ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.13

ΟΙ ΚΡΥΦΟΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΔΕΝΔΙΑΣ & ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΩΡΑ "ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ" ΤΙΣ 32 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ

Ποινική δίωξη και εντάλματα σύλληψης βουλευτών Χρυσής Αυγής
Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, με την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος τριών βουλευτών και άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για πράξεις που συνιστούν κακουργήματα. Οι κατηγορίες στοιχειοθετούνται με βάση όσα έχουν προκύψει από την έρευνα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου .  Με την άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργήματα ενδέχεται να εκδοθούν και εντάλματα σύλληψης, έναντι των οποίων δεν ισχύει η βουλευτική ασυλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 32 δικογραφίες που έχει εξετάσει ο αντεισαγγελέας΄του ανωτάτου δικαστηρίου Χ. Βουρλιώτης, τις καταθέσεις μαρτύρων και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει υποκλέψει η ΕΥΠ, έχουν προκύψει στοιχεία που δείχνουν άμεση σχέση και συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της Χρυσής Αυγής σε πράξεις του κοινού ποινικού εγκλήματος.
Ειδικότερα, τεκμηριώνεται "διαρκής συμμετοχή" τους σε μαφιόζικου τύπου έγκληματικές ομάδες που πραγματοποιούν εκβιασμούς σε βάρος επιχειρηματιών, προσφέρουν "προστασία" σε νυχτερινά κέντρα, εκμεταλλεύονται μετανάστες μικροπωλητές και συμμετέχουν συχνά σε οργανωμένες πράξεις βίας των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Εντός της ημέρας ο εισαγγελικός λειτουργός που διενεργεί την έρευνα θα αποφασίσει αν θα καλέσει πρώτα για κατάθεση τα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται σ'αυτές τις δραστηριότητες, ή αν θα ασκήσει αμέσως δίωξη, που θα συνοδεύεται από εντάλματα σύλληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: