ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.09

ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ



Αμ το άλλο; Αυτό που θα δημιουργήσουν γκρουπάκια από ΣΔΟΕ, τροχαία κλπ όπου θα σταματούν τα αυτοκίνητα πολυτελείας για... πλήρη έλεγχο με λαπτόπ!

Καταρχήν, ομολογούν την, ως τώρα, πλήρη ανικανότητά τους να ελέγξουν τους παραβάτες μέσω του απλούστερου τρόπου, του αρμόδιου γραφείου συγκοινωνιών, απ΄όπου θα μπορούσαν κάλλιστα να κληθούν όλα τα ακριβά Ι.Χ. για έλεγχο.

Σε ό,τι αφορά αυτούς που δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για το αυτοκίνητο που οδηγούν, απολύτως αρμόδια να τους ελέγξει και να τους συλλάβει είναι, εδώ και πολλά χρόνια, η Τροχαία. Εκτός και αν είναι ανίκανοι κι αυτοί, κατά την κυβέρνηση!

Δευτερευόντως, θα κάνουν μια μεγάλη τρύπα στο νερό, καθώς αν νομίζουν ότι με αυτό το μέτρο θα αυξήσουν τα έσοδα του κράτους, είναι βάρβαρα παραπλανημένοι στο, εν τρικυμία, μυαλό τους. Κάποιες κλήσεις θα κοπούν σε κάποιους μικροπαραβάτες και τίποτα περισσότερο.

Η όλη οργάνωση αυτών των "έκτακτων" γκρουπ θα κοστίσει, ωστόσο, πολύ περισσότερο σε χρήμα και εργατοώρες στην χώρα-μπανανία που ζούμε.

Άχρηστοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι για τον τόπο τόσο αυτοί όσο και οι άλλοι αρχικλεφταράδες, τα πασόκια, που ετοιμάζονται να ξαναπάρουν την εξουσία.
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: