ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.10

Χουντικός Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ;

Τεράστια αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην Πανεπιστημιακή Kοινότητα αλλά και την ελληνική κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις της εκπομπής της ΝΕΤ «To Kουτί της Πανδώρας», που προβλήθηκε αρχικά την Πέμπτη 16/12 και σε επανάληψη την  Κυριακή 20/12. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος Κ. Μπαξεβάνης, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αστέριος Δουκουδάκης, εισάγεται στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών με εντολή του Δικτάτορος Παπαδόπουλου, συνεργάζεται με τη Χούντα και αναδεικνύεται σε πρωτεργάτης του καθεστώτος (μέχρι και χρηματοδότηση ελάμβανε από την χουντική κυβέρνηση!) αποβάλλεται μετά την κατάρρευση της Χούντας από το Πανεπιστήμιο με απόφαση Γενικής Συνέλευσης και Πρωτοδικείου, αλλά λαμβάνει με μαγικό τρόπο πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής απολύεται από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο μετά από ισχυρές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση για να επανέλθει θριαμβευτικά στο Πανεπιστήμιο Αθήνας με τιμητική μετάκληση.
Την ίδια ώρα ο Πρύτανης του Ιδρύματος κ. Πελεγρίνης ακολουθεί την οδό της συγκάλυψης δηλώνοντας ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να διερευνήσει το θέμα. Άφωνο τα πανελλήνιο παρακολουθούσε τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του στενότερου συνεργάτη του και ο ίδιος θεωρεί τα γεγονότα ανάξια λόγου. Όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν ο κατ' εξοχήν ναός της Δημοκρατίας, το Πανεπιστήμιο, να διοικείται από Χουντικό και ο Πρύτανης, όχι μόνο να μην τον έχει αποπέμψει αλλά να τον καλύπτει χωρίς ίχνος σεβασμού και γνώσης για τη σύγχρονη Ιστορία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το αρχικό μούδιασμα των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας από τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις έχει δώσει τη θέση του στην οργή. Σε μια κρίσιμη περίοδο για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο, η παρουσία τέτοιων ατόμων στις υψηλότατες διοικητικές θέσεις καταρρακώνει κάθε εικόνα ευπρέπειας, ήθους και επιστημονικότητας που οφείλουν να προβάλλουν τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια βρίθουν πρωτοπόρων επιστημόνων που με αυταπάρνηση μέσα από αντίξοες συνθήκες παράγουν υψηλότατο επιστημονικό έργο, εμπνέοντος παράλληλα τους νεότερους συναδέλφους αλλά και τους φοιτητές τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Πανεπιστημιακών θεωρεί ότι το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να λοιδορείται και να χλευάζεται από την ανικανότητα και ανηθικότητα των διοικούντων του και αναμένουν από τη Σύνοδο των Πρυτάνεων και τη Σύγκλητο να πάρουν θέση και να αποκαταστήσουν το Ίδρυμα στα μάτια των πολιτών. Πιστεύουν ,επίσης, ότι τέτοια γεγονότα και συμπεριφορές δίνουν λαβές στην κ. Διαμαντοπούλου και τον κ. Πανάρετο να προωθήσουν αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία των Ανώτατων Ιδρυμάτων οι οποίες δεν βρίσκουν σύμφωνη την Ακαδημαϊκή κοινότητα.

 G.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια: