους ευοδωθεί!!!!

Το κύριο διακύβευμα της "ελίτ" είναι η πραγμάτωση της "ΣΥΝΘΗΚΗΣ" του ICC.
Σκοπός η "επικύρωση της" προκειμένου αυτή αποκτήσει την ισχύ ανώτερου νόμου και από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ των ΗΠΑ επιβάλλοντας έτσι τον "παγκόσμιο νόμο" τους στις ΗΠΑ. Εμπόδιο το οποίο πρέπει να ξεπεραστεί για να πραγματωθούν οι σκοποί της ΛΕΣΧΗΣ και των μελών της είναι το ΚΟΓΚΡΈΣΟ και το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ .... ΤΟΝ "ΤΡΟΠΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ..ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΩΣΤΕ Η "ΣΥΝΘΗΚΗ" TOY ICC ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ .....,
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ICC!!

O πρόεδρος ΚΛΙΝΤΟΝ ως παρευρισκόμενος σε συνεδρίαση της ΛΕΣΧΗΣ είχε πάρει τις "κατευθυντήριες" γραμμές ώστε να πραγματώσει την "ΣΥΝΘΗΚΗ" αυτή κατά την περίοδο της προεδρίας του. Μάλιστα προσπάθησε αλλά βρήκε σθεναρή αντίσταση από μέλη του κογκρέσου (άνω των 90 γερουσιαστών) με αποτέλεσμα να την αποσύρει... και να αναμένει μια ευκαιρία που θα του έδινε το πολιτικό σκηνικό.

Σήμερα οι "πεφωτισμένοι" βλέπουν την λύση στο πρόβλημα τους τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΜΠΑΜΑ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕ ΤΟΥ
P. Tucker Jr ΕΙΝΑΙ .....

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

Μεγάλος διαγωνισμός από το enimerwsi-gr - Στυλό κάμερα 4GB


Το ιστολόγιο μας enimerwsi-gr.blogspot.com πραγματοποιεί άλλον έναν μεγάλο διαγωνισμό θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους ανανγώστες και τους φίλους για τη στήριξη που μας έχετε δείξει, και γιορτάζοντας την δημιουργία του ραδιοφώνου enimerwsi radio. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα στυλό κάμερα USB 4GB. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε email στο enimerwsi@gmail.com με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΥΛΟ , και μέσα στο μήνυμα να γράφετε το όνομα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ο νικητής θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, τελευταία ημέρα συμμετοχής, live στην εκπομπή Blog Time του enimerwsi radio στις 23:30 ακριβώς. Τον τυχερό που θα κληρωθεί θα τον πάρουμε στο τηλέφωνο που θα μας έχει στείλει, live στην εκπομπή για να του ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα και τον τρόπο που θα παραλάβει το δώρο του.

enimerwsi-gr

Το «παραμύθι φταίνε οι άλλοι» μας τελείωσε !



Kάθε λαός, και ιδιαίτερα ένας Μεσογειακός με ένδοξη παλήα ιστορία λαός, χρειάζεται ένα «εθνικό καλαμπούρι» που θα τον ενώνει και θα τον κινητοποιεί. Οταν νιώθει αυτοπεποίθηση και τη δύναμη της εξωστρέφειας, το «παραμύθι» πετυχαίνει κάποια πράματα. Για παράδειγμα ο πόλεμος και η ανοικοδόμηση από τα ερείπια του πολέμου και του εμφυλίου, η αποκατάσταση της Δημοκρατίας μετά τη χούντα, η ένταξή μας στην ΕΟΚ και μετά στην Ευρωζώνη, η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, μέχρι εκεί κουτσά στραβά ας πούμε καλά ! Στο επόμενο όμως τι έγινε? Λέω γιαυτό της «επανίδρυσης» που ανέλαβε με περισσή κομπορρημοσύνη ο νυν πρωθυπουργός! Ζέρο ! Με αποτέλεσμα η αμηχανία να έχει πέσει διάπλατα στην Κυβέρνηση, η οποία δεν έχει καταλάβει ακόμα δυστυχώς ότι το «εθνικό καλαμπούρι» της «επανίδρυσης» δεν έπιασε και εξακολουθεί να ψάχνει την «σωτηρία» της στους δημοσκοπ-ι-εστές ! Δυστυχώς πάντα κατα την ταπεινή μου άποψη ο κ. Καραμανλής έχασε το παιχνίδι γιατί μπέρδεψε αυτά τα δύο. Δεν φταίνε λοιπόν ούτε οι Αμερικάνοι ούτε οι Τούρκοι ούτε καμμιά διεθνής κρίση, έτσι και αλλιώς σε διεθνές επίπεδο εμεις είχαμε δυό πυλώνες α) την Ναυτιλία και β) τον τουρισμό και τα δυό τα τσακίσαμε με ευθύνη των κυβερνώντων και των αριστεροδέξιων εργατοπατέρων! Φταίμε εμείς λοιπόν και μόνον εμείς , για τα διαλυμένα μας πανεπιστήμια, για τη διαφθορά στην οποία συμμετέχει ένα τεράστιο ποσοστό του ελληνικού λαού εμμέσως ή αμέσως, για την κακή ποιότητα και ανεπάρκεια του πολιτικού μας προσωπικού, για την απαράδεκτη ποιότητα του τηλεκαφενείου μας, για το σκουριασμένο και ανίκανο Δημόσιο ή για την επίσης διαλυμένη αστυνομία, αλλά και το απόλυτο ξεχαρβάλωμα βασικών θεσμών και έφεραν στο προσκήνιο όλες τις παθογένειες που εντέχνως κρύβαμε κάτω από το χαλί από το 1974 και μετά. Όλα αυτά εμείς μόνοι μας τα καταφέραμε και μας βόλεψαν για ένα μεγάλο διάστημα. Τώρα όμως ήλθε η ώρα της κρίσης , είμαστε μόνοι μας, και κανένας δεν πρόκειται να μας δανείσει ευρώ τσακιστό, και όποιος το κάνει το κάνει για να μας ξεσκίσει αργότερα! Λοιπόν τι? Θα μας σώσει ποιός? Ο τάδε ή ο δείνα αρχηγός μιας ομάδας του 5 % που λέει ότι είναι τίμια ? Ναι αλλά όταν γίνουν και αυτοι πολλοί και φτάσουν στο 20% θαναι το ίδιο τίμιοι και ακέραιοι? το πιστεύουν αυτό? ΟΧΙ! Αρα τι? Κατα την γνώμη μου πάλι, για να πάμε παρακάτω ως χώρα απαιτείται συναίνεση σε θέματα που έχουν μεγάλο πολιτικό κόστος, αλλαγές που θα ξεβολέψουν ισχυρά συμφέροντα ή καλά οχυρωμένες συντεχνίες , και ένα πειστικό «εθνικό καλαμπούρι» . Αυτό θα συμβεί μόνο αν το εκλογικό σώμα αναγκάσει τα δύο μεγάλα κόμματα να συνεργασθούν ή αν τα ίδια αντιληφθούν κάποια στιγμή πως δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα χωρίς επείγουσα αυτοκάρθαρση! Αίτημα άμεσο λοιπό ΑΥΤΟΚΑΡΘΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!!.και ενα νέο «εθνικό παραμύθι» !!
by diaporon-bl/

Ο νέος εθνικός μας "ήρωας"


Από τον αναγνώστη μας Α. Μιαούλη

Το δράμα με τις κοινωνίες που βρίσκονται στο παρά κάτι να πιάσουν πάτο, είναι ότι οι άνθρωποι έχουν φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίζουν το απαράδεκτο και το αφύσικο, σαν παραδεκτό και φυσιολογικό.

Ο λόγος και πάλι για την Eurovision, όμως τούτη τη φορά όχι για να πούμε ξανά μανά τα χιλιοειπωμένα, αλλά για να θίξουμε αυτό που συνέβη τις προάλλες, απ’ αφορμή αυτό το… ύψιστο, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πολιτιστικό γεγονός. Βγήκε κάποια κυρία Μαγκούρα –ή κάπως έτσι τέλος πάντων- η οποία είναι επιφορτισμένη από την κρατική μας τηλεόραση με την παρουσίαση της όλης σεμνής τελετής, και παρότρυνε τους Πανέλληνες να αποφύγουν μετά βδελυγμίας να ψηφίσουν όσα από τα τραγούδια των άλλων χωρών «απειλούν» για ευνόητους λόγους να υπερφαλαγγίσουν τη δική μας συμμετοχή.

Όλα αυτά με ύφος αυστηρότατο –μέχρι και απειλητικό θα το χαρακτήριζα- σε βαθμό που με έπιασε τρέμουλο, κι έκανα τη μαύρη σκέψη, «Έχει γούστο να βρεθούμε μπλεγμένοι σε τίποτε άσχημες περιπέτειες, αν δεν κάνουμε όπως μας ορμήνεψε η κυρία Μαγκούρα –καμιά εξορία, κανένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο, τίποτε βασανιστήρια…»

Πέρα από το αστείο του πράγματος, η τραγική του πλευρά έγκειται στο εξής: Η Eurovision είναι κάτι που επί το πλείστον ενδιαφέρει ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας μας. Τι λέει, λοιπόν, η κρατική μας τηλεόραση, δια στόματος αυτής της Μαγκούρα σε δεκάδες, ίσως κι εκατοντάδες χιλιάδες νέα παιδιά –και λέω, η κρατική μας τηλεόραση, γιατί, κανονικά, μετά απ’ τα όσα ωραία ξεστόμισε η εν λόγω κυρία, θα έπρεπε να την είχαν αρχίσει στις μαγκουριές και να την είχαν ξαποστείλει παρευθύς και πάραυτα; «Ακούσατε, ω Ελληνόπουλα, σημασία έχει να έρχεται κανείς πρώτος, και λίγο μετράει τι μέσα μετέρχεται, προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Οι πρωτιές θέλουν θυσίες και… ατιμίες». Γιατί, πείτε μου, σας παρακαλώ, δεν είναι ατιμία όταν, σ’ έναν τέτοιο διαγωνισμού στο πλαίσιο του οποίου υποτίθεται ότι το ζητούμενο είναι η ανάδειξη των τριών καλύτερων τραγουδιών, οι ψηφίζοντες καλούνται ανοιχτά και απροκάλυπτα να «μαυρίσουν» όσα απ’ αυτά συγκεντρώνουν όλα τα εχέγγυα για να βρεθούν στις πρώτες θέσεις;

Ακόμη κι αν πούμε ότι όλη αυτή η ιστορία της Εurovision είναι της πλάκας –τελικά πείτε μας: είναι της πλάκας, ή ένα γεγονός που μπορεί να ανεβάσει τη χώρα μας στον έβδομο ουρανό, στην περίπτωση που ο Sakis μας φέρει την… κούπα;- υπάρχει γονιός που να λέει στο παιδί του, «Κοίτα, τώρα που θα πας να παίξεις με τους φίλους σου, να κάνεις ό,τι ατιμία και ζαβολιά κατεβάσει το ξερό σου το κεφάλι, προκειμένου να κερδίσεις»; Δηλαδή, ότι δεν δεχόμαστε σαν θεμιτό σαν κοινωνικά όντα, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, θα πρέπει να το αποδεχτούμε σαν ντιρεκτίβα εκδοθείσα υπό των ανθρώπων που κουμαντάρουν την κρατική μας τηλεόραση –γιατί το ξαναλέω, αυτοί έχουν την ευθύνη κι όχι η όποια κυρία Μαγκούρα;

Κι αν πούμε πως με τέτοιες μικροαπατεωνιές και ατιμίες καταφέρναμε να σπρώξουμε τη δική μας συμμετοχή ως την ύψιστη διάκριση –που δεν το μπορούμε, γιατί… το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής-, στο τέλος θα έπρεπε να νιώθουμε από πάνω και εθνικά υπερήφανοι; Εθνικά υπερήφανοι για ποιο πράγμα, βρε παιδιά; Για τις επιδόσεις μας στην καλλιτεχνία γενικώς, ή για την κουτοπονηριά μας;

Δεν είναι, λοιπόν, υπόθεση Eurovision, αλλά καθαρά υπόθεση αγωγής του πολίτη. Κι απορώ που δεν βρέθηκε κανείς από τους τόσους και τόσους «πεφωτισμένους» που σουλατσάρουν στα κανάλια, να αναδείξει το όλο θέμα, ασχολούμενος μαζί του.

ourgreektv

Γιαννάκου: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Πώς γίνεται ρε παιδιά η ασχημότερη πολιτικός (κατ' εμέ ακόμη και από την Παπαρήγα) με έναν απόλυτα ξύλινο λόγο κατώτερο και από αυτόν της Παπακώστα, να θεωρείτε το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, χωρίς το οποίο υποτίθεται δεν θα συσπειρωθεί η βάση της; Δουλευόμαστε χοντρά ή τα έχουμε χάσει; Ούτε η Μπακογιάννη αν είχε φορτωθεί το βιβλίο και είχε αποτύχει, ενώ η ΝΔ κέρδισε, να εκλεγεί, δεν θα ξαναγύριζε! Κάτι περίεργο δεν σας φαίνεται πως συμβαίνει; Ξέρετε κανέναν Νεοδημοκράτη που να "καίγεται" για τη Γιαννάκου;

paideia

Παρουσιάστηκε το ευρωψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών στον Τύπο και στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

Παρουσιάστηκε το ευρωψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών στον Τύπο και στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.



Επικεφαλής, Αντώνης Παπαγιαννίδης: «Κατέρχομαι ως υποψήφιος με τους Δημοκρατικούς επειδή πιστεύω ότι οι πολίτες της χώρας πρέπει να αναζητήσουμε νέες μορφές συλλογικής πολιτικής έκφρασης, οι οποίες να εκπροσωπούν ένα ρεύμα ποιοτικής αλλαγής στην χώρα μας»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δίκη του Mall. ΠΗΡΕ "ΑΝΑΒΟΛΗ' ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ" ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

cover4

Πολλοί ίσως ξέρετε το Mall Athens μόνο ως το μεγαλόπρεπο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι - «το πιο μεγάλο της νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Παράλληλα, όμως, πρόκειται για το μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο της τελευταίας εικοσαετίας.

Σκάνδαλο πολιτικό - γιατί έβαλαν την πλάτη τους δύο πρωθυπουργοί (Σημίτης και Καραμανλής), και μερικοί από τους κορυφαίους υπουργούς διαδοχικών κυβερνήσεων. Γιατί χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση η “εθνική ιδέα” των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σκάνδαλο επιχειρηματικό - γιατί το «μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης» χτίστηκε από τον Όμιλο Λάτση (που ανήκει σε έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο), στον οποίο μεταξύ άλλων “δόθηκε δώρο μια υπεραξία 145 δισ. [δρχ.]“. Δεν το λέμε εμείς - ο σημερινός πρωθυπουργός το είπε - ιδού το βίντεο!

Σκάνδαλο οικολογικό - γιατί βασίστηκε σε πλειάδα παράνομων αντιπεριβαλλοντικών διατάξεων.

Στις 8 Μαΐου η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας επρόκειτο να εκδικάσει την υπόθεση του Mall. H υπόθεση πήρε και πάλι αναβολή - μιλάμε για μια προσφυγή που κατατέθηκε το 2003!

Η ομερτά των ΜΜΕ

Τα ΜΜΕ φρόντισαν γι αυτό. Επί 9 χρόνια, και ενώ το σκάνδαλο βρισκόταν σε διαρκή εξέλιξη, αποσιώπησαν με κάθε τρόπο την ύπαρξή του. Ακόμα και σήμερα κάνουν το ίδιο: Αγνοούν τη δίκη στην Ολομέλεια του ΣτΕ. Ίσως επειδή αυτό που διακυβεύεται σε αυτή είναι τόσο κρίσιμο…

Αν χάσει ο Λάτσης…

Αν o Όμιλος Λάτση χάσει, θα πρέπει είτε να γκρεμίσει (!) το Mall, είτε (το πιθανότερο) να πληρώσει στο Δημόσιο πρόστιμα για κάθε αυθαίρετο τετραγωνικό (από τα χιλιάδες…).

Πέρα από το Mall: Το μεγάλο διακύβευμα

Όμως, στη δίκη του Mall παίζεται κάτι μεγάλο, κάτι πιο μεγάλο κι από το ίδιο το σκάνδαλο. Εδώ είναι το μυστικό: Το 2003, η τότε κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το «πρόβλημα» με την αντισυνταγματικότητα του Mall, σκαρφίστηκε ένα τέχνασμα ώστε να περνάει αντισυνταγματικές υπουργικές αποφάσεις χωρίς να μπορεί το ΣτΕ να τις κρίνει. Από τότε, η εξωφρενική πατέντα δουλεύει συνέχεια: χθες εκτροπή Αχελώου, σήμερα ίσως Βοτανικός, αύριο Ασωπός

Αυτό διακυβεύεται στη δίκη του Mall: Θα επιβιώσει το ΣτΕ, η μόνη αρχή που μπορεί να σταματάει τις εκάστοτε κρατικές αυθαιρεσίες; Ή θα χάσουμε οι πολίτες ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα που μας απέμεινε….

www.facthemall.gr.

«Χρυσή Αυγή και Χαραυγή, μια φωνή και μια κραυγή!»


Ακροδεξιός τραμπούκος κρατώντας σημαία του ΑΚΕΛ πορεύεται με απειλητικές διαθέσεις κατά του Βάσου Λυσσαρίδη

Σε όλους εμάς που έχουμε ζήσει στο πετσί μας τις υπόγειες διακλαδώσεις της Επαγρύπνησης με ακραία φασιστικά στοιχεία της Άκρας Δεξιάς, δεν μας προκαλεί καθόλου έκπληξη που στα καίρια πολιτικά σημεία οι μάσκες πέφτουν και η συμμαχία ΑΚΕΛ – Άκρας Δεξιάς – ΔΗΣΥ γίνεται φανερή και ξεκάθαρη. Οι βανδαλισμοί στο σπίτι του αείμνηστου Εζεκία Παπαϊωάννου από δεξιούς φασίστες και το κάψιμο ελληνικών σημαιών από αριστερούς φασίστες είναι απόδειξη των υπόγειων αλληλοπριμοδοτήσεων φανατισμού που συντηρεί τα εκλογικά ποσοστά του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Ένα από τα διαχρονικά σημεία συσπείρωσης των εκατέρωθεν φασιστών ήταν το μίσος και η εμπάθεια, σε σημείο παράκρουσης, και των τριών εναντίον του Βάσου Λυσσαρίδη και της μετριοπαθούς πατριωτικής και αριστερής πολιτικής του. Για ένα «περίεργο» λόγο, αν και ο Βάσος Λυσσαρίδης είναι βέρος σοσιαλιστής και συνεπώς εκ φύσεως αντίπαλος τόσο της Χούντας, όσο και της ΕΟΚΑ-ΒΗΤΑ, το ΑΚΕΛ συνεχίζει να τον μισεί. Τι και αν οι φασίστες προσπάθησαν να τον δολοφήσουν, σκοτώνοντας στην πορεία τον μεγάλο μας ήρωα, τον Δώρο Λοΐζου. Για το ΑΚΕΛ αυτό είναι ψιλά γράμματα. Να μισεί ο ΔΗΣΥ και η Άκρα Δεξιά τον Βάσο Λυσσαρίδη να το καταλάβουμε: είναι αριστερός, είναι σοσιαλιστής.
Αλλά το ΑΚΕΛ;
christofias-watch

Δείτε παρακάτω ένα αξεσουάρ απαραίτητο για άντρες που εργάζονται στο δημόσιο και σέβονται τον εαυτό τους....



Gentlemen's Ball Scratcher

elio-enimerosigiaola.
RRP: £19.99
Price: £9.99 FREE SHIPPING
You Save: £10.00 (50%)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΑΙΟΥ 2009 Νο (2)

Επικαιρότητα - 2 (Μάϊος 2009)

"ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" ....(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ)

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε το γκολ του Βιετνάμ κόντρα στον Ολυμπιακό


bet-gr

Εδώ παπάς, εκεί παπάς



· Ένας στους δυο κερδίζει…
· Με μανία οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα με την ελπίδα να τους κάτσει το λαχείο
· Όσων οι αποδείξεις θα έχουν το ίδιο λήγοντα με το λαϊκό λαχείο θα παίρνουν πίσω τα χρήματα της αγοράς
· Οι υπόλοιποι που δεν θα πιάσουν τον λήγοντα θα πληρώνουν το διπλάσιο ποσό στην εφορία
· Λίγα βάζεις λίγα παίρνεις, πολλά βάζεις πολλά παίρνεις
· Πληροφορίες λένε ότι το νέο σύστημα φορολόγησης θα το αναλάβει ο Κόκκαλης
· Έχει εμπειρία στα τυχερά παιχνίδια
· Το επόμενο μέτρο θα είναι να κατέβει στην Ομόνοια ο Παπαθανασίου να παίζει τον παπά
· Αν και ο ιδανικός θα ήταν ο Ρουσόπουλος για αυτή τη δουλειά
· Τετ- α – τετ βρέθηκαν αστυνομικοί με τον Επαναστατικό Αγώνα
· Οι τρομοκράτες έστειλαν προκήρυξη με την οποία λένε: Τους ακουμπάμε
· Οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε συλλήψεις γιατί οι τρομοκράτες δεν φορούσαν κουκούλες
· Οπότε δεν είχε και κανένα νόημα η σύλληψη
· Ο Σουφλιάς έδωσε πάλι το καλό παράδειγμα
· Τακτοποίησε την βίλα του
· Καθαρές λύσεις…. Αυτή είναι η αλήθεια, όπως λέει και ο καταλληλότερος – υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος
· Ένα μήνα καθυστέρησε να ανακοινωθεί το νέο στοιχείο για την Ζήμενς, όπου το δημόσιο παραδέχεται ότι πολιτικοί των δύο κομμάτων εξουσίας πήραν μιζούλες
· Θέλοντας να σατιρίσω την καθυστέρηση σκέφτηκα να γράψω ότι τα χαρτιά χάθηκαν κάπου στο φωτοτυπείο
· Δυστυχώς μου πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα ο ανακριτής
· Σατίρισε ακριβώς με αυτό το επιχείρημα την καθυστέρηση
· Με τόση καθυστέρηση μήπως η υπόθεση ζήμενς είναι έγκυος;
· Η Ντόρα Μπακογιάννη- Μητσοτάκη – Κούβελου παρακολούθησε τον Σάκη…
· Ο οποίος είναι έτοιμος να μας προσφέρει μια εθνική υπερηφάνεια
· Αλλά δυστυχώς για την Ντόρα που στήριξε την εξωτερική πολιτική και τον Κωστάκη την δεύτερη κυβερνητική επιτυχία μάλλον θα μείνουμε με την ελπίδα
· Από εδώ και πέρα όσοι κυκλοφορούμε με το αυτοκίνητο μας δεν θα έχουμε μαζί μας το δίπλωμα
· Φορολογική ενημερότητα πρέπει να έχουμε
· Πρέπει να το παραδεχτούμε…
· Η κυβέρνηση κατεβάζει συνεχώς ιδέες για να μαζέψει κανένα ευρουλάκι
· Να βοηθήσουμε και εμείς
· Μια ιδέα είναι να κόβει εισιτήρια ο καταλληλότερος στις ομιλίες του
· Λογικά θα έχει επιτυχία
· Για να παίζει το ίδιο έργο πέντε χρόνια, με τις ίδιες ατάκες και να μαζεύει ακόμα κόσμο… όλο και κάτι θα αξίζει η κωμωδία
· Δεν μπορώ να κλείσω μάτι από την αγωνία μου
· Ποιοι θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;
· Αφγανός έκανε πως ήταν Πακιστανός και την έκανε μέσα από τα χέρια της αστυνομίας
· Και οι πολιτικοί κάνουν πως είναι πάπιες και την κάνουν μέσα από τα χέρια των ψηφοφόρων
· Είναι τρελοί αυτοί στο ΚΚΕ είπε ο Πάγκαλος
· Οπότε στην βουλή έχουμε βλάκες και παραπλανημένους καθώς και σεμνά και ταπεινά λαμόγια αλλά και τρελούς
· Βουλή: ένα κακόφημο μαγαζί που θα πρέπει να αποφεύγουν τα παιδιά
· Δίνει το κακό παράδειγμα, άσε που μπορεί να μπλέξουν κιόλας τα παιδιά
Μετά τιμής
Μικρός Φωκίων

Οι Αμερικανοί προβλέπουν την Ελλάδα στην Τουρκική σφαίρα επιρροής το 2050!


Αμερικανική Προβοκάτσια!

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ από το Ινστιτούτο Stratfor, τοποθετεί τη χώρα μας το 2050 στην τουρκική σφαίρα επιρροής, σε χάρτη τον οποίο δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του (www.stratfor.com), δίνοντας την εντύπωση ότι η Ελλάδα και η Κύπρος σταδιακά θα δορυφοροποιηθούν και θα απορροφηθούν, αφού προηγουμένως ακολουθήσουν τον δρόμο της Φινλανδοποίησης, ανίκανες να αναχαιτίσουν την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας.
Πρόκειται για ένα έργο «γεωπολιτικής επιστημονικής φαντασίας» στο οποίο ο συγγραφέας επιχειρεί να παρουσιάσει την εξέλιξη της ανθρωπότητας μέσα από την ανάδειξη νέων παγκόσμιων δυνάμεων.
Η Τουρκία εμφανίζεται να μένει συνειδητά εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ακολουθεί τον δρόμο της ανάδειξης της σε περιφερειακή υπερδύναμη, εκμεταλλευόμενη τη γεωγραφική της θέση και οικοδομώντας παράλληλα ισχυρές ένοπλες δυνάμεις οι οποίες αναπτύσσουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές και δορυφόρους.
Με τίτλο «The Next 100 Years» (Τα επόμενα 100 χρόνια) το βιβλίο προχωρεί σε μια γεωπολιτική-γεωστρατηγική πρόβλεψη του μέλλοντος, βασιζόμενο σε αναλύσεις και στοιχεία (οικονομία, δημογραφία, περιβάλλον, εξοπλισμοί, τεχνολογία), καθώς και στις τάσεις που διαμορφώνονται σε παγκόσμια κλίμακα. Συγγραφέας του είναι ο Αμερικανός Τζωρτζ Φρίντμαν, ιδρυτής του Stratfor (Strategic Forecasting Inc.), ενός ιδιωτικού ινστιτούτου πληροφοριών που ιδρύθηκε το 1996 στο Τέξας και έχει χαρακτηρισθεί ως «σκιώδης CΙΑ».
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο, η Τουρκία θα αναδειχθεί κατά τα επόμενα 40 χρόνια ως μια από τις τέσσερις ισχυρότερες περιφερειακές δυνάμεις του κόσμου, δημιουργώντας μια εκτενή σφαίρα γεωπολιτικής επιρροής και επεκτείνοντας τα σύνορα της. Σημειώνεται εδώ ότι σήμερα η τουρκική οικονομία κατέχει τη 17η θέση παγκοσμίως και η γειτονική χώρα περιλαμβάνεται στην ομάδα των 20 πιο ισχυρών του πλανήτη (0-20).
Ο Φρίντμαν προβλέπει την αλματώδη οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας, η οποία θα καταστεί μια από τις 10 πλουσιότερες χώρες του πλανήτη. Η Τουρκία του 2050 θα έχει επωφεληθεί από την κατάρρευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προσαρτώντας εδάφη στην περιοχή του Καυκάσου, και θα αποτελεί την ηγεμονεύουσα δύναμη στον ισλαμικό κόσμο. Μάλιστα θα έχει νικήσει στρατιωτικά τη Ρωσία σε πόλεμο το 2020, επεκτείνοντας την επιρροή της μέχρι τις ουκρανικές πεδιάδες και καταλαμβάνοντας περιοχές τις οποίες διατηρούσε τον 17ο αιώνα, επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Ο συγγραφέας προβλέπει ότι το 2040 η Άγκυρα θα εμπλακεί σε έναν hi-tech πόλεμο, αυτή τη φορά με τις ΗΠΑ και συμμαχώντας με την Ιαπωνία. Οι ΗΠΑ θα έχουν τη βοήθεια της Μεγάλης Πολωνίας και η περιοχή των Βαλκανίων θα καταστεί το κύριο θέατρο επιχειρήσεων. Η Ελλάδα και η Κύπρος - σύμφωνα με την ανάλυση του Φρίντμαν - θα αποτελούν στόχο της νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας, η οποία θα συναγωνίζεται ευθέως τις ΗΠΑ και τις άλλες δυνάμεις της Ευρώπης.

Το δυσοίωνο αυτό σενάριο εκτιμά ότι η ισχυροποίηση της Τουρκίας στον στρατιωτικό και στον οικονομικό τομέα, σε συνδυασμό με τη δημογραφική ανάπτυξη, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις επανεμφάνισης της οθωμανικής σφαίρας επιρροής, στην οποία σταδιακά θα ενταχθεί το σύνολο σχεδόν των παλαιών εδαφών με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή.
Ο Φρίντμαν θεωρεί ότι: «Η Τουρκία αποτελεί πλατφόρμα σταθερότητας στο χάος της Μέσης Ανατολής. Τα Βαλκάνια, ο Καύκασος και ο αραβικός κόσμος νότια είναι ασταθή. Όσο αυξάνεται η ισχύς της Τουρκίας - της οποίας η οικονομία και ο στρατός είναι ήδη τα πιο ισχυρά στην περιοχή - θα ενισχύεται και η επιρροή της».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δημοσιοποίηση ενός χάρτη, στην ιστοσελίδα του Stratfor, στον οποίο φαίνεται ότι από όλες τις βαλκανικές χώρες μόνον η Ελλάδα (με την Κύπρο) αποτελεί μέρος του νέου τουρκικού κόσμου, ενώ η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια, και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη ανήκουν στην «4η Ευρώπη»!
Το βιβλίο, όμως, περιέχει έναν άλλο χάρτη στον οποίο η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν μαζί με το Ισραήλ τις μοναδικές χώρες που βρίσκονται εκτός της τουρκικής σφαίρας επιρροής, ενώ η Αλβανία και η Βοσνία εντός της. Η ασυμφωνία στους χάρτες αποδεικνύει τη διάσταση της «ψυχολογικής επιχείρησης», η οποία εκπορεύεται από το 5(Γ3ΐίθΓ για τους δικούς του λόγους. Κατά τον Φρίντμαν 2040 η Γερμανία θα έχει παρακμάσει, ενώ η Πολωνία θα έχει ενισχυθεί στρατηγικά από τις Η Π Α.
Το βιβλίο προκαλεί με τον τρόπο ερμηνείας του μέλλοντος και εκτός των όποιων αναλύσεων χρησιμοποιείται για τη δημιουργία κλίματος, λειτουργώντας πραγματικά ως μοχλός της ΟΙΑ. Το Stratfor έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ζήτημα μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την έκδοση του έργου, που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η Ιαπωνία, το Μεξικό και η Πολωνία θα αναδειχθούν ομοίως ως παγκόσμιες περιφερειακές δυνάμεις. Η Πολωνία θα αναδειχθεί επικεφαλής ενός συνασπισμού χωρών οι οποίες θα αντιμετωπίσουν στρατιωτικά την Τουρκία το 2050. Αξίζει να τονισθεί ότι το Ισραήλ θα αποτελέσει ένα κράτος-όμηρο, πιεζόμενο ασφυκτικά από την τουρκική σφαίρα επιρροής, η οποία θα εκτείνεται από τη Λι6ύη μέχρι τον Περσικό Κόλπο, τα Βαλκάνια, τη νότια Ρωσία και την κεντρική Ασία.
Αντίπαλος της Τουρκίας σε αυτόν τον εφιαλτικό μελλοντικό κόσμο θα είναι οι ΗΠΑ, τα συμφέροντα των οποίων - σύμφωνα με τον συγγραφέα - θα αντιμετωπίσουν μια μείζονα απειλή από την τουρκική επέκταση, μετά τη ρωσική κατάρρευση. Η μορφή των «πραγμάτων που θα έλθουν» σχεδιάστηκε με δάση την αμερικανική οπτική της παγκόσμιας γεωπολιτικής, ενώ (ας μη λησμονούμε) την Ιστορία την κυβερνά το απρόβλεπτο...
Από την "Αμυντική Επιθεώρηση"

kostasxan

ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ !!!


Εν όψη των Ευρωεκλογών, που θα διεξαχθούν σχεδόν ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες , κράτη-μέλη, την Κυριακή 7 Ιουνίου και για τον λόγο ότι ο θεσμός της ψηφοφορίας αυτής δεν φαίνεται να λαμβάνεται και πολύ σοβαρά από τους Ευρωπαίους...η "Ευρωπαϊκή Βουλή" προέβη στην δημιουργία μιας σειράς 3 διαφημιστικών σποτ ( "At the polling station") , τα οποία έχει "ανεβάσει" στο YOU TUBE, με σκοπό να μας παρακινήσει να ψηφίσουμε, μιας και όλοι μας μπορούμε να διαθέσουμε λίγο από τον χρόνο μας για την διαδικασία αυτή !!!


Δείτε κάτω το ένα από τα βιντεάκια.


aboutmylamia

ΣΤΟ 'ΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...


Αρειμανίως κάπνιζε η Λιάνα Κανέλη χθες βράδι στην «Ανατροπή» του Γ.Πρετεντέρη! Ήταν με ένα αναμμένο τσιγάρο στο χέρι διαρκώς , σε σημείο που όταν ο σκηνοθέτης έδειχνε κάποιον άλλον από τους καλεσμένους , στην εικόνα φαινόταν και μια στήλη καπνού! Τι θα κάνει , άραγε , η «θεριακλού» βουλευτής του ΚΚΕ μετά την 1η Ιουλίου , όταν θα αρχίσουν οι απαγορεύσεις για το κάπνισμα;

VETO300

"ΑΠΡΑΞΙΑ"...ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ.....ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ

Και αυτοί συνεχίζουν να ασχολούνται με... τίποτα

Η χώρα βρίσκεται στη δίνη μιας άνευ προηγουμένου κρίσης και η πολιτική ηγεσία μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, κοιτάζει αμήχανα τα σοβαρά και θεμελιώδη προβλήματα που υποθηκεύουν το μέλλον όλων μας και ασχολείται με μικροπολιτικά και άκρως επουσιώδη θέματα.
Τι να πει κανείς όμως, όταν "κανείς τους δεν ενδιαφέρεται για την προκοπή αυτού του τόπου;" Για την "παιδεία", την "Υγεία", την "ανεργία" , τα "σαπάκια της ακτοπλοίας" που αν και παρήλικα κυκλοφορούν με "σωρεία παραλείψεων" ,την "δικαιοσύνη" [ του Μπέρναντ Σω ] που μπάζει από παντού και συλλαμβάνει μόνον τα αδύναμα έντομα και τα ισχυρά ούτε που τα "ακουμπά", τα "αθάνατα γηρατειά" που φυτοζωούν και γενικά για το "μέλλον" των "παιδιών μας;"
Κυρίως όμως για το οικονομικό αδιέξοδο που έχουμε περιέλθει σαν κράτος. Τους εκλέξαμε σαν εκπροσώπους μας στην Βουλή των Ελλήνων για συνετή διακυβέρνηση αυτού του άμοιρου τόπου και αυτοί "το ρίξανε στο πλιάτσικο και στο πως θα ζήσουν αυτοί καλύτερα και ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ"
Έχει "ο καιρός γυρίσματα.....περιμένετε να δείτε τι εκπλήξεις σας περιμένουν....Αλλά ποιός από εσάς όλους διαθέτει ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας;"
Αλλά μήπως έχουν συνείδηση και τα κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ενημέρωσης, που τους υποστηρίζουν και "φιλονικούν" δήθεν καθημερινά για το συμφέρον του φουκαρά Έλληνα πολίτη;
Ξύπνα Έλληνα. Ξεσπάθωσε από μόνος σου. Σταμάτα να αγοράζεις τις βρωμοφυλλάδες που τους υποστηρίζουν. Κλείσε την τηλεόραση που σου πουλάει "ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ."
Και τιμώρησε επιτέλους όλους όσους σε εξαπατούν! ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ......
καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Non Flying Zone! Κηρύχθηκε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης με απόφαση του καταλληλότερου! Ποιοι κυβερνούν τη χώρα;


Με χθεσινή NOTAM της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Ελλάδας (ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΑ δεν ενημερώνει το λαό για τους πραγματικούς λγους επιβολής αυτής της κατάστασης;), έχει κηρυχθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΠΤΗΣΕΩΝ (Non Flying Zone) ένα τεράστιο παραλληλόγραμμο, που περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή του Λαιμού Βουλιαγμένης, λόγω της συνεδρίασης της επονομαζόμενης και αγνώστου στόχων και σκοπών «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ»!
Η απαγόρευση των πτήσεων περιλαμβάνει ΟΛΑ τα ιπτάμενα αντικείμενα σε ύψος μέχρι 5.000 πόδια
Τα έκτακτα μέτρα ισχύουν από 14/5 και διαρκούν μέχρι την Κυριακή
Όταν θα έχουν φύγει οι μυστικοί, μυστηριώδεις «επισκέπτες» και οι επίσης μυστικές συζητήσεις τους…
Η ευρύτερη περιοχή φυλάσσεται σαν αστακός από την ΚΥΠ, Ελληνικό Στρατό, Λιμενικό Σώμα, ΕΛ.ΑΣ, βατραχανθρώπους με σκάφη του Λιμενικού. Τα όσα γράφονται περί F 16, είναι μάλλον υπερβολικά, μιας και η μητέρα της παγκόσμιας δημοκρατίας (ΗΠΑ), με τους δορυφόρους τους εξασφαλίζουν πιθανό «κίνδυνο».
Για όλα αυτά πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης, ο ελληνικός λαός!
Για να συνεδριάζουν «κάποιοι» που κρατούν μυστικό τι συζητούν και τι αποφασίζουν!
Αν αυτές οι «πολιτικές» δεν ξεπερνούν το ναζισμό και φασισμό, τι μπορεί να σημαίνουν;Ο καταλληλότερος και η κυρία Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα δεν έχουν ίχνος ντροπής για τον εξευτελισμό του Ελλαδιστάν, αλλά ο «δημοσιογράφος» Παπαχελάς, η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, ο κ. Αλογοσκούφης, που συμμετέχουν και το θεωρούν τιμητικό, δεν νιώθουν υποχρέωση να πουν δυο λόγια για τον ρόλο τους;
"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.
Όποιοι κι αν είναι.
Όσο δυνατοί κι αν είναι"
Δώρος Λοίζου
SIBILLA
==============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!!!!
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ....... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΜΑΣΟΝΟΙ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ "ΣΙΩΠΟΥΜΕ".
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ....... ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ BLOG....ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΑ......ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ .......ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ