ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.9.13

Για τα Γενικά πρακτικά αλλά και για τους Υποψιασμένους στην υπόθεση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τα πρακτικά: Γεγονότα και δηλώσεις που σχετίζονται με τη σύλληψη βουλευτών της ΧΑ

1) Χθεσινή είδηση που προφανώς έχει σχέση με τις σημερινές συλλήψεις.

Έδιωξαν ξαφνικά από την ΕΥΠ τον υπεύθυνο της έρευνας για τη Χρυσή Αυγή
Ερωτηματικά για την υπηρεσία που τροφοδοτούσε με στοιχεία την εισαγγελία του Αρείου Πάγου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  27/09/2013 15:11
Νέο σοκ στην λεωφόρο Κατεχάκη στα πλαίσια της υπόθεσης «Χρυσή Αυγή». Αποπέμφθηκε το πρωί της Παρασκευής από την ΕΥΠ ο υπεύθυνος αξιωματικός για την διερεύνηση της δράσης της «Χρυσής Αυγής» με την υποβοήθηση και του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες υπό αντικατάσταση είναι και άμεσος συνεργάτης του. Παραμένει μέχρι τώρα αδιευκρίνιστο αν η αποχώρηση του συγκεκριμένου έμπειρου αξιωματούχου συνδέεται με κάποια «μαύρη τρύπα» στην έρευνα της ΕΥΠ για την «Χρυσή Αυγή» ή θεωρείται συνέχεια των πρόσφατων αλλαγών στην ΕΛ.ΑΣ
Εδιωξαν ξαφνικά από την ΕΥΠ τον υπεύθυνο της έρευνας για τη Χρυσή Αυγή 
Από την ΕΥΠ αποχώρησε λοιπόν ο προϊστάμενος της Γ ‘ Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας που είχε και την γενική ευθύνη των ερευνών για την δράση της «Χρυσής Αυγής» τους τελευταίους μήνες. Η Διεύθυνση Αντικατασκοπίας κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις μελών και βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες για τυχόν έκνομες ενέργειες. Στοιχεία από αυτές τις έρευνες είχαν τεθεί υπόψιν του αρμόδιου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη. Η ίδια υπηρεσία της ΕΥΠ ασχολείται με θέματα δίωξης οργανωμένου εγκλήματος, τρομοκρατίας και άλλες.
 Ο παραιτηθείς αξιωματούχος προερχόταν από την ΕΛ.ΑΣ και είχε υπηρετήσει σε υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών και στα αρμόδια τμήματα για οικονομικά εγκλήματα και την αρχαιοκαπηλία. Το 2005 είχε υπηρετήσει πάλι, από «χαμηλότερη θέση» στην Γ’ Διεύθυνση Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ όταν προϊστάμενος εκεί ήταν ο κ. Ιωάννης Δικόπουλος που προσφάτως παραιτήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Ο αποχωρήσας αξιωματούχος είχε τοποθετηθεί σε αυτήν την θέση προ ενός περίπου έτους, ύστερα από σειρά διεργασιών στο εσωτερικό της ΕΥΠ.
Το πρωί της Παρασκευής έδωσε κανονικά παρόν στην σύσκεψη των στελεχών της ΕΥΠ και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε η αποπομπή του.
Το πρώτο σενάριο που εξετάζεται είναι η αποχώρηση του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ να σχετίζεται με κάποια «προβλήματα» στην έρευνα για την «Χρυσή Αυγή». Το δεύτερο σενάριο είναι η φυγή του από την ΕΥΠ να σχετίζεται με πρόσφατες εκκαθαρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ αφού ο συγκεκριμένος αξιωματικός θεωρείται ότι διατηρούσε επαφές με τον Ιωάννη Δικόπουλο και άλλους αξιωματικούς που μετακινήθηκαν από τα σώματα ασφαλείας. Επιπλέον διερευνάται αν είχε ανακύψει τρίτο ζήτημα στις σχέσεις του με την διοίκηση της ΕΥΠ.

2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 Σεπτεμβρίου 2013
«Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην περιοχή του Κέντρου Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας)- Φιλελλήνων- δεξιά Λ. Β. Αμαλίας- αριστερά Λ. Β. Όλγας- αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου- αριστερά Λ. Β. Σοφίας- δεξιά Πλουτάρχου- αριστεράΠατριάρχου Ιωακείμ- Κανάρη- δεξιά Σόλωνος- αριστερά Καποδιστρίου- αριστερά Γ’ Σεπτεμβρίου- δεξιά Σατωβριάνδου- Σωκράτους- αριστερά Λυκούργου- αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής».

3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Καμμένου – ΚΚΕ – ΔΗΜΑΡ

Ο ΣΥΡΙΖΑ
“Είχαμε εδώ και καιρό υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθούν ενώπιον του νόμου όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές δράσεις.  Χωρίς άλλες καθυστερήσεις , με ψυχραιμία και με σεβασμό στο υπάρχον νομικό πλαίσιο η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες τόσο για τη δολοφονία του Π.Φύσσα όσο και για μια σειρά άλλες εγκληματικές δράσεις”.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ
«Εμεις στοχοποιήσαμε πρώτοι (ΠΑΣΟΚ) αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, την Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
«Αυτή τη στιγμή πρέπει να παρακολουθήσουμε αυτό που η Δικαιοσύνη εκτιμά ότι είναι σωστό», είπε, προσθέτοντας: «Πρέπει να αποδειχθούν όσα η δικαιοσύνη εκτιμά, γιατί για να γίνουν αυτές οι συλλήψεις εκτιμά ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση».
«Θα περιμένουμε σε σεβασμό, χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση αυτά που λέγαμε έγιναν πράξη και θα περιμένουμε τις εξελίξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΤΟ ΚΚΕ
Σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής καλεί λαό και νεολαία το ΚΚΕ, με αφορμή τις εξελίξεις «μετά το δολοφονικό χτύπημα της ΧΑ».Το αστικό κράτος έχει το νομικό πλαίσιο για να αντιμετωπιστούν οι εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. Σημειώνει μάλιστα πως «Το ότι αυτό δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα είναι ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και αποδεικνύει ότι υπήρξε ανοχή και απόπειρα αξιοποίησης της ΧΑ από το καπιταλιστικό κατεστημένο».Παράλληλα δηλώνει ότι «θα μελετήσει και θα τοποθετηθεί συγκεκριμένα για τις αλλαγές που εξαγγέλλονται στη νομοθεσία. Θα σταθεί αντιμέτωπο, όμως, σε όποιες νομοθετικές παρεμβάσεις επιδιώκουν την εξίσωση της ναζιστικής εγκληματικής δράσης με την πάλη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, την εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό, με βάση και αντίστοιχες κατευθύνσεις της ΕΕ».«Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ» αναφέρει χαρακτηριστικά.«Η ιστορική πείρα έχει αποδείξει ότι τα ναζιστικά μορφώματα, όπως η ΧΑ, είναι παιδιά του καπιταλισμού, το μακρύ χέρι του κεφαλαίου» προσθέτει η ανακοίνωση.
Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναμένουμε επίσημη ενημέρωση σε πολιτικό επίπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος, αναφερόμενος στις εξελίξεις της υπόθεσης των συλλήψεων με τη Χ.Α.
«Η Δικαιοσύνη αποτελεί ανεξάρτητη εξουσία και πρέπει να κάνει το καθήκον της εφαρμόζοντας το νόμο, την εμπιστευόμαστε», επεσήμανε ο ίδιος.
Ο Φ.ΚΟΥΒΕΛΗΣ – ΔΗΜΑΡ
Tη συμπαράταξη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων πρότεινε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.Ο κ. Κουβέλης μιλώντας στο Mega δήλωσε: «Ο εκφασισμός που αναπτύσσεται στην ελληνική κοινωνία επιβάλλει τη συμπαράταξη όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων».http://www.bankwars.gr/2013/09/ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ-Ανακοινώσεις-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/

4. Κύριοι Βουλευτές,

Κατωτέρω ιστορικές δηλώσεις των κομμάτων του δημοκρατικού και ημιδημοκρατικού τόξου για τη σύλληψη όλων σχεδόν των Βουλευτών (δεν γνωρίζω αν έμεινε κανείς ελεύθερος) της Χρυσής Αυγής και πολλών στελεχών της σε όλην την Ελλάδα.
Προς το παρόν δεν υπάρχει δήλωση του σίγουρα εκτός «δημοκρατικού και ημιδημοκρατικού τόξου» κατά κ. Χρύσανθο, ΚΚΕ 
Χωρίς άλλα σχόλια, προτείνω τη φύλαξη όλων των κατωτέρω δημοκρατικών και συνταγματικών δηλώσεων ώστε να τις θυμηθούμε και να τις κρίνουμε ανάλογα με τις μελλοντικές εξελίξεις.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
Τσίπρας: Ο Σαμαράς θεωρεί κίνδυνο τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι τη Χρυσή Αυγή (Δηλώσεις λίγο πριν  γίνουν γνωστές οι συλλήψεις ….. )

Ο Τατσόπουλος για τη Χρυσή Αυγή«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στο MEGA, τονίζοντας ότι η Ελληνική Δημοκρατία διόρθωσε σήμερα το τραγικό, μοιραίο λάθος που είχε κάνει ο Άρειος Πάγος στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με το να δεχθεί να κατέβει στις εκλογές μία ναζιστική συμμορία.«Διότι αυτή η συμμορία ευθύς εξαρχής το ουρλιάζανε ότι αυτή η συμμορία μπήκε μέσα στο Κοινοβούλιο, με μοναδικό σκοπό να το κλείσει», τόνισε ο κ. Τατσόπουλος.Δείτε το βίντεο:
Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ):  Μας ικανοποιούν τα γεγονότα
Description: Κωνσταντινόπουλος:Μας ικανοποιούν τα γεγονότα
“Μας ικανοποιούν τα γεγονότα . Από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη με το δικό της τρόπο που εκτιμά ότι είναι σωστός θα προχωρήσει” δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον Real Fm στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.
“Αυτή τη στιγμή πρέπει να παρακολουθήσουμε αυτό που η δικαιοσύνη εκτιμά ότι είναι σωστό”, είπε, προσθέτοντας: “Πρέπει να αποδειχθούν όσα η δικαιοσύνη εκτιμά, γιατί για να γίνουν αυτές οι συλλήψεις εκτιμά ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση”.
“Θα περιμένουμε σε σεβασμό, χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση αυτά που λέγαμε έγιναν πράξη και θα περιμένουμε τις εξελίξεις” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή): Ντροπή τους
“Ντροπή τους, ο κόσμος θα υψώσει τη Χρυσή Αυγή” είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος και πρόσθεσε: “Ηρθα να παραδοθώ, πείτε στον Κλουζό της αντιτρομοκρατικής ότι έχω αλλάξει σπίτι”.

Ο Μαρκογιαννάκης (ΝΔ)για τη Χρυσή Αυγή.Οι εις την εικόνα, συνταγατολόγος και ποπινικολόγος συμφνούν με τις συλλήψεις
«Είναι προφανές ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στο MEGA για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν άρμοζε σε βουλευτή, αλλά σε κακοποιό» και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι είχαν αποθρασυνθεί. Νόμιζαν ότι είναι πάνω και πέρα από το νόμο».
Δείτε το βίντεο:

Ο Καμμένος για τις εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή 
«Η Δικαιοσύνη αποτελεί ανεξάρτητη εξουσία και πρέπει να κάνει το καθήκον της, εφαρμόζοντας το νόμο, την εμπιστευόμαστε», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναμένουμε επίσημη ενημέρωση σε πολιτικό επίπεδο».
Ο Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ)  για τη Χρυσή Αυγή 
 ”Τα λέγαμε εδώ και μέρες” είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, και πρόσθεσε: “Τώρα χωρίς καθυστερήσεις να κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της”. 
Δούρου (συριζα): Ψυχραιμία και υπομονή αναγκαίες 
 ”Είναι πολύ σημαντική μέρα από πολλές απόψεις. Ψυχραιμία και υπομονή αναγκαίες.Ο τρόπος παρουσίασης των γεγονότων επίσης κρίσιμη σημασίας για την εξέλιξη στην κοινωνία πια και όχι μόνο στις δικαστικές αίθουσες” τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου σχολιάζοντας μέσω Twitter τις συλλήψεις των βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής.
Κεδίκογλου (ΝΔ): Θα κινηθούν οι διαδικασίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: