ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.09

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ......ΦΟΝΙΑΣ!!!!!!!!

Επειδή η Μακεδονία ... ΔΕΝ είναι το βρακί της μάνας σου, ΟΥΤΕ ο πισινός της αδερφής σου...


Φώτης Περλικός της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, η μάνα του, η αδερφή του, εμείς και η Μακεδονία

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον κ.Φώτη Περλικό, υποψήφιο Πρωθυπουργό της Ελλάδας! Η μάνα σου, κύριε Περλικέ... ΔΕΝ ξέρουμε τι δουλειά κάνει αλλά μπορούμε να φανταστούμε. Το ίδιο ισχύει και για την αδερφή σου. Για σένα δεν ξέρουμε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις...αλλά μπορούμε να τις φανταστούμε.
Σίγουρα κάποιοι θα υπάρχουν που θα θέλουν να κάνουν σεξ με τη μάνα σου, την αδερφή σου κι εσένα...αλλά παρόλα αυτά ΔΕΝ δημιούργησαν group στο FACEBOOK για να εκφράσουν ελεύθερα το κατοχυρωμένο δικαίωμά τους να ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με σένα και τους δικούς σου. Εσύ όμως είχες το θράσσος να διαχειρίζεσαι εμετικό group που αφορά τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ πισινούς κι εννοώ των Ελλήνων της Μακεδονίας.
Για το ΒΡΩΜΙΚΟ και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ παιχνίδι που θέλεις να παίξεις...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. Έχει πολύ καιρό που είχαμε αναδείξει τις σχέσεις του κόμματός σου με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που δουλεύουν για SOROS και ΗΠΑ. Γνωρίζουμε την ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία στήριξη που είχες από το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, το ΟΑΚΚΕ και τους άλλους φωστήρες όπως ο Νίκος Δήμου, ο Τάκης Μίχας κλπ. Το δίκτυο του SOROS κομπλέ κι ο τριανταενός ετών ΜΠΑΜΙΑΣ-ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ, Φώτης Περλικός, ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας! Μόλις ξεμαστουρώσεις... έχε υπόψη τα παρακάτω:
Επειδή η Μακεδονία ... ΔΕΝ είναι το βρακί της μάνας σου, ΟΥΤΕ ο πισινός της αδερφής σου... να μας επιτρέψεις για την ΤΥΧΗ της και την ΣΗΜΑΙΑ της να αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ που είμαστε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ κι ΟΧΙ ΕΣΥ... τρισμέγιστε κομματάρχη...υποψήφιε Πρωθυπουργέ .
Εσύ ΔΕΝ ξέρεις πόσο κόστισε η απελευθέρωση της Μακεδονίας ...σε αίμα ΔΙΚΩΝ μας ανθρώπων... και η στάση σου...αναγκαστικά μας προκαλεί...ΕΜΕΤΟ όπως και ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣ..........
ς και ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣ.
Και για να καταλάβουν και οι ΜΗ γνωρίζοντες... ο ΦΩΤΗΣ ΠΕΡΛΙΚΟΣ (ο αντρούκλας της φωτογραφίας επάνω) ... είναι διαχειριστής group στο FACEBOOK με τον τίτλο "WE ARE GREEKS and WE CALL IT REPUBLIC OF MACEDONIA".
Μόνο ΠΟΥ ο Φώτης Περλικός ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ... και όλοι οι υπόλοιποι που συνυπογράφουν ... είτε έχουν σχέση με το INDYMEDIA του SOROS, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ του Soros. Επιπλέον οι φωστήρες όπως ο κ.Περλικός και η κα Καρανίκα, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ,(βλέπε φώτο επάνω) επέλεξαν φωτογραφίες για το group που αναπαριστούν τη Βόρεια Ελλάδα ως κομμάτι της FYROM!!!
Τις παπαριές των Σκοπιανών έρχονται να τις επαναλάβουν οι συγκεκριμένοι

macedonia-greece

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου Ξαναρχίζει η δίκη για τις 34 πλατείες που διεκδικεί από τον δήμο Περιστερίου η Ι.Μονή Λαμίας

Η δίκη για τις 34 πλατείες τις πόλης μας που διεκδικεί η Ιερά Μονή «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» της Λαμίας ξαναρχίζει στις 18 Μαρτίου 2009 ,στο Εφετείο Αθηνών,2ος όροφος, αίθουσα Δ100Β, ώρα 9πμ
Κατηγορούμενος είναι ο πρώην δήμαρχος Περιστερίου Θόδωρος Δημητρακόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος Ευαγ.Απολλωνάτος.
Είναι καθήκον και ανάγκη να παρακολουθήσουν την δίκη όχι μόνο οι αρχές της πόλης, οι φορείς και οι σύλλογοι αλλά και οι δημότες- και αυτό είναι ευθύνη του δημάρχου-.
Πρέπει η αίθουσα του δικαστηρίου νάναι γεμάτη από πολίτες γιατί η δίκη δεν αφορά μόνο τον πρώην δήμαρχο αλλά ολόκληρη την πόλη.
Ελπίζουμε η απόφαση του δικαστηρίου να είναι αθωωτική για το καλό της πόλης μας.

Κώστας Λαλένης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Γιός βουλευτή βρίζει τους δημοσιογράφους και τις μαμάδες τους στο facebook

Θα έπρεπε οι γονείς του συγκεκριμένου παιδιού να του έχουν μάθει έστω πως να εκφάζεται σε ένα δημόσιο χώρο όπως είναι αυτός του facebook. Διαβάστε τι γράφει στο profile του και από κάτω συμφωνούν και μαζί του οι φίλοι του... Δεν θα εκφράσουμε αν συμφωνούμε ή όχι με την παραπάνω φράση, αλλά μαζί με τα ξερά δεν πρέπει να καίγονται και τα χλωρά! Και άλλωστε είναι ντροπή τέτοιες λέξεις να γράφονται από γιό Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου!

Είναι ο Αποστόλης Βουλγαράκης, γιός του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Βουλγαράκη!

το link από το facebook:


http://www.facebook.com/profile.php?id=760420376&ref

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διπλή πολιτική απάτη Καραμανλή στο Αγρίνιο. Απατεώνας και ψεύτης!

Με ύφος 100 καρδιναλίων εμφανίστηκε πριν από λίγο ο καταλληλότερος στο γυαλί του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΕΡΤ και παρουσίασε δήθεν ότι ξεκίνησαν τα έργα της Ιώνιας Οδού, φωτογραφιζόμενος σαν παγώνι μπροστά σ’ έναν πλατύ χωματόδρομο.
Μας είπε ο απατεώνας Καραμανλής και οι συνομιλητές του, ότι το τμήμα αυτό, που είναι η παράκαμψη του Αγρινίου, ότι αποτελεί μέρος της Ιώνιας Οδού και ότι λίγο πολύ είναι έργο της κυβέρνησής του.
Η αλήθεια είναι, όμως, ότι αυτό το τμήμα είχε ξεκινήσει το 2003 και τότε αν θυμόμαστε καλά κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ, χρηματοδοτούμενο από τον δημόσιο προϋπολογισμό κι αυτός μιλούσε για μακέτες. Το 2004, στα πλαίσια επανίδρυσης του δεξιού κράτους, αλλά και παρακράτους, αποφάσισε ο πολιτικός απατεώνας να σταματήσει το έργο, που τώρα εμφανίζει ως δικό του!
Ο ψεύτης-απατεώνας θεομπαίχτης, που μας περνάει για κουτόφραγκους, αλλά και η ΥΕΝΕΔ (την ονομάζουν ΕΡΤ), διέπραξαν δεύτερη ΑΠΑΤΗ!
Η κατασκευή της Ιώνιας Οδού δεν γίνεται, ή θα γίνει από χρήματα της κυβέρνησης!
Ρε απατεώνες, κλέφτες και λωποδύτες, εμείς πληρώνουμε με νταβατζιλίκι του καταλληλότερου το έργο!
Αν δεν ήταν μεθυσμένος, ή δεν είχε καπνίσει κάποιο χόρτο, θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλά ότι λέει συνειδητά ψέματα, γιατί ο ίδιος αποφάσισε να πληρώσουμε οι φορολογούμενοι αυτό το έργο.
Πως;
Με τις υπέρογκες αυξήσεις στα διόδια και την ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ότι από το 2007, τα χρήματα από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας (μέχρι τον Μαλιακό) και τμήμα Χαλκίδας, είναι για την κατασκευή της Ιώνιας οδού!
Μας τα παίρνει χοντρά, με νταβατζιλίκι αυξήσεων, για να φτιαχτεί η Ιώνια Οδός και καμαρώνει στο Αγρίνιο σαν «γύφτικο σκεπάρνι»!
Αρχιψεύταρε πολιτικέ απατεώνα, εμείς από την Αιτωλοακαρνανία δεν είμαστε Νατάσες!
Ντροπή σου καραγκιόζη!


* με κάθε σεβασμό στο λαϊκό ήρωα που προσβάλουμε.
sibilla

Funny Pictures !!!

Images Droles Musicales

ENA ...ΜΑΓΙΚΟ...... ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ....

magiko

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ "ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑΣ"


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

san simera

Ο Τραπεζίτης του θεού έρχεται στην Αθήνα.



Ένας ο θεός, ένας ο τραπεζίτης του, ένας και ο περιούσιος λαός.

Ο ένας, ο μοναδικός προφήτης, του θεού του χρήματος, έρχεται στην Αθήνα για κήρυγμα, προσκεκλημένος από την Εθνική Τράπεζα, και το Megaron Plus!
Ο βαρόνος David de Rothschild, τον οποίο έπλασε ο θεός, για τραπεζίτη, αφού έχει δηλώσει ότι η εξήγηση για την μακραίωνη τραπεζική δραστηριότητα της οικογένειας του βρίσκεται στο DNA του.
Με την επίσκεψη του τραπεζίτην που τον έπλασε ο θεός ξεβρακωθήκαν όλοι. Αναρχικοί, κουκουλοφόροι , ψευτοεπαναστάτες, σέχτες, Αλέκος –Αλέξης- Αλέκα, και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Η προσωποποίηση του προβλήματος, αντιμετωπίζεται με σεβασμό από όλους και με εορταστικά επεισόδια από τους «υπηκόους του» .
Η ελληνική κοινωνία πρέπει να αντιδράσει.
Το διαδίκτυο μπορεί να κινητοποιήσει τον κόσμο.
Ο αρχι-εγκληματίας της παγκόσμιας τραπεζικής Χούντας πρέπει να αποδοκιμάστει.
Η ευγενής πρόσκληση που αποστέλλουν οι διοργανωτές έχει ως εξής:

Ένας διάσημος τραπεζίτης καλεσμένος του Megaron Plus! Διάλεξη του Γάλλου τραπεζίτη David de Rothschild
Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009, Ώρα έναρξης 7 μ.μ., Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας
Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 6 μ.μ.
Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης αρχίζει μισή ώρα νωρίτερα
Η διάλεξη θα γίνει στα αγγλικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

"Με το βλέμμα στραμμένο στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την εποχή μας, το Megaron Plus καλεί το κοινό του να παρακολουθήσει μια διάλεξη που θέτει στο επίκεντρο την σύγχρονη παγκόσμια οικονομική κρίση και τα διδάγματα που μπορούμε να πάρουμε από αυτήν.
Η ιδιαίτερη αυτή συνάντηση με πρωταγωνιστή τον Γάλλο τραπεζίτη και Πρόεδρο του Ομίλου Ρότσιλντ (Group Rothschild) Νταβίντ ντε Ροτσίλντ (David de Rothschild) θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η διάλεξή του θα έχει θέμα «Τι μας διδάσκει η οικονομική κρίση».
Τη διάλεξη θα προλογίσουν οι κ.κ.: Ιωάννης Μάνος, δικηγόρος & μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής και Τάκης Αράπογλου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
H διάλεξη του Νταβίντ ντε Ροτσίλντ πραγματοποιείται με τη χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης.
Ο Νταβίντ Ρενέ Τζέιμς ντε Ροτσίλντ είναι γόνος της γνωστής οικογένειας τραπεζικών Ρότσιλντ και παντρεμένος με την πριγκίπισσα Ολίμπια Αλντομπραντίνι, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1942 στη Νέα Υόρκη και είναι γιος του Βαρόνου Γκι ντε Ροτσίλντ (1909-2007). Το 1966 αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών του Παρισιού. Το 1982, λίγο καιρό αφού άρχισε να δουλεύει στην εταιρία του πατέρα του στο Παρίσι, η τότε γαλλική κυβέρνηση κρατικοποίησε όλες τις τράπεζες. Με ένα εκατομμύριο δολάρια κεφάλαιο και πέντε υπαλλήλους, ο Νταβίντ ντε Ροτσίλντ κατάφερε να δημιουργήσει την επιχείρηση από την αρχή.
Η καινούργια επιχειρηματική τράπεζα Rothschild & Cie θα επωφεληθεί του κύματος ιδιωτικοποιήσεων του 1986 για να αναπτυχθεί και να γίνει μία από τις κυρίαρχες γαλλικές επιχειρηματικές τράπεζες.
Σήμερα, μετά τη συγχώνευση της γαλλικής οικογενειακής επιχειρηματικής τράπεζας με την βρετανική το 2003, ο Νταβίντ ντε Ροτσίλντ διευθύνει τις τράπεζες Rothschild & Cie και NM Rothschild & Sons, τράπεζες με παγκόσμια παρουσία.
Το όνομα Ρότσιλντ είναι συνυφασμένο με τις τραπεζικές εργασίες. Στα μέσα του 18ου αιώνα, ο Μάγερ Αμσελ Ρότσιλντ άνοιξε στη Φρανκφούρτη το πρώτο κατάστημα τραπεζικών εργασιών της οικογένειας. Στα τέλη του 18ου αιώνα, ένας από τους πέντε γιους του, ο Νέιθαν Ρότσιλντ, πήγε στη Βρετανία για να αναζητήσει την τύχη του. Από τα άλλα τέσσερα αδέλφια του, ο ένας έμεινε στη Φρανκφούρτη και οι άλλοι τρεις σκορπίστηκαν στο Παρίσι, στη Βιέννη και στη Νάπολι.
Τη δεκαετία του 1820, οι Ρότσιλντ έδωσαν αρκετά χρήματα στην Τράπεζα της Αγγλίας για να αποτρέψει μια κρίση ρευστότητας. Πάντοτε, η διαχείριση τους χαρακτηριζόταν από συστηματικότητα και συνέπεια κυρίως δε από μια αίσθηση μέτρου.
Ο Νταβίντ ντε Ροτσίλντ ζει μεταξύ Παρισιού και Λονδίνου, είναι ένας καλός οικογενειάρχης –έχει έναν γιο που θα μπει στην επιχείρηση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τρεις κόρες– και είναι μανιώδης παίκτης του γκολφ. Από το 1977 έως το 1995 διετέλεσε δήμαρχος του Πον-Λεβέκ στα Καλβαντός της Γαλλίας. Από το 2007 είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Μνήμης της Σόα (του Ολοκαυτώματος), ενώ τον περασμένο Ιανουάριο χρίστηκε Αξιωματούχος της Λεγεώνας της Τιμής. Εμπλέκεται επίσης σε πολλές φιλανθρωπικές δραστηριότητες, χρηματοδοτώντας έρευνες για την εξάλειψη ασθενειών του εγκεφάλου και διαταραχών του μυελού των οστών.
Όταν ρωτούν τον Νταβίντ ντε Ροτσίλντ σε ποιο σημείο του πλανήτη θα έστελνε ο ίδιος τα παιδιά του σήμερα, απαντά: «Θα έστελνα ένα στην Ασία, ένα στην Ευρώπη και ένα στις ΗΠΑ», λέει. «Και αν είχα περισσότερα παιδιά, θα έστελνα ένα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

Stop Cartel Live Tv!

Η αστυνομία τροφίμων στις ΗΠΑ, ποινικοποιεί την βιολογική καλλιέργεια και την ιδιωτική-Ο νόμος HR 875

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να σκλαβώσει με κάθε μέσο την ανθρωπότητα.

Γνωρίζουν οτι οταν ελέγχεις την τροφή, ελέγχεις απόλυτα τους ανθρώπους.

Στις ΗΠΑ λοιπόν, προσπαθούν να περάσουν νόμο που θα απαγορεύει την ιδιωτική καλλιέργεια απο μεμονωμένα άτομα. Η νομοθεσία αυτή στοχεύει ξεκάθαρα στην ιδιωτική καλλιέργεια και ζωοτροφία, που αποσκοπεί στο να έχει ο άνθρωπος τα προς το ζείν σε περιόδους οικονομικής ένδειας και έλλεψης αγαθών.

Σε όποιον έχει κήπο στην αυλή του σπιτιού του ή κάποιο μέρος όπου εκτρέφει για ιδιωτική χρήση ζώα, θα του επιβάλλεται πρόστιμο.










Θεσπίζει συγκεκριμένους τρόπους παραγωγής τροφίμων. Όποιος δεν καλλιεργεί με τις «νόμιμες» μεθόδους θα διώκεται.
Αυτό το νομοσχέδιο έχει τεθεί στο συμβούλιο των επιτρόπων και θα δούμε στο άμεσο μέλλον αν ψηφιστεί. Η αλήθεια είναι οτι ελάχιστοι απο τους Αντιπροσώπους το έχουν διαβάσει.
Αυτό είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πολύ συχνά στις ΗΠΑ. Η άγνοια των διοικούντων σε τέτοια θέματα τους οδηγεί στο να λαμβάνουν τις αποφάσεις τους σύμφωνα με τις προτροπές των «ειδικών» πάνω σε αυτά.
Αν μια τέτοια νομοθεσία περάσει, θα είναι καταστροφική για τον απλό κόσμο γιατι έτσι οι άνθρωποι θα είναι ανήμποροι να προστατευτούν σε μια περίοδο κρίσεως.
Η νομοθεσία αυτή όμως είναι «ευλογία» για τα μεγάλα εργοστάσια καλλιέργειας όπως η Mosanto, η ADM και η Sodexo Tyson.

Θα επηρεάσει όποιονδήποτε παράγει τρόφιμα, ακόμα και εάν δεν τα πωλούν αλλά μόνο τα καταναλώνουν. Θα θέσει κυριολεκτικά όλους τους ανεξάρτητους αγρότες και τους παραγωγούς τροφίμων εκτός της αγοράς, λόγω των τεράστιων χρηματικών ποσών που χρειάζονται για να συμμορφώνονται προς τις γεωργικές μεθόδους παραγωγής των εργοστασίων.

Εάν οι άνθρωποι επιλέξουν να καλλιεργήσουν χωρίς χρήση των βιομηχανικών πρότυπων, όπως τα χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα θα υπόκεινται σε ποικιλία παρενοχλήσεων από αυτό το εντελώς νέο οργανισμό που ποτέ δεν προυπήρξε. Σωστά, μια ολόκληρη νέα κυβέρνητική οργανωση συστήνεται απλά και μόνο για την αστυνόμευση των τροφίμων, φυσικά για την της προστασία μας.



Σημεία κινδύνου:

-Νομικά δεσμεύει τα κρατικά υπουργεία γεωργίας και καλλιέργειας προς την εφαρμογή των ομοσπονδιακών κατευθυντήριων γραμμών που αποτελεσματικά θα στερήσει από την κρατική εξουσία να κάνει τίποτα άλλο από το να ασκεί αστυνόμευση στα τρόφιμα για χάρη της ομοσπονδιακής διεύθυνσης.

-Στην ουσία ποινικοποιεί τη βιολογική γεωργία, αλλά δεν χρησιμοποιεί τον όρο βιολογική.

-Επηρεάζει οποιονδήποτε καλλιεργεί τρόφιμα, ακόμα και αν δεν τα πωλεί αλλά τα καταναλώνει.

-Επηρεάζει οποιονδήποτε που παράγει κρέατα κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων των άγριων θηραμάτων.

-Η νομοθεσία αυτή έχει τόσο ευρύ πεδίο ισχύος που κάθε μορφή καλλιέργειας ή παραγωγής τροφίμων μπορεί να καθίσταται παράνομη. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες που είναι περίεργο αναλογιζόμενοι το μέγεθος της νομοθεσίας.

-Στο τμήμα 103 είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου για την διοικητική πτυχή της νομοθεσίας. Θα επιτρέψει το διορισμό μονίμων υπαλλήλων μέσα από εργοστάσια γεωργίας και καλλιέργειας και τα καρτέλ και ο χαρακτηρισμός τους ως εμπειρογνώμονες που θα τους επιτρέπει να καθορίζουν και να ερμηνεύσουν τη νομοθεσία.

Τίνος το μέρος νομίζετε ότι πρόκειται να πάρουν;

-Στο τμήμα 206 ορίζει τι θα πρέπει να θεωρείται ως εγκατάσταση παραγωγής τροφίμων και ποια θα είναι τα μέτρα που θα πρέπει να επιβληθούν στις εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων.
Η διατύπωση της νομοθεσίας έχει τόσο ευρεία ισχύ ώστε ακόμα και για τον κήπο στην πίσω αυλή θα μπορούσε να επιβληθεί πρόστιμο και περισσότερα.

-Στο τμήμα απαιτείται το Υπουργείο Γεωργίας και Καλλιέργειας να ενεργεί ως αστυνομία τροφίμων και να επιβάλει τις απαιτήσεις παραγωγής τροφίμων. Αυτό στερεί τη δύναμη του κράτους και αποτελεί παραβίαση της 10ης τροποπολογίας του Συντάγματος(των ΗΠΑ αλλά και των περισσοτέρων).

Μήπως ο Στάλιν δεν πολιτογράφησε γεωργικές μεθόδους παραγωγής που επέτρεπαν στη διοίκησή του να αποκτήσει τον έλεγχο της προμήθειας τροφίμων;
Μήπως ο Στάλιν δεν χρησιμοποίησε τα τρόφιμα για τον έλεγχο του λαού;

Με αυτή τη νομοθεσία προχωρούν στην φίμωση των υπουργών σχετικά με το τι μπορούν και τι δεν μπορούν να πούν στον λαό, συνταγματολογεί κανόνες που θα αναγκάζουν τους ανθρώπους να βασίζονται αποκλειστικά στην κυβέρνηση,ενώ αυτοί θα ασκούν τον έλεγχο των χρημάτων και των τροφίμων. Και πως ονομάζεται αυτό; Δικτατορία και απόλυτος έλεγχος.

Ένα πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρος είναι πως ελάχιστοι,αν υπάρχουν κάποιοι,έχουν διαβάσει την νομοθεσία και όταν το θέμα έρθει προς ψήφιση είναι,περισσότερο απο πιθανό οτι θα λάβουν υπόψην τους τη γνώμη κάποιου άλλου για το πως θα ψηφίσουν.Το άλλο για το οποίο είμαι πολύ σίγουρος είναι οτι,αυτή η νομοθεσία έχει συνταχθεί απο λομπίστες και ειδικούς της βιομηχανίας.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Κύριε Γ. Παπανδρέου, αυτοί είναι βουλευτές κι όχι βολευτές!

Αφού ο απεργός πείνας Θεόδωρος Τενέζος, βρίσκεται στην 30η ημέρα…


Αφού ο αρμόδιος για τα καρτέλ «σκιώδης» υπουργός του ΓΑΠ, δεν ασχολείται, αλλά χαριεντίζεται με τον Βουλγαράκη στα τηλεοπτικά παράθυρα… και συναγωνίζονται για το ποιος είναι καταλληλότερος στην καταστολή…

Τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που ουδεμία σχέση έχουν με τους συνήθεις βολευτές μαυρογιαλούρους και φυσικά οι καναλάρχες δεν τους καλούν στα παράθυρα των μεγαλο-δημοσιογράφων (αφού δεν τους ελέγχουν), πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία.


Φέρνουν το θέμα στη βουλή με μία ερώτησή τους, που τα λέει όλα!


«Ο Θεόδωρος Τενέζος εδώ και 2,5 χρόνια κατήγγειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στην Κυβέρνηση το σκληρό ελληνικό καρτέλ του χάλυβα, που κατέστρεψε την επιχείρησή του, η οποία πρόσφερε δουλειά άμεσα η έμμεσα σε 200 οικογένειες, ήταν πρότυπο αυτόνομης ανάπτυξης, ενώ η ίδιοι παρείχαν προστασία στο συγκεκριμένο καρτέλ των μεγαλοβιομηχάνων…»

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί

- Γιατί αφήνεται ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην αγορά, στα χέρια των καρτέλ, ευνοώντας ουσιαστικά την ακρίβεια και την κερδοσκοπία και οδηγώντας σε αδιέξοδο χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες;

- Ποια μέτρα θα ληφθούν προκειμένου να μπει τέλος στην ασύδοτη κατάσταση που επικρατεί σ’ ορισμένους τομείς της αγοράς;

- Τι θα πράξει ο αρμόδιος Υπουργός με τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού;

- Με δεδομένο ότι μετά από 27 μέρες απεργίας πείνας κινδυνεύει η ζωή του απεργού, τι προτίθεται να κάνει ο αρμόδιος Υπουργός;

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε τι ρόλο παίζει ο αρμόδιος «σκιώδης» υπουργός, αν αυτά τα αντιλαμβάνεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τιμάμε τους τρεις βουλευτές που έκαναν την ερώτηση: Βασίλης Κεγκέρογλου (Ν.Ηρακλείου), Μάρκος Μπόλαρης, (Ν.Σερρών) , Δημήτρης Βαρβαρίγος (Ν.Ζακύνθου).



Ολόκληρη η ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στην ιστοσελίδα του Μάρκου Μπόλαρη.

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος ρόλος έχει ανατεθεί στην αμερικανοτσολιά Ντόρα, για τη Γεωργία; Ας ενημερώσουμε τον Giulietto Chiesa…


(κλικ στην εικόνα, για να δούμε καλύτερα τον σοσιαλιστή Giulietto Chiesa, αλλά και τις δύο φίλες της Ελλάδας...)

Λέτε να έχουν σχέση κι οι άλλοι δικοί μας, γνωστοί αμερικανοτσολιάδες,* που μετοίκησαν ως «σύμβουλοι» του καθεστώτος της Γεωργίας; Λέτε να έχει ρόλο η ελληνική ξεφτιλισμένη δεξιά;
Ας δούμε…

Ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο, του σοσιαλιστή ευρωβουλευτή Giulietto Chiesa
Βρυξέλλες, 10 Μάρτη 2009
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, που συνέλλεγα ο ίδιος, η κυβέρνηση της Γεωργίας προμηθεύεται σημαντικές ποσότητες νέων όπλων από διάφορους προμηθευτές. Πληροφορίες του ρωσικού τύπου μιλούν για γαλλικά συστήματα αεράμυνας «Cobra»και σύγχρονα συστήματα ραντάρ, βραχέως και μέσου βεληνεκούς. Μεταξύ των προμηθευτών νέων οπλικών συστημάτων, επιθετικού χαρακτήρα, είναι και το Ισραήλ.**
Τέλος, μου προκύπτει ότι ολοκληρώθηκε η αναδιοργάνωση της 1ης Ταξιαρχίας Μάχης, από το Gori στα σύνορα με τη Νότια Οσετία και διεξάγονται στρατιωτικές ασκήσεις στο Orfolo, κι αυτό πλησίον των συνόρων.
Όλες αυτές τις προετοιμασίες, τις γνωρίζουν οι ευρωπαίοι*** παρατηρητές;
Στο βαθμό που διεξάγονται τα παραπάνω, το Συμβούλιο δεν θεωρεί ότι εξελίσσεται επικίνδυνα η κατάσταση, για την ειρήνη στην περιοχή;
Μήπως θεωρεί φυσιολογική τη στρατιωτική αναδιοργάνωση, παρά την απουσία χειροπιαστών εξελίξεων στη διαπραγμάτευση της Γενεύης;

Giulietto Chiesa, ευρωβουλευτής

Καθόλου Άσχετο:
Γιατί πήρε «θάρρος» το αμερικανόδουλο καθεστώς της Γεωργίας; Ποιος προεδρεύει τώρα στον ΟΑΣΕ (Παρατηρητές); Μα φυσικά η κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη!
Να που τώρα κατανοούμε ΟΛΟΙ το σχετικό δημοσίευμα στο “
Έθνος”: ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: «Η Μόσχα κατηγορεί την Αθήνα ότι μέσω του ΟΑΣΕ προωθεί για τη Γεωργία δυτικές και όχι συμβιβαστικές προτάσεις»
Μήπως, λέμε μήπως… η υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας (;) έγινε και πλασιέ στις πωλήσεις γαλλικών όπλων στο καθεστώς της Γεωργίας; Λέμε μήπως, γιατί προχθές ανακηρύχτηκε «
Ισόβιο μέλος στην γαλλική Ακαδημία (sic) Ανθρωπιστικών Επιστημών η Ντόρα Μπακογιάννη» και παρέλαβε «το περίφημο ξίφος που συμπληρώνει την στολή κάθε ακαδημαϊκού (sic)», “Καθημερινή”, 9/3/2009 (με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ)
Και… δεν ξεχνάμε την εμπλοκή του Ισραήλ στη σύραξη της Οσετίας, ούτε τους «έλληνες» αμερικανοτσολιάδες «συμβούλους», αλλά και ούτε τα C 130 που έστελνε τον Αύγουστο η κυρία Κούβελα: Που ήταν τα ελληνικά C-130 όταν ο Σαακασβίλι έσφαζε τους Έλληνες ομογενείς; (από το καλό i - Reporter)
Και ο Σαρκοζί πληρώθηκε πολύ καλά για την τότε… διαμεσολάβησή του στην «ειρηνευτική διαδικασία»….

Να που κάποια στιγμή όλα τα πάζλ παίρνουν «σάρκα και οστά»…
sibilla

Η ουσία για τους Έλληνες υποστηρικτές των Σκοπίων

Πολλοί απορούν με την ικανότητα του γειτονικού κρατιδίου να διεξάγει προπαγάνδα ενώ ταυτόχρονα απαιτεί να εισαχθεί στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Που τα βρίσκει τα χρήματα? Παράγει κάτι ή χρηματοδοτείται από χώρες που επενδύουν στην ύπαρξη του? Ότι χρηματοδοτείται είναι σίγουρο αλλά αν κάποιος κάνει τον κόπο να κοιτάξει τα οικονομικά της FYROΜ θα δει αυτό που όλοι ξέρουμε και δεν τολμάμε να το παραδεχτούμε: Εμείς είμαστε οι σημαντικότεροι χρηματοδότες των Σκοπίων. Σε εμάς βασίζεται το μεγαλύτερο μέρος του στρατηγικού τους οικονομικού πλάνου. Έλληνες είναι οι σημαντικότεροι οικονομικοί σύμβουλοι του Γκρουέφσκι.

Οι Έλληνες υποστηρικτές των Σκοπίων αναφέρονται συχνά στη “Μειονότητα”.. Ποια ακριβώς είναι αυτή η μειονότητα? Έχω ψάξει να την βρω και μάλιστα όχι στα δικά μας ΜΜΕ που μπορεί να είναι … “φιμωμένα” αλλά στα Σκοπιανά. όπως το MINA και το ΜΙΑ. Κραυγές κατά της Ελλάδας είδα πολλές, μειονότητα όχι. Είναι πολύ εύκολο να βάζει κάποιος μια ασαφή έννοια όπως “μειονότητα” αλλά ποιοι την αποτελούν? Ας τους παρουσιάσει το ΜΙΝΑ. Σε ποια χωριά? Πόσοι? Πως τους “καταπιέζουμε”

Γιατί υποστηρίζεται αυτή η χώρα και πόσο “ιδεολογικοί” είναι οι λόγοι αυτής της υποστήριξης? Τα Σκόπια δεν παρέχουν απλά φτηνά εργατικά. Αυτό συμβαίνει σε πολλές χώρες των Βαλκανίων. Το πλεονέκτημα των Σκοπίων είναι ότι είναι εύκολο για “νόμιμους” επιχειρηματίες να εξαγοράσουν πολιτικούς και για “λιγότερο νομίμους” να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα και να κάνουν άλλες .. business.

Ας δούμε μερικούς από τους νόμιμους επιχειρηματίες. Για δείτε λίγο στο Διεθνές Συμβούλιο Επενδυτών στα Σκόπια. εδώ

Αυτά είναι τα μέλη. Ψάξτε λίγο to Site, δείτε τους στόχους, κατεβάστε ένα από τα Annual booklets και χαζέψτε τις φωτογραφίες. Θα δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης Γκρουεφσκι και γιατί αυτό το πρόβλημα σέρνεται τόσα χρόνια. Και παρεμπίπτοντος οι εκλογές τους ήταν μόλις χτες. εδω

Τους “λιγότερο νόμιμους” δεν μπορούμε να τους δούμε οπότε ας δούμε λίγο την ίδια τη χώρα. Ας υποθέσουμε ότι οι Σέρβοι (εδώ)λένε ψέματα για το εργοστάσιο ναρκωτικών στα Σκόπια.

Οι Αμερικανοί (εδώ)κάνουν και αυτοί λάθος όταν θεωρούν τα Σκόπια ως έναν από τους βασικότερους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη? Κάνουν λάθος (εδώ) και τα Ηνωμένα Έθνη?

Μήπως κάνουν λάθος οι New York Times (εδώ) για την διακίνηση γυναικών στα Σκόπια?

Τα Ηνωμένα Έθνη λένε και αυτά ψέματα για τα όπλα (εδώ) που κυκλοφορούν παντού στη χώρα?

Να δούμε και πως πανηγυρίζουν για το Las Vegas (εδώ)που φτιάχνουν στα σύνορα μας και μερικούς ακόμα υποστηριχτές αυτής της “αδύναμης χώρας”.

Μήπως τώρα γίνεται λίγο πιο σαφές ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα με τα Σκόπια, γιατί και από ποιους υποστηρίζονται και πόσο βολεύονται μερικοί να κάνουν τις δουλειές τους και να μας παρουσιάζουν σαν “εθνικιστές” και «πολεμοκάπηλους”?

Οι Σκοπιανή οικονομία βασίζεται σε 2 άξονες. Στο νόμιμο χρήμα που συρρέει από Έλληνες κυρίως επενδυτές οι οποίοι απολαμβάνουν όλες τις τιμές μεγαλοεπενδυτών και καλούνται στα συμβούλια του Γκρουεφσκι, και σε παράνομο χρήμα από εμπόριο γυναικών, ναρκωτικών και όπλων. Ο τζόγος αποτελεί ένα ακόμα βασικό μέρος της οικονομικής τους πολίτικης και ήδη υλοποιούνται τα σχεδία για τη δημιουργία ενός βαλκανικού Λας Βέγκας, όπως αυτό που φτιάχνουν οι Τούρκοι στα κατεχόμενα.

Το ότι δεν λύνεται το θέμα της ονομασίας, ότι τολμούν να κάνουν τέτοιες προκλήσεις δεν είναι τυχαίο όπως τυχαίο δεν είναι και το ότι υπάρχουν Έλληνες υποστηρικτές τους εδώ. Τα κεφάλαια που διακινούνται είναι πάρα πολλά και πάντα θα βρεθούν κάποιοι πρόθυμοι για να εξαγοραστούν.

Στο μεταξύ εμείς μπορούμε να κοιμόμαστε τον ύπνο του “δικαίου”, να κάνουμε διαδηλώσεις και μετά να πηγαίνουμε για τουρισμό, τζόγο και ψώνια στα Σκόπια. Το πρόβλημα δεν θα λυθεί μέχρι να ξυπνήσουμε και να αντιληφτούμε τι πραγματικά γίνεται γύρω μας.

ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

==========================================================================

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ INTERNATIONAL COUNCIL OF
INVESTORS

Activity Report 2007

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ FACE BOOK :

STOP ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΩΡΑ!

Οι αρχηγοί παίρνουν τα όρη και τα βουνά...

Ο Πρωθυπουργός σήμερα αφήνει το playstation και πάει να επιθεωρήσει το υπό κατασκευή Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Τα νοσοκομεία όσο είναι υπό κατασκευή μια χαρά είναι. Δεν απειλούν κανέναν. Όταν αρχίσουν να "λειτουργούν" όμως τρώνε κόσμο και κοσμάκη. Που να βρεις γιατρό μέσα, μηχάνημα να λειτουργεί... άστα να πάνε. όσο για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πάει στη Βέροια να πείσει τους... αυτόχθονες ιθαγενείς για την ανάγκη "δυναμικής συμμετοχής της χώρας στην παγκόσμια σκηνή". Μα δεν βλέπει ότι μ' αυτά που κάνει αυτός και οι άλλοι... πρόεδροι μας έχουν -μετά συγχωρήσεως-χεσμένους; Η Αλέκα στην κοσμάρα της "περνάει στην αντεπίθεση" και ο Τσίπρας, αχ αυτό το παιδί, ανακάλυψε ότι "την κρίση θα πληρώσουν αυτοί που για χρόνια κάνουν θυσίες". Αγόρι μου γλυκό, δεν κάνουν αυτοί θυσίες επειδή έτσι τους κατσικώθηκε. Άλλοι τους θυσιάζουν, μικρός είσαι θα μάθεις... Όσο για το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη, όχι τον... πρωτομάστορα, τον άλλον, μιλάει για επιταγές. Μη, θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα. Αυτές τις εποχές δεν λέμε κακές λέξεις...
show bitch

ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ.....ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ"

Θέλουν να χτυπήσουν την αμφισβήτηση του εκμεταλλευτικού τους συστήματος στις γραφικές τέχνες, την προοπτική μιας άλλης δίκαιης κοινωνίας και εργασίας, που εκφράζουν η ιδεολογία και οι αγώνες της Τυπογραφίας.

Θέτουν τον κλάδο κάτω από τη «δαμόκλειο σπάθη» τους , «κουνούν το δάκτυλό τους και μας απειλούν».

Όποιος συνάδελφος δεν πρόσκειται στην ολοκληρωτική τους αντίληψη, απλά πρέπει να εξαφανιστεί ή να υποταχθεί. Το κίνημα των Ατελιέ και των Τυπογραφείων δεν τρομοκρατείται.

Οι γραφικές τέχνες έχουν πληρώσει ακριβά τον κομματικό επεκτατισμό στον χώρο (και στην χώρα) Ξεκληρίζεται η τυπογραφεία! Οι ενέργειες αυτές της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ πρέπει να τύχουν δυναμικής αντίδρασης από όλους.

Οι δουλειές δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αντιμετωπίζουμε ένα ακόμη τυπογραφείο.

Αντιμετωπίζουμε έναν ολόκληρο κομματικό μηχανισμό με προσβάσεις και συναλλαγές στην κυβέρνηση σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

(τελικά μόνο όσα σουβλατζίδικα δεν ανήκουν ιδεολογικά στο κκε θα τυπώνουν σε εμάς)

Με την κομματική υστερία, με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ του κκε, με το ψέμα με τις απειλές, επιχειρούν να πλήξουν τις δυνάμεις της αντίστασης στα σχέδια τους για Πανελλαδική Μονοπωλιακή Κυριαρχία της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
Δεν μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν!

typografeio

30η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ



συνέχισε θοδωρή οι ήρωες είναι για να τους ακολουθούμε με την θυσία τους μόνο που τώρα ο ήρωας δεν είνα μόνος έχει όλους μας
ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Οσοι επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σαν ένδειξη ενεργής συμπαράστασης, ας βρεθούμε δίπλα στον Απεργό Πείνας Θεόδωρο Τενέζο, σήμερα Σάββατο 14-03-09 και ώρα 18.00μμ Πατησίων 70 και Κότσικα ,σταθμός Πλατεία Βικτωρίας, κάτω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Στην 30η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος μικρομεσαίος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ :
LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ

.
από χθές το πρωί μία άλλη πολίτης αυθόρμητα προστέθηκε στούς Απεργούς Πείνας .Είναι η Μαργαρίτα Παπαζέκου,Μεταφράστρια ξένων γλωσσών,ιδιωτική υπάλληλος.Η εθελόντρια απεργός πείνας εξέφρασε κατ'αυτόν τον τρόπο την αληλεγγύη της στόν Θεόδωρο Τενέζο.Ας είναι η μικρομεσαία επιχείρηση του Θεόδωρου Τενέζου Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που κατάστρεψαν τα μεγαλα συμφέροντα.
Ευχαριστούμε τις 10δες των Ελληνικών και ξένων blogs πού αναμεταδίδουν ζωντανά την Απεργία.Παρακαλούνται ολοι οι blogers οι οποίοι μας αναμεταδίδουν, όπως καί όσοι θέλουν να κάνουν σύνδεση να μας στείλουν e-mail προκειμένου να αναρτηθούν σε κατάλογο στον δικτυακό μας τόπο, όπως και να τους δοθούν τεχνικές οδηγίες για την αναμετάδοση.
περισσότερα http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
Βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει την καταστροφή της επιχείρησης του απεργού πείνας.
θα είμαστε όλοι αύριο εκεί στον ήρωα



ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ

To ‘τελευταίο γράμμα της Κούνεβα‘ ανατρέπει τα κλισέ του ‘‘αντι-ρατσισμού‘‘ και την προσπάθεια πολιτικού προσεταιρισμού της από τους γνωστούς κύκλους των αριστεριστών και του ΣΥΡΙΖΑ, που ακολούθησαν τη βάρβαρη δολοφονική επίθεση εναντίον της με βιτριόλι από σπείρα Αλβανών - κατά πάσα πιθανότητα - δουλεμπόρων ή μαφιόζων που πουλάνε προστασία σε λαθρομετανάστες.

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)

Τάδε έφη η «συνδικαλίστρια» Κούνεβα.

Μετά από αυτήν της την δήλωση κατάπιαν τον γλόμπο, θολοκουλτούρα και ψευτοαριστεροί.

Τα έθνη να ξαναγυρίσουν στις παραδόσεις τους;;; Μιλάμε για μεγάλη ζημιά!!!

Ας δούμε όμως τις υποθέσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τα αίτια της επιθέσεως.

· Στην αρχή, τεχνηέντως, οι γνωστοί ψευτοαναρχικοί – ψευτοαριστεροί, τσιράκια της παγκοσμιοποιήσεως, του κεφαλαίου και της ελεύθερης οικονομίας, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το έγκλημα είναι ρατσιστικό (από τους κακούς Έλληνες).

· Στην συνέχεια, αφού αυτή η πατάτα πια δεν τρώγεται, και μπαγιάτεψε γρήγορα, πήγαμε σε κάπως πιο λογικές σκέψεις που αφορούν την συνδικαλιστική της δράση.

Λογικό; Για σκεφτείτε πόσες συνδικαλίστριες έχουν ποτίσει με βιτριόλι στην Ελλάδα. Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο να έχει ξανασυμβεί. Εκτός και αν πιστεύουμε ότι ο συνδικαλισμός, στην Ελλάδα, ξεκίνησε με την Κούνεβα και είναι το πρώτο θύμα των εργοδοτών. Μέχρι να ξεδιαλύνει, λοιπόν, η υπόθεση έχουμε την δεύτερη πατάτα.

· Στο καπάκι ένας από τους δύο δράστες της επιθέσεως, πιθανότατα, είναι Αλβανός.

Άλλη κατραπακιά και αυτή για τους ψευτοαριστερούς, κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζω, επίσης, ότι τα εν λόγω κοράκια είχαν προτείνει στην Κούνεβα, σχεδόν αμέσως μετά την επίθεση (μη και τους προλάβουν άλλοι), να μπει στο ευρωψηφοδέλτιό τους. Φάγανε βέβαια πόρτα

· Η άποψή μου:

Η Κούνεβα, ως πρώην λαθρομετανάστης (τώρα πια οι Βούλγαροι μπορούν να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στην χώρα μας , λόγω €.€.) πιθανότατα να είχε πέσει και θύμα δουλεμπορίου. Μπορεί να είναι χρόνια στην πατρίδα μας αλλά οι κακές γνωριμίες δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα και όταν πέσεις θύμα αυτού του κυκλώματος δύσκολα ξεμπλέκεις. Μήπως τους χρωστούσε ακόμη; Θέλανε και κάτι άλλο;

Όποιος πάντως και αν είναι ο λόγος (ακόμα κι αν αποκαλυφθούν οι δράστες) δεν βλέπω να μαθαίνουμε τα πραγματικά αίτια της επιθέσεως.

Λ.Α

Ο George Galloway, σοσιαλιστής άγγλος βουλευτής που δεν σκύβει τη μέση στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, μιλάει μέσα στην αποκλεισμένη Γάζα

Πράγματι, λίγοι είναι οι πολιτικοί στην Ευρώπη που τολμούν να μιλήσουν την αλήθεια! Ο George Galloway τέθηκε επικεφαλής ενός κονβόι, που από το Λονδίνο έφθασε στην Παλαιστίνη και μετέφερε βοήθεια στο μαρτυρικό λαό της Γάζας, αψηφώντας απειλές και πιέσεις των ΗΠΑ και Ισραήλ.
Εκεί, μέσα στη Γάζα που έχουν μέχρι σήμερα αποκλεισμένη με εμπάργκο οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η δήθεν «πολιτισμένη» Ευρωπαϊκή Ένωση, μίλησε και στάθηκε αλληλέγγυος με τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Παλαιστινιακού λαού!
Γιατί πρέπει ν’ αποτελεί εξαίρεση ένας πραγματικός σοσιαλιστής πολιτικός;
Που βρίσκονται οι σοσιαλιστές, οι κομμουνιστές, οι δημοκράτες πολιτικοί της Ευρώπης;
Γιατί σιωπούν μέχρι τώρα στο εμπάργκο εθνοκάθαρσης που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση;
Σήμερα, βαραίνει η απουσία του Ανδρέα Παπανδρέου κι όλοι οι έλληνες νοιώθουν πόσο φτωχότερη είναι η πολιτική ζωή της χώρας. Έφυγε ο μεγάλος σοσιαλιστής ηγέτης, που το 1982 έσπασε τον αποκλεισμό της Βηρυτού και μετέφερε στην Ελλάδα τους Παλαιστίνιους μαχητές και τον Γιάσερ Αραφάτ!
Σήμερα είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι, περήφανοι για τον George Galloway.


sibilla

Πολιτικοί καιροσκοπισμοί... και "ανίερες επαναπροσεγγίσεις" . . .

"Στοιχημάτιζε για εκλογές τον ...Μάρτιο! Ρόμπα ο Χρυσοχοΐδης..."

Ο Τάσος Σμυρνιώτης στο PRESS-GR διατύπωσε την εξής απορία :
" . . . ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πριν από λίγο καιρό έβαζε στοίχημα ότι : "θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο".

Τώρα που είναι όμως Μάρτιος, εκλογές δεν γίνονται αλλά ο ίδιος έγινε πολιτική ρόμπα, τι λέει άραγε ο λαλίστατος κ. Χρυσοχοΐδης;

Το εάν ένας πολιτικός έκανε το λάθος και έβαλε ένα απλό στοίχημα είναι ίσως το ελάχιστο που μπορεί να του καταμαρτυρήσετε για αυτό κ. Σμυρνιώτη.

Υπάρχουν πιο σοβαρά που πρέπει να του επισημάνουμε . . . και ένα από αυτά είναι τα "σκιώδη καθήκοντά" του στο ΠΑΣΟΚ, ως υπευθύνου τομέα ανάπτυξης. Εκεί είναι που πρέπει να εστιάσουμε τη προσοχή μας . . . Υπάρχει πολιτική βούληση από το ΠΑΣΟΚ να τα βάλλει με τα Μεγάλα συμφέροντα ; ή αναμασάμε τα ίδια λόγια κάθε φορά ; (με σειρά μέτρων τύπου Φώλια !!!)

Αυτό που επισημαίνουμε προς το παρόν είναι η παντελής απουσία του ιδίου ή έστω κάποιων συνεργατών του στη Πατησίων 70 και Κότσικα . . .

Να το θυμάστε . . . το ΠΑΣΟΚ από αυτή την υπόθεση το μόνο που θα καταφέρει είναι ότι θα χάσει και ΔΕΝ θα χάσει μόνο αναποφάσιστους . . . αλλά και σε εγκυρότητα και σε αξιοπιστία. Η απουσία του εδώ μηδενίζει τα όποια προγράμματα ημερίδες , δηλώσεις, υποσχέσεις ή Μεγάλα λόγια που κατά καιρούς εκστομίζονται σε έναν υποτιθέμενο ή έστω ενδεχόμενο πόλεμο που υποτίθεται θα κάνει ως κυβερνητικό κόμμα.

Ο δημοκρατικός λαός θέλει έργα και ΟΧΙ λόγια. Απαιτεί από το ΠΑΣΟΚ να ξεφύγει από τη λογική των ομαδαρχών και των αρχηγικών τάσεων. Κάθε επανάληψη σε "παρόντες" ή "απόντες" μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Ο ΓΑΠ αυτή τη φορά θα είναι απελπιστικά μόνος του . . . οι επιλογές του θα τον αυτοκαταδικάσουν. . .

Αυτά προς το παρόν . . . και μία Υπενθύμιση : ΜΗΝ μας θεωρείτε Δεδομένους . .
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣΑΝ !...

Συναινετικά μεν και διαβιώνοντας, (πολιτικά), στην ίδια κομματική στέγη, αλλά πήραν διαζύγιο, το οποίο επισημοποιήθηκε στη συνάντηση που έκαναν την περασμένη Πέμπτη…
Ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε στον πρώην πρωθυπουργό, πως το νέο ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει, εφαρμόζοντας στους δυο καίριους τομείς, την Οικονομία και το Κράτος, μια εκ διαμέτρου διαφορετική πολιτική, από εκείνη που υλοποίησαν οι κυβερνήσεις του, το διάστημα 1996-2003.

Η οικονομική πολιτική η οποία έχει σχεδιαστεί, κινείται μακριά από τις ιδέες και τις επιλογές του νεοφιλελευθερισμού, που ήταν η κατ΄ εξοχήν δεξαμενή τροφοδότησης των πολιτικών Σημίτη. Η νέα πολιτική στηρίζεται στη σύγχρονη έκδοση του Κεϋνσιανισμού και επαναφέρει το Κράτος σε ουσιαστικό ρόλο, τόσο στη λειτουργία των αγορών, όσο και στον τομέα των επενδύσεων.
Η πολιτική της συρρίκνωσης του Κράτους, προκειμένου ν΄ αποκτήσει τη μορφή του μικρού και επιτελικού μηχανισμού, τελειώνει. Οι πολιτικές της άκρατης λιτότητας, οι οποίες ποσώς ελάμβαναν υπ΄ όψη τους τη ζήτηση και το ρόλο της, (μέσα από την ενίσχυσή της), στο ξεπέρασμα μιας κρίσης, μπαίνουν στο ράφι.

Οι επεξεργασίες έχουν, σχεδόν, ολοκληρωθεί και ανακοινώνονται με τη σειρά. Ανακοινώθηκαν οι θέσεις για την «πράσινη ανάπτυξη» και σε λίγες ημέρες παρουσιάζεται το πρόγραμμα για το Κράτος, την «αναδόμησή του» και το νέο, ενισχυμένο ρόλο του.

Η κεντρική θέση του νέου ΠΑΣΟΚ, ξεκινάει με τη διαπίστωση πως η διεθνής κρίση που οδήγησε στην ύφεση, έχει την αιτία της, στο ό,τι οι αγορές αφέθηκαν να λειτουργήσουν ανεξέλεγκτες και χωρίς καμιά κρατική – διορθωτική, παρέμβαση.
Η ιδιωτικοποίηση των πάντων, έφερε και την αδρανοποίηση, ακόμα και των μηχανισμών Ελέγχου, οι οποίοι μπήκαν στο περιθώριο, όπως π.χ. και στην Ελλάδα, με την Τράπεζα Ελλάδος, την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ή την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηριστικό είναι – πέρα των άλλων - και το παράδειγμα της αδρανοποίησης και της φίμωσης, ακόμα και της ανεξάρτητης αρχής για τον έλεγχο του μαύρου χρήματος, με τον εξοβελισμό του κ. Ζορμπά…

Παπανδρέου και Σημίτης, λοιπόν, χώρισαν, σ΄ ό,τι αφορά τις απόψεις και τις επιλογές, για την οικονομική πολιτική, , συμφώνησαν, όμως να είναι στο ίδιο κόμμα, διατηρώντας ο καθένας τις ιδέες του.
Μόνο που τώρα, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, άρα και διαμορφωτής της πολιτικής της νέας κυβέρνησής του, είναι ο Γ. Παπανδρέου…
ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ.
ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ.





Αν κάποιοι έχουν σαν σύμβολο αντίστασης τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο (χάθηκε άδικα αλλά δεν μπορεί να αποτελεί σύμβολο αντίστασης) οι Έλληνες πατριώτες οφείλουν να τιμούν και να μην ξεχνούν τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Τον μαθητή που σήκωσε το λάβαρο της αντίστασης μη δεχόμενος την καταπίεση της Βρεταννικής κατοχής.

Την Ελλάδα αγαπώ, αλλά και σένα

μ’ έναν έρωτα μεγάλο, αληθινό,

τα γαλάζια σου τα μάτια τα θλιμμένα

τον καθάριο της θυμίζουν ουρανό.

Ο Ευαγόρας γεννήθηκε στην Τσάδα της Πάφου, στις 28 Φεβρουαρίου 1938 και ηταν δεύτερος ξάδερφος του ήρωα Στέλιου Μαυρομμάτη που ανέβηκε και αυτός, λίγους μήνες πριν τον Ευαγόρα, τα σκαλοπάτια της αγχόνης. Το καλοκαίρι του 1955, ο Ευαγόρα επισκεφθέφθηκε την ελεύθερη πατρίδα (την Ελλάδα) με την καθιερωμένη εκδρομή των μαθητών της προτελευταίας τάξης του σχολείου του.

Γράφει:

Αύριο ξεκινούμε για την πατρίδα,

γιαλούς θε να περάσουμε και στεριά.

Μαζί μας θε να πάρουμε την ελπίδα

ταχιά πως θα μας έρθη κι η Λευτεριά.

Όταν γύρισε – πολλοί συμμαθητές του είχαν μείνει στην Ελλάδα για να τελειώσουν το Γυμνάσιο – η μητέρα του τον ρώτησε γιατί δεν προτίμησε να μείνει κι αυτός αποφεύγοντας τόσους κινδύνους της επαναστατημένης Κύπρου, η απάντηση του ήταν:
«Εγώ δεν πήγα για να μείνω. Χρειάζομαι εδώ!!!»

Τη 1η Ιουνίου 1953 οι Άγγλοι κυβερνήτες ετοιμάζονται να γιορτάσουν το λαμπρότερο τους εθνικό γεγονός, τη στέψη της νέας βασίλισσας Ελισάβετ, σε όλες τους τις αποικίες, ανάμεσα και η Κύπρος. Παντού όλα είχαν ετοιμαστεί στην εντέ
λεια. Στη Πάφο οι μαθητές οργανώνουν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και ζητούν την αφαίρεση της αγγλικής σημαίας από τα προπύλαια του σχολείου τους. Οι συγκρούσεις αρχίζουν. Ο δεκαπεντάχρονος ακόμα τότε Ευαγόρας, σκαρφαλώνει σε μια κολόνα των προπυλαίων και ρίχνει κάτω την αγγλική σημαία, την οποία οι άλλοι μαθητές ξεσχίζουν και της δίνουν φωτιά. Η σύγκρουση τότε, μεταξύ Άγγλων και μαθητών παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Από την ώρα εκείνη ο Παλληκαρίδης νιώθει να τον σφίγγουν οι αλυσίδες της σκλαβιάς. Θέλει να τις σπάσει και να ζήσει ελέυθερος, ελαφρός, αδέσμευτος. Και προσμένει την ευλογημένη ώρα… Στις 17 Νοεμβρίου 1955 οι Άγγλοι συλλαμβάνουν τον Ευαγόρα. Δύο μέρες αργότερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι μετέσχε παράνομα σε οχλαγωγία. Ο Ευαγόρας δεν το παραδέχθηκε και η δίκη αναβλήθηκε για τις 6 Δεκεμβρίου. Στις 5 Δεκεμβρίου 1955 την παραμονή του δικαστηρίου ο Ευαγόρας συναντάει τον πατέρα του και ακολουθεί ο εξίς διάλογος:

-«Πατέρα, αύριο είναι η δίκη μου. Ξέρω ότι από το δικαστήριο θα γλιτώσω, μα η αστυνομία θα με συλλάβει και θα με στείλει στ
ο Κάστρο. Εγώ στη φυλακή δε μπορώ να μείνω. Αν δε μπορέσω να δραπετεύσω, θα σκοτώσω κανέναν από τους φρουρούς και θα με σκοτώσουν. Προτιμώ να φύγω, να βγω στο βουνό».

-«Παιδί μου, εκεί που θα πας πρόσεξε προ πάντων να σαι τίμιος και ηθικός…πήγαινε στην ευχή μου!»

Το απόγευμα ο Ευαγόρας αφήνει στη τάξη του σχολείου του το αποχαιρετηστήριο γράμμα
Στο δικαστήριο ο νέος δεν αφήνει κανένα περιθώριο στους δικαστές:
«Γνωρίζω ότι θα με κρεμάσετε. Ό,τι έκαμα το έκαμα ως Έλλην Κύπριος όστις ζητεί την Ελευθερίαν του. Τίποτα άλλο», δηλώνει με παρρησία.

Παρά τις αντιδράσεις σε Κύπρο και Ελλάδα, στις 13 Μαρτίου 1957, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης οδηγείται στην αγχόνη.

Σήμερα έχουμε υποχρέωση να τιμούμε τους αγώνες του και να τους συνεχίσουμε γιατί ο αγώνας της ΕΟΚΑ και του Ευαγόρα δεν έχει ακόμα δικαιωθεί.

13.3.09

ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ

GMarquez

Φθηνό κινητό..πολύ φθηνό

Κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάμερα, ραδιόφωνο και mp3 player, αξίας μόλις 21,57 δολαρίων. Το "El Vergatario" είναι το πιο φθηνό κινητό τηλέφωνο στον κόσμο και θα αρχίσει να πωλείται το Μάιο, μετά από μία πρωτοβουλία του Ούγκο Τσάβες. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έκανε πριν δύο ημέρες τα αποκαλυπτήρια του νέου αυτού μοντέλου, δηλώνοντας ότι είναι προΐόν συνεργασίας Βενεζουέλας-Κίνας και θα προωθηθεί στην Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική. Η Vetelca, παραγωγός εταιρεία του κινητού τηλεφώνου, ελέγχεται κατά 85% από την κυβέρνηση Τσάβεζ και κατά 15% από την Κίνα. Στα σχέδια της εταιρείας είναι να κατασκευάζει 4 εκατομμύρια κομμάτια κάθε χρόνο, σε συνεργασία με μία άλλη κινέζικη εταιρεία. Το El Vergatario μπορεί να είναι ιδιαίτερα φθηνό, ακολουθεί όμως τη λογική που επικρατεί στις περισσότερες μη-δυτικές χώρες, όπου οι καταναλωτές δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν κινητά τύπου nokia και i-phone. Η Ινδία, έχει ήδη βγάλει στην αγορά της το «τηλέφωνο του λαού», όπως ονομάζεται, και το οποίο πωλείται σχεδόν στην ίδια τιμή με το El Vergatario.



πηγή:http://www.tvxs.gr
http://kala-nea.blogspot.com/

Blues brothers!!!

Αποκαλυψη σοκ!Πως αδυνατιζουν οι σταρ...ενω αλλοι πεθαινουν απο την πεινα!


Καλα μιλαμε για πολυ σοβαρο θεμα η Δρουζα, εχει αφιερωσει μια ολοκληρη εκπομπη για την διαιτα των σταρ!Πρεπει να μαθουμε και εμεις τι διαιτα ακολουθουν οι επωνυμοι,και ποσα λεφτα σπαταλανε σε χαζοδιαιτες... Δεν ερχεσαι κυρια Δρουζα να σου πουμε εμεις που δεν ακολουθουμε διαιτα, αλα αδυνατιζουμε θελοντας και μη απο τους μισθους της κακιας ωραςΠηγαινε κανε ρεπορταζ σε καμια χωρα της Αφρικης να δεις πως περναει ο κοσμος!Εκει θα δεις τι αγωνα δινουν για να φανε ενα πιατο φαι για να ζησουν και οχι για να αδυνατισουν...Ο υποσιτισμός συντελεί σε περισσότερο από τους μισούς θανάτους παιδιών, κάτω των 5 ετών στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Το 1/3 των παιδιών του αναπτυσσόμενου κόσμου (146.000.000 παιδιά), εξακολουθούν να υποφέρουν από υποσιτισμό,
και συνολικα
923 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από την πείνα παγκοσμίως!
Αυτο ειναι προκληση, σε τετοιες εποχες να
ασχολουμαστε με την διαιτα των επωνυμων...

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ

http://www.actionaid.gr/
http://www.UNICEF.gr/
mygreekb

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ :Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΚΩΣΤΑΚΗ ..ΤΟ «ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ» ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ….ΑΛΛΟΥ..!!!


ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΓΚΑ ...ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ???
===================================================================

Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τα περιουσιακά στοιχεία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του . Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;

Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή . ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!

Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :Ο πεθερός του κ. Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα . Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
Είχανε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .

Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή.

Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στην Wall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες .
Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .

Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.
!!!!!