ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.9.13

Ο Δένδιας με ασθενοφόρο


Ο πράκτωρ του πράκτορος


Πουθενά! Πουθενά σε ολόκληρο τον κόσμο! Πουθενά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη! Από τον Ισημερινό και τη Διακεκαυμένη Ζώνη έως αμφότερους τους Πόλους και γύρω-γύρω την υδρόγειο κατά πλήρεις 360ο μοίρες. Xωρίς εξαίρεση για τις αφρικανικές δικτατορίες ή τις μπανανίες της Λατινικής Αμερικής. Xωρίς επιφυλάξεις για κάθε είδους κρατίδιο-αποικιοκρατικό κατάλοιπο ή αυτοεξόριστο προτεκτοράτο. Πουθενά όπου υπάρχει ίχνος ανθρώπινου είδους. Πουθενά δεν θα απεκαλύπτετο μιας τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους επιθετικό καρκίνωμα σε δημόσια υπηρεσία όπως αυτό με τις πυορροούσες αιμομικτικές σχέσεις Χρυσής Αυγής και Ελληνικής Αστυνομίας, μολαταύτα θα περέμενε στη θέση του ως μνημειώδες εξωγήινο εύρημα ο άμεσος πολιτικός προϊστάμενος, που είχε την ευθύνη της υπόθεσης χωρίς όμως να έχει κουνηθεί φύλλο επί περισσότερο από έναν ολόκληρο χρόνο. Πουθενά!
Ανεξάρτητα της νοσηρής ανοσίας που μας έχει πλήξει και μας κατατρύχει ως κοινωνία. Ανεξάρτητα της παμφαγικής βουλιμίας μας ως τηλεθεατών. Ανεξάρτητα του Γαργαντούα που διαπρέπει μέσα μας, λες και τον φιλοτέχνησε ο Ραμπελέ με το νου του στην Ελλάδα του 2013, για να χωνεύουμε εμείς αμάσητα όλα τ’ «αναπάντεχα και απρόσμενα» που βλέπουν κάθε ημέρα το φως της δημοσιότητας. Ανεξάρτητα από το ποιόν και την αξιοπιστία των Μέσων που τα δημοσιεύουν. Ανεξάρτητα του αν όλοι όσοι διατηρούν μια κάποιαν επαφή με την πραγματικότητα αντιλαμβάνονται με αποστροφή ότι ο πάνδημος συναγερμός που εχει σημάνει υπερβαίνει τις διαστάσεις ενός γκροτέσκου σόου στο τρενάκι του τρόμου, με χίλιους παραμορφωτικούς καθρέφτες και άπειρες μπάμπουσκες που απεικονίζουν τη μορφή της μέδουσας. Ανεξάρτητα, ανεξάρτητα, ανεξάρτητα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης όπου γης μέσα σε όλα αυτά και άλλα τόσα ανεξάρτητα θα είχε καρατομηθεί ή παραιτηθεί. Και θα είχε πάει σπίτι του.
Αν ήταν ο καλύτερος, ο πιο αδιάφθορος· ο πιο αδιάβλητος· ο πανθομολογούμενα απαράμιλλος· αιώνιο και άμωμο υπόδειγμα που έχει αναδείξει  η παγκόσμια Ιστορία στην πιο σοφή της ωριμότητά· ένας πολιτικός άνδρας δίχως όμοιόν του στη φυλλογενετική μας μνήμη· αν ήταν αυτός ο ίδιος ο Αριστείδης ο Δίκαιος αυτοπροσώπως, ακόμα και τότε, ματαιωμένοι παρατρεχάμενοι, περίλυποι συγγενείς, φίλοι και λυκόφιλοι, συνεργάτες και ομοϊδεάτες, θα έσφιγγαν μεν με δυσκατάποτη πικρία τα χείλη, θα έσμιγαν τα φρύδια, θα κούναγαν αργά το κεφάλι μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, θα τον χαρακτήριζαν «άτυχο», «εξιλαστήριο θύμα», «αποδιοπομπαίο τράγο», «μέγα κρίμα του έθνους» ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά πάντως, όλοι αυτοί, γεμάτοι κατανόηση για την απόφαση του ιδίου ή του Πρωθυπουργού, γεμάτοι στωικότητα για τις αδικίες της ζωής, γεμάτοι συμφιλίωση με την απανθρωπιά της πολιτικής, γεμάτοι από το ρεαλισμό των χαμηλων τόνων που κερδίζει τη συμπάθεια των ισχυρών και υπόσχεται κάποτε οφίκια, οπωσδήποτε δε όχι δίχως κάποιο φόβο μήπως τυχόν στραβώσει μιαν ημέρα το πράγμα και βρεθούν με πίσσα και πούπουλα, όλοι μα όλοι τους πάντως θα έπνιγαν το παράπονο, θα έπιναν το πικρόν ποτήριον τούτο, θα κατάπιναν το μουρουνέλαιο, και πάντως πολύ γρήγορα θα προσπερνούσαν το ζήτημα, πριν τελειώσει ο λίγος χρόνος δημοσιότητας που τους αναλογεί, μην και δεν προλάβουν να ευχηθούν εγκαίρως καλή επιτυχία στον αντικαταστάτη του απελθόντος κι εφεξής νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης· ώστε να υπερβάλλουν κι ελόγου τους εαυτόν σε αντιφασιστική προσήλωση, επιδεικνύοντας παράλληλα φλογερή επιθυμία για ακεραιότητα, πίστη στο αύριο και τη χρηστή διακυβέρνηση, φυσικά με την καταληκτική πλην πληκτική επωδό της στερεότυπης ευχής στον καινούργιο «να φτάσει επιτέλους το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο».
Όμως, σε πείσμα όλων των νενομισμένων της Οικουμένης, αυτονόητων όσο η Ανατολή και η Δύση του Ηλίου ή οι φάσεις της Σελήνης και οι αλλαγές των Εποχών, σε πείσμα των αμετάβλητων κανόνων της στοιχειωδέστερης πολιτικής ηθικής, ο Νίκος Δένδιας, αντί να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο που του συντηρεί ο φορολογούμενος, αντί να καλέσει τη σύζυγό του για ένα ευχάριστο δεκαπενθήμερο με ρομαντικές αναμνήσεις μετά από μακρά παραμέληση των οικογενειακών του καθηκόντων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή να επιζητήσει συνάντηση με τον Πνευματικό του σε μακρινό ξωκκλήσι, αντιθέτως, φώναξε τον αμπιγιέρ του, ενδύθηκε την τήβεννο του πρωθιερέα της κάθαρσης, κατέβηκε στο τελευταίο υπόγειο όπου στεγάζεται το νεκροτομείο, ή μάλλον το μαυσωλείο του, συνέλεξε επιμελώς υπηρεσιακούς φακέλους μέσα από ένα μακάβριο χάος που όζει, τους στοίβαξε τον έναν πάνω στον άλλον μες τον αποπνικτικό κουρνιαχτό που απλώθηκε καθώς τους ανέσυρε έναν-έναν, τους φύσηξε πνίγοντας το βήχα του, τους τίναξε δυνατά-δυνατά, τους χτύπησε δυό-τρεις φορές κάτω και στα πλάγια για να τους ευθειάσει, τους έδεσε καντηλίτσα μ’ ένα σπάγγο από το ψιλικατζήδικο της γειτονιάς, τους πήγε στον Άρειο Πάγο, κι επέστρεψε ψυχρός και ατάραχος, υψαυχής κι ευθυτενής, στο υπουργείο.
Μετά έκανε και δηλώσεις! Δεν θυμάμαι πού, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να περάσεις απαρατήρητος είναι να οδηγείς ασθενοφόρο. Εννοείται, το ασθενοφόρο με τη σειρήνα στη διαπασών και τους φάρους ν’ αναβοσβήνουν πολύχρωμα κι εκτυφλωτικά. Ε, ας προσθέσουμε, με την ευκαιρία, και το περιπολικό.
Τώρα, φοβάμαι ότι θα σπεύσετε να με ελέγξετε κατά το από πού και ως πού να ανέμενε κανείς κάτι άλλο, όταν ως μέγιστο οξύμωρο οι ίδιοι εκείνοι που ευθύνονται για την κρίση έχουν χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ αναλάβει και να μας απαλλάξουν από αυτήν. Προς τι λοιπόν να εστιάσει ανάμεσά τους κανείς στον Δένδια; Γιατί να γίνει με αυτόν η διαφορά; Σας καλώ να σταθμίσετε ότι το καθεστώς μερίμνησε στο μεταξύ ν’ ανανεώσει τις ηγεσίες των κομμάτων, έστω για τα προσχήματα· θεωρώντας ότι, τρόπον τινά,  βαπτίσθηκε έτσι σε μιαν ιδιότυπη κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Για έναν Δένδια, όμως, που χρόνισε στην καρέκλα, τι εξήγηση μπορεί να κατασκευασθεί; Και ποια μπορεί στ’ αλήθεια να κρύβεται από πίσω, άλλη από την παχύδερμη φαυλότητα μιας ανατριχιαστικής ομάδας από σκληρούς συνωμότες;
sotosblog

Τόση "Δημοκρατία" ... είχαμε να δούμε από τη Χούντα!

 * ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το πιο σάπιο πολιτικό σύστημα,
αυτό που αλυσόδεσε με μνημόνια την πατρίδας μας, αυτό που εξαθλίωσε οικονομικά τους Έλληνες αλλά και τις επόμενες γενιές,
αυτό που προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας,
 

οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εγκληματικές οργανώσεις,
με τους Υπουργούς, τους συνδικαλ(η)στές, τα κάθε είδους λαμόγια,
με τις λίστες, τις off-shore, τις τραπεζικές καταθέσεις στις Ελβετικές τράπεζες, τους μεγαλοεργολάβους και τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ,
όλοι αυτοί οι Ροταριανοί, Lions, Μασόνοι και τα πρόθυμα τσιράκια της Νέας Τάξης,

προχώρησαν σήμερα αιφνιδιαστικά σε

- συλλήψεις βουλευτών
- σε κατ οίκον έρευνες
- σε κατασχέσεις υπολογιστών
- σε εισβολή ακόμη και στα γραφεία στη Βουλή,
- σε εκτενείς παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών βουλευτών.




"Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και μάλιστα από το 1987". Έτσι μας διαβεβαιώνουν οι δικαστικές αρχές και τα εντάλματα σύλληψης και  "λύσσαξαν" να το επαναλαμβάνουν νυχθημερόν όλα τα ΜΜΕ.
Το αυτονόητο ερώτημα που προκύπτει είναι:
αφού το κράτος γνώριζε ότι υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση εδώ και 25 χρόνια, γιατί δεν συνελάμβανε τα μέλη της; 
Άρα είτε ΔΕΝ ήταν εγκληματική οργάνωση
είτε όλοι αυτοί που μας κυβερνούσαν ήταν συμμέτοχοι στην εγκληματική αυτή οργάνωση.


Είναι δυνατόν, κάθε φορά μέλος ενός κόμματος δολοφονεί, να συλλαμβάνεται η ηγεσία του ως "εγκληματική οργάνωση"; Τότε γιατί δεν χαρακτηρίστηκε ως "εγκληματική οργάνωση" η ΝΔ, με την δολοφονία του Τεμπονέρα από στέλεχός της (δείτε εδώ);
Γιατί δεν ονομάζονται "εγκληματικές οργανώσεις" τα κόμματα που εισβάλουν στα Πανεπιστήμια με ρόπαλα;
73 δολοφονίες και 580 τραυματισμοί από το 1974 μέχρι σήμερα  από την αριστερή τρομοκρατία (δείτε όλα τα ονόματα εδώ), κι όμως, ΚΑΝΕΙΣ δεν χαρακτήρισε τα αριστερά κόμματα που μάλιστα έστελναν συνηγόρους υπεράσπισης ως "εγκληματική οργάνωση".
Κανείς τους δεν τόλμησε να ανακοινώσει ότι παρακολουθούσε επί μήνες τηλέφωνα βουλευτών.


Για 1η φορά από το 1974, έχουμε διώξεις, παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών, συλλήψεις βουλευτών κοινοβουλευτικού κόμματος. Για πρώτη φορά έχουμε μαζικές εκτοπίσεις υψηλόβαθμων αστυνομικών, ώστε οι διάδοχοί τους να μην αντιδρούν στις παράνομες διαταγές που θα λαμβάνουν. Ανακοίνωση (δείτε εδώ) διακοπής χρηματοδότησης σε κοινοβουλευτικό κόμμα ΠΡΙΝ καν ψηφιστεί (θα έρθει στη Βουλή την Δευτέρα)!
Συλλήψεις βουλευτών χωρίς προηγούμενη άρση της ασυλίας τους από τη Βουλή.
Ένα σωρό ακόμη "δημοκρατικές" πρωτοβουλίες όπως επιστρατεύσεις ακόμη και εκπαιδευτικών (πεπερασμένο Ιούνιο), διαρκείς απαγορεύσεις συγκεντρώσεων (δείτε τις σημερινές απαγορεύσεις της συγκέντρωσης των Εφέδρων στην Αθήνα εδώ, και της Πατρ.Κίνησης Καβάλας εδώ), ακόμη και επαναλαμβανόμενες απαγορεύσεις διανομής τροφίμων!!
Τόση "Δημοκρατία" ..., είχαμε να δούμε από τη Χούντα!
Περαστικά μας..




 πηγη

Απίστευτο! Ο Χρυσοχοιδης προαναγγέλει διώξεις για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με παραλήρημα στο Μέγκα!



20130928-192006.jpg Απίστευτες δηλωσεις Χρυσοχοΐδη αυτη την στιγμη στο Μέγκα! Παραλλήλισε την δράση της ΧΑ με τις διαμαρτυρίες μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε τ. Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και στις παρελάσεις, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά, καθώς οι δηλωσεις περι δυο άκρων του Χ. Λαζαρίδη είναι ακόμη νωπές! “Καποιοι που θέλουν να μετατρέψουν τις συλλήψεις σε δημοψήφισμα”! Είπε απερίφραστα ενώ δεν απέφυγε την ασέβεια στην μνήμη του βαριά τραυματισμένου αστυνομικού απο επίθεση που δέχτηκε στο Ελληνικό πριν απο χρόνια που τον παρουσίασε ως
νεκρό!
Να σημειωθει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα δεν εχει ζητήσει εξηγήσεις για τυχόν παρακολουθήσεις βουλευτών του για λόγους “Εθνικής ασφάλειας”. Αναμένουμε να δουμε αν θα αντιδράσει απεναντι σε αυτο που προανήγγειλε στην ουσία ο τ. Υπουργός…






olympia

Πολιτικός Παρενδυτισμός!



Πολιτικός Παρενδυτισμός! Μόνο έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς την κατάσταση που βιώνουμε ετούτες τις μέρες. Οι χειρότερες μέρες. Και τη χειρότερη στιγμή, οι χειρότεροι άνθρωποι στο πηδάλιο της Ελλάδας.
Από την εποχή του περίφημου τηλεοπτικού χαστουκιού, έστω  κι αν δεν ήταν καθόλου δημοφιλής αυτή η άποψη, επιμένω ότι όσο περισσότερη δημοσιότητα πέφτει πάνω στον εσμό των παρακρατικών με το πολιτικό λούστρο και τον ρόλο των αυτόκλητων «τιμωρών», τόσο θα τους τραβάνε απάνω τους, τους ψηφοφόρους, όπως έλκουν τα φρέσκα περιττώματα τις μύγες…  
Αυτοί οι ψηφοφόροι ζουν ανάμεσά μας, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας είναι και μπορεί να κουβαλούσαν κάποτε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις μπλε ή πράσινα σημαιάκια, δεν έχει σημασία το χρώμα. Κάποιοι λένε ότι και κόκκινα σημαιάκια κουνούσαν μερικοί από δαύτους πριν προσχωρήσουν στις αγέλες των Αυγουλοκέφαλων, αλλά αυτό το τελευταίο, δεν μπορώ να το πιστέψω. 
Τέλος πάντων, μετά τον μαχαιρωμένο Killah P και το φονικό, να που ακολουθεί τώρα η οπερετική σύλληψη της πολιτικής ηγεσίας του παρακράτους, όπως τα είχε προβλέψει κι η Ουρανία, που ενδεχομένως να είναι, ως αθώα περιστερά, η υποψήφια βουλευτής της Β’ των Αθηνών, με τον φυλακισμένο πατέρα –γιατί  όχι και τη μάνα, έτοιμη κι αυτή να θυσιαστεί για το κόμμα.  Εξόχως δακρύβρεχτο σενάριο για τους ευφάνταστους αλλά κυρίως για τους ψηφοφόρους εκείνους που δακρύζουν με τις τουρκικές σαπουνόπερες πριν και μετά το δελτίο των οχτώ.
Αλλά φοβάμαι ότι το κόμμα των ναζήδων είναι η μόνη φανερή διέξοδος για πολλούς από αυτούς τους μαγαζάτορες που έχουν κλείσει τα μαγαζιά τους και που τραβάνε τα μαλλιά τους με τον -κατά δήλωσή του ιδίου- συνομιλητή του Θεού, τον πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριο, που άλλα κάνει από αυτά που υποσχέθηκε με εκείνο το φτηνό ρομάντζο που τιτλοφόρησε «Ζάππειο» και που το διαλάλησε σε αρκετές συνέχειες ψεύδους.
Είναι η μόνη φανερή διέξοδος και για πολλούς από εκείνους τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους, που τους αρέσει να είναι τυφλοί οπαδοί και που αηδιάζουν ακούγοντας τον παχύδερμο παρασυνταγματολόγο να λέει ότι η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις 30 πλουσιότερες χώρες του κόσμου. Μα πώς γίνεται να είμαστε τόσο πλούσιοι κι αυτοί να πεινάνε, αναρωτιούνται! Γιατί αν δεν τα μάθατε, ο αντιπρόεδρος και «υπουργός» Εξωτερικών της χώρας, «υπουργός» μιας κοινωνίας καθημαγμένης, έτρεξε ασθμαίνοντας στη Νέα Υόρκη για να βγάλει τη δική του φωτογραφία με τον Αμερικανό πρόεδρο και με την ευκαιρία, να μοιραστεί για λίγο το απύθμενο θράσος του με τους ομογενείς της Αμερικής.
Είναι η μόνη φανερή διέξοδος και γι’ αυτούς που δεν εμπιστεύονται τους καμμένους (με δύο «μι» κύριε διορθωτά) Έλληνες κι επί πλέον σιχαίνονται χειρότερα κι από τις αμαρτίες του, τους «αριστερούς», για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
Ασφαλώς, βέβαια, δεν μπορούμε να φανταστούμε ή να προβλέψουμε ποια θα είναι η εξέλιξη των γεγονότων  και τι αντίκτυπο θα έχει η πρωτοφανής σύλληψη εκλεγμένων  «πολιτικών»  προσώπων. Έστω και εντός εισαγωγικών αν τη βάλομε τη λέξη για να είμαστε και politically correct (sic), δεν πρέπει, πάντως, να ξεχνάμε ότι είναι κι αυτοί αιρετοί εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού, αυτοί οι σαρδανάπαλοι, οι μισθοδοτούμενοι  από μυστικές υπηρεσίες και άλλες άγνωστε πηγές, ναι, αυτοί και τέτοιοι κουμπουροφόροι είναι, αλλά είναι επίσης και ψηφισμένοι, αιρετοί. 
Γιατί στο κάτω-κάτω, υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά  μας –ίσως όχι οι εξυπνότεροι από μας ούτε οι πιο καλά σπουδαγμένοι, αυτοί που τους έχει ξεράσει το σύστημα στους υπονόμους του, αυτοί που είναι ευλόγως θυμωμένοι και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η αγέλη «τιμωρών» στην πραγματικότητα ήταν πάντα το μακρύ χέρι του συστήματος. 
Η προφανέστερη απόδειξη ότι οι Αυγουλοκέφαλοι τιμωροί είναι μέρος του σαθρού πολιτικού συστήματος, είναι το γεγονός ότι μπλόκαραν τη διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου για τη χαριστική παραχώρηση της Αγροτικής Τράπεζας. Αυτοί οι ίδιοι αστείοι τύποι είναι που δηλώνουν “αντισυστημικοί” και στο πολιτικό τους πρόγραμμα σημειώνουν ότι η Αγροτική Τράπεζα θα έπρεπε να είναι 100% κρατική! Ίσως, για αντάλλαγμα, που κάνανε τα στραβά μάτια μέσα στη Βουλή για να περαιωθεί μια από τις πρώτες και περισσότερο εγκληματικές πράξεις της κυβέρνησης των Ολετήρων, ίσως, για ανταμοιβή,  λέμε τώρα χαριτολογώντας, να  προσέλαβε  τα επίλεκτα ρεμάλια με τα μαύρα, στην εταιρία φύλαξης της μεγάλης πια τράπεζας του ή του σπιτιού του, ο ύποπτος τραπεζίτης. 
Αλλά δεν μπορούμε να έχομε την απαίτηση να τα καταλαβαίνει ο καθένας αυτά τα πράγματα εύκολα. Είπαμε, υπάρχουν κι οι απλοί άνθρωποι που σκέφτονται απλά κι έχουν χάσει τις δουλειές τους, που πεινάνε τα παιδιά τους, που γκρινιάζουν οι γυναίκες τους κι αυτοί βλέπουν γύρω τους το πάρτι να συνεχίζεται απρόσκοπτο. Βλέπουν να τρώγονται λεφτά σε διαφημιστικές εκστρατείες για την «Πρόληψη της Πολυφαρμακίας» κι αυτοί ξέρουν ότι οι ίδιοι θα πρέπει να τα πληρώνουν τα φάρμακα του παιδιού τους, αχρείαστα να ΄ναι, γιατί έχει λήξει η ασφάλεια, άλλος ένα, άλλος δυο χρόνια στην ανεργία.
Ακούνε όλοι αυτοί τις τελευταίες μέρες, 45 λεπτά κάθε βράδυ, από το δελτίο τρομοκράτησης των οκτώ της Τηλεδημοκρατίας μας, τους Ξεφτεντέρηδες να του πιπιλίζουνε τα μυαλά -τώρα που το θυμήθηκαν- για την εγκληματική οργάνωση. Και τα υπόλοιπα φονικά βρε θεομπαίχτες, ρωτάνε χωρίς να παίρνουν απάντηση. Πόσους βρε, δεν έχετε σπρώξει από τις ταράτσες με τις αποφάσεις σας, σε πόσους δεν αλείψατε εσείς οι ίδιοι με τις υπογραφές σας, το σαπούνι στο σχοινί για να γλιστράει καλύτερα η θηλιά στους λαιμούς των κρεμασμένων? Δε θέλει και πολύ ο άνθρωπος για πάρει ανάποδες στροφές, θέλει?
Ο χρόνος, σε συνδυασμό με την βροχή των νέων πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και των συνοδών μέτρων που οσονούπω θα ακολουθήσουν τις αστοχίες του προγράμματος «διάσωσης»,  θα δείξει καθαρότερα ποια θα είναι η συμπεριφορά των ψηφοφόρων μετά κι από αυτές τις συλλήψεις. Αλλά, βέβαια, αυτό δεν μπορούν να το πουν οι μειωμένης αξιοπιστίας δημο(σ)κόποι, μπορεί να το πει μόνο η κάλπη.
Το βέβαιο είναι ότι αυτός ο πάταγος των συλλήψεων, θα καλύψει επαρκώς τις λεγόμενες διαπραγματεύσεις του οικονομικού διευθυντή της κυβέρνησης των Ολετήρων με τους εκπρόσωπους των δανειστών, προκειμένου να συνεχιστεί η ανακύκλωση των ειδεχθών δανείων. Τι διαπραγματεύσεις, δηλαδή. Κοιτάνε τα νούμερα κι ό,τι λείπει για την καταβολή της επόμενης δόσης, το κόβουν από τα σχολεία ή πολλαπλασιάζουν τις τιμές των εισιτηρίων στα δημόσια νοσοκομεία, που έχουν χτιστεί και λειτουργούν, όσο λειτουργούν, με τους φόρους μας.  
Ακόμα βεβαιότερο είναι ότι, για κάποιους, ο εγκλεισμός των πρωτοπαλίκαρων του παρακράτους στη φυλακή, ασφαλώς παραπέμπει ευθέως στην αγαπημένη λαϊκή ρήση που λέει ότι «της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες» και στα μάτια τους ασφαλώς δεν αποτελεί αυτή η οπερετική σύλληψη, παρά μόνο παράσημο ανδρείας και αυταπάρνησης στο πέτο του καθενός από τους συλληφθέντες.
Ο υπουργός προστασίας του πωλητή θα προσέφερε περισσότερες υπηρεσίες στον λαό της Κέρκυρας που τον ανέδειξε στη θέση που βρίσκεται, αν πρώτα απ’ όλα, διέταζε τη σύλληψη του εαυτού του και των υπόλοιπων μελών του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης των Ολετήρων. Αυτή η κυβέρνηση, μάλιστα ναι, αυτή είναι η υπ’ αριθμόν ένα εγκληματική οργάνωση. Όλες οι υπόλοιπες συμμορίες, έπονται… 
Υ.Γ. Από την άλλη μεριά, λοιδορούνται και εγκαλούνται ότι, δήθεν, δίνουν άλλοθι αθωότητας στα ρεμάλια με τα μαύρα, αυτοί που τολμούν να αναρωτηθούν δημοσίως το προφανές: ποιος, τελικά,  ωφελείται από όλη αυτή την αναμπουμπούλα? Αλλά ας μην ασχοληθούμε περισσότερο με αυτούς που στέκονται δυναμικά «απέναντι» στους Αυγουλοκέφαλους, αυτούς που είναι πρόθυμοι να πέσουν στη φωτιά του αντιφασιστικού αγώνα, έτοιμοι να επιβεβαιώσουν στην πράξη τη θεωρία των δύο άκρων. Ένα είναι βέβαιο και το έχω ξαναγράψει: δεν πρόκειται να ανακοπεί το ρεύμα του νεοφασισμού στην Ελλάδα όσο κυβερνούν οι Ολετήρες κι όσο η Ροζ Αριστερά, παρά τη μετακίνησή της προς το κέντρο για να καλύψει το πολιτικό κενό, αδυνατεί να καταθέσει ένα συνολικό και βιώσιμο σχέδιο ανασυγκρότησης.
Το κολάζ είναι από την ΟΚΤΑΝΑ



 

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Vouli-adeia-edrana


Η Βουλή βρίσκεται σε νόμιμη συγκρότηση μόνο με την ακώλυτη και ανεμπόδιστη παρουσία 300 βουλευτών. Ακόμα και σε περίπτωση παραίτησης ενός βουλευτή, πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, εκτός και αν έχουν παρέλθει τρία έτη από την αρχή της βουλευτικής περιόδου.

Από σήμερα το πρωϊ συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο. Ο αρχηγός και ορισμένοι βουλευτές ενός νόμιμου κόμματος (εν προκειμένω της ΧΑ), το οποίο έστειλαν στη Βουλή περίπου πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες, έχουν συλληφθεί και προφανώς θα κρατηθούν προφυλακισμένοι, δεδομένου ότι οι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που τους έχει απευθύνει η εισαγγελία, είναι πολύ βαριές.

Επομένως, η Βουλή δεν μπορεί νόμιμα να ...


συνεχίσει να συνεδριάζει, τη στιγμή που πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες μένουν χωρίς εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο. Δεν μπορεί να υπάρξει νόμιμη ψήφιση νομοσχεδίων κ.λ.π., χωρίς να ακούγεται η φωνή αυτής της μερίδας των Ελλήνων και χωρίς την ανεμπόδιστη παρουσία των εκπροσώπων τους και τη συμμετοχή τους στις ψηφοφορίες.

Η μόνη λύση είναι να τελειώσει η θητεία της παρούσας Βουλής και να πάμε σε άμεσες εκλογές. Ο ΑΠ στη συνέχεια θα κρίνει αν μπορούν να είναι υποψήφιοι ξανά οι υπόδικοι. Αν δεν γίνει αυτό, φοβούμαστε πως κανένας νόμος  από εδώ και στο εξής, δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρος και να δεσμεύει τους Έλληνες, λόγω μη νόμιμης συγκρότησης του σώματος.

Αυτή η δημοκρατία δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να λειτουργεί, ούτε με έκτακτες ΠΝΠ, ούτε με μη νόμιμη συγκρότηση της Βουλής.

Αυτό το Σύνταγμα που εφαρμόζεται κατά το δοκούν και γίνεται κυριολεκτικά ακορντεόν, πρέπει να αλλάξει. Η οριστική δημοκρατική λύση είναι να πάμε σε δημοψήφισμα προκειμένου να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός για το εάν επιθυμεί να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό το ίδιο Σύνταγμα ή θα πρέπει να φτιάξει ο ίδιος ο λαός μόνος τους ένα νέο δημοκρατικό Σύνταγμα.

Πέτρος Χασάπης
 
 

Για τα Γενικά πρακτικά αλλά και για τους Υποψιασμένους στην υπόθεση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τα πρακτικά: Γεγονότα και δηλώσεις που σχετίζονται με τη σύλληψη βουλευτών της ΧΑ

1) Χθεσινή είδηση που προφανώς έχει σχέση με τις σημερινές συλλήψεις.

Έδιωξαν ξαφνικά από την ΕΥΠ τον υπεύθυνο της έρευνας για τη Χρυσή Αυγή
Ερωτηματικά για την υπηρεσία που τροφοδοτούσε με στοιχεία την εισαγγελία του Αρείου Πάγου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  27/09/2013 15:11
Νέο σοκ στην λεωφόρο Κατεχάκη στα πλαίσια της υπόθεσης «Χρυσή Αυγή». Αποπέμφθηκε το πρωί της Παρασκευής από την ΕΥΠ ο υπεύθυνος αξιωματικός για την διερεύνηση της δράσης της «Χρυσής Αυγής» με την υποβοήθηση και του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες υπό αντικατάσταση είναι και άμεσος συνεργάτης του. Παραμένει μέχρι τώρα αδιευκρίνιστο αν η αποχώρηση του συγκεκριμένου έμπειρου αξιωματούχου συνδέεται με κάποια «μαύρη τρύπα» στην έρευνα της ΕΥΠ για την «Χρυσή Αυγή» ή θεωρείται συνέχεια των πρόσφατων αλλαγών στην ΕΛ.ΑΣ
Εδιωξαν ξαφνικά από την ΕΥΠ τον υπεύθυνο της έρευνας για τη Χρυσή Αυγή 
Από την ΕΥΠ αποχώρησε λοιπόν ο προϊστάμενος της Γ ‘ Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας που είχε και την γενική ευθύνη των ερευνών για την δράση της «Χρυσής Αυγής» τους τελευταίους μήνες. Η Διεύθυνση Αντικατασκοπίας κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις μελών και βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες για τυχόν έκνομες ενέργειες. Στοιχεία από αυτές τις έρευνες είχαν τεθεί υπόψιν του αρμόδιου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη. Η ίδια υπηρεσία της ΕΥΠ ασχολείται με θέματα δίωξης οργανωμένου εγκλήματος, τρομοκρατίας και άλλες.
 Ο παραιτηθείς αξιωματούχος προερχόταν από την ΕΛ.ΑΣ και είχε υπηρετήσει σε υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών και στα αρμόδια τμήματα για οικονομικά εγκλήματα και την αρχαιοκαπηλία. Το 2005 είχε υπηρετήσει πάλι, από «χαμηλότερη θέση» στην Γ’ Διεύθυνση Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ όταν προϊστάμενος εκεί ήταν ο κ. Ιωάννης Δικόπουλος που προσφάτως παραιτήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Ο αποχωρήσας αξιωματούχος είχε τοποθετηθεί σε αυτήν την θέση προ ενός περίπου έτους, ύστερα από σειρά διεργασιών στο εσωτερικό της ΕΥΠ.
Το πρωί της Παρασκευής έδωσε κανονικά παρόν στην σύσκεψη των στελεχών της ΕΥΠ και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε η αποπομπή του.
Το πρώτο σενάριο που εξετάζεται είναι η αποχώρηση του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ να σχετίζεται με κάποια «προβλήματα» στην έρευνα για την «Χρυσή Αυγή». Το δεύτερο σενάριο είναι η φυγή του από την ΕΥΠ να σχετίζεται με πρόσφατες εκκαθαρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ αφού ο συγκεκριμένος αξιωματικός θεωρείται ότι διατηρούσε επαφές με τον Ιωάννη Δικόπουλο και άλλους αξιωματικούς που μετακινήθηκαν από τα σώματα ασφαλείας. Επιπλέον διερευνάται αν είχε ανακύψει τρίτο ζήτημα στις σχέσεις του με την διοίκηση της ΕΥΠ.

2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 Σεπτεμβρίου 2013
«Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην περιοχή του Κέντρου Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας)- Φιλελλήνων- δεξιά Λ. Β. Αμαλίας- αριστερά Λ. Β. Όλγας- αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου- αριστερά Λ. Β. Σοφίας- δεξιά Πλουτάρχου- αριστεράΠατριάρχου Ιωακείμ- Κανάρη- δεξιά Σόλωνος- αριστερά Καποδιστρίου- αριστερά Γ’ Σεπτεμβρίου- δεξιά Σατωβριάνδου- Σωκράτους- αριστερά Λυκούργου- αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής».

3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Καμμένου – ΚΚΕ – ΔΗΜΑΡ

Ο ΣΥΡΙΖΑ
“Είχαμε εδώ και καιρό υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθούν ενώπιον του νόμου όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές δράσεις.  Χωρίς άλλες καθυστερήσεις , με ψυχραιμία και με σεβασμό στο υπάρχον νομικό πλαίσιο η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες τόσο για τη δολοφονία του Π.Φύσσα όσο και για μια σειρά άλλες εγκληματικές δράσεις”.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ
«Εμεις στοχοποιήσαμε πρώτοι (ΠΑΣΟΚ) αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, την Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
«Αυτή τη στιγμή πρέπει να παρακολουθήσουμε αυτό που η Δικαιοσύνη εκτιμά ότι είναι σωστό», είπε, προσθέτοντας: «Πρέπει να αποδειχθούν όσα η δικαιοσύνη εκτιμά, γιατί για να γίνουν αυτές οι συλλήψεις εκτιμά ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση».
«Θα περιμένουμε σε σεβασμό, χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση αυτά που λέγαμε έγιναν πράξη και θα περιμένουμε τις εξελίξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΤΟ ΚΚΕ
Σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής καλεί λαό και νεολαία το ΚΚΕ, με αφορμή τις εξελίξεις «μετά το δολοφονικό χτύπημα της ΧΑ».Το αστικό κράτος έχει το νομικό πλαίσιο για να αντιμετωπιστούν οι εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. Σημειώνει μάλιστα πως «Το ότι αυτό δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα είναι ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και αποδεικνύει ότι υπήρξε ανοχή και απόπειρα αξιοποίησης της ΧΑ από το καπιταλιστικό κατεστημένο».Παράλληλα δηλώνει ότι «θα μελετήσει και θα τοποθετηθεί συγκεκριμένα για τις αλλαγές που εξαγγέλλονται στη νομοθεσία. Θα σταθεί αντιμέτωπο, όμως, σε όποιες νομοθετικές παρεμβάσεις επιδιώκουν την εξίσωση της ναζιστικής εγκληματικής δράσης με την πάλη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, την εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό, με βάση και αντίστοιχες κατευθύνσεις της ΕΕ».«Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ» αναφέρει χαρακτηριστικά.«Η ιστορική πείρα έχει αποδείξει ότι τα ναζιστικά μορφώματα, όπως η ΧΑ, είναι παιδιά του καπιταλισμού, το μακρύ χέρι του κεφαλαίου» προσθέτει η ανακοίνωση.
Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναμένουμε επίσημη ενημέρωση σε πολιτικό επίπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος, αναφερόμενος στις εξελίξεις της υπόθεσης των συλλήψεων με τη Χ.Α.
«Η Δικαιοσύνη αποτελεί ανεξάρτητη εξουσία και πρέπει να κάνει το καθήκον της εφαρμόζοντας το νόμο, την εμπιστευόμαστε», επεσήμανε ο ίδιος.
Ο Φ.ΚΟΥΒΕΛΗΣ – ΔΗΜΑΡ
Tη συμπαράταξη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων πρότεινε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.Ο κ. Κουβέλης μιλώντας στο Mega δήλωσε: «Ο εκφασισμός που αναπτύσσεται στην ελληνική κοινωνία επιβάλλει τη συμπαράταξη όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων».http://www.bankwars.gr/2013/09/ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ-Ανακοινώσεις-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/

4. Κύριοι Βουλευτές,

Κατωτέρω ιστορικές δηλώσεις των κομμάτων του δημοκρατικού και ημιδημοκρατικού τόξου για τη σύλληψη όλων σχεδόν των Βουλευτών (δεν γνωρίζω αν έμεινε κανείς ελεύθερος) της Χρυσής Αυγής και πολλών στελεχών της σε όλην την Ελλάδα.
Προς το παρόν δεν υπάρχει δήλωση του σίγουρα εκτός «δημοκρατικού και ημιδημοκρατικού τόξου» κατά κ. Χρύσανθο, ΚΚΕ 
Χωρίς άλλα σχόλια, προτείνω τη φύλαξη όλων των κατωτέρω δημοκρατικών και συνταγματικών δηλώσεων ώστε να τις θυμηθούμε και να τις κρίνουμε ανάλογα με τις μελλοντικές εξελίξεις.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
Τσίπρας: Ο Σαμαράς θεωρεί κίνδυνο τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι τη Χρυσή Αυγή (Δηλώσεις λίγο πριν  γίνουν γνωστές οι συλλήψεις ….. )

Ο Τατσόπουλος για τη Χρυσή Αυγή«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στο MEGA, τονίζοντας ότι η Ελληνική Δημοκρατία διόρθωσε σήμερα το τραγικό, μοιραίο λάθος που είχε κάνει ο Άρειος Πάγος στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με το να δεχθεί να κατέβει στις εκλογές μία ναζιστική συμμορία.«Διότι αυτή η συμμορία ευθύς εξαρχής το ουρλιάζανε ότι αυτή η συμμορία μπήκε μέσα στο Κοινοβούλιο, με μοναδικό σκοπό να το κλείσει», τόνισε ο κ. Τατσόπουλος.Δείτε το βίντεο:
Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ):  Μας ικανοποιούν τα γεγονότα
Description: Κωνσταντινόπουλος:Μας ικανοποιούν τα γεγονότα
“Μας ικανοποιούν τα γεγονότα . Από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη με το δικό της τρόπο που εκτιμά ότι είναι σωστός θα προχωρήσει” δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον Real Fm στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.
“Αυτή τη στιγμή πρέπει να παρακολουθήσουμε αυτό που η δικαιοσύνη εκτιμά ότι είναι σωστό”, είπε, προσθέτοντας: “Πρέπει να αποδειχθούν όσα η δικαιοσύνη εκτιμά, γιατί για να γίνουν αυτές οι συλλήψεις εκτιμά ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση”.
“Θα περιμένουμε σε σεβασμό, χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση αυτά που λέγαμε έγιναν πράξη και θα περιμένουμε τις εξελίξεις” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή): Ντροπή τους
“Ντροπή τους, ο κόσμος θα υψώσει τη Χρυσή Αυγή” είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος και πρόσθεσε: “Ηρθα να παραδοθώ, πείτε στον Κλουζό της αντιτρομοκρατικής ότι έχω αλλάξει σπίτι”.

Ο Μαρκογιαννάκης (ΝΔ)για τη Χρυσή Αυγή.Οι εις την εικόνα, συνταγατολόγος και ποπινικολόγος συμφνούν με τις συλλήψεις
«Είναι προφανές ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στο MEGA για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν άρμοζε σε βουλευτή, αλλά σε κακοποιό» και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι είχαν αποθρασυνθεί. Νόμιζαν ότι είναι πάνω και πέρα από το νόμο».
Δείτε το βίντεο:

Ο Καμμένος για τις εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή 
«Η Δικαιοσύνη αποτελεί ανεξάρτητη εξουσία και πρέπει να κάνει το καθήκον της, εφαρμόζοντας το νόμο, την εμπιστευόμαστε», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναμένουμε επίσημη ενημέρωση σε πολιτικό επίπεδο».
Ο Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ)  για τη Χρυσή Αυγή 
 ”Τα λέγαμε εδώ και μέρες” είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, και πρόσθεσε: “Τώρα χωρίς καθυστερήσεις να κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της”. 
Δούρου (συριζα): Ψυχραιμία και υπομονή αναγκαίες 
 ”Είναι πολύ σημαντική μέρα από πολλές απόψεις. Ψυχραιμία και υπομονή αναγκαίες.Ο τρόπος παρουσίασης των γεγονότων επίσης κρίσιμη σημασίας για την εξέλιξη στην κοινωνία πια και όχι μόνο στις δικαστικές αίθουσες” τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου σχολιάζοντας μέσω Twitter τις συλλήψεις των βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής.
Κεδίκογλου (ΝΔ): Θα κινηθούν οι διαδικασίες

Κάποιοι μας σπρώχνουν σε νέα, επικίνδυνη ατραπό


Τα όσα συμβαίνουν ενισχύουν ή διαλύουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα;
Αν το ενισχύουν, τότε θα συνεχιστεί ακόμη πιό βίαιη η κατοχή της χώρας.
Αν το διαλύουν, τότε μήπως οδηγούμαστε σε απαξίωσή του και προετοιμαζόμαστε (από το ίδιο το σύστημα) για μία "αναγκαία λύση" που θα μας εμφανιστεί ως "μοναδική σωτήρια λύση";

Το πολιτικό σύστημα μεταβάλλεται για μία ακόμη φορά. Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε ποιά θα είναι η επόμενη ημέρα αυτού του σάπιου, του διεφθαρμένου και του ελληνόφωνου εθελόδουλου συστήματος και τι ακριβώς θα σημαίνει αυτό για εμάς;
Ποιά είναι η λύση που προωθούν;
Τι ετοιμάζουν για εμάς, χωρίς εμάς;
Πού οδηγεί η απαξίωση της πολιτικής και τι ακριβώς σημαίνει αυτό για την περίπτωση εξεύρεσης μίας υγιούς δύναμης που θα εκφράσει τους πολίτες;
Μήπως δημιουργούνται νέα αδιέξοδα;
Μήπως ο πραγματικός στόχος είναι η πλήρης απώλειας της εμπιστοσύνης προς όλους, έτσι ώστε να μην μπορέσει να υλοποιηθεί η ανατροπή των μνημονιακών κυβερνώντων;
Μήπως χειροκροτούμε σήμερα εκείνους που μας κλείνουν -για μία ακόμη φορά- την πόρτα εξόδου από τον εφιάλτη που ζούμε;

Ακούω τους δημοσιογράφους που μέχρι χθες μου έλεγαν ψέματα, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της τρόικας και των κατοχικών δυνάμεων που κυβερνούν τη χώρα, και αναρωτιέμαι: 

Για ποιόν λόγο, άραγε, σήμερα μου λένε αλήθεια; Ή μήπως ούτε σήμερα μου λένε την αλήθεια, αλλά συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα που καταστρέφυν την Ελλάδα και δολοφονούν όλους εμάς τους απλούς πολίτες;

Τα μνημόνια και οι εντολές ξένων κρατών έχουν καταλύσει την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία. Αυτό αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος του Συντάγματος και έχει συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με την εγκληματική οργάνωση που κατέστησε την Ελλάδα χώρα υπό κατοχή;
Να υποθέσουμε πως και η Δικαιοσύνη τελεί υπό κατοχή;
Να υποθέσουμε πως τα εγκλήματα και οι εγκληματικές συμμορίες που λειτουργούν κατά των συμφερόντων της χώρας, παραμένουν στο απυρόβλητο λόγω... "ανωτέρω εντολών";

Κι ενώ γίνονται συλλήψεις μελών και στελεχών της "Χρυσής Αυγής", μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει τι γίνεται με την Τρόικα που είναι στην Ελλάδα;
Τι νέες απαιτήσεις έχουν οι τροϊκανοί;
Σε τι ΝΕΑ μέτρα οδηγούν αυτές οι "λύσεις";
Ποιός είναι ο πραγματικός σκοπός της μετάβασης του Σαμαρά στις ΗΠΑ;
Ποιός θα μας ενημερώσει για όλα αυτά, αλλά και για ένα πλήθος άλλων συμβαινόντων που αφορούν ΟΛΗ την Ελλάδα και όλους τους έλληνες πολίτες και όχι μόνο τα κόμματα και τον τυχόν διαμοιρασμό των ψήφων της Χρυσής Αυγής;


Γιατί με όλα όσα συμβαίνουν, έχω την εντύπωση πως χαμένοι είμαστε εμείς οι πολίτες και η Δημοκρατία, ενώ άλλοι "ψήνουν" κάτι που δεν θα μας αρέσει καθόλου;

Κωνσταντίνος

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΙ "ΒΡΩΜΑΕΙ"!!! "ΚΟΒΟΥΝ" ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ : " ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ"




Δείτε πως κόβεται στον αέρα από τον ANTENA ο γνωστός ποινικολόγος ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  επειδή έλεγε ότι δεν στοιχειοθετείται ποινική δίωξη κατά του Μιχαλολιάκου με την κατηγορία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και την σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης..Δείτε το video






 



πηγη



ΣΧΕΤΙΚΑ: 


ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ" ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ???? 

 

 

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!! ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!

 
 

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ" ΘΕΣΜΟΥΣ


 

Το πολίτευμα λειτουργεί με εγκληματική οργάνωση στη βουλή ;;; ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ;;


Ο ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΗΣ ΦΑΗΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ! ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ "ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ



Φαήλος Κρανιδιώτης απειλεί με "βραχιολάκια" την Αριστερά!

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Φαήλος Κρανιδιώτης, το ξαναλέμε, ο σύμβουλος του, σήμερα σε αντιπαράθεση που είχε με αριστερό πολίτη στο twitter, προφανώς εκνευρισμένος από την σύλληψη των "ιδεολογικών αδελφών του", απείλησε, όχι τον συγκεκριμένο πολίτη, αλλά τους "συντρόφους" του, δηλαδή τους Αριστερούς, ότι θα έρθουν και για αυτούς "βραχιολάκια". 
Δηλαδή, ότι θα αρχίσουν συλλήψεις Αριστερών, μας λέει ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού!

Δεν σχολιάζουμε την ταύτιση της Αριστεράς με την χρήση χασίς....Το ήθος του συμβούλου!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter:@egerssi

            Η πατρίδα μας, όπως, είναι γνωστό έχει πολλά ανοικτά θέματα με τους γείτονές μας και για τα οποία οι κυβερνώντες θα έπρεπε να ανησυχούν.  Από τη στιγμή, όμως, που δεν ανησυχεί και δεν ενεργεί κατάλληλα η Ελληνική Κυβέρνηση, έχουμε φαινόμενα σαν το παρακάτω που θα αναφέρω, γιατί ως γνωστόν, «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»! Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λοιπόν, στις 10/10/2012, ημέρα επισκέψεως στην πατρίδα μας του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Νταβούτογλου, πρότεινε να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Ε.Ε. με τη ΠΓΔΜ, τονίζοντας πως το θέμα της ονομασίας θα ληφθεί υπόψη στα πρώτα στάδια των διαπραγματεύσεων. Ο αρμόδιος επίτροπος δε, για θέματα διεύρυνσης, Στέφαν Φούλε, παρουσιάζοντας την έκθεση προόδου της πΓΔΜ για το 2012, είπε: «Η επιτροπή θα παρουσιάσει πρόταση για το πλαίσιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της πΓΔΜ με την ΕΕ, στην οποία θα λαμβάνεται υπόψη η ανάγκη επίλυσης του θέματος της ονομασίας, από τα πρώτα κιόλας στάδια της ενταξιακής διαπραγμάτευσης». Έτσι, αργά αλλά σταθερά η γειτονική χώρα δουλεύει παρασκηνιακά για το συμφέρον της στα διεθνή forum, όταν όλο το πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας, «κοιμάται του ύπνο του δικαίου». Θα ξημερώσει, λοιπόν, μια ημέρα και με τη «βούλα» της ΕΕ, η χώρα «Μακεδονία», θα είναι ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.   
            Τα παραπάνω έγραφα στις 14 Οκτωβρίου 2012, στο άρθρο μου: «Ο λαός μας θα εμπνεύσει τον Νέο Παύλο Μελά».
http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/274-o-laos-mas-tha-empnefsei-ton-neo-mela Και θεωρώ πως δικαιώνομαι, όπως και όσοι άλλοι έχουν κατά καιρούς διατυπώσει τις ανησυχίες τους για την ανύπαρκτη στρατηγική της εξωτερικής μας πολιτικής, όλων ανεξαιρέτως των κυβερνήσεων της πατρίδος μας, όταν επί δεκαετίες αυτές οι Ελληνικές κυβερνήσεις έχουν στείλει στις καλένδες την Εθνική απαίτηση του λαού μας. Δηλαδή, στην οριστική απόδοση του ονόματος της γείτονος πΓΔΜ να μην εμπεριέχεται το όνομα Μακεδονία. Όμως, η οσφυοκαμπτική ατολμία αυτών των κυβερνήσεων απέναντι στους «συμμάχους μας», φτάνει τα όρια, της Εσχάτης Προδοσίας. Ναι της Εσχάτης Προδοσίας. Άλλωστε, πως αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να ερμηνεύσει την αποδοχή της ύπαρξης του όρου Μακεδονία, στο οριστικό όνομα, από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου; Την αποκάλυψη έκανε με τις δηλώσεις του στους Σκοπιανούς δημοσιογράφους, ο ίδιος ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, στην ολοκλήρωση του τριήμερου ταξιδιού του σε Αθήνα και Σκόπια, όταν δήλωσε, κάνοντας και μαθήματα Ιστορίας: «Η Μακεδονία είναι μεγάλη περιοχή η οποία οριοθετήθηκε πριν από 100 χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα, συνεπώς πρέπει να υπάρχει ένας προσδιορισμός ώστε να γίνεται σαφής διάκριση. Υπό το πρίσμα αυτό πρότεινα έναν προσδιορισμό. Η ελληνική πλευρά έχει τη θέση σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός, ενώ η εδώ κυβέρνηση έχει διαφορετική άποψη επ΄ αυτού. Πρόκειται για μια ουσιαστική διαφορά. Το θετικό είναι ότι συζητάμε με τα δυο μέρη για ένα όνομα το οποίο θα περιλαμβάνει τον όρο “Μακεδονία”, όμως υπάρχει διαφορά σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός».   
            Την βεβαιότητα, πως δηλαδή η αποδοχή του οριστικού ονόματος της πΓΔΜ με τον όρο Μακεδονία από την Ελληνική Κυβέρνηση, θα συνιστά Εσχάτη Προδοσία κατά των συμφερόντων της πατρίδος και του λαού, ενδυνάμωσε τα όσα άκουσα σε μια λαμπρή εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκα προσκληθείς. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού του Στόλου, Αντιναυάρχου Π.Ν Γρηγόρη Δεμέστιχα. Τίτλος του βιβλίου, άκρως επίκαιρος: «Ελληνική Εθνική Στρατηγική». Ομιλητές ήσαν ο Αντιναύαρχος  Ε.Α. Μιχαήλ Ισμαηλάκος, ο Ιστορικός-Συγγραφέας Σαράντος Καργάκος καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας. Την εκδήλωση διεύθυνε ο εκδότης Γιάννης Σχοινάς. Η αίθουσα ήταν πλημμυρισμένη από κόσμο, όπου ο καθένας διέκρινε πολλούς απόστρατους αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Οι πατριωτικές ομιλίες των ομιλητών συνέγειραν το φρόνημα των παρευρισκομένων, οι οποίοι πολλές φορές διακόπηκαν από ενθουσιώδη χειροκροτήματα.
            Από αυτήν την αξιόλογη εκδήλωση της παρουσίασης του πολύ σπουδαίου πολιτικο-στρατιωτικού βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού του Στόλου, Αντιναυάρχου Π.Ν Γρηγόρη Δεμέστιχα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μέρος των όσων είπε ο Επίτιμος από του βήματος αλλά εμπεριέχονται και στον πρόλογο του βιβλίου του:«…Η ιδέα για να εμβαθύνω σε θέματα Στρατηγικής ήλθε το 1996 (λίγο μετά τα γεγονότα στα Ίμια) όταν εκλήθησαν από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής διάφορα Ελληνικά Ινστιτούτα (μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Εταιρεία Στρατηγικών Μελετών – ΕΛΕΣΜΕ – στην οποία ήμουν τότε Πρόεδρος) να προσέλθουν σε σύσκεψη προκειμένου να αρχίσει να μεθοδεύεται η διατύπωση της Ελληνικής Εθνικής Στρατηγικής. Φαίνεται ότι υπήρξαν κάποιες φωνές στην Ελληνική Βουλή για την αναγκαιότητα ενός τέτοιου κειμένου, που έχουν όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου. Δυστυχώς λίγες μέρες μετά ήλθε η ειδοποίηση ότι η σύσκεψη ανεβάλετο για ευθετότερο χρόνο, που δεν έχει έλθει όμως μέχρι σήμερα. Κατά την γνώμη μου, ο λόγος ακυρώσεως της προσπάθειας για την σύνταξη αυτού του κειμένου ήταν ότι αυτό θα ήταν δεσμευτικό και δεν θα επέτρεπε τις αυθαιρεσίες και τις πρόχειρες λύσεις που δίδουν οι κυβερνήσεις μας ή που προωθούνται από ξένα κέντρα και αυτές τις αποδέχονται. Γι΄ αυτό και έχουμε συνήθως μέχρι σήμερα κυβερνήσεις που νέμονται την εξουσία και όχι κυβερνήσεις που προωθούν τα εθνικά συμφέροντα…».
            Συμπερασματικά, θα ήθελα να μου εξηγήσει ο κάθε κακοπροαίρετος των όσων γράφω! Πως ερμηνεύεται η ακύρωση από την πολιτεία της κλήσεως φορέων χάραξης Ελληνικής Εθνικής Στρατηγικής υπό της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής για ευθετότερο χρόνο; Από τότε μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει 17 ολόκληρα χρόνια και το Έθνος μας στερείται Εθνικής Στρατηγικής. Αυτή η στάση διαχρονικά της πολιτείας δεν συνιστά Εσχάτη Προδοσία; Γιατί όπως αναφέρει ο συγγραφέας, Εθνική Στρατηγική έχουν όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου. Και βεβαίως, πρώτοι και καλύτεροι οι Τούρκοι, οι οποίοι δεκαετίες πιο μπροστά προσχεδιάζουν τα “χτυπήματά τους” με απόλυτη επιτυχία, από ότι αποδεικνύουν τα γεγονότα. Έτσι βιώσαμε το 1922 την Μικρασιατική καταστροφή, το 1955 τα Σεπτεμβριανά της Πόλης, το 1974 τον διαμελισμό της Μεγαλονήσου.
            Συνεπώς, το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού! Και στην προκειμένη περίπτωση οι Ελληνικές κυβερνήσεις συνεχίζουν να υποπίπτουν στα ίδια εγκληματικά «λάθη» και τα οποία είναι απόρροια της συνειδητής πλέον, μη ύπαρξης Εθνικής Στρατηγικής. Αποτέλεσμα αυτής της συνεχιζόμενης προδοσίας είναι οι τρεις κρίσεις που ακολούθησαν με την Τουρκία τα έτη 1976, 1987 και 1996 και από τις οποίες η Τουρκία επέτυχε τους αντικειμενικούς της σκοπούς, όπως αναφέρει ο συγγραφέας (σελ.130-131)!
·         Με την κρίση του ΄76 επέτυχε την συμφωνία με το Πρωτόκολλο της Βέρνης για την μη εκτέλεση ερευνών σε αμφισβητούμενες θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, που αφορούσαν τν Ανατολικό Αιγαίο.     
·         Με την κρίση του ΄87 ετέθη περιορισμός για την μη εκτέλεση ερευνών εκτός χωρικών υδάτων σε όλο το Αιγαίο. Αυτή η πολιτική υποχώρηση σε συνδυασμό με την διακήρυξη της Μαδρίτης του 1997 με την οποία η Ελλάδα αναγνωρίζει “νόμιμα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο” αποτελούν εξαιρετικά δυσμενή εξέλιξη αφού η Τουρκία κατά καιρούς επικαλείται το casus  belli όχι μόνο για την περίπτωση επεκτάσεως των Ελληνικών χωρικών υδάτων (σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο) από 6 σε 12 ν.μ. αλλά και για την εκτέλεση ερευνών εκτός χωρικών υδάτων σε όλο το Αιγαίο.  
·         Με την κρίση του ΄96 έθεσε διεκδικήσεις σε νήσους/νησίδες του Αιγαίου