ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.5.09

Η ΜΙΤ θα προσλάβει νέο προσωπικό και ο Παυλόπουλος κάνει οικονομία!!!


Τί έγινε με τις προσλήψεις στην Ε.Υ.Π.;

Μετά από μια μακρά περίοδο κινητοποιήθηκε η Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ), προκειμένου να προσλάβει προσωπικό «άνευ εξετάσεων», προερχόμενο από οικογένειες οικείων αξιωματικών και διπλωματών. Εντός του 2009 η ΜΙΤ στοχεύει να προσλάβει 400 άτομα.
Οι μισοί εξ αυτών θα προσληφθούν βάσει συνεντεύξεων.
Η ΜΙΤ έχει ήδη στείλει σε άτομα, τα οποία έχει προσδιορίσει, πρόσκληση για συνέντευξη. Παράλληλα, μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχει αξιολογήσει και τα άτομα, που πρόκειται να προσλάβει μέσω του συστήματος εξετάσεων για την πρόσληψη στο Δημόσιο.
Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα, η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για την αντίστοιχη υπηρεσία, την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών). Ένας διαγωνισμός προσλήψεων μόλις τελείωσε, αλλά πίσω του άφησε πολλά "κενά", ενώ προσλήφθηκαν πολλά... "σκουπίδια"!
Σε έναν διαγωνισμό πρόσληψης 120 ατόμων, τελικά κλήθηκαν 140 επιτυχόντες (έπρεπε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις όλων των υπουργών άραγε;) μέσα από ένα πλήθος περίπου 12.000 υποψηφίων!!! (ποιός είπε ότι οι Έλληνες δεν συμπαθούν την Ε.Υ.Π.;)
Οι κακές γλώσσες ανέφεραν μεγάλες "κακίες" και μέχρι ανιψιός του υπουργού Εσωτερικών (του κυρίου Παυλόπουλου, πολιτικού προϊσταμένου της Ε.Υ.Π.) αναφέρθηκε ότι προσλήφθηκε στην ευαίσθητη αυτή υπηρεσία!!! Οι κακές γλώσσες ανέφεραν επίσης πως ο υπουργός "έκοψε" (παραβαίνοντας όρους του διαγωνισμού πρόσληψης) όσους ήταν απόφοιτοι Λυκείου, επειδή (λένε) οι υποψήφιοι που ήταν πτυχιούχοι πανεπιστημίου ήταν πάρα πολλοί και δεν ήθελε να τους αφήσει χωρίς δουλειά. Φυσικά, το δούλεμα έπεσε σύννεφο από όσους παρακολουθούσαν τις εξελίξεις και μάλιστα σε κάποια χρονική στιγμή, κατά την οποία ο υπουργός δεν ανακοίνωνε (έτσι λένε) τους επιτυχόντες (των οποίων τα ονόματα κρατούσε στο συρτάρι του γραφείου του στο υπουργείο) διαμαρτυρήθηκε εντόνως πρώην υπουργός για την γελοιότητα της κατάστασης και απείλησε πως θα "βγάλει στο φως" όλα όσα γινόντουσαν.
Στην Τουρκία κάνουν προσλήψεις κι εδώ "κρατήσεις θέσεων" εργολαβικώς στις προσλήψεις στην Ε.Υ.Π. Επί του συνόλου των επιτυχόντων, μόνο μία θέση καλύφθηκε από την Βόρειο Ελλάδα (έτσι λένε οι "κακιές γλώσσες") και μάλιστα υπήρξε πίεση μέσα από την ίδια την υπηρεσία πληροφοριών για την συγκεκριμένη πρόσληψη!!! Κανείς υποψήφιος πολίτης από την Βόρειο Ελλάδα δεν βρέθηκε ικανός για να προσληφθεί στην Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών!!! Έτσι, δεν υπήρξαν προσλήψεις ούτε στη Θράκη (αλλά ούτε και για την Θράκη), επειδή η Ε.Υ.Π. δεν χρειαζόταν ανθρώπους εκεί!!! Μάλλον ανέκδοτο θα είναι (ιδιαίτερα το τελευταίο για τη Θράκη, όπου η δράση της ΜΙΤ έχει αυξηθεί κατακόρυφα και πολλοί "άγνωστοι" Τούρκοι πολίτες περιφέρονται στις πόλεις και στα χωριά της, ιδιαίτερα όπου το μουσουλμανικό στοιχείο μετράει μεγάλους αριθμούς), αλλά οι διαρρέουσες πληροφορίες δείχνουν ένα σκηνικό σήψης, που ξεκινά από την πολιτική ηγεσία (το είδαμε και τον περασμένο Δεκέμβριο με την στάση απέναντι στους κουκουλοφόρους) και επηρεάζει μία τόσο ευαίσθητη κρατική υπηρεσία, όπως είναι η Ε.Υ.Π.
Αλλά, ελέγχοντας τους αριθμούς, διαπιστώνουμε πως η αντίστοιχη Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών (Μ.Ι.Τ.) χωρίς να σκεφθεί τα χρήματα, προχωρά στην πρόσληψη 400(!!!) υπαλλήλων για την κάλυψη των αναγκών της. Για τον κύριο Παυλόπουλο, η χρήση της πληροφορίας φαίνεται πως είναι άχρηστη, αλλά για τους Τούρκους φαίνεται πως είναι χρησιμότατη και ξοδεύουν μυθικά ποσά προκειμένου η ΜΙΤ να λειτουργεί αποδοτικά και με ικανά στελέχη. Τα ποσά που διατίθενται στην Ε.Υ.Π. είναι εξευτελιστικά (σύμφωνα με δηλώσεις υπαλλήλων της συγκεκριμένης υπηρεσίας) και μάλιστα έχει φθάσει στο σημείο η Ελληνική κυβέρνηση να περικόπτει ακόμη περισσότερο τις δαπάνες της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών, στερώντας (πρόσφατα) μέχρι και ανθρώπινο δυναμικό στον τομέα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων!!!
Αναρωτιέμαι, σε μία σύγχρονη κοινωνία των πληροφοριών, πώς ένας καθηγητής πανεπιστημίου μπορεί να είναι τόσο βαθιά νυχτωμένος και να μην έχει κατανοήσει την σημαντικότητα της λήψης της πληροφορίας, αλλά και την σημαντικότητα της επάνδρωσης της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με ανθρώπινο δυναμικό που θα έχει πραγματικά προσόντα και όχι πτυχία!!!
Ελπίζω πως οι τελευταίως προσληφθέντες ενώ είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου, όπως ο κύριος Παυλόπουλος, δεν θα διαθέτουν τα ίδια με αυτόν προσόντα π.χ. στον τομέα της αντίληψης ή της ικανότητας παρείσφρυσης σε ομάδες με ανθελληνική δράση...
Ευελπιστώ, αν και... σκούρα τα βλέπω τα πράγματα...

KOSTASXAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: