ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.09

"Ο ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ....ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η σημερινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα στο ALTER , με τίτλο ...
" ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" .... φέρνοντας μάλιστα ως ένα εκ των επιχειρημάτων από το ρεπορτάζ την δήλωση του Τούρκου ηγέτη ΟΖΑΛ ...ο οποίος είχε κατά το παρελθόν δηλώσει το δόγμα του ...«Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ’δω μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς»....
θέτει αναμφίβολα όλο το ρεπορτάζ της εκπομπής ,όλους τους έχοντες την εξουσία..............

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

Η εκπομπή αποκαλύπτει ένα τεράστιο εθνικό πρόβλημα.!!!!!

Πέραν όμως του προβλήματος της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ με ότι αυτό συνεπάγεται για την χώρα αφού ο αριθμός των λαθρομεταναστών αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο από μέρα σε μέρα και με κοινή σαφώς αφετηρία τα παράλια της Τουρκίας , πικρή διαπίστωση από την εξέλιξη της εκπομπής είναι ότι.... Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ από την μεριά μας ώστε να δοθεί λύση!
Το χειρότερο δε είναι ότι οι αρχές ασφαλείας οι οποίες είναι επιφορτισμένες για την φύλαξη των εισόδων - ακτογραμμή ,χερσαία σύνορα- όχι μόνον είναι ελλιπής από δύναμη αλλά και απασχολείται με αλλότρια καθήκοντα . Γενικός διαπιστώνεται η παντελής αποδιοργάνωση!

Εκείνο όμως που είναι κατάπτυστο , είναι η διάθεση του κυρίου (ο θεός να τον κάνει) Βαλιανάτου ο οποίος είναι καλεσμένος στην εκπομπή , να προσπαθεί να πείσει ότι οι λαθρομετανάστες είναι "πρόσφυγες". Η δολιότητα είναι προφανής.

"ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"
Ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: