ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.12.10

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ .... ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!

Σκύλακες ἐξ ἀλλοτρίων πόνων(κόπων) τρεφομένοι.

Χαλκεὺς καὶ κυνάριον.(Αίσωπος)
Χαλκεὺς(σιδεράς) εἶχε κύνα, καὶ ὅτε μὲν ἐχάλκευεν(εργάζονταν), ὁ κύων ἐκοιμᾶτο(ο θόρυβος δεν τον ενοχλούσε), ὅτε δε έπαυεν τὸν ἄκμονα κρούειν(ώρα φαγητού σου λέει), εὐθὺς ἐγείρῃ καὶ τὴν κέρκον(ουράν) έσειεν.
Τοὺς ἐξ ἀλλοτρίων πόνων ἐφιεμένους ἐσθίειν ὁ μῦθος ἐλέγχει και ο νοών, νοήτω.
 
(Λυπάμαι φίλοι μου, αλλά φωτό σκυλάκι με  αντιπαθητική μούρη σαν κι' αυτές που έχω υπ'οψιν μου, δεν βρήκα όσο κι' αν έψαξα . Όλες οι φατσούλες είναι τόσο συμπαθητικές που είναι κρίμα για να τις "συσχετίσει" κανείς.)
 
(Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.) 
 
1) Τους προστατεύει πάντα, η πολιτική εξουσία και  οι διοικήσεις στους οργανισμούς του δημόσιου τομέα, γιατί είναι τα "ρεφλέξ αμορτισέρ" τους.
2) "Ροκανίζουν" τις εισφορές των εργαζομένων και τα πολιτιστικά κονδύλια, με τα κινητά τηλέφωνα, τραπεζώματα υμετέρων πολιτευτών(καθόλου δίαιτα δεν κάνεις κα.... και έχεις πάρει πολύ βάρος....) "κοινωνικές εκδηλώσεις", κλπ και το απεργιακό ταμείον είναι μονίμως "μείον" , οπότε αναγκάζονται να ζητούν δάνεια από τις επιχειρήσεις, π.χ στην ΔΕΗ, που όπως είπε ο πρόεδρός της στην βουλή, αυτό είναι σύνηθες και απόλυτα φυσιολογικό.
3) Έχουν ρουφιάνους άλλα "σκυλακάκια κανίς" ή "στέρφα ζωντανά ψηφοφόρους", που τους σείουν την κέρκον τους(ουρά), για ραχάτια, ρουσφετάκια, επιδοματάκια και θεσούλες.
 4) Έχουν αλληλεγγύη μεταξύ τους ασχέτως πολιτικού χρώματος, σκύλακας σκυλάκου μάτι δεν βγάζει, εκτός κι,αν είναι να μοιράσουν συνδικαλιστικές θέσεις, με εργασιοαπαλλαγή.
5) Έχουν του πιο έγκριτους νομικούς συμβουλάτορες-μερικοί έχουν γίνει ζάπλουτοι-τους οποίους  απασχολούν κυρίως στα δικαστήρια, για την προστασία της ανύπαρκτης τιμής και υπόληψής τους και λιγότερο για τα συμφέροντα των εργαζομένων.
6) Είναι επικίνδυνοι και "ξεσκίζουν" όσους τους αμφισβητούν ή τολμήσουν να "πηδήξουν" έξω από το μαντρί".
7) Με τους πολιτικούς είναι κω.... και βρ.... και ονειρεύονται να γίνουν και αυτοί κω.... στο "μπουρδέλο" και δυστυχώς, πολλοί από δαύτους  γίνονται.
8) Με τα ΜΜΕ έχουν μόνιμο έρωτα, τσουπ κάθε τόσο στην TV, γιατί έτσι γίνονται αναγνωρίσιμοι και επενδύουν στο "πολιτικό" τους μέλλον.  
9) Κάποιοι απ' αυτούς είναι "προκλητικά" ημιμαθείς και αγράμματοι κι' όμως το παίζουν "κριάρια στο κοπάδι"[Συνάντησα, πριν αρκετά χρόνια που πήγα να δουλέψω,  έναν πρασινόβλαχο της κλαδικής, από τον ορεινό βάλτο(ας με συγχωρέσουν οι συντοπίτες του)που με πλησίασε να με "προσηλυτίσει", "ακ συνάδιλφι ίσι νέους κι δεν ξέρς, πρεπ' όπους δήπουτι να γραφτίς στιν Πάσκι, ακ κι μένα πούμι παλιουσιρά, έτσ' θα πας μπρουστά, εδό ιν' η δίναμ",   κι' εγώ τότε ο έρημος να μην μπορώ  να τον διαολοστείλω τον αρχηρουφιάνο, αλλά από την άλλη οφείλω να ομολογήσω ότι ο παμπόνηρος αυτός  ήταν συμπαθής σε όλες τις τάσεις γιατί τραγούδαγε  ντάμπλ το δημοτικό "τ'ακούς μαυριδερούλα μου",  που για όσους γνωρίζουν, έχει την ίδια μελωδική γραμμή με το "Γρίβαμ σε θέλει ο βασιλιάς".
 10) Όταν οι νέοι με αρκετά, οφείλουμε να ομολογήσουμε προσόντα σήμερα ,  ξεκινάνε την   ζωή τους στην παραγωγή, κυρίως στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, έχουν τρεις μόνον επιλογές.
Θα υποταχθούν στα σκοτεινά αφεντικά των κλαδικών και θα δουλεύουν σαν βόδια, άλλα χωρίς κανένα ενδιαφέρον και όραμα ή  θα κοντραριστούν μαζί τους και θα τους φάει η μαρμάγκα της πουστιάς και της αλητείας ή  θα "ειδικευθούν  στο κωλοβάρεμα" , με την σκέψη προς δόξαν τίνος να προσφέρω τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου  και τις δυνατότητές μου στον εργασιακό φορέα-και κατ' επέκταση στην κοινωνία και την πατρίδα-γιατί να δώσω παραπάνω απ' ότι παίρνω, προς δόξαν των κοπρόσκυλων ;
 
Κ' έτσι φίλοι μου, δυστυχώς για τις επόμενες γενιές, έχουμε πέσει εις "πάγην ιλύος" και βουλιάζουμε, παραμένοντας απαθείς θεατές της βρόμικης, δύσοσμης και "θανάσιμης" παράστασης, του "θιάσου της τεμπελχανίας και κουτοπονηριάς".  
 
 ΕΛΕΟΣ!...
 
Γ.Δ

Κλείστε ένα κανάλι και ανοίξτε χίλια Blogs

Όπως έχουμε παρατηρήσει όλοι το παιχνίδι της ενημέρωσης παίζεται πλέον με όρους Blogs. Αν δεν υπήρχαν τα blogs και η λυσσασμένη άμυνα του εναντίων του ΔΝΤ του μνημονίου και της κυβέρνησης του, όλα γύρω μας θα ήταν διαφορετικά. Τα γνωστά παπαγαλάκια θα κοίμιζαν το κόσμο καθημερινά από τα κλασικά ΜΜΕ τα όποια θα ανταγωνίζονταν αναμεταξύ τους για το πιο είναι το μεγαλύτερο κανάλι της χούντας και ποιο έχει τις πιο καλές πληροφορίες, ή  ποιο παίρνει τα πιο πολλά λεφτά από την  παρούσα “νέα τάξη πραγμάτων”.
Όλα θα ήταν μέλι γάλα το ΔΝΤ θα έκανε μπίζνες, οι τούρκοι θα έκαναν μπίζνες, πετρέλαιο στο αιγαίο δεν θα υπήρχε, μαζί θα τα είχαμε φάει τα λεφτά, οι εργαζόμενοι θα ήταν λαμόγια που χρεοκόπησαν την χώρα και ο Στρος Καν θα ήταν ο θειος του Γιώργου  από την Αμερική με τα πολλά λεφτά.
Το μνημόνιο θα ήταν μηχανισμός σωτηρίας ο Παπανδρέου σωτήρας, η τρόικα  σύμβουλοι του πρωθυπουργού, ο Καραμανλής θα παρέδιδε το θρόνο του  σε κάποιο τοποτηρητή, ο Νίκος Παπανδρέου θα ετοιμάζονταν για διάδοχος και  κουτάλα θα άλλαζε χέρια  μεταξύ τους  ανά εφταετία.
Και είναι απόλυτα κατανοητό ότι οι πολιτικοί στην μεγάλη τους πλειοψηφία σνομπάρουν και αποφεύγουν, δεν ασχολούνται με τα blogs  παρά μόνο για να παραστήσουν ευκαιριακά τους bloggers.  Μιλώντας πάντα για την πλειοψηφία και όχι για όλους θα λέγαμε ότι θεωρούν  τα blogs γραφικότητα, παραξενιά, τα ταυτίζουν με εκβιασμούς και γενικός με το πόπολο. Ετσι επιλέγουν να συνομιλουν με την άρχουσα κάστα.  Περιχαρακωμένοι συνεχίζουν να μιλούν μεταξύ τους,  πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες, κανόναρχος, διευθυντές ειδήσεων,   όλοι τους σε ένα παράλληλο συμπάν στο οποίο έχουμε εισβάλει και τους παίρνουμε φαλάγγι μέρα με την μέρα.
Είναι προφανώς πολύ πιο δύσκολο να «συνδιαλαγείς» με τα  χιλιάδες blogs  και απείρως δυσκολότερο από το να κάνεις μια διευθετισούλα εφοριακή ταμειακή ή άλλου τύπου με τα 5-6  κλασικά ΜΜΕ.
Σίγουρα υπάρχουν μεταξύ μας και συμφέροντα και σίγουρα διάφοροι δημοσιογράφοι μες τον χαμό εξασκούν το παλιό καλό παιχνίδι της επιρροής και της στημένης είδησης. Αλλά υπάρχουν  χιλιάδες ιστολογία και φωνές  και τέλος πάντων μεγαλύτερη αμεσότητα και διαδραστικότητα από το να βλέπεις TV.
Και εάν στην Ελλάδα τα Blogs γιγαντώθηκαν είναι γιατί στην Ελλάδα το παιχνίδι της ενημέρωσης ήταν στημένο κλειστό και οι πολίτες ευφυέστεροι από  αυτό το σύστημα.
Σίγουρα τα  περισσότερα blogs δεν ενημερωτικά αλλά μάλλον opinion makers. Όμως είναι πολύ πιο αυθεντικοί από τον Τσίμα τον Καψή τον Πρετεντέρη τον Χατζηνικολάου τον Τράγκα την Μακρή. Στα blogs δεν υπάρχουν ολοκληρωμένα σχέδια που φτάνουν να ορίζουν  κυβερνητικά  επιχειρηματικά ή πολιτικά σχέδια αλλά μικρές στιγμές  γεμάτες θυμικό και ένταση.  Ακόμη είναι σίγουρο είναι ότι εδώ μια είδηση δεν θα θαφτεί ποτέ. Είναι αδύνατον να αποσιωπηθεί. Ακόμη και ως υπερβολή η είδηση θα βγει  και θα τεθεί στην διάθεση όλων.
Και σίγουρα την επόμενη δεκαετία θα υπάρχουν απείρως περισσότερα blogs και ίσως ελάχιστα ενημερωτικά τηλεοπτικά κανάλια ή μέσα συγκέντρωσης και διασποράς πληροφορίας.  To MME  του μέλλοντος, μοιάζει να είναι περισσότερο info-provider και λιγότερο διαπλεκομμένος διαμορφωτής γνώμης.  Αυτό τον ρόλο παίζουν ήδη τα διαδικτυακά τμήματα των εφημερίδων  όπου απλώς υπάρχει μια συνεχής ροη ειδήσεων.
Η συγκέντρωση εξουσίας σε λίγους ισχυρούς που έγινε δυνατή δια μέσου της  μοναδικής τηλεόρασης που επέτρεψε και την συγκεντρωση ισχύος,  αμφισβητείτε πλέον ανοιχτά ως τάση καθώς ενημερωτικό μέσο γίνεται ο προσωπικός υπολογιστής. Κάθε αναγνώστης προσδίδει δύναμη στα ιστολόγια και  κάθε νέος αναγνώστης είναι μια μικρή νίκη  εναντίων της διαπλοκής.
Κλείστε  λοιπόν ένα κανάλι  και ανοίξτε χίλια Blogs. Είναι μικρές καθημερινές νίκες υπέρ της Δημοκρατίας είναι ακτιβισμος κίνημα που  αλλάζει τον κόσμο και δίνει φωνή σε έναν κόσμο που ήταν σιωπηλός επι πολλά χρόνια.
Γιάννης Παπαϊωάννου

Όταν ο Γιώργος Προφητεύει...

                 "Εάν δεν πετύχει η πορεία εμβάθυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε θα βρεθούμε σε μία Ευρώπη ισχνή και με προβλήματα και εμείς αλλά και άλλοι, όλοι θα έλεγα. Θα χρειαστεί τότε να αναδείξουμε τις δικές μας δυνάμεις, να κινηθούμε στην περιφέρεια μας, στα Βαλκάνια, στη Μεσόγειο, στη Μαύρη Θάλασσα, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική για να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες με την Κίνα, την Ρωσία, την Ιαπωνία, να επενδύσουμε στη νέα γενιά, στα δικά μας πλεονεκτήματα χωρίς δάνειες δυνάμεις."
                                                                                                            Γ.Α. Παπανδρέου, 22 Δεκεμβρίου 2010 Βουλή των Ελλήνων               
                  "Αν οι Εταίροι μας δεν κάνουν δεκτό το αίτημά μας, τότε θα διευρύνουμε άμεσα τον κύκλο επαφών μας με άλλες χώρες  όπως η Ρωσία ή η Κίνα ή ακόμη και η Σαουδική Αραβία, παρέχοντάς τους ειδικές διευκολύνσεις σε αντάλλαγμα χαμηλότοκων δανείων."
Ιστολόγιο TYXAIOS, 1 Μαΐου 2010 εδώ http://tyxaios.blogspot.com/2010/05/blog-post.html


     Το απόσπασμα που παραθέτουμε από την ομιλία του κ. Παπανδρέου στη Βουλή, κατά την πρόσφατη συζήτηση για την ψήφιση του Προϋπολογισμού, αποτελεί - κατά την άποψή μας - την πιο σημαντική τοποθέτηση Πρωθυπουργού της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια. Την εξέλιξη των πραγμάτων βεβαίως την είχαμε περιγράψει απ' αυτό το ιστολόγιο ήδη από το Μάιο, δυστυχώς. Γι΄ αυτό και παραθέτουμε και το κομμάτι από το δικό μας άρθρο.

   Πράγματι - και παρά την έκπληξη του γράφοντος - ο κ. Πρωθυπουργός ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές περιγράφει σε λίγες γραμμές τις προθέσεις του για την πορεία της χώρας, στην περίπτωση που η Ευρωζώνη και ουσιαστικά η Γερμανία, εμμείνει στην δική της στρατηγική. Το συγκεκριμένο κομμάτι - που μπορεί ο καθένας να βρει στα πρακτικά του Κοινοβουλίου - δεν προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ, μολονότι η σημασία του είναι εξαιρετικά και αυτονόητα τεράστια για το μέλλον της χώρας.

    Τι εννοεί ο Πρωθυπουργός; Εμείς συμπεραίνουμε τρία ζητήματα:

  • Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία για Ευρωομόλογο. Έχουμε ξαναγράψει ότι μια τέτοια εξέλιξη οδηγεί σε μια κατ' αρχήν de facto  δημιουργία δύο - τουλάχιστον - νομισμάτων στη ζώνη του ευρώ. Ο Πρωθυπουργός προδιαγράφει ένα εναλλακτικό σενάριο και μεταφέρει το μήνυμα σε φίλους και συμμάχους ότι διαθέτει μια τέτοια εναλλακτική στρατηγική. Δεν την προτιμά, αφού ήδη έχει εξηγήσει ότι πρόθεση της χώρας είναι να παραμείνει σε μια ισχυρή Ευρώπη, αλλά πολύ ορθά υπογραμμίζει ότι δεν έχει νόημα ο περιορισμός σε μια "ισχνή" Ευρωζώνη.
  • Προειδοποιεί την Τρόικα για το εξής απλό θέμα: Αν το "κόστος" παραμονής στο μηχανισμό στήριξης για τη χώρα είναι πολύ μεγαλύτερο από το "κόστος" εξόδου από αυτόν τότε η χώρα θα ακολουθήσει μια διαφορετική στρατηγική. "Χωρίς δάνειες δυνάμεις"! Το βρίσκω εξαιρετικό!
  • Το σημαντικότερο: Επιτέλους ο κ. Παπανδρέου "παίζει" το γεωπολιτικό χαρτί της Ελλάδας.
  Εδώ θα επαναλάβουμε τον ίδιο επίλογο που είχαμε γράψει σε εκείνο το άρθρο της 1ης Μαΐου:
  "Ας το καταλάβουν λοιπόν οι πιστωτές μας, οι φίλοι και οι σύμμαχοί μας αλλά και οι κερδοσκόποι: Αν οδηγηθούμε στο ΔΝΤ είμαστε αποφασισμένοι να κοστίσουμε πολύ πιο ακριβά από όσο μας κοστολογούν, προκαλώντας πολύ μεγαλύτερες απώλειες από εκείνες που έχουν ήδη ασφαλίσει. Αποτελούμε όχι μόνο οικονομική αλλά και γεωπολιτική και γεωγραφική και ιστορική αξία. Η πιστοληπτική μας ικανότητα δεν ορίζεται μόνο από την οικονομική μας συνιστώσα αλλά και αθροίζεται με την πολιτική μας βαρύτητα στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Οι χώρες δεν είναι επιχειρήσεις ή μαγαζιά. Δανείζονται και δανείζουν όχι μόνο χρήμα αλλά και ισχύ και συμμαχίες και σχέσεις. Ας μας επαναξιολογήσουν λοιπόν με ευρύτερους και πληρέστερους όρους, συμπεριλαμβάνοντας στο μοντέλο αξιολόγησης που χρησιμοποιούν -πέραν του οικονομικού κινδύνου - και εκείνον να επαναπροσδιορίσουμε, με τη συνολική μεταβολή της στάσης μας, την αρχιτεκτονική του ευρωπαϊκού χάρτη και ιδιαίτερα στο μαλακό ευρωπαϊκό υπογάστριο..."

   Το βέβαιον είναι ένα: Τα "ωραία" έρχονται...!
tyxaios

Ο άθλιος κατοχικός εκπρόσωπος τύπου πέταξε τον φερετζέ και δηλώνει απροκάλυπτα Σιωνιστής!


Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς, ο Γ. Πεταλωτής ανέφερε ότι είναι υποχρέωση της κυβέρνησης "να καταδικάζει τη γλώσσα του μίσους από όποιον κι εάν εκφέρεται", καθώς "και να στιγματίζει ως απαράδεκτη τη γλώσσα που αρνείται το Ολοκαύτωμα, το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας".
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (ΣΣ. Ο Εκφραστής της κοινωνίας) έκανε λόγο για απόψεις που ανήκουν στο περιθώριο και πρόσθεσε ότι προσβάλλουν την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.
"Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η ελληνική πολιτεία και η κοινωνία μας, τις καταδικάζουν απερίφραστα", κατέληξε η δήλωσή του.

Τις παραπάνω δηλώσεις του Πεταλωτή διαβάσαμε στο δεξί εξτρέμ. Και αφορούν στην συνέντευξη που έδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς στους καμπουραοικονομάκηδες. Στη συνέντευξη (δείτε την εδώ) πουθενά ο Πειραιώς δεν αναφέρεται στους Εβραίους συλλήβδην αλλά στον Σιωνισμό και μόνο!!! Ο Πεταλωτής δηλαδή μας λέει ότι είναι γλώσσα του μίσους να καταδικάζεις τα εγκλήματα κατά του παλαιστινιακού λαού για τα οποία υπεύθυνοι είναι οι ηγέτες του Σιωνισμού και όχι βέβαια κάθε Εβραίος έποικος. Αυτό τουλάχιστον το κουλό εκπρόσωπο έπρεπε να το γνωρίζει. Αλλά μάλλον το γνωρίζει και επίτηδες ταυτίζει τον Σιωνισμό με τον Εβραϊκό λαό, ώστε να ενσπείρει τον φόβο, πως υπάρχουν τυχόν κυρώσεις σε όσους καταδικάζουν τον Σιωνισμό, την απεχθέστερη δηλαδή μορφή εθνικισμού. Περιθωριακός λοιπόν κυρ-Πεταλωτή δεν είναι όποιος καταδικάζει τον Σιωνισμό, αλλά όποιος σαν εσένα τον γλείφει. Και να είστε σίγουροι πως, αν το άθλιο αυτό ανθρωπάριο βρισκόταν στην θέση του εκπροσώπου του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν γινόντουσαν τα σφιχταγκαλιάσματα με τον Αραφάτ, θα καταδίκαζε ως περιθωριακούς όσους μιλούσαν κατά των Παλαιστινίων. Είναι φυσικό και επόμενο, όπως το ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψε την σοσιαλιστική πολιτική για να γίνει πιο νεοφιλελεύθερο από την ΝΔ, έτσι και από αντισιωνιστικό κόμμα κατέληξε σιωνιστικό.
Αλλά αρκετά ασχοληθήκαμε με τον νεοσιωνιστή καραγκιόζη. Ας δούμε και κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γνωρίζει. Δεν τους μαθαίνουν τέτοια αυτονών, δεν τους χρειάζονται. Ως ανιστόρητος δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει πως το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος της ανθρωπότητας δεν είναι το ολοκαύτωμα, αλλά η ολοκληρωτική και μεθοδευμένη γενοκτονία του Ελληνισμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από έναν μάλιστα εβραίο στην καταγωγή ( ο πατέρας του ήταν αυτός που μεταστράφηκε στον ισλαμισμό), τον Κεμάλ Ατατούρκ. Αυτά για το τι πιστεύουν οι Έλληνες. Τώρα τα αμερικανάκια με τα σπαστά ελληνικά τύπου ΓΑΠ και Πεταλωτή μπορούν να πιστεύουν αυτά που τους έμαθαν οι μάνες τους! 
paideia

Μπαταχτήδες Νεοδημοκράτες. Άφησαν απλήρωτο τραπέζι με το Σαμαρά!


Σαμαράς Αμπελάκια
«Γαλάζιος» εμφύλιος έχει ξεσπάσει στη Λάρισα για το τραπέζι που έγινε στα Αμπελάκια στις 3 Σεπτεμβρίου μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά στην ιστορική κοινότητα. Τα «γαλάζια» στελέχη και ο «γαλάζιος» κοινοτάρχης άφησαν απλήρωτο το τραπέζι στη «γαλάζια» ταβέρνα της ιστορικής κοινότητας εκθέτοντας το κόμμα!
Τα «γαλάζια» στελέχη μετά την ομιλία Σαμαρά και τις επισκέψεις στο Μουσείο Σβαρτς, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στο Λαογραφικό Μουσείο των Αμπελακίων συνέφαγαν στην κεντρική πλατεία του χωριού, χωρίς ωστόσο να πληρώσει κανείς το λογαριασμό αφήνοντας φέσι περίπου 1.500 ευρώ στην ταβέρνα Δανιήλ!
Η εκδήλωση ήταν κομματική και έπρεπε να πληρώσει η τοπική ΝΟΔΕ λένε οι «γαλάζιοι» Αμπελακιώτες, ενώ η ΝΟΔΕ σφυρίζει αδιάφορα για την απλήρωτη λυπητερή. Από την πλευρά της ΝΟΔΕ διαρρέουν ότι το τραπέζι έπρεπε να πληρώσει η κοινότητα των Αμπελακίων, αλλά άλλη είναι η άποψη του «γαλάζιου» κοινοτάρχη Γιώργου Σολωμού που δεν θέλει να χρεώσει την κοινότητα και ενδέχεται να πληρώσει ως οικοδεσπότης μόνο το τραπέζι του Προέδρου της ΝΔ στον επίσης «γαλάζιο» ιδιοκτήτη της ταβέρνας εάν δεν το πράξει η τοπική ΝΟΔΕ.
Οι Αμπελακιώτες λένε πάντως ότι υπήρξαν και αξιοπρεπέστατα στελέχη που πλήρωσαν ότι έφαγαν και ότι ήπιαν με την παρέα τους χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα. Όμως η λυπητερή που έμεινε απλήρωτη φτάνει στα 1.500 ευρώ!
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως την ίδια ημέρα που ο κοινοτάρχης Γ. Σολωμός και ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Δημ. Παπαευθυμίου δεν ασχολήθηκαν με το θέμα και η υπόθεση έφτασε σήμερα να είναι η μόνο κουβέντα στα καφενεία όλου του νομού, το κλιμάκιο που συνόδευε τον πρόεδρο του κόμματος έδειχνε άλλο πρόσωπο.
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι μετά την επίσκεψη Σαμαρά στο Λαογραφικό Μουσείο των Αμπελακίων έμεινε τελευταίος ένας σύμβουλος του κ. Σαμαρά και πλήρωσε 30 εισιτήρια και την ενίσχυση του Μουσείου, παρόλο που η συνοδεία του προέδρου ήταν πολύ μικρότερη. Άλλοι οι συμβολισμοί του Σαμαρά κι άλλοι των τοπικών στελεχών της ΝΔ που εξέθεσαν το κόμμα αφήνοντας το τραπέζι απλήρωτο!
====================
ΣχόλιοΓιάννης Παπαϊωάννου: Τόσο κλασική παλιά  δεξιά. Τους ταίζεις τους ποτίζεις σου σφίγγουν το χέρι όλο υποσχέσεις και νοηματα και μην τον είδατε το Παναγή.  Όπως πάντα όλα γίνονται για την κουτάλα…

Χριστούγεννα της φτώχειας και της οργής,

τα πρώτα της εποχής των μνημονίων της ντροπής.Του γκρεμίσματος των ονείρων των παιδιών μας,του ξεπουλήματος της ζωής ενός ολόκληρου Λαού.Υπάρχει μηχανισμός να προστατέψει τους εγκληματίες του χρηματος και της πολιτικής;Δείτε το Βίντεο με τα κάλαντα της Κερατέας
Παραμονή των χειρότερων Χριστουγέννων που η χώρα βιώνει από την επόμενη του εμφυλίου.Αχνές αναμνήσεις από τη δεκαετία του 50 για τους μεγαλύτερους, πού σαν παιδιά είχαν τουλάχιστον κάποια προσδοκία  μπροστά τους, κάποια προοπτική -έστω κάλπικη  -για να ονειρεύονται.

Η απουσία του ονείρου αποτελεί την τωρινή τραγωδία.Μία ολόκληρη γενειά παιδιών,έφηβων και νέων, ξεκινάει τη ζωή της έχοντας βρεθεί σε ένα μπαλκόνι απο το οποιο η μόνη θέα είναι το κενό.Αυτό τούς επεφύλαξε στη χαραυγή της ζωής τους ένα σύστημα ζωής για το οποίο ποτέ δεν ρωτήθηκαν αν ΄θέλουν, Οπως άλλωστε και εμείς οι μεγαλύτεροι.

Το σύστημα αυτό δεν είναι ένας αόριστος ιδεολογικός φαντομάς αλλά η μετουσίωση σε πράξη των επιθυμιών του διεστραμένου ανθρώπινου ΕΓΩ που διψάει για εξουσία,επιβολή και ικανοποίηση μιας απύθμενης απληστίας και εκμετάλλευσης σε βάρος του ανθρώπου με τον οποίον μοιράζεται το ίδιο περιβάλλον.Γιατί όλοι πάνω στη ίδια μπάλα που λέγεται Γή βρεθήκαμε ,γεννημένοι από μία μητέρα, τη μάνα μας,κανένας δεν έχει αποτελέσει εξαίρεση μέχρι σήμερα σε αυτή την πραγματικότητα.Ούτε ο ίδιος ο Χριστός.  

Το σύστημα αυτό που επιβάλει τον τρόπο για να περάσουμε τη ζωή μας σαν άνθρωποι έχει πάρει ιστορικά καθεστωτική υπόσταση και υλοποιείται στην πράξη μέσα από ένα σύνολο οικονομικών και κοινωνικών μηχανισμών,που συνιστούν την ονομασία του:Καπιταλισμός.Δεν θα πρέπει πλέον να αποφεύγουμε να σκεφτόμαστε και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.Μία ορολογία που κρατήθηκε επιμελώς σε απόσταση από το λεξιλόγιο του καθημερινού πολίτη, προκειμένου να προστατευτεί, να αποτελεί λέξη -ταμπού -ώστε όταν έλθει η
ώρα η κακιά της της τελικής δοκιμασίας και αμφισβήτησής της, να μην έχει την τύχη του άλλου εναλλακτικού συστήματος που δήθεν εφαρμόστηκε και κατέρρευσε, του σοσιαλισμού.
 
Οι συνθήκες που ραγδαία διαμορφώνονται στη χώρα, αποτελούν το άμεσο αποτέλεσμα της συνειδητής πρακτικής της ελληνικής οικονομικής ελίτ και των πολιτικών που αυτή επέβαλε στο λαό  μετά τον εμφύλιο, μέσω του εξωνυμένου πολιτικού προσωπικού που προ -επέλεγε και χρηματοδοτούσε.Τα γεγονότα τα οποία ήδη βιώνουμε σαν πολίτες,θα οδηγήσουν τελεολογικά εργαζόμενους,άνεργους και νεολαία να αρθρώσουν με πρωτόγνωρες για τον τόπο πρωτοβουλίες και πρωτοπορείες το δικό τους πολιτικό λόγο, τη δική τους εναλλακτική άμεση πρωτοπτική, για το πώς θέλουν από εδώ και πέρα να ζήσουν.

Τα κινήματα από τα κάτω τα οποία γιγαντώνουν καθημερινά απο άκρου σε άκρο της χώρας, δημιουργούν τη συνισταμένη δυναμική όχι απλά μιάς άνευ προηγουμένου στη ελληνική ιστορία ανατροπής, αλλα μίας νέας οικονομικής και κοινωνικής οργάνωσης που ιστορικά θα διαψεύσει κατά δραματικό τρόπο  όλες τις θεωρίες των μονόδρομων του βιωμένου καπιταλισμού.

Οι ορατοί πολιτικοί εκπρόσωποι του σάπιου οικονομικού και κοινωνικού συστήματος που μέχρι σήμερα όλοι βιώσαμε και οι οποίοι αποτελούν μέρος του αδιεξόδου, έχουν απλά εκπληρώσει τους λόγους ύπαρξης τους.Και φυσικά δεν μπορεί να είναι μέρος της λύσης που έρχεται.Το ερώτημα είναι πλέον αν υπάρχει βιώσιμος μηχανισμός ο οποίος θα είχε τη δυνατότητα να τους προστατεύσει απο τον πολιτικό τους θάνατο.

Τα Χριστούγεννα του 2010, με τη φτώχεια που έιναι ήδη εδώ και τα φιλανθρωπικά σισσίτια , τα Χριστούγεννα με τους πολίτες στούς δρόμους της Κερατέας,των Διοδίων,των διαδηλώσεων,τα Χριστούγεννα της συσσωρευμένης λαικής οργής,  μπορεί σε λίγο να αποτελούν ανάμνηση.

Ευχάριστη αν η χώρα αφεθεί από το λαό στην κατάρρευση κάτω από το βάρος των αλλεπάλληλων μνημονίων του ΔΝΤ και της ΕΕ.Θλιβερή αν οι πολίτες έγκαιρα πράξουν το καθήκον τους απέναντι στους εαυτούς τους, στα παιδιά τους,ο ένας στον άλλον.
Η επόμενη μέρα θα τους έχει ανταμείψει με το προνόμιο να ζήσουν σε μία κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας,δικαιοσύνης,πραγματικής ευημερίας..


Γιώργος Κοσμόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.
Αντιμονοπωλιακης Ενωσης STOPCARTEL

23.12.10

Η επιχείρηση φίμωσης των Ιστολογίων "δουλεύει ρολόι"

Η πρόσφατη άνθιση των Ιστολογίων έφερε σε αρκετά δύσκολη θέση την "εξουσία".
ΔΝΤ, εντολοδόχοι πολιτικοί, καθοδηγούμενα ΜΜΕ, ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων, αναρχικοί, τρομοκράτες και λοιποί Υπηρέτες της Νέας Τάξης πραγμάτων αρχίζουν να ανησυχούν.
Το ελεύθερο διαδίκτυο άρχισε να γίνεται επικίνδυνο.
Και πρέπει ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ..
Αυτό υλοποιείται με 2 τρόπους:

1ον:
αφήνουμε να διαρρέουν και να κυκλοφορούν σε Ιστολόγια κατασκευασμένες ειδήσεις που σύντομα αποδεικνύονται ψεύτικες γκρεμίζοντας ότι υπεύθυνα έχει χτιστεί τόσα χρόνια από την συντριπτική πλειοψηφία των Ιστολογίων.

2ον:
Συλλαμβάνουμε μερικούς blogger για εκφοβισμό σταδιακά, με διάφορα προσχήματα, τους κατασυκοφαντούμε στα ΜΜΕ, οπότε παίρνουν σιγά σιγά "το μήνυμα" και οι υπόλοιποι ...


Διαβάστε το χρονικό και διαπιστώστε πόσο ταχύτατα "επεμβαίνει" ο κρατικός αλλά (δυστυχώς) και ο "μη κρατικός" μηχανισμός όταν υπάρχουν "εντολές άνωθεν".
Το χρονικό της σύλληψης:

Αρχικά συλλαμβάνεται και κατηγορείται για "εκβιασμό" και "συκοφαντική δυσφήμιση" blogger του ArmyAlert (Η επίσημη ανακοίνωση Γεν.Αστ.Δ/νσης Αττικής στις 19-12-2010).
Οι επίμαχες αναρτήσεις του ArmyAlert:

Αντίστοιχες αναρτήσεις εμφανίστηκαν και στο Ιστολόγιο εθνικού προβληματισμού Hellenic Revenge με αποτέλεσμα την έκδοση εντάλματος σύλληψης πιθανότατα για γυναίκα blogger που γράφει σε αυτό.
Το Hellenic Revenge συνηθίζει να αναδημοσιεύει αναρτήσεις μιας πληθώρας ιστολογίων εθνικού προβληματισμού οπότε αναπόφευκτα αναδημοσίευσε και την ανάρτηση του Armyalert.
Οι επίμαχες αναρτήσεις του HellenicRevenge:
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/12/blog-post_3058.html (η αναδημοσίευση από το ArmyAlert)


Σχολιάζοντας τις αναρτήσεις
Φυσικά ούτε τους προαναφερθέντες blogger γνωρίσουμε, ούτε κάτι περισσότερο για την υπόθεση -πέρα από εκτεταμένες αναζητήσεις που κάναμε στο διαδίκτυο για το θέμα.
Πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπήρξε ή όχι εκβιασμός για τις επίμαχες αναρτήσεις. Γι αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Όμως η ουσία των επίμαχων αναρτήσεων δείχνει να είναι η κόρη του ΑΓΕΣ και οι εκπομπές της στην κρατική τηλεόραση.
Η "προσβολή" του ΑΓΕΣ δείχνει να τον αφορά κυρίως ως πατέρα σε σχέση με την εκπομπή και τις απόψεις της κόρης του και όχι στον ίδιο (δηλαδή δεν διαβάσαμε αναφορές σε ανικανότητα, επαγγελματικά λάθη του ΑΓΕΣ κλπ).
Επίσης επισημαίνεται στις αναρτήσεις ότι ίσως για τη θέση στην κρατική ΕΡΤ έπαιξαν ρόλο οι γνωριμίες του πατέρα της.
(το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Η κόρη του αρχηγού ΓΕΣ, κ. Ευτυχία Φράγκου υπέγραψε συμβόλαιο 13 επεισοδίων με αμοιβή 20.000 ¤ για κάθε επεισόδιο και το συνολικό κόστος αγγίζει τις 286.000 ευρώ τα οποία φυσικά θα πληρώσουμε ΟΛΟΙ μας, μέσω της ΕΡΤ που χρεωνόμαστε υποχρεωτικά στο λογαριασμό της ΔΕΗ)
Ο "κρατικός" μηχανισμό δουλεύει "ρολόι"

Καμαρώστε τώρα πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει το "κράτος" αλλά και "μη κρατικές" υπηρεσίες:
  • από την πρώτη κιόλας, ημέρα,δημοσιοποιούνται τα στοιχειά των blogger πριν ακόμη τους αποδοθεί η κατηγορία για εκβιασμό και καταδικαστούν
  • ποιος έδωσε τα πλήρη στοιχεία των φερόμενων ως εκβιαστών;
  • μήπως η κακουργηματική κατηγορία (του υποτιθέμενου εκβιασμού) είναι ο δούρειος ίππος για την άρση του απορρήτου ενός blogger??
  • πως βρήκε η δίωξη Ηλεκτρ.Εγκλήματος τις I.P. του HellenicRevenge και του ArmyAlert;Υποτίθεται ότι η google ΔΕΝ δίνει τέτοιες πληροφορίες.
  • είναι δυνατόν να επικαλείται ο καθένας "εκβιασμό" μέσω τηλεφώνου για να "συλλαμβάνεται" ο υποτιθέμενος συκοφάντης-εκβιαστής και να γίνεται έρευνα στο σπίτι του; Αρκεί μια διαβεβαίωση του θιγόμενου ότι του ζήτησαν χρήματα για να κινητοποιηθεί η Δίωξη Ηλεκτρ.εγκλήματος;;
  • εάν σε περίπτωση η επίκληση "εκβιασμός", για την στοιχειοθέτηση του ποινικού αδικήματος, ικανού και απαραίτητου για την άρση του απορρήτου, καταπέσει στην δίκη, τι γίνεται και σε ποιον θα αποδοθούν οι ευθύνες της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων;
Ας δούμε όμως πως έδρασε και ο "μη κρατικός" μηχανισμός:
Υπάρχει ένα Ιστολόγιο, το fimotro. Όνομα και πράμα...
Δείτε πως από την πρώτη στιγμή έχει άμεση πληροφόρηση για όλη τη διαδικασία των συλλήψεων, ακόμη και πριν αυτές ξεκινήσουν:

Στην 1η ανάρτησή του απειλεί:
"ο διαχειριστής του, για τον οποίο ήδη υπάρχουν καταγγελίες για εκβιασμό και θα τον συλλάβει σύντομα η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είναι μικρομεσαίο στέλεχος της Ν.Δ."
Πως γνωρίζει το fimotro ποιους πρόκειται να συλλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;;;



Στη 2η ανάρτησή του το fimotro γράφει:
"Το ρεπορτάζ αφορά ένα πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ (απόστρατος αξιωματικός του Στρατού) και ένα μικρομεσαίο στέλεχος της Ν.Δ. που έχουν στήσει ιστολόγια και εξυβρίζουν νυχθημερόν τον αρχηγό του ΓΕΣ (..)
έχει παρέμβει και η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς και η εισαγγελέας Ράικου στην οποία κατατέθηκε μήνυση για εξύβριση και εκβιασμό. "
Σαν πολλά δεν "γνωρίζει" το fimotro;
Τις κομματικές ιδιότητες των συλληφθέντων,
το ότι έχει παρέμβει η Δίωξη Ηλκτρ.Εγκλ/τος,
το όνομα της εισαγγελέως ...
Ποιος θα μπορούσε να ξέρει τόσες πολλές και τόσο ακριβείς λεπτομέρειες;



Στη συνέχεια (3η ανάρτηση) το fimotro αναφέρει ακόμη και τα ονόματεπώνυμα όσων διώκονται (γι ευνόητους λόγους τα σβήσαμε):
"Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, πριν από λίγο ανέβηκε στο Πεντάγωνο ο ίδιος ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης (φωτό) όπου είδε τον τον αρχηγό του ΓΕΣ και τον υπουργό Ε. Βενιζέλο. Τα ονόματα των συλληφθέντων είναι Ρ** Π** κόρη απόστρατου Αξιωματικού και Σ*** Σ**** απόστρατος συνταγματάρχης πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ. Και οι δυο βρίσκονται τώρα στο αυτόφωρο. Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τα κινητά τους για να εξακριβώσει με ποιους άλλους συνομιλούσαν."
Που τη βρήκε την "αποκλειστικότητα" αυτή το fimotro;;;
Πως γνωρίζει ότι ο Προϊστάμενος της Δίωξης κ.Σφακιανάκης βρίσκεται στο Πεντάγωνο αν δεν έχει πληροφόρηση είτε από το Πεντάγωνο είτε από τη Δίωξη;;;
Πως γνωρίζει τα ονόματα των κατηγορουμένων;
Πως τολμάει να τα δημοσιεύει πριν οι κατηγορούμενοι απολογηθούν;;;



Στην 4η ανάρτησή του για το θέμα:
"(...) έχει να κάνει με τις επικοινωνίες που βρήκε η ΕΛΑΣ που είχε και με άλλους απόστρατους αξιωματικούς για τους οποίους όμως δεν αποδεικνύεται το παραμικρό. (...) Προκύπτουν όμως τηλεφωνικές επικοινωνίες. Και μια πολύ περίεργη συνεχή επαφή του μαζί τους."
Πως γνωρίζει το fimotro το αποτέλεσμα της έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρ.Εγκλήματος σχετικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες του συλληφθέντα;


5η ανάρτηση: Το fimotro πανηγυρίζει για την 4ήμερη κράτηση και για τη στέρηση εξόδου από τη χώρα!
και αποκαλύπτει ότι έχει όλη τη δικογραφία:
"Η πρώτη απαγόρευση εξόδου από την χώρα για Έλληνα blogger αποτελεί γεγονός και εξευτελίζει συνολικά το διαδίκτυο.Ο πρώην συνταγματάρχης που εκβίαζε τον αρχηγό ΓΕΣ σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφέθηκε ελεύθερος μετά από 4 ημέρες κράτησης με βαρύτατα αδικήματα να τον βαραίνουν, όπως κακουργηματικός... εκβιασμός, κλπ και με την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Α.Τ. κάθε μήνα! Ολόκληρη η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του Fimotro μέσα από δικαστικές πηγές. Πρόκειται για ογκωδέστατο φάκελο αλλά και για την ημερομηνία που ορίστηκε η δικάσιμος για το κακούργημα μέσα στο 2011."
Προσέξτε τι γράφει: "Ολόκληρη η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του Fimotro μέσα από δικαστικές πηγές".
Με ποια διαδικασία κατέληξε η δικογραφία στο fimotro;;;
Μήπως θα έπρεπε ο εισαγγελέας να διατάξει μία έρευνα για το θέμα;;;



Ακολουθεί 6η ανάρτηση (βρε ενδιαφέρον το fimotro για το θέμα)!:

και 7η ανάρτηση:
"(...) Τώρα απολογείται στον ανακριτή ο συλληφθείς (...)"
Πώς άραγε γνωρίζει το fimotro που βρίσκεται κάθε στιγμή ο συλληφθείς;;


και 8η ανάρτηση:
"ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 24 ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ. Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ επέστρεψε πριν απο λίγο ο πρώην Συνταγματάρχης "blogger"(...)"
Πως γνωρίζει το fimotro τι προθεσμία του έδωσε ο ανακριτής και ότι επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ;;;


και 9η ανάρτηση (το fimotro αναφέρει και πάλι ολόκληρο το ονοματεπώνυμο της blogger- και πανηγυρίζει για το επικείμενο ένταλμα σύλληψης!!)
"ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ένταλμα σύλληψης για κακούργημα βάση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την Π**** Ρ**** που εκβίαζε τον αρχηγό ΓΕΣ σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκδόθηκε πριν από λίγο και θα ενεργοποιηθεί εάν μέχρι αύριο το πρωί δεν παρουσιαστεί στον αρμόδιο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση όπως ορίζει ρητά ο κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το δικαστικό ρεπορτάζ ο συλληφθείς πρώην συνταγματάρχης βρίσκεται ακόμα στο κρατητήριο επειδή ο ανακριτής αρνήθηκε να τον αφήσει ελεύθερο. Το ζήτημα της προφυλάκισής του θα αποφασιστεί αύριο μόλις απολογηθεί ο πρώην συνταγματάρχης στον ανακριτή και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. "

Συνοψίζοντας:
Πως είναι δυνατόν ένα Ιστολόγιο να ενημερώνεται κάθε στιγμή
  • για το ποιος θα συλληφθεί (πριν συλληφθεί),

  • για τις κομματικές δράσεις των κατηγορουμένων,


  • για τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες,


  • για το πότε πήγε στον ανακριτή,


  • για το τι γράφει η δικογραφία


  • και πως εμφανίζει από την πρώτη στιγμή τα ονοματεπώνυμα των υποτιθέμενων δραστών χωρίς αυτά να έχουν ανακοινωθεί από την Ελληνική Αστυνομία;

  • Τέτοιες μέθοδοι με καθοδηγούμενα δημοσιεύματα και διαρροές πληροφοριών σε εφημερίδες σχετικά με τη σύλληψη των blogger και επισκέψεις του κ.Σφακιανάκη την επόμενη κιόλας μέρα στο ΓΕΣ (άραγε αν το κατήγγειλε ένας απλός πολίτης θα πήγαινε την άλλη ημέρα ο κ.Σφακιανάκης στο σπίτι του πολίτη να τον ενημερώσει για τις επιτυχείς συλλήψεις;;) όλα αυτά μας θυμίζουν κάτι από απολυταρχικό καθεστώς και φίμωση της ελευθερίας του λόγου.

    Μήπως τελικά ΟΛΑ τα πατριωτικά ιστολόγια ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ "προληπτικά" και δεν χρειάστηκε η συνδρομή της google στον εντοπισμό των κατηγορουμένων;;;

    Όσο για το περιεχόμενο των αναρτήσεων:
    Είναι η δεν είναι δημόσιο πρόσωπο ο αρχηγός του ΓΕΣ;
    Αφού είναι δημόσιο πρόσωπο δικαιούμαστε να διερωτόμαστε για το πως προσλήφθηκε η κόρη του στην ΕΡΤ και πόσα χρήματα θα πάρει για τις εκπομπές της (όπως αποκάλυψε και η εφημερίδα Πρώτο Θέμα);
    Γιατί σε τελική ανάλυση την ΕΡΤ την πληρώνουμε υποχρεωτικά όλοι μας.
    Και αν δεν μας αρέσει η εκπομπή της κόρης του και θεωρούμε ότι κάνει προπαγανδίζει τις απόψεις της, τότε δικαιούμαστε ή όχι να κάνουμε κριτική στην εκπομπή της;


    Σχετικά με το θέμα διαβάστε επίσης:
    Νίκος Χιδίρογλου (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.):Το ΠΑΣΟΚ φοβάται πάρα πολύ το διαδίκτυο
    Bloggers ενωμένοι:Παρανομούν και μας το λένε κιόλας; Ας μας πουν πως γίνεται η δικογραφία να είναι στα χέρια τους από δικαστικές πηγές;

    πηγη

    Γιατί δηλαδή να μην γίνει τώρα η επιμήκυνση αν πρόκειται να γίνει; Τι θα αλλάξει το 2013;

    Ας πούμε κάτι για να καταλαβαινόμαστε
    Όλα όσα γίνονται στις μέρες μας ωφελούν μονό τον Παπανδρέου. Βρίσκεται εδώ και καιρό με μηδενική αξιοπιστία παγκοσμίως καθώς οδήγησε την χώρα μας στην χρεοκοπία.  Διεθνώς είναι ξεγραμμένος
    Το περασμένο Μάιο με την κατάληξη της μάχης του εναντίον των κερδοσκόπων  έχασε κάθε δυνατότητα διαπραγμάτευσης και δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ και τίποτα από τότε. 

     Η μονή του προοπτική  για να ανακτήσει  την  αξιοπιστία του είναι να αποτελέσει πιστό σχεδόν δουλικό υπάλληλο του ΔΝΤ και της τρόικα.  Να εκτελέσει το μνημόνιο μέχρι και στα σημεία στίξης. Έτσι  εν μέσω επαίνων για την καλή δουλειά που  θα κάνει να κερδίσει σε αξιοπιστία και πάλι. Αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα μέσα από τα διεθνή έντυπα.
    Και είναι αυτό που εννοεί ως πρόβλημα αξιοπιστίας στο εξωτερικό καθώς πασάρει το πρόβλημα του ως πρόβλημα της Ελλάδας τόσο στους μέσα όσο και στους έξω. Συκοφαντώντας Και είναι πάρα πολλοί έλληνες που θα καταστραφούν, θα χάσουν τις δουλειές τους και την αξιοπρέπεια τους θα γίνουν νεόπτωχοι πριν γίνει αντιληπτό ότι αλλάζοντας πρωθυπουργό  και με δυο τρεις απλές κινήσεις την ίδια στιγμή κερδίζεις σε αξιοπιστία και διεθνή σεβασμό.
    Μια κουβέντα αν πει ο νέος πρωθυπουργός Μια κουβέντα όπως «επιμήκυνση τώρα» και αλλάζουν όλα για την Ελλάδα που πλέον θα μπορεί να  διαπραγματεύεται. Σήμερα  ο Παπανδρέου δεν μπορεί να το ζητήσει γιατι θα είναι και πάλι αναξιόπιστος. Όπως είναι τα πράγματα μόνο μετά το πέρας του μνημονίου θα μπόρει ο Γιώργος να μιλήσει και να υπολογιστεί ως ικανός και σοβαρός.  Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παπαδημος διαπραγματεύεται την επιμήκυνση του χρέους από το 2013 και μετά.
    Γιατί δηλαδή να μην γίνει τώρα η επιμήκυνση αν πρόκειται να γίνει; Τι θα αλλάξει το 2013;  Για σκεφτείτε το.
    Γιάννης Παπαϊωάννου

    Σε ελεύθερη πτώση οι τραπεζικές καταθέσεις

    Μιλώντας με ανθρώπους γύρω μας τις τελευταίες μέρες, αγρότες, εργάτες, απλούς εργαζόμενους, διαπιστώνουμε ότι όλοι σιγά σιγά αποσύρουν τις μικροκαταθέσεις τους από τις τράπεζες, φοβούμενοι την επερχόμενη κανονιά. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και για ανάληψη ποσών 2000 - 4000 ευρώ, οι τραπεζικοί τους βγάζουν το λάδι μέχρι να τους τα δώσουν.
    Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση, όταν καταθέτης ζήτησε να πάρει 20.000 ευρώ σε ρευστό και η τράπεζα απείλησε να ειδοποιήσει το ΣΔΟΕ, απειλώντας εμμέσως ότι αν πραγματοποιηθεί η ανάληψη, ο πελάτης θα ελεγχθεί για παράνομες δραστηριότητες.
    Τέτοια απελπισία πια στις τράπεζες!

    Δημήτρης Ιατρόπουλος: Οι Άξιοι, να βγουν μπροστά!


    *Η σωτηρία της πατρίδας είναι ο υπέρτατος νόμος. Δεν υπάρχει άλλος νόμος, δεν υπάρχει άλλο όραμα, δεν υπάρχει άλλη ιδέα, απ αυτήν της σωτηρίας της πατρίδας.

    *Όχι της «Ελλάδας» ως μπουρδελονήσι των κοκαϊνάκηδων της τζετ σετ.  Όχι της «Ελλάδας» του μυκονιάτικου πουταναριού και του κολωνακιώτικου λάιφ στάιλ.
    ΄Αλλά, αυτής της ίδιας της Πατρίδας μας. Αυτής της ΕΛΛΑΔΑΣ, που την πουλάνε τώρα που μιλάμε, με υπόγειες υπογραφές, που τη ναρκοθετούν τώρα που με διαβάζετε, με νομικίστικα παραθυράκια, οι κερδοσκόποι αρχιτοκογλύφοι και τα ντόπια τσιράκια τους.

    *Στ αλήθεια όμως, Κάτι «πάει» να γίνει. Ο κόσμος κουράστηκε πια, δεν κάνει Καλές Γιορτές.
    Το «Καλές Γιορτές» είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο των ημερών μας.. Ο κόσμος βιώνει στο πετσί του το κουτσούρεμα μισθών και συντάξεων.
    Ο κόσμος δεν χαίρεται, τα σπίτια δεν στολίζονται, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μαραίνονται απούλητα, οι μανάδες κι οι πατεράδες ψάχνουν με μαγικούς συνδυασμούς να εξοικονομήσουν το αναγκαίο κάτι παραπάνω για να μη βουρκώσουν τα παιδικά μάτια, δίχως δώρο.

    *Ανήκω σ εκείνη τη γενιά, σ εκείνη τη γειτονιά και σ εκείνες τις οικογένειες, που μεγάλωσα χωρίς δώρα τα Χριστούγεννα. Και δεν θα ήθελα με τίποτε στον κόσμο να δω τόσα χρόνια μετά τη γέννησή μου, να επαναλαμβάνεται αυτό στα σημερινά πιτσιρίκια.

    *Το θεωρώ υψίστη ξευτίλα, απάνθρωπη κατάντια, το τελευταίο σκαλί της ανθρώπινης υποβάθμισης, να μη σκέφτονται οι αλήτες και οι αλήτισσες που ψηφίζουν αβασάνιστα ότι τους δίνουνε έτοιμο γραμμένο, απέξω, τα μάτια ενός παιδιού χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα...

    *Κι αν σας φαίνεται μελό, δεν με νοιάζει. ΄Όμως κάποιους άλλους, κάποια εκατομμύρια άλλων τους νοιάζει και τους παρανοιάζει..Και θα τους βρείτε μπροστά σας, οριστικά και αμετάκλητα.

    *Αρκεί να μαζευτούν οι σωστοί και οι άξιοι και να βγούνε μπροστά. Αρκεί να πείσουμε πια αυτό το μαραμένο λαό, ότι με τα τραγουδάκια και τα σουτζουκάκια της τηλεμαστούρας δε γίνεται χωριό. Αρκεί να καταλάβουν όλες και όλοι που συναπαρτίζουν αυτή την χιλιοπροδομένη χώρα, ότι τίποτε δεν τέλειωσε ,ότι θα περάσουμε μπροστά, ότι θα αλλάξουν όλα.

    *Σας λέω, «κάτι» πάει να αρχίσει. Και δεν θα είναι αυτό που φοβούνται οι ΔουΝουΤάκηδες, τα πριόνια που θα κόβουν τα κεφάλια..Θα είναι κάτι πιο ελληνικό, υπεύθυνο, αντάξιο της φυλής αυτής. Ένα μεγάλο βουβό ποτάμι που απλά, κάθετα, θα διατάξει: «ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ,ΤΕΛΟΣ. ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ!» Και θα ορίσει και πάλι τους δικούς του εκπρόσωπους για να ξαναμπεί το νερό στο αυλάκι και να ξεκινήσει πάλι η μηχανή της πατρίδας..
    Δημήτρης Ιατρόπουλος στο newsBOMB
    Το ειδαμε στο Αντικρυ

    ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

    ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).

    ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
    ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ
    ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ


    Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρού, κατ. Χαλκίδος, τηλ. 22210-62743

    ΖΗΤΩ

    Την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την
    06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα
    με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , εδ. γ,ε,στ,η και άρθρο 135
    παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60
    παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος. Παραθέτω τους βουλευτές των δύο
    κομμάτων Πασόκ και Λαός, που υπερψήφισαν τον νόμο αυτό (από τον παρακάτω
    κατάλογο έχουν απαλειφθεί οι βουλευτές που δεν το ψήφισαν).

    Κοινοβουλευτικές Ομάδες:

    ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    ΑΓΑΤΣΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
    ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ)
    ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ)
    ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ (ΜΙΛΕΝΑ)
    ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΗ
    ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
    ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
    ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΒΟΥΓΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
    ΒΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ)
    ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΓΕΡΑΝΙΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
    ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ
    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
    ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ)
    ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
    ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
    ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
    ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
    ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΕΜΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
    ΕΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
    ΖΗΣΗ ΡΟΔΟΥΛΑ
    ΖΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΜΗ)
    ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
    ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
    ΚΑΪΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ-ΕΥΑ
    ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
    ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
    ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
    ΚΑΤΣΕΛΗ ΛΟΥΚΙΑ - ΤΑΡΣΙΤΣΑ (ΛΟΥΚΑ)
    ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
    ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ (ΧΑΡΑ)
    ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
    ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
    ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
    ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
    ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
    ΛΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ
    ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΑΝΟΣ
    ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ)
    ΜΙΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
    ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
    ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
    ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
    ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ)
    ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΕΚΤΩΡΑΣ
    ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΝΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
    ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΝΝΑ
    ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΙΖΑ (ΜΑΡΙΛΙΖΑ)
    ΞΥΝΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
    ΟΘΩΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
    ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
    ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ
    ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
    ΠΕΡΛΕΠΕ-ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
    ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΡΕΝΤΑΡΗ-ΤΕΝΤΕ ΟΛΓΑ
    ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΡΟΒΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
    ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
    ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΣΚΡΑΦΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
    ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
    ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
    ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
    ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
    ΤΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ
    ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ)
    ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
    ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΤΣΟΥΡΗ ΕΛΠΙΔΑ
    ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΧΑΪΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΑΝΤΑΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΕΡΝΕΣΤΟΣ
    ΧΑΤΖΗ ΟΣΜΑΝ ΑΧΜΕΤ
    ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ)
    ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
    ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ΛΑ.Ο.Σ.
    ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ
    ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ)
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
    ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
    ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
    ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ

     Επίσης την ποινική δίωξη των μελών το ΔΣ του ΔΝΤ, με έδρα την Νέα Υόρκη, για
    συνέργεια στην εσχάτη προδοσία των ελλήνων βουλευτών, λόγω παράβασης των
    παραπάνω άρθρων του Συντάγματος, αλλά και για διάπραξη αυτουσίως του
    εγκλήματος της εσχάτης προδοσία των μελών του ΔΝ αυτού, κατά της χώρας μας,
    κατά το άρθρο 134 παρ. 1-Α, παρ.2β, σε συνδυασμό με το άρθρο 134α, εδ.γ,,δ,,ε,στ,η.

    ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ

     Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να
    επιβλέψουν την νομιμότητα της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί για την δίωξη
    των μηνυομένων, ώστε αυτή να γίνει με την διαδικασία του αυτοφώρου και χωρίς
    άδεια της Βουλής, σύμφωνα μα το άρθρο 62 εδ. 4. Διότι σε αντίθετη περίπτωση -εκτός 
    της αντισυνταγματικότητας της διαδικασίας- κατά την ψήφιση της
    παραπομπής ή όχι των μηνυομένων βουλευτών στην δικαιοσύνη από την Ελληνική
    Βουλή, επειδή μηνύονται υπέρ του ημίσεως των βουλευτών, συντρέχει η
    περίπτωση - για να επιτευχθεί η νόμιμη πλειοψηφία των 151 βουλευτών- να
    ψηφίσουν οι ίδιοι οι βουλευτές ταυτόχρονα και ως δικαστές και ως
    κατηγορούμενοι! (ως ελεγκτές και ελεγχόμενοι)

    Ζητώ επίσης από τους παραπάνω κρατικούς αξιωματούχους να ενεργήσουν σύμφωνα
    με το άρθρο 120 του Συντάγματος, ανάλογα με την νόμιμη δύναμη που έχουν,
    όπως κάνω κι εγώ.

     Χαλκίδα 27-05-2010 Ο μηνυτής